Opteam Poland Sp. z o.o.
2 49 6 1

Opinie o Opteam Poland Sp. z o.o.

Maja

@PracownikRoku, nie bardzo rozumiem? Co chciałeś przekazać swoim komentarzem, który dodałeś w wątku opinii o pracy w firmie Opteam Poland? Uzasadnij swoją wypowiedź. Obecnie mamy drugą część sezonów urlopowych w większości firm, czy pracownicy, którzy są zatrudnieni w firmie Opteam Poland również w okresie lipiec-sierpień mają możliwość wzięcia urlopu wypoczynkowego? Zachęcam do wypowiedzi w tym temacie.

Remik

Idealnych firm nie ma ale przecież nikt na siłę nie trzyma w firmie. Może zabrakło zaangażowania ze strony pracowników?

oszukany exworker

Odradzam,odradzam,odradzam,co innego mówią,a co innego robią,zostaniecie na lodzie jak ja....

Realista
@oszukany exworker 25.02.2018 12:03

Ktoś ci płaci za te nagatywne opinie pisane po kilka razy ? Wysillbys się przynajmniej i napisał coś oryginalnego i konkretnego

PracownikRoki
@Realista 27.04.2018 21:49

Piszę "coś oryginalnego i konkretnego".

Maja

Witam, chciałabym się dowiedzieć nieco więcej na temat pracy w firmie Opteam Poland. Czy znajduje się na tym forum osoba, która pracuje bądź pracowała w tej firmie, oraz jest zdolna mi odpowiedzieć na moje pytania: Jak wygląda przebieg rozmowy kwalifikacyjnej? Oraz jak zaprezentował się właściciel firmy, bądź osoba odpowiedzialna za rekrutację. @Jacek, @MOBY DICK, prosiłabym was o utrzymanie kultury na forum poświęconym firmie Opteam Poland.

PracownikRoku
@Maja 08.06.2018 14:51

To już poświęcone nawet. Alleluja

Maja

@Mistrz, dziękuję za Twoją odpowiedź. Odwiedziłam stronę internetową firmy Opteam Poland i muszę przyznać, że informacje tam zawarte różnią się od tego, co Ty piszesz. Jak sądzisz może to czy w tej firmie pracuje się dobrze czy też nie zależy jedynie od gustu danej osoby i jej oczekiwań?

Mistrz

Kiepskie zarobki oraz brak rozwoju - generalnie nie polecam. Firma dobra dla osob po studiach na max 6-8 miesiecy, pozniej lepiej uciekac do normalnych jak sie chce rozwijac.

Jacek

Może w menstruacji braku fachowców firma zacznie podnosić wynagrodzenia?

Irek

Idealnych firm nie ma. Każdy ma możliwość wyboru i nie musi narzekać!!

Bogdan

Porażka, ludzie odchodzą w ilościach hurtowych. Oczywiście firma postanowiła działać i wprowadziła program motywacyjny dla dyrektorów :) :)

Xawery
@Bogdan 08.11.2017 23:11

A dyrektorów i kierowników prawie tyle co pracowników, niedługo każdy będzie miał swojego prywatnego. Ludzie którzy przez lata doprowadzili do tego, że min. sprzedaż leży zostali powołani na wyższe stanowiska, nie wiadomo czy to matrix czy może Bareja.

MOBY DICK
@Xawery 10.12.2017 21:40

1.Czy dla zastępców kierowników i zastępców dyrektorów również wprowadzono nepotyczny system motywacyjny? :-).

Szeregowiec r
@Xawery 10.12.2017 21:40

Xawery to pewnie ty na tyle cienki byłeś/jesteś że cię nawet kierownikiem nie zrobili skoro co drugi to kierownik ???

Ciekawski
@Bogdan 08.11.2017 23:11

Gdzie niby odchodzą Bogdan???

MOBY DICK
@Szeregowiec r 27.04.2018 21:58

Może po prostu nie lubi nikogo lizać po jajach hmm... Ty pewnie tak buhahahah

Tomasz

Jakieś nowinki z pracy w firmie może ktoś napisać?

Bubu

Porażka, (usunięte przez administratora) kompletna porażka. Odradzam

Administrator

Jeżeli masz jakieś doświadczenia z OPTeam S.A. to użytkownicy na pewno chętnie przeczytają Twoją wypowiedź.

