Polsec Ochrona Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Polsec Ochrona Sp. z o.o.
3 69 6 1

Opinie o Polsec Ochrona Sp. z o.o.

Alicja

Czy macie jakieś wiadomości na temat firmy? W Internecie ciężko cokolwiek o niej znaleźć, nie została jednak wykreślona z KRS. Napiszcie czy nadal funkcjonuje. Jeśli tak, jakim jest pracodawcą? Czy prowadzi teraz procesy rekrutacyjne?

kuku

Ohrony Boat nie polecaja

SM
@kuku 11.05.2018 14:52

Nic dziwnego, że nie polecaja jo to nie jest "ohrona". W ogóle co to jest "ohrona"? A poza tym skąd wziął się wątek BOAT w Polsec?

Dariusz

Szkoda, że przestaliście pisać. Liczyłem na jakieś info!

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Polsec Ochrona Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Pan DYREKTOR
@Administrator 05.04.2018 09:09

Wiem!!!!....ale nie powiem ........!

SM
@Administrator 05.04.2018 09:09

Wypłata na czas i to jest najważniejsze.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Polsec Ochrona Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Bandera
@Administrator 04.03.2018 08:51

cinko panie....

Wanda

A teraz jakie stawki daja ,chce sie zatrudnic ,gdzie sie zglosic Wanda

kamil
@Wanda 18.03.2017 13:10

wandziu nie warto się tam zatrudniać

SM
@kamil 13.01.2018 05:51

Powiedział kolejny zapewne za alkohol zwolniony

simson

Firma na 5 z plusem

kamil
@simson 16.12.2015 12:56

i znowu prezes impotent próbuje wybielić swoją firmę

Tadek

Wszyscy pomstują na tą Panią od wielu ludzi to słyszałem czy ona na prawdę jest taka zła

kamil
@Tadek 26.02.2016 15:22

koordynatorka jest tylko ciemny pionkiem podłej dyrekcji, nie ma jej sięco dziwić , robi to co dyrekcja każe

czarownica

Witam. Chciałabym również podzielić się swoją opinią - oczywiście jest pozytywna w pełnym tego słowa znaczeniu. Narzekają tylko Ci którym nie chce się pracować. Najlepiej gdyby mogli tylko spać, pić i dyktować warunki przełożonym. Jeśli ktoś dobrze pracuje to naprawdę jest doceniany. Jeśli zaś chodzi o stawki to są takie same jak w innych firmach - zależne od tego ile płaci kontrahent i na jaki obiekt się trafi. W związku z powyższym jak najbardziej polecam pracę w tej firmie. Pozdrawiam

kamil
@czarownica 17.04.2016 07:30

wiedzmo pracująca tam na monitoringu, czy szef cię przynajmniej poklepał po ramieniu za ten wpis ?

Maximus

Dziwna ta firma a z podejściem dyrektorów do obowiązków przyszłości im nie wróżę umowy podpadają od razu pod paragraf zachowują się jak by nie znali nowej ustawy może wizyta PiP i kary zmuszą ich do myślenia cóż czasy się zmieniają a oni ugrzęźli w stereotypach myślenia na zasadzie jakoś to będzie otóż nie będzie nie da się niszczyć zleceniobiorców karami wyssanymi z palca by wyjść na zero bo to nie te czasy Powinni dostać też kary od 5k wzwyż za te "umowy" i zwinąć "interes" zrobić miejsce uczciwym zleceniobiorcom adm.

kamil
@Maximus 13.02.2017 16:47

w poniedziałek zaczynam pisać donosy na tych po pałe przegieli, traktują pracowników jak nic, zachowują się jak faraon pośród swoich niewolników, wyżej < piiiii > niż pupe mają, tak ich prawnie dojadę z pomoca mojego prawnika że będą z podkulonym ogonem wpław na madagaskar uciekać a jak koordynatorce się oberwie i tym na monitoringu też nie będzie mi ich żal

Miecz

stawki od 8.75 do 9.5 i jada w dól chyba chcą do 7 dojść szkoda gadać, wczoraj kierownik śmierdzący wódą z kierowcą kasę woził miałem zadzwonić pod 112 wyłapał by 5 latek, ale ludzie na kasę by czekali teraz to już dno Witek był ok. Andrzej to szczególny przypadek ogólnie nie robią nic tracą obiekty dyrektor Wiesio leń straszny spadną z rynku z taką polityką obsługi kontrahentów w dodatku oszukując zleceniobiorców przy wypłatach jeżeli kary ustawowe są tego warte ich zdaniem to powodzenia życzę adie

