Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska

Zabrze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska

Aneta

A jak obecnie wygląda praca w Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy. Czy w ostatnim czasie zaszły w niej jakieś zmiany? Na co można teraz liczyć po dołączeniu do zespołu?

Justyna

Piszę w imieniu firmy do której zgłoszono się o pomoc dofinansowania pomocy. Sposób w jakim ze mną rozmawiano przedstawia wiele do życzenia i jeśli rozmawiałam z właścicielką, to jest to niewątpliwie niski poziom. Smutne jest to, że pracodawca straszy policją domniemanych "hejterów", a raczej osoby które w klarowny sposób (bez obrażania) wyjaśniają jak firma funkcjonuje. Drogi pracodawco - proszę przyjąć konstruktywną krytykę i zmienić coś w swoim postrzeganiu innych ludzi!

romeik

noo wlasnie to jest torche dziwne ze na prawde od dawna tiutaj nie poajwily sie zadne ofety pracy no ale moze faktycznie jest tak jak piszecie tutaj..

Anna Urbańska Właściciel firmy Fh Cosinus

Witam do jutra czyli 03 października 2016 r daje czas osobie ( która znam) na pisemne przeprosiny i wyjaśnienie dlaczego oczerniala wizerunek mojej osoby, firmy i pracowników na adres biuro.fhcosinus@interia.pl. Jeżeli nie otrzymam tego na piśmie policja sprawdzi IP komputera i sprawę o hejt i zniesławienie zakończę w Sądzie.

ola

Czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Jakie godziny, jaka umowa, jakie pieniądze, jaka atmosfera? Nie wiem czy wysyłać cv. Proszę o informacje.

alina
@ola 30.09.2016 19:09
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Jakie godziny, jaka umowa, jakie pieniądze, jaka atmosfera? Nie wiem czy...

Moja koleżanka tam pracuje. Mogę Ci dać namiary to sama możesz zapytać. Tylko podaj kontakt do siebie.

Anna Urbańska
@alina 30.09.2016 19:40
Moja koleżanka tam pracuje. Mogę Ci dać namiary to sama możesz zapytać. Tylko podaj kontakt do siebie....

Pani konto zostanie podane na policję w celu ustalenia IP komputera odnośnie hejtu. Pozdrawiam

Prac01

Tak się składa, że pracowałam i pracuję nadal ale przecież się nie przedstawię bo w poniedziałek nie będę miała życia w pracy. Lepiej osądzić kogoś kogo juz nie ma. Nieważne. Szkoda dziewczyny. A ja tylko siedzę i codziennie patrze co Ty kobieto wyprawiasz i jak traktujesz ludzi. Opamiętaj się! Wszystkie co do jednej mają Cię tu dosyć!

Anna Urbańska
@Prac01 30.09.2016 18:18
Tak się składa, że pracowałam i pracuję nadal ale przecież się nie przedstawię bo w poniedziałek nie będę miała życia w pracy...

Pracowałas czy pracujesz! Piszesz bardzo dziwnie! Wszelkie hejty są karalne a w poniedziałek policja zajmie się uzyskaniem kodu IP komputera z którego wiadomość została wysłana.

xxx

Witam. Znalazłam na olx ogłoszenie ze szukaja do tej firmy. Chcialam jednak sprawdzić opinie zanim wysle cv. Przerazilam sie! Ale mam wrazenie ze kilka dni temu było tutaj wiecej opinii. Widocznie zostaly usuniete. Dobrze jednak ze nie wszystkie bo mozna stworzyc sobie obraz co tam sie dzieje. Rezygnuje z aplikowania. Strona internetowa tez pozostawia wiele do zyczenia.

Anna Urbańska
@xxx 30.09.2016 14:16
Witam. Znalazłam na olx ogłoszenie ze szukaja do tej firmy. Chcialam jednak sprawdzić opinie zanim wysle cv. Przerazilam sie!...

