Meb Technical Group

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 24 ocen.

Meb Technical Group
3 24 6 1

Opinie o Meb Technical Group

Nikt ważny

Dobry, wiecie może coś więcej na temat tego całego Kamila N...? Podobno został wypuszczony i szuka dalej "zemsty". Bo sa pewne obawy ze wpadnie i zrobi komuś krzywdę? Wiecie cos?

Nones
@Nikt ważny 20.05.2018 21:30

Taaa szykuje zemstę :) puknijcie się w głowę, chłopak był chory wiec trafił do szpitala. Wyleczył się i sprawa umorzona, tyle w temacie półgłówki

MEB Group

Szanowni Państwo, w dniu dzisiejszym zatrzymany został przez opolską policję Pan Kamil N., który publikował opinie także pod pseudonimem "Kozik". Po zatrzymaniu został natychmiast skierowany na badania psychiatryczne na oddział zamknięty szpitala psychiatrycznego. Sprawą obecnie zajmuje się także prokuratura w Opolu. Za wszelkie nieprzyjemności wynikłe w związku z niniejszą sprawą przepraszamy. Pozdrawiamy MEB Group

Byku
@MEB Group 13.04.2018 15:17

Nieprzyjemności chyba teraz sami będziecie mieć. Bo chłopak nie ubezpieczony, umowa prawnie nie rozwiązana, bałagan w papierach.

Nie wierze w to
@MEB Group 13.04.2018 15:17

Ciekawe jakim sposobem wysłalibyście niewinną osobe do psychiatryka? Łapówka dla szpitala...

Znajomy
@Nie wierze w to 13.04.2018 23:19

Niewinna osobe ? Na filmikach ktore dodawal na roznych stronach, na roznych portalach spolecznosciowych widac, ze nie jest niewinny. Osoba ktora w samochodzie o godzinie 02:30 wypija na raz dwa piwa, nastepnie rusza samochodem i jezdzi po miescie 100 km/h to normalne ? Na autostradzie jedzie ponad 200km/h trzymajac jedna reka telefon a druga wymachuje przed kamera (nie trzymajac kierownicy) to normalne ? Na szczescie nie spowodowal wypadku, nie zabil nikogo (nie)umyslnie... To raczej jednoznaczne znaki, ze ta osoba potrzebuje pomocy emocjonalnej, psychicznej. Zreszta: nie chodzi tu o to by teraz tu opisywac osobe, tylko to strona dla osob ktore chca dowiedziec sie cos na temat firmy-kto jest chociaz w kilku procentach kumaty zorientuje sie, ze te komentarze pochodzace od "kozik" itp nie sa do konca zrozumiale, pomocne. Pozdrawiam

KOZIK
@Znajomy 14.04.2018 00:09

Pierwsze jeździł A potem wypił A to chyba różnica. Pozdrawiam zza krat

Robert Kluczbork

Witam chciałbym polecić firmę M. E. B gdyż nie mam od czterech lat żadnych złych wspomnień oraz jak na pracę za granicą to bardzo często jestem w domu można połączyć przyjemne z pożytecznym pozdrawiam

Barbara

@KOZIK TEAM, rozumiem, że możesz mieć niemiłe doświadczenia z firmą Meb Technical Group. Używanie jednak takich słów jak "oszust" jest niedozwolone na naszym forum (https://www.gowork.pl/regulamin ). Czy możesz nakreślić swoją sytuację? @SZCZECIN TEAM, czyli na rozmowie rekrutacyjnej przedstawiane są inne warunki niż te, które później realnie mają miejsce?

