Opinie o Centrum Odszkodowań DRB

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Odszkodowań DRB

Adam

Ostatnio miałem rozmowę z Panem Andrzejem , dostałem jasne i konkretne informacje. Polecam

anonymous

Ciekawe jest to, że opinie negatywne są usuwane, a pozytywne są w stylu jednej z pracownic... hmmm... daję do myślenia brak kadr.

Marcin
@anonymous 06.04.2018 14:51

Na śląsku działa Andrzej, spoko gość, ale z tego co mi wiadomo jest kilku tam Dyrektorów. Polecam . Działam z nimi od kilku miesięcy

Kamil

Jestem zadowolony ze współpracy z DRB. Działam już dwa lata i zawsze wszystko było ok. Pozdrawiam z Wrocławia

Bartek

Jestem w firmie pół roku, jestem bardzo zadowolony, otrzymuje wsparcie od firmy jak również od Managera - wysoki poziom szkoleń i super atmosfera - kto pracuje zarabia, polecam !

DRB-owiec

Polecam firmę. Pracuję od kliku miesięcy, zgrany zespół współpracowników, zawsze można liczyć na wsparcie, docenia się zaangażowanie. Generalnie wewnątrz jak wszędzie, praca dla kogoś kto ma przede wszystkim chęci do pracy. Atmosfera spoko, polecam.

DeRBuś

Usuwamy komentarze.... Nie polecam dla pracowników Centrali w Legnicy! Brak głównej księgowej, kadr, pracownicy wypowiadają umowy. Łamanie kodeksu pracy i przepisów BHP. Inspekcja Pracy wkrótce tam zawita. Brak szacunku, mobbing.

Nick_Pracownik
@DeRBuś 09.03.2018 22:06

Odejście kilku pracowników w firmie zatrudniającej dziesiątki osób nie oznacza żadnej katastrofy. Owszem odejście głównej księgowej z dnia na dzień może być szokiem dla samych współpracowników, ponieważ to zawsze oznacza kilka dni bardziej pracowitych, żeby sobie z tą sytuacją poradzić, ale szybko wszystko wraca do normy, bo nie ma ludzi niezastąpionych. Dokumenty są normalnie księgowane i rozliczane, płace naliczane, pracownicy otrzymują wynagrodzenia a obowiązki osób, które odeszły wykonują inni, zarówno dotychczasowi jak i nowi pracownicy. Niczym się to specjalnym nie różni od normalnego cyklu funkcjonowania wszystkich firm a nie jest to moja pierwsza praca. Łamania przepisów BPH, kodeksu pracy czy mobbingu też nie sposób zauważyć, więc Inspekcja Pracy będzie musiała się napocić, żeby znaleźć jakiś przysłowiowy paragraf ;) . Pracując kilka lat w centrali DRB mogę jak najbardziej polecić pracodawcę, szczególnie za atmosferę w pracy i profesjonalizm kadry zarządzającej. Oczywiście nie zawsze wszystko jest idealnie, bywają trudniejsze dni jak wszędzie, ale zawsze można liczyć na wsparcie.

kowal12

Witam, współpracuje z firmą od 2016 roku, spisałem w sumie ok 30 spraw głównie w przedziale między 10 a 100 000zł zgłoszenia dla klienta. Pracuje sam jako agent z pomocą dyrektora. Uważam że firma jest ok, jest kilka rzeczy do poprawy ale widzę że ostatnio nawet bardzo się stara, organizuje szkolenia, wyjazdy programy motywacyjne. Wiem że firma bardzo przestrzega umowy lojalnościowej szczególnie wobec agentów którzy korzystali ze szkoleń DRB. Ostatnio kilka osób za to wyleciało bo zaczeło współpracować z konkurencją. W ogóle mnie to nie dziwi i sam fakt że rozwiązują umowy jest oczywisty, taki jest zapis w umowie którą się podpisuje na początku i każdy o tym wie. Ja jestem zadowolony i będę działał dalej póki branża pozwala!

były AGENT
@kowal12 15.03.2018 16:09

JA PIERDZIELE...CO ZA BREDNIE...DAJE MAX FIRMIE PÓŁ ROKU..ZANIM SIĘ ZWINIE Z RYNKU,A SZEFOSTWO PEWNIE ZAŁOŻY KOLEJNĄ FIRMĘ POD NOWĄ NAZWĄ...WYSYŁANIE LISTÓW STRASZĄCYCH BYŁYM AGENTOM DRB ZA...PRAWDĘ, TO NORMA...MASAKRA...