Ta wypowiedź zostanie zweryfikowana w pon przez policję w celu weryfikacji hejtu przez tą samą osobę.

paula

Widzę że ciągłe przepychanki są tutaj. Chyba szefostwo firmy podaje się za pracowników i chwali a byli pracownicy piszą jak tam praca wyglądała. Nie podoba mi się to. Jeśli jest tu tyle komentarzy negatywnych to chyba o czymś świadczy.

Anna Urbańska
@paula 30.09.2016 14:11
Widzę że ciągłe przepychanki są tutaj. Chyba szefostwo firmy podaje się za pracowników i chwali a byli pracownicy piszą jak tam...

Pani konto też zostanie podane policji w celu weryfikacji hejtu ponieważ jest wg mnie pisane z tego samego adresu IP komputera co poniżej.

Prac01

Pracuję tu, ale nie polecam. Na pewno nie da się tutaj rozwijać. Dlatego też młode osoby uciekają, a zostają tylko te starsze, które nie mają szans na zatrudnienie w innym miejscu. Pracownicy traktowani są niesprawiedliwie, bez szacunku. Wszystko zależy od humoru szefowej! O umowie można pomarzyć. Nie stosuje się w ogóle do kodeksu pracy, niestety. Pracownicy traktowani są jak śmieci. Poza "pupilkami".

pracownik firmy cosinus
@Prac01 27.09.2016 12:05
Pracuję tu, ale nie polecam. Na pewno nie da się tutaj rozwijać. Dlatego też młode osoby uciekają, a zostają tylko te starsze,...

Prac01 : cytuję " Pracuję tu, ale nie polecam" problem twój w tym ,że już drugi tydzień nie pracujesz - zostałaś ruda zwolniona - chyba zapomniałaś napisać o tym fakcie ! takich leserów w naszej firmie nie potrzeba ,bo wyniki twoje były marne...oj marne więc żadna dla firmy strata i to na tyle ruda ..zajmij się swoim nudnym życiem

społeczniak

Tak jakbyś ty pisała nieanonimowo....

Zbyszko z B

A czemu te znajome już nie pracują tylko wspominają?

anonim

(usunięte przez administratora)

PRACOWNIK

SPOŁECZNIAK DAJ SOBIE JUZ SPOKÓJ JUŻ SIĘ CZYTAC TEGO NIE CHCE -PRACUJEMY NA UMOWY O PRACĘ JEDNYM SŁOWEM ODWAL SIĘ OD TEJ FIRMY -ANONIMOWO PISAC KAŻDY MOŻE GŁUPOTY - A CAŁEJ GRUPIE DOBRZE SIĘ PRACUJE I TO CIE BOLI !

mistrzunio

Kiedy zamykacie?

ona
@mistrzunio 03.02.2015 07:25
Kiedy zamykacie?

Twoje niedoczekanie :-) za długo milczałaś ?

monia

Hymmm.... kolejna osoba złożyła wypowiedzenie? Ciekawe...

E.
@monia 03.12.2014 11:47
Hymmm.... kolejna osoba złożyła wypowiedzenie? Ciekawe...

Nie pierwsza i nie ostatnia. Młoda jest dziewczyna, więc szybko znajdzie coś dobrego, o ile już nie znalazła. A tkwić w "tym czymś"? Dziękuję.

ja
@monia 03.12.2014 11:47
Hymmm.... kolejna osoba złożyła wypowiedzenie? Ciekawe...

chyba nie kolejna ! zapomniałaś dodać -osoba ,która wykorzystała 9 miesięcy chorobowego na ciązę + macierzyński :-) a gdzie poszła pracować o tym nie warto wspominiać -godne pożałowania- dwulicowa osoba ....... - wręcz fałszywa i zakłamana ..... ulżyło nam ,że w naszym składzie personalnym jej nie ma ....

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

to nie jest strona " szukam pracy " znowu pod innym Nickiem piszesz -żałosne dla Ciebie na pewno nie ma miejsca w tej firmie byłaś już tu i więcej Ciebie nikt tu NIE CHCE ! UZUPEŁNIJ SIĘ W INNEJ BRANŻY :-)

pracownik

od kiedy to jest portal " zatrudnię pracownika " ? to są jakieś nowe metody szukania pracy ? już nie wiecie pod jakim pseudonimem pisać .. raz szukam pracy , jaka atmosfera itd. .. godne pożałowania jak się nakręcasz ..

