Ready4S

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 105 ocen.

Opinie o Ready4S

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ready4S

toDan

Dan, pracorawca ma możliwość zgłoszenia opinii do moderacji.. if you know what I mean :) tzw. malowanie trawy na zielono

Dan

FIRMA CENZURUJE KOMENTARZE!! Uwazajcie !! to oszustwo!

Ready4S
pracodawca
@Dan 20.10.2017 20:17
FIRMA CENZURUJE KOMENTARZE!! Uwazajcie !! to oszustwo!

Hej Dan, Firmy (w tym również nasza) nie mają możliwości usuwania komentarzy. Jeżeli jakiś wpis został zmoderowany, oznacza to, że został przez administratora portalu uznany za naruszający regulamin serwisu. Liczymy się ze wszystkimi opiniami i staramy się odpowiadać na pojawiające się pytania. Doceniamy konstruktywny feedback - pracowników i osób spoza organizacji, bo dzięki niemu udaje nam się lepiej rozwijać firmę i wprowadzać w niej zmiany. Jeżeli masz dotyczące pracy w Ready4S, zachęcam do bezpośredniego kontaktu pod adresem talents@ready4s.com Miłego dnia

Aga

Widzę, że szukają teraz osoby do obsługi klientów. W ogłoszeniu jest wymagany angielski C1, wiecie, czy to faktycznie konieczne? Firma ma tylko zagranicznych klientów, czy maja też polskich?

Ready4S
pracodawca
@Aga 19.10.2017 22:24
Widzę, że szukają teraz osoby do obsługi klientów. W ogłoszeniu jest wymagany angielski C1, wiecie, czy to faktycznie konieczne...

Cześć, cieszymy się, że zainteresowała Cię nasza oferta. Zdecydowana większość naszych klientów to klienci zagraniczni, głównie z UK, USA i Skandynawii. Praca na stanowisku Customer Service Specialist wiąże się z codziennym kontaktem z firmami z tych krajów, dlatego bardzo dobra znajomość języka angielskiego jest niezwykle istotna. W procesie rekrutacji język angielski jest weryfikowany na pierwszym spotkaniu. Jeżeli masz dodatkowe pytania dotyczące rekrutacji zachęcam do kontaktu pod adresem talents@ready4s.com Pozdrawiam serdecznie, Kasia

Dan

I kolejny HR PR :)

tapczan

A ja się zastanawiam skąd @Zaciekawiony83 bierze tyle energii, żeby smarować po jednej firmie od 2017-08-09 - to już prawie 2 miesiące... jeżeli nie byłbym związany z firmą, to naprawdę nie chciałbym wchodzić na gowork co 3 dni i dopisywać komentarz... już abstrahuję od tego czy zaciekawiony pisze prawdę czy nie, ale niestety to bardziej mi wygląda na czarny PR niż dobre rady wujka Bronka. do osób, które są w temacie - wysłałem CV na Business Development Specialist - możecie coś więcej na ten temat napisać? dzięki ;)

Beata Kapturkiewicz
@tapczan 25.09.2017 23:45
A ja się zastanawiam skąd @Zaciekawiony83 bierze tyle energii, żeby smarować po jednej firmie od 2017-08-09 - to już prawie 2...

Cześć @tapczan W temacie rekrutacji Business Development Specialist jestem dobrze poinformowana, ponieważ prowadzę ten proces :). Rekrutacja jest aktualna, jesteśmy w tracie rozmów i spotkań z kandydatami. W dalszym ciągu szukamy osoby, która dołączy do zespołu i będzie rozwijać obszar sprzedaży. Kluczowe jest dla nas doświadczenie w sprzedaży projektów webowych lub mobilnych - wynika to z tego, że jesteśmy w ważnym momencie rozwoju firmy i potrzebujemy ludzi, którzy znają się na rzeczy (rozumieją biznes, specyfikę branży, a ich praca przynosi efekty). Szukamy osoby, dla której budowanie i rozwijanie relacji z klientami jest ważnym elementem pracy, a zarazem przyjemnością. BDS w naszym zespole skupia się na tym, co najważniejsze, czyli pracy z klientem i domykaniem kontaktów. Proces przewiduje 3 etapy: 1) analiza CV, 2) rozmowa telefoniczna z osobą z działu HR (w tym wypadku ze mną) i 3) spotkanie z osobami z zarządu. Na podstawie informacji zebranych w trakcie tych etapów podejmujemy decyzję i składamy ofertę. Wszyscy kandydaci biorący udział w procesie otrzymają odpowiedź. Jeśli masz jakieś pytania i chciałbyś wiedzieć więcej – zapraszam do kontaktu beata.kapturkiewicz@ready4s.pl Pozdrawiam serdecznie, Beata Kapturkiewicz Dział HR Ready4S

AliEkspres

Widzę, że ktoś usuną mój komentarz odnośnie kontroli firmy przez ZUS, US i inspekcje pracy. Proszę pogooglować nazwiskami zarządu.. aż się włos na głowie jerzy jak to widze.. Jedna osoba 2 firmy.. fundacja, która za pewne również służy "optymalizacji" kosztów. Miałem tam wysyłać CV, ale po tym co znalazłem, a googlowalem na szybko + komentarze tutaj to firma jakaś porażka.. Samo to, że firma usuneła mój komentarz.. no prosze Was :) to jest cebula deal

Andrew

Nie polecam. Słaby rozwój, słaba kasa, słaba praca, słaba.. firma

MM Andr Dev

Dobrzy wyciągają 7-10K. Pracuję tu ponad 1,5 roku wiele widziałem, wiele słyszałem. Zaczynali od bardzo średniego biura w kamienicy, teraz jest ładne i przyjemne biuro w biurowcu. Jak ktoś jest dobry, to płacą tyle ile chcesz jak słaby to nie podnoszą lub nie przedłużają.

