COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Adres: Budowlana 6, 41-100 Siemianowice Śląskie

NIP: 5490022619 KRS: 0000016602

COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.
3 88 6 1

Opinie o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Maja

Ustawiaczy ze swieca szukaj jak trzeba to niema bo przerwy maja po niewiadomo ile

Monika
@Maja 17.02.2019 13:45

Chyba u was na duo smartach tak się dzieje. Bo na innych wydziałach ustawiacz czasem w ogóle nie chodzi na przerwy, zwłaszcza gdy ma pod sobą takich nieudaczników jak ty maju.

Maja
@Monika 18.02.2019 09:46

To po grzyba mnie trzymaja

Maja
@Monika 18.02.2019 09:46

Tez macie monitoring ciekawe ko ma go wyregolowac skoro ustawiacz nie umi no chyba ze robi mi na zlosc

Maja

Jakosc maszyn ich zuzycie wola o pomste do nieba a potem pretensje ze normy nie ma kpina z pracownika ot cala prawda o firmie paccor siemianowice

ola tomasz

Dzięki tej firmie mam zniszczony kręgosłup i zęby .Praca bardzo ciężka ,dźwiganie ciężkich kartonów ,zwijanie foli jak dla kobiety ,a faceci też mają ciężko .Szybko :awansują : na ustawiaczy : Latem można zdechnąć gorąco kupili takie fajnie Watraki biurowe co nic w sumie nic nie dają Dają nowe maszyny co prują szybciej a człowiek już nie umie z nimi nadążyć Bardzo żałuje że tam poszłam 6 lat wystarczyło by moje życie się posypało ...

Monika
@ola tomasz 30.11.2018 11:22

Może zamiast ciągnąć palety zębami trzeba było użyć rąk? Człowiek mądry po szkodzie i teraz tylko gibis.

maja
@Monika 05.12.2018 05:16

nic straconego od nowego roku będą redukcje nowy wlasciciel nowe porzadki

Monika
@maja 05.12.2018 18:08

Chyba jednak nie :) zmiana właściciela a tak na prawdę - zmiana nazwy firmy, jest cykliczna. Średnio co 5 lat. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)

Maja
@Monika 06.12.2018 02:09

No wlasnie o pieniadze a konkretnie oszczednosci kto bedzie robil ano ukraincy po 12 godzin na 2 zmiany czy wiesz ile kasy zaoszczedzi firma

Seba
@Maja 06.12.2018 08:18

Problemem firmy wkrótce będzie to, że sami Ukraińcy nic nie zrobią, choćby ich tu przyszło tysiąc. Zarząd na razie jeszcze śpi, ale gdy się obudzi będzie już za późno.

maja
@Seba 06.12.2018 12:26

zapominasz ze czesc z ukraincow jest odelegowana z ukrainy gdzie tez jest coveris i pracowalo przy maszynach to dlaczego bym mieli nic tu nie zrobić sami

Seba
@maja 06.12.2018 18:02

Bo pracuję z nimi i widzę

Seba
@maja 06.12.2018 18:02

Maja co ty za pierdoły wypisujesz. Nawet jeśli ktoś z obecnych ukraińskich pracowników jest niby oddelegowany z podobnej fabryki na ukrainie, to pracował tam chyba jako sztyl od miotły. Nikt z nich, powtórzę absolutnie nikt z nich jak podejmował u nas pracę nie miał pojęcia o pracy przy maszynach. Większość nie potrafiła oklejarki ogarnąć. Bez naszych ustawiaczy oraz bardziej doświadczonych operatorów oni są w czarnej (usunięte przez administratora) Zresztą ty też jesteś w (usunięte przez administratora) bo pojęcia nie masz o czym piszesz. Nie udzielaj się już tu więcej bo WPROWADZASZ LUDZI W BŁĄD.

