Polsec Ochrona Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 67 ocen.

Opinie o Polsec Ochrona Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polsec Ochrona Sp. z o.o.

Abc :)

Podobno zmieniła ta firma nazwę i teraz nazywają się BOAT ochrona. Dla tego pewnie tak mało nowych komentarzy.

Alicja

Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda praca w Polsec Ochrona Sp. z o.o. oraz jakim pracodawcą jest firma. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce na obrażanie innych użytkowników wątku. Jeśli nie zgadzacie się z daną opinią, to warto pokazać gdzie osoba ją zostawiająca się myli i opisać swoją perspektywę. Będzie to dużo bardziej pomocne dla osób, które na wątek trafiają chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o potencjalnym miejscu pracy.

saturnin

Firma na 5+ na kazdym obiekcie lodowka,mikrofala,woda do picia w upaly.Jedyna firma w ktorej mozna pobrac zaliczke.Krytyczne opinie to od ludzi pogonionych za picie w pracy lub lenistwo.Pozdrawiam bylych pracownikow

Brzeziny

Totalny oszołom jesteś czlowieku. Na tą firmę tak naprawdę nic dobrego nie można napisać i kazdy kto tam pracował dobrze o tym wie. A Ty jak i to Twoje imię chłopaku niezle wywalony jesteś w kosmos,bo bzdury piszesz koszmarne. Pilnuj tego swojego obiekciku dobrze,aby Cię nie ukradli jak będziesz spal. Może jak Ci się poszczesci to Cię dyrektor za zaslugi w czólko ucaluje.

Kamil
@Brzeziny 18.07.2017 16:22
Totalny oszołom jesteś czlowieku. Na tą firmę tak naprawdę nic dobrego nie można napisać i kazdy kto tam pracował dobrze o tym...

Brawo super to okresliłes nic dodac nic ując

@Tedi

Nie polecam!!! Niewłaściwe podejście do pracowników. Omijać szerokim łukiem!!!!!! Jeszcze chwila i ta pseudo firma padnie z takim podejściem.

Alicja

@Taka Prawda, dlaczego tak uważasz? Powiedz więcej o warunkach pracy w firmie.

Piwo
@Alicja 05.04.2017 14:16
@Taka Prawda, dlaczego tak uważasz? Powiedz więcej o warunkach pracy w firmie.

Złodzieje!!!Była wypłata i tylko to można powiedzieć ... Stawki wcale nie są uzależnione od obiektu i stażu w tej firmie... Jeden dostaje 9.50 drugi 7.00 na godzinę!!!!

nie robot

parada oszustów omijać szerokim łukiem nie mylić z Poleskortem szkoda zdrowia psychicznego Oszuści i Krętacze

Miecz

stawki od 8.75 do 9.5 i jada w dól chyba chcą do 7 dojść szkoda gadać, wczoraj kierownik śmierdzący wódą z kierowcą kasę woził miałem zadzwonić pod 112 wyłapał by 5 latek, ale ludzie na kasę by czekali teraz to już dno Witek był ok. Andrzej to szczególny przypadek ogólnie nie robią nic tracą obiekty dyrektor Wiesio leń straszny spadną z rynku z taką polityką obsługi kontrahentów w dodatku oszukując zleceniobiorców przy wypłatach jeżeli kary ustawowe są tego warte ich zdaniem to powodzenia życzę adie

To ja
@Miecz 21.03.2017 13:13
stawki od 8.75 do 9.5 i jada w dól chyba chcą do 7 dojść szkoda gadać, wczoraj kierownik śmierdzący wódą z kierowcą kasę wo...

Jak była okazja to należało go podpierdzielic. Chlopek awansował ze zwyklego agenta na jeszcze zwyklejszego pseudo kontrolnego,a zachowuje sie tak jakby wszystkie rozumy pozjadal. Do leniwego systemu Andrzeja już jakoś wszyscy zdarzyli się przyzwyczaić,ale drugiego obiboka na pokładzie firmy ciężko jest zaakceptować. Ku upadkowi to wszystko zmierza.

Przystojniak

Wystarczy trochę pomyśleć.....na głównej stronie internetowej owej cudownej firmy znajdują się wszelkie interesujące Cię informacje. A jeśli chodzi o stawki to dość skomplikowany i różnorodny temat,więcej ewentualnie się dowiesz jak zaczniesz tu pracować.

Wanda

A teraz jakie stawki daja ,chce sie zatrudnic ,gdzie sie zglosic Wanda

BOoooAT wieś love

Człowiek "humoru" i obietnic...skoñczył kariere...pozdrawiam PS.wiemy o kogo chodzi ..?

