Baumit Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Baumit Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baumit Sp. z o.o.

Ph

Jakie wynagrodzenie podstawowe ? Flota ? Jak z premiami i atmosfera ?

Darek

Pracowałem w Baumicie prawie 3 lata i przebyłem w niej kilka faz rozwoju, zmian, modyfikacji. Muszę szczerze przyznać że rozwinąłem się w niej niesamowicie pod względem zawodowym. Firma posiada silnie rozbudowane struktury w całym kraju a pomimo tego dobrze nimi zarządza, czego odzwierciedleniem są bardzo dobre wyniki od kilku ostatnich lat. Posiada w swoim gronie wielu świetnych fachowców w różnych działach z którymi miałem przyjemność współpracować, i co ważniejsze otrzymywać niezwykle ceną wiedzę praz doświadczenie. Jest w niej naprawdę wysoka kultura organizacyjna i profesjonalne podejście. Polecam dla osób chcących się rozwijać i potrafiących ciężko pracować ponieważ w firmie jest wszystko ażeby nabyć cenne doświadczenie które zaprocentuje w przyszłości a co za tym idzie zostać świetnym fachowcem w swojej branży i być łakomym kąskiem na rynku pracy! Ps. ,,NIck" - Jak Ci się nie podoba na rynku we Wrocławiu to może czas na wyjazd na wieś? Bo domniemuje na podstawie zbieżności daty Twojego posta z rozbieżnością autentyzmu potencjalnego nadawcy, że nadal 8 godzin dziennie zasiadujesz w swoim miejscu przy sukiennicach 6 w ,,gnieździe żmij". Miałbyś/miałabyś bliżej do tych prawdziwych zwierzątek :)

Nick
@Darek 06.07.2017 01:47
Pracowałem w Baumicie prawie 3 lata i przebyłem w niej kilka faz rozwoju, zmian, modyfikacji. Muszę szczerze przyznać że rozwi...

Ewidentnie któraś żmiję zabolało :) Problem w tym, że to zmijowisko nijak nie licuje z pięknym wrocławskim rynkiem!

sledzik
@Darek 06.07.2017 01:47
Pracowałem w Baumicie prawie 3 lata i przebyłem w niej kilka faz rozwoju, zmian, modyfikacji. Muszę szczerze przyznać że rozwi...

Darku nie pisz postów pod % To ci nie służy. ;)

Bdg

Witam, Na jakie wynagrodzenie podstawowe można liczyć w firmie ? Jaka jest flota samochodowa ? Jak atmosfera w pracy- region północ- pozdrawiam Bdg

Nowy

Przedstawiciel handlowy - mozecie podac jaka jest podstawa, srednie zarobki z premia, jakie auto. Warunki pracy na ten moment?

Joanna

A jak wygląda praca w Pobiedziskach na stanowisku Laboranta/-ki? Niedawno ruszyła rekrutacja na to stanowisko. Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej o pracy właśnie tego działu?

piko

W Pobiedziskach jest tak, praca na 2-3 zmiany. Latem gorąco po 10-12 godzin, zimą zimno - siedzisz w domu. Nadgodzin nie płacą bo oddają zimą. Socjalu prawie nie ma, premii żadnych też nie ma bo niby firma same straty ponosi? Wypłata na czas, 2500-2700 na miesiąc. Wiara ok, zależy na której zmianie. Ogólnie do bani.

wykonawca

produkty baumit to klasyczna wujnia z patatajnią, na rynku liczy się Knauf, który ma dobre ceny i dobra jakość, baumit to cienizna klasy i jakości Atlasa

Szukampracy

Szukają na produkcję do Pobiedzisksch Możecie napisać jak jest? Pracował ktoś w Pobiedziskach?

eh
@Szukampracy 10.08.2017 17:57
Szukają na produkcję do Pobiedzisksch Możecie napisać jak jest? Pracował ktoś w Pobiedziskach?

Nie szukaj w Baumicie.

