Centrum Odszkodowań DRB
3 188 6 1

Opinie o Centrum Odszkodowań DRB

anonim

(usunięte przez administratora)

adrian

a to sprawdzona wiadomość ?już pewnie maja nową firmę pod inną nazwą i nadal będą zarabiać kokosy

ArkadioMorales

Jedna z nielicznych firm którym ilość komentarzy na portalu maleje ;)

tomek
@ArkadioMorales 10.10.2018 20:14

to chyba znaczy że jest tak tam dobrze

Wrzód
@tomek 11.10.2018 09:33

Tak dobrze, że usuwają pozytywne komentarze ;)

Bartek

(usunięte przez administratora)na radnego Starachowic , super teraz będziesz miał prace

Hubert

Portal GoWork służy do wpisywania opinii na temat firmy ! Ludzie - ogarnijcie się ! Jeśli ktoś ma pretensje do agentów lub pytacie się gdzie teraz kto pracuje, czy Wy rozumiecie ten portal ? Skończcie wypisywanie bzdur i zajmijcie się pracą .

Wojtek Wrocław

Witam, znacie Pana Mariusza Kuźmę ? dzwonił do mnie 2 miesiące temu, że ma super firmę, a teraz sam robi jakieś tematy inne. Nie polecam tego Pana

Michał Wałbrzych
@Wojtek Wrocław 24.09.2018 14:40

Poznałem i nie polecam. Fałszywy gosc!

Raser
@Wojtek Wrocław 24.09.2018 14:40

Wojtku rozwiń.

Raser
@Michał Wałbrzych 25.09.2018 11:41

Piszesz ogólnikami. W jakiej sprawie Cię oszukał??

Wojtek
@Raser 25.09.2018 16:14

wspominał, że pomoże , że ma super firmę . Potem nie odbierał telefonów . Wnioskując po tym co tutaj widzę, pan Mariusz już chyba nie pracuje w odszkodowaniach

Stefan
@Wojtek 26.09.2018 09:51

Spodziewaj się niespodziewanego Mariusz K .

tamara

departament odszkodowań coś może słyszeliście czy to jakaś inna firma czy to samo co DRB?

Lider
@tamara 05.10.2018 10:42

Sprawdź KRS to się dowiesz ;)

Grzegorz

Co to jest ta Terra ?

Tomek

(usunięte przez administratora) pracuje teraz w Lidlu ? W mieście takie plotki krążą

Sławek

A co się stało z (usunięte przez administratora)? Startuje teraz w wyborach ? Takie plotki słyszałem w mieście

Michał K
@Sławek 27.09.2018 22:41

Hehe, Michał ma się dobrze, złe plotki słyszałeś.

Michał K
@Sławek 27.09.2018 22:41

Hehe, Michał ma się dobrze,a Ty Sławku najwyraźniej źle słyszałeś,pozdro.

tomek

czy w DRB w Katowicach nie wiem na jakim stanowisku pracuje jakaś Justyna?

anonymous

Odradzam każdemu kto chce skorzystać z usług drb. Paczątek jak każda inna ubezpieczalnia obiecanki ile to kasy się dostanie że będą walczyć że sprawa jest jasna po potrąceniu za skutkim śmiertelnym i ucieczce sprawcy Po umorzeniu drb rezygnuje z dalszej walki nie czekając na wyrok końcowy Odradzam jeszcze raz odradzam

adam
@anonymous 30.09.2018 09:35

Też odradzam, człowiek uczy się na błędach. zero fachowości, panie opryskliwe. no niestety dopiero jak się człowiek "otrzepał" po wypadku to dostrzega w co się wkopał.

Konrad

Polecam !

tmek

A czy jest jakaś konkretna i uczciwa osoba na śląsku chodzi mi o kontakt z dyrektorem generalnym?

KarmA
@tmek 25.09.2018 09:12

Był ale... już go nie ma ! firma wypowiedziała umowy ze wszystkim agentom i menagerom...ponoć jeszcze się nie rozliczyła z prowizji ... a mówili, że są najlepsi, że konkurencja jest "beznadziejna" a tu nagle wszyscy zostają na rynku a ktoś inny się zawija potajemnie... nie ładnie!

anka
@KarmA 25.09.2018 15:45

a podobno dyrektor Piotr jest rewelacyjny czy to prawda?

