RTB House SA

Dlaczego warto pracować w RTB House

• Ciechanów

5. Opinie o RTB House SA

Opinie o RTB House SA Warszawa

Nie przegap nowości o RTB House SA!

C2tuf4u

28.02.2023 14:33

Byłem rekrutowany do RTB na Sales Managera przez rekruterkę z firmy Adlook. Mialem świetne odczucia i byłem fachowo prowadzony przez rekrutację. Na każdym etapie mialem wsparcie bo mialem tez sporo pytań, sama rozmowa rekrutacyjna tez była jedna z najlepszych jakich doświadczyłem, a nie jestem łatwym kandydatem i wiem o tym (tym bardziej, ze zostałem zaczepiony na Linkedin, sam nie szukałem nowej pracy, ale oferta mnie zainteresowała). Niestety w połowie rekrutacji otrzymałem informacje od tej samej rekruterki, iż zakończyła ona prace z firmą i żebym się nie przejmował niczym, bo na pewno zostanę równie dobrze "poprowadzony" przez kogos innego. Kolejna osoba, która przejęła obowiązki tamtej rekruterki była delikatnie mówiąc beznadziejna. W ogóle nie mialem ochoty kontynuować, bo przepaść była potężna i zrobil się jakiś dziwny vibe. Moja mała rada dla firmy - jeżeli rotujecie osobami w trakcie procesu to przynajmniej postarajcie się, żeby poziom został zachowany. Nie wiem jak się ma Adlook do RTB, ale po zmianie mialem poczucie chaosu i włączyła mi się czerwona lampka.
    "rekrutowany"...

31.01.2022 21:35

Szanowni Państwo, Zostałem zaproszony przez "rekruterkę" z tej firmy Panią (usunięte przez administratora) do procesu na stanowisko regionalne na kraje dalekiego wschodu. Nie chcę się rozpisywać, zatem będzie krótko - każdego normalnego człowieka który ma rozwiniętą karierę zawodową przestrzegam przed tym tworem zwaną "firmą". Jak się domyślam kultura korporacyjna tej firmy dokładnie odzwierciedla profesjonalizm tej Pani. Nawet nie będę pisał jak zaczepialstwo tej Pani wyglądało.. Pozwoliłem sobie wykonać drobne DD tej firmy, i jak się rysuje kraina mlekiem i miodem płynąca? - jak zwykle w tej branży (nie obrażając nikogo) - kilku zdolnych chłopaków miało pomysł w branży IT (mamy zdolnych ludzi w kraju w tym obszarze) - wstrzelili się z pomysłem, firma szybko urosła, i teraz nie są w stanie oddać zawodowcom zarządzania. Typowy portret chłopaków w szaliku... Mam mega firmę IT, zatrudniam ze 300 albo i 500 osób na całym świecie - połowa z nich to senior President, część tylko Vce president no i ja i moi koledzy Prezydenty. Każdy dzień w biurze nacechowany humorem Panó patrzących w dal jak z Tobą rozmawiają... Taka niestety nasza przypadłość która pogrzebie polskie firmy nie mające na tyle światłych właścicieli który wiedzą kiedy ich kres wszechwiedzy się wyczerpał. Szkoda dla nich. Każdy normalny człowiek który ma za sobą sukces niech się trzyma z daleka od tej Pani i od tej firmy.... będziecie zdrowsi i bogatsi. szkoda czasu. I tak za dużo czasu zmarnowałem na ten wpis.... pozdro S.

24.09.2022 00:39

Odszedłem w między czasie. Pracowałem na innym rynku i słyszałem straszne historie o agresji i jakichś niewyobrażalnych liczbach nadgodzin które tam robią
    Trefl

09.02.2023 19:26

Tragedia, popieram, mam te same doswiadczenia i przemyslenia. Firma Krzak, z daleka od niej, zmarnuja czas chocby i najlepszym z Was, jesli dacie sie wciagnac w rekrutacje u nich. Nic z tego nie bedzie, do oddania darmowo wykonanego przez Was zadania bedzie OK, kontakt utrzymany, a potem, albo nagle stanowisko jednak zlikwiduja, albo sie wcale nie odezwa. Zenada. Ze komus sie jeszcze w dzisiejszych czasach tak chce biznes prowadzic, taka opinie sobie po rynku robic?!
    WH

