GLOBALS SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 183 ocen.

Opinie o GLOBALS SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALS SP. Z O.O.

Julka

Czy coś dzieje się w firmie? Zastanawiam sie nad przyczynami takiej ciszy????

ikn

nesre, a czy wy - wypowiadający się tak barwnie o firmie - byliście u nich na rozmowie rekrutacyjnej ? Jeżeli tak to proszę o informację co dokładnie firma oferuje.

byly pracownik globals

Witam nie zatrudniajcie się w globals bo po pierwsze firma upada drugie firma nie AZ tyle obiektow ostatnio rozmawialem ze znajomym który jest dyr do spraw ochrony i sam mi powiedział ze nie warto się zatrudniać bo na miesiąc i wyrzucają globals traci obiekty jeden za drugi .

papież
@byly pracownik globals 09.05.2015 08:21
Witam nie zatrudniajcie się w globals bo po pierwsze firma upada drugie firma nie AZ tyle obiektow ostatnio rozmawialem ze znaj...

Widać dlaczego Ciebie z niej wyrzucili jeżeli nie potrafisz się wysłowić i poprawnie po polsku napisać. Pisałeś na jednym wdechu czy jak? Nie bronie globalsa czy umbrelli bo już tam nie pracuje, ale ja pracowałem za dobrych czasów globalsa jeszcze przez fuzją.

prezes prezesów

Globals II - Gdańsk ul.Wajdeloty 12 UMBRELLA SECURITY - Gdańsk ul.Wajdeloty 12 teraz sami sobie wytłumaczcie co to za firma i dlaczego takie stawki śmieszne. Dalej macie przy etacie umowę zlecenie na nadgodziny z firmy sprzątającej?

róża90

no właśnie, ja tez się bardzo zastanawiam nad podjęciem zatrudnienia w GLOBALS SP. Z O.O. , natomiast musze dokładnie wiedzieć ile netto na rękę bm zarobiła. czy to 8 zł o których wspominaliście niejednokrotnie to jest netto czy bruttalnie? możecie proszę też opisać jak przedstawia się system premiowy, okejka?

Statis
@róża90 08.01.2015 12:26
no właśnie, ja tez się bardzo zastanawiam nad podjęciem zatrudnienia w GLOBALS SP. Z O.O. , natomiast musze dokładnie wiedzieć...

7zł na rękę , chyba że stawki poszły w dół . Moim zdanie nie warto podejmować pracy w tej pseudo-firmie .

Tom

Nie pracowałem w tej firmie ale w paru innych i stawki wszędzie są podobne. Wszystkim wiadomo, że w ochronie pracuje zazwyczaj student, emeryt i rencista który tylko dorabia. Jeśli ktoś urodził się od razu "prezesem" to szuka pracy w niewłaściwym miejscu. Można zarobić 10-15 zł/h na budowie, tylko że tam trzeba pracować a nie narzekać, no i kasa również wypłacana jest wg uznania pracodawcy. Życzę powodzenia maruderom poszukującym intratnego zajęcia.

seba

pracowałem w tej firmie i takiej agencji ochrony nie widziałem to mój syn który ma 5 lat by otworzył 100 razy lepszą zwykłe naciąganie i oszustwo

inspektor

to jedno wielkie dno, dyrektorzy i prezesie to partacze, nic nie można załatwić i tylko straszą, ale czego się spodziewać jak to klon firmy pana K.........

sssssss
@inspektor 22.03.2014 10:27
to jedno wielkie dno, dyrektorzy i prezesie to partacze, nic nie można załatwić i tylko straszą, ale czego się spodziewać jak t...

haha jaki koleś! Zaczął w grudniu pracę a dostał w styczniu kasę - eeee to widzę że w państwówce wcześniej robiłeś albo ktoś ci powiedział że z góry się kase powinno dostawać - (usunięte przez administratora)

