COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Siemianowice Śląskie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 87 ocen.

COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.
3 87 6 1

Opinie o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Gnój

Firma umiera Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić Ukraińców, przyjąć młodych Polaków i konkretnie im płacić

Jan
@Gnój 14.10.2018 22:20

Dzieki ukraincom firma ma dotacje z unii coveris nie jest wyjatkiem i mozna to sprawdzic np w urzedzie pracy

Rycerz spod Koziwólki
@Jan 15.10.2018 21:08

A co to obchodzi polskiego pracownika? To nas się pyta o atmosferę w firmie a nie Ukraińców. Firma jak każda inna, robi wszystko aby jak najwięcej zyskać finansowo. Niestety pracownik produkcji nic z tego nie ma.

Jan
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

To normalka tak wyglada kapitalizm niewierzysz wyjedz zagranice i sprawdz czy zplacom ci tyle samo co np Anglikowi

Ryszard
@Gnój 14.10.2018 22:20

To zobacz co się dzieje z Magnetti Marelli w Sosnowcu, Fiat sprzedał zakłady Japończykom, a oni skalkulują czy te polskie będą utrzymywać, transakcja sprzedaży odbyła się wczoraj.

Anty Bronek
@Ryszard 23.10.2018 16:24

W Sosnowcu to się może nawet Godzilla ocielić.

dżoana
@Gnój 14.10.2018 22:20

Problem tkwi w tym, że stawka jest konkurencyjna w stosunku do innych firm, ale nie ma pracowników na rynku polskim.

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:37

Pani tez pracuje na tz umowach smieciowych z znakiem zapytania czy np. za 3 miesiące ja przedluza ??

Jankowicz
@dżoana 02.11.2018 08:37

jasne ze niema bo kto chce robic na umowach krótkoterminowych lub zleceniu nie majac gwarancji ze mu ja przedluza majac rodzine takie umowy dobre sa dla studentow emerytow rencistów jako dorobienie do np. emerytury podobny styl zatrudnienia maja firmy ochroniarskie którym tez ciagle brak ludzi firmy które zatrudniają na dluzej nie maja problemów z personelem a prace w nich można dostać tylko po znajomości np. FASING KATOWICE

Bronek
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

Nasza firma, jak i każda inna nie jest dla pracowników produkcji tylko dla uzyskania zysku. Zarząd ocenia dyrekcję za powiększenie zysku lub za poniesienie straty. Ich nie obchodzi, czy zysk będzie pochodził z podniesienia produkcji, czy z uzyskania dotacji. A już całkiem mało obchodzi ich zadowolenie pracowników. Zakłady produkcyjne, banki, firmy usługowe i inne kierują się właśnie takimi kryteriami. I to nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Tak więc Rycerzu masz 100% racji tylko nie wiem czemu piszesz, że coś jest "niestety". Tak wygląda świat który nie będzie się oglądał na nasze chciejstwa.

Bronek
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

Nasza firma, jak i każda inna nie jest dla pracowników produkcji tylko dla uzyskania zysku. Zarząd ocenia dyrekcję za powiększenie zysku lub za poniesienie straty. Ich nie obchodzi, czy zysk będzie pochodził z podniesienia produkcji, czy z uzyskania dotacji. A już całkiem mało obchodzi ich zadowolenie pracowników. Zakłady produkcyjne, banki, firmy usługowe i inne kierują się właśnie takimi kryteriami. I to nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Tak więc Rycerzu masz 100% racji tylko nie wiem czemu piszesz, że coś jest "niestety". Tak wygląda świat który nie będzie się oglądał na nasze chciejstwa.

Maja
@Bronek 06.11.2018 19:27

Chociaz jeden co prawde napisal tylko zyski lecz jak kazdy medal i ten ma dwie strony utrata wykfalifikowanego personelu brak modernizacji i w koncu plajta albowiem dla mnie sprzedaz firmy to to samo co plajta