09.01.2023 11:07

Hej, udało mi się dostać do RTB i jestem bardzo zadowolona :) rekrutacja przebiegła w normalnym tempie (miesiąc) i po każdym etapie wiedziałam co dokładnie będzie się działo w następnym. Rekruterka była świetnie przygotowana merytorycznie - pomimo tego, że ostatni etap rozmowy był w pełni po angielsku, atmosfera sprawiła, że była mega miło (a stresowałam się ogromnie!). Teraz pracuję już pół roku i jest super. Po ostatniej pracy moja psychika odpoczęła, zostałam wprowadzona powoli i dokładnie do stanowiska, nikt nie rzucił mnie na głęboką wodę. Codziennie czuję się zaopiekowana, mój szef jest mega empatyczny i na pierwszym miejscu stawia zawsze swój zespół. Poznaję mnóstwo ludzi z innych krajów, wszyscy są mega mili, kulturalni. Bardzo sie cieszę, że tu trafiłam i na dziś dzień wiem, że zostanę na długo. Na początku trochę martwiło mnie, że to nie UOP, ale normalnie mam odprowadzane wszystkie składki, PKK i wiem, że to była dobra decyzja :) Na początek, bez doświadczenia też dostałam super stawkę, o 1000 zł netto lepszą niż w poprzedniej pracy! Serdecznie polecam :)
    WH

10.01.2023 10:19

Hej! Była rozmowa z rekruterką, potem zadanie. Po zadaniu była rozmowa bezpośrednio z potencjalnym przełożonym. Z tego co widzę na LinkedIn są otwarte rekrutacje na takie stanowiska - tylko najważniejsze żeby ogarniać angielski na komunikatywnym poziomie :)
    Trefl

09.02.2023 19:22

Ta, na pewno...
    Wyjatkowa

09.02.2023 11:22

Byłam w procesie rekrutacji na Sales Managera, z etapu na etap coraz mocniej dopingowana przez management, aby zechcieć przechodzić do następnego - w końcu sami mnie zheadhuntowali! Miałam obiekcje co do dostarczania i w ogóle poświęcania czasu na wysiłek jakim jest przygotowanie darmowego case study dla firmy w ramach kolejnego "sprawdzianu", ale dałam się namówić, bo u mnie miała być to tylko "formalność". Oddałam pracę bdb jakości, a po 4 dniach zamiast feedbacku (i to od (usunięte przez administratora) która jako jedyna asystowała mi od początku) otrzymałam maila! od automatu nazwanego (usunięte przez administratora), że proces rekrutacji jest wstrzymany i dziękują za moje zaangażowanie. Jestem zażenowana(usunięte przez administratora), nie tego się spodziewałam po firmie i niestety potwierdzają się negatywne opinie znalezione wcześniej na tym forum. Proszę nigdy więcej do mnie nie pisać :) Życzę owoców w biznesie.

09.12.2022 09:59

Firma oferuje wyłącznie umowę B2B lub zlecenie, nawet na stanowiskach w HR, gdzie nie ma dowolności miejsca wykonywania pracy oraz podlega się pod daną osobę, czyli ewidentne w takim wypadku powinna to być umowa o prace. Do tego oferują tylko 18 dni urlopu, wszystkim, nawet osobom, które zgodnie z prawem pracy powinny mieć 26 dni urlopu. W związku z powyższym nie polecam
    kandydat

06.02.2023 12:45

ale jak oni mogą dawać mniej urlopu? to chyba niezgodne z prawem?
    kandydat

05.02.2023 18:46

Jak wygląda tutaj praca Graphic Designera? Na jakie stawki można liczyć, co należy do obowiązków? Czy jest dużo pracy? Czy występują duże ilości nadgodzin? Jak wygląda kwestia terminów, jest duża presja czasu?
    Paweł

