Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Międzyrzecz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 65 ocen.

Opinie o Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.

Paulina

@Młody a Ty dlaczego tak uważasz? Każdy jest inny i może mieć inne spostrzeżenia, dlatego warto żebyś i Ty uzasadnił swoją wypowiedź. Każda dodatkowa opinia o firmie Thyssenkrupp Presta Steertec Poland może być przydatna użytkownikom forum.

Młody
@Paulina 02.10.2017 10:58
@Młody a Ty dlaczego tak uważasz? Każdy jest inny i może mieć inne spostrzeżenia, dlatego warto żebyś i Ty uzasadnił swoją wypo...

Jak w takim tempie będą spadać zamówienia to chyba wszystko jasne...

Paulina

@Neutralny czyli aktualnie czujecie się stabilnie w pracy w Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.? Czy możesz w taki razie opisać swoją pracę? Czy skoro jest stabilnie to szukają nowych pracowników? Jeżeli tak to doradziłbyś wszystkim zainteresowanym jak się do Was dostać?

Młody
@Paulina 09.08.2017 15:11
@Neutralny czyli aktualnie czujecie się stabilnie w pracy w Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.? Czy możesz w taki r...

O czym ta mowa. Trzeba szukać nowej pracy i tyle. Nie oszukujemy się

Neutralny

Spokój się zrobił bo oficjalnie potwierdzono, że dostaniemy nowy projekt. Umowy są przedłużane, więc ludzie mogą się czuć trochę pewniej. :D Praca będzie trzeba teraz tylko cierpliwie poczekać.

Szczupak

Oj jaka cisza. Chyba wszystko dobrze u was. Pozdrawiam was.

NBH

Nasz laureat konkursu „Pracodawca - organizator pracy bezpiecznej” od tygodnia nie potrafi zapewnić pracownikom bezpiecznych i higienicznych warunków pracy. Od 20.II do dziś pracownicy nie mają odpowiednich rękawic chroniących przed cieczami. Pozostały rękawice rozmiar "8" który mogą założyć przeważnie kobiety. Rękawic większych rozmiarów - 8 i 10 brak. Niektórzy pracownicy mieli pochowane stare rękawice w szatni i to ich uratowało chociaż stan ich jest taki, ze strach założyć na dłonie. Praca w takich rękawicach po 3 dniach powoduje, że mają już nieprzyjemny zapach a bywa ze miejscami przesiąkają. Wyobraźcie sobie co się dzieje z takimi rękawicami po 10 dniach pracy.

Grzyb
@NBH 24.02.2017 12:01
Nasz laureat konkursu „Pracodawca - organizator pracy bezpiecznej” od tygodnia nie potrafi zapewnić pracownikom bezpiecznych i...

Grzyby na rękach. I amputacja.

Kolega

Jak dla kogo kolego.

nick

nie bedzie tak żle. głowa do góry !

Kolega

I co koledzy , gasimy światła? Może premię dostaniemy.

Nowy

I co już koniec?

Bezrobocie

Pytanie kto następny? Będą nas zwalniać bo maleją zamówienia - kończą się projekty.

Mirek

No ja nic nie wiem o premii, aczkolwiek są tacy ludzie, co uważają, że taka premia jest, to chyba Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o. zależne jest od stanowiska o którym mówimy, są różne, sprzedażowe może

Nowy?

Hej, czy do podstawy zarobków doliczana jest jakaś premia? Chętnie bym się załapał.

Po ścianie ......

Piękne głosowanie. Demokracja to stara wariatka. Na jej tle widać powolny upadek Związków. Stworzone z chęci niszczenia i zawłaszczenia same stały się areną własnego upadku. Zarozumiałość i buta zostały nagrodzone. Przyszło Nowe. Nowa Rada. "R.Z." Jedni głosowali za, drudzy przeciw. Powstał Owy Twór. Stara Wariatka wybrała "kwiat załogi" do reprezentowania. Tak wybraliście, tak macie. Fikcja demokratyczna. Możecie wybrać jeszcze kilka "ciał przedstawicielskich". Na koniec macie do zrobienia dokładnie tyle samo. Lecz mniej Was będzie.

