Rollmax

Wielka Słońca

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 29 ocen.

Rollmax
3 29 6 1

Opinie o Rollmax

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Administrator

Posiadasz aktualne informacje na wynagrodzenia w Rollmax? Twoja opinia może okazać się pomocna.

Demon

Osaczona niech porobi huettingera to wyjdą jej głupoty z głowy .. ogólnie to upokorzenie w tej firmie jest na porządku dziennym , uciekać jak najdalej . Niesprawiedliwy przydział pracy , podział na lepszych i gorszych pracowników . Praca w straszliwym hałasie, kurzu i smrodzie

Weronika

@Bamber a dlaczego Ukrainki mają większą stawkę od Polek? Od czego to zależy? Czy w Rollmax pracownicy są różnie traktowani? To ważne dla kobiet, które planowały podjąć pracę w tym miejscu.

Weronika

@Bamber a czy przypadkiem 10 zł to nie jest najniższa krajowa w tym momencie? Firma Rollmax jaką stawkę brutto podała na umowie? To ważne, bo nie mogą być niższe stawki niż ustanowione prawnie.

Bamber
@Weronika 27.09.2017 10:35

2000 zł brutto , co kogo obchodzi stawka godzinowa , ważne że zapier...ją . Ukrainki mają 10 zł , Polki nie

Weronika

@Spokojny i co z Twoją wypłatą? Dostałeś ją w końcu czy nadal jej nie dostałeś Walcz o swoje pieniądze. A co wpływało na tą złą atmosferę? Możesz powiedzieć osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Rollmaxie? A i czy możesz powiedzieć użytkownikowi @Alicja ile zarabiają kobiety?

Bamber
@Weronika 15.09.2017 13:43

Nie mają nawet 10 zł. Zastanów się czy chcesz w ten cyrk iść , dwie baby tworzą tą podła atmosfere . A i A , będziesz wysmiewana , obserwowana i będą na Ciebie odnosić a nawet kłamać . .

Alicja

Czy kobiety mają chociaż 10 zł na godzinę ? Jaka stawka za nadgodziny ?

Weronika

@Żenada czy próbowałaś rozmawiać z pracodawcą na temat nieterminowości wypłat? Ewentualnie ktoś próbował to gdzieś zgłaszać? Czy wiecie czym może być spowodowana ta sytuacja w firmie Rollmax? Każda informacja będzie pomocna.

Spokojny
@Weronika 30.08.2017 09:13

Pracowałem w tej firmie dwa miesiące, tak podłej atmosfery nie widzialem nigdzie jak żyję. Pytałem Pańa Grzegorza to chyba właściciel taki tęgi dlaczego nie dostaję wypłaty w terminie i wiesz co powiedział. Jak nie chce ci sie pracować to do widzenia. Raczej wydarł się. Ale samochodzik nowy to fajnie kupić. Na odchodnym dostał wiąchę i tyle.

demon
@Weronika 30.08.2017 09:13

lekceważeniem pracowników. tylko i wyłącznie , sam stres w tej firmie , nikomu nie polecam

demon
@Spokojny 05.09.2017 11:54

nic dodać , nic ująć .. tak niestety w Rollmaxie jest i nic się nie zmienia.

Żenada

Wypłatę na czas by dali a nie kupują auta sobie nowe , od tej firmy jak najdalej ,nawet rozmawiać nie można , dwie zołzy A & A latają i donoszą na wszystkich jakby same idealne były .

Szczery

firma krzak , to co się tam wyrabia to się do telewizji nadaje! chamstwo i wyzysk! wypłata jeszcze nigdy na czas nie była ! za nadgodziny nie płacą a, szkoleń nie ma , najlepiej jak wiesz wszystko od początku bo debila z Ciebie zrobią

Weronika

Czy firma organizuje szkolenia dla swoich pracowników?

Stach

Olek ... Ma chłopak dobry gust. faktycznie fajne dziewczyny . a firma spoko .

on

Nie jest tak źle. Raczej rodzinna atmosfera , praca przyjemna , osoba wypowiadająca się powyżej nieco dramatyzuje . Polecam tego pracodawcę

Max

Są dwie fajne czarnulki Patrycja i Dorota ale wokół nich kręci się wyżej wspomniany Olek ...

lol
@Max 25.02.2017 19:34

a ktoś nie ma się czym zająć tylko pierdoły wypisuje...może by tak pani na prasie popracowała a nie w godz pracy internetem się bawi

Szyszka
@Max 25.02.2017 19:34

Heh dobre ten co to napisał to niech się weźmie do roboty

dsfsdgdfg
@Max 25.02.2017 19:34

Pewnie napisała to osoba która nie ma co robić tylko zajmuje się kogoś życiem i tylko siedzi z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na krześle. Najwidoczniej dziewczyna ma dużo kompleksów i jest zazdrosna że chłopak za nią nie lata i dlatego pisze o innych. Mogłaś sobie darować pisać ich imiona na formu gdzie każdy to czyta. Fałszywość pewnie jest tam na porządku dziennym. :)

