Warsaw Plaza Hotel
2 64 6 1

Opinie o Warsaw Plaza Hotel

Mateusz

Gratuluje awansu Panie Michale!!!! Na nowym stanowisku z pewnością uda się Panu zaprezentować wszystkie Swoje ukryte talenty.

Zdzichu

Ale się ludzie nudzą w tej plazie, piszą na goworku a robic nie ma komu Edek że zmywarka chętnie przyjmie każda pomoc najwięcej maja do powiedzenia ludzie którzy naj mniej robią tyle w temacie ????

Radosław

Pani Aneto każdy przeciętny Infomatyk dowiedzie że większość ostatnich wpisów wyszła z jednego adresu IP.Pani wypowiedzi są żenujące i mijają się z prawdą. Jeżeli ma Pani choć odrobinę godności proponuję aby kolejne posty podpisywała swoim nazwiskiem i tak każdy wie że to Pani. Gratuluję położenia na łopatki dwóch hoteli CFI.

Maiki
@Radosław 11.02.2019 15:20

Brawo Radek ???????? , ale tak to bywa jak się nie potrafi zejść ze sceny w cywilizowanym sposób .

Michał
@Radosław 11.02.2019 15:20

Gratuluję próby manipulacji :)

Falenty

My pracownicy wiemy, ze po pobycie w Szpitalu pojechała z dziećmi odpocząć bo przecież już kończą się ferie i jej dzieci idą do Szkoły. Wyjechała w poniedziałek a tu puszczają plotę w Falentach, ze niby ja widzieli. Brawo do tych co wymyślają historie!!! Czemu ma to służyć?! Co zrobią jak Pani Dyrektor wróci i Prezesowi wyjaśni i udowodni wszystko?! Zostaniecie zdemaskowani! Czas jest bliski!!!!

Karolina
@Falenty 08.02.2019 07:19

To dziewczyna z Falent opowiada nieprawdziwe historie. Wczoraj cały czas nawijała makaron na uszy Panu TB. Oj co zrobisz jak wszyscy dowiedzą się, ze kłamiesz!!!! Dowody są do niepodwazenia!!! Zapomniała jak razem w barmanem wynosiła alkohol do bagażnika - mam nagranie i wyślę je do Łodzi.

Milena
@Karolina 08.02.2019 12:06

Ta Pani próbuje zbić jakiś dorobek na opowiadaniu nieprawdy a z tym barmanem to prawda - pracownicy o tym wiedzą - to właśnie dlatego został usunięty z baru i umieszczony jako kelner, dostał drugą szansę ale nie potrafił jej wykorzystać - taki typ człowieka.

Sroka
@Milena 08.02.2019 20:06

a za pieniądze kradzione z kasy Falent bawili się w Londynie :)

Zofia
@Sroka 08.02.2019 22:11

Była kierowniczka recepcji, która została zwolniona dyscyplinarnie powinna zgłosić się do Sądu, ze padła ofiara złodzieji. Ta para JB i święty Mikołaj nie dosyć, ze wynosili alkohol to jeszcze nie nabijali usług na barze. W butelki po wodzie Żywiec Zdrój zlewali wódkę! Jej były mąż miałby dużo do powiedzenia, ale my pracownicy gastronomii mamy dowody. Wszystko w odpowiednim czasie ujrzy światło dzienne!

Czarek
@Zofia 09.02.2019 10:22

Ciekawe, że teraz opowiada bajki na temat tych co ich nie lubi do Zarządu - trzeba naprawdę być zepsuta osoba... Z drugiej strony ciekawe czy sama ma świadomość że jej własny dział uważa ją za niekompetentna osobę...

Apokalipsa

Idzie piątek, wypowiedzeń początek... Już widzę,  jak jutro najwięksi buntownicy WPH kładą papier z wypowiedzeniem... A nie...tak mogliby postąpić ludzie odważni i faktycznie zniechęceni. A wy tylko ujadać potraficie. A beczeć powinniście, nie ujadać. W  końcu zachowajcie się jak stado baranów. Prowadzonych prościutko w przepaść. To co? Kto pierwszy?