Maja

Pretekst przyjecie na stale 3 miechy papa a firma dotacje z uni ma

Bronek
@Maja 02.10.2018 12:56

Tak to wygląda w rzeczywistości: "Zezwolenie na pracę sezonową będzie można otrzymać po spełnieniu dwóch warunków: należy zaoferować cudzoziemcowi wynagrodzenie nie niższe niż wynagrodzenie innych pracowników wykonujących taką samą pracę oraz udowodnić, że nie ma możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy. – Taki zapis nadaje pewien przywilej polskim pracownikom, którzy powinni być zatrudniani w pierwszej kolejności. Warto jednak pamiętać, że imigracja zarobkowa, z którą teraz mamy do czynienia w Polsce, ma również charakter komplementarny, a nie substytucyjny. To oznacza, że cudzoziemcy wypełniają wakaty tam, gdzie Polaków po prostu brakuje – mówi Krzysztof Inglot, prezes zarządu Personnel Service." Jeśliby można zatrudnić odpowiednią liczbę Polaków to żaden Ukrainiec pracy w firmie by nie dostał. Do kogo więc masz pretensje o Ukraińców? Przyprowadź kolegów i koleżanki do pracy i nie marudź.

Anty Bronek
@Bronek 30.10.2018 15:35

Bronuś ta twoja imigracja zarobkowa o charakterze komplementarnym to dla coveris i podobnych firm, nic innego jak tylko pretekst aby sztucznie blokować przyjęcia młodych Polaków do pracy. Gdyby firma chciała współpracować z młodym Polakami to zaoferowała by im takie wynagrodzenie które było by dla nich motywacją aby tu zostać i się rozwijać. Doskonale wiadomo że coveris na to STAĆ! Jednak oni wolą ściągnąć kilka autobusów z ukraincami i udawać że wszystko gra. Ukraińcy na razie godzą się na te warunki. Na razie. Do Ukraińców pretensji mieć nie można. Do zarządzających coverisem, jak najbardziej.

nick
@Anty Bronek 30.10.2018 16:53

Oj przestan nikt nikomu nic nie blokuje. Myslisz ze sciaganie ukraincow to maly koszt dla Coveris, nie badz smieszny. Oplacenie mieszkania, dojazdy i do tego 70% jest bezuzyteczna i sama przy maszynie nie stanie. Siedza i robia selekcje, robiac nadgodziny a przeciez sprawdzajac kubki i siedzac na (usunięte przez administratora) sie nie narobia, maja wieksza wyplate niz starszy operator ktory na to tyra.Ot cala prawda Czemu jest taka polityka a nie inna spytaj w Coveris.

Maja
@Bronek 30.10.2018 15:35

skoro tak twierdzisz to pewnie tak jest tylko mam 1 pytanko czemu firma niechce przyjmować na tz etaty tylko na umowy krótkoterminowe , a co do ukraincow to nie wiem kto ci takich bajek naopowiadal ze firma im oplaca busy czy wynajem mieszkan

Maja
@nick 31.10.2018 10:41

Kto ci naopowiadal takich bajek ze firma oplaca ukraincom mieszkania czy przejazdy chyba nigdy z zadnym nie rozmawiales

nick
@Maja 01.11.2018 15:00

Sprawdz sie zostaniesz na dluzej, spinaj sie, rob norme, ogarniaj maszyne to nie jest latwa praca. Na jakim dziale pracujesz?

Maja
@nick 01.11.2018 18:12

Kiedy się sprawdze za rok dwa lata a może 3 wyorazsobie ze pracuje ju 2 lata i jakos niechca dac mi umowy na czas nieokreślony tz etat tylko przedluzaja te krótkoterminowe Mydlenie oczu żaden prezes ani zarząd się nie przyzna do tego ze dzięki tym umowom krótkoterminowym firma ma dotacje z unii za przyjęcia a żeby dostać etat to musi być wakat na produkcji a tam 30 osob na zmiane a maszyn na hali np. 11 czy dwanaście wiec nic dziwnego ze zajmują się selekcja bo co maja robic stać po 3 osoby przy maszynie .nikt niechce robic w firmie która niechce dac umowy na czas nieokreślony .kiedyś było tak 3 miesiące okres próbny a potem umowa na czas nieokreślony a dziś tz smieciowki i gadanie ze nikt się nie nadaje .do poki będą dotacje z uni za przyjęcia to będzie tak zawsze niezależnie od firmy coveris nie jest wyjątkiem popytaj gdzie chcesz w amazonie adiecie itp. na Bank jesteście z bronkiem blisko zarządu i bronicie polityki ekonomicznej firmy

dżoana
@Maja 01.11.2018 20:05

Czy mogłabym prosić o program z którego korzysta niby firma Coveris? Nie ma takich programów unijnych dla dużych przedsiębiorstw...