Maja
@Seba 09.12.2018 03:58

prawda w oczy kole przekonywać nie będę a przekonasz się po nowym roku ,a jak bys przeczytal moje starsze posty w których pisałam o sprzedaży coveris tez byli tacy co nie wierzyli i wierz mi lub nie ale mam pojecie o czy pisze , przez ciebie przemawia zlosc o bezsilność w kwesti redukcji i obawa o utrate pracy jak większość ludz w tym kraju

Seba
@Maja 09.12.2018 11:12

Firma była już sprzedawana 4 razy odkąd tu pracuję. Tu chodzi o podatki a raczej ich minimalizowanie. Proszę cię raz jeszcze w imieniu normalnych. Zajmij się czymś pożytecznym i przestań siać zamęt patologiczna id....o.

ola tomasz
@Monika 05.12.2018 05:16

A czy ja napisałam że zębami palety ciągałam czytaj ze zrozumieniem Od tych trujących spalin co się z dyszy wydostają ,no ale problemu nie ma .Byle kasa jest,desperaci zawsze się znajdą .Ludzie ten zakład nie powiń istnieć .Dla mnie nie zrozumiane jest Państwowe zakłady upadły ,ludzie by najmie żyli dobrze .A teraz to obozy pracy mają głos .....

maja
@Seba 09.12.2018 12:31

boisz się prawdy boisz obniżenie kosztów to nie tylko podatki

maja
@Seba 09.12.2018 12:31

Boisz się prawdy boisz obniżenie kosztów to nie tylko podatki jak każdy Polak cale zycie w jednej firmie jak uczen w jednej klasie

ja
@ola tomasz 30.11.2018 11:22

dlaczego zęby, od zagryzania... to metafora? poważnie

Głupiamaja
@maja 05.12.2018 18:08

I gdzie te redukcje od nowego roku ty głupia pindo? Nikt tyle bredni na temat tej firmy tu nie wypisuje ile ty. Zajmij się wreszcie czymś pożytecznym i przestań ludzi wprowadzać w błąd.

Maja
@Głupiamaja 08.02.2019 09:06

Dopiero jest luty cykorze

Maja
@Głupiamaja 08.02.2019 09:06

Dopiero jest luty cykorze

Maja
@Głupiamaja 08.02.2019 09:06

Czemu tylko ukraincy robia nadgodziny

Maja

He he geniusz sie znalazl

Głupiamaja
@Maja 09.02.2019 17:33

Wrócimy do tematu pod koniec roku, chora AMEBO ;)

Maja
@Głupiamaja 17.02.2019 08:19

Ok chory kroliku

Pracownik operator

(usunięte przez administratora) i tyle. Patalogia tam zarządzajaca ma wszystkich pracowników w dupie.kierownik offline grzebie w smieciach i daje upomnienia nawet za brak długopisu. Dla.niego pakowacze i operatorzy są nic niewartymi ludźm tylko ustawiacze są dla niego kimś. Jak ktoś mu podpadnie to zabrania przerw. Żenada. A inżynier wydziału jest nie lepszy ma swoich pupili i każe inwigilować im innych pracowników.

ja
@Pracownik operator 27.01.2018 11:05

przerwy Ci nie zabroni

Maja nieudacznika jak ktos nap
@Pracownik operator 27.01.2018 11:05

z jednej strony norma a z drugiej strony firma nie przestrzega instrukcji stosowania np. klejow efekt końcowy to zapchane dysze kleju rozwalony plan produkcji brak normy i na koniec premii i tak na prawde jest to sposób na oszczędzanie kosztem załogi pracowników cala filozofia

Maja
@Pracownik operator 27.01.2018 11:05

To co piszesz to nic nowego ustawiacze to pupilki. Szefow majstrow itp a jak masz problem z maszynom to szukaj ich ze swieczka zato sa na koniec zmiany niczym grzyby po deszczu zeby cie sprawdzic iles zrobil. Ustawiacz to poprostu kabel

byly huhta...
@Maja 29.01.2019 11:43

A właściwie to czemu nie zmienisz pacy ? Jako kto tam pracujesz, ze tak ciagle narzekasz? Czemu nie zostaniesz ustawiaczem?

Seba
@byly huhta... 02.02.2019 18:54

A gdzie taka może znaleźć pracę? Niestety minusem naszej firmy jest to że przyjmują takich do pracy.