Iwona

W takim razie, ktoś rzeczywiście nie do końca pisze na temat umów i dni wolnych prawdę @zaciekawiony83, każdy na forum na prawo do wyrażenia swojej opinii i nie są to osoby związane z portalem Gowork.pl, bo takich stanowisk ta firma nie obejmuje. Na pewno przydałoby się w takim razie więcej wyjaśnień, @iza, @tom86, czy ktoś może to jeszcze potwierdzić?

tom86

Jako że pracuję w ready już jakiś czas to napiszę jak to wygląda z pierwszej ręki. Prawdą jest to, że umowa o prac nie jest tutaj chyba najczęściej spotykaną formą zatrudnienia, ale firma niezależnie od formy zatrudnienia zapewnia i chorobowe i płatne wolne. Jeśli chodzi o samą umowę o pracę - nie wiem czy i kto jest zatrudniony na tej podstawie, ale mi była przedstawiana przy rozpoczęciu współpraca jako jedna z możliwości. Wybrałem świadomie umowę typu B2B (jak zresztą całkiem sporo osób z tego co się orientuję), bo ma wg mnie więcej korzyści i możliwości. Także to rozjaśniając trochę jak to wygląda od środka, bo hipotezy zaciekawionego są trochę jednak za daleko idące ;)

Zaciekawiony83
@tom86 11.09.2017 09:40
Jako że pracuję w ready już jakiś czas to napiszę jak to wygląda z pierwszej ręki. Prawdą jest to, że umowa o prac nie jest tut...

yhy ... jeżeli tam pracujesz to się przedstaw :) firma zapewnia chorobowe ?? i płatne wolne?? no ciekawe ... na umowie B2B ? hehehe :) to widzę więcej niż jednego pracownika oddelegowali do pilnowania GoWork :) kilka kwestii: firma nic ci nie zapewnia, chorobowe jest na Twój wniosek - w przypadku umowy zlecenia. Urlopy płatne - pisałem wyżej - jezeli są wpisane do umowy - ja bym chętnie to zobaczył cały ten paragraf bo ciekawe w jakiej ilości dni :) jak to oszacowane :) to pachnie na 1000km ściemą :) no ale generalnie można coś takiego wpisać. Będę wdzięczny jak ktoś pokaże skan takiej umowy (z wymazanymi danymi osobowymi) - ma może ktoś ? :) Natomiast umowa B2B to nie umowa zlecenie - to coś zupełnie co innego - całkowicie rozmijasz się wątkiem - B2B - Business-to-Business. Jeżeli masz działalność własną (np jednoosobową) to sobie zawierasz umowę B2B - oni ci płacą jakąś zryczałtowaną kwotę na która się dogadujecie- rozliczenie za pomocą faktury a ty wykonujesz zamówienie - bo to już normalna działalność. A wszelkie koszty składkowe masz na swojej głowie, bo z tego dochodu musisz się ubezpieczyć i zyć. To zupełnie inna rzeczywistość od umowy zlecenie. Bardzo to popularna w sprzedaży i w IT. w takiej formie faktycznie decydujesz sam za siebie, bo nie jesteś na cudzej łasce tylko "na swoim", jesteś wydzieloną jednostką, ale to nie jest umowa zlecenie :)

Iwona

Dziękuję za wyjaśnienie jeszcze raz @zaciekawiony83, kwestia urlopu, którą opisałeś na pewno nie wpływa pozytywnie na całość wykonywanej pracy. Zastanawiam się teraz po tych wszystkich waszych wypowiedziach, czy ktokolwiek, kiedykolwiek, starał się prosić o zmianę zatrudnienia motywując to osiągnięciami dla Ready4s?

Iwona

Oczywiście - optymalnym rozwiązaniem jest dla każdego umowa o prace i zdecydowana większość pracowników szuka pracy, gdzie taka jest zagwarantowana. Ale niestety - po to są też stworzone inne rodzaje umów, aby pracodawca też mógł z nich korzystać. Często na start oferowana jest umowa zlecenie - a pózniej o prace. Stąd też wynikało moje pytanie. Czy w takim razie nikt nie może w Ready4s skorzystać z urlopu?

Iza
@Zaciekawiony83 08.09.2017 14:55
Jeżeli o urlopy chodzi: niestety, nie posiadasz urlopu na umowie zlecenie, ani nie masz do niego żadnego prawa. Możesz jedynie...

