Firma szukała osoby na stanowisko Specjalista ds. części / Pracownik sklepu internetowego i stacjonarnego. Praca była na pełny etat i tylko stacjonarnie, zapewniano jednozmianowy system, stabilne zatrudnienie i brak dress code’u jako benefit.
Jak naprawdę wygląda atmosfera w tym zespole i czy wsparcie było od początku? Ktoś może napisać, czy dało się szybko wdrożyć bez dużego doświadczenia?
Najbardziej nieprofesjonalna rozmowa o pracę w jakiej dane mi było uczestniczyć. Do biura w którym odbywała się rozmowa co chwilę wchodzili różni pracownicy sprawdzić coś na komputerze. Żenujące. Po rozmowie zero odzewu mimo zapewnień o podaniu pozytywnej lub negatywnej odpowiedzi.
VIN
23.07.2024 17:05
Nie wiem na jakie stanowisko aplikowałeś, ale przynajmniej zaprosili cię na rozmowę. Mi odpisali że wybrali innego kandydata, więc spoko, ale dziś znów pokazało się ogłoszenie na to samo stanowisko na które ja aplikowałem. Chyba się kandydat nie zdecydował :D
Zostaw merytoryczną opinię o JD HYDRO Janusz Dąbrowski