Michał
@anka 26.09.2018 13:26

ok

Kris Świdnica

Co tu się dzieje ? to są opinie o firmie a nie o agentach. Jeśli macie problem do Pana Mariusza K to piszcie mu na priv - wtedy Wam wszystko wytłumaczy. Może faktycznie pracuje gdzieś indziej, więc po co tutaj o tym pisać. Ja sobie do niego napiszę bo kiedyś miałem okazje go poznać i nie wiedziałem, że takie złe opinie są o tej osobie.

Monika

Nie polecam Mariusz Kuźma. Miałem z nim spotkanie we Wrocławiu.... fałszywy gość

Latający Baron
@Monika 24.09.2018 14:45

Podpisujesz się Monika a piszesz ze „miałeś” spotkanie. Chyba Ty jesteś fałszywy/ fałszywa.

Monika
@Latający Baron 25.09.2018 16:13

Może wkradł się błąd w pisowni, tak czy siak nie polecam Pana (usunięte przez administratora) Bronił firmy bardzo mocno, a teraz ponoć robi inne biznesy

anonim

(usunięte przez administratora)

Centrum Odszkodowań DRB
pracodawca

Dbamy o konkretną i jasną komunikację, więc do każdego agenta, którego zmiana dotyczy, zostało skierowane indywidualne oficjalne pismo ze wszystkimi informacjami, o jego indywidualnej sytuacji. Ze względu na poufność informacji i dbając o dobro naszych współpracowników nie będziemy omawiać konkretnych przypadków ani szczegółów umów publicznie. Zapewniamy, że Nasza Firma działa zgodnie z najwyższymi standardami biznesowymi, a proces wewnętrznych zmian, który przeprowadzamy jest starannie przygotowany i każdy agent jest indywidualnie o tym fakcie informowany. Pozostajemy do pełnej dyspozycji osób, których faktycznie zmiana dotyczy i zachęcamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego pod numerem 544 14 14 14. Z poważaniem, Zespół Centrum Odszkodowań DRB

anonymous

Firma zawczasu zlikwidowala wszystkie grupy na Fejsie, na ktorych agenci moglib wymieniac sie informacjami. Mailowo tez zadnych informacji nie było. Komunikacja żenująca.

Mateusz Superson
@anonymous 18.05.2018 13:55

Ja dużo mówiłem a teraz jestem w dołku, lepiej robić to co chcesz robić, hejt nic nie da

Prawdziwy Mateusz Superson !!
@Mateusz Superson 10.07.2018 09:30

Hehee czemu jakiś kretyn podpisuje się moim nazwiskiem na forum to nie wiem. Proszę nie łączyć mnie z tym całym chlewem, jest mi cudownie będąc daleko od tego wszystkiego na 3 literki, a jak ktoś mnie zna to wie ze nie zwykłem przepraszać ;) Ale życzę wszystkim na tym forum samych sukcesów, pogody ducha u uśmiechu na twarzy ;) spodziewajcie się niespodziewanego :) ale proszę się ode mnie odstosunkować :*

Jeszcze prawdziwszy Mateusz S.
@Prawdziwy Mateusz Superson !! 14.07.2018 09:00

Nie wiem czemu "Prawdziwy Mateusz Superson" się podemnie podszywa! Natychmiast skończ z tym procederem oszuście! xD

Michal Stoklosa

Cześć, mało kiedy się udzielam ale tutaj napisze , trzeba robić swoje i tyle. Pozdrawiam z Poznania

ciekawy
@Michal Stoklosa 19.08.2018 19:45

"Robisz swoje" i ile wyciągasz? :)

anonim

(usunięte przez administratora)

były agent

Jaką firmę teraz poleca?Napisz coś więcej .