Rysiek

Firma i branża na pewno godna polecenia. Niestety nie dla każdego, bo aby mieć wynik trzeba być aktywnym. Jak tylko myślisz, że chciałbyś pracować, to firma Ci za to nie zapłaci.. Dlatego też nie ma umów o pracę, bo firma miała by tysiące pracowników, którzy siedzą w domach i czekają 10 każdego miesiąca na przelew.. Tylko, że tutaj pieniądze dla firmy i dla nas biorą się właśnie z aktywności i pracy z klientami.. DRB wciąż się rozwija, daję duże wsparcie dla każdej osoby, która chce mieć wyniki i chce się rozwijać. Współpraca z centralą przebiega bez problemowo, Wynagrodzenie również wypłacane jest w terminie. Same zarobki są takie, na jakie zapracujesz.. Możesz mieć 1000-2000zł, a mogą to być kwoty 5, a nawet 6 cyfrowe. Pozdrowienia dla aktywnych !

pracownik Centrali

Pracuję w firmie DRB od kilku lat i jestem zadowolona. Swoją drogą nie rozumiem tej zawiści, która tutaj się wylewa. Zawsze są gorsze i lepsze dni, zawsze są bardziej "urodzajne" miesiące i mniej, ale tak jest w każdej firmie. Ja mogę powiedzieć oczywiście tylko za siebie, że cieszę się, że mogłam znaleźć pracę w swoim zawodzie, gdzie się realizuję i to nie na rynku wrocławskim, czyli w dużym mieście, gdzie o pracę nie jest tak ciężko, ale w regionie lubińsko-legnickim, gdzie rynek pracy nas nie rozpieszcza. Mówcie co chcecie, ale ja na swoim przykładzie wiem, że jeśli dajesz dużo z siebie, to jest to w firmie zauważane i doceniane. Oczywiście nie możemy też podchodzić do sprawy tak, że wszystko nam się należy i za wszystko przełożony będzie nam dziękować, bo przecież za to mamy płacone, by jak najlepiej wywiązywać się ze swoich zadań. Jednak w moim przypadku słowo "dziękuję", "świetna robota", "gratulacje" pojawiały i pojawiają się wielokrotnie i to mnie cieszy oraz dalej napędza do pracy.

Łukasz

Straszna tu burza jak zwykle o nic. Pracując w firmie od 1,5 roku nie brakuje mi ani umowy o prace która jest już przeżytkiem, nie brakuje wsparcia, podstawowych narzędzi pracy, szkoleń i czegokolwiek potrzebnego osobie zdecydowanej do pracy. Te wszystkie negatywne komentarze są chyba dodawane przez firmy które ściska z poziomu na którym dzisiaj jest DRB. Panie i Panowie z konkurencji, przespaliście swoją szanse. Jeżeli ktoś zastanawia się nad branżą w której dzisiaj 5 cyfrowe zarobki to norma - zapraszam do DRB. Procent procentem, ale jak pokazuje branża mimo "niższego procentu" i tak w firmie są wyższe zarobki niż tam gdzie dają 50. Dajcie nawet 100 dla nas nie ma różnicy. Robimy swoje :)

ja
@Łukasz 06.03.2018 10:33

Dokładnie - robienie sztucznego szumu! Ja też od kilku lat pracuję w firmie i jestem zadowolona. A hejterzy niech lepiej zajmują się sobą, a nie wypisujecie głupoty na temat firmy. Jeśli odchodzicie z firmy to skupcie się na nowej pracy, a nie staracie się zrobić coś na przekór innym - nie ma to najmniejszego sensu, bo jakoś firma dobrze żyje, obecni pracownicy świetnie wywiązują się ze swojej pracy a klienci są dobrze obsługiwani, więc po co ten jad i zawiść. Zajmijcie się sobą.