Seba
@Maja 29.01.2019 11:43

Ty się najpierw pisać poprawnie naucz. Tyle błędów to moja córka nie robi w 2 klasie podstawówki.

Eeeaaaa
@Seba 04.02.2019 00:48

Masz zajć się pracą. A nie kutaszenem a to przy okazu hehhehe

Maja
@byly huhta... 02.02.2019 18:54

Prawda w oczy kole

Maja
@Seba 04.02.2019 00:44

To po co takich pryjmuja moze czas to zmienic

Grzesiek
@Eeeaaaa 04.02.2019 00:56

Zajć, kutaszenem, przy okazu... Pisać się trolu naucz!!!

Maja
@byly huhta... 02.02.2019 18:54

a ile znasz ustawiaczek w firmie

A.

Skierniewice to jeden wielki mobing pracuje tam kilka lat i z roku na rok coraz gorzej

Rabarbarowy kefir

Ludzie, podwyżki idom!!!

Lwia grzywa
@Rabarbarowy kefir 28.01.2019 10:22

Jakie podwyzki cos ci sie pomylilo chyba ze czynszu pradu itp

Lwia grzywa

Firma paccor przyjmuje samych nieudacznikow zyciowych ktorzy sprzataja hale lub robia selekcje bo nic innego nie umia a przy maszynie ustawiacz sila zeczy musi stac a potem pretensje ze plan sie wali

Grzesiek
@Lwia grzywa 15.01.2019 03:29

Np. taka Maja....

Lwia grzywa
@Grzesiek 17.01.2019 20:39

Znam tylko jadna Maje i jest trenerem TTW

Grzesiek
@Lwia grzywa 18.01.2019 05:21

Chodzi o tą co się udziela poniżej

lwia grzywa
@Grzesiek 18.01.2019 17:54

Tamtej nie znam

Maja

Black friday na pensji przez caly rok. Kto chętnym ??

Gucio
@Maja 23.11.2018 20:57

Maju czy ty jesteś ze sosnowa czy z dąbrowy

Maja
@Gucio 06.12.2018 03:44

Ani z sosnowca ani z dabrowy

Bronek
@Maja 06.12.2018 08:21

Maja lata tak z kwiatka na kwiatek ;-)

Gnój

Firma umiera Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić Ukraińców, przyjąć młodych Polaków i konkretnie im płacić

Jan
@Gnój 14.10.2018 22:20

Dzieki ukraincom firma ma dotacje z unii coveris nie jest wyjatkiem i mozna to sprawdzic np w urzedzie pracy

Rycerz spod Koziwólki
@Jan 15.10.2018 21:08

A co to obchodzi polskiego pracownika? To nas się pyta o atmosferę w firmie a nie Ukraińców. Firma jak każda inna, robi wszystko aby jak najwięcej zyskać finansowo. Niestety pracownik produkcji nic z tego nie ma.

Jan
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

To normalka tak wyglada kapitalizm niewierzysz wyjedz zagranice i sprawdz czy zplacom ci tyle samo co np Anglikowi

Ryszard
@Gnój 14.10.2018 22:20

To zobacz co się dzieje z Magnetti Marelli w Sosnowcu, Fiat sprzedał zakłady Japończykom, a oni skalkulują czy te polskie będą utrzymywać, transakcja sprzedaży odbyła się wczoraj.

Anty Bronek
@Ryszard 23.10.2018 16:24

W Sosnowcu to się może nawet Godzilla ocielić.

dżoana
@Gnój 14.10.2018 22:20

Problem tkwi w tym, że stawka jest konkurencyjna w stosunku do innych firm, ale nie ma pracowników na rynku polskim.

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:37

Pani tez pracuje na tz umowach smieciowych z znakiem zapytania czy np. za 3 miesiące ja przedluza ??