Boss
@Apokalipsa 07.02.2019 20:46

Nasza wariatka opowiada, ze Pani Dyrektor już nie wróci. I co zostaliśmy z wariatem? Zarząd nie chciał z nami rozmawiać!!! Jesteśmy dla nich nic nie warci?! A osoba, która mobbinguje jest wulgarna i bije swoją koleżankę z za biurka pracuje?! Ten szyderczy uśmiech krzywej gęby!!!!

Kazik
@Apokalipsa 07.02.2019 20:46

Apokalipsa, po co ludzie maja się zwalniać a Prezes tracić biznes. Proponuje, żeby Wszyscy napisali maila do Prezesa jeśli on nie chce z nami rozmawiać. To może przeczyta co się dzieje w jego firmie i jak inni go okłamują. Ta co krzyczy, ze mówi prawdę bijąc się w piersi - potrzebuje psychiatry!!!!!!’

Bar
@Boss 07.02.2019 22:21

Strzecha wiemy kto!!!! Jakby odwaliła taki numer za byłego pracodawcy to dostalaby kopa i lizalaby wodę na chodniku!!! Brzydka, krywa morda i szyderczy uśmiech. Wszystkim opowiadamy co tu się dzieje!!! Nasi klienci są w szoku!!! Ten weekend i Prezes Ergo PRo- powiedział a jednak tu jest coś nie tak! Wróciłem tu po tym jak zostały naruszone moje dobra osobiste. Wróciłem bo ona mnie prosiła, jestem tu dla niej. Znajdę ja!!! I pomogę!!! Prezesa macie ślepego!!!

Bar
@Boss 07.02.2019 22:21

Strzecha wiemy kto!!!! Jakby odwaliła taki numer za byłego pracodawcy to dostalaby kopa i lizalaby wodę na chodniku!!! Brzydka, krywa morda i szyderczy uśmiech. Wszystkim opowiadamy co tu się dzieje!!! Nasi klienci są w szoku!!! Ten weekend i Prezes Ergo PRo- powiedział a jednak tu jest coś nie tak! Wróciłem tu po tym jak zostały naruszone moje dobra osobiste. Wróciłem bo ona mnie prosiła, jestem tu dla niej. Znajdę ja!!! I pomogę!!! Prezesa macie ślepego!!!

Napoleon

Kto zarządza siecią CFI, że dopuszcza się czynu karalnego. Miałem odnosić się obojętnie do całej sprawy, ale to co obecnie dzieje się w WPH to istny cyrk!!! Pracownik, który dopuszcza się czynów karalnych jest adorowany przez Zarząd, a poszkodowani pracownicy są nadal prześladowani. Dziwię się, że jeszcze nikt tego nie zgłosił do Inspekcji Pracy. Najwyraźniej obojętne są Wam warunki pracy, a przede wszystkim zagrożenie ze strony osoby obłąkanej. Nie bez powodu istnieje taki zawód jak psychiatra.

Wilki
@Napoleon 08.02.2019 22:08

Nie ma się co dziwić, ze Zarząd poblaza takie zachowania na terenie Zakładu Pracy. Jak sam Pan Prezes straszy pracowników, ze ich zniszczy! Panie Prezesie to czyny karalne-zabronione.

Wilki
@Napoleon 08.02.2019 22:08

Nie ma się co dziwić, ze Zarząd poblaza takie zachowania na terenie Zakładu Pracy. Jak sam Pan Prezes straszy pracowników, ze ich zniszczy! Panie Prezesie to czyny karalne-zabronione.

Gastronettt

Manipulacji i intryg ciąg dalszy. To co się dzieje w naszym hotelu wiedza już inni hotelarze. Zarząd popiera wariata nie słucha nas- pracowników bo my jesteśmy nikim. Współczułem (usunięte przez administratora)wiedząc jak (usunięte przez administratora)z Łodzi wydzwaniała po nas i nastawiała przeciwko Pani Dyrektor. Za każdym razem prosiła tylko jej proszę nie powtarzać - rozmowia między nami. I tak większość z nas jej powtarzała bo nie knujemy tak jak Pani...... nie słuchała nas Pani jak mówiliśmy prawdę tylko wszystko przekształcała. Oszukujecie nas nadal- Żenada. Czyli obraźliwe słowa, napady na koleżanki są u nas tolerowane i akceptowane? Nawet można zyskać uznanie u Prezesów. Barawo jakie plecy ma Pani .......... ? Czy można tak prowadzić przedsiębiorstwo?