Zniesmaczony Krakus

Witam, poniżej opiszę szczegółowo jak wyglądała rekrutacja mojej osoby w firmie DRB. W listopadzie 2017 roku pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika Sprzedaży Terenowej. W ogłoszeniu podano warunki : umowa o pracę oraz niezbędne narzędzia pracy wraz z samochodem służbowym. Wysłałem CV gdyż wcześniej zajmowałem managerskie stanowisko w konkurencyjnej firmie. Z końcem listopada kontaktowała się ze mną bardzo miła Pani z działu HR. 8 grudnia kontaktował się ze mną Dyrektor Pionu sprzedaży i marketingu pan Marcin. Kilka dni później spotkaliśmy się z panem Marcinem na rozmowie rekrutacyjnej w restauracji Sphinx w centrum handlowym pod Krakowem. Przedstawiono mi warunki zatrudnienia i wizje nowego rzekomego projektu. Po tygodniu kolejne spotkanie rekrutacyjne odbyło się w tej samej restauracji również z panem Marcinem, PO GODZINNYM SPOTKANIU Z RESTAURACJI ZOSTALIŚMY WYPROSZENI gdyż po kilku prośbach kelnera nie zostało złożone żadne zamówienie (nawet woda) no cóż pomyślałem że firma DRB oszczędza na kosztach. Jednak mimo tego przykrego i wstydliwego incydentu doszliśmy do porozumienia i ustaliliśmy termin zatrudnienia wraz z warunkami. Przez praktycznie cały grudzień pan Marcin zwodzi mnie telefonicznie i zmienia terminy zatrudnienia. W Końcu 09.01.2018 roku otrzymuje telefon również od pana Marcina, ustalił 16.01.2018 roku spotkanie w Legnicy połączone z podpisaniem umowy i szkoleniem, jednak ani słowa nie wspomniał o narzędziach pracy o których była mowa :) Więc tego samego dnia wysłałem mail z prośbą o sprecyzowanie zatrudnienia wraz z zapytaniem o niezbędne narzędzia pracy. Ku mojemu zaskoczeniu dzień później tj. 10.01.2018 roku otrzymuję telefon od pana Marcina że zapoznał się z moim mailem i niestety nie dojdzie do zatrudnienia ponieważ jego projekt został wstrzymany :) Podsumowując firmę DRB i kompetencje osób tam pracujących, szczególnie na stanowiskach managerskich stwierdzam : Ponad półtorej miesiąca zwodzono mnie z zatrudnieniem. PIERWSZY RAZ ZDARZYŁO MI SIĘ ABYM ZOSTAŁ WYPROSZONY Z RESTAURACJI podczas rozmowy rekrutacyjnej Pozdrawiam firmę DRB oraz życzę samych sukcesów :) PS. Powyższy post ma wyłącznie charakter informacyjny i opisuję autentyczną sytuację jaka mnie spotkała ze strony firmy DRB z siedzibą w Legnicy. Wnioski proszę wyciągnąć według uznania. W razie czego proszę o kontakt.

007
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Teraz w ogóle firma zatrudnia kogoś? Można liczyć na umowe o prace i służbówke?

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika
@adrian 04.03.2018 17:29

z tego co wiem to każdy robi swoje , miałam kontakt kilka miesięcy temu i polecam ! działają profesjonalnie

Michał DRB

Witam,z DRB współpracuje prawie 2 lata,jedyne czego żałuję to że nie trafiłem do DRB wcześniej,już po około 6 miesiącach pracy moje zarobki w DRB przewyższały te z etatu,a pracowałem dla DRB kilka dni w tygodniu po etacie,akurat ja miałem jasno określony cel na który muszę zarobić i współpraca z DRB mi to umożliwiła,dzisiaj etat jest przeszłością a średnie zarobki są pięcio cyfrowe,generalnie jeśli chcesz czegoś więcej od życia niż większa część społeczeństwa,pracy w której sam decydujesz ile pracujesz i ile zarabiasz DRB jest miejscem dla Ciebie,polecam i pozdrawiam.