Cezary

Idealnych firm nie ma. Nikt na siłę nie trzyma w firmie.

anty złodziej

Odradzam,odradzam,odradzam,co innego mówią,a co innego robią,zostaniecie na lodzie jak ja....

oszukany exworker

Odradzam,odradzam,odradzam,co innego mówią,a co innego robią,zostaniecie na lodzie jak ja....

oszukany exworker

Odradzam,odradzam,odradzam,co innego mówią,a co innego robią,zostaniecie na lodzie jak ja....

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

W jaki sposób oszukują? Czy przyjmują programistów?

Kolejna ofiara oszustów

Odradzam,odradzam,odradzam,co innego mówią,a co innego robią,zostaniecie na lodzie jak ja....

Potencjalny
@Kolejna ofiara oszustów 30.12.2017 08:16

Możesz podpowiedzieć co Ci zrobili ze zostałeś na lodzie ?

Robert

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm!!

Tadek
@Robert 14.11.2017 21:21

Zacznij może Ty jeżeli widzisz pozytywy?

Maja

@QA mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda obecnie praca w OPteam Poland? Może trochę mniej metaforycznie? Będę bardzo wdzięczna za konkretne informacje o tym czego można spodziewać się po dołączeniu do firmy.

Alfons

Do Valmet Automotive w finlandii pojechali zamiast polaków ukraincy bo tańsi i 3 x szybciej zapiepszają i to 365 dni w roku tak pisali w ukraińskiej gazecie miesiąc wczesniej

far

@ktoś e tam znajomości, raczej w to wątpie. Taki spawacz spokojnie tyle dostaje. No a szukają programisty CNC, gdzie zatrudniają na fińską umowę o pracę na okres przynajmniej 12 miesięcy. Są nawet dodatki do pracy na 2 zmianę.

MCCC

krzychu i co dowiedziałeś się coś ? Bo widzę ogłoszenie dalej wisi

Operator

8 miesięcy w Finlandii za pośrednictwem firmy OPTEAM, jako operator wózków widłowych w firmie Can-Pack. Szczerze nie polecam. Praca tylko dla desperatów, którzy lubią złą atmosfere w pracy, wykorzystywanie, pracę po 16 godzin, brak urlopów i oszukiwanie. Niektórych może skusić stawka 11 euro, ale trzeba wiedzieć że jest to absolutne minimum i gorzej już w Finlandii zarabiać nie można. Nawet na socjalu jest lepiej. A jeśli chodzi o OPTEAM Finlandia, przez którą jest się zatrudnionym, to jest to zgraja oszustów, którzy wywalą Cię z pracy z dnia na dzień, i zapłacą na koniec tyle żebyś miał na bilet do domu. A z mieszkania wywalą Cię od razu, a jak nie to nasyłaja takich fińskich komorników. Szczerze nie polecam.

lucky
@Operator 05.03.2016 10:59

Operator,głupoty opowiadasz, pracowałem przez Opteam pięć lat. Firma godna zaufania,żadnych problemów z wypłatami, a z tymi komornikami to już masz zwidy.

krzychu

Chodzi mi o Opteam SA z Rzeszowa.

krzychu

Witam, Może ktoś przybliżyć jak wygląda praca na stanowisku key account manager? Praca głównie w terenie? jakie zarobki, czy auto na użytek prywatny?

Szym

Hejka, Uważam że 4000 na łapcie to nie jest źle na podkarpaciu do tego fajne furki kasa zawsze na czas na konto - co tu narzekać :-) A pracować trzeba wszędzie.

Mati
@Szym 08.11.2015 11:24

4000 zł to raczej nieliczni, reszta to do 2500 max

toto

jakość ich usług jest strasznie mizerna, nie polecam ich.

fortun

Jak nie podniosą marnych zarobków to wszyscy po kolei odejdą to jedno. A kolejna sprawa to szukanie kozłów ofiarnych za niepowodzenia za które powinni odpowiadać kierownicy !!!

artw

firma nie nazywa się Opteam Poland tylko Opteam S.A. Niech niektorzy przypomna sobie co to znaczy zachowanie tajemnicy przedsiębiorstwa.

Zostaw opinię o Opteam Poland Sp. z o.o. - Rzeszów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opteam Poland Sp. z o.o.