Michał Wałbrzych

Czy Mariusz K dalej pracuje w DRB ? bo z tego co wiem robi inne rzeczy. Nie ufajcie temu Panu

Dawid

Drb to (usunięte przez administratora) dostalem pismo ze do wyplaty mam miec 7860 zl rozumiem koszta sadowe a dostalem na konto zaledwie 926 zl dziwny procrnt policzyli gdzie w umowie mam niby 35% i rozumie koszta sadowe jakies ale zeby oni tak zdierali z osob pieniadze oszukiwali ich jakimś aneksami ukrytymi w umowie

Andrzej ze Slaska
@Dawid 18.09.2018 16:21

Jeżeli firma założyła za Pana koszta Sądowe to po wygraniu sprawy Sad zasadza na rzecz kancelarii ich zwrot. Możliwe iż omyłkowo dodatkowo odjęli Panu ta kwotę podwójnie. Proszę to wyjaśnić. Wydaje się to dość podejrzane.

Centrum Odszkodowań DRB
pracodawca
@Dawid 18.09.2018 16:21

Szanowny Panie / Szanowna Pani, Wszystkie informacje znajdują się w umowie jaką Pan/Pani zawarł/ła z firmą DRB. Dokumenty nie mają żadnych ukrytych kosztów czy aneksów. Ciężko jest nam odnieść się do Pana wpisu, nie znając szczegółów sytuacji. Dbając o ochronę danych osobowych prosimy o bezpośredni kontakt z Centralą DRB w celu wyjaśnienia niejasności. Z poważaniem, Zespół Centrum Odszkodowań DRB

pracuś
@Centrum Odszkodowań DRB 19.09.2018 08:11

Wychodzi na to, iż zafundowaliśmy sobie najdroższą skrzynkę pocztową na etapie wypłaty kwoty bezspornej zapłaciliśmy Państwu kwotę ok. 7800. Reklamacje piszemy sami, więc śmiem wątpić w Waszą fachowość. Podstaw jednej z reklamacji pracownik nie rozumiał po 10 dniach jak zapytaliśmy co dalej musieliśmy uzasadnić swoje racje pracownicy DRB. Zatem gdyby TU zwróciło się wcześniej do Was o uzasadnienie takowego by nie uzyskało, gdyż sami nie zwróciliście się do nas o to. Jest mi wstyd za samego siebie, że powierzyłem swoje sprawy takiej firmie. Jestem amatorem i laikiem w tych sprawach ale niestety zaufałem Wam, widząc Wasze poczynania jesteście jeszcze większymi amatorami i wstyd mi przed TU. Pracownicy DRB do końca nie znają swoich praw jako pełnomocnicy klientów, w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Prokuratorem, który potwierdził, że na każdym etapie mam wgląd do dokumentów a tym samym Wy jako moi zleceniobiorcy. W rozmowie telefonicznej Wasz pracownik zapytał : To kto ma po to jechać?". Gratuluję wysokiego poziomu świadczonych usług.

pracuś
@Centrum Odszkodowań DRB 19.09.2018 08:11

W piśmie kierowanym do potencjalnych klientów jest zapewnienie o: "najwyższym poziome usług, rzetelności w opracowaniu i prowadzeniu spraw, bezpieczeństwo otrzymania najwyższego odszkodowania". Na drogę sądową sprawy mają być kierowane po wyczerpaniu wszystkich narzędzi. Jest to kłamstwo, dokumenty w żaden sposób nie są weryfikowane przez fachowców. Działacie jak skrzynka pocztowa. Wprowadzacie klientów w błąd twierdząc, że nie macie możliwości i prawa do wglądu do dokumentów z Prokuratury. Dzisiaj dowiedziałem się czegoś zupełnie innego, macie do tego prawo tylko nikt z DRB nie wystąpił o to. Zgłosiłem to DRB pracownica Wasza był wręcz oburzona i podniesionym głosem zapytała :"to ja mam po to jechać?!". OSTRZEGAM potencjalnych naiwnych przyszłych klientów DRB.

Na szczęście były agent
@Andrzej ze Slaska 19.09.2018 06:47

Co ty chrzanisz człowieku? Jeżeli firma wytoczyła sprawę ubezpieczycielowi, ubezpieczyciel przegrał sprawę, to jako przegrany ponosi wszelkie koszty procesu poniesione przez powoda, czyli w tym przypadku DRB. Zatem, jeżeli DRB sprawę wygrało, to wszystkie pieniądze założone za klienta (czyli opłata od wpisu i koszty adwokackie) odzyskuje od ubezpieczyciela. Klient co najwyżej jeszcze płaci prowizję od odzyskanej kwoty, która jest wyższa jeżeli DRB zakłada koszty. Więc jakie podwójne potrącenie kosztów sądowych, skoro nie powinno być nawet pojedynczego?!!! Swoją drogą, system prowizji i opłat od spraw na drodze sądowej w DRB to koszmar. Firma zarabia na prowizji, przejmuje zwrot kosztów adwokackich, a klient ma jeszcze płacić za udział adwokata na rozprawie i za jego dojazd do sądu!