To ja
@Miecz 21.03.2017 13:13

Jak była okazja to należało go podpierdzielic. Chlopek awansował ze zwyklego agenta na jeszcze zwyklejszego pseudo kontrolnego,a zachowuje sie tak jakby wszystkie rozumy pozjadal. Do leniwego systemu Andrzeja już jakoś wszyscy zdarzyli się przyzwyczaić,ale drugiego obiboka na pokładzie firmy ciężko jest zaakceptować. Ku upadkowi to wszystko zmierza.

kamil
@Miecz 21.03.2017 13:13

Kontrolnego Witka też miło wspominam ale każdy normalny szanujący się człowiek z tej firmy będzie uciekał co tu dużo gadać , a prezesura to dno muł i wodorosty, nic dodać nic ująć

@Tedi

Nie polecam!!! Niewłaściwe podejście do pracowników. Omijać szerokim łukiem!!!!!! Jeszcze chwila i ta pseudo firma padnie z takim podejściem.

kamil
@@Tedi 15.06.2017 16:05

wygrali przetarg na obiekt, po kilkunastu miesiącach dyrektor przywiózł na obiekt rolke papieru toaletowego, pracownicy w szoku byli przez tydzień, ten pseudo były wojskowy ma tak samo w nosie swoich pracowników jak ja zeszłoroczny śnieg

saturnin

Firma na 5+ na kazdym obiekcie lodowka,mikrofala,woda do picia w upaly.Jedyna firma w ktorej mozna pobrac zaliczke.Krytyczne opinie to od ludzi pogonionych za picie w pracy lub lenistwo.Pozdrawiam bylych pracownikow

byłypracownik
@saturnin 09.07.2017 07:41

Tej wody to Ty tyle w te upały lepiej nie pij,bo piszesz totalne bzdury człowieku.

Saturnin
@byłypracownik 13.07.2017 15:36

Ja napisałem chociaż swoje imię nie jak Ty ukrywasz się za co wyleciałeś wolałbyś piwo zamiast tej wody prawda

byłypracownik
@Saturnin 13.07.2017 16:14

Pozdrawiam :)

Jowisz
@saturnin 09.07.2017 07:41

Teeee Saturnin,a Ty lepiej przestań na tych gierkach popierdzielac i po kątach przysypiac,bo i Tobie zaraz przestaną wodę przywozic!

Smiech
@Saturnin 13.07.2017 16:14

Kastracieeeeee woda to nie danina a Obowiązek pracodawcy fikole. Zaliczka bez problemu w innych firmach tez jest !!! Ochłon facet

Brzeziny

Totalny oszołom jesteś czlowieku. Na tą firmę tak naprawdę nic dobrego nie można napisać i kazdy kto tam pracował dobrze o tym wie. A Ty jak i to Twoje imię chłopaku niezle wywalony jesteś w kosmos,bo bzdury piszesz koszmarne. Pilnuj tego swojego obiekciku dobrze,aby Cię nie ukradli jak będziesz spal. Może jak Ci się poszczesci to Cię dyrektor za zaslugi w czólko ucaluje.

Kamil
@Brzeziny 18.07.2017 16:22

Brawo super to okresliłes nic dodac nic ując

kamil
@saturnin 09.07.2017 07:41

ludziska przecież widać że to jeden z ich lizusów albo sam dyrektor to napisał żeby samych negatywów nie mieć hahaha

Abc :)

Podobno zmieniła ta firma nazwę i teraz nazywają się BOAT ochrona. Dla tego pewnie tak mało nowych komentarzy.

dyrekor
@Abc :) 09.11.2017 20:18

Riki tiki narkotyki

kamil
@Abc :) 09.11.2017 20:18

na ich starą nazwę pol-sec pewnie za dużo zgłoszeń do ZU-u było hehe a zresztą ta firma jest przegrana , 1 tys kary za bycie pod wpływem ? wystarczy kilka pism do odpowiednich państwowych instytucji by posłać tego prezesika na zieloną trawkę

Alicja

Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda praca w Polsec Ochrona Sp. z o.o. oraz jakim pracodawcą jest firma. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce na obrażanie innych użytkowników wątku. Jeśli nie zgadzacie się z daną opinią, to warto pokazać gdzie osoba ją zostawiająca się myli i opisać swoją perspektywę. Będzie to dużo bardziej pomocne dla osób, które na wątek trafiają chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o potencjalnym miejscu pracy.

