Bonduelle Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 2 ocen.

Bonduelle Polska Sp. z o.o.
2 2 6 1

Opinie o Bonduelle Polska Sp. z o.o.

Heniek

Bonduelle zapomniał co to znaczy szanować pracownika, wąskie spojrzenie przez pryzmat zasiedzenia. To nic złego, że ktoś długo pracuje, w tym przypadku na +. Managerowie nie patrzą na rynek i mają podejście, że wszyscy powinni się cieszyć że wogóle tam pracują. Zderzenie z rzeczywistością będzie bolesne. Kiedyś (za Romana) były badania poziomu zadowolenia i czasem wychodzili na przeciwko oczekiwaniom, ale cóż, nowe miotły i mali managerowie nie dbają o pracownika. Bonduelle zawsze dbał o zadowolenie ludzi, z czasem tabelki i „super” oszczędności na ludziach stały sie ważniejsze. Pamiętajcie że we Francji nawet tego nie wymagają, a chęć pokazania jakie to oszczędności zrobiliście jest poprostu słaba. Proponuje zacząć od siebie albo np szukać kasy w usprawnieniu obsługi logistycznej.

Zespół HR Bonduelle Polska
@Heniek 09.10.2018 17:21

Szanowny Panie @Henku, Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Pracownicy zatrudnieni w Bonduelle są dla nas najcenniejszym kapitałem, niezależnie od stażu w firmie. Jest nam niezwykle przykro, że odniósł Pan inne wrażenie. W firmie cyklicznie przeprowadzane są ankiety dotyczące satysfakcji Pracowników , a wyniki starannie analizowane. W efekcie pracownicy są zapraszani do tego by zmieniać środowisko pracy na jeszcze bardziej przyjazne. Wszyscy pracownicy zapoznają się z wynikami ankiet, opracowują w zespołach plany działań i usprawnień. Kolejne badanie już za miesiąc. Każda opinia jest dla nas niezwykle cenna , dlatego zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w badaniach, aby wyrazić swój głos. Z pozdrowieniami, Zespół HR Bonduelle Polska.

Heniek
@Zespół HR Bonduelle Polska 15.10.2018 08:15

Szanowny zespole Hr, chyba rozmawiamy o dwóch różnych miejscach pracy. Każdy ma swoją pracę dlatego też rozumię powyższą wypowiedź

Operator

Witam. Moja opinia jest zarazem wyrażeniem żalu. Pracowałem w bonduelle w gniewkowie jako operator wózka widlowego ponad dwa lata. W tym czasie ani razu nie chorowałam,jak była potrzeba zostawałem bez problemu dłużej w pracy. Cieszyłem się jak w maju tego roku dostałem umowę na stałe. Jednakże nie wiązało to się z podwyżka. W czerwcu dostałem propozycje innej pracy, lepsze zarobki. Złożyłem wypowiedzenie. Z bonduella nie dostałem zadnej propozycji,podwyzki. W sierpniu jakie było moje zdziwienie gdy nie dostałem premii za półroku. Pani w kadrach stwierdziła że powinienem pisać prośbę o wypłatę premii. Później stwierdzila że sam się zwolniłem to premii mi się nie należy. I tu nasuwają się pytania. Tak bardzo potrzebny jest operator wózka wysokiego składowania,to dlaczego mnie nie zatrzymano? Dlaczego nikt nie chce że mną rozmawiać o mojej premii? Rozczarowany Tomasz M.

Operator
@Operator 20.08.2018 17:23

Szkoda że nawet w Głównej siedzibie Bonduelle w Warszawie nie chcą odpowiedziec na moje pytania

Zespół HR Bonduelle Polska
@Operator 20.08.2018 17:23

Szanowny Panie @Marcinie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, każda opinia jest dla nas cenna. Z uwagą przyjmujemy wszystkie informacje od Pracowników które mogą nam pomoc poprawiać jakość naszej pracy. Ponieważ zależy nam na satysfakcji pracowników skontaktujemy się z panem indywidualnie by zaproponować odpowiednie rozwiązanie .

Zespół HR Bonduelle Polska
@Zespół HR Bonduelle Polska 27.08.2018 08:29

Szanowny Panie @Tomaszu, Proszę wybaczyć pomyłkę dotyczącą Pana imienia. Pozdrawiamy, Zespół HR Bonduelle Polska

Operator
@Operator 20.08.2018 17:23

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Tomasz M.

Administrator

Czy mógłby ktoś polecić firmę Bonduelle Polska Sp. z o.o. osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafilibyście wymienić?

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w Bonduelle Polska Sp. z o.o., jeśli chodzi o wynagrodzenia?

Zespół HR Bonduelle Polska
@Administrator 20.02.2018 16:35

@Administrator - Dzięki za komentarz. Wynagrodzenia zależą od stanowiska, na które rekrutujemy, doświadczenia, lokalizacji i indywidualnych ustaleń z kandydatem. Osoby zainteresowane pracą w naszej firmie prosimy o wysyłanie CV na adres rekrutacja@bonduelle.com. Pozdrawiamy Zespół HR Bonduelle Polska

bbbbaa

Szczególnie nie polecam pracy w ksiegowosci. Zacofanie praca na systemie ktory nie moze rownac sie z innymi na rynku. Ludzie pracuja tam bardzo dlugo Zasiedzieli sie a przez to brakuje w firmie rozwoju i swiezego spojrzenia Ludzie prsce trzeba zmieniac Dla Higieny umysłu !!!! Kierowniczka w ksiegowosci Pani Anna W. Masakra zero wiedzy i kompetencji Cwiczy palce przegladajac calymi dniami facebooka Porazka Firma stoi w miejscu i bedzie stala jeżeli nie zmienia podejscia do biznesu

ktt
@bbbbaa 22.02.2017 06:58

Zgadzam sie z wypowiedzia Pani Anna W ma wiedzy tyle co brudu za paznokciem Ta kobieta naprawde nie ma nic do roboty.

Xd
@bbbbaa 22.02.2017 06:58

A nie pomyślas ze może ci co tak długo w tej firmie siedzą to budują kulturę i atmosferę firmy? A trzeba może tez równowagi między tymi co mają doświadczenie i nowymi? I może w reszcie tzw.przez Ciebie ''nowi'' nie zawsze mają rację i próbują zmieniać Bonda na modlę firmy z której przyszli? Nie twierdzę, że Bond jest idealny ale nie jest też totalnie zły. Trochę obiektywizmu bez osobistych wycieczek i własnej frustracji i będzie ok.

jj

Bardzo slaba rozwojowo Babcie I ciotki klotki prscujace po kilkanascie lat Waskie spojrzenie na biznes I rynek. Nie polecam. Szczegolnie zawodzi struktura Brak mozliwosci awansu.

?

Kiepska atmosfera i marna pensja. Firma ma zbitą strukturę, praktycznie nie ma możliwości awansu. Można się nauczyć szybko pracować i skolekcjonować ładny wpis do CV, ale na dłuższą metę nie polecam.

Zostaw opinię o Bonduelle Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonduelle Polska Sp. z o.o.