SZczecin

Najgorsza firma ochroniarska w jakiej pracowałem ( Szczecin) . Na spotkaniu rekrutacyjnym obiecywano miłą atmosferę ,wsparcie , wypłaty na czas itp.A oto jak było . WYPŁATY PRZYCHODZIŁY DOPIERO PO MIESIĄCU (ZA GRUDZIEŃ DOSTAWAŁEŚ NA KONIEC STYCZNIA).STAWKA NISKA 7ZŁ . KIEROWNIK OCHRONY ZE SZCZECINA(usunięte przez administratora)W. PRZED ROZPOCZĘCIEM PRACY WCISKA BAJECZKĘ ,ŻE WYBRANO CIE Z POŚRÓD WIELU KANDYDATÓW ,ŻE MASZ WYJĄTKOWĄ SZANSE ITP. PRAWDA NATOMIAST JEST TAKA ,ŻE NIKT NIE CHCE TAM PRACOWAĆ (A JAK KTOŚ PRACUJE TO TYLKO MIESIĄC ,BO JUŻ NIE DAJE RADY DALEJ). (usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) Naprawdę nie warto podejmować tam pracy .Takiego (usunięte przez administratora)nigdzie jeszcze nie widziałem ,a pracowałem w paru firmach .Chaos zero organizacji .I trzeba pilnować godzin w bo była sytuacja ,że wpisywał ci mniej godzin niż pracowałeś .(usunięte przez administratora)

nn
@SZczecin 11.03.2014 17:44
Najgorsza firma ochroniarska w jakiej pracowałem ( Szczecin) . Na spotkaniu rekrutacyjnym obiecywano miłą atmosferę ,wsparcie ,...

z TYCH INFORMACJI które posiadam, E. Leclerc w Szczecinie otwarcie miał dla klientów dopiero 30.04,2014 o godzinie 8. Przed otwarciem dla klientów, przyjmowani byli "ciecie" do pilnowania budowy, więc pewnie takowym byłeś. Więc czego się spodziewałeś po stawce ochraniając budowy ? Zwykły pracownik na linii kas ma ładną stawkę godzinową. Pracownik GL II

Szczecin
@nn 20.04.2014 15:20
z TYCH INFORMACJI które posiadam, E. Leclerc w Szczecinie otwarcie miał dla klientów dopiero 30.04,2014 o godzinie 8. Przed ot...

Ja stałem na Toysie na Mieszka . Można powiedzieć ,że pracowałem jako cieć tak jak 88 procent pracowników w tej firmie. Błagam Cię Pracownik kas ma ładną stawkę godzinową ha ha ha rozwaliłeś system . Jak dla ciebie 7 zł za godzinne to ładna stawka to gratulacje . Prawda jest taka ,że : Stawka bardzo niska5-7zł max 8 , nie szanują pracownika, ciągłe pretensje , trzeba samemu podliczać godzinny bo często oszukują , przychodzisz na 10 godzin i pod koniec zmiany dowiadujesz się ,że masz pracować cały dzień(lub nawet noc 24h), Ciągła rotacja, bo nikt nie jest na tyle głupi żeby pracować więcej ,niż miesiąc. Pozdrawiam Pana Mareczka W. , nqjwiększego bajkopisarza i lizusa jakiego z życiu spotkałem...

stef

odradzam wszystkim z dala od tej firmy SIMPLY MARKET na (usunięte przez administratora), porażka zero szacunku dla ludzi, a kierownictwo sklepu jeszcze bardziej nie szanuje tam ochrony odradzam

igram_z_soba@wp.pl

Właśnie aplikuje do tego globals, ale z wielu negatywnych opinii nie widzę tego. Może ktoś ma jakiś namiar na pracę w ochronie dla kobiet?

xxx25

Szacunek dla pracownika ? nie doswiadczyłem go bynajmniej !!!! odradzam komu kolwiek prace w tej firmie !!!! jedno wielkie oszustwo !!!! robią ludzi tak w (usunięte przez administratora) ze to sie w głowie nie miesci i jeszcze duzo by tu wymieniac..... naprawde odradzam szkoda nerwów i co najwazniejsze czasu i zdrowia na stanie na nogach po czym opierdzielaniu przez kierownictwo za blache rzeczy i zwalnianie bez podstawne i to bez uprzedzenia !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! PORAZKA TOTALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?

TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora]

trabant

Pozwalniali się bo dali im stare micry do jezdzenia po obiektach i nie wytrzymali presji, podobno jakies zlomy co sie psuja a ci co teraz nimi jezdza to jakies zwykle [usunięte przez moderatora] a nie inspektorzy takie [usunięte przez moderatora] z pierwszej lapanki

ToTylkoJa

Ta firma to jedna wielka pomyłka

rower

Napewno zna się na robocie i napewno wszystko zrobi by w nowej firmie miał najleprzych ludzi.Co się dziwić jak go tak doceniali w poprzedniej firmie to teraz jest brak sentymentów.

odpowiedź na xxxxxxx

do "xxxxxxxxxxxxx" sądze, że domyślam się o jakim inspektorze mówisz, ale ja mam zupełnie odmienne odczucia, tzn może i kombinuje (kto w dzisiejszych czasach tego nie robi? ), ale przy tym ma taki sposób bycia, że nie da się go nie lubć

xxxxx

Warszawa na dnie!!! [usunięte przez moderatora] podobno do City przeszedł !!!

x

[usunięte przez moderatora]Globals II najgorsza firma w której pracowałem !!!!!!!!!!! oddajcie mi moją kasior [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

pracownik

To na pewno nie ta sama kobieta co ja znam ale z pewnością wiele ich pracuje.

x

pracownik - 2013-03-03 16:11:30 Koordynatorzy to nic w porównaniu z paniami, które pracują w firmie GLOBALS II. Za to żeby być faworyzowane nadstawiają tyłka każdemu kto popadnie na sklepie, począwszy od magazyn aż do dyrekcji.nuda w tym globalsie !!! koordynatorzy do [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozwalniać połowę z nich !!!!! nie nadają się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomek

nuda w tym globalsie i skubia na kasie

ukryty ukryty ukryty

globals II to najgorsza firma ochroniarska na ktora trafilem. jeden wielki [usunięte przez moderatora], nie wspomne juz o ludziach ktorzy sie ta firma zajmuja,[usunięte przez moderatora] NIE POLECAM NIKOMU PRACOWAC DLA NICH !!! :-)

rrr

[usunięte przez moderatora] ja pracuje w globalsie i sobie tą firmę bardzo cenię jak na razie wszystko w porządku więc nie mam się do czego doczepić ;)

były pracownik

ekipa się zmieniła więc szybko się nie pojawi nikt z szefostwa , u nas długo się nikt nie pokazywał tak nas szanowali . Szkoda słów .

zastanawiający

kto jest przeciw posunięciom 'szefostwa' dot. odsunięcia [usunięte przez moderatora]? pokażcie ilu nas jest,moze chociaż tak facet poczuje się lepiej

Krk

Ja pracuje w Globalsie 3 mies. jestem jedyna dziewczyna na obiekcie. Na początku wszystko było ok. [usunięte przez moderatora] Darcie mordy o wszystko, grafik to ściema bo co chwile zmienia zdanie i nie da się w ogóle z chłopem dogadać. Ciuchy musiałam sobie na własną rękę przerabiać bo nie mieli niby rozmiaru choć ponoć miały być szyte na miarę...Co do kasy to byłam świadoma jakie są zarobki więc na to nie narzekam ale [usunięte przez moderatora] i atmosfera jaka tam panuje mnie przeraża

pracownik ochrony

Ciekawe dlaczego zabrali im stokrotki, pewnie pazery chciały więcej kasy. A swoich pracowników Globals zostawili na lodzie, Ale czego można się więcej spodziewać po takiej firmie. Pozdrawiam

Marian
@pracownik ochrony 07.10.2012 15:59
Ciekawe dlaczego zabrali im stokrotki, pewnie pazery chciały więcej kasy. A swoich pracowników Globals zostawili na lodzie, Ale...