pracuś
@Na szczęście były agent 23.09.2018 09:15

Szczęście jeśli pełnomocnik dojechał na rozprawę. Czytałam, że nie zawsze dojeżdża. Taka firma KOGUCIK.

Antek
@pracuś 23.09.2018 15:37

Tak tam się ściąga chwalą jak tam jest dobrze w drb a jak widać to nie jest tam tak kolorowo czemu w końcu nikt nie chce zrobić tam porzadku

pracownik

Ptaszki ćwierkają, że kolejny dyrektor odlatuje z gniazda. Przyszła kolej na Dawida? :)

Hora
@pracownik 14.06.2018 09:45

A ten pan Dawid to mocny jest? Robił dobre obroty dla firmy i porządnie ja reprezentował? Spełniał oczekiwania, dla których był częścią zespołu, był prawdziwym liderem z górnej półki? Jeśli tak, to dziwne, że tak cwierkaja te ptaszki.

lalalala
@Hora 18.06.2018 19:50

z firmą coraz gorzej, więc chyba oczekiwania EuCo i Votum spełniał :D ani częścią zespołu, ani liderem nie jest . Zapytaj pracowników.

KRYSTIAN
@lalalala 29.06.2018 10:33

jaka jest ogólnie sytuacja w DRB ?

antek
@lalalala 29.06.2018 10:33

Jaka sytuacja panuje DRB?

NaPełnej
@antek 02.07.2018 12:17

W firmie wszystko Super! Jedziemy na pełnej! Tylko jacyś hejterzy chcą jakieś pieniądze, które im się nie należą..

antek
@NaPełnej 04.07.2018 12:09

wydaje mi się że nigdzie nie ma tak super

KołczK

Może być ciężko z tą wizją do końca roku ....

adam
@NaPełnej 04.07.2018 12:09

Skłóceni pracownicy, niezadowoleni klienci. Wszystko jest ok???????????????

Zniesmaczony Krakus

Witam, poniżej opiszę szczegółowo jak wyglądała rekrutacja mojej osoby w firmie DRB. W listopadzie 2017 roku pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika Sprzedaży Terenowej. W ogłoszeniu podano warunki : umowa o pracę oraz niezbędne narzędzia pracy wraz z samochodem służbowym. Wysłałem CV gdyż wcześniej zajmowałem managerskie stanowisko w konkurencyjnej firmie. Z końcem listopada kontaktowała się ze mną bardzo miła Pani z działu HR. 8 grudnia kontaktował się ze mną Dyrektor Pionu sprzedaży i marketingu pan Marcin. Kilka dni później spotkaliśmy się z panem Marcinem na rozmowie rekrutacyjnej w restauracji Sphinx w centrum handlowym pod Krakowem. Przedstawiono mi warunki zatrudnienia i wizje nowego rzekomego projektu. Po tygodniu kolejne spotkanie rekrutacyjne odbyło się w tej samej restauracji również z panem Marcinem, PO GODZINNYM SPOTKANIU Z RESTAURACJI ZOSTALIŚMY WYPROSZENI gdyż po kilku prośbach kelnera nie zostało złożone żadne zamówienie (nawet woda) no cóż pomyślałem że firma DRB oszczędza na kosztach. Jednak mimo tego przykrego i wstydliwego incydentu doszliśmy do porozumienia i ustaliliśmy termin zatrudnienia wraz z warunkami. Przez praktycznie cały grudzień pan Marcin zwodzi mnie telefonicznie i zmienia terminy zatrudnienia. W Końcu 09.01.2018 roku otrzymuje telefon również od pana Marcina, ustalił 16.01.2018 roku spotkanie w Legnicy połączone z podpisaniem umowy i szkoleniem, jednak ani słowa nie wspomniał o narzędziach pracy o których była mowa :) Więc tego samego dnia wysłałem mail z prośbą o sprecyzowanie zatrudnienia wraz z zapytaniem o niezbędne narzędzia pracy. Ku mojemu zaskoczeniu dzień później tj. 10.01.2018 roku otrzymuję telefon od pana Marcina że zapoznał się z moim mailem i niestety nie dojdzie do zatrudnienia ponieważ jego projekt został wstrzymany :) Podsumowując firmę DRB i kompetencje osób tam pracujących, szczególnie na stanowiskach managerskich stwierdzam : Ponad półtorej miesiąca zwodzono mnie z zatrudnieniem. PIERWSZY RAZ ZDARZYŁO MI SIĘ ABYM ZOSTAŁ WYPROSZONY Z RESTAURACJI podczas rozmowy rekrutacyjnej Pozdrawiam firmę DRB oraz życzę samych sukcesów :) PS. Powyższy post ma wyłącznie charakter informacyjny i opisuję autentyczną sytuację jaka mnie spotkała ze strony firmy DRB z siedzibą w Legnicy. Wnioski proszę wyciągnąć według uznania. W razie czego proszę o kontakt.