PRACOWNIK

nie rozumiem -co Obce osoby obchodzi jak u nas jest nagle od jakiegoś czasu zainteresowanie na tym portalu tą firmą jaka atmosfera itd. .. to jest nasza sprawa jak jest i co robimy jakie jesteśmy miłe dla siebie -ludzi z zewnątrz nie powinno to interesować dla tych ,którzy życzą jak " najgorzej " przesyłamy pozdrowienia

Monia
@PRACOWNIK 14.10.2014 21:30
nie rozumiem -co Obce osoby obchodzi jak u nas jest nagle od jakiegoś czasu zainteresowanie na tym portalu tą firmą jaka a...

Tylko nie obce!! Wypraszam sobie.

pracownik
@Monia 05.11.2014 15:40
Tylko nie obce!! Wypraszam sobie.

kolejna bzdura -Pani o takim imieniu u nas w firmie nie pracowała i nie pracuje -po co się znowu wkręcasz ? jedno i to samo -nudzisz się i to bardzo -co jakiś czas pod innym Nickiem - zajmij się swoim życiem -no chyba ,że jest takie beznadziejne i tu szukasz rozrywki w akcie desperacji pisząc głupoty to szkoda mi ciebie jako człowieka -ta chorobliwa złośliwość i zazdrość do naszej szefowej -no cóż .. pozdrawiamy zazdrośnico :-)

łona

Atmosfera super.... hehe... dobre :)

kiki

dzieciniada naprawde.. dajcie konkrety

ja

ludzie jeśli macie coś do siebie to się spotkajcie, dajcie sobie po ryju i sprawa załatwiona! kłocicie się na stronie która nie jest do tego przeznaczona. Obie dorosłe a zachowują się jak gówniary! Skończcie z tym bo to już dawno przestało być śmieszne

ktoś

Nie sądzę żeby było tak kolorowo :) I wszyscy o tym wiemy doskonale :)

ona
@pracownik 18.09.2014 20:07
no dobre to -wróżka się znalazła -hehehheh zmieniłaś zawód ? widzę ,ze twoja zazdrość sięga zenitu nie jestem szefową tyl...

Ja też wiem jak jest :) Musisz uszczelnić wyciek informacji :) Bawcie się dalej :) Bo mnie faktycznie jest wesoło :)

Prawda
@ona 18.09.2014 13:20
ooooo!! Szefowa się uaktywniła znowu :)

Wszędzie trzeba pracować, jeśli przychodzi się do pracy na pogaduchy i kawę, to można mieć do siebie pretensje że ta praca nie odpowiada. Ja nie narzekam. Wypłata na czas, atmosfera super i oby tak było dalej. Pozdrawiam Pracownik

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

no dawaj dobre rady zawsze w cenie :-) skąd ta osoba ma wiedzieć jak u nas jest ? ja weszłam tam i pracuję już prawie 4 rok no i coooo -pracuję wasza zazdrość godna pożałowania pozdrawiam wszystkich ,którym żal d..... ściska ;-) p.s nie martwcie się o nas tak bardzo -dajemy sobie radę :-)))

polo

Cosinus chce przesłać materiały za darmo do mojej firmy, podobno sami poszukają sponsorów na pokrycie ich kosztów. Czy ktoś wie o co tu chodzi? Co to za forma?

ktoś

Przypadkowo trafiłam na te opinie znam osobiście właścicielkę , od wielu lat nie współpracujemy ale to nie zmienia faktu, że była bardzo uczciwą osobą.Przykro się robi jak można tak łatwo oczerniać człowieka.Proszę wszystkich o opinie mądre, konstruktywne, natomiast unikajmy emocji

ktosik
@ktoś 11.07.2014 18:45
Przypadkowo trafiłam na te opinie znam osobiście właścicielkę , od wielu lat nie współpracujemy ale to nie zmienia faktu, że by...