Pracownik

Zgadzam się z przedmówcą. Firma w żaden sposób nie motywuje pracowników, podwyżek nie ma od lat, nie ma żadnych dodatków. Jesteśmy daleko w tyle w stosunku do tego, co dzieje się na rynku. Nikt nie liczy się z pracownikami, nowi pracownicy mają ochotę zwolnić się po kilku miesiącach pracy. Niestety to na co wszyscy pracowali latami, zostało obrócone w gruzy przez obecna ekipę która kieruje firmą.

RatioGlatt L

Zatrudniając sie w firmie 10lat temu podwyżka zapodwyzka ,integracyjne wyjazdy dużo gadania o tym ,ze najważniejszy jest klimat w pracy i był super. Socjal ,zapomogi ,pożyczki ,benefity ,premia płatne nadgodziny. Na ta chwile patrząc na ilość towaru który wyjeżdża z zakładów w Polskę na pewno nie można powiedzieć ,ze firma nie daje rady ,a mimo to ile zarabiałem od ostatniej podwyżki (6lat temu)tyle samo zarabiam na ta chwile. Socjal totalnie uszczuplony uzależniony jakimiś progami śmiesznymi zeby w Teori było Ok a w praktyce pracownik dostał wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyżek brak ,pożyczek brak na święta totalnie nic ale w zamian wyślą Ci z centrali kartkę z życzeniami urodzinowymi. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie wsadźcie. . Kiedyś człowiek poszedł kupił tynku na ocieplenie domu po rabacie oszczędził zdarzało sie kupić na dom dla rodzinybrata siostry ojca zeby oszczędzili a i zawsze sie odwdzięczyli. Na ta chwile nie ma nic !!! Wielki syf kpina. Mądre głowy kopia same pod sobą dołek. Schmit nie będzie zadowolony :)

Joanna

@Niezadowolony z zasadya mógłbyś powiedzieć coś więcej o samej pracy w firmie? Kilka dni temu pojawiła się oferta pracy jako Operator linii produkcyjnej. Wiesz może jak wygląda praca w tym dziale? Co mógłbyś doradzić osobom, które zamierzają aplikować na to stanowisko?

Niezadowolony z zasady

Pracuję w Baumit od dłuższego czasu i nie wiem o co tak naprawdę chodzi wszystkim niezadowolonym. Trzeba pracować, ale za to firma płaci. Atmosfera jak w każdej korporacji, bywa różnie. To firma a nie towarzystwo wzajemnej adoracji i nikt nikogo nie będzie głaskał. Firma ma zarabiać pieniądze a nie je rozdawać. Pensje są uczciwe i wypłacane na czas. Reasumując, jeśli chcesz pracować a nie ściemniać to polecam.

nick

Kiedyś lubiłem Wrocław, po Baumicie już nie. Potwierdzam opinię powyżej " gniazdo żmij".

Wiesiek-Mors

Uwaga nowi pracownicy: Praca firmie Baumit była ok. Ale uważajcie by nie być potraktowanym jak nie potrzebna rzecz i zostać zwolnionym dnia na dzień. Zatrudniłem się na stanowisku instruktor wcześniej pracował tam inny kolega, który poszedł na stanowiska PH, mówiono mi, że jak jemu się nie uda to będzie musiał szukać pracy po powrotu nie ma, to Mie uspokoiło i rozpocząłem pracę, po okresie próby otrzymałem umowę na dwa lata bardzo byłem zadowolony cały czas się angażowałem i żyłem firmą, jazda na kilu dniowe szkolenia, widziałem, że firma inwestuję w moją wiedzę i że jest zemnie zadowolona. Miesiąc po podpisanej nowej umowie zostałem wezwany, tam się dowiedziałem, że jestem zwolniony, powód, że pracownicy nie są zemnie zadowoleni, po kilku dniach się okazało, że prawda jest inna a mój poprzednik na tym stanowisku, co poszedł na PH nie wykazał się, a że pracował kilka lat i jego wiedze jest lepsza to on wraca na swoje stare stanowiska a ja do zwolnienia. W tym wszystkim jest to smutne, że firma Baumit od samego początku każdego pracownika uczy etyki i zasad, oraz tym się chwali, ale życie pokazuje to, że na układy nie ma rady i żeby być ostrożnym i nie do końca wierzyć, o czym oni mówią i każą się uczyć. Bardzo to Mie kosztowało dużo zdrowia i upokorzenia i ni kogo to nie interesuje, jaki jest twój stan zdrowia czy finansowy. Dla nowych pracowników starajcie się upewnić czy podobna historia wam się w tej firmie nie wydarzy. Wiesiek. S