Michał DRB
@agent 11.02.2018 19:38

Napisz mi która z firm z branży daje wszystkim agentom umowę o pracę? jeśli chodzi o narzędzia do pracy to wytłumacz jakich w DRB brakuje? może chciałbyś auto służbowe?auto możesz mieć ale najpierw musisz coś od siebie dać,będziesz dobry to i auto będziesz miał opłacane jakie tylko sobie wybierzesz,czego ci jeszcze brakuję bo niewiem? jeśli chodzi o procent prowizji to on jest zmienny ale nigdy w dół,ja jestem osobiście zadowolony więc niewiem po co drogi agencie wogóle piszesz i demotywujesz potencjalnych przyszłych agentów, zajmij się pracą w konkurencji,pomagaj poszkodowanym i zarabiaj kesz!!!pozdrawiam.

wojtek

Witam, chciałem polecić firmę DRB ponieważ pomogli mi uzyskać odszkodowanie , agent który był u mnie był miły i kontakt z firmą również był na wysokim poziomie

szoken
@wojtek 23.01.2018 18:09

jakie bzdury!!!!!!! odradzam DRB....

Marta

@mike @kubek chcę Was zapewnić, że z tego forum usuwane są jedynie te komentarze, które naruszają postanowienia regulaminu. Możecie zapoznać się z nim wchodząc w podany link: https://www.gowork.pl/regulamin. Rozumiem, że opinie o danej firmie mogą być zarówno pozytywne jak i niestety negatywne. Ważne, aby zachowywały kulturę wypowiedzi, nie obrażały nikogo, a wyłącznie budowały rzetelny obraz pracodawcy, jakim w tym przypadku jest Centrum Odszkodowań DRB.

prawnik
@Marta 13.11.2017 15:04

jakie bzdury pisze gowork.pl zazwyczaj są uduwane niepochlebne opinie o pracodawcy...przekonałem sie o tym na temat innej firmy, wobec której toczy sie postanowienie w sądzie...a gowork.pl usuwa istotne dowody w sprawie

anonim

(usunięte przez administratora)

lolek

Ale sie uśmiałem :-)))))))))))))) a gdzie etyka zawodowa??? Kłamliwe oczernianie innych agentów z firm konkurencyjnych, usuwanie profili tych osób na fb to norma? wypieranie się przez DRB swoich Agentów to norma??? odradzam!!!!

poszkodowany

Witam. Chciałbym poznać opinie ludzi którzy korzystali z usług DRB a nie opinie ich pracowników. Opinie te są nierzetelne. Za przeproszeniem ale wiadomo że zły to ptak co s*a do własnego gniazda, więc nie dziwie się że pracownicy wypowiadają się o firmie w samych superlatywach. Szczególnie pracownicy z wyższego szczebla.

czami
@poszkodowany 02.11.2017 12:50

Ja nie korzystałem z ich usług, bo na szczęście nie musiałem bo nie miałem wypadku, ale faktycznie słyszałem o firmie bo w moim regionie działa ich agent i ci co mieli potrzebe chwalili go bardzo.

lala

odradzam firmę DRB. Widziałam na facebook, jak jedna ich Agentka oczerniała Agenta z Euco. Facet się wkurzył i wrzucił na fejsa tresc pozwu,za kłamliwe oczernianie.

mike

forum te nie jest rzetelne, bo negatywne opinie są usuwane, piszą tylko ludzie z góry pozytywne posty wraz z panią z centrali

kubek
@mike 06.09.2017 22:03

a do tego usuwają wszystkie niewygodne posty które mówią jaka firma drb jest beznadziejna, forum nierzetelne, ale to świadczy źle o portalu gowork

Radzio

Witam a jakie są warunki dla nowego doradce mobilnego jakie pieniążki i czy jakieś normalne auto służbowe?

Tomas
@Radzio 06.09.2017 06:01

Hej Radzio! Schemat jest prosty: zawierasz umowę w której są określone wszystkie zasady, odbywasz szkolenie, zaczynasz od ustalonego procentu prowizji i awansujesz na wyższe poziomy. Jest możliwość negocjacji procentu początkowego dlatego nie da się tak łatwo określić wynagrodzenia bo i tak jest uzależnione od tego jak i ile pracujesz. Auta służbowego nie ma, ale zawsze można się go dorobić ;) Zadzwoń sobie do nich najlepiej i umów się na spotkanie to się wszystkiego dowiesz.