noname
@Maja 02.10.2018 12:56

wypowiedź w stylu ''nie znam się a się wypowiem'' ;) podaj proszę podstawę prawną/zapis/rozporządzenie o dotacjach z Unii za ukrainców bo chyba za mało się znam... z tego co wiem to firma nic z nich nie ma, a wręcz przeciwnie. po prostu nie ma polakow chętnych do pracy bo wola siedzieć na (usunięte przez administratora) i pobierać zasiłki lub inny socjal bądź siedzieć na l4, taka smutna prawda

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:36

To ciekawe kto birze dotacje unijne skoro nie firmy to moze rzad

Maja
@noname 02.11.2018 09:48

Nie pisalem o ukraincach tylko polakach a wiedze posiadam np z urzedu miasta a skoro firma niema zadnych korzysci z unii to czemu niema przyjec na umowy na czas nieokreslony tz etaty mozna spytac w kadrach czy przyjma kogos z produkcji na etat

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:36

niema proponuje wejść na internet i wpisac pomoc lub dotacje uniijne dla dużych przedsiębiorstw tj powyżej 250 osob i czytamy ze na takie firmy uniia przeznacza w latach 2012 2020 bagatela 88 miliardow euro i zapewniam pania ze nikt w kadrach mimo tego ze chce umowę na czas nieokreślony takiej mi ani nikomu nie dam może ktoś mi to wyjasni jeśli nie chodzi o kaso to o co ,bo jak dla mnie argument ze się nie nadaje jest mało przekonywujący po 2 lach pracy .jak dla mnie dziwne na etat się nie nadaje ale za to na krótkoterminowe tak dziwne i nie jestem wyjątkiem .Może pan Prezes to wyjasni przyjęcia sa na smieciowki a na etat niema

noname
@Maja 02.11.2018 10:56

ale proszę, nie myl śmieciówki (umowy zlecenie) z normalna umową o pracę... może dla Ciebie umowa o pracę na czas określony to śmieciówka, ale nie myl pojęć i nie wprowadzaj innych w błąd

Diablica455
@noname 02.11.2018 11:10

nikogo nie myle umowy krótkoterminowe to tez smieciowki i odp pytaniem czy na umowie krótkoterminowej mam prawo do urlopu do płatnego chorobowego a może do kart podarunkowych dotacji pracowniczych wczasow pod grusza bo z tego co wiem to nie umowa krotkoterminow o prace ma bardzo ograniczone prawa w stosunku do umowy na czas nieokreślony proponuje zasiegnac porady prawnika bezpłatnie np. w urzędzie pracy

Maja
@noname 02.11.2018 11:10

W dalszym ciagu nie mam odpowiedzi czemu firma nichce przyjmowac na etety skoro brakuje ludzi

Diablica455
@noname 02.11.2018 09:48

DZIEKI TEMU POSTOWI WIEM CZEMU NIEMA PRZYJEC NA ETATY PRZYJMUJA PO TO ZEBY ZASTAPIC TYCH CO NP CHORUJA CZYLI NP NA 3 MIESIACE NA TAK ZWANE ZASTEPSTWO ZEBY ZAPEWNIC CIAGLOSC PRODUKCJI WSZYSTKO JASNE

krzychu345
@Diablica455 02.11.2018 12:14

przecież sa normalne przyjecia na etat bezposredhnio pod zaklad

Diablica455
@krzychu345 02.11.2018 13:33

To ciekawe bo jakos w kadrach powiedziała mi cos wręcz przeciwnego Zakladam ze nie pytales vw kadrach tylko posługujesz się ogłoszeniami np. na dzwiach wejściowych na zakład sa przyjęcia ale nie na etaty

Bronek
@Anty Bronek 30.10.2018 16:53

Hura!!! Dzisiaj dowiedziałem się, że imigracja zarobkowa jest moja: "Bronuś ta twoja imigracja zarobkowa". Nigdy nie spodziewałem się, że będę przyczyną emigracją zarobkową z Ukrainy. Anty Bronku, czytaj i zgodnie z nauką wyniesioną z gimnazjum staraj się zrozumieć przeczytane słowa.