Gastronettt
@Gastronettt 07.02.2019 08:14

Tak są tolerowane. (usunięte przez administratora)

Shabba Ranks
@Gastronettt 07.02.2019 08:14

Państwo intryganci i wieczni malkontenci, przypominam - nie pracujecie w (usunięte przez administratora), a Hotel to nie więzienie, z którego nie można się w żaden sposób wyrwać. Jeśli tak bardzo nie podoba Wam się to miejsce - rozwiązanie jest bardzo proste i bardzo szybkie. Włącza Wam się, podświadomie, tryb "byłego pracownika" i być może to jest właśnie ten właściwy kierunek. Na koniec jeszcze prośba do Pani AI (nie mylić ze sztuczną inteligencją) - proszę pisz pod własnym imieniem i nazwiskiem, bo za chwilkę skończy się próbny okres generatora nicków.

Kazik
@Shabba Ranks 07.02.2019 20:37

Kuuuusz Czyli MK opowiadasz Wszysrkim jak to za takie same pieniądze będziesz Dyrektorem bo dama z Łodzi zrobi wszystko żeby jej lis awansował. Cały Hotel widzi jak spinasz .............. i siedzisz na goworku i na telefonie ze swoją Lisiczka. Co na krzywdzie ludzkiej budujesz dom????? A moje inicjały AI i sztuczna inteligencja - niech Ciebie nie obchodzą. Zniszczyliscie Kubinskiego, Wodyk a teraz ja Ci przeszkadzam????!!!!

Kazik

Znam prawdę Pani Dyrektor wyszła ze szpitala w piątek a od poniedziałku jest z dziećmi w Zakopanem. Odpoczywa po zawale ze swoimi kochanymi dziećmi. Piękne zdjęcia! Życzymy jej powrotu do zdrowia!!!!! A osobom, które przyczyniły się do zawału rachunku sumienia. Niech zajrzą w głąb swojej duszy.

Gastronettt

Uwaga zaraz (usunięte przez administratora)będzie siedział na goworku i usuwał wpisy. Dostał władze! Zabrali mu bodke telefoniczna i dali centrale telefoniczna. Uwaga na rewir przy recepcji podsłuchują i pilnują. Agata uważaj bo kurdypel nienawidzi Ciebie!

Robson

Niezły bałagan. Dyrektor leży w szpitalu a inni już rozkładają karty na stanowisko. Żenada!!!! My pracownicy znamy prawdę!!!! Wariatka rządzi i nadal sprzedaje bliskich współpracowników. Z czego się cieszy? Z krzywdy ludzkiej!!! Powodzenia!!!!

Czysty

Jak można zrujnować dobrze działające przedsiębiorstwo odsyłam do CFI. Michał nie sieć na zapleczu i nie czytaj goworka tylko weź się chłopie do roboty! Aplikuj już na Dyrektora bo masz szanse. Nie byłeś pupilkiem Pani Ani ale jesteś pupilkiem Pani A.G. Masz duża szanse na awans!

anonim

(usunięte przez administratora)

Znowu w życiu Ci nie wyszło?

Nie pij w piątek, piątek zły jest na początek...

witamwpieklewarsawplaza

Jakie waszym zdaniem pracowników Hotel Warsaw Plaza ma wady i zalety?

anonim

(usunięte przez administratora)

nyganyga

Macie rację. Praca z ludźmi z wybujałą fantazją, czasem naiwnymi i sterowalnymi, z przerostem formy nad treścią, lanserami rozkochanymi w plotkach i przeceniającymi swoje wątpliwe zalety jest trudna. Trudna, a czasem niemożliwa. Dlatego niektórzy z Was są już poza strukturą CFI.