Nie jestem robotem
@BOoooAT wieś love 27.02.2017 16:19
Człowiek "humoru" i obietnic...skoñczył kariere...pozdrawiam PS.wiemy o kogo chodzi ..?

Chyba nie wiemy?

Polsec
@BOoooAT wieś love 27.02.2017 16:19
Człowiek "humoru" i obietnic...skoñczył kariere...pozdrawiam PS.wiemy o kogo chodzi ..?

Czyżby awansował z koordynatora ponurego na nadponurego??

Wawa

Jesli wlepia wam jakakolwiek kare to tutaj jest adres zeby ich kontrolowali. Skonczyly sie czasy cwaniactwa. Plac 13 zl i nie kombinuj. https://www.tysol.pl/formularz.

Pracownik

Narzekacie a dalej tu siedzicie. Dlaczego ? Bo czegoś tu nie rozumiem. Jak Wam nie pasuje zawsze możecie się zwolnić i iść do "prestiżowych" agencji ochrony jak np. Skorpion, Eskort albo najlepszy w tej dziedzinie Kowalczyk czy Zubrzycki. Ale nie, lepiej rozpęta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] burze w internecie, bo tak najlatwiej, bo jest się anonimowym. Ciekaw jestem ilu z Was ma jaja, pójdzie do biura i tam to wszystko powie w Twarz Dyrektorom czy też Prezesowi.

Pracownik
@Agent 15.02.2017 15:11
Prawdziwa burza moj drogi Pracowniku to się rozpęta dopiero wtedy jak zapłacicie mniej niż się pracownikom teraz ustawowo należ...

A za co ja mam płacić??? To oni mnie płacą.

śżk
@Pracownik 15.02.2017 20:22
A za co ja mam płacić??? To oni mnie płacą.

Uuu.Ja to już czytając to wszysyko to wiem kto tak napierdala na firmę...pzdr chłopaki BYLI pseudo pracownicy!!!Ja pracuję dułgo (tak mi się wydaję) około 5 lat!...nie zawiodłem się na nikim z aktualnego szefostwa!!!Dyrektor nerwus straszny ...ale nie dam złego słowa na niego powiedzieć!!!zawsze mi pomagał...!!!!personalna też babeczka ok(nie zła strzelba

Agent

Kolejna firma "krzak",która zupełnie zatracila się w tym całym swoim dziwnym matactwie. To nie te czasy,kiedy w ochronie pracowała sama ciemnota i ludzie nie potrafiący upomnieć się o to co im się słusznie należy. Bezpodstawne zanizanie stawek,kary i te umowy dziwnej treści z całą pewnością nie zagwarantują sukcesu ani też prestiżu firmie na rynku pracy. Na samym karaniu i krzywdzie ludzkiej jeszcze nikt daleko nie zaszedl.

roma na komornik
@Agent 14.02.2017 00:35
Kolejna firma "krzak",która zupełnie zatracila się w tym całym swoim dziwnym matactwie. To nie te czasy,kiedy w ochro...

i co nadal wiszą im kasę? bo podobno 28 lutego mają to ,zalatwic' .

Agent
@roma na komornik 22.02.2017 06:36
i co nadal wiszą im kasę? bo podobno 28 lutego mają to ,zalatwic' .

Nie wiem co masz konkretnie na mysli?

Pracownik

Kurcze, nie wiem co Wy od nich chcecie. Pracuje u nich prawie rok i nigdy nie było żadnego problemu. Da się dogadać i wiem na czym stoję. Jak ktoś ma problem z zadbaniem o swój interes, to oczywiscie, najlepiej mówić, że jest źle. To może też nie powinien pracować w ochronie?? Ogarnijcie się.

Pracownik 2
@Pracownik 13.02.2017 19:40
Kurcze, nie wiem co Wy od nich chcecie. Pracuje u nich prawie rok i nigdy nie było żadnego problemu. Da się dogadać i wiem na c...

Pracowniku!! Jeśli Ty rok czasu pracujesz i nie widzisz co się tutaj naprawdę dzieje to śmiem twierdzić,że Cię jakaś totalna ślepota ogarnęła,no chyba,ze Ty akurat pracujesz tutaj na inywidualnych warunkach. Większość niestety nie ma takiego szczęścia co ty i jest w stanie zauważyć ten nieprzyjemny smrodek unoszacy się nad firmą. Ogarnij się!!