Bronek
@Maja 01.11.2018 15:00

Maju. Mnie po przepracowaniu trzymiesięcznego okresu próbnego przyjęto na okres nieokreślony. Jakieś 2 lata temu. Może okazałem się bardziej przydatny dla zakładu niż ty. Nie chcę ci uchybiać, ale mam inne niż ty doświadczenia. Mało tego, przy przejściu na zatrudnienie na czas nieokreślony dostałem podwyżkę o 150 zł (brutto).

Maja
@Bronek 07.11.2018 20:31

Jak sam zauwazyles to bylo 2 lata temu

przemo

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wszystko

jankowicz

Prace należy traktować jako sezonowa ,dorywcza tymczasowa i zapewniam wszystkich ze niema w tym zadnej zlosliwosci tylko brutalna rzeczywistość a kto niewierzy niech się zatrudni i sam się przekona

Bronek
@jankowicz 02.11.2018 14:05

Zatrudniłem się i nie żałuję. Pracuję już 2 lata. Pozdrawiam nieudaczników.

Jankowicz
@Bronek 02.11.2018 22:14

To po co ich trzymia blokuja tylko etaty

Maja

Ktos zapyta a skad agencja ma kase na zus czy podatek z pracownika z budrzetu miasta

Maja

To proste pracownik tymczasowy jest tanszy w utrzymaniu niz etatowy wyjasniam za pracow tymczasowego zus czy podatek placi agencja a nie firma coveris

Diablica455

Nie dziwi mnie to ze firma ciagle szuka ludzi skoro nie oferuje pracy nastale w dzisiejszych czasach każdy chce mieć stala prace a nie od umowy do umowy glownie 3 miesięczne lub miesięczne ze znakiem zapytania czy będę robil / robila czy będę szukac nowej

Diablica455

Do wszystkich zainteresowanych firma nie zawiera umow na czas nieokreślony tylko umowy zlecenia lub krótkoterminowe w celu uzupełnienia brakow kadrowych wynikających z urlopow lub chorobowego pracowników etatowych reasumując ,praca polecana jest emerytom rencistom lub studentom

Diablica455

Do wszystkich maj Dzoan itp. do poki nie zmieni się polityka firmy w zakresie zatrudnienia { rodzaj umowy ) to wiecznie będzie brakować rak do pracy ,bo każdy zdrowo myslacy woli mieć umowę na czas nieokreślony lub długo terminowa niż tak zwane smieciowki i zastanawiać się co miesiąc lub 3 miesiące czy mu ja przedluza

Ja

Najgorsza praca w ktorej pracowalem masakra. Nie polecam nikomu tej firmy masakra

Anty Bronek
@Ja 30.10.2018 17:29

Skoro tak często zmieniasz pracę to chyba do niczego się nie nadajesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

tam zaden polak dawno sie nie zachaczyl na dluzej, teraz stawia sie na ukraincow, przemysl to

fajnaJa

Co Ty gadasz anonymous. Pracuje tam od roku i owszem, jest tam dużo Ukraińców, ale Polaków sobie również cenią. Praca łatwa, czasem stresująca jak to praca, nie jest ani trudna ani skomplikowana. Są takie dni kiedy nie ma czasu na nic, a są takie dni, że jest bardzo spokojnie. Zarobki są dobre, tylko system 4 brygadowy może człowieka drażnić, ale idzie i do tego przywyknąć

Bronek
@fajnaJa 12.09.2018 22:46

Cały interes polega na tym, że jeden idzie do pracy, żeby zrobić swoje i zarobić (na dzieci, na zachcianki, na hobby - na co kto potrzebuje), a drugi idzie do pracy bo musi, bo mu rodzice każą, żona zmusza i w ogóle wszyscy przypierdzielają się, że "nie robi". Dlatego mimo hałasu i temperatury jedni pracują latami, a inni po kilka miesięcy. Stąd też różne opinie o zakładzie.