Jankowicz
@dżoana 02.11.2018 08:37

jasne ze niema bo kto chce robic na umowach krótkoterminowych lub zleceniu nie majac gwarancji ze mu ja przedluza majac rodzine takie umowy dobre sa dla studentow emerytow rencistów jako dorobienie do np. emerytury podobny styl zatrudnienia maja firmy ochroniarskie którym tez ciagle brak ludzi firmy które zatrudniają na dluzej nie maja problemów z personelem a prace w nich można dostać tylko po znajomości np. FASING KATOWICE

Bronek
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

Nasza firma, jak i każda inna nie jest dla pracowników produkcji tylko dla uzyskania zysku. Zarząd ocenia dyrekcję za powiększenie zysku lub za poniesienie straty. Ich nie obchodzi, czy zysk będzie pochodził z podniesienia produkcji, czy z uzyskania dotacji. A już całkiem mało obchodzi ich zadowolenie pracowników. Zakłady produkcyjne, banki, firmy usługowe i inne kierują się właśnie takimi kryteriami. I to nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Tak więc Rycerzu masz 100% racji tylko nie wiem czemu piszesz, że coś jest "niestety". Tak wygląda świat który nie będzie się oglądał na nasze chciejstwa.

Bronek
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:50

Nasza firma, jak i każda inna nie jest dla pracowników produkcji tylko dla uzyskania zysku. Zarząd ocenia dyrekcję za powiększenie zysku lub za poniesienie straty. Ich nie obchodzi, czy zysk będzie pochodził z podniesienia produkcji, czy z uzyskania dotacji. A już całkiem mało obchodzi ich zadowolenie pracowników. Zakłady produkcyjne, banki, firmy usługowe i inne kierują się właśnie takimi kryteriami. I to nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Tak więc Rycerzu masz 100% racji tylko nie wiem czemu piszesz, że coś jest "niestety". Tak wygląda świat który nie będzie się oglądał na nasze chciejstwa.

Maja
@Bronek 06.11.2018 19:27

Chociaz jeden co prawde napisal tylko zyski lecz jak kazdy medal i ten ma dwie strony utrata wykfalifikowanego personelu brak modernizacji i w koncu plajta albowiem dla mnie sprzedaz firmy to to samo co plajta

Maja

Pretekst przyjecie na stale 3 miechy papa a firma dotacje z uni ma

Bronek
@Maja 02.10.2018 12:56

Tak to wygląda w rzeczywistości: "Zezwolenie na pracę sezonową będzie można otrzymać po spełnieniu dwóch warunków: należy zaoferować cudzoziemcowi wynagrodzenie nie niższe niż wynagrodzenie innych pracowników wykonujących taką samą pracę oraz udowodnić, że nie ma możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy. – Taki zapis nadaje pewien przywilej polskim pracownikom, którzy powinni być zatrudniani w pierwszej kolejności. Warto jednak pamiętać, że imigracja zarobkowa, z którą teraz mamy do czynienia w Polsce, ma również charakter komplementarny, a nie substytucyjny. To oznacza, że cudzoziemcy wypełniają wakaty tam, gdzie Polaków po prostu brakuje – mówi Krzysztof Inglot, prezes zarządu Personnel Service." Jeśliby można zatrudnić odpowiednią liczbę Polaków to żaden Ukrainiec pracy w firmie by nie dostał. Do kogo więc masz pretensje o Ukraińców? Przyprowadź kolegów i koleżanki do pracy i nie marudź.

Anty Bronek
@Bronek 30.10.2018 15:35

Bronuś ta twoja imigracja zarobkowa o charakterze komplementarnym to dla coveris i podobnych firm, nic innego jak tylko pretekst aby sztucznie blokować przyjęcia młodych Polaków do pracy. Gdyby firma chciała współpracować z młodym Polakami to zaoferowała by im takie wynagrodzenie które było by dla nich motywacją aby tu zostać i się rozwijać. Doskonale wiadomo że coveris na to STAĆ! Jednak oni wolą ściągnąć kilka autobusów z ukraincami i udawać że wszystko gra. Ukraińcy na razie godzą się na te warunki. Na razie. Do Ukraińców pretensji mieć nie można. Do zarządzających coverisem, jak najbardziej.

nick
@Anty Bronek 30.10.2018 16:53

Oj przestan nikt nikomu nic nie blokuje. Myslisz ze sciaganie ukraincow to maly koszt dla Coveris, nie badz smieszny. Oplacenie mieszkania, dojazdy i do tego 70% jest bezuzyteczna i sama przy maszynie nie stanie. Siedza i robia selekcje, robiac nadgodziny a przeciez sprawdzajac kubki i siedzac na (usunięte przez administratora) sie nie narobia, maja wieksza wyplate niz starszy operator ktory na to tyra.Ot cala prawda Czemu jest taka polityka a nie inna spytaj w Coveris.