Ebebenge
@nyganyga 30.01.2019 09:38

Od dłuższego czasu, forum to wypełnione jest ludźmi smutnymi i sfrustrowanymi. Ich życie jest na tyle puste i smutne, że muszą karmić się plotką i tworzeniem rzeczywistości alternatywnej. W tej rzeczywistości czują się ważni i niezastąpieni. Swoje prywatne niepowodzenia i porażki wynikające z podstawowych braków w edukacji, nieumiejętności pracy w zespole, mentalności nosaczy i ogólnej fajtłapowatości, przypisują nadprzyrodzonym zjawiskom i wymyślonym sytuacjom. Życiowy nieudacznik zawsze będzie tym kim jest, czyli życiowym nieudacznikiem - i to niezależnie od tego jakie ma o sobie mniemanie. Gdybyście z taką samą energią, z jaką wysr.wacie te wpisy, angażowali się w pracę, rzeczywistość być może dogoniłaby Wasze marzenia. A tak, jesteście tylko "byłymi pracownikami" i takimi pozostaniecie w każdym nowym miejscu. Historia już dawno Was zapomniała.

madziasradzia

Pozdrawiam Zarząd CFI (usunięte przez administratora)

buhahaha
@madziasradzia 31.01.2019 16:57

słownik ortograficzny polecam

Martyna

No cóż okręt tonie nikt tego nie chce widzieć tylko niech murzyny trzepia po 3 miliony co miesiąc i jest ok kiedyś nawet była jakaś premia teraz więcej zarabia Ukraina gdzieś indziej niż tutaj porządni pracownicy ale to juz niedługo nie będzie miał kto tam robić za takie grosze na wszystkim trzeba oszczędzać nawet w łazience nie ma mydła i papieru a potem wszędzie bakterie itp każdy kto coś tam zje to odrazu 2 i 3 patologia poprostu

Pracownik Grupy
Zweryfikowany użytkownik

Drodzy Pracownicy Hotelu Plaza Hotel w Warszawie! Pewnie nikt z Was nie wie, że Pani (usunięte przez administratora) - dyrektor hotelu przebywa w szpitalu na intensywnej terapii. Działania naszej "ulubienicy..." (usunięte przez administratora). z Łodzi doprowadziły do zawału (usunięte przez administratora):( Została zabrana na sygnale po rozmowach i wszelkich działaniach przez "ulubienicę". Czemu ta "osoba..." robi tyle złego w Grupie. Doprowadziła do zwolnień już tak duże grono dobrych pracowników. Szkoda, że Zarząd tego nie widzi..., dziwimy się tej ślepocie... Pewnie "Michael..." już w biegu czeka na to stanowisko. Próbował oczerniać z "ulubienicą" dyrektora z Król Kazimierz i teraz zabrali się z (usunięte przez administratora) W Masuria też namieszali.... Teraz kolej na Plaza. Pamiętajmy PRACA, to nie wszystko!!! (usunięte przez administratora) też wylądował w szpitalu przez tą Panią. Teraz kolej na (usunięte przez administratora) kto następny? Zdrowie najważniejsze. (usunięte przez administratora), wracaj do zdrowia i żadna (usunięte przez administratora) nie jest warta naszego zdrowia. Zmieńmy pracę! Te nerwy, jakie wprowadza (usunięte przez administratora) nie są niczego warte...., na pewno nie ludzkiego życia i zdrowia. Teraz robić nagonkę i dezinformować pracowników, że (usunięte przez administratora) ma problemy zdrowotne z dziećmi!!! Kłamstwo!!! Nie chodzi o dzieci (usunięte przez administratora) a chodzi o Jej życie!!! Tak kłamie całe życie(usunięte przez administratora)

Mirosław

Warsaw Plaza złodzieje!gdzie jest moja kasa za urlop za lipiec ekwiwalent ponad 200zł/?plus odsetki!

WPH
@Mirosław 16.09.2018 07:02

Panie Mirosławie. Sprawdziłem z działem kadr i mam potwierdzenie, że wszystkie należne Panu uposażenie zostało wypłacone. W przypadku wątpliwości proszę o przekazanie swoich uwag bezpośrednio do Działu Kadr.

Świnoujście
@WPH 17.09.2018 18:22

Śmiech na sali.....

Świnoujście
@WPH 17.09.2018 18:22

Wielu osobą są nie wypłacane pieniądze..... Działania Pani Graczykowatoweji Brockiewotemu....... Wszyscy wiemy, kto zarządza tymi wstrzymaniami.....

Mirosław
@WPH 17.09.2018 18:22

WPH ,Nadal czekam na zaległy przelew ekwiwalentu za lipiec!