bobo

Witam i co sprawa najjaśniejszego K.została nie wyjaśnona jak zwykle zamieciona pod dywan przez pana który chyba problemu nie widzi z resztą dla niego nic i nikt oprócz cyferek się nie liczy taki zawód niestety.Co gorsza ten najjasniejszy zaczyna sie chyba mścić , wniosek taki że coś wie , wniosek drugi że tam u góry maja długie języki i nie umieją ich trzymać za zębami. Teraz z innej beczki sprawa związków troszeczkę wyluzujcie to nie jest wasza prywatna wojna i nie róbcie głupich zdziwionych min jak ludzie wam się wypisują.Widzę że u was też się zawiązała klika i kilku przydupasów waszych zapraszacie na imprezy związkowe choć co niektóre przydupaski nie zapłaciły ani jednej składki bo się niby uczą....wniosek następny też macie swoich równych i równiejszych. A i jeszcze do tych co się wypisali:nie podejmujcie tak szybko decyzji zapomnieliście jak szybko się do tych związków zapisaliście i namawialiście innych wiem jak już pisałem związki przesadzaja ale jak ich zabraknie to się wam góra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobierze i nie bedziecie mieli sie komu poskarżyć,jesteście jak chorągiewki na wietrze .Mogliście najpierw porozmawiać każdy zasługuje na to żeby poprawiać swoje błędy a wy zachowaliście się jak dzieci nie to nie zero odpowiedzialności.

pracownik

Kilka osób opuściło ponoć ZZ. Może troszkę sie uspokoi. Praca jest dobra. Będę spokojnie pracował. Jakby jeszcze obiecana podwyżkę dali to by było świetnie. Tych co najbardziej mieszają to pozapisywali sie do rady zakładowej z fantomasem na czele. Kolejni będą mieć stołki i robić będą zamieszanie.

fantomas
@pracownik 25.06.2016 10:18
Kilka osób opuściło ponoć ZZ. Może troszkę sie uspokoi. Praca jest dobra. Będę spokojnie pracował. Jakby jeszcze obiecana podw...

Debilu jeden mogłeś się też zapisać ale najwidoczniej masz za mało rozumu i nikt by na Ciebie kmiocie nie zagłosowało.

pracownik
@fantomas 15.07.2016 17:21
Debilu jeden mogłeś się też zapisać ale najwidoczniej masz za mało rozumu i nikt by na Ciebie kmiocie nie zagłosowało....

Ładnie Fantomas. Jak jesteś zmianowym to można wyzywać ludzi? Miałeś ochote na stanowisko Kesego i co? Dalej będziesz zamieszanie robić.

turek

Firma ok. Polecam. W kazdej firmie znajdzie sie jakis nierob co nic mu nie pasuje i bzdury wypisuje... robota spoko:) jestem zadowolony.

Trawka

Gizbern to ten głupek z filmu, serialu Robin Hood. Poziom pisowni i wypowiedzi mówi wszystko. Czy takie cudo ma coś do powiedzenia? Nic. Chcesz kogoś obrazić? Może. Cienias jesteś.

Wawrzon

Jeśli moją celną diagnozę potwierdzasz, to dziwię się kierownictwu, że za obraze firmy i pracowników /burdel, szmaty/ nie nie zgłosili sprawy w prokuraturze. Widać że kierownictwo nie ma jaj.

Gizbern

....w zasadzie nie łamcie się tymi zwolnieniami o których mówi "cocojumbo"...,dlaczego? Co sie robi przed zamknięciem? Chyba sprząta,..., a do robienia porządków są szmaty i tylko tacy zostaną do końca....

nowomowa
@Gizbern 21.06.2016 09:47
....w zasadzie nie łamcie się tymi zwolnieniami o których mówi "cocojumbo"...,dlaczego? Co sie robi przed zamknięciem...

nie wiem czy wiesz ale do końca zostają szefowie związków, nie do ruszenia i inni ich poplecznicy, jeżeli dla ciebie to też szmaty to OK

Przyjaciel Konia

Wawrzon. Mamy sytuację z której powoli wybrniemy. Mamy dobrych ludzi i kilka innych atutów. Pozwolisz, że przypadkiem poradzimy sobie sami. Ty, przypadkiem odwiedzaj inne fora dyskusyjne. "Swoje święte" oburzenie zostaw dla swojej rodziny. Świebodzin też dziura. Całkiem przypadkiem. Dodatkowe mieszanie urzędasów tylko pogorszy sprawę. Coco........ przesadziłeś. Troszkę delikatności.

Wawrzon

Nie mam nic wspólnego z Waszą firmą. Przypadkiem przeczytałem ten dział i odniosłem wrażenie, że Coco... smażysz pasztety tylko dla jaj. Bo z Twoich wypowiedzi, poza jadem, nic wartościowego nie wynika. Masz problemy psychiczne, nie lubisz ludzi i nie podajesz żadnych rozwiązań. Ja na miejscu pracodawcy, za słowa: uciekajcie z tego burdelu, niech się tam parzą sami - skierował bym sprawę do prokuratury, no chyba że masz rację w co wątpie /miejscowi to wiedzą/.