Maja
@Bronek 30.10.2018 15:35

skoro tak twierdzisz to pewnie tak jest tylko mam 1 pytanko czemu firma niechce przyjmować na tz etaty tylko na umowy krótkoterminowe , a co do ukraincow to nie wiem kto ci takich bajek naopowiadal ze firma im oplaca busy czy wynajem mieszkan

Maja
@nick 31.10.2018 10:41

Kto ci naopowiadal takich bajek ze firma oplaca ukraincom mieszkania czy przejazdy chyba nigdy z zadnym nie rozmawiales

nick
@Maja 01.11.2018 15:00

Sprawdz sie zostaniesz na dluzej, spinaj sie, rob norme, ogarniaj maszyne to nie jest latwa praca. Na jakim dziale pracujesz?

Maja
@nick 01.11.2018 18:12

Kiedy się sprawdze za rok dwa lata a może 3 wyorazsobie ze pracuje ju 2 lata i jakos niechca dac mi umowy na czas nieokreślony tz etat tylko przedluzaja te krótkoterminowe Mydlenie oczu żaden prezes ani zarząd się nie przyzna do tego ze dzięki tym umowom krótkoterminowym firma ma dotacje z unii za przyjęcia a żeby dostać etat to musi być wakat na produkcji a tam 30 osob na zmiane a maszyn na hali np. 11 czy dwanaście wiec nic dziwnego ze zajmują się selekcja bo co maja robic stać po 3 osoby przy maszynie .nikt niechce robic w firmie która niechce dac umowy na czas nieokreślony .kiedyś było tak 3 miesiące okres próbny a potem umowa na czas nieokreślony a dziś tz smieciowki i gadanie ze nikt się nie nadaje .do poki będą dotacje z uni za przyjęcia to będzie tak zawsze niezależnie od firmy coveris nie jest wyjątkiem popytaj gdzie chcesz w amazonie adiecie itp. na Bank jesteście z bronkiem blisko zarządu i bronicie polityki ekonomicznej firmy

dżoana
@Maja 01.11.2018 20:05

Czy mogłabym prosić o program z którego korzysta niby firma Coveris? Nie ma takich programów unijnych dla dużych przedsiębiorstw...

noname
@Maja 02.10.2018 12:56

wypowiedź w stylu ''nie znam się a się wypowiem'' ;) podaj proszę podstawę prawną/zapis/rozporządzenie o dotacjach z Unii za ukrainców bo chyba za mało się znam... z tego co wiem to firma nic z nich nie ma, a wręcz przeciwnie. po prostu nie ma polakow chętnych do pracy bo wola siedzieć na (usunięte przez administratora) i pobierać zasiłki lub inny socjal bądź siedzieć na l4, taka smutna prawda

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:36

To ciekawe kto birze dotacje unijne skoro nie firmy to moze rzad

Maja
@noname 02.11.2018 09:48

Nie pisalem o ukraincach tylko polakach a wiedze posiadam np z urzedu miasta a skoro firma niema zadnych korzysci z unii to czemu niema przyjec na umowy na czas nieokreslony tz etaty mozna spytac w kadrach czy przyjma kogos z produkcji na etat