Mirosław
@WPH 17.09.2018 18:22

Nadal czekam na przelew ekwiwalentu za lipiec!

Ewa M...
@Mirosław 16.09.2018 07:02

Panie Mirosławie, nie ma się co przejmować, najgorsza jest Pani Aneta "dyrektor" oszukańczej firmy, obiecuje gruszki na wierzbie, kasę na czas i o matko polko co Pan by chciał... Tak naprawdę cała ta spółka to jedna wielka ściema... stado jeleni i doświadczonych budowlańców, które szukają frajera. Najpierw kasa dla Prezesa, potem resztki dla pospulstwa... Szkoda nawet dzwonić

Mirosłąw
@Ewa M... 04.11.2018 20:45

Dziękuje Ewo M za szczerą wypowiedz :-)

Świnoujście

Pozbywanie się Pracowników Hoteli Grupy CFI, to standard Agnieszki Grayczokawotej..... i jej całej świty przydupasów...., którzy nie mają żadnego doświadczenia w sprzedaży - wszyscy wiemy, o którą "małpę......." chodzi!!!! Na konferencjach ucieka, jak szczur..... Pozbywa się każdego cennego pracownika, który ma coś innego do powiedzenia w strategii i całej polityki prowadzenia firmy w sprzedaży i całości...... Nie ma żadnego doświadczenia, bo jak powiada musiała zamiatać śniegu z parkingu w poprzedniej firmie..... to jest właśnie jej doświadczenie.....i moze powinna wrócić do zamiatania ulic!!!! Ostatnio pozbyła się podobno dyrektora hotelu Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym, teraz pewnie czas też na mało wygodną Panią Anetę Wodyk! My w Hotelu Arche, gdzie odeszliśmy z tego bagna, widzimy, co sie dzieje w CFI..... :( :( :(

Świnoujście
@Świnoujście 26.10.2018 21:58

ODRADZAMY PRACĘ PRZY TEJ WSTRĘTNEJ ABIE, A ANETA WODYK NIE MA NIC DO POWIEDZENIA, BO JEST TYLKO MARIONETKĄ..... :( :( :( N

Pracownik
@Świnoujście 26.10.2018 21:58

Wow.... To są działania tej pani. U nas była przez kilka dni dyrektorem i każdy poznał tą dramatyczną osobiwość...????????????

Ukraina Warsaw Plaza

Łódzkie zabytki popadają w ruinę. Czy można wygrać z CFI?Do której nalerzy Warsaw Plaza (usunięte przez administratora) to tylko 10% informacji na temat CFI procederu z przed lat ze strony dostępnej bez wykupienia premuneraty .kasa kasa kasa! motto CFI ,to odczuwacie na swoich zarobkach i umowach śmieciowych

Paulina

@Mirosław, Twoja opinia zawiera poważne zarzuty w stronę pracodawcy. Czy możesz jakoś uargumentować swoje zdanie na temat firmy Warsaw Plaza Hotel? Czy próbowałeś wyjaśniać sprawę zaległego wynagrodzenia z działem kadr? Jaką odpowiedź usłyszałeś? @WPH? czy orientujesz się na jakim oprogramowaniu pracują Recepcjoniści w tej firmie? Czy znajomość systemu OPERA PMS będzie wystarczająca?

WPH
@Paulina 17.09.2018 10:18

@Paulina - pracujemy na Fidelio Suite 8, który jest ewolucją Opera PMS. Interfejsy są bardzo zbliżone i przestawienie się jest kwestią 2-3 dni pracy.

Paulina

@..., niekoniecznie, forum GoWork.pl odwiedzają także klienci firm, pomimo tego, że to forum o rynku pracy. Oczywiście, że lepiej gdyby wyrażali swoją opinię w miejscach do tego przeznaczonych, jednak ich wpisy również mogą wiele mówić o warunkach pracy lub o atmosferze w zespole. Czy orientujesz się jaka panuje atmosfera na Recepcji? Czy w tym hotelu Recepcjonista również odpowiada za przyjmowanie rezerwacji telefonicznych?

