Firma generalnie słaba - jeśli jest wszystko dobrze to jest fajnie i sympatycznie, a jak zaczynają się schody to już zaczyna być pod górkę z wybojami ... przepływa ważnych informacji - zerowy, info o stanie firmy - zero, tylko obietnice z często i gęsto używanymi słowami: będzie dobrze, na pewno będzie dobrze, pokraszone stwierdzeniem: wierzymy w was (w domyśle pracujących bez wypłaty w salonach) A tym co nie bardzo to odpowiada pogrożą paluszkiem lub podziękują ;-) Podstawa zarobkowa na niskim poziomie, z mało realną opcją podwyżki kiedykolwiek, a premie wyliczane na zasadzie: a jakby tu dać mniej? ;-) (do tego premia nie jest usankcjonowana datowo nigdzie - dostaniesz dziś, a może za miesiąc) Dodatkowo od kilku miesięcy firma zalega z płatnościami, od kontrahentów i ZUSu począwszy na wypłatach dla pracowników kończywszy. Informacji kiedy zostanie to naprostowane - TOTALNY BRAK. W salonie robota za kilka osób naraz, kierownictwo, marketing, telemarketing i ze wszystkim trzeba się wyrobić bo jak nie to premia wystarczy na Big Maca... Trzeba wspomnieć ze wszystko bez szkoleń, na hura i mają być efekty na wczoraj. Strony internetowe w niezłym bałaganie - od błędnych opisów po opisy czegoś czego nie ma, co owocuje "zadowoleniem" klientów, dość niekiedy głośnym ;-) Załoga (niektórzy) jest w porządku, ale to nie rekompensuje widocznych gołym okiem braków (braku zaufania do pracodawcy) NIE POLECAM