Dziadek

Zapraszam do współpracy

Rafał Matysiak

Cenię sobie możliwość bycia własnym szefem, więc opcja pracy w DRB to świetna opcja dla mnie. Zasady są proste - jak pracujesz i wkładasz w to wysiłek, to zarabiasz bardzo ładnie. W sumie jak wszędzie. Za darmo nic nie ma. Nie jest tak “wygodnie” jak na etaciku, ale za nic bym nie zamienił się na taki etacik. Poza tym fajna atmosfera wśród pracowników, nie ma wyścigu szczurów, bo każdy i tak dostanie tyle, ile sobie wypracuje. Co jeszcze mogę dodać? Niedługo mija mi pierwszy rok i na rozłąke się jeszcze nie zanosi z DRB.

jan kiepura

DRB szlam, bajzel problem z kontaktem Pisze jako klient zkotrego mieli prowizje a jednak mie mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak firma z mniejszego miasta moze byc kompetentna do standardow obowiazujacych w duzym miescie!?? EUCO zglosilo sie do mnie samo ale juz sprawa byla za daleko... szkoda

Marta Dec-Supierz, Rzecznik Praw Klienta Centrum O
@jan kiepura 27.07.2017 01:00

Panie Janie, dla naszej firmy najważniejsze jest profesjonalne poprowadzenie sprawy naszego klienta, by był w pełni zadowolony z obsługi i uzyskanych dla niego świadczeń. Dlatego chcielibyśmy dowiedzieć się więcej szczegółowych informacji na temat Pana sprawy. W związku z tym, że nie możemy publicznie rozmawiać na temat spraw klientów, proszę o przesłanie wiadomości z numerem Pana sprawy na mój adres e-mail, tj. Rzecznika Praw Klienta: rpk@drb.pl, by móc przyjrzeć się jej i odpowiedzieć na Pana wątpliwości. Z poważaniem, Marta Dec-Supierz Rzecznik Praw Klienta Centrum Odszkodowań DRB

Marta

@Marian, jeżeli możesz to uzasadnij swoją wypowiedź. Nie zapominaj, że forum służy do argumentowania i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami oraz informacjami takimi ważnymi jak zarobki i umowa. Na jakim stanowisku pracujesz/prcowałeś?

znajaca temat
@Marta 23.07.2017 17:46

Po co ta gadanina..niech pochwala sie wyrokami ..o ile takowe mają..ja u klientów ich nie spotkalam..a ugody owszem ..żenada..Może przyjedzie czas a może już coś się dzieje że klienci wytocza procesy i tej firemce...

Marian

Szkoda słów.

Marzena

Pracuję w DRB już ponad 4 lata - zaczynając pracę jeszcze podczas studiów. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że nie spodziewałam się, że trafię do tak rozwojowej i pełnej potencjału firmy. Na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że każdy pracownik - nie ważne czy ma doświadczenie w zakresie realizowanym przez DRB czy też nie, spotyka się z pełnym zaangażowaniem pracodawcy w jego rozwój i szkolenie. Doliczając do tego dynamiczny zespół, przyjazną atmosferę i jasność komunikacji pomiędzy pracownikami i przełożonymi - śmiało stwierdzam, że jest to miejsce dla osób, które lubią wyznaczać sobie cele i stale się rozwijać. Praca tutaj nie pozwala popaść w rutynę :) Polecam!

Najlepszy z najlepszych

Widać tutaj to towarzystwo wzajemnej adoracji i nie pochlebne opinie są "be"...

Rafal

Ja jestem Dyrektorem Generalnym. Zarobki sa tutaj prowizyjne, zatem zarobisz tyle ile wypracujesz. Ja sam miesiecznie kilkadziesiat tysiecy z tego mam- oczywiscie nie mialem takich zarobkow od razu. Jezeli ktos robi konsekwentnie swoje, trzyma sie ustalonego planu dzialania ktory tworzy wraz z doswiadczona osoba, wedlug mojej opini by zarabic 5 cyfrowo to nie jest jakis wyczyn. Zawsze w takich tego typu pracach potwierdzalo sie, ze niektorzy po prostu robia swoje z kolei drudzy szukaja wiecznie wymowek. Dla mnie praca jest przede wszystkim wdzieczna- bo o pomoc w koncu tutaj chodzi, dla osob ktore mialy przykre zdarzenia. W razie pytan mozna znalesc mnie na FB Rafal Malek.