WPH
@Paulina 11.09.2018 10:10

Atmosfera na samej recepcji od pewnego czasu jest bardzo sympatyczna, również w kontaktach z innymi działami. Oczywiście zdarzają się sytuacje stresowe ale rozwiązywane są w sposób rozsądny i ludzki. @ Paulina - Recepcjoniści przyjmują rezerwacje telefoniczne poza godzinami pracy działu rezerwacji lub w przypadku braku wolnej linii.

Team Jadzia xD

Jeśli chodzi o opinię gdzieś poniżej, że hotel wydaje się stary, brudny itd. Brakuje trochę osób do serwisu sprzątającego, to załatwiłoby sprawę ????

Elo
@Team Jadzia xD 08.09.2018 11:51

Przydał by się remont generalny i dobra ekipa sprzątająca

Paulina

@Łukasz, czy twoja opinia została wyrażona z punktu widzenia pracownika czy klienta Warsaw Plaza Hotel? Hotele nieustannie modernizują się, żeby pozostać konkurencyjne na rynku. Być może ten hotel także wkrótce czeka modernizacja? Może wiesz coś na ten temat? Czy aktualnie trwają do tego hotelu rekrutacje? Może poszukiwani są kierownicy służby pięter?

...
@Paulina 03.09.2018 16:58

No chyba proste że z punktu widzenia pracownika. Po to jest ta strona. Goście hotelowy mogą wyrazić swoją opinię gdzie indziej. Czyż nie?

Łukasz

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą, wszystko wydaje się stare, porysowane, brudne. Tylko z zewnątrz jest ok.

Paulina

@anonymous, Twoja opinia jest niezrozumiała. Czy możesz wyjaśnić co miałeś na myśli? Czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy także osoby bez doświadczenia? Obecnie rynek hotelarski potrzebuje wielu doświadczonych pracowników. W internecie można spotkać wiele ofert na stanowiska wyższe.

Robert

Idealnych firm nie ma ale taka jak ta ma swoje wymagania co niestety nie wszystkim się podoba, chyba dlatego tak marudzą!

anonymous
@Robert 12.08.2018 18:04

idealnych nie ma ale gdzie jest moja kasa za pracę w warsaw plaza ?inspekcja pracy to ostateczność by oddali moje pieniądze?

anonymous
@Robert 12.08.2018 18:04

Tak Warsaw plaza usprawiedliwia łamanie prawa? idealnych firm nie ma więc nie szukajcie tu sprawiedliwości bo mamy wymagania ?

Wiem, wiem

Niektóre osoby wpisują tutaj kłamliwe opinie, ale to oczywiste, bo zwolniony pracownik to sfrustrowany pracownik. Poza tym zarząd rzeczywiście ukrócił proceder, że zacytuję: " Bruce Lee 11.04.2018 22:27 A my z ochrony to już nie wytrzymujemy tej kontroli. Kiedyś wyjechałeś podczas godzin pracy do sklepu, po drodze do kobity. A teraz to już jak wyjdziesz do kibla to poszukiwania trwają. Ja tęsknie za Królem bo hajs dałeś i robiłeś co chciałeś " -... Jasne wymarzona praca nic nie robić i zarabiać, kręcić itp. Ciekawe który pracodawca by na to pozwolił? Poza tym, który sam kradł i oszukiwał właściciela hotelu. Łatwo się wydaje jak nie swoje! A właściciel daje pracę tym wszystkim ludziom w Warsaw Plaza i wielu innych miejscach. Ludzie spójrzcie na to z punktu widzenia właściciela! To są prywatne pieniądze, prywatnego człowieka, nie spółka Skarbu Państwa! Ci, którzy oszukują i kradną, to tak jakby ktoś wyjmował Wasze pieniądze z Waszych kieszeni, czy to jest ok? A przez tego króla właśnie, w hotelu rozpasała się grupa, która sama zarabiała, ale ten podrzędny pracownik i tak nic z tego nie miał, chyba że zapłacił daninę. Jeśli ktoś tęskni za tym, żeby móc oszukiwać to tylko świadczy o tym kogo powinien hotel wyrzucić na zbitą twarz!