UCZCIWY

UWAGA! FIRMA CZĘSTO PRZEPROWADZA FIKCYJNE REKRUTACJE NA FIKCYJNE STANOWISKA, WIĘC KANDYDACI SPRAWDZAJCIE CZY WASZE POTENCJALNE STANOWISKO PRACY W OGÓLE ISTNIEJE W TEJ FIRMIE!

on
@UCZCIWY 17.05.2017 10:45
UWAGA! FIRMA CZĘSTO PRZEPROWADZA FIKCYJNE REKRUTACJE NA FIKCYJNE STANOWISKA, WIĘC KANDYDACI SPRAWDZAJCIE CZY WASZE POTENCJALNE...

hej Uczciwy, rzucasz oskarżenia - podaj dowody.

człowiek

pracowałem 2 m-ące, po pierwszych dwóch dniach zacząłem szukać nowej pracy, żenada, każdy chce nóż w plecy ci wbić, a za twoje sukcesy medale na własną pierś przypinać. Baumit jest jak gniazdo żmij - kto by chciał tam siedzieć (tylko padalec), także kto się szanuje niech omija tę firmą

ona

@:) Jeśli nie chcesz pracować w Baumit, to Twoja sprawa, ale po co robisz jakieś prywatne wycieczki i trolujesz? Nuda doskwiera? Niczego nie wnosisz do dyskusji. A jak się nie ma nic do powiedzenia, to lepiej siedzieć cicho, prawda?

myślący
@ona 18.04.2017 08:16
@:) Jeśli nie chcesz pracować w Baumit, to Twoja sprawa, ale po co robisz jakieś prywatne wycieczki i trolujesz? Nuda doskwier...

blondi idż lepiej do fryzjera i zobacz czy Ciebie tam nie ma haha

Joanna

Jak można przeczytać na stronie internetowej firmy siedziba główna firmy Baumit znajduje się we Wrocławiu. Baumit posiada w Polsce trzy Zakłady Produkcyjne. Tam też znajdziecie adres i numer kontaktowy. @ncrobotica co więcej możesz powiedzieć o tym jak wygląda praca w firmie?

:)

istnieje

detektyw
@:) 12.04.2017 14:42
istnieje

Blondi spod Tomaszowa podaj dokładny adres ;-)

tępić cwaniaczków!
@:) 12.04.2017 14:42
istnieje

blondi jeśli adres jednak nie znajdzie się to pójdzie ciekawe info w języku niemieckim prosto do centrali w Austrii ;-)

wrocławiak

uważajcie potencjalni kandydaci do pracy w centrum barwienia we wroclawiu, takie coś nie istnieje i ta rekrutacja prawdopodobnie jest fikcyjna!!!

pytający

Koledzy, gdzie we Wrocławiu jest to Centrum Barwienia Baumit (barwienie tynków i farb)?

ja

Jak dla mnie to pseudofirma. Szkoda czasu i zdrowia.

ncrobotic

Firma w której co innego się mówi, co innego pisze i jeszcze co innego robi. Priorytety zmieniają się jak w kalejdoskopie a ludzi ma się za nic. Nikt cie nie da tyle co baumit obieca. A jak zadowoli cię to co pisze nieudacznik powyzej to zapraszamy.

Anonim
@ncrobotic 23.11.2016 17:46
Firma w której co innego się mówi, co innego pisze i jeszcze co innego robi. Priorytety zmieniają się jak w kalejdoskopie a lud...