Maximus

Dziwna ta firma a z podejściem dyrektorów do obowiązków przyszłości im nie wróżę umowy podpadają od razu pod paragraf zachowują się jak by nie znali nowej ustawy może wizyta PiP i kary zmuszą ich do myślenia cóż czasy się zmieniają a oni ugrzęźli w stereotypach myślenia na zasadzie jakoś to będzie otóż nie będzie nie da się niszczyć zleceniobiorców karami wyssanymi z palca by wyjść na zero bo to nie te czasy Powinni dostać też kary od 5k wzwyż za te "umowy" i zwinąć "interes" zrobić miejsce uczciwym zleceniobiorcom adm.

Warszawiak

Współpraca początkowa generalnie bez zarzutów. Wypłacalność na czas co jest bardzo ważne. Od stycznia 2017 sytuacja jaka tam panuje jest dość niejasna i tak naprawdę to nikt nie wie na czym stoi. Firma zdecydowanie nie radzi sobie z brutalną rzeczywistością jaką okazała się narzucona przez rząd minimalna stawka godzinowa w wysokości 13 zł brutto z czego około 9,7 zł pracownik powinien dostać do ręki za godzinę swojej pracy. Jednocześnie wizerunkowi firmy nie pomaga wiecznie pokrzywiony Pan Koordynator ,który w bardzo sprytny sposób uskutecznia tak zwaną "spychologie" czyli wszyscy zrobią za mnie wszystko. Współpraca z nim jest prawie niemożliwa. Ludzi traktuje z góry. Uzyskanie od niego podstawowych elementów umundurowania graniczy nieraz z cudem,a takie rzeczy jak papier toaletowy każe zastępować sobie liściem. W ostatnim czasie firma mocniej postawiła na kontrolę i karanie pracownika. Śpiochy powinny mieć sie na baczności,bo oni nie śpią. Podwjrzewam,ze sytuacja w firmie rozwiąże się po najbliższePanstwowej Inspek i będzie to wielkie "być albo nie być" firmy. Do rozwiazywania wszelkich niejasności,czyli w momencie gdy firma zaplaci mniej niż powinna zachęca internetowa strona Panstwowej Inspekcji Pracy- "13 zł brutto i nie kombinuj!"

Miniuś

Trzeba było nie chlać a nie teraz publicznie smarować. Polecam w stu procentach , wypłaty na czas miła i bez stresowa atmosfera no chyba ,że jakaś awaria na obiekcie ,ale no cóż taka praca . Wszystko OK

Sebastian
@Miniuś 21.01.2017 16:57
Trzeba było nie chlać a nie teraz publicznie smarować. Polecam w stu procentach , wypłaty na czas miła i bez stresowa atmosfer...

Nie wiem co ty ćpasz i do kogo sie zwacasz ale zmień dilera. Jak ktoś chleje na służbie są od tego alkotesty , a nie bezpodstawne komentarze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Maximus

rozmawiałem z koordynatorem mam zamiar zacząć z tą firmą współpracę od nowego roku człowiek rozmawia normalnie sprawia pozytywne wrażenie mam duże doświadczenie w ochronie [20 lat] i bardzo szybko wychwytuję nieuczciwości tak więc nie dam się wkręcić zobaczę jak przebiegała będzie rozmowa z dyrekcją dobrze że tu wszedłem to tylko zwiększy moją czujność

muminek\

fgvb ja to zawsze zaintrygowana jest dlaczego do ochrony obiektów zatrudnia się osoby z orzeczeniem. czy firma na tym korzysta?'

anonim

(usunięte przez administratora)

Me

Obecnie atmosfera jest bardzo pozytywna. Koordynatorzy są w stanie dogadać sie że wszystkimi. Reszta biura też jest bardzo fajna. Pie iadze na czas, zaliczki też są możliwe. Stawki uzaleznioe od tego co daje zleceniodawca.

k25539

Moi drodzy zapraszam do mnie do pracy na obiekt handlowy na Mokotowie stawka 12 zł. netto za godzinę czas pracy 14 godzin co drugi dzień.

marek

co ty gadasz derel na galeriach warszawie majom 10 zł.

ja
@marek 17.05.2016 19:03
co ty gadasz derel na galeriach warszawie majom 10 zł.

majom;))))

X Man.

Co za głupoty pisze osoba niżej ? Jakie 3,50 zl na galeriach. (Śmiech) Na galeriach srednia stawka w Warszawie to od 8 do12 zl netto na rękę. Nie znam galeri co placi 3,4,5 czy 6 zloty. 3 zlote ? To nie te czasy. Nie piszcie glupot, chyba ze To jakas dziura zabita dechami. Pozdrawiam.