09.01.2023 10:51

Miałem pewne obawy przed zmiana pracy ponieważ w porzedniej firmie pracowałem juz ponad 5 lat i miałem ''ciepłą posadkę'' ale okazała się to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Jest to obecnie najlepsze miejsce pracy w jakim miałem przyjemnośc być zatrudniony. Faktycznie proces rekrutacji był długi i stresujący ale pracując w RTB wiem dlaczego tak to wygląda. Ludzie którzy tu trafiaja nie są przypadkowi a to oni własnie są głównym filarem tej firmy. Atmosfera jest fatastyczna, każdy sobie pomaga. Niema jakiegoś wyscigu ani rzucania sobie kłód pod nogi. Wszyscy grają do jednej bramki. Firma bardzo dba o pracowników zaczynająć od wynagrodzeń po bonusy, work life balance czy odpowiedni sprzęt do bracy. Może wydawać się to oczywiste ale moje poprzednie doświadczenia są nieco inne. Jeśli się zastanawiasz nad pracą w RTB to szczerze polecam.
    schuba

02.01.2023 09:54

Startowałem na pozycję Creative Team Managera. Nie otrzymałem propozycji pracy niemniej cały proces rekrutacyjny oceniam bardzo dobrze. Wszystko przebiegło sprawnie, bez zbędnego przeciągania całego procesu. Bardzo dobrze ogarnięte komunikacyjnie - rekruterka otwarta i kontaktowa, na każdym etapie wiedziałem co będzie dalej, otrzymałem również odpowiedz na swoje pytania. Druga rozmowa z managerem zespołu merytoryczna ale w przyjaznej atmosferze. Po otrzymaniu informacji, że nie będę dalej brany pod uwagę poprosiłem o feedback i relatywnie szybko otrzymałem informacje o tym co poszło dobrze co źle i czego zabrakło. Życzyłbym sobie więcej takich rekrutacji :)

02.01.2023 16:48

Możesz napisać co poszło dobrze, a co źle według nich?

09.01.2023 10:18

Ciekawe, w moim przypadku proces trwał miesiąc, w tym kilka rozmów + zadanie do wykonania i zaprezentowania, a na koniec feedback, ze wszystko super, ale jednak wezmą kogoś innego, zero merytorycznych informacji.

25.10.2022 10:57

Czy w RTB House SA możliwa jest praca na podstawie B2B?

07.12.2022 10:13

Tylko B2B albo umowa zlecenie
    Frontend dev

20.07.2021 15:21

Dramat. Rekrutacja trwała 3 miesiące, a po tym czasie zero feedbacku.
    Aga

29.11.2022 20:33

U mnie dokładnie tak samo!
    lol

09.11.2022 12:08

Aplikowalem na ogloszenie do RTB, ale kontakt zostal nawiazany przez ich spolke zalezna adlook. Rekruterka przeprowadzila ze mna rekrutacje, ale od tygodni - zero kontaktu ;). Ale to dobrze i tak bym tego nie przyjal - tylko B2B lub umowa zlecenia, smieszne to. Mowie o stanowisku do finansow, koledzy z IT moga sobie odpusic komentarze o B2B i wyzszosci nad UoP - nie kazdy chce zmieniac prace co kilka miesiecy i nie kazdy jest programista 25k z wypoka.
    Lol

10.11.2022 16:45

Jak błędny numer jak miała wcześniej mój numer i maila… automat pisze te komentarze tutaj? Litości. Ja mam dobra prace, łaski bez :)

12.07.2022 11:24

Co jaki czas w RTB House SA można ubiegać się o podwyżkę?
    geostrateg

09.09.2022 15:45

Po dwóch latach z wielkim bólem dadzą Ci 10% i to wielu miesiącach proszenia się. Musisz przedstawić argumenty za przyznaniem podwyżki, czyli listę rzeczy które zrobiłeś "nadprogramowo", ponad zakres zadań wynikający z zajmowanego stanowiska.
    Niezadowolony

24.10.2022 19:48

Klasyk. Należy unikać takich firm jak ognia. Powinna być przynajmniej podwyżka raz do roku wyrównującą inflację, nie wspominając już o wyrównaniu wypłaty względem stawek rynkowych.
    It

24.10.2022 19:45

Mam 8 lat doświadczenia w programowaniu i firma oczekiwała zrobienia za darmo "zadania domowego". Zaproponowałem moja stawkę godzinową i wyceniłem godzinowo projekt. Dostałem odpowiedź po półtora miesiąca...
    NieTotalnieNaNie