Z tych informacji które posiadałem to nie chcieli więcej tylko jakaś firma krzak złożyła tańszą stawkę kontaktową. Teraz kwiczą i płaczą przez to że "nowa" ochrona nie spełnia ich wymogów. Jaka płaca taka płaca. Firma która teraz obstawia stokrotki nie nadzoruje pracowników którzy stoją na sklepach. Kierownik regionalny przyjedzie raz na jakiś czas, masakra. Podirytowany kierownik sklepu Stokrotka

kazio

ja pracowałem i daj sobie spokój! inspektor i kierownicy muszą skakać tak jak im [usunięte przez moderatora] obiektu zagra a jak nie to dowidzenia i jeszcze ci kasy nie wypłacą bo coś tam niby nie dopilnowałeś!!!!!!!!!!!!

kazio

myślę że jesteś inspektorem,albo nie trafiłeś do leclerka w Warszawie bo tam byś miesiaca nie popracował!!!!![usunięte przez moderatora] który nie ma pojęcia o ochronie stosuje [usunięte przez moderatora] wobec pracowników ochrony i na jego rozkaz inspektorzy i dowódcy zmian skaczą jak tresowane pieski zwalniając ludzi z a np. oparcie sie o ścianę!!! więc nie trój ze globals jest taki fajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRACOWNIK

PRACOWALAM W TEJ FIRMIE.SZKODA MOWIC...BYLAM JEDYNA KOBIETA W ZESPOLE. ALE INSPEKTOROWI TO SIE NIE PODOBALO.SZYBKO ZNALAZL SIE POWOD DO ZWOLNIENIA. NA MALYM MARKECIE BYLO NAS PIECIORO.ZMIENIALISMY SIE CO PARE GODZIN. A CO DO WYPLATY TO NIE DOSC ZE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZARABIALISMY TO JESZCZE ODCIAGALI NAM KARY ZA TO I ZA TAMTO.SZCZERZE,NIE POLECAM TEJ FIRMY...

bolo

a jak wygląda sprawa z Bytomiem

Ania

[usunięte przez moderatora] A moja przygoda z globalsem odbyła się w szczecinie i trwała 3tygodnie Jak ten [usunięte przez moderatora] mnie nawyzywał na czym świat stoi bo ujęć mało to rzuciłem ten syf. wypłatę uciął mi całą i jak dzwoniłem do firmy to jeszcze mi potem groził, że mnie znajdzie i do lasu wywieziejak jeszcze raz zadzwonię. Odpuściłem dla spokoju, ale ostrzegam wszystkich GLOBALS OSZUKUJE PRACOWNIKÓW I PRACODAWCÓW

BYLY PRACOWNIK FIRMY GLOBALS

[usunięte przez moderatora] W GLOBALSIE PRACOWNIKA SIĘ NIE SZANUJE- DOŚWIADCZYŁEM TEGO OSOBIŚCIE. PŁACI SIĘ W STAWKACH GŁODOWYCH, A I TAK BEZ PRZERWY SĄ BRAKI W WYPŁATACH. DO TEGO- NIESTETY- WCIĄŻ OKŁAMUJE SIĘ ZARÓWNO PRACOWNIKA JAK I DYREKTORÓW OBIEKTÓW NA TERENIE KTÓRYCH ŚWIADCZONA JEST USŁUGA. I NA KONIEC CIEKAWOSTKA- NA TERENIE MIASTA BIAŁOGARD POBITY PRZEZ ZŁODZIEJASZKÓW MARKETOWYCH ZOSTAŁ OBITY [usunięte przez moderatora] A CAŁA SYTUACJA POWSTAŁA WYŁĄCZNIE PRZEZ [usunięte przez moderatora] I AGRESYWNE ZACHOWANIE [usunięte przez moderatora] - KTÓRY, JAK PODPOWIADAJĄ PRZYPUSZCZENIA- POWINIEN BYĆ CZŁOWIEKIEM OBYTYM I INTELIGENTNYM. NIESTETY, ALE GLOBALS JEST TAKI JAK LUDZIE KTÓRZY GO TWORZĄ