Maja
@dżoana 02.11.2018 08:36

niema proponuje wejść na internet i wpisac pomoc lub dotacje uniijne dla dużych przedsiębiorstw tj powyżej 250 osob i czytamy ze na takie firmy uniia przeznacza w latach 2012 2020 bagatela 88 miliardow euro i zapewniam pania ze nikt w kadrach mimo tego ze chce umowę na czas nieokreślony takiej mi ani nikomu nie dam może ktoś mi to wyjasni jeśli nie chodzi o kaso to o co ,bo jak dla mnie argument ze się nie nadaje jest mało przekonywujący po 2 lach pracy .jak dla mnie dziwne na etat się nie nadaje ale za to na krótkoterminowe tak dziwne i nie jestem wyjątkiem .Może pan Prezes to wyjasni przyjęcia sa na smieciowki a na etat niema

noname
@Maja 02.11.2018 10:56

ale proszę, nie myl śmieciówki (umowy zlecenie) z normalna umową o pracę... może dla Ciebie umowa o pracę na czas określony to śmieciówka, ale nie myl pojęć i nie wprowadzaj innych w błąd

Diablica455
@noname 02.11.2018 11:10

nikogo nie myle umowy krótkoterminowe to tez smieciowki i odp pytaniem czy na umowie krótkoterminowej mam prawo do urlopu do płatnego chorobowego a może do kart podarunkowych dotacji pracowniczych wczasow pod grusza bo z tego co wiem to nie umowa krotkoterminow o prace ma bardzo ograniczone prawa w stosunku do umowy na czas nieokreślony proponuje zasiegnac porady prawnika bezpłatnie np. w urzędzie pracy

Maja
@noname 02.11.2018 11:10

W dalszym ciagu nie mam odpowiedzi czemu firma nichce przyjmowac na etety skoro brakuje ludzi

Diablica455
@noname 02.11.2018 09:48

DZIEKI TEMU POSTOWI WIEM CZEMU NIEMA PRZYJEC NA ETATY PRZYJMUJA PO TO ZEBY ZASTAPIC TYCH CO NP CHORUJA CZYLI NP NA 3 MIESIACE NA TAK ZWANE ZASTEPSTWO ZEBY ZAPEWNIC CIAGLOSC PRODUKCJI WSZYSTKO JASNE

krzychu345
@Diablica455 02.11.2018 12:14

przecież sa normalne przyjecia na etat bezposredhnio pod zaklad

Diablica455
@krzychu345 02.11.2018 13:33

To ciekawe bo jakos w kadrach powiedziała mi cos wręcz przeciwnego Zakladam ze nie pytales vw kadrach tylko posługujesz się ogłoszeniami np. na dzwiach wejściowych na zakład sa przyjęcia ale nie na etaty

Bronek
@Anty Bronek 30.10.2018 16:53

Hura!!! Dzisiaj dowiedziałem się, że imigracja zarobkowa jest moja: "Bronuś ta twoja imigracja zarobkowa". Nigdy nie spodziewałem się, że będę przyczyną emigracją zarobkową z Ukrainy. Anty Bronku, czytaj i zgodnie z nauką wyniesioną z gimnazjum staraj się zrozumieć przeczytane słowa.

Bronek
@Maja 01.11.2018 15:00

Maju. Mnie po przepracowaniu trzymiesięcznego okresu próbnego przyjęto na okres nieokreślony. Jakieś 2 lata temu. Może okazałem się bardziej przydatny dla zakładu niż ty. Nie chcę ci uchybiać, ale mam inne niż ty doświadczenia. Mało tego, przy przejściu na zatrudnienie na czas nieokreślony dostałem podwyżkę o 150 zł (brutto).

Maja
@Bronek 07.11.2018 20:31

Jak sam zauwazyles to bylo 2 lata temu

przemo

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wszystko

jankowicz

Prace należy traktować jako sezonowa ,dorywcza tymczasowa i zapewniam wszystkich ze niema w tym zadnej zlosliwosci tylko brutalna rzeczywistość a kto niewierzy niech się zatrudni i sam się przekona

Bronek
@jankowicz 02.11.2018 14:05

Zatrudniłem się i nie żałuję. Pracuję już 2 lata. Pozdrawiam nieudaczników.