Iwona Drzystek Kraków

Pracuje w Centrum Odszkodowań DRB od 2012 roku. Bardzo szybko zorientowałam się, że to idealne zajęcie dla mnie. Zawsze ceniłam sobie niezależność i uwielbiałam wspinać się po drabinie kariery osiągając kolejne poziomy swoją pracą. Tu zrozumiałam że można pracować, rozwijać się, zarabiać i jeszcze mieć ogromną satysfakcję z niesionej pomocy innym osobą! Uważam, że to doskonałe miejsce dla kobiet, które chcą się rozwijać zawodowo, być niezależne finansowo, a do tego mieć czas dla swojej rodziny! Dzięki rozwojowi firmy mamy możliwość uczestniczyć w szkoleniach na najwyższym poziomie co przekłada się na wszystkie płaszczyzny życia. Poznałam tu wielu fantastyczny ludzi! Polecam pracę osobą którym się chce!!!

Robert Sakowicz

W 2012 roku mój brat miał poważny wypadek na motocyklu. Miednica połamana w czterech miejscach i strzaskany łokieć. Ubezpieczyciel zaproponował mu 5 tys. Jestem aktywnym motocyklista i prowadziłem wówczas salon motocyklowy z serwisem. Działanie ubezpieczyciela było na tyle upokarzające ,że zdecydowałem się na pomoc DRB i w tym celu zostałem agentem. Uzyskaliśmy kilkanaście razy więcej ,a ja zauważyłem,że wielu ludzi nie ma żadnej wiedzy i potrzebują pomocy. Dzisiaj już nie prowadzę salonu i serwisu. Po czterech latach współpracy jest to moje podstawowe źródło dochodu, a co najważniejsze sprawy ,które czekają na finał w sądzie są olbrzymim zapleczem i zabezpieczeniem moich finansów. Czytam te wszystkie dewagacje i pragnę podzielić się swoim spostrzeżeniem . Nie jest to biznes dla każdego ! Tak jak nie każdy zostanie tancerzem ,czy policjantem. Jeśli ktoś pisze ,że to nie działa to ma rację. Ktoś jest zadowolony i też ma rację. Dla mnie to zadziałało, a to wyłącznie z takiego powodu ,że podjąłem taką decyzję. Dość miałem ciągłego uganiania się za wiecznie niezadowolony mi klientami ,wyszukiwania ich potrzeb, walki z urzędami, kontrolami, sanepidami i PIP-ami.A do tego pracownikami ,którzy już w poniedziałek marzyli o piątku. Wiele osób krytykujących DRB nie ma tak naprawdę prawa do opinii, bo nawet jeśli byli w DRB ,zaznaczam byli ,a nie pracowali i nie kształcił się i nie wykorzystywali uzyskanej wiedzy, to nie wiedzą o czym mówią. Żeby być fachowcem w jakiejkolwiek dziedzinie to trzeba najpierw skończyć pięcioletnie studia ,a potem praktykować latami. Jakim cudem młodzieniec ,który był pół roku agentem wypowiada się o bardzo dochodowej i prestiżowej branży ? To tak jakby zapytać się studenta farmacji na pierwszym roku co sądzi o medycynie? Wracając do DRB. Pokażcie mi firmę spoza sektora ,która daje możliwość generowania pięciocyfrowych dochodów już w pierwszym roku pracy. Dzwoni do mnie sporo osób chcących zainteresować mnie jakimś nowym projektem MLM, ale w większości opowiadają o legendarnych dochodach gdzieś tam ,kiedyś, może. W DRB są konkretne przykłady i pomimo ,że nie jest to łatwe jest warte ,żeby zostać fachowcem. Nie płaci się dużych pieniędzy za łatwe rzeczy. Łatwe biznesy niech robią inni.

Zostaw opinię o Centrum Odszkodowań DRB - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Odszkodowań DRB