miś

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PODJECIEM PRACY W AGENCJI PRACY GLOBALS W :SIMPLE: Krakowie /Jedna banda ,byle by tylko kasę nabić dla siebie a ludzie się nie liczą,płacą szczygłami ,jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,uzyskać potwierdzenie o zatrudnieniu lub odprowadzaniu składek graniczy z cudem,na PIT rozliczniowy czekam do dziś i nie przysłali a przepis mówi że pracodawca jest zobowiązany dostarczyć do końca lutego, wypłaty z dużym opóżnieniem, Wogóle takie Firmy nie powinny istnieć na RYNKU PRACY !!! Biją kasę na ludziach ,którzy nie mają wyjścia,aby zarobić na chleb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madi

o tak pan [usunięte przez moderatora] jakich mało,nawet wysłowic się nie potrafi ani mnozyć ani liczyć będąc na obiekcie zgrywa [usunięte przez moderatora] a wygląda jak bandzior po wyroku zastrasza,krzyczy i upokarza ludzi kto go zatrudnił?on sobą niczego nie reprezentuje

byli pracownicy

To firma kant przymusaja do ujec ktorych musi byc minimum 10 w markecie gdzi pelno kamer ha ha to jakies jaja,nie ma szans.A ten smieszny inspektorek bez szkoly ...to juz wogule.Przymuszanie do robienia lewizn po to by on mial wiecej do wyplaty a czlowiek jak ten [usunięte przez moderatora] zapiernicza nawet po 15 godzin by taki ktos wpadl i cie zwolnil zabierajac wynagrodznie a te [usunięte przez moderatora] to co tacy swieci???Dobrze pan wie.... Pozdrowinia dla bylych pracownikow z Bialogardu i Koszalina

sunfactory

Powiem tak firma wypłaca z reguły pieniądze za wykonana pracę. Na marketach konieczne są "ujęcia". Rozmowa z kierownikami regionalnymi średnia atrakcja. Zależy od humoru jak wszędzie. Generalnie wolna amerykanka, teoretyczne przepisy ktorych i tak nikt w praktyce nie stosuje. Jak coś się odwali to winny musi się znaleźć, także potwierdzam za byle pierdołę pracownika zwalniają. Może się zdarzyc że na umowę z reguły zlecenie czeka się 3 miesiące a mimo to każą pracować w ciemno. Osobiście radze przemyśleć nie polecam!!!!! Co gorsze wmawiają ludziom że uszkodzili towar w przypadku psiknięcia się dezodorantem!!!!!!!!!!!!!!SKANDAL!!!!!!!!!!!!

NN

Firma,która płaci za umowy zlecenie dopiero 20 i potraca za składki na ubezpieczenie musi być do [usunięte przez moderatora].Przeciez to jawna kpina,A także nielegalne aneksy w umowie- kara za nieuprzejme zachowanie wobec klienta-24 razy godzinna stawka,nie informowanie o zajściach i konfliktach z personelem i klientami-24 razy,dokonnie kradzeży-250 razy stawka godzinowa,jak policja wystawia max.500 zł.[usunięte przez moderatora] FIRMA.

kanar

Zauwazcie ze mariusz nie uzywa juz swojego telefonu słuzbowego z koncówką 201. bo nikt nie dzwonił w sprawie pracy tak tą firmę znają.[usunięte przez moderatora] czeka żeby przyjechalł i pozegnał sie z pracownikami których zgnoił i to po wyższym wykształceniu emwrytów którzy by mogli być jego ojcem.Dlaczego jeszcze nikt się nie dopatrzył ile ta firma zapłaciła za hotel w grójcu dla jego znajomych.Jedyna firma co ma w okresie opiniowania 109 negatywnych opini czy nie ma ta ludzi myslących.