Sandra
@Barbara 26.03.2018 10:59

Mój chłopak opowiadał o jakiejś miłej Pani Basi z kadr, co ma chłopaka na ulicy myśliwskiej. Podajecie kwotę netto czyli na rękę. Ale jak możecie w wypłatę wliczyć pieniądze każdemu za kilometry jak wiadomo, że jeździ się w 2 , 5 lub 8. A każdy ma km wpisane jakby sam jechał. To są nieopodatkowane pieniądze. To samo za mieszkanie. Jak można w wypłatę wliczyc pieniądze na mieszkanie i upchać ludzi jak mrówki. Bez możliwości meldunku.... Rozliczacie się z faktur więc dajcie też meldunki. A nie 50 euro z wypłaty bierzecie za meldunek. Jeszcze problem robicie. A zwolnienie kogoś bez alkomatu.... W Polsce nie do pomyślenia. A Niemcy.... Z Opola jakiś Pan wyczuł, że jest nietrzeźwy.. On dla was pracował Ciężko. Prosił was o normalne zwolnienie. A teraz jeździ po nocach i myśli jak waszą firmę zamknąć. W sumie dzięki temu mnie poznał. Ale muszę się ukrywać. Straszycie go... Dajcie mu spokój w końcu. Chłopak wiele mi opowiadał. Znam go niedlugo ale widziałam go jak bronił bezdomnych, bezbronnych, ludzi co potrzebują pomocy. Lepiej mu oddajcie co wasze bo on się nie podda.

Życzliwy.szczecin@o3.pl
@Barbara 26.03.2018 10:59

Do Barbara. Jak Ci się coś nie podoba napisz do administratora. Jeżeli mówisz, że portal jest Twój. Ok Ale pisz jako administrator. Nie poddawaj się pod właściciela serwisu gowork.pl. bo znajdę Twoje ip i wyśle to do administratora. Pewno jesteś od tych cwaniaków co oszukują ludzi. Firma MEB group OPOLE. ........ Daj sobie spokój bo Kozik zniszczy waszą firmę. A to dobry kolega więc mu pomogę. Pozdrawiam. Wesołych świąt.

Olka
@Sandra 30.03.2018 15:10

Proszę Sandra o kontakt olakwiatkowska8@o2.pl, w sprawie Kamila, to ważne.

Knknkn
@Olka 13.04.2018 17:56

Najbliższe tzn upoważnione osoby wiedzą jak sie ma Kamil i tylko my wiemy jakie ma problemy. Wszystkie sandry itd nie róbcie zamieszania i wtrącajcie się w nie swoje sprawy.

Jojo

Nędzne stawki. Za narzędzia i kurki trzeba płaci. Pokoje przeludnione, zdezelowane samochody z wypożyczalni. No i pan Jacek Z. Jedyny niepowtarzalny a przede wszystkim nie omylny. Nie toleruje sprzeciwu, innego zdania, wszystko załatwia krzykiem i taki ktoś jest kierownikiem tej firmy a to zwykły prostak.

anonim

(usunięte przez administratora)

SZCZECIN TEAM

KOZIK Szczecin jest za Tobą, A razem ze Szczecinem cała Dania i Norwegia. Nagrania mamy, Papiery mamy. Przyjedziemy po nich z POLICJĄ. Akcja Policji w Austrii nie wystarczyła? Będzie akcja POLICJI w Niemczech. Działaj. Twoja dziewczyna jest bezpieczna!!! Pozdro Nie Daj Się OSZUSTOM PODATKOWYM z MEB OPOLE.

KATOWICE_NOCĄ_MAR&FRAN.

KOZIK Mariacka jest z Tobą. Dedykujemy im kawałek. Mój ziomek. Ganja (usunięte przez administratora) Plus POLICJA. Pozdrawiają Katowice. Mariacka + Francuska! Damy Radę. Ogarnij bezdomnego....

Anonim
@SZCZECIN TEAM 22.03.2018 15:19

Problemy z dzieciństwem widzę :p pewnie w Katowicach za biedra kartony zbieracie :P a ty tam ze szczecina się nie wypowiadaj bo wątpię byś ty tam pracował

SZCZECIN TEAM
@Anonim 28.03.2018 09:11

To się przedstaw pajacu. .....