Jankowicz
@Bronek 02.11.2018 22:14

To po co ich trzymia blokuja tylko etaty

Maja

Ktos zapyta a skad agencja ma kase na zus czy podatek z pracownika z budrzetu miasta

Maja

To proste pracownik tymczasowy jest tanszy w utrzymaniu niz etatowy wyjasniam za pracow tymczasowego zus czy podatek placi agencja a nie firma coveris

Diablica455

Nie dziwi mnie to ze firma ciagle szuka ludzi skoro nie oferuje pracy nastale w dzisiejszych czasach każdy chce mieć stala prace a nie od umowy do umowy glownie 3 miesięczne lub miesięczne ze znakiem zapytania czy będę robil / robila czy będę szukac nowej

Diablica455

Do wszystkich zainteresowanych firma nie zawiera umow na czas nieokreślony tylko umowy zlecenia lub krótkoterminowe w celu uzupełnienia brakow kadrowych wynikających z urlopow lub chorobowego pracowników etatowych reasumując ,praca polecana jest emerytom rencistom lub studentom

Diablica455

Do wszystkich maj Dzoan itp. do poki nie zmieni się polityka firmy w zakresie zatrudnienia { rodzaj umowy ) to wiecznie będzie brakować rak do pracy ,bo każdy zdrowo myslacy woli mieć umowę na czas nieokreślony lub długo terminowa niż tak zwane smieciowki i zastanawiać się co miesiąc lub 3 miesiące czy mu ja przedluza

Ja

Najgorsza praca w ktorej pracowalem masakra. Nie polecam nikomu tej firmy masakra

Anty Bronek
@Ja 30.10.2018 17:29

Skoro tak często zmieniasz pracę to chyba do niczego się nie nadajesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

tam zaden polak dawno sie nie zachaczyl na dluzej, teraz stawia sie na ukraincow, przemysl to

fajnaJa

Co Ty gadasz anonymous. Pracuje tam od roku i owszem, jest tam dużo Ukraińców, ale Polaków sobie również cenią. Praca łatwa, czasem stresująca jak to praca, nie jest ani trudna ani skomplikowana. Są takie dni kiedy nie ma czasu na nic, a są takie dni, że jest bardzo spokojnie. Zarobki są dobre, tylko system 4 brygadowy może człowieka drażnić, ale idzie i do tego przywyknąć

Bronek
@fajnaJa 12.09.2018 22:46

Cały interes polega na tym, że jeden idzie do pracy, żeby zrobić swoje i zarobić (na dzieci, na zachcianki, na hobby - na co kto potrzebuje), a drugi idzie do pracy bo musi, bo mu rodzice każą, żona zmusza i w ogóle wszyscy przypierdzielają się, że "nie robi". Dlatego mimo hałasu i temperatury jedni pracują latami, a inni po kilka miesięcy. Stąd też różne opinie o zakładzie.

Diablica455

Polecam ksiazke Polski rynek pracy to Patologia Jacka Slowika opowiada o pracownikach roszczeniowych ktorzy ciagle traca prace bo sa niewygodni dla pracodawcy

Bronek
@Diablica455 22.09.2018 16:36

Nie wiem jak w książce, ale mój syn w niektórych "pracach" pracuje od kilku miesięcy do kilku dni i te kilka miesięcy to nie jest 9 tylko raczej 3. Większość kończy przez porzucenie pracy i tak naprawdę nie wiem dlaczego. Na pewno nie z powodu pracodawcy. Myślę, że nie jest wyjątkiem - ich jest więcej.

Feliks

Skąd takie czarne myśli. Dobra firma więc spokojnie można pracować.

nick
@Feliks 23.10.2018 12:51

i te awanse z ujowszych maszyn na jescze ujowsze zapraszamy

Monika
@nick 24.10.2018 01:06

Ujowy to masz łeb Feliks...

Ktos33

5.53 premii żart! !!!

Gnój
@Ktos33 03.09.2018 16:49

To dwie butelki żubra. Powinieneś się cieszyć że firma stawia ci dwa piwka.

Jan
@Ktos33 03.09.2018 16:49

Premia jest uzalezniona od ilosci reklamacjii

Rycerz spod Koziwólki
@Jan 15.10.2018 21:05

A reklamacje są uzależnione od warunków pracy i motywacji pracowników. Nie pogrążaj się człowieku.