Alicja

@Taka Prawda, dlaczego tak uważasz? Powiedz więcej o warunkach pracy w firmie.

Piwo
@Alicja 05.04.2017 14:16

Złodzieje!!!Była wypłata i tylko to można powiedzieć ... Stawki wcale nie są uzależnione od obiektu i stażu w tej firmie... Jeden dostaje 9.50 drugi 7.00 na godzinę!!!!

nie robot

parada oszustów omijać szerokim łukiem nie mylić z Poleskortem szkoda zdrowia psychicznego Oszuści i Krętacze

Przystojniak

Wystarczy trochę pomyśleć.....na głównej stronie internetowej owej cudownej firmy znajdują się wszelkie interesujące Cię informacje. A jeśli chodzi o stawki to dość skomplikowany i różnorodny temat,więcej ewentualnie się dowiesz jak zaczniesz tu pracować.

BOoooAT wieś love

Człowiek "humoru" i obietnic...skoñczył kariere...pozdrawiam PS.wiemy o kogo chodzi ..?

Nie jestem robotem
@BOoooAT wieś love 27.02.2017 16:19

Chyba nie wiemy?

Polsec
@BOoooAT wieś love 27.02.2017 16:19

Czyżby awansował z koordynatora ponurego na nadponurego??

Wawa

Jesli wlepia wam jakakolwiek kare to tutaj jest adres zeby ich kontrolowali. Skonczyly sie czasy cwaniactwa. Plac 13 zl i nie kombinuj. https://www.tysol.pl/formularz.

Pracownik

Narzekacie a dalej tu siedzicie. Dlaczego ? Bo czegoś tu nie rozumiem. Jak Wam nie pasuje zawsze możecie się zwolnić i iść do "prestiżowych" agencji ochrony jak np. Skorpion, Eskort albo najlepszy w tej dziedzinie Kowalczyk czy Zubrzycki. Ale nie, lepiej rozpęta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] burze w internecie, bo tak najlatwiej, bo jest się anonimowym. Ciekaw jestem ilu z Was ma jaja, pójdzie do biura i tam to wszystko powie w Twarz Dyrektorom czy też Prezesowi.

Agent
@Pracownik 14.02.2017 06:59

Prawdziwa burza moj drogi Pracowniku to się rozpęta dopiero wtedy jak zapłacicie mniej niż się pracownikom teraz ustawowo należy. Pozdrawiam

Pracownik
@Agent 15.02.2017 15:11

A za co ja mam płacić??? To oni mnie płacą.

śżk
@Pracownik 15.02.2017 20:22

Uuu.Ja to już czytając to wszysyko to wiem kto tak napierdala na firmę...pzdr chłopaki BYLI pseudo pracownicy!!!Ja pracuję dułgo (tak mi się wydaję) około 5 lat!...nie zawiodłem się na nikim z aktualnego szefostwa!!!Dyrektor nerwus straszny ...ale nie dam złego słowa na niego powiedzieć!!!zawsze mi pomagał...!!!!personalna też babeczka ok(nie zła strzelba

Agent

Kolejna firma "krzak",która zupełnie zatracila się w tym całym swoim dziwnym matactwie. To nie te czasy,kiedy w ochronie pracowała sama ciemnota i ludzie nie potrafiący upomnieć się o to co im się słusznie należy. Bezpodstawne zanizanie stawek,kary i te umowy dziwnej treści z całą pewnością nie zagwarantują sukcesu ani też prestiżu firmie na rynku pracy. Na samym karaniu i krzywdzie ludzkiej jeszcze nikt daleko nie zaszedl.

roma na komornik
@Agent 14.02.2017 00:35

i co nadal wiszą im kasę? bo podobno 28 lutego mają to ,zalatwic' .

Agent
@roma na komornik 22.02.2017 06:36

Nie wiem co masz konkretnie na mysli?