Kamil Nowotarski
@Anonim 28.03.2018 09:11

Bądź w dziupli w Oświęcimiu w niedzielę. Tylko to lokal znajomego. Wtedy Ci coś pokażę. I bez głupich numerów bo ochrona jest za mną. Wtedy zobaczysz biedronkę. Pajacu

anonim

(usunięte przez administratora)

Elci

Nie wiem kto się tu wypowiada :P ale ja oceniam firmę bardzo pozytywnie :) wszystko jak było ustalone tak było :)

SZCZECIN TEAM
@Elci 19.05.2017 13:07

A wiesz o Tym, że podają Ci kwotę netto. A potem w wypłatę wliczają nieopodatkowane pieniądze czyli diety, kilometry, nawet kasę za mieszkanie. A wiadomo że mieszkanie dają sami..... Obudzisz się jak przyjdzie czas emerytury. Chyba, że mówisz że nie dozyjesz no to Ok. Pozdrawiam.

chlopSPODopola
@SZCZECIN TEAM 22.03.2018 20:15

cześć szczecin, możesz rozwinąć temat? jak nie tutaj to prosze odezwij sie na maila, trudno.90@o2.pl

generał

czytam te opinie o tej firmie jest to zenujace pracowałem ja i prucuje mój syn ija nie nazekałem isyn nie nazeka

Mariusz78
@generał 27.12.2017 16:54

No pewnie dostał polecenie od szefa ze ma takie głupoty rozpisywać znam to bo sam takie coś robiłem jak tam pracowałem naprawdę sytuacja i atmosfera w firmie jest tragiczna źle się tam pracuje znam dużo lepsze firmy obecna w której pracuje jest najlpesza i nie zmienię jej za żadne skarby polecam także innym

Robert z Jaworzna
@generał 27.12.2017 16:54

Ostatnio zwolniono z "MEB-u" szesciu pracownikow za picie alkoholu w pracy. Dostali kary po 200 € i niektorym zatrzymano wartosc nieoddanych narzedzi. teraz wszyscy marudza na tym portalu. A zadowoleni nie szukaja nowej pracy. To firma z tradycja od 2009 roku i sa tacy jak ja ktorzy sa od poczatku. Wyplata zawsze na czas, jak nie podpadniesz za picie to wszystko jest w porzadku, a nawet lepiej niz u innych.

Martyna

Jak człowiek przykłada się do pracy to zawsze ma dobrze i nie problemów!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzesiek

Jak szukasz serio dobrej pracy to polecam obecną w której pracuje. Naprawdę dobra płaca miła atmosfera ogólnie jest bardzo fajnie

tomm

też się naciąłem po czasie . jak chciałem jakiś czas temu prosić o więcej pieniedzy to odmówili i jak zacząłem szukać innej lepiej płatnej pracy w Niemczech to mnie bez pytania zwolnili ! tak się nie postępuje z ludźmi . ODRADZAM

anonim

(usunięte przez administratora)

miki

od 7 euro ?? a mieszkanie i dojazd ?

ala

pokrywają ci mieszkanie i dojazd . ale za to masz od 7 Euro na rękę . Ukraińcy mają więcej płacone !

Tadek

Powiem tak firma ta znaczy co się w niej dzieje to tragedia pracowałem w wielu firmach elektrycznych i ta była najgorsza z nich wszystkich obecnie pracuje w firmie Elektrolino i jestem bardzo zadowolny zarobki bardzo dobre jednym słowem zależy im na pracowniku

Miki

Witam czy ktoś napisze mamy wyjechać jako brygada do Niemiec z tej firmy jako Monterzy wentylacji czy warto się angażować ??

tomm

Napiszę ktos jakie są tutaj zarobki przy wentylacji ?

jaa

czy warto od nich jechac do pracy jako elektryk?

maniek

firma Mob Technical poszukuje elektromontera i monterów różnych specjalności, dała ogłoszenie na swojej stronie, ale nic konkretnego o warunkach zatrudnienia nie podała. może odezwie sie pracownik tej firmy i pomoże?

elektryk

to teraz ja tez sie zastanawiam czy jestem ubezpieczony. wie ktos jak to sprawdzic czy mnie firma MEB ubezpieczyla ???

chudy

ja też niestety nie polecam..

Zostaw opinię o Meb Technical Group - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meb Technical Group