Masa mówi jak jest w Warsaw..
@Wiem, wiem 06.06.2018 12:49

Wpis Bruce Lee to zwykły niesmaczny żart,a co do wpisu powyżej cyt( A właściciel daje pracę tym wszystkim ludziom w Warsaw Plaza i wielu innych miejscach.)Żadna łaska że prace daję ,to hotel potrzebuje pracowników a nie pracownicy hotelu ,i przyjrzyjmy się lepiej jaką to prace daję.Polska kraj rajem dla obcego kapitału gdzie jest tania siła robocza a zyski i podatki są wyprowadzane po za granicę kraju,płace są tak niskie że brakuje pracowników do pracy za niewolnicze zarobki dla tego kadrę uzupełnia się pracownikami z Ukrainy ,ci za to kupują dolary i wymieniają na ukraińską walutę z przebitką 3 razy wartością i tylko dla tego pracują w Polsce bo zarobią więcej niż Polacy ,jaką prace oferuje CFI wszystkim pracownikom w Polsce ?najniższa krajowa umowa o pracę resztę uzupełniają umową zlecenie lub o dzieło ,po co? bo chcą jeszcze taniej i tak okradają nas z wkładu emerytalnego,ale to jeszcze im mało zysku to nie płacą dodatku za nadgodziny i dodatku za pracę w nocy ,zapraszam do zapoznania się z filmem dokumentalnym w którym mowa że nawet w chinach dają dodatek nocny .Jak CFI zacznie płacić jak w innych krajach europy to przyjadę ukłonie się i wręczę medal za uczciwość ..https://www.youtube.com/watch?v=-JCZc7DYtpU cyk i cała prawda całą dobę

Mądry Polak
@Wiem, wiem 06.06.2018 12:49

Sami odchodzą haha,no zwolniony to był ten co za nocki się upomial haha

Paulina

@Masa mówi jak jest w Warsaw.., Twoja opinia może zostać odczytana przez inne osoby jako mało wiarygodna. Czy jesteś pracownikiem firmy Warsaw Plaza Hotel? Czy mógłbyś wyrazić swoją opinię o tej firmie bez niepotrzebnych emocji? Potencjalni kandydaci do pracy są zainteresowani warunkami pracy, czy coś zmieniło się w ostatnim czasie w tym hotelu?

Mądry Polak
@Paulina 15.06.2018 09:55

Co się zmieniło,brak ludzi bo uciekli, i zostały te które w (usunięte przez administratora) wchodzą. Jako jedna opinie wyrażasz,stołka się broni,ale też prawdą a nie oszustwem ludzi i wykorzystywaniem. Chyba płacą ci za te momenty pozytywne,a ludziom wypłaty nie wypłacają.

Jasiek

Jak się tu pracuje? Warto szukać szczęścia w firmie?

Abcd
@Jasiek 10.07.2018 19:46

Nie pchaj się w to (usunięte przez administratora) Jest mnóstwo lepszych ofert

Ulllele
@Jasiek 10.07.2018 19:46

Jak chcesz pracować jak wół to zapraszamy

Mądry Polak
@Jasiek 10.07.2018 19:46

Nie warto. W Kulik lecą z płacą,nowym pracownikom proponują umowę na zlecenie za pokój stey 5zl wyjazdowy 6zl,twierdząc iż więcej nie może dać bo pani dyrektor taki stawki i umowy nakłada aby dać.

Liliana

Pięknie ja teraz już tu nie pracuje ale jak rozmawiałem że znajomymi to podobno zaczęło się nie płacenie za robotę to pozdrawiam i dziękuję do widzenia

123456789
@Liliana 14.07.2018 16:12

Nigdy nie było tak dobrze z płaceniem jak teraz

Masa mówi jak jest w Warsaw

Na 99% wrzesień 1-3 ukarze się artykuł na temat pracy w Warsaw plaza**** na blogach https://www.mpolska24.pl/ ,http://www.neon24.pl/ ,http://www.monitorpolskislowian.iq24.pl/ forum dział ,DODAJ SWOJEGO PRACODAWCE NA CZARNĄ LISTĘ,plus wykop nagłośnienie tematu,plus materiał dziennikarzy bardzo obszerny z przed kilku lat.Zapraszam wszystkich do zapoznania się z tymi informacjami na temat spółki CFI

Zostaw opinię o Warsaw Plaza Hotel - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warsaw Plaza Hotel