Diablica455

Polecam ksiazke Polski rynek pracy to Patologia Jacka Slowika opowiada o pracownikach roszczeniowych ktorzy ciagle traca prace bo sa niewygodni dla pracodawcy

Bronek
@Diablica455 22.09.2018 16:36

Nie wiem jak w książce, ale mój syn w niektórych "pracach" pracuje od kilku miesięcy do kilku dni i te kilka miesięcy to nie jest 9 tylko raczej 3. Większość kończy przez porzucenie pracy i tak naprawdę nie wiem dlaczego. Na pewno nie z powodu pracodawcy. Myślę, że nie jest wyjątkiem - ich jest więcej.

Feliks

Skąd takie czarne myśli. Dobra firma więc spokojnie można pracować.

nick
@Feliks 23.10.2018 12:51

i te awanse z ujowszych maszyn na jescze ujowsze zapraszamy

Monika
@nick 24.10.2018 01:06

Ujowy to masz łeb Feliks...

Ktos33

5.53 premii żart! !!!

Gnój
@Ktos33 03.09.2018 16:49

To dwie butelki żubra. Powinieneś się cieszyć że firma stawia ci dwa piwka.

Jan
@Ktos33 03.09.2018 16:49

Premia jest uzalezniona od ilosci reklamacjii

Rycerz spod Koziwólki
@Jan 15.10.2018 21:05

A reklamacje są uzależnione od warunków pracy i motywacji pracowników. Nie pogrążaj się człowieku.

Jan
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:52

Reklamacje to ty i maszyna to ty sprawdzasz jakosc wyrobu z maszyny czyz nie tak

Pracownik

Praca ok tylko mógł by być dodatek za system 4- ro brygadowy

Jan
@Pracownik 15.10.2018 19:14

A niby co jest chyba jestes nowy i nie miales wyplaty

Joanna

@anonymous, z pewnością widzisz też inne dobre strony, niż tylko przerwa. Jak sądzisz, czy pracownicy są ze sobą w dobrych relacjach? Czy ci bardziej doświadczeni pomagają początkującym? Dajcie znać, każda opinia jest bardzo ważna, pamiętajcie jednak o tym, by była na temat.

Nitka
@Joanna 24.06.2018 15:19

jeśli tylko masz jakiś problem, możesz podejść do kogokolwiek i zapytać. Nikt nie gryzie a każdy udzieli wskazówek.

Joanna

@HTC HD2 Co rozumiesz przez stwierdzenie, że "nie można"? Czy mógłbyś tę myśl wyrazić nieco jaśniej? Konkretne informacje na temat firmy COVERIS RIGID są bardzo istotne, dlatego dobrze by było, gdybyś je uwzględnił. Zachęcam Cię do zrobienia tego.

Rico
@Joanna 18.07.2018 14:12

Jaka inwigilacja, niektórzy są już jak przewrażliwiony szpieg, boja się nawet oddychać, firma stabilna, płaci różne dodatki, jak się nie chce robić to trzeba szukać innej pracy, tak jest w całej Polsce, inwigilacja, he, he, he.

robotnik
@Joanna 18.07.2018 14:12

moze ktoś zrobic porzadek z kadrowa w skierniewicach żeby pracownik nie czekał jak na audiencje godzine bo pani plotkami sie zajmuje,jakoś jak przyjeżdżajż panie z kadr z siemianowic nie ma tego problemu i kadrowa skierniewicka jak wtedy jest zupelnie inaczej się zachowuje

Czarek

Idealnych firm nie ma . Wystarczy dobrze pracować a zadowolenie z pracy gwarantowane!

ONA

Każdy wie co sie dzieje i ze jest do d.....py. Niema co się skarżyć bo dyrekcja wie co sie dzieje i niestety na to pozwala. Smutna ale prawdziwa prawda. Tyle w temacie, dziekuje za uwagę.

Joanna

@ONA A czy ten fakt, który opisujesz został zgłoszony szefostwu firmy COVERIS RIGID? Jeśli tak, to z jakim efektem, co otrzymaliście w odpowiedzi? Jest to poważny zarzut względem firmy, dlatego prosiłabym Cię o odpowiedź, która będzie zawierać więcej informacji.

HTC HD2
@Joanna 12.07.2018 13:37

Nie można. Inwigilacja :)

Joanna

@Smutny Z jakiego powodu - jak twierdzisz - morale bardziej doświadczonych pracowników w firmie COVERIS RIGID spadają? Nie napisałeś konkretnie w czym rzecz, a to jest bardzo istotne. Dlatego właśnie chciałabym Cię prosić, abyś to opisał. Będę wdzięczna.