08.10.2022 18:20

Nie polecam, straszny wyzysk, na wyższych stanowiskach ludzie niekompetentni, pozbawieni inteligencji emocjonalnej. HR porażka, brak UoP, o podwyżce można marzyć, zwolnienia bez powodu, brak słów...
    niezadowolony

14.07.2019 19:29

Wprawdzie fajni ludzie, ale bardzo szybko zwalniają. Przeszłam z RTB z innej, świetnej firmy. Niestety po paru miesiącach rozwiązano ze mną umowę, gdyż "nie było pomysłu na dalsze prowadzenie mojego stanowiska"... Nie mogłam wrócić do poprzedniej firmy i do dziś nie mogę znaleźć niczego sensownego, jeśli chodzi o pracę. Przeszłam przez załamanie nerwowe. Ta firma zniszczyła mi życie... Nie polecam.

28.07.2022 19:24

Ochrona zdrowia psychicznego w firmie to niestety żart. Przeciwdziałanie mobbingowi nie istnieje, szefowie wręcz zaburzeni są nietykalni. Bardzo wiele zależy od zespołu, na który się trafi. To nie jest typowa korporacja z zasadami, nadzorem HR. Poszczególne zespoły/działy funkcjonują jak udzielne księstwa. Jak książę jest sensowny to jest super, 10/10 i dobry balans życia zawodowego i prywatnego, ale jak jest jakiś poważniejszy problem to jedyną opcją jest ucieczka. Są pracownicy, wyższego szczebla, co się przechwalają bezkarnością i tym ile stawiających się osób wykończyli/zwolnili. Z jednej strony słyszałem o liderach, co odmawiali urlopu (bezpłatnego!) pracownikom po operacjach, z drugiej wiele osób dałoby się pokroić za firmę. Są obszary gdzie pracownicy są super kompetentni, a są takie, gdzie szefem jest miernota, ale zakolegowana miernota, i nie ma nikogo kto by wytrzymał dłużej niż rok.

24.09.2022 00:36

Odszedłem w między czasie
    jwbjhsn

22.09.2022 17:12

Zaaplikowałam niedawno do RTB. Po pierwszej rozmowie z rekruterką, która pozytywnie mnie oceniła i powiedziała, że przekaże moją aplikację dalej dostałam generyczny mail o odmowie. Myślałam, że to wynika z tego, że moje CV nie spodobało się potencjalnemu przełożonemu, dlatego poprosiłam o feedback. Nie wiem czemu, ale zamiast odpisać mi na maila, rekruterka do mnie zadzwoniła, i obwieściła, że rekrutacja była zamknięta tydzień przed naszą rozmową (sic!), więc tak naprawdę zmarnowała mój czas. Z drugiej strony, powiedziała, że mój profil im się podoba, więc kiedy pojawi się nowa oferta, to powinnam śmiało aplikować ponownie. Co zabawne, nowa oferta pojawiła się dość szybko, w przeciągu kilku tygodni. Zaaplikowałam znowu, i tutaj już dosłownie następnego dnia dostałam generyczny mail z odmową. Na odpowiedź z wyjaśnieniem jak na razie czekam ;) Nie rozumiem, czemu nie dostałam od razu kategorycznej odmowy - przecież bym się nie obraziła :D

01.06.2022 08:54

Dołączyłem do firmy jakiś czas temu i jestem zadowolony, wszystko tak jak zostało opisane na rekrutacji, zarobki (przynajmniej jak dla mnie) atrakcyjne, co prawda na B2B, ale ja tak wolę(chociaż to ofc indywidualna sprawa). W moim przypadku ilośc pracy /worklife balance bardzo dobry, jestem po kilku latach w typowym korpo i różnica na + w tym aspekcie jest dla mnie ogromna. Zanim dołączyłem troche obawiałem się opinii, które tu widziałem (czy praca będzie stabilna, jak atmosferaetc), ale dziś wiem, że niepotrzebnie (przynajmniej jak na razie ;)). Polecam!
    Andrzej