CocoJumboIdoPrzodu

tajne/poufne/PRAWDZIWE! Po wakacjach ZWOLNIENIA! a już od czerwca cięcia! Sobie wywalczyli grubą kasę i odprawy, to udają że coś robią w sprawie przyszłości. NIE WIERZCIE! NIECH UCIEKA KTO MOŻE, BO NIE PRZEDŁUŻĄ Z TOBĄ UMOWY LUB WYWALĄ! WIEM CO MÓWIĘ! ROBOTA JEST I NA DZIEŃ DOBRY PŁACĄ 21 ZŁ/H. NA PRAWDĘ UCIEKAJCIE Z TEGO BURDELU! NIECH SIĘ TAM PARZĄ SAMI!

kiler

pozdrowienia dla calej zalogi oprucz paruwek kesego . bylo milo niepasowalem padalcowi * czytamy kesemu *

kiler

kesy cnc przytocznom odpusc sobie ja juz ci opinie wystawilem tak ze polewacz na orlene to jest twoje miejsce pracy

Swag

Kto twierdzi ze jest ok to jest smieszny :D Biuro szuka dziury w calym i osoby chodzace po hali z biura donosza o wszystkim co na hali sie dzieje. Niedlugo zeby pojsc sie odlac bedziesz musial krzyczec o pozwolenie bo telefonow tez zabronic maja calkowicie ;)

dawny pracownik
@Swag 08.06.2016 20:52
Kto twierdzi ze jest ok to jest smieszny :D Biuro szuka dziury w calym i osoby chodzace po hali z biura donosza o wszystkim co...

sądząc po twoim nicku jesteś tym co myśli że w koncernie zrobi karierę takich jak ty karierowiczów w tej firmie było wielu śladu po nich nie ma tak że zejdź na ziemię bo w pewnej chwili znikniesz

spych

Najważniejsze teraz są wiosenne porządki. Jeśli wywiozą śmiecia będzie ok.

nowy 24

mnie się tam podoba fajna firma oby tak dalej

locha

stoi przy myjce dyszy i sapie uffff jak grąco pufffffjak groco dyszy i sapie i puka i stuka zaglada w rury obudów i szuka wióra ,tłusta parówa w kręconych włosach co posiada żółte papiery na głowę

hababa

olgierd.. masz całkowitą racje!

olgierd

Dobry kandydat na miejsce po ...... ? Znający zagadnienia, inteligetny fachowiec. Problemy produkcji w małym palcu. Bez szkody dla firmy, przestojów itp. To Arturo nasz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wawrzus

Stalowy,gdzie się hartowałeś ? w kryminale czy u komorników ?. Chcesz wszystkim gęby pozamykać jak jakiś PiSowiec który nie wie nic o demokracji ?

anonim

(usunięte przez administratora)

nowy

fajna firma ma potencjał jeszcze tylko małe szkolenie i mogę działać polecam

Pracownik

Dziwię się temu wylewanemu tu jadowi. Ja jestem zadowolony z pracy. Wystarczy robić to, do czego zostało się zatrudnionym i wszystko jest w porządku. Wypłaty są przelewane na czas. Jak na międzyrzeckie warunki zarobki są godne. Jeżeli ktoś tylko chce, ma szanse rozwoju. Nie ma problemu z wyjazdami na szkolenia i ze zdobywaniem nowych kwalifikacji. Wystarczy się zaangażować w pracę i można odnieść wiele satysfakcji, zarówno zawodowej, jak i osobistej. Takiego pracodawcy ze świecą szukać.

Też Pracownik.
@Pracownik 09.05.2016 19:45
Dziwię się temu wylewanemu tu jadowi. Ja jestem zadowolony z pracy. Wystarczy robić to, do czego zostało się zatrudnionym i wsz...

Widać, że pracujemy w innych firmach. "Robić to, do czego zostało się zatrudnionym", "szansa rozwoju", "wyjazdy na szkolenia", "Zaangażować w pracę" ???. Stek bzdur, andronów i farmazonów. Wąska grupa "ambitnych" znajomków i lizusów ma "szanse rozwoju". Reszta to nawóz. Gdzie się uchowałeś kolego? Bez właściwych układów, protekcji, donosów ( delikatnie napisane) to sobie możesz pojechać.Pracujemy, bo musimy. Po naszych plecach wspina się na wątpliwą ścieżkę kariery taka kiełbasa jak Ty. Zwykła parówa.Lubisz ganiać ludzi i ich dojeżdżać? Czerpiesz z tego satysfakcję? Masz taką wartość dodaną do swojej "ciężkiej" pracy. A może jesteś Tym najlepszym? Masz Osobistą Satysfakcję, Słodycz, Uniesienie? Kandydat na najlepszego. Masz problem. Kęsy zostaje na swoim stanowisku. Pan L też. Jest szeroko. Możesz wjeżdżać.