ONA
@Joanna 06.07.2018 14:03

Starzy pracownicy źle sie czują ponieważ Ukraińcy sa lepiej traktowani-na wszystko sie im pozwala a my musimy zapierniczac.

Joanna

@Adient Siemianowice śląskie :) Chciałabym spytać o to, jaka w firmie jest atmosfera? Jako, że w miejscu pracy spędza się znaczną część dnia to informacja na temat atmosfery dla wielu osób będzie na pewno bardzo istotna. W związku z tym, chciałabym Cię prosić, abyś opisał, jaka ona w firmie COVERIS RIGID jest. Będę wdzięczna.

Gold
@Joanna 30.06.2018 16:58

Sami frajerzy tam robia

Mateusz

Witam, proszę o informację. Oprócz linii produkcyjnych Coveris oferuje również pracę na magazynie - jak tam wygląda praca, naprawdę jest masakrycznie, trzeba jakieś normy wyrabiać? Podobno najciężej jest na magazynie..drobnicowym? (dla ludzi bez uprawnienia na wózki widłowe). Proszę o pomoc. Trudna sytuacja...

Stary
@Mateusz 05.07.2018 10:36

Praca taka jak wszędzie. Tylko lewusy narzekają.

Smutny

Napiszę krótko. Po ponadto 19 latach pracy w tej firmie aż przykro się człowiekowi robi , widząc do czego doprowadzono tą firmę. Ratujemy się sąsiadami z za wschodniej granicy a pracownicy z większym stażem czują się coraz bardziej odsunięci na bok. Niestety morale starszych pracowników już sięga zera , a codziennie dalej spada... To chyba nie tak powinno wyglądać. Wciąż jednak mam nadzieję że kiedyś to wróci do normy z przed lat bo zarówno firma jak i ludzie tutaj pracujący mają olbrzymi potencjał. Szkoda by było to zaprzepaścić.

anonymous

Podobno wszyscy teraz odchodzą do Adienta albo Adienta 2 ( Johnson Controls Siemianowice) widziałem w internecie ogłoszenia, że oferują 2000 netto + 800 premii. Napisane też było że Adient 2 zatrudni 1500 osób, a w Adient 1 będzie pracowało też 1500 czyli 3000 osób.

Pracownik
@anonymous 01.03.2018 18:14

Z tego co widzę, to po podniesieniu stawki godzinowej na Coveris po nowym roku, to raczej przybywa, a nie ubywa ludzi. Teraz spokojnie można wyciągnąć 2000-2200 na rękę i ew. nadgodzinami z dodatkiem +50% podbić sobie stawkę. Ale dobrze wiedzieć jak mają się stawki w innych zakładach w mieście. Ciekawe za co są te premie na Johnsons, czy w ogole są realne do osiągnięcia.

Adient Siemianowice śląskie :)
@Pracownik 10.03.2018 09:34

Cześć. Jestem już jakiś czas pracownikiem Adientu a może i jakieś 6 lat :) obecnie jest dużo przyjęć i wiadomo lepiej ma się nowy pracownik niż stary. na początek jest 13zł brutto przez agencje praca na 3 zmiany od poniedziałku do piątku, praca na tłoczni czyli 4 zmiany (nie mylić z 4 brygady), 15zł + dodatek do faktycznie przepracowanej 1H + 2zł czyli 17zł na początek (faktycznie przepracowana 1H chodzi o to że jak ktoś jest na urlopie bądź na L4 to ma płacone tylko 15zł. Premia jest po 3miesiącach do 800zł a nie 800zł więc może być i 200zł chociał mało kto tyle dostaje, zazwyczaj jest to około 600zł brutto. Premia jest frekwencyjno-uznaniowo-absencyjna. jest też premia ale to już pod firmą kwartalna czyli taka 13-sta pensja tylko wypłacana co kwartał :), Można też przyjść do pracy z tzw. polecenia pracownika i wywalczyć sobie większa stawke oraz szybsze przejscie pod firme, Wiadome pod firmą są rożne benifity jak wczasy pod gruszą, dofinansowania do szkół dla dzieci (jeśli ktoś ma oczywiście ) na wszystko na książki,zeszyty itp. itd. a nawet dla zainteresowanych jest obiad za 5 zł :P Co roku jest organizowany piknik rodzinny, atrakcje itp. może i na sam początek i kokosów sie nie zarobi ale po tych 3 miesiacach sadze ze około 2200/2400 powinno być na 4 zmianach jest dużo nadgodzin oraz około dwa dni wiecej w miesiącu co daje nastepne 16h 100% i jak wypadnie z grafiku jakieś świeto to też wpadnie 100% PS jak ktoś chciałby z polecenia to piszcie na niedzwiedz08@wp.pl poki co dałem maila takiego a nie z imienia i nazwiska :P ja oczywiście za polecenie zgarniam kase a ktoś z was bedzie miał może lepszą stawke niż 13zł :P pozdrawiam