Jan
@Rycerz spod Koziwólki 16.10.2018 18:52

Reklamacje to ty i maszyna to ty sprawdzasz jakosc wyrobu z maszyny czyz nie tak

Pracownik

Praca ok tylko mógł by być dodatek za system 4- ro brygadowy

Jan
@Pracownik 15.10.2018 19:14

A niby co jest chyba jestes nowy i nie miales wyplaty

Joanna

@anonymous, z pewnością widzisz też inne dobre strony, niż tylko przerwa. Jak sądzisz, czy pracownicy są ze sobą w dobrych relacjach? Czy ci bardziej doświadczeni pomagają początkującym? Dajcie znać, każda opinia jest bardzo ważna, pamiętajcie jednak o tym, by była na temat.

Nitka
@Joanna 24.06.2018 15:19

jeśli tylko masz jakiś problem, możesz podejść do kogokolwiek i zapytać. Nikt nie gryzie a każdy udzieli wskazówek.

Joanna

@HTC HD2 Co rozumiesz przez stwierdzenie, że "nie można"? Czy mógłbyś tę myśl wyrazić nieco jaśniej? Konkretne informacje na temat firmy COVERIS RIGID są bardzo istotne, dlatego dobrze by było, gdybyś je uwzględnił. Zachęcam Cię do zrobienia tego.

Rico
@Joanna 18.07.2018 14:12

Jaka inwigilacja, niektórzy są już jak przewrażliwiony szpieg, boja się nawet oddychać, firma stabilna, płaci różne dodatki, jak się nie chce robić to trzeba szukać innej pracy, tak jest w całej Polsce, inwigilacja, he, he, he.

robotnik
@Joanna 18.07.2018 14:12

moze ktoś zrobic porzadek z kadrowa w skierniewicach żeby pracownik nie czekał jak na audiencje godzine bo pani plotkami sie zajmuje,jakoś jak przyjeżdżajż panie z kadr z siemianowic nie ma tego problemu i kadrowa skierniewicka jak wtedy jest zupelnie inaczej się zachowuje

Czarek

Idealnych firm nie ma . Wystarczy dobrze pracować a zadowolenie z pracy gwarantowane!

ONA

Każdy wie co sie dzieje i ze jest do d.....py. Niema co się skarżyć bo dyrekcja wie co sie dzieje i niestety na to pozwala. Smutna ale prawdziwa prawda. Tyle w temacie, dziekuje za uwagę.

Joanna

@ONA A czy ten fakt, który opisujesz został zgłoszony szefostwu firmy COVERIS RIGID? Jeśli tak, to z jakim efektem, co otrzymaliście w odpowiedzi? Jest to poważny zarzut względem firmy, dlatego prosiłabym Cię o odpowiedź, która będzie zawierać więcej informacji.

HTC HD2
@Joanna 12.07.2018 13:37

Nie można. Inwigilacja :)

Joanna

@Smutny Z jakiego powodu - jak twierdzisz - morale bardziej doświadczonych pracowników w firmie COVERIS RIGID spadają? Nie napisałeś konkretnie w czym rzecz, a to jest bardzo istotne. Dlatego właśnie chciałabym Cię prosić, abyś to opisał. Będę wdzięczna.

ONA
@Joanna 06.07.2018 14:03

Starzy pracownicy źle sie czują ponieważ Ukraińcy sa lepiej traktowani-na wszystko sie im pozwala a my musimy zapierniczac.

Joanna

@Adient Siemianowice śląskie :) Chciałabym spytać o to, jaka w firmie jest atmosfera? Jako, że w miejscu pracy spędza się znaczną część dnia to informacja na temat atmosfery dla wielu osób będzie na pewno bardzo istotna. W związku z tym, chciałabym Cię prosić, abyś opisał, jaka ona w firmie COVERIS RIGID jest. Będę wdzięczna.

Gold
@Joanna 30.06.2018 16:58

Sami frajerzy tam robia

Zostaw opinię o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O. - Siemianowice Śląskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.