Sławek

Kolego 5.50 za siedzenie na tyłku to jest spoko , kierowcy mają 25 groszy za kilometr i spora odpowiedzialność inni mają 3.50 za chodzenie w marketach po pasażu po 14 godzin , oczywiście są małe stawki ale kto te stawki zrobił ? takie osoby i tacy ludzie co wymyślili przepisy że do pracy w ochronie przyjmowane są osoby ze stopniem niepełnosprawności i za nich płaci PEFRON lub osoby na emeryturach mundurowych gdzie im nie zależy aby dobrze pracować i spieniać obowiązki Pracownika ochrony tylko aby sobie dorobić do i tak dużej emerytury, piszesz o tej firmie znajdz mi taką firmę co da ci ponad 10 zł w tych czasach to ja z chęcią pójdę , pracują osoby bez wpisu na pracownika ochrony i jeszcze narzekają w takim razie jak jest ciężko siedzieć na dupie do niech ulicę zamiata bez sensu te wpisy myślicie że jak napiszecie opinie o firmie to nikt nie pójdzie pracować tam ? musieli by wszystkie firmy Ochroniarskie Pozamykać

Polska.

Jak tutaj można być docenianym ? Kto pisze te pozytywne opinie ? Powiedzcie czy za 5zł czy 5,50 zł czyli w zależności od obiektu za 240 godzin siedzenia pracując na umowie śmieciowej za 1200 zł max za 1320 zł gdzie składki emerytalne walą na 50 zł podpisując dwie umowy to przy takiej pracy można być docenianym ? a jeszcze jakie wymagania mają... Człowiek robiąc na zmianie 24 godziny żeby nie mógł się zdrzemnąć i żeby bał się kontroli ??? jakaś kpina jakie to są warunki ?... Jak by płacili z 3 kę co najmniej. Proszę was te pozytywne komentarze to pisze chyba same kierownictwo bo oni ciągle ludzi do pracy nie mają. Na różne obiekty ciągle braki ale są sami sobie winni bo sami zwalniają albo ucinają kasę za byle powód z i tak nędznej wypłaty to potem się niech nie dziwią. Nie raz chcą żeby zostawać ponad godziny. A potem kasę ci ujebią. Doskonale pamiętam pracę u nich. Sam dostałem kilka stów mniej na pożegnanie. Jak dla mnie to powinna wejść w życie stawka minimalna 12 zł brutto bez możliwości jej obejśćia. Wtedy można będzie mówić że jest się docenianym. Od biedy. Jakim prawem ucinają wypłatę ? Mają prawne podstawy ? Po prostu robią co chcą za takie świństwa dla nich ban. Osobiście nie polecam.

czarownica

Witam. Chciałabym również podzielić się swoją opinią - oczywiście jest pozytywna w pełnym tego słowa znaczeniu. Narzekają tylko Ci którym nie chce się pracować. Najlepiej gdyby mogli tylko spać, pić i dyktować warunki przełożonym. Jeśli ktoś dobrze pracuje to naprawdę jest doceniany. Jeśli zaś chodzi o stawki to są takie same jak w innych firmach - zależne od tego ile płaci kontrahent i na jaki obiekt się trafi. W związku z powyższym jak najbardziej polecam pracę w tej firmie. Pozdrawiam

Markus

Firma godna polecenia i wypłacalna.Szanująca pracowników a wszelkie pomówienia co do Dyrekcji i Pani Koordynator są bezpodstawne.Każdy kto pracuje jest doceniany a ci co wypisują brednie zwykle zostali zwolnieni.

Tadek

Wszyscy pomstują na tą Panią od wielu ludzi to słyszałem czy ona na prawdę jest taka zła

Twardy

To samo o nich słyszałem dziadostwo j........ne i tyle pani inspektor no ładnie . Szkoda komentować omijac szerokim łukiem !!!!!!!!

Zorro

A wiele ta firma na łape daje i kogo ochrania ???

melman

Firma jak najbardziej rzetelna i dba o pracowników.Płaci zawsze w terminie.Osoby piszące negatywne komentarze na forum to zwykle byli pracownicy,którzy się nie sprawdzili a teraz zioną jadem na forum bo tu można anonimowo.