Mała
@Adient Siemianowice śląskie :) 27.06.2018 08:22

A z polecenia idzie sie pod firme odrazu czy trzeba przez posrednictwo?

hihi haha

szczerze praca jest w warunkach tragicznych. nie dziwie się że nawet urkaińcy nie chcą robić. latem 50 stopni przy maszynach . już teraz nie da się wytrzymać a wody przy sobie nie można mieć. owszem jest woda w baniach porozstawiana gdzieś po hali ale jak jest sam na maszynie nie masz szans zejść się napić . zresztą często gęsto tej wody brakuje bo nikt nie doniesie. po 4 h pracy już się człowiekowi słabo robi. można się odwodnić. kobiety dźwigają ciężkie kartony. maszyny są bardzo szybkie i nie ma czasu na sprawdzanie jakości kubków. potem są żale że pakuje się wadliwe . jak ktoś nie jest bardzo odporny nie ma szans tam pracować . za te 2000 prace można mieć wszędzie więc nie ma co się szczypać

Bronek
@hihi haha 28.05.2018 13:41

Dlaczego więc tu pracujesz?

hihi haha
@Bronek 14.06.2018 04:07

nie pracuje. byłam tam 3 dni. już dawno pracuje w 100 razy lepszej firmie

Bronek
@hihi haha 19.06.2018 14:12

Szkoda, że nie piszesz w jakiej...

Joanna

@zgrywus, dlaczego sądzisz, że inne osoby nie powinny starać się o pracę w firmie? Czy masz jakieś złe doświadczenia związane z tym pracodawcą? Opowiedz proszę nieco o charakterze swojej pracy. Czy widzisz też aspekty, które są dla Ciebie pozytywne?

anonymous
@Joanna 18.06.2018 15:46

przerwa na sniadanie

Joanna

@Bronek, powinny Ci się wyświetlać wszystkie wpisy, czy przejrzałeś kolejne strony? Może czegoś nie zauważyłeś? Wpisy wyświetlane są chronologicznie, od najnowszego do najstarszego, wliczając w to odpowiedzi na komentarz które mogą "przesunąć" oryginalny komentarz do góry. Możesz opowiedzieć o swoich doświadczeniach związanych z firmą? Co byś doradził osobom, które chcą aplikować?

zgrywus
@Joanna 13.06.2018 00:48

zeby nie aplikowaly

JASMINA

WIECEJ TAKICH BRONKOW A NORMA BEDZIE 2 RAZY WIEKSZA POGRATULOWAC !!! NIGDY NIE PISALAM ALE TERAZ MNIE ZAGOTOWALES !!!

Bronek
@JASMINA 25.05.2018 19:01

Nie wiem jaka moja wypowiedź cię zanotowała. Zauważyłem, że na tym forum wyświetlają się tylko ostatnie odpowiedzi, więc wychodzą z tego straszne bzdury bo nie wiadomo co właściwie było komentowane.

Joanna

Zapraszam was do zapoznania się z treścią regulaminu GoWork- forum nie służy prywatnym dyskusjom, lecz jest miejscem do wyrażenia swojej opinii o pracodawcy, w sposób wiarygodny i rzetelny. Zachęcam was do komentowania. Dla potencjalnych pracowników ważne będą takie aspekty, jak atmosfera na konkretnych działach, warunki pracy czy też pakiet socjalny.

Zostaw opinię o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O. - Siemianowice Śląskie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.