Witam,
Nie polecam pracy w Bielsku w Gemini park w DOLCE VITA.
Firma nie tylko kłamie ze jest na rynku od 40 lat bo firma została zarejestrowana w 1990 roku a nie 1976 jak się reklamuje
Do tego płaci tylko marne 6 zł na godzinę mówiąc ze to stawka na początek i uważajac ze takie są teraz stawki wszędzie w lodomani grycanie i innej konkurencji.
Do tego wyzyskuje na maksa godzinowo na rozmowie ustala dzień na dzień czyli po 13,5h a potem okazuje się zę pracujesz cały miesiac i masz tylko 4 dni wolne , a sama córka szefowej Anna (ruda starsza kobieta) uważa się za właścicielkę, chamsko traktuje pracownice wyzywa je jak coś im nie wyjdzie ubliża nawet przy klientach potrafi uzywac zwrotów typu "ty pustaku, idiotko, poj***ało cie, zaraz Cie wypie*** z tej pracy, czy tez ty głupia pi**o, do tego wszystkim w kolo zarzuca wiecznie ze cos jej ginie podejrzewa kazdego o kradzierze by tylko ucinac cos z tej i tak juz nedznej wyplaty ale jej zachowanie tlumaczy problem z alkoholem poniewaz pod jego wplywem przyjezdza do kawiarni i czuc mocno od niej wodke i placze sie jej mowa. A co najgorsze jezeli jest na "rauszu" wydzwania po nocach do pracownikow by gnoić ich za błędy popełnione w dzień :(((
Sama obecnie ma już problem z zatrudnieniem kogo kolwiek bo az tyler osob sie przewinelo wiec uwazajcie na ogloszenia do kawiarnio-lodziarni na placpigal i na olx nie chce miec nikogo na sumieniu kto zostanie tak potraktowany i wykorzystany jak ja i moje poprzedniczki juz nie mowiac o syfie na zapleczu bo nie da sie samej jednej osobie prowadzic kawiarni obslugiwac dorabaiac wszystkiego na biezaco i jeszcze generalnie sprzatac lodziarni bo brakuje czasu a szefostwo uwaza ze to nic takiego