09.09.2022 15:47

Większość widełek znajduje się w przedziale 8-12k, możecie to łatwo sprawdzić przeglądając ogłoszenia na justjoin.it albo nofluffjobs.pl
    BestSalesEver

02.08.2022 14:40

Czesc! Chciałabym aplikowac do RTB, znam serwis i wiem, że to bardzo dobry produkt. Nie ukrywam jednak, że opinie, które tutaj czytam bardzo mnie niepokoją - wyzysk? gonitwa? knucie? intrygi? bezlitośni przełożeni? micromanagement? To bardzo poważne zarzuty, które nijak mają się do opinii na Glassdoor. Czy ktoś z biura PL mógłby powiedziec kilka słów o pracy w sprzedaży?
    efl

09.09.2022 15:41

Wszystko zależy od działu - na rynkach zacytowane przez Ciebie hasła jak najbardziej oddają rzeczywistość, z kolei w HQ jest zupełnie inaczej, tam czysta sielanka
    Zadowolona

20.05.2022 15:46

Pracuję w RTB od kilku miesięcy. Bałam się jak to będzie, ale jest zaskakująco dobrze. Aktualnie pracujemy zdalnie (nadal i chyba nie będzie jakiegoś nagłego powrotu), bardzo mili i pomocni ludzie, bardzo dobra atmosfera pracy, work-life balance. Wynagrodzenie też w porządku. Nie wiem, jak to jest w innych działach, ale ja jestem bardzo zadowolona. Rekrutacja 3-etapowa, ale nie wiem skąd takie negatywne opinie na jej temat - wyglądało całkiem normalnie.
    A

19.07.2022 23:30

Orzeczenie niepotrzebne. Zdalnie bądź hybrydowo mogą pracować z tego co wiem w Polsce wszyscy.
    AA

28.07.2022 10:46

Nie ma żadnych wymogów dla większości zespołów, dowolność :)

09.07.2021 11:08

Na jakie wsparcie w RTB House SA mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
    xyz

16.05.2022 18:18

Wcale xD
    A

19.07.2022 23:26

To w niczym nie przeszkadza. Opłacasz składki, przysługuje Ci zasiłek macierzyński. Wracasz do pracy po roku lub jesli chcesz, to wcześniej. Nikt nie robi problemów z bycia w ciąży/opieki nad małymi dziećmi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RTB House SA?

Kontakt - RTB House SA

Złota 61 lok. 101 00-819 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe

zadowolony_pracownik

06.07.2022 14:16

Zacząłem czytać opinie tutaj i mam wrażenie jakbym pracował w zupełnie innej firmie - to odnośnie tych negatywów. Pamiętam, że od samego początku miałem poczucie bycia "zaopiekowanym" - onboarding czytelny, jasne zasady, ustalone cele, szef zawsze dostępny, dobry work-life balance (w praktyce = praca bez nadgodzin), przypisana kaska na rozwój umiejętności, normalni ludzie (bez kija w (usunięte przez administratora) jak w niektórych branżach). Biznes się szybko rozwija, więc tematów otwartych jest mnóstwo, co akurat lubię. I taka myśl na koniec: firma ma już ponad 1000 pracowników, w praktyce na co dzień pracuje się z kilkoma albo kilkunastoma osobami, więc większość (jeśli nie wszystkie) opinii odnosi się do kawałka rzeczywistości, którego się doświadczyło :)
    OK!

28.06.2022 16:10

Rekrutacja troszkę długa, ale dostawałam feedback po każdej zmianie. Żaden z moich mailów nie został zignorowany. Nie było też problemu ze zorganizowaniem dodatkowej rozmowy, o którą sama poprosiłam w celu przedyskutowania kilku pytań z mojej strony. Cały proces onboardingu był bardzo szczegółowy i przejrzysty. Zostałam zwinnie, a jednocześnie bez uczucia presji przygotowana do swojego stanowiska. Podczas, jak i po zakończeniu oficjalnych wdrożeń współpracownicy zawsze służą pomocą. Do tej pory spotkałam się tylko z pozytywnymi reakcjami i ogromem przydatnych informacji od innych osób w firmie. Naprawdę świetne podejście do nowych osób :) Dodatkowo "nowi" dostają kolegę z zespołu do wspólnej pracy (buddy), który powoli wdraża coraz lepiej w stanowisko. Są organizowane regularne workshopy i szkolenia z różnych dziedzin (sprzedażowe, techniczne, zarządzanie). Zauważyłam, że nawet po latach pracy w firmie wszyscy chętnie przychodzą na szkolenia, żeby nauczyć się czegoś nowego, lub zaktualizować wiedzę. Ponadto dofinansowanie do zewnętrznych szkoleń i nauki języków. Świetny kontakt z team leaderem i managerem zespołu, super podejście, z którym nie spotkałam się nigdzie indziej. Umowa B2B, płatny urlop, chorobowe, praca w pełni zdalna.
    Potencjalny pracownik

30.05.2022 10:01

Proces rekrutacji na stanowisko dyrektora sprzedaży prowadzi bardzo młoda osoba z działu HR. W mojej ocenie brak jej doświadczenia w rozmowie z osobami mid/senior. Druga sprawa - otwierane stanowisko, a wiele moich pytań pozostało bez odpowiedzi. Trzecia - na managerskie stanowiska handlowe rekrutować powinien ktoś ze struktury sprzedaży, a nie hr. Nie wierzę i to się potwierdziło, że pracownik HR dobrze nominuje doświadczonego sprzedawcę do dalszych rozmów [ogólny problem w skali naszego kraju]. Czwarta - Kilka godzin na przygotowanie do rozmowy, potem czas na rozmowę. Odpowiedź przychodzi od automatu. Kompletnie bez żadnego komentarza. Moje osobiste odczucie jest takie, że potraktowano mnie w całym tym procesie bardzo nieprofesjonalnie.
    greeny

15.02.2022 11:02

Proces rekrutacyjny faktycznie jest długi i wymagający niemniej jednak sama praca już daje dużo lepsze wrażenie. Opinia opinii nierówna bo jest bardzo wiele działów i nie mogę za wszystkich ręczyć. Zostałem przyjęty mając niedużo doświadczenia i firma organizuje szkolenia, wdrożenia a po nich nie jest się rzucanym na głęboką wodę tylko pracuje się z kolegą z zespołu, który wszystko wyjaśnia i wdraża. Praca jest zdalna, sprzęt nowy i spełniający potrzeby, panuje dobra atmosfera w zespole i nie ma poczucia że jest się w jakimś korpo. Dla mnie jest okej
    AB

01.02.2022 21:42

Przestrzegam, firma za szybko się chyba rozwinęła i osoby, które tam pracują od jej początków wykształciły bardzo nieetyczne sposoby na przetrwanie, aby nie dać sie wygryźć przez osoby bardziej doświadczone i lepiej wyedukowane. (usunięte przez administratora). Moim zdaniem nie jest to miejsce dla ludzi ambitnych ceniących konstruktywną wspólłpracę i work balance. (usunięte przez administratora). Pozdrawiam

08.11.2021 13:39

Jakie godziny pracy obowiązują w RTB House SA?
    Wspolpraconik

30.01.2022 06:24

Elastyczne
    Kuba

14.07.2021 23:58

Świetny pracodawca, jasne zasady i bardzo ciepłe przyjęcie do zespołu. Proces onboardingu, mimo, że przeprowadzony zdalnie, był bardzo klarowny i konkretny. Polecam!
    Wspolpraconik

30.01.2022 06:24

Lepsze
    Ania

11.01.2022 19:49

Nie polecam. To spółka lub inny twór firmy ITF, tyle że nowa. Brak umow o prace, wyzysk, słaba atmosfera.
    Welcome

23.12.2021 21:36

Bardzo prosty schemat rozmowy rekrutacyjnej. Powtarzalność pytań plus poczucie ze rozmówca nie słucha odpowiedzi - czułem się traktowany jak cyfra w excelu. Brak informacji zwrotnej po odbytej rozmowie. Niski poziom biznesowy.
    Polecam

12.08.2021 19:32

Fajna firma. Fajni ludzie. Polecam :)
    Niezadowolina

23.07.2021 18:45

Odradzam, początek obiecujący, ale za fasadą usmiechów knucie, manipulowanie i (usunięte przez administratora) Realizowanie swoich partykularnych interesów, brak współpracy i szacunku. Przynajmniej w teamie polskim.