Bamber
@dsfsdgdfg 21.08.2017 20:30

Ta firma to wykańczalnia , stare wyjadaczki A &A myślą że mogą wszystkich sprawdzać i zgnębić .. te osoby nie powinny pracować z ludźmi. Polecam kopalnie węgla tym paniom lub kamieniołomy. Ewentualnie psychiatrę.

uakao

Hej, wiecie jakich ofert pracy można się teraz spodziewać? W końcu dbają ot o, żeby zadbać o stabilne zatrudnienie, zwłaszcza, że umowa jest w pełni respektowana. Warunki finansowe są całkiem niezłe i tak

mlody
@uakao 12.10.2016 12:43

Jasne , praca po 12 godz dziennie a umowa na najnizszą krajową , zadnych dodatkow za nadgodziny. SUPER OFERTA buahaha

Pan K

Pracowałem w oddziale mysłowice Nefab Rollmax jakoś tak... Ogólnie praca była w porządku, defakto pracowało się od tej 7 do 17, kierownik straszny pracohol, jest w moim wieku 24 badz 25 teraz, pokłóciłem się troszkę z nim i dał mi wypowiedzenie w piatek, nie mam nic mu tam za złe. Powiem tylko tyle że praca w Rollmax w oddziele mysłowice jest w porządku, tylko spóźnianie się z wypłatami tak mnie raziło tam że przy kłótni z kierownikiem powiedziałem żeby mi dał wypowiedzenie no... i ... mi dał :) Wróciłbym z chęcią do tej firmy popracować na dłużej niż byłem, jednak cóż skoro wypłat nie ma na czas to znaczy że firma nie ma płynności a to oznacza że któregoś dnia można już w ogóle wypłaty nie zobaczyć.

mlody

tak tylko oni by chcieli zebys wszystko odrazu potrafil robic jak chce kierownik

jopek

robią tam fajne dwie laseczki .Do pracy da sie przyzwyczaić .Atmosfera nie jest zła. Nie spotkałem sie żeby ktoś mnie tam traktował jak śmiecia.

Konik

A czy ktoś będąc właścicielem zakładu pracy będzie trzymał osoby które nie wyrabiają normy bo ja bym takiej osoby nie trzymał

sidiuss
@Konik 30.01.2016 17:55

Tu nie chodzi o normy (wyrabianie ich)bo to praca NIE na akord.........

anonim

(usunięte przez administratora)

mlody

cały czas przyjmują i zwalniają jak niejesteś produktywny

sidiuss
@mlody 07.01.2016 21:08

Zaczynają prace panowie z Ukrainy, nic dziwnego ludzie z okolic to same żadzaki.

mlody

presja czasu to pojecie wzgledne. szefostwo nabierze zlecen niemyslac o tym czy da rade sie wyrobic w terminach. a pracownicy musza pozniej zapierdalac zeby zdazyc.na produkcji jest to samo . pozdro dla tych co pracuja

Sidiuss
@mlody 21.12.2015 11:10

Chodzi o szybkość działania.

mlody
@Sidiuss 21.12.2015 22:41

szybkość działania swoją drogą a BHP swoją drogą

Sidiuss

W tartaku to nie plac zabaw,praca dla mocnych psychicznie. I ludzi potrafiących działać pod presja czasu.

mlody

Olek dobry koles jestes pewnie tez z rodziny albo znajomy znajomego szefa

bamber

Tragedia pierwszy dzień ładnie pięknie. Potem zacząłem się przekonywać jak tam naprawdę jest. Non stop harówa a jak była przerwa na papierosa to w locie trzeba było go palić. Majster spacerował sobie z papierosem wokół suchych płyt i desek brak przestrzegania i znajomości przepisów BHP I PPOŻ. . . całkowity brak wyobraźni. Pracownicy którzy są obcy są traktowani jak śmiecie brak jakiegokolwiek normalnego traktowania pracownika tym bardziej że pracowały dwie starsze osoby notorycznie byli mieszani z błotem 99% ludzi co tam robi to sama rodzina. . .W ogóle brak poszanowania godności pracownika i jako normalnego człowieka. Mam nadzieję że inspekcja pracy się za ten busz weźmie

Rollmaxowy

Cała prawda cała dobę haha. Komentarz Rollasa opisuje całą prawdę nic więcej nie trzeba dodawać. Pozdrawiam tych którzy tam jeszcze pracują i dają się tak wykorzystywać

stały pracownik

TA FIRMA JEST SUPER. NIEPISZCIE TAKICH BZDÓR JAK WYRZEJ.

Rollas

Zdecydowanie nie polecam firma to jedna wielka porażka w firmie panuje kolesiostwo wszystkie ważne stanowiska obsadzone rodziną albo znajomymi ludzie na produkcji rodem z buszu większość nie ma zębów traktowanie ludzi jak przedmioty brak jakiejkolwiek możliwości rozwoju praca po 11 godzin dziennie brak umów słaba stawka wieczne opóźnienia z wypłatą starsza Ze obetną wypłatę bardzo duża wypadkowość nie przestrzegają bhp maszyny nie mają osłon ani zabezpieczeń Jeśli nie masz perspektyw na przyszłość wybierz prace w rollmax !

Zostaw opinię o Rollmax - Wielka Słońca

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rollmax