Więcej konkretów kolego ncrobotic bo takie pisanie dla pisania nic nie wnosi i nadal nic nie wiem ?! Większość opinii piszą pewnie byli handlowcy którzy zawsze są mało zadowoleni zmieniają pracę bo myślą że będzie lepiej i.....rozczarowanie bo tu też nie tak jak obiecali.....i koleje szukanie ideau którego nie ma !!! A wiem coś o tym bo 20 lat w tym robię. Ktoś kto pracuje może doda coś co jest obiektywne i poparte prawdziwymi argumentami. Dzięki

Anonim

Proszę o info dot. czy plany realne ? Jaka jest atmosfera w firmie czy duża rotacja pracowników głównie Przedstawicieli ? Inne ważne informacje odnośnie firmy te prawdziwe z góry dzięki za odpowiedź

Potiomkin

Może nie wszystko jest tak złe, są regiony gdzie jest poprawnie bo regionalni dbają o zespoły i klientów, PH są szanowani i od lat się trzymają firmy. BAUMIT to super Firma czasami Austriacy mają złe "wybory" ale byli też dobrzy Prezesi i Dyrektorzy. A co do tego czy podjąć pracę w BAUMIT ? Pensja przychodzi z precyzja zegarmistrzowską, samochód , telefon, laptop itd do dyspozycji kiedy chcesz ,nie ma odprowadzania na parking w weekend i kontroli bilingów , a jak realizujesz cele miesięczne to co miesiąc premia - co jest w tym złego ? Prezes daleko , Finansowy daleko w poniedziałek nie musisz tramwajem jechać do huty... i słuchać walniętego brygadzisty, jak jesteś odpowiedzialny i ambitny to miejsce dla Takich a wpisy nieudaczników można poczytać wyżej

Mmmm

Na początku obietnice fantastycznej pracy a już pierwszego dnia we Wrocławiu kubeł zimnej wody. Umowa jest na czas określony 3 miesiące kolejna na rok i kolejna znowu na rok mimo ustaleń wcześniejszych zupełnie innych. Pan Pogoda flotowiec daje stare zajeżdżone auta zakaz napraw na terenie na którym pracujesz auto popsute jedzie zawsze do Wrocławia zeby jego warsztat a raczej dziupla w dziurze pod Wrocławiem sie dorobiła. Dyrektor na Mazowszu zwany "Napoleonem " znany ze swych debilnych pomysłów brak słów poziom pracy z tym panem mniej niż 0, kłamca,oszust. Umowy bonusowe z wykonawcami i hurtowniami podpisuje sie w sierpniu mimo ze od grudnia tworzysz je w systemie, kolorystyka nie potrafi dobierać kolorów konkurencji w tynkach i farbach. Jakość tynków gipsowych porażka żółte pękające purchle. Marketing dla klientów żaden. Nie polecam pracy w tej firmie odkąd rządy przejął Pan Prezes Jacek, handlowy Zbigniew oraz GVL "Napoleon" znany rownież jako "krótki" kiedyś rozwalił firmę sto teraz robi to samo z baumitem. Szkoda kiedyś była to bardzo porządna firma.

Mm
@Mmmm 10.11.2016 22:50
Na początku obietnice fantastycznej pracy a już pierwszego dnia we Wrocławiu kubeł zimnej wody. Umowa jest na czas określony 3...

S., weź się lepiej do pracy a nie sciemniaj jak wszędzie. Baumit rozstał się z Tobą bo zamiast jeździć do klientów (na tym polega praca handlowca) to siedziałaś w domku i lansowałaś syna po agencjach mody. Kasa leciała przez długi czas za mizerne wyniki, a teraz masz pretensje do całego swiata. I tak byli co do Cb cierpliwi. Jak będziesz pracowała w W.K. tak samo to długo miejsca nie zagrzejesz i dalej będziesz pluła jadem.

tygrys

czy jeszcze ktoś może wlać obiektywne ziarno prawdy?

Wykonawca

Jakość produktów kiepska Szczególnie tynki cementowe, a gips to porażka, więcej na tym robić nie bede

tygrys

Witam, jest ogłoszenie na Śląsk. aplikowałem iść na rozmowę ? ktoś może podać mi szczegóły terenu Śląsk-czemu zwalnia się stanowisko? ogólnie o firmie z góry dzięki za info.