22.06.2021 19:28

Powodem dla ktorego odeszlam z firmy byl poglebiajacy sie brak szacunku dla pracownika. Mordercze KPIe biznesowe sprawialy ze ludzie tam poszali. Zwlaszca szczebel zarzadzajacy kompletnie oderwany od rzeczywistosci. Moim zdaniem chore trujace srodowisko na pewno nie dla ludzi z miekkim tylkiem. Knucie intrygi klamstwa (usunięte przez administratora) na porzadku dziennym
    Mateo

21.06.2021 05:17

Nie polecam. Brak doświadczonych osób umiejacych efektywnie zarządzać ludżmi. (usunięte przez administratora) Walki kogutów. (usunięte przez administratora)
    Polecam

31.05.2021 15:51

Dołączyłem do RTB House kilka miesięcy temu. Przez pierwsze dwa tygodnie brałem udział we wprowadzeniu do jej działalności, dzięki czemu można było się na spokojnie zorientować w swoich obowiązkach, czy poznać współpracowników (chyba pierwszy raz w życiu spotkałem się z firmą, która aż tak dba o wprowadzenie!). Działają w pełni międzynarodowo (w zasadzie są na całym świecie), co jest zdecydowanym atutem - praca z ludźmi zza granicy jest bardzo rozwojowa i wszystkim to polecam.
    Nie polecam

09.04.2021 13:27

Wszystkim onieśmielonym pozytywnymi recenzjami z goworku, sugeruje zobaczyć jak dużo firma rtb wykłada czasu na prowadzenie tego profilu. Po przejściu rekrutacji w ich firmie jestem pewna, że albo pozytywne opinie są kupione, albo negatywne są kasowane - zbyt wiele osób na grupach branżowych narzeka na to, jak wygląda u nich rekrutacja, żeby tu było nagle tak idealnie. Szczególnie, że na grupach podpisują się swoim imieniem i nazwiskiem, więc co jest bardziej rzetelne?
    Ojeja

24.04.2021 00:47

Jaka szybką odpowiedź na negatywny komentarz! Zadowolony pracownik rtb odświeża co godziny profil, aby bronić swego pracodawcy? Czy może dział HR ma ustawiony alert, aby reagować? nie wdając się w dyskusję, zainteresowanym polecam dodać się do branżowych grup na Facebooku, tam ludzie podpisują się swoimi nazwiskami za swoje opinie, parę wątkow już jest
    Arkadiusz

27.05.2021 23:22

Jestem w tym momencie w rekrutacji RTB i porównując do innych rekrutacji w których biorę udział oceniam proces profesjonalnie: - od początku jasny proces - ile etapów, z kim oraz zapowiedź case study na ostatnim, - w pierwszej rozmowie z rekruterem sprawdzenie kwalifikacji i oczekiwań finansowych - w wielu procesach weryfikacja oczekiwanego wynagrodzenia vs możliwości firmy następuje dopiero na drugim spotkaniu z udziałem hiring managera (trudno to zrozumieć, ale tak się zdarza nawet w znanych markach na rynku), - 3 etapy z konkretnym zadaniem.

08.01.2021 16:41

Nie wierzcie w negatywne komentarze na gowork, pracownicy gowork sami zostawiają takie komentarze a następnie dzwonią i proponują za kasę je skasować.
    Świeżak

05.01.2021 09:09

Proces rekrutacji i pierwsze kroki w firmie na plus, cały sprzęt dostarczony kurierem do domu. W trakcie pandemii firma stara sie pomóc pracownikom, żeby wygodniej im się pracowało z domu (np. poprzez dostarczenie ekstra sprzętu). Atmosfera według mnie bardzo na plus, ludzie dookoła pomocni, jeśli czegoś nie wiesz, a już na początek przydzielone ciekawe zadania. Co do komentarzy odnośnie formy współpracy, "urlopu" czy benefitów - kilkukrotnie zostało mi to powtórzone w trakcie rekrutacji, jeśli kogoś nie interesują takie warunki to znaczy, że nie powinien się tutaj zatrudniać.