Sprostowanko: nie wiem, skąd masz te wszystkie informacje, ale podejrzewam, że nigdy nie pracowałeś w Ready ;) Co do urlopów: nie ma z nimi problemów. Ja w lipcu osobiście brałam dwa urlopy tygodniowe i wystarczyło zgłosić do menadżerowi - bez problemu się zgodził i jeszcze miałam te urlopy płatne. Co do zleceń i zwalniania z dnia na dzień: nie ma takiej możliwości, na umowach jest dwutygodniowy okres wypowiedzenia, obowiązujący zarówno pracodawcę i pracownika. Chcesz umowę o pracę to ją dostaniesz, mnie też taka forma była zaoferowana jednak wolałam zlecenie, bo jeszcze studiuje i taka forma umowy odpowiada mi znacznie bardziej dzięki swojej elastyczności. Z umową o pracę miałabym problemy gdybym np. przez zajęcia na uczelni nie mogła przyjść do pracy, musiałabym się bawić w fejkowe zwolnienia od lekarza. A tak to po prostu mówię wcześniej, że nie dam rady przyjśc i problemu nie ma. + nigdzie nie znajdziesz tak elastycznych godzin pracy jak w Ready, pracuje skąd chce i kiedy chce, nieoceniony plus jeżeli wciąż studiujesz lub nie lubisz być przywiązany ciągle do biurka 40 h tygodniowo. Co do integracji i spinania ludzi: nie wiem, skąd bierzesz informację, ale takiej rotacji jak mówisz tutaj nie ma, a przynajmniej jej nie ma od 8 miesięcy odkąd tutaj pracuje. Znacznie częściej niż ktoś odchodzi, ktoś jest zatrudniany, bo firma cały czas się rozrasta. Także potwierdzam to co napisał @tom86 - sporo w tych powyższych wypowiedziach przesady :)

Zaciekawiony83
@Iza 15.09.2017 11:25
Sprostowanko: nie wiem, skąd masz te wszystkie informacje, ale podejrzewam, że nigdy nie pracowałeś w Ready ;) Co do urlopów:...

twój marketing na zlecenie szefa jest tak samo wiarygodny jak twoja znajomość prawa (pracy i kodeksu cywilnego) owszem możesz brać urlopy - jeżeli ten cały menager się zgodzi - akurat się zgodził - ja cały czas podkreślałem że to jest kwestia prośby i tłumaczenia się. urlop jako taki nie przysługuje ci żaden, żaden wymiar ani liczba dni z mocy prawa - wszystko po prośbie. Co do reszty - totalna bzdura i po tym widać pod jaką tezę piszesz to co piszesz - na dodatek pracujesz w Ready (ponoć) wiec to już z gruntu podejrzane. Nie ma w umowach cywilno prawnych okresu wypowiedzenia, ani dwu tygodniowego, ani żadnego więc skąd się bierze to "nie ma takiej możliwości"? bez umowy o prace nie chroni NIC, nawet nie ma czegoś takiego jak wypowiedzenie. Po prostu ... Twój menago powie jesteś zwolniona, do widzenia! tak to działa. Urlopy "płatne" w oparciu o umowe zlecenie budzi uśmiech :) z czego płatne ??? to tymi owocami ci chyba płacą :) Urlop płatny ma konkretne umocowanie w kodeksie pracy - tylko tam. Jest możliwość umówienia się do co płatnego urlopu w umowie - bo jest pełna dowolność co tam wpiszecie - jednak podejrzewam że to celowy chwyt żeby zbyć innych - nie spotkałem się ani jeden raz żeby pracodawca dokładał sobie koszty i bulił za nieobecność, bo skoro nic innego nie oferuje tylko umowe zlecenie to powody tego sa jasne - cięcia kosztów. No ale jak tak twierdzisz .... :) Co do reszty - jezeli ci pasuje taka forma to świetnie - nie ma w tym problemu - każdy może wybrać czy chce być dojony czy też nie :) wolny wybór :) Ready4S to wielka dojarka :) Dodatkowo wspominasz że "oferują umowę o pracę" ... no .. kopiuj-wklej komunikat prasowy wysłanniczki ds. robienia pozytywnego PR firmie :) tylko dlaczego nikt tam nie ma umowy o pracę, lub nikt nie wie czy ktoś ją ma :) jedynie "podobno" oferują - podobno :) skąd to zachwalanie jakie to cudowne i wspaniałe taka elastyczność. Naprawdę wszystkim brak funkcji ważenia zalet i wad ? bo wad jest zdecydowanie więcej. Jeżeli studiujesz - i pracujesz tam - szacun ! wszystko spoko, ale jeżeli utrzymujesz się z tej pracy sama - a z godziny na godzinę ją stracisz - co dalej zrobisz?? bo zostaniesz bez środków do życia w chwilkę :) nadal włozysz do garnka tą elastyczność ? :) a jeżeli ty tak super elastycznie pracujesz, i nie wyrabiasz 40h bo nie dysponujesz czasem - no to tez ciekawy wątek - to co ty zarobisz? nie trzyma się to zabardzo przysłowiowej kupy :)

Iwona

Dzięki za wyjaśnienie Twojego punktu widzenia @Zaciekawiony. Zastanawia mnie tylko, czy były kiedyś takie osoby, które dostały umowę o pracę? Może rzeczywiście, ktoś kto się stara i wykazuje ma taką szansę, to że nie udało się jednej osobie, nie musi oznaczać, że druga nie miała takiej okazji. Czy ktoś z pracowników może się do tego odnieść?

Zaciekawiony83
@Kakao 21.08.2017 20:38
Byłam pracownikiem - niestety nikt nie miał umowy o pracę. A poza tym zastanawia mnie punkt z twojej strony - jakie stara się?...

dokładnie ! zgadzam sie, to nie żaden przywilej tylko obowiązek pracodawcy! a jak widać są komentarze że nikt nie miał takiej umowy i nie ma nadal - więc szefowie tej formy nadal robią w ciula wszystkich - z wyłączeniem tych którym taka umowa odpowiada. Comiesięczna integracja - która ma za zadanie spinać tą rotacje pewnie wynoszącą 30-40%. To już poniżej absurdu, to jakiś dramat.

Zaciekawiony83
@Iwona 21.08.2017 14:13
Dzięki za wyjaśnienie Twojego punktu widzenia @Zaciekawiony. Zastanawia mnie tylko, czy były kiedyś takie osoby, które dostały...

Ale Iwono - nikt nie ma tam umowy o prace, i mieć nie będzie - to jest wyłącznie mydlenie oczu i robienie ci nadziei że dostaniesz stabilność której chcesz - wiadomo - każdy chce mieć stabilną prace dla własnego rozwoju i planów. I na tym bazują tacy pracodawcy jak Ready4S - wykorzystać i wycisnąć jak cytryne a jak zaczniesz zbyt wydziwiać to cie zwolnią - a ze zlecenia to jest kwestia 1 minuty. A ty nadal będziesz żyć złudzeniami, marzeniami, że jak sie postarasz, narobisz po łokcie i pokażesz jakim jesteś wspaniałym pracownikiem to dostaniesz umowe o prace - spójrz jak to wygląda, jak to brzmi. Moim zdaniem: staraj się o prawdziwą pracę, z prawdziwą umową i nie marnuj swojej energii dla takich firemek - one same upadną wcześniej czy później bo generalnie społeczeństwo zaczyna dostrzegać jak są wykorzystywani. Jeżeli pracodawca nie definiuje na jaką umowe zatrudnia - to już się pali żółta lampka, jak na rozmowie dostaniesz info że to zlecenie lub własna działalność bo im wygodniej wywalić fakture to uciekaj gdzie pieprz .. szkoda twojego czasu i kompetencji, ani sie nie rozwiniesz, ani nie awansujesz, ani sie nic nie nauczysz - i zapewne zarobić wiele nie zarobisz.

Iwona

@Zaciekawiony83 czyli twoja opinia jest opinią złożona z innych komentarzy? Brałeś może udział w procesie rekrutacyjnym? Czy warunki, które są tu prezentowane potwierdziły się na rozmowie w firmie?

Zaciekawiony83
@Iwona 11.08.2017 06:49
@Zaciekawiony83 czyli twoja opinia jest opinią złożona z innych komentarzy? Brałeś może udział w procesie rekrutacyjnym? Czy wa...

zobacz sobie ofertę - tą o której wspominałem - może jest jeszcze na lento + komentarze innych i wszystko składa się w całość, nie rozumiesz co to jest umowa zlecenie? napisali 40h tygodniowo - jako umowa zlecenie - zapewne dla nich to "etat" a w przypadku zlecenia nawet nie powinno się używać tego określenia, obejrzyj na ich stronie film promocyjny - zobacz warunki, skoreluj to z tym co tu piszą inni a do tego dochodzi grafomański bełt w stylu prasówki rzecznika prasowego niby przedstawiciela Ready4s (Mateusz) , co ma do rzeczy rozmowa kwalifikacyjna z pytaniami czemu tu chce pracować, jakie sa moje mocne i słabe strony i po co ja tu przyszedłem i inne pierdoły ?!? liczysz że zaproponują inną formę? wątpię - skoro przedstawiają to w ogłoszeniu to zakładają że ktoś kto aplikuje się z tym pogodził i najwyżej padnie zdanie " oferujemy umowę zlecenie jak Pan/Pani wie ..." i do tego dodadzą że " jak się będziesz starać " to się rozwiniesz i dostaniesz najbardziej luksusowy luksus czyli umowe o prace - po czym okaże się że "nie mamy etatu" albo "może za kwartał" - to standardowe procedury mydlenia oczu naiwnym i ambitnym osobom, nierzadko bardzo inteligentnym wykształconym i dużo osób daje się tak poniżać. To jest wszystko tak znane i oklepane że ten tok postępowania nawet dzidzi widzi :). Dodatkowy fakt to próba psychologicznego odwrócenia od tego uwagi - bo napisali również o "owocowych środach" i integracjach- i to co miesiąc! - po co aż tyle ??, i do tego chyba jakieś napoje w nieograniczonej ilości - wow - pić dają - chyba zemdleje z zachwytu :) - i już się oczka świecą jak tam fajnie musi być .. no proste, rzuć małpie banana to może nie zauważy istotnych rzeczy. Ja nikomu nie odradzam firmy jako takiej - firma jak każda, ryba mnie co robią dla kogo itp ale zatrudnianie na śmieciówkach wystawia już świadectwo w całości, kurtyna opada i widać na jakich zasadach toczy się tam życie, zlecenie to np Ja zlecam pomalowanie ściany - czas 5 dni, cena 300zł. miejsce: moje mieszkanie, koniec - to jest umowa zlecenie - patologiczne podejście pracodawców do tego tematu sięgnęło zenitu, bo gdzie by tu wykosić z 50 000 zł na nasze premie (bo spodobał mi sie nowy samochód) aha - formy umów - zagonie 10 studenciaków - najlepiej do 26 roku życia, naobiecuje gruszek na wierzbie, i zus ciach, i już 1000zł w kieszonce, x 10 osób - i już mam 10 000 w kieszonce :) :) a ty studenciaku zap....laj za 2,5k brutto, pałaszuj te banany z biedry - smacznego :)

Zaciekawiony83

niestety ale jestem skłonny uwierzyć we wszystkie bardziej negatywne komentarze. Akurat mają rekrutację na asystenta ds. finansów. Miałem to wysłać ale na jednym z serwisów był typ umowy: umowa zlecenie :) Zatem firma tnie kasę na pracownikach - a to już raczej dyskwalifikacja, korpo-kołchoz tak jak ktoś wyżej pisał, cioraj bez żadnych praw, zwolnimy cie z godziny na godzinę , pewnie płaca jakieś grosiki typu 2200 netto albo podobnie - wątpię ze się mylę ponieważ firmy zatrudniające na umowy śmieciowe automatycznie wystawiają sobie świadectwo, ale na stronach www i w social mediach masę kitu jak to ważny jest kapitał ludzki :) najpewniej prezesik i straszne mózgi z zarządu mają po 6,7k netto na łapkę - a ciorają na to studenci :) ot .. dlaczego w Polsce powinny być całkowicie zlikwidowane umowy cywilnoprawne dotyczące pracy. Podsumowując TOTALNIE ODRADZAM - chyba że nie zależy wam na urlopie - na umowie zlecenie go nie macie w ogóle - musisz się prosić i płaszczyć i tłumaczyć, można cie zwolnić natychmiast, bez podawania powodu czy tłumaczeń - po prostu "proszę sobie iść", nie dostaniesz świadectwa pracy - w tych umowach nie ma czegoś takiego-jedynym śladem pozostanie umowa . W ich filmie promocyjnym (na ich stronie) widać sale/salke z nastawionymi biurkami jeden obok drugiego, jak krówki w obórce :) żadnej minimalnej prywatności, skupienia czy możliwości przemyślenia swoich działań. Mnie to osobiście totalnie nie pasuje. Ludzie! szanujcie i ceńcie sie - jak firma leci w kulki to omijajcie z daleka, zmieniły się czasy na prawdę :) jestem pewny na 99% że nikt nie ma tam umowy o pracę i niech Pan Mateusz Stanuszek nie wypisuje już tego kitu marketingowego rodem z Samsunga :) bo jeżeli ktoś - nie wiem kto :P - może się uprzeć i poprosić o kontrolę PIP - bo wszak Pan Mateusz może nie wiedzieć że umowy zlecenie wykonywane w stałym wymiarze godzinowym, we wskazanym przez pracodawcę miejscu, pod nadzorem zwierzchnika, oraz ze stałym zakresem obowiązków sa z mocy prawa umowami o pracę - i sąd pracy z automatu zmienia takie umowy wraz z obowiązkiem wyrównania składek - wstecz - Tak Tak Panie Mateuszu :) może już pora na wyższa świadomość :) dodam jeszcze że nie muszę być pracownikiem Ready4s - wystarczy że " mam takie podejrzenie" :) pozostawiam to też innym pod rozwagę :)

Ovnae

Mam pytanie czy w ready4s pracują tylko polscy programiści? Jak wyglądają zespoły? I w jakim języku (polski/angielski) przeprowadzana jest rekrutacja?

Kasia
@Ovnae 31.07.2017 14:36
Mam pytanie czy w ready4s pracują tylko polscy programiści? Jak wyglądają zespoły? I w jakim języku (polski/angielski) przeprow...

Cześć, aktualnie zdecydowana większość osób zatrudnionych w Ready4S to polscy programiści. Rekrutacje odbywają się w języku polskim, w przypadku zagranicznych pracowników również w j. angielskim jeśli takie są preferencje kandydata. Jeżeli chodzi o zespoły, to z jednej strony są one zbudowane pod kątem specjalizacji, tj. zespoły: iOS, Android, Web, Testy, UX & UI Design, Analiz Biznesowych i oczywiście Project Management. Z drugiej strony zespoły formują się na potrzeby realizowanych projektów - liczą one od kilku do kilkunastu osób. Pracujemy w modelu iteracyjnym, opartym o zasady metodologii Agile. W razie pytań - zapraszam do kontaktu (talents@ready4s.com) i oczywiście zachęcam do rekrutacji :) Pozdrawiam, Kasia

ehh

Słabe zarobki małe możliwości rozwoju

xyz

O ile mi się wydaje, to na goWork mozna wyrażać swoje opinieo pracodawcy, nawet jeśli są anonimowe. Tego też bym sie trzymał. Skoro kolega ma jakieś zastrzeżenia, to widocznie tak było. Nawet jakby podał swoje dane osobowe, to co ? w imieniu firmy go zlinczujesz? Nie rozumiem po co Ci takie informacje. Dodatkowo twój poziom wypowiedzi jest po prostu obrażający i uwłaczający inteligencji @Michała. Powodzenia z takimi współpracownikami..

Michał

Widzę, że "HR" dba także o PR :) Pozdrawiam was dziewczyny.

Iwona

@Izaa co uważasz za największe plusy pracy w Ready4s?

Iza
@Iwona 10.04.2017 14:01
@Izaa co uważasz za największe plusy pracy w Ready4s?

samodzielność (początkowo wydawała się rzutem na głęboką wodę, ale to dobrze, bo naprawdę dużo się dzięki temu naczyłam) elastyczność (w większości przypadków pracuje kiedy chce i skąd chce) jasna komunikacja w zespole - konstruktywny feedback w każdej kwestii, możliwość po proszenia o pomoc dodatkowe benefity: zawsze jest kawka, herbaty, mleko, woda mineralna, owocki + comiesięczna integracja przyjazna, luźna atmosfera - nie ma wielkich barier między pracownikami wyższego szczebla a stażystami

Iza

Ja też chętnie powiem miłe słowo o Ready ;) Przyszłam do nich po jakimś czasie spędzony w korpo i przyznam, ze baaardzo pozytywnie się zaskoczyłam - trzeba było od razu iść do startupu! Stawka taka sama jak w znacznie większej firmie (a stanowisko wspierające, nie programista ani nic stricte związanego z produkcją), codziennie nowe wyzwania, możliwosć wykazania się, spora samodzielność, elastyczne godziny + możliwość pracy zdalnej kiedy Ci sie zamarzy (idealnie dla studentów dziennych!), świetni, pozytywnie nastawieni do pracy (i siebie! ;) ) ludzie, a jak komuś przeszkadzała "zatęchła kamienica" - to teraz jesteśmy w nowiutkim, przestronnym biurze na Krowodrzej Górce i to właśnie zasługa Mateusza ;)

Michał

Mam wrażenie, że niektórzy naoglądali się za dużo youtuba i myślą, że każdy developer zarabia 10-15k. Owszem, można dojść do takiej kasy ale wymaga to czasu tak samo jak w innych branżach. Nawet teraz, gdy parcie na programistów jest ogromne to nie można wymagać, że nagle z zerowymi umiejętnościami ktoś nam rzuci walizką pieniędzy na stół. Zaczyna się od normalnej stawki tak samo jak w innych zawodach, tyle że jeśli się poświęci i pokaże, że coś się potrafi to większa kasa przychodzi bardzo szybko w porównaniu do innych branż. To ile się zarobi, zależy też od umiejętności negocjowania, więc jeśli ktoś narzeka że mu "zaproponowali stawkę jak na ulotkach" to po prostu sam sobie na to pozwolił, lub był po prostu słaby ;> Odszedłem niedawno z Ready4S, ale miło wspominam tam prace iOS deva. Mimo, że pracowałem tylko 4 miesiące to nauczyłem się bardzo bardzo dużo. Wchodzisz umiejąc podstawy, dostajesz projekt do zrobienia i nagle następuje weryfikacja czy się do tej pracy nadajesz. Albo spędzasz bardzo długie dni googlając jak coś zrobić, dokształcasz się i starasz się ile możesz albo jesteś zwykłym klepaczem kodu - wybór należy do każdego z osobna. Wybrałem pierwszą ścieżkę i praca w Ready (a bardziej problemy, na które natknąłem się podczas robienia projektu i znalazłem sposoby żeby je rozwiązać) otworzyły mi drogę do dalszej kariery. Kasa nie była moim priorytetem, jak się pokazało że coś się potrafi to nie ma problemu wynegocjować godziwej stawki. Umowy o dzieło czy zlecenie to norma we wszystkich startupach, gdyby ktoś czuł się oszukany taką umową ;) Btw. nigdzie nie znajdziecie tak elastycznych godzin pracy jak w Ready. PS. Nie przejmuj się anonimowymi hejterami Mateusz! :D

Marika

Mam tam znajomego mówi ze jest duży rozrzut poziomu ludzi i kasy. Są tacy programersi co zarabiają nawet 7000 netto a są jeszcze na studiach. Są tacy co mało. O jednych dbają bardzo o innych nie. Trzeba się wybić zeby przytulić dobre pieniądze.

Vincent

Czy Ready4S w ogóle istnieje ? Po danych zamieszczonych na stronie głównej firmy a konkretnie numerze NIP znalazłem informację o likwidacji spółki ... mało wiarygodnie to wygląda :/

Mateusz
@Vincent 08.02.2017 18:49
Czy Ready4S w ogóle istnieje ? Po danych zamieszczonych na stronie głównej firmy a konkretnie numerze NIP znalazłem informację...

Hej Vincent, spółka Ready4S przekształciła się w inny typ działalności gospodarczej - Ready People sp. komandytowa (http://www.krs-online.com.pl/ready-people-sp-z-o-o-spolka-komandytowa-krs-5856815.html), marka pozostała ta sama. Faktycznie na stronie widnieją jeszcze stare dane, dzięki za info -poprawimy to:) pozdrawiam

Vincent
@Mateusz 08.02.2017 19:18
Hej Vincent, spółka Ready4S przekształciła się w inny typ działalności gospodarczej - Ready People sp. komandytowa (http://w...

Dziękuje za odpowiedź :) Ale faktycznie, poprawcie koniecznie dane na stronie, bo wprowadzają w błąd zarówno przyszłych pracowników jak i przyszłych klientów :)

Mateusz Stanuszek

Cześć, jestem Dyrektorem Operacyjnym w Ready4S i widząc, że nagromadziło się w ostatnim czasie kilka pytań oraz wątpliwości, chciałbym na nie odpowiedzieć. Możliwe są u nas różne formy zatrudnienia - zawsze są wynikiem indywidualnych ustaleń i charakteru wykonywanej pracy. Wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od kompetencji pracownika oraz zajmowanego stanowiska. Ścieżka kariery zaczyna się u nas od praktykanta, a kończy nawet na przynależności do Zarządu. Rekrutujemy zarówno na samodzielne stanowiska, jak i juniorskie, co ma wpływ na wysokość stawki. Realizujemy projekty dla zagranicznych startup'ów, które średnio trwają od 3 do 6 miesięcy. W procesie ich tworzenia bierze udział Project Manager, Developerzy, Designerzy oraz Testerzy. Pracujemy w modelu iteracyjnym, korzystając z metodologii Agile'owej. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu zarówno osoby, które mają pytania dotyczące naszej pracy, jak i te, które chcą podzielić się swoimi uwagami. Jestem otwarty na każde pytanie i konstruktywny feedback, abyśmy mogli stale ulepszać nasze działania. Mateusz Stanuszek COO, Ready4S mateusz.stanuszek@ready4s.com

Alucard
@Anakin Skywalker 02.02.2017 20:55
Mateuszu, czy to Ty jestes tym Mateusz1313 z pierwszej opinii?

Chyba to ten sam Mateusz i desperacki krok ratowania wizerunku firmy :D

Mateusz Stanuszek
@Anakin Skywalker 02.02.2017 20:55
Mateuszu, czy to Ty jestes tym Mateusz1313 z pierwszej opinii?

Anakin, nie, to nie moja opinia. Równocześnie zachęcam raz jeszcze do bezpośredniego kontaktu, chętnie wyjaśnię wszelkie wątpliwości i odpowiem na nurtujące pytania. pozdrawiam Mateusz

Wiktor

Czy można liczyć w Ready na umowę o pracę i jakiej faktycznie wysokości są stawki dla programistów ? Bede wdzieczny za odp.

Code
@Wiktor 23.01.2017 18:37
Czy można liczyć w Ready na umowę o pracę i jakiej faktycznie wysokości są stawki dla programistów ? Bede wdzieczny za odp....

Nie licz na umowę o prace - w całej firmie nie posiada jej nikt. A stawki w zależności na jakie stanowisko chcesz aplikować ale ja szalone stawki nie licz.

Aggi

Powiatowa Inspekcjo Pracy - przybywaj !

IT

Nie wiem kto próbuje ratować wizerunek ale z daleka widać że to próba napisania czegoś pozytywnego. Niestety prawda jest taka ze wynagrodzenie dla programisty to żart, umowa często podpisywana po czasie a na umowę o prace nie ma co liczyć. Tylko i wyłącznie zysk się liczy, pracownicy ciagle się zmieniają.

Rusl

Bardzo pozytywnie. Po pierwsze rozmowa przeprowadzona profesjonalnie, po drugie zgodnie z obietnicą dostałem informację zwrotną z konkretnym feedbackiem (po wykonanych zadaniach), co jest rzadkością w rekrutacjach. Nie wiem jak praca, ale proces rekrutacyjny bardzo w porządku.

Obi Wan

Nie polecam. Wynagrodzenie dla programisty na stażu to jakieś kpiny. Nie ma sie od kogo uczyć od razu wrzucają cię do samodzielnego projektu.

anonim

(usunięte przez administratora)

mark

trudno się nie zgodzić...

O

Mi się tam wydaje, że wartościowo byłoby spróbować tutaj jakiejś fajnej pracy z ogłoszenia, iOS developer i to zdalny brzmi naprawdę spoko, mi się podoba, bardzo dobra rzecz, więc ja polecam całkowicie

jack

Nie polecam. Nie jest to pracodawca marzen. A komunikatywnosc... wola o pomste do nieba.

kila

ja też jestem zainteresowana jak najbardziej tym programem stażowym ma stanowisko Programista iOS/Android/WP tylko nie wiesz czy to nadal aktualne - a po drugie, muszę wiedzieć jak długo trwa taki staz i na jakie mogłabym netto liczyć wynagrodzenie tutaj

kakao

Na start w IT Ready4S to idealna opcja. proste :)

wiżulajzyt

Tylko właśnie żeby się dostać do tej firmy na staż to trzeba już jakieś umiejętności posiadać, z tego co wiem @vvv90000, to nawet i testy robią na samym początku, a no i na stażu wiadomka dostajesz pieniądze, jeśli chodzi o praktyki to są one darmowe.

vvv90000

:D dla mnie bomba. Na start dla develolera po prostu idealna opcja :) idzie się nauczyć, masz tutora, potem jak tylko Ci się chce pracować proponują staż, a i dalej zdaża się bardzo często, że zostajesz do stałej pracy. MOżesz się tak ugadać, że cześć już potem pracujesz zdalnie

250oiu

@mrówka0 dobrze jest jendak czytac takie pozytywne komenatrze na temat fimry, mysle nad aplikoaniem do nich..albo nad tym zeby sie załapac do nich na staz albo praktyki jako programsita iOS, wiaomo ze mozna calkiem spore dosiwadcvzenie tutaj zdoboyc..

mrówka0

Moja przyjaciółka tam pracuje od jakiegoś czasu i chwali sobie. Proces rekrutacji mieli raczej standardowy, na nic nie narzekała. Biorą najlepszych. Często ma integracje, imprezę firmową i pracują tam prawie sami faceci :) :) Wiadomo programiści :)

tester

Był ktoś może na rozmowie technicznej (programistycznej) w tej firmie? Czego można się spodziewać z zakresu testowania aplikacji?

jkugvivi
@tester 30.03.2016 18:59
Był ktoś może na rozmowie technicznej (programistycznej) w tej firmie? Czego można się spodziewać z zakresu testowania aplikacj...

Poproszą Cię o wykonanie zadania :)

nutella

nie moge wypowiedziec sie o firmie ale proces rekrutacji wola i pomste do nieba, nigdy nie spotkalam tak nieprofesjonalnego rekrutera, jak w tej firmie: - kiedy odebralam telefon, powiedzialam ze nie moge rozmawiac ale oddzwonie za godzine (PANI sie zgodzila) po czym oddzwonilam po godzinie raz, drugo, trzeci i zero odpowiedzi, na nastepny dzien mowie sobie ze sprobuje ostatni raz - Pani odebrala, ale okolo 2 minut zabralo jej odnalezienie w komputerze kim jestem i czego w ogole szukam, totalnie nie pamietala ustalen z poprzedniego dnia, 3 pytania ktore uslyszalam podczas screena to: 3 moje wady, 3 zalety i gdzie siebie widze za 5 lat - na podsatwie odpowiedzi na powyzsze pytania,Pani stwierdzila ze chce mnie zaprosic na rozmowe (zero pytania o doswiadczenie, o motywacje, NIC) - Kiedy przybylam na rozmowe, Pani zadawala mi osobiste pytania, totalnie nie zwiazane z moim zyciem zawodowym, odrywala wzrok od komputera tylko w momencie zadawania pytania, cala reszte utkwiony wzrok miala w komputerze i skrzetnie notowala, nawiazanie do jakiejkolwiek mojej odpowiedzi nie mialo miejsca - proponowane zarobki sa bardzooo niskie w porównaniu do rynku krakowskiego - moze dla osob zwiazanych z IT jest to fajna opcja do rozwoju ale wszelkie wspierajaca funkcje sa mocno slabe, przede wszstkim przed brak kompetencji zatrudnionych ludzi Generalnie nie polecam! - feedback oczywiscie nie zostal udzielony w

dookołaglobu

No, tu jest pozytywnie :) Naprawdę zgrany, młody team! Świetna lokalizacja, właściwie środek miasta. To jak rozwija się ta młoda firma jest wręcz oszałamiające! I to bardzo zachęca do pozostania w Ready.

niebo

super, że atmosfera tak fajnie tutaj gra. Rzadko spotyka się miejsca, w których podejście kierownictwa do pracownika i zespołu do siebie nawzajem, jest tak pozytywne :)

bbbbbb

Fajny zespół. Dobra lokalizacja.

mon90

To pozytywne miejsce. W ogole nie rozumiem tego komentarza u góry. Organizacyjnie ok, a reszta to już w ogóle hula! 10 na 10! :D No, może 9,99 lol :) Zespół cudowny, młody, wesoły do tego no i jasne zasady, podkreślają cele, widzisz sens tego co robisz.

she

I jak odpowiedz??

samar
@she 03.02.2016 21:44
I jak odpowiedz??

Jak się dobrze pracuje, to można dobrze zarobić. Mocno premiują efekty. Dbają o ludzi.

Tomek

konrxx możesz podać wokół jakiej kwoty oscylował ten "hajs"?

konrxx

Hajs się zgadzał no i gitara! :)

zxcv

Współpracowałam z Ready i wszystko było ok.

aglo_90

Byłam na rozmowie. Teraz czekam na odp. :) Ja nie mam w ogóle zarzutów żadnych Wszystko było ok i miło. Chłopak kumpeli z roku był u nich na praktykach, ale to jako programista. On sobie chwalił i to bardzo. Teraz chyba nawrt już po studiach, jak wrócili do siebie współpracuje z nimi zdalnie.

Zostaw opinię o Ready4S - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ready4S