Nie wchodź w to. To moja dobra rada.

do ; REKRUTACJA

Myślisz że tutaj ktoś Cię zaprosi do pracy ? Jak niewiesz jak szukać pracy to idz do Urzędu Pracy tam pomogą Ci napisać podanie o przyjęcie lub nawet skontaktują się z jakimś pracodawcą. Nie licz że na takakim portalu będzie napisane '' ZAPRASZAM DO PRACY''

blebleble

Witam , czytam te wasze bezsensowne komentarze i wiecie co ? Też tam pracowałam , znudziło mi się dzwonić i pracuje w innej branży. Po co wypisywać te bzdury to niewiem. Wypłata była na czas , raz było dobrze raz źle. Tak jak w każdej pracy to chyba normalne. Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić pracę - prawda. Pozdrowiam

pracownik fh cosinus

wiesz co ale bzdury piszesz -raz ,że jesteś pracownikiem , raz osobą poszukującą pracy ja bynajmniej pracuję w tej firmie od kilku lat i nie jestem właścicielem tylko pracownikiem to ,że masz problem ,że zostałaś zwolniona i masz kiepskie swoje życie -to nie nasza wina -trzeba było bardziej pilnować swojej drugiej połówki -hehhehe mścisz się swoimi daremnymi wypowiedziami na temat naszej szefowej - bo jednym słowem zazdrość cię zżera dla twojej wiadomości grzybie - od roku gdy ciebie nie ma -jest o niebo lepiej -czy to ci się podoba czy nie zajmij się lepiej swoim życiem -bo masz je pokręcone jak twoje wypociny na temat tej firmy :-) " Porażka "- to twoje drugie imię i życzę powodzenia .

pracownik_01

A te "obronne" wypowiedzi są do siebie tak bliźniaczo podobne, że chyba wszyscy już z nich pękają ze śmiechu. Porażka.

pracownik

I pytanie czemu szefowa podaje się za PRACOWNIKA??Wszędzie poznać styl Twojego pisania. Sposób stawiania znaków interpunkcyjnych :) Także nie broń już sama siebie.

pracownik

Humor szefowej zmienia się często i zależy od kolorów. Dzisiaj "zielona czy różowa" :) :) Także lepiej niech pani szefowa na temat lekarzy się nie wypowiada bo jej definitywnie nie pomógł(usunięte przez administratora)

pracownik_01

tak ja ty założyłaś cosinusa?

PRACOWNIK

Ale opisujesz głupoty -jak ci się nie podoba to znajdź sobie inną pracę -albo załóż swoją firmę wtedy możesz kozaczyć anonimowo :-)))) tu każdy może anonimowo pisać bzdury ,komuś najwyraźniej zależy aby zrobić z naszej szefowej najgorszą - tylko wiesz co ubaw mamy czytając to co piszesz -co jakiś podpisujesz się inaczej -taka jesteś odważna -bo ANONIMOWA ? pozdrawiam cię serdecznie i życzę powodzenia !

pracownik

chcecie szczerości - to proszę. pracuje w tej firmie jakiś czas. niestety nie ujawnie się ponieważ straciłabym prace a w dzisiejszych czasach z tym jest roznie. szefowa - jak ma dobry humor jest ok, ale czasami jest nie do wytrzymania, rano pytamy innych dziewczyn jaki szefowa ma dzis humor bo kazdy sie boi isc i cos zalatwić. (usunięte przez administratora)

O.N.A.

Szefowa jak zwykle trzyma rękę na pulsie.... Można tylko chwalić!! Broń Boże krytykować lub prawdę powiedzieć. Choć drugie i trzecie to to samo w tym przypadku. A dla Pani informacja - to portal dla aktualnych lub przyszłych pracowników - nie dla pracodawców. Czy to jasne?

pracownik

Nie wiem co Wam daje opisywanie takich głupot Macie niezłą zabawę - oczerniając tą firmę żadnej rotacji o której wspominacie nie ma -przykro mi ,ze Was rozczarowałam (usunięte przez administratora)

O.N.A.

oczywiscie ze jest rotacja. ciagle przyjecia bo ciezko sprostac wymogom :) nie polecam tam pracowac - nie zarobisz nawet na bilet. daj sobie spokoj.

onomatopeja

Widocznie koleżanka mnie wprowadziła w błąd. Mówiła że tam jest częsta rotacja. Trudno. Dziękuję za odpowiedź.