anonymous
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Serio Cię wyprosili pidczas rozmowy z restauracji?

Kasia
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Porsche się wożą, a na wodę ich nie stać...???

Magda
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Naprawdę tak rekrutują w tej firmie?

Paula
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Jaka firma taka jakość kadry menadżerskiej! Brak szacunku do przyszłego pracownika, gdzie nie mówimy o pracowniku szeregowym. Trudno uwierzyć że rozmowy o pracę w tego typu instytucjach odbywają się w taki sposób i na takim poziomie! Żal!

emerytmundurowy
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Zapraszam do mnie stać mnie nie tylko na wodę

Rzecznik Praw Klienta
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Przykro nam że czuje się Pan rozczarowany. Faktycznie rekrutacja trwała około półtora miesiąca, ale odbywało się to w okresie świątecznym stąd wydłużony proces. Przekazując Panu informację, że chcemy z Panem sfinalizować współpracę było to szczere i na ten dzień jak najbardziej prawdziwe. Niestety w kolejnym dniu z przyczyn od nas niezależnych wystąpiły okoliczności, które projekt nieoczekiwanie wstrzymały, a Pan niezwłocznie został telefonicznie o tym fakcie poinformowany z prośbą o wyrozumiałość dla tej wyjątkowej sytuacji. Jeszcze raz szczerze przepraszamy za zaistniałą okoliczność. Z poważaniem, Marta Dec-Supierz, Rzecznik Praw Klienta.

Legnica
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

tak własnie działa DRB..manipulując Agentami i Klientami...Próbuje sie lansować,że jest jedną z największych firm odszkodowawczych :-)) pseudofiremka...a własciciel nie może być gorszy od właścicela EUOC,więc sobie kupił Porche z tablicą DRB :-))) śmieszny pozer

PGW
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

No nie wierzę w to co czytam. Wiem że branża schodzi na psy ale przy takich dochodach pozwolić wyprosić się z restauracji ? Proszę iść z tą historią do lokalnych mediów

PGW
@Rzecznik Praw Klienta 11.01.2018 14:49

A jakie jest stanowisko spółki drb na sam fakt i sposobu przeprowadzania spotkań rekrutacyjnych z którego zostaje wyproszona osoba zainteresowana. Czy spółce nie jest wstyd za wspomnianego Pana Marcina?

Nieodwracalny_szok
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Rekrutacja na najwyższym i bogatym poziomie :) Wstyd i niedowierzanie. Aż boje sobie wyobrazić jak wygląda w tej firmie obsługa klienta..!

przedstawiciel
@PGW 11.01.2018 18:21

DRB zacznie straszyć zamiast wyjaśnic..to samo było z ich agentką, która w kłamliwy sposób oczerniała przedstawiciela firmy konkurencyjnej na fb...po zgłoszeniu do DRB, profil agentki DRB zniknął z fb,a Zarząd się wyparł,ze to nie ich agentka....a do osoby, która zgłosiła problem wysłali pismo grożąc sądem za pomówienia i szkalowanie dobrego imienia DRB...takie są praktyki firmy DRB.

DRBMASTER
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Pan Marcin już nie pracuje w DRB

Dziennik Polski
@DRBMASTER 20.01.2018 08:19

Takich ludzi, jak Pan Marcin trzeba szybko i skutecznie eliminować. Dobra zmiana :)

youtuber
@DRBMASTER 20.01.2018 08:19

Ale wstyd pozostał!

:)
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

To dobrze,że Pan Marcin nie kazał sobie zwrócić za dojazd na spotkanie w restauracji:)

pko
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Jaka firemka tacy pracownicy

Śnieżynka
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Poziom przeprowadzenia rekrutacji wskazuje poziom pracodawcy.

Aśka
@Śnieżynka 16.02.2018 10:56

Heh, śmiać mi się chcę z tego co tutaj czytam,pic na wodę fotomontaż, czyżby konkurencja nie miała klientów i zajmowała się oczernianiem DRB?na to wygląda.

Zniesmaczony Krakus
@Aśka 16.02.2018 12:44

Pani Asiu, niestety to co Pani czyta jest smutną rzeczywistością. Wiarygodnie opisałem to co mnie spotkało ze strony firmy DRB. W chwili obecnej pracuje już w konkurencji :) Zarząd postawił mi jasny cel, zabrać największym podmiotom, najlepszych agentów.Mam na to spory budżet i tym samym bardzo dużo do zaoferowania. Na Podkarpaciu agentów już nie ma bo są u mnie. Teraz czas na Małopolskę i Śląsk. Nasze warunki jakie mamy do zaoferowania są naprawde fajne i znacznie odbiegające od ubogich standardów czyli samej prowizji. Pozdrawiam serdecznie

DRBMASTER
@Zniesmaczony Krakus 16.02.2018 21:38

Aśka - w Centrali masowe zwolnienia, pracowników traktują chamsko, szczególnie pewien inny dyrektorek. DRB odchodzi do przeszłości. Taka jest prawda.

Odszkodowania od lat
@Zniesmaczony Krakus 16.02.2018 21:38

@Zniesmaczonykrakus Od lat firmy z branży czają się na agentów firm konkurencyjnych. Prawda jest taka, że nie jest łatwo takiego agenta przejąć ponieważ dobry agent czy menager, który pisał sprawy ma w prowizjach duże pieniądze(odroczone) i każdy z nich chciałby je odzyskać. Agent zmieniając firmę naraża się na ryzyko - odroczenia wypłaty swoich prowizji dopiero na drodze Sądowej od poprzdniej firmy odszkodowawczej co już od lat widzimy np. Euco, Codex, Votum ... niektóre firmy płaca prowizję byłym agentom już polubownie z tego co mówią na mieście tutaj ugodowo spraw się nie załatwia. Więc co możecie zaoferować agentom, którzy by chcieli do was przejść? Czy tylko obietnice?

tomek
@DRBMASTER 17.02.2018 20:48

czyli w DRB nie jest tak kolorowo jak piszą?

tomek
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

CHYBA TAM NIE JEST TAK KOLOROWO JAK PISZĄ?

grzesiek
@Odszkodowania od lat 19.02.2018 12:37

jaki jest ten dyr generalny DRB w Katowicach też taki Ćwaniaczek?

grzesiek
@DRBMASTER 17.02.2018 20:48

super proszę rozszerzać działalność na małopolskę i śląsk wtedy zobaczymy co się podzieje z DRB

grzesiek
@Legnica 11.01.2018 16:45

a ten dyr Generalny w Katowicach to spoko gość?

grzesiek
@pko 15.02.2018 09:03

tak mi się wydaje ,że DRB to tylko ściemę robią jak tam jest kolorowo.Proszę o opinie

DRBMASTER
@grzesiek 21.02.2018 09:37

DRB samo się wykańcza. Konkurencja nic nie musi robić. W centrali atmosfera podobno fatalna.

emeryt mundurowy
@grzesiek 21.02.2018 09:46

Zapraszam do mnie

Dyrektor
@emeryt mundurowy 22.02.2018 15:19

Heh,zapraszamy konkurencję w teren,DRB ma się dobrze a nawet lepiej, być może będziecie na Nas klnąć jak się okaże że byliśmy u klientów przed Wami,ale nie ma się co dziwić, wolicie klepać w klawiaturę niż pomagać i zarabiać,nie pozdrawiam!!!

DRBMASTER
@grzesiek 21.02.2018 09:37

Ktoś się podszywa, w centrali nie ma problemów @grzesiek o jaka opinie ci chodzi ?

szoken

nieetyczne działanie tak się kończy...w tej branży nie ma miejsca na tego typu działania. odgrażanie się sprawami sądowymi, gdzie DRB wysyłało listy z pogróżkami do osób którzy mówili prawdę to nie metoda na "wybielenie: się

DRBMASTER

Jakich zwolnień?

Derbuś
@DRBMASTER 23.02.2018 20:26

Jak jakich zwolnień? masowe wypowiedzenia umów pracownikom w Centrali, wypowiedzenia umów agentom. Jest atmosfera fatalna. I nieprzewidywalna sytuacja w firmie. To co się dzieje jest niewyobrażalne.

DRBMASTER
@Derbuś 23.02.2018 21:09

W centrali nie wiem co się dzieje, ale jeżeli sprzedaż spadła to i musieli pozbyć się paru etatów, rozumiem że ty prowadząc firmę, utrzymywał byś nieopłacalne etaty?A co do wypowiedzień dla agentów to nic takiego nie ma miejsca, wczoraj zresztą widziałem się z zarządem i agentami i każdy dostaje swoją prowizje.Więc przestań siać ferment

Agent
@Dyrektor 22.02.2018 17:22

Z Waszą ofertą handlową? Chyba Pan żartuje :) Proponuje Panu odejść od komputera i zapoznać się z ofertami konkurencji.

Pfffffff
@DRBMASTER 24.02.2018 09:57

Piszesz, że nie ma problemu w centrali, potem że nie wiesz. Jest kicha. Czas uciekać.

DRBMASTER

@Centrala mi jakoś nikt nie blokuje prowizji i wszystkim których znam, co do centrali to nie pracuje tam więc nie wiem co tam się dzieje, ale nie zauważyłem aby dobre referentki wyleciały, jeżeli były zwolnienia to widocznie tak musiało być, skoro sprzedaż spadła to nie ma sensu trzymać tylu ludzi

pfff
@DRBMASTER 24.02.2018 19:55

To nie wypowiadaj się jak jest w Centrali. W tym miesiącu zmiany dotykają referatów. Nie wiem, którym agentem jesteś, ale jakos rada menedżerów kurczy się (usunięte przez administratora) Zmiany dotykają wszystkich, a nie gdzie sprzedaż bieżąca ma wpływ na ilość pracy.

DRBMASTER
@pfff 24.02.2018 20:17

@pff podaj inicjały kto nie ma wypłacanych prowizji z rady, wiem kogo nie ma już w radzie:)

Hmmmm
@DRBMASTER 24.02.2018 21:07

Że tak się wtrącę, być może jesteś z RM, więc wiesz jakie aneksy podpisaliście, a jak nie to podpytaj ich. I jak sami agenci donoszą na siebie.... Co piszą inni, to prawda.

antek
@Derbuś 23.02.2018 21:09

halo a dyrektor generalny w katowicach to jaka ma opinię?

krystian

dyrektorzy generalni do dobrą kasę przytulają , a inni nich pracują śmiech na sali

Wojtek
@krystian 05.03.2018 14:01

jest ok , wszystko ok

007
@Zniesmaczony Krakus 10.01.2018 17:48

Teraz w ogóle firma zatrudnia kogoś? Można liczyć na umowe o prace i służbówke?

pracuś
@Rzecznik Praw Klienta 11.01.2018 14:49

Rzecznik Praw Klienta???? a zajmuje się skłóconymi pracownikami???? Jako klient tego bałaganu ostrzegam niwych potencjalnych klientów przed wątpliwej jakości usługami DRB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrzej

nie rozumiem osób, które tutaj piszą, jeśli macie jakieś pytania czy problem to dzwońcie do firmy ;) tutaj nikt Wam nie pomoże ;)

pracuś
@Andrzej 04.07.2018 14:37

Piszą tutaj żeby ostrzec innych naiwnych. Telefon do firmy nic nie daje, zwłaszcza jeśli doszło już do wypłaty kwoty bezspornej. Wtedy klient zostaje sam. Jak już ktoś odbierze telefon to pani jest wręcz opryskliwa. OSTRZEGAM przed DRB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

były agent
@pracuś 17.09.2018 16:01

Bo DRB zamyka już swoją działalność!

Sfera
@były agent 19.09.2018 18:22

Ciekawe co na to pracownicy :)

Ania

Pan Mariusz Kuźma był ostatnio jedyną osobą która broniła DRB jak swojego domu, a dziś robi całkowicie coś innego. Fałszywy gość. Nie polecam. Jest tam gdzie zawieje wiatr

pracuś

Opinia na temat DRB?? Krótko i na temat: ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poziom usług, wiedzy osób prowadzących sprawy. Jeżeli ludzie potraficie czytać i pisać to bierzcie sprawy w swoje ręce. Chętnie przekażę więcej szczegółów na temat współpracy z DRB.

Dawid

Widząc Wasze różne opinie, chciałem dodać coś od siebie, jestem w DRB ponad 5 lat i zawsze były lepsze i gorsze chwile. Jeśli ktoś pracuje sumiennie i ma kontakt z upline to ma sprawy i zarabia pieniądze

Patryk
@Dawid 08.08.2018 08:43

Przestan pisac farmazony ...założenie jest dobre ...albo było dobre ape niestety zaczeli patrzeć tylko na to by zgarnąć jak najszybciej hajs nie zważając na los ludzi ..ci co sami odeszli badz zostali wydaleni tez nie otrzymali swoich prowizji wiec przestan pisac bzdury

Mariusz K
@Patryk 28.08.2018 18:45

Ja jestem zadowolony. Nie pisz głupot Patryk !

Sumienie
@Mariusz K 29.08.2018 11:45

Uciekną z kasą czy ich złapią?!

Były "menadżer"
@Sumienie 30.08.2018 08:43

znam ludzi, co sumiennością bili wielu na głowę, a upline'ów nie potrzebowali, bo sami nimi byli.... a potem dostali wypowiedzenia i brak wypłat prowizji sięgających kilkuset tys. zł.

adaś
@Mariusz K 29.08.2018 11:45

Sęk w tym, że klienci DRB nie są zadowoleni. Prędzej czy poźniej znajdzie się mądry i pozwie Was i całą firmę "kogucik" za oszustwa i wprowadzanie klientów w błąd a tym samym o niekorzystne rozporządzanie swoim mieniem i majątkiem.

Tomek z Warszawy

Pan Mariusz Kuźma był ostatnio jedyną osobą która broniła DRB jak swojego domu, a dziś robi całkowicie coś innego. Fałszywy gość. Nie polecam. Jest tam gdzie zawieje wiatr

pracuś

Nie polecam i ostrzegam ewentualnych klientów DRB. Jeśli ktoś jest zainteresowany opowiem na czym polega współpraca z DRB, nie jestem konkurencją lecz szczerze zawiedzionym klientem

Andrzej Mateusiak

Na Śląsku wszystko jest ok, jeśli chcesz działać to daj znać, pomogę każdej osobie na Śląsku.

Bekazkarła
@Andrzej Mateusiak 04.07.2018 20:52

Chyba macie z centrali prikaz na pisanie pozytywnych komentarzy. Czas wszystko zweryfikuje. Lider rynku?

monia
@Andrzej Mateusiak 04.07.2018 20:52

czemu jak ok to są na DRB hejty czyli chyba nie jest wszystko ok?

Andrzej
@monia 06.07.2018 12:19

u mnie wszystko ok

adam
@Andrzej Mateusiak 04.07.2018 20:52

nie wszystko ok firma do niczego zero profesjonalizmu

pracuś

Szczerze nie polecam usług tej firmy. Zero fachowej pomocy. Wszelkie odwołania trzeba pisać samemu, DRB rola to przekazywanie korespondencji i potrącanie swojej należności, o należną kwotę odszkodowania trzeba się upominać. Jeśli dochodzi do rozprawy sądowej to się okazuje, że jest potrzebna nowa umowa oczywiście z wyższą stawką dla DRB,

adam
@pracuś 12.09.2018 17:35

DRB to jakaś katastrofa

Zostaw opinię o Centrum Odszkodowań DRB - Legnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Odszkodowań DRB