@

Nie polecam. Nie szanują ludzi!

kiss

W końcu od takiego przedstawiciela handlowego to wymagana jest bardzo dobra znajomość branży materiałów budowlanych (preferowana chemia budowlana), a skoro jest zawierana umowa o pracę, to na stabilne zatrudnienie można na spokojnie liczyć, zwłaszcza że są premie.

@

Odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą.

anonim

(usunięte przez administratora)

nwrct

Pewnie o tym : jakie ma pan mocne i słabe strony i jaki jest pana największy sukces zawodowy oraz jak pan sobie siebie wyobraża za 5 lat. A tam 5 lat to baaaardzo długi okres.

Ola

Płacić za narzędzia do pracy to trzeba w lipnych firmach, najważniejsza jest chyba dobra podstawa, i realne plany, no i oczywiście dobry produkt, a nie np. pękający tynk co chwile

anonim

(usunięte przez administratora)

onnn

znam takich gdzie "dodatkiem" jest palmtop i stare auto, więc laptop, octavia i telefon to nieźle.

Henryk

Firmę tą nazwałbym jako porażką na każdym etapie działalności nie polecam trzymajcie się jak najdalej!!!!

eule

sowa: stała umowa? :) Czy zapewniają też czajnik do kawy? Przecież to żałosne.W tej firmie nie ma nic stałego oprócz obietnic. Słowa, słowa, słowa

TCH

Kolego co ty za farmazony walisz.Firma na psy juz dawno zeszła.Pani Beatrice rzadzi z Bamberga twardą ręką ja ja.Jak to mówią deutschlandy.Nie polecam.

hefalump

Witam, chciałbym uzyskać rzetelną informację na temat firmy , pytałem trochę na rynku , lecz zdania są sprzeczne. Obecnie pracuję w pokrewnej branży , mam 16 lat doświadczenia jako PH. Na takie też stanowisko zamierzam aplikować , na tern polski północnej . Mam znajomych którzy obsługują inwestycje , jest w ich przypadku zupełnie inna kasa niż na detalu. Interesuje mnie również atmosfera jak i podejście przełożonych. Z góry dziękuje za informacje. Pozdrawiam , PH Polska północna.

wezy

Ogólnie rzecz biorąc: nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

kadrowa

Tomek- pani kadrowo, niepotrzebnie się pani tu fatygowała.

desu

W tej firmie liczy się tylko wrocławska sitwa i nieliczni handlowcy. Reszta to podgatunek człowieka.

realista z wro
@desu 05.08.2015 16:50
W tej firmie liczy się tylko wrocławska sitwa i nieliczni handlowcy. Reszta to podgatunek człowieka.

w 90% większych firm we Wro jest sitwa, układy i wałki na boku, więc baumit chyba jest w normie, dla ludzi spoza układów miejsc nie ma, a jesli sa to tylko do charówki za grosze, taki dzisiaj jest wrocław, miasto równosci europejskiej

xdp

łzy same napływają jak się to czyta... Czasy wspomnianych Panów przeminęły bo nie odróżniali 5000zł od 500zł. wiele osób pamięta czasy kiedy nic nie robili i plany same się robiły. A ja pracuję w firmie ponad 4 lata i myślę że strategię ma jasną jak nigdzie. premiami i nagrodami też potrafią się dzielić tylko jak Przedstawiciel ma własną strategię to nie dziwne że odchodzi. jak jesteś dobry w chemii to zdecydowanie polecam

pistoletinwestycyjny

witam - pracowałem w tej firmie ponad 5 lat ( muszę przyznać że miło wspominam te czasy i ekipę z którą pracowałem , w tym momęcie to nie jest ta sama firma do której przychodziłem do pracy. zwykły pracownik nie ma tam nic do powiedzenina a jak za dużo wie lub stara się opwiedzieć o czym kolwiek to go się zwalnia , w tym momecie pracyją am ludzie nie posiadający jakich kolwiek kompetencji zatrudnienie na zasadach kolesiostwa i znajomości , ryba psuje siię od głowy a sytuacja w Lublinie nie ubliżająć koledze MMI i w Warszawie z z gościem którego wszyscy nazywają kruciakiem to jakaś poraszka za czasów Adama i Rysia było cacy i każdemu polecił bym tą firmę ( w tamtych czasach pracowali naj lepsi handlowcy w branży