26.11.2020 09:32

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w RTB House SA. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    Rozwój w RTB House

28.11.2020 10:53

Rozwój jaki oferuje mi RTB House to jeden z czynników, który sprawia, że tak bardzo cenię sobie pracę w tej firmie i pozwala mi to być spokojną o swoją zawodową przyszłość. Pytanie jest mocno ogólne, postaram się jednak na nie odpowiedzieć możliwie precyzyjnie ???? Dostrzegam rozwój w RTB House na kilku płaszczyznach: - rozwój w strukturze: ścieżka awansu jest jasna i klarowna, a regularne sesje feedbackowe pozwalają na zaplanowanie kolejnych kroków rozwoju. Przełożeni dostrzegają i doceniają wysiłek, zaangażowanie i rezultaty. To wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze, bez wzajemnej niezdrowej rywalizacji. Firma jest daleka od usztywniających, blokujących struktur korpo, ale jednocześnie daje poczucie pełnej stabilizacji. - rozwój zawodowy: firma w krótkim czasie osiągnęła zasięg globalny i wciąż się rozwija, jej centrala natomiast jest w Polsce. Skala projektów nad jakimi pracujemy jest bardzo duża z perspektywy rozwoju biznesu, dlatego też ludzie, którzy liczą na wyzwania w pracy, są tutaj bardzo zadowoleni. Pierwszy raz pracuję w tak dużej firmie, gdzie nienarzucane są decyzję z centrali położonej poza Polską, tylko sama pracuję w HQ, gdzie mam wpływ na kreowanie rozwiązań globalnych. - rozwój osobisty: co pół roku ustalam swój development plan, który wpływa na mój rozwój zarówno jeśli chodzi o umiejętności twarde jak i miękkie. Nie mam poczucia, że jest to przymusowy, stały punkt do odhaczenia, bo faktycznie nabyte umiejętności wykorzystuję przy kolejnych projektach. Dodatkowo o osobisty rozwój firma dba również współfinansując kursy językowe na wybrany przez siebie język. Mogę również dodać, że w pewnym stopniu firma wpłynęła na poprawę jakości mojego życia, gdyż zarabia się tu bardzo dobrze.

03.05.2020 17:07

Czy w RTB House SA są paczki/bony świąteczne?

12.11.2020 16:07

jako były pracownik mogę potwierdzić że nie ma, w RTB House nie ma polityki pozapłacowej w siedzibie w PL, za granicą bywa różnie. W Polsce nie ma bo nie jesteś pracownikiem tylko kontrahentem - umowa zlecenie lub B2B.

02.09.2020 06:47

Pracuje w RTB House 1,5 roku i firma ma dużo plusów jak i minusów . Dla mnie pozytywnym aspektem jest sam produkt , branża i dynamika pracy . Lubię jak coś się dzieje a w RTB House naprawdeeeee jest intensywnie. Pracują tutaj fajni ludzie ale musisz mieć szczęście do kadry menedzerskiej. Z negatywnych aspektów muszę wymienić brak możliwości pracy na UoP, nie ma żadnych benefitow. (usunięte przez administratora) Rozumiem że niektórym taki model pracy nie przeszkadza wiec tym osobom polecam RTB House. (usunięte przez administratora) A i jeszcze jedno jak słyszałeś że firma dobrze płaci to porównaj sobie zarobki b2b ,na umowie o zlecenie , 18 dni płatnego urlopu , brak benefitow i długie godziny pracy a umowę o pracę , z pełnym urlopem , ubezpieczeniem medycznym,multisportem i sporadycznymi nadgodzinami (usunięte przez administratora).

12.11.2020 16:04

(usunięte przez administratora) Moja opinia o firmie jest negatywna,(usunięte przez administratora)( Moja rada - w trakcie procesu rekrutacyjnego zapytajcie się jak wygląda ścieżka kariery, czy są jasne widełki płacowe bo może się okazać, że nawet jak Cie awansują to Twoje wynagrodzenie pozostanie takie same) Wygląda na to ze GoWork dogadał się z RTB House, żeby nie można było napisać prawdy o firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o RTB House SA