Jak to

ja słyszałem że jedna z gorszych firm to jak w końcu !!!

simson

Firma na 5 z plusem

mailo

warunki pracy przyzwoite ,wynagrodzenie zawsze terminowe co więcej trzeba

Artur

Płacą wynagrodzenie na czas,koordynator i dyrekcja to mili i uczynni ludzie.

koala
@Artur 28.10.2015 14:14
Płacą wynagrodzenie na czas,koordynator i dyrekcja to mili i uczynni ludzie.

Idź do psychiatry co ?

Prawda.

To co napisała osoba poniżej to cała prawda nie polecam pracy u nich. Płacą najgorzej jak się da mi proponowali 4,50 na jednym obiekcie Żal !!. Kto pracuje za takie stawki w Warszawie ?? Bezdomni ? Nie wymagają nawet zaświadczeń o niekaralnosci. Z tego co się pytałem pracowników nikt nie miał u nich takiego zaświadczenia. Ciekawe czy bezdomnych tez by przyjeli. Pewnie tak gdyby ludzi nie mieli to co im tam zależy. Byle kase jak najmniejsza. Placic i będą szczesliwi. Ludzi chyba z ulicy biora i prosto kto popadnie ale co się dziwić za takie pieniądze.

krokodyl
@Prawda. 18.06.2015 17:20
To co napisała osoba poniżej to cała prawda nie polecam pracy u nich. Płacą najgorzej jak się da mi proponowali 4,50 na jednym...

Opinie w pełni prawdziwie dno i wodorosty właśnie za czerwiec z wypłaty potrącono mam bez uzasadnienia dwieście pięćdziesiąt złotych, widocznie zabrakło prezesowi i dyrektorce na wczasy. Omijać z daleka tę firmę. Co by zrobił prezes gdyby dostał za swoją pracę 5zł/h. Chcemy od prezesa receptę na życie za tą stawkę. Prezesie przemyśl swoje podejście do ludzi jeśli masz sumienie.

Warszawa

Co o nich pisać ? Płacą pracownikowi ochrony 5zł a traktują często jak psa. Umowy śmieciowa podpisujesz dwie lub czasem więcej i tylko z jednej na kwotę 50 zł odprowadzają ci wszystkie składki. TRAGEDIA. Etatów brak u nich nawet koordynator ma zlecenie. Pewnie etaty mają tam tylko Dyrektor Prezes i Dyrektorka. Osobiscie nie polecam u nich pracy... Ocena Niedostateczny za śmieciowe umowy oraz podejście. Gdyby jeszcze odprowadzali składki z pełnej sumy ze zlecenia a tak to dosłownie to kpina. Oraz za drastyczne stawki czasem potrafią dowalić też karę 100- 250 zł a jak dadzą nagrodę max 50 zł i rzadko. A Jak popijesz i cię wywalą zapomnij o wypłacie za cały miesiąc. Podpisujesz niejaki paragraf że mają prawo zabrać ci całą wypłatę jak złapią na piciu. Ogólnie Nie polecam jak tu polecać coś takiego chyba że komuś się nudzi i chce dorobić na emeryturze... Bo Jak mieć tu coś zagwarantowane za tyle i na czymś takim. Albo jak ktoś nie ma po prostu czasem wyjścia.

delong

Napiszcie coś o tej firmie obecnie pilnuje budynku na Belgradzkiej 12 pracownik nie bardzo wie gdzie pracuje coś mamrotał ale chyba sam nie jest pewny w biurze nie był ,a wypłaty przywożą mu to ustaliłem. Czy jest sens starać się o pracę.W necie nic o nich nie ma firma świeża może warto się zatrudnić w niej.

Abc
@Robot 24.03.2017 07:53
Jedno jest pewne,ze osobą tego Pana firma wizerunku na pewno sobie nie poprawiła. Takich jak on zamiast pchać do bezpośrednie...

A co Wy myślicie, że Oni czytają te nasze wpisy!!! Leją z góry na nas i na te nasze prawdziwe opinie. Jakby firma byla choć w malym stopniu uczciwa i zwracała uwagę na dobre jednostki,a nie na takie zachlane i leniwe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to teraz nie byloby takiego gowna i bagna jakie jest. Chociaz z drugiej strony tak patrząc na to z boku to oni chyba ta całą sytuacje mają w tyłku i nic z tego sobie nie robią. Polsec, BOAT czy juz tylko dno????

Taka Prawda
@Abc 24.03.2017 09:48
A co Wy myślicie, że Oni czytają te nasze wpisy!!! Leją z góry na nas i na te nasze prawdziwe opinie. Jakby firma byla choć w...

Racja kolego syf kiła i Mogiła !!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o Polsec Ochrona Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polsec Ochrona Sp. z o.o.