WSC

Czego oczekiwać po firmie, która WIEDZIAŁA, że jeden z ich przedstawicieli ma swoje lewe hurtownię bez kwitów na siebie. Że jeździ po ludziach i proponuje im dziwne układy. Fajnie było jak dzięki temu robił wyniki i nabierał towaru na najbardziej wypasione karty obiektowe. Myślę, że dużo większe firmy już dawno nie byłyby baumitowymi klientami gdyby wiedziały po jakich cenach brały towar jego śmieszne składziki (a brały po lepszych) z siedzibami w barakach. Po trupach byle do celu. Jak wydymał na kilkaset tysięcy złotych tych, których wcześniej urobił i zrobił się smród w Baumicie to uciekł z podwiniętym ogonem do konkurencji i z tego co wiem dalej szuka naiwniaków tylko pod inną banderą produktową.

Agent Tomek
@WSC 11.03.2015 11:14
Czego oczekiwać po firmie, która WIEDZIAŁA, że jeden z ich przedstawicieli ma swoje lewe hurtownię bez kwitów na siebie. Że jeź...

He he, pewnie chodzi o "TFA" z Sochaczewa ;) Uciekł do Henkla jak się sprawy posypały i trzeba było w podskokach oddawać wyłudzony wcześniej przez "swoją" firmę bonus. Do dziś właściciel firmy S**** procesuje się z Baumitem o długi narobione przez cichego wspólnika TFA, który kazał mu delikatnie spadać na drzewo i samemu bujać się z długami powstałymi przez wyłudzenie pieniędzy na swoich szemranych budowach i wykonawcach - oficjalnie gołodupcach bez majątku. Dziwię się Henklowi, że go zatrudnili, bo całe Mazowsze śmieje się i z niego i z Baumitu. Tak tak - Baumit wiedział. I kwiatek też wiedział :) I na pewno nie były to jedyne firmy bo TFA 10 lat temu robił podchody po dużych wykonawcach pracujących na Agromanie przy Głębockiej. Tak samo urabiał hurtownie w okolicach Pruszkowa, urobił sobie też człowieka ze składem z dawnej "magicznej" ulicy. Poszkodowanych pewnie jest więcej tylko nawet o sobie mogą nie wiedzieć bo to dla niego straszna tajemnica była - krył się i wstydził jak małe dziecko kradnące lizaka ze sklepu.

tom

Zdecydowanie odradzam z racji atmosfery pracy. Zupełnie nie szanują ludzi ambitnych i z własnymi pomysłami. Firma posiada wszystkie minusy korporacji ale oferuje nic czym prawdziwa korporacja trzyma ludzi. Pani Dyrektor Finansowa to prawdziwa porażka.

km

Nie polecam, szczególnie jeśli chodzi o współpracę z "panią dyrektor finansową". Chcesz poznać człowieka-daj mu władzę...tej pani nigdy nie powinno się jej dawać.

BYŁY

Za czasów Rysia i Hnata Baumit był prawie wszędzie......Mozna było się dogadać z nimi .... Ale to już było i przeminęło:) i handlowcy tez meli dobrze

@n2n2

Witam, Widzę, że dużo piszę się o Firmie Baumit. Powiem krótko, firma 2-3 lata temu była super, obecnie nie polecam. Wysokie plany, pensja 3 tys./miesiąc. o premii zapomnij ( stanowisko PH). Obiecywanki dla wykonawców itp a potem świecisz oczami. Mimo jak masz wzrosty sprzedaży to za mało, musisz mieć 100%- najlepiej w elewacjach. Kiedyś poleciłbym z ręką na sercu pracę w Baumicie, obecnie wszystkim mowię, że nie warto. PH którzy pracowali latami sami odchodzą- widać po wysypie ogłoszeń na W-wa, Lublin, Siedlce.

ccc

Powiem z doświadczenia: jeśli masz pracę w miarę stabilną- nie zamieniaj jej na Baumit. Będziesz żałował.

Zostaw opinię o Baumit Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baumit Sp. z o.o.