Pracownik

Kurcze, nie wiem co Wy od nich chcecie. Pracuje u nich prawie rok i nigdy nie było żadnego problemu. Da się dogadać i wiem na czym stoję. Jak ktoś ma problem z zadbaniem o swój interes, to oczywiscie, najlepiej mówić, że jest źle. To może też nie powinien pracować w ochronie?? Ogarnijcie się.

Pracownik 2
@Pracownik 13.02.2017 19:40

Pracowniku!! Jeśli Ty rok czasu pracujesz i nie widzisz co się tutaj naprawdę dzieje to śmiem twierdzić,że Cię jakaś totalna ślepota ogarnęła,no chyba,ze Ty akurat pracujesz tutaj na inywidualnych warunkach. Większość niestety nie ma takiego szczęścia co ty i jest w stanie zauważyć ten nieprzyjemny smrodek unoszacy się nad firmą. Ogarnij się!!

Warszawiak

Współpraca początkowa generalnie bez zarzutów. Wypłacalność na czas co jest bardzo ważne. Od stycznia 2017 sytuacja jaka tam panuje jest dość niejasna i tak naprawdę to nikt nie wie na czym stoi. Firma zdecydowanie nie radzi sobie z brutalną rzeczywistością jaką okazała się narzucona przez rząd minimalna stawka godzinowa w wysokości 13 zł brutto z czego około 9,7 zł pracownik powinien dostać do ręki za godzinę swojej pracy. Jednocześnie wizerunkowi firmy nie pomaga wiecznie pokrzywiony Pan Koordynator ,który w bardzo sprytny sposób uskutecznia tak zwaną "spychologie" czyli wszyscy zrobią za mnie wszystko. Współpraca z nim jest prawie niemożliwa. Ludzi traktuje z góry. Uzyskanie od niego podstawowych elementów umundurowania graniczy nieraz z cudem,a takie rzeczy jak papier toaletowy każe zastępować sobie liściem. W ostatnim czasie firma mocniej postawiła na kontrolę i karanie pracownika. Śpiochy powinny mieć sie na baczności,bo oni nie śpią. Podwjrzewam,ze sytuacja w firmie rozwiąże się po najbliższePanstwowej Inspek i będzie to wielkie "być albo nie być" firmy. Do rozwiazywania wszelkich niejasności,czyli w momencie gdy firma zaplaci mniej niż powinna zachęca internetowa strona Panstwowej Inspekcji Pracy- "13 zł brutto i nie kombinuj!"

Miniuś

Trzeba było nie chlać a nie teraz publicznie smarować. Polecam w stu procentach , wypłaty na czas miła i bez stresowa atmosfera no chyba ,że jakaś awaria na obiekcie ,ale no cóż taka praca . Wszystko OK

Sebastian
@Miniuś 21.01.2017 16:57

Nie wiem co ty ćpasz i do kogo sie zwacasz ale zmień dilera. Jak ktoś chleje na służbie są od tego alkotesty , a nie bezpodstawne komentarze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Maximus

rozmawiałem z koordynatorem mam zamiar zacząć z tą firmą współpracę od nowego roku człowiek rozmawia normalnie sprawia pozytywne wrażenie mam duże doświadczenie w ochronie [20 lat] i bardzo szybko wychwytuję nieuczciwości tak więc nie dam się wkręcić zobaczę jak przebiegała będzie rozmowa z dyrekcją dobrze że tu wszedłem to tylko zwiększy moją czujność

muminek\

fgvb ja to zawsze zaintrygowana jest dlaczego do ochrony obiektów zatrudnia się osoby z orzeczeniem. czy firma na tym korzysta?'

anonim

(usunięte przez administratora)

Me

Obecnie atmosfera jest bardzo pozytywna. Koordynatorzy są w stanie dogadać sie że wszystkimi. Reszta biura też jest bardzo fajna. Pie iadze na czas, zaliczki też są możliwe. Stawki uzaleznioe od tego co daje zleceniodawca.

k25539

Moi drodzy zapraszam do mnie do pracy na obiekt handlowy na Mokotowie stawka 12 zł. netto za godzinę czas pracy 14 godzin co drugi dzień.

marek

co ty gadasz derel na galeriach warszawie majom 10 zł.

ja
@marek 17.05.2016 19:03

majom;))))

Zostaw opinię o Polsec Ochrona Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polsec Ochrona Sp. z o.o.