byly pracownik

Teraz to juz nikomu firma i tak konczy produkcje. Niech sie ciesza ludzie co w soboty moga robic zawsze to nadgodxiny.Wiele osob samo sie zwolnilo jak przeszliscie na 3zm bo tam syf coraz wiekszy . Kesy i tak juz sobie droge toruje do Cnc Przytoczna tylko tam nie bedzie juz kierownikiem.

marek g

ja tyle lat pracuje w tej firmie a komu teraz mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejść bo nie wiem ? kto podpowie?

leszek

dobre

bim bom

na kęs j ego (Wierszyk jazzowy) Jak długopis do pisania, każda d... jest do s.... Tak i kęsy ma zalety długopisu lup kuwety. Kocie szczyny z jego głowy są wielkości z tyłu krowy Każdy pomysł mózg rozdziela, kęsy myśli o cholera. Głowa wielka, pełna, szczera pojemnością bliska zera. Jak uroni pomysł wielki to zagląda do butelki. Na dnie owej buteleczki są kolejne wnet wycieczki. Dookoła wszyscy wuje, takie coś się tam gdzieś kluje. Wszyscy słabi on jest wielki, tak wygląda dno butelki. Sen, mamroty oczadziałe o wielkości swojej własnej W jego głowie takiej ciasnej Przebudzenie już sie zbliża. Pędzi sługa do roboty Palnie dwie lub trzy głupoty Czwarta bzdura jest w gratisie, Takie drobne widzimisię. Pod niemieckim przewodzeniem, kęsy sobie obmacuje Popaprańca z brudna szmatą, gdzie po hali brud zarasta Każdy sobie gdzieś coś rzuci, albo zwierze sobie zchlasta. Pusto w wiadrze, woda brudna Panny płaczą, ratuj chamie A ten głupek sobie myśli Czasem głowę sobie łamie Koniec jazzu. chodź Tyramem miał być z rana znowu wyszedł na Barana

1334

Podwyżki, dobreeee. Ciekawe kto je otrzyma? Prędzej firma się rozpadnie..

metron

Tu chodzi o DWIE zmiany. Żaden rozwój. Włazisz w d.... , kablujesz, to jedziesz. Kto z produkcji pojechał? Nikt. Firma się kończy. Przypominam. Papier toaletowy też się rozwija.

PRACA
@metron 09.04.2016 22:12
Tu chodzi o DWIE zmiany. Żaden rozwój. Włazisz w d.... , kablujesz, to jedziesz. Kto z produkcji pojechał? Nikt. Firma się końc...

OTWIERAJA SIE W PARKU KOLEJNE DWIE FIRMY NIE MA CO PANIKOWAĆ skoro góra już gówna sprząta to i Kęsy też zacznie ;)

NCV123

Arbuz, tam wysyłają ludzi kompetentnych! Nie takich ja Ty!

rezygnator

Dwie zmiany. Z ilu zmian kęsy wysłał na tygodniowe szkolenie CNC zmianowych? Z trzech zmian? Nie. Z dwóch. Coś to nam mówi? TAK. Zmieńcie kierownika produkcji.Decyzje tego TYPA niszczą firmę.

ty

Płatek postawisz obiad ,Leszek jest na szkoleniu nic się nie dowie

2222

Leszek na kierownika produkcji i będzie porządek

Ehe

Firma się powoli zamyka wiec się tutaj nie pchają.

Nowy

Wie ktoś może ile miesięcznie się zarabia w tej firmie? Mówię o takiej pensji dla początkujących.

olgierd

Najgłupszy typ. Gdyby był klientem własnych pomysłów popukałby się w głowę. Jego działania i decyzje powodują większość błędów. Prawdopodobnie „kultura organizacyjna pracy” jest mu obca. (kultura i organizacja w jego intelekcie nie łączy się w parę) Komunikacja pozioma w firmie jest mu obca. Gdzie jest analiza SWOT? Z kulturą osobistą ma problemy. Ta mentalność brudnej wody i manieryzm egzystencjalny. Sposób odzywania się do ludzi. Prawdziwy samiec alfa. Jest też „rodzynek w cieście” (Zarządzanie kompetencjami). Niekompetentny na stanowisku człowiek próbuje zarządzać kompetencjami. Sprzeczność sama w sobie. Podsumowując: Kluczowe stanowisko po znajomości. Tępy wyraz twarzy. Same braki. Przekonanie o nieomylności. Bredzi od rana do wieczora. Może jakiś Kęs yyy wiedzy byś zaczerpnął kolego?

balum balum

Razem stoimy. Podzieleni upadniemy.

Hee

Jaki słuchacz taki donosiciel

4CUT

Mistrzostwo językowe :)

bzdurniak

a mi się kęsy podoba. Lubiem kablować i mam komu. Wzglendy dzieki temu mam. Nikt mi nie podskoczy.

Zostaw opinię o Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o. - Międzyrzecz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thyssenkrupp Presta Steertec Poland Sp. z o.o.