Fh Cosinus

Witam nie prowadzimy rekrutacji i w najbliższym czasie nie planujemy zatrudniać pracowników .Wszystkie stanowiska są zajęte. Menager Fh Cosinus (usunięte przez administratora) Pozdrawiam .

onomatopeja

Czy to prawda że są przyjęcia? Kto prowadzi rekrutacje i jakie trzeba mieć doświadczenie? Czy Cosinus ogłasza rekrutację na jakimś portalu? Jeśli tak poproszę o linka. Dziękuję

On

Niezła reklama... Chodząca bomba zegarowa, to chyba jednak prawda :)

pracownik

chyba masz złe informacje -właścicielem firmy jest Pani a nie Pan :-) ale cóż -jeśli nie odróżniasz imion damskich i męskich to proponuję dobrego lekarza -może pomoże ? albo już nie ,bo może stwierdzić beznadziejny przypadek ..... powodzenie w dalszym opisywaniu głupot na temat firmy (usunięte przez administratora)

On

Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Chciałem złożyć CV, ale czytam i czytam i praktycznie jestem przerażony. Poza tym moja koleżanka tam pracowała do niedawna i potwierdza katastrofalne opinie. Ale z tego co pisze szefowa (vel Agnieszka) wynika że to nieprawda. Czy któryś z aktualnych pracowników może coś napisać? Dlaczego tam jest taka rotacja? Czemu wciąż szukają ludzi? I wreszcie czemu mówią "szefowa" skoro firma jest zarejestrowana na faceta? Bardzo proszę o pomoc.

ona

porażka;/(usunięte przez administratora) to malo powiedziane

O.N.A.

Ojjj... szefową zabolała negatywna opinia.... Az się rozpisała :) Przykre,,, :( ps. pseudonim faaaaaajny. Lepszy niż Twoje prawdziwe imię :)

Agnieszka

(usunięte przez administratora) Boli ,ze dostałaś wypowiedzenie -trzeba było pracować a nie zajmować się zyciem prywatnym Juz zapomniałaś w jakim stanie trafiłaś do firmy Cosinus na której teraz wieszasz psy - żenujący był obraz co ? Właścicielka nie jest żadną bombą -kolejna bzdura Napisz ile pomogła Tobie -i nie tylko -Święta Trójca która się pożegnała z Tą firmą -potraficie tylko kłamać -pamiętaj nam te opie Twoje nie zaszkodzą lepiej poukładaj sobie życie Z DALA OD NAS przez lata które pracowałaś -dziwne -ani 1 złego słowa nie było na szefową dobrą decyzję podjęła -szanujemy za to- bynajmniej jest inna atmosfera Pisz sobie dalej jak Cie to bawi -ma mamy z tego niezły ubaw -jak ludzie zachowują się po zwolnieniu z pracy

o.n.a.

okropna firma. naprawdę wszystkim odradzam prace!!! wykorzystują ludzi jak mogą. a szefowa to chodzaca bomba zegarowa - tylko czekac jak wybuchnie!!(usunięte przez administratora)

Hana

Witam! Zadzwoniono do mnie właśnie z firmy F.H. "COSINUS", że moja szkoła otrzyma za darmo zestaw encyklopedii a firma znajdzie sponsora z mojej okolicy!!! Coś mi tu nie gra......nie ma nic za darmo!!! Mam tylko wyrazić zgodę na przeprowadzenie przez firmę rozmów w moim imieniu... Bardzo proszę o opinię! Może ktoś coś wie? Pozdrawiam!

Hilda

Widzę że Szefowa sama raczy o swojej firmie pisywać :) Reszta osunięte :)

a.n.o.

dobre to było :)

o.n.a.

hehe... niezłe :))))

J.C

jest ok wynagrodzenie na czas ,praca w normalnych godzinach -czasami nawet w mniejszych niż kodeks pracy przewiduje ,Pani(usunięte przez administratora) ok

Zostaw opinię o Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska