KSB Grupa Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 70 ocen.

KSB Grupa Sp. z o.o.
2 70 6 1

Opinie o KSB Grupa Sp. z o.o.

Jarek

Ten wątek dotyczy firmy w Warszawie więc chyba ktoś się pomylił. Czy w ogóle firma potrzebuje nowych pracowników?

Bylypracownik

Ktoś wie kto kupil hale i czy cos z tych pieniedzy dostana polrzywdzeni pracownicy?

Jasiek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Hanna

Czy możecie coś napisać o aktualnej sytuacji w firmie KSB Grupa Sp. z o.o.? Zależy nam na rzetelnych opiniach, które okażą się pomocne. Jakie macie zdanie na temat tego pracodawcy? Czy praca w firmie jest rozwojowa? Jakich zarobków można oczekiwać?

Były
@Hanna 25.04.2018 13:26

Na pewno dalej oszukują bo takie rzeczy ma się we krwi!! Kłamać bez mrugnięcia brwią to tylko Dunaje potrafią. Zaczniesz z nimi współpracować to Cię wydoją ja te krowy dla których budowali obory.

spostrzegawczy
@Hanna 25.04.2018 13:26

teraz Dunaje mają nową firmę MCBudownictwo.pl Widać na stronie ten ich stary żółty chiński dźwig i zdjęcia obór z pod Leszna. Widać, że w Polsce można być oszustem całe życie tylko trzeba nazwy firm zmienić!

Hanna

Przypominam, że wszystkich użytkowników portalu obowiązują zasady regulaminu. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Niedopuszczalne są wpisy, które zawierają treści obraźliwe, czy wulgarne. Zachęcam do zapoznania się z treścią regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin

LOLO
@Hanna 28.09.2017 10:54

Kultura złodziei jest ścisle powiązana z oszustami z prokuratury' i Molicji Obywatelskiej.

BOLO
@LOLO 30.03.2018 19:54

Bielski Komornik i Białostocka Prokura przewyższa samego ministra sprawiedliwości Ziobrę.

LOLO
@LOLO 30.03.2018 19:54

na pewno przewyższa samego Jot Kaczora.

Obora

Dziś na moim koncie pojawił się przelew z Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Białymstoku. Kwota zasądzona bez odsetek.

PanRolnik

Super firma, fajne obory budują i to jest najważniejsze, rolnik jest zadowolony i krówki jego też. Mleka drogiego dużo dają a to jest najważniejsze.

konon

Koniec Balu Panno Lalu-- Koniec ekspansji, koniec wakacji - nie będzie niczego jak to Konon przepowiadał....Szkoda ludzi i ich pracy która wzbogaciła tych cwaniaków spod Bielska...

Oszukany

KSB Grupa oficjalnie upadło? Jest szansa na odzyskanie pieniędzy z FGŚP?

lolek
@Oszukany 10.01.2017 17:04

Żadna.

luki

Dnia 18.07.2016 roku o godz.10:00 w budynku Sądu Rejonowego w Bielsku Podlaskim odbędzie się pierwsza licytacja nieruchomości zabudowanej budynkiem produkcyjno -magazynowym (hala i ziemia KSB GRUPA w Stołowaczu).Cena wywołania jest równa 3/4 sumy oszacowania i wynosi 4 921 824,40 zł brutto

wiki

Pracuje tam niejaki E. Krasowski?

anonim

(usunięte przez administratora)

stelmach

Nikt nie kupił nadal firma działa normalnie, sztuką jest mieć dobrych prawników i wykorzystywać skalę bezrobocia w okolicy. Szacun Prezes, u nas tak nie da rady.....

mirek

Ciekawe kto kupił halę w stołowaczu? Dziwne jest to ze nie byla nigdzie nie była wystawiona.a jest spzedana napewno

irek

i co z ta impreza?? rozkrecileś coś?? pewnie nie:)

ja

W Białymstoku w Radzie izby komorniczej wiceprzewodniczącym jest pan Sebastian Dunaj czy to zbieżność nazwisk? Jednym z członków rady jest pan Roman Jakubiuk który prowadzi nieskuteczne licytacje majątku KSB. Składa wam się to w całość? czas rozkręcić imprezę !!! 

xxx

Komornicy których ma Dunaj też mają dużo za uszami. Ksb nie zdąży zacząć budowy obory a komornik juz wystawia rachunek do spłaty dla rolnika.Czy takie coś jest dopuszczalne?

student

Podejrzewam ze mają dobrego prawnika który zna się na rzeczy.lepiej opłacić adwokatów niż rozliczyć się z ludźmi.

heh

Stał tylko dwa somochody... więc jak raczej nic nie zostało sprzedane...

znajomy

Ktoś był na przetargu poza asesorem???/

rudy

Ilu KSB zatrudnia na dziś pracowników ogółem????Wie ktoś??

pedro
@rudy 16.03.2016 11:37

Z 15 polaków reszta to ukraincy darmowa siła robocza.

pedro

Jest juz artykuł w nowinach podlaskich.powoli sprawa nabierze rozpędu.

ciekawe

Komedii ciąg dalszy!!! W dniu 18.03.2016 o godz.9:00 odbędzie się kolejny przetarg komornika sadowego w Stołowaczu 7/1 . Dotyczyć ma sprzedaży : 1.ciągnika siodłowego Renault Premium , 2. Wózek widłowy Nissan ,3.Naczepa ciężarowa ZASŁAW D 651 , 4.Przyczepka 1-osiowa SAM , 5.kontener stalowy ,6.samochód osobowy Peugeot Partner ,6.Ford Transit ,7.piła ramowa do metalu ,8.przebijarka hydrauliczna APS-120 ,9. wiertarka stołowa St 034 . Serdecznie zapraszamy na zakupy !!!! Może uda się coś sprzedać  i parę osób dostanie swoje zaległe wypłaty? Na innym sprzęcie trzyma łapę firma BOWIM (wyroby hutnicze z Sosnowca) za długi KSB? Hmmm dziwne to jakieś i grubymi nićmi szyte? Zajmują oni samochody osobowe chevrolety aveo , ładowarkę teleskopową JCB, koparkę JCB J200 i koparko-ładowarke  JCB . Chłopaki nie dajmy się dalej kantować!!! Działajmy!!! Trzeba nagłaśniac sprawę!!!

boss

Ma się plecy.

adrian

Skad masz pewnosc ze widziales te plomby komornicze i te pieczatki w dokumentach ?? cos mi sie wydaje ze to wszystko ustawione... tak jak te wszystkie aveo, jakim cudem nimi pracownicy jezdza skoro niby sa zajete ?? taki komornik tak samo i koparki nie widziales co maja w dokumentach to po co tak gadasz...

kazik

Koparek i innych maszyn nie ma co kupywac od dunaji chyba że za cenę zlomu.sprzęt jest zajechany i nie serwisowany.tagze na licytacji panowie radze nie pzeplacac.wiem co pisze.

rybeńka

chodzi mi o sprzęt który kupują prosto od dunaji koparki i inne maszyny

anonim
@rybeńka 03.03.2016 07:14

sorki, źle się zrozumieliśmy. w tym przypadku masz w 100% rację. tylko zastanawiam się jak trzeba być głupim skoro są plomby komornicze, pieczątki we wszystkich możliwych dokumentach, gwarancjach i w ogóle o zajęciu komorniczym, nagłośnione to jest strasznie, a i tak są ludzie którzy to na lewo kupują. toż oni też za to bekną aż miło będzie, nie zdają sobie z tego sprawy? nie wytłumaczą się że nie wiedzieli.

rybeńka

pamiętajcie wszyscy Ci co kupują maszyny od KSB, wszystkie sprzedaże zostaną anulowane a Ci ludzie co kupią kasę stracą. a sprzęt bedą musieli oddać

anonim
@rybeńka 01.03.2016 20:07

A niby czemu niby ludzie stracą kasę i będą musieli oddać sprzęt. Ty nie wiesz co mówisz. Chyba "rybeńko" wypisujesz takie bzdury na polecenie Dunajów, żeby potencjalnych kupców odstraszyć. Ale Ci się to nie uda bo do licytacji przystępują ludzie co wiedzą, i to nie mało, na temat tego czy ewentualnie stracą kasę i zakupiony towar czy nie. WIĘC NIE WYPISUJ BZDUR!

obserwator

Jaka firma tacy i wierzyciela wierzyciele takie i pozwy -jakie pozwy takie i egzekucjie. Śmiech na sali ups raczej na hali produkcyjnej. ..

anonim

(usunięte przez administratora)

poranny

Czytałem ten artykulik w NOWINACH !!! Powiem szczerze  ,że dziennikarz się w nim nie wysilił !!! Co on tam w sumie napisał ciekawego?Nic!!!Czym owy słabiutki dziennikarz się zainteresował?Jedynie rozmawiał z jednym byłym pracownikiem ,który od roku już nie pracuje i usiłował porozmawiać z Prezesem.Co z tego słabiutkiego artykułu wynika? Dlaczego nie porozmawiał owy dziennikarz z rzecznikiem Sądu Pracy by się dowiedzieć o skali problemu(ile osób założyło sprawy pracownicze) nie skontaktował się z rzecznikiem PIP , nie rozmawiał z komornikiem czy też nie zadał sobie trudu by przejść się po Bielskich sklepach z artykułami budowlanymi gdzie w każdym sklepie KSB wisi pieniądze i były tez rozprawy Sądowe...wiele by można było jeszcze wymieniać...ot jaka gazeta taki i dziennikarz... i to ma być opis afery gdzie od 50 do nawet 100 osób jest poszkodowanych i ma długi przez ta firmę... Więcej nie kupie tej gazety bo artykuły w niej są tak słabe  ,że brak słów!

Firma Budowlana

Witam, KSB polikwidowało wszystkie firmowe nr telefonów, proszę o pomoc jesli ktos ma jakis nowy numer kontaktowy lub inny namiar na "prezesów'oszustów z KSB. Z góry dziękuję KSB nie uregulowała płatnosci wobec mojej firmy na pomad 30000,00 zl

Zostaw opinię o KSB Grupa Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KSB Grupa Sp. z o.o.