ar

Czy firma globals dostała kauflandy pod ochronę proszę onfo

Real bydgoszcz

maniek - 2011-07-20 00:45:35 Dla mnie to sa poprostu [usunięte przez moderatora]. Pan [usunięte przez moderatora]. przeprowadzil kontrole u mnie w firmie. Bylem po godz pracy. Pilem piwo na rampie. Zgarnal mnie na przeszukanie p[o czym wezwal policje. Nic nie znalazl. Policja nie przyjechala bo stwierdzili ze to nie ich problem. Dal mi alkomat bez atestu. Popelnil 3 bledy: 1. Nie wpisal w notatke swiadkow dmuchania 2. Alkomat nie posiadal atestu 3. Powinien mnie sprawdzic 2 razy czy mam tendencje wzrostowa czy malejaca.Sam pracowalem w ochronie i znam przepisy. On nawet nie mial prawa mnie kontrolowac bo bylem po godz pracy. Ale tak to jest jak niekompetenti ludzie wchodza nas stolki. Nigdy nie polecil bym tej firmy. Otrzymalem pisemna nagane od dyrekcji mojego zakladu pracy.Chcieli mnie zwolnic ale kierowniczka nie dopuscila. Rozmawialem z adwokatem sprawe w sadzie pracy mialbym wygrana. Ci ochroniarze nie znaja przepisow i nie nadaja sie do tego zawodu. Ja mam staz 4 lata i wiem co mozna a co nie. Oni biora ludzi z lapanki i mysla ze sa bogami. Gowno prawda to sa niekompetentne [usunięte przez moderatora] ktore chca sie wykazac. A jakbym spotkal pana [usunięte przez moderatora] na ulicy naplul bym mu w twarza Teraz w realu jest 5.5zł i jest przelot ludzi jak na dworcu pkp

student

ktoś wie jak się pracuje leclercu na ursynowie atmosfera itd

Janusz

treść - 2010-08-19 22:35:15 Firma Globals jako jedna z nielicznych firm ochroniarskich naprawdę dba o swojego klienta. W chwili obecnej zatrudniają sporą liczbę specjalistów z branży security. Może jest spory nacisk na jakość ale my również możemy się sporo nauczyć. Pracowałem już tu i tam - ale tu chociaż widzę sens tego co robię. a tam pierdolicie glupoty,najgorsza firma jaka znam,kazdy robi co chce,wstawia sie na obiekt ludzi bez szkolenia.zarobki do [usunięte przez moderatora],zero przerw no chyba ze chcesz miec ujebane 15 minut,kierownicy to [usunięte przez moderatora].co drugi pracownik pije alkohol w pracy.niema ciuchow,ogolnie mowiac [usunięte przez moderatora] firma

iras

pracuje w firmie od 3 miesiency. Dodam, że przedtem nie miałem styczności z pracą w ochronie? Co myśle o firmie globals? Praca dobra dla studentów jak ja i innych ludzi potrzebujących jedynie pracy dodatkowej. Od miesiąca mamy nowego inspektora, wporządku facet. Potrafi odwieźć do domu, załatwić mundur gdy potrzeba. Jest ok, w porównaniu do poprzednika, który wpadał raz na 2 ygodnie z awanturą. Może trafiłem na dobry obiekt, może brak mi doświadczenia i jakegoś punktu odniesienia, w każdym raze jetem zadowolony z pracodawcy. Jedyny minus to stawka 6 zl/h. Plusy? Elastyczny czas pracy, pośrednio między plusem i minusem - grafik tworzony praktycznie z dnia na dzień, nigdy nie wiez jak jutro pracujes

Wiecie kto :)

TORUN - 2011-10-12 14:22:20 POWIEM JEDNO FIRMA KRZAK,A SZCZEGOLNIE KOORDYNATOR Z TORUNIA [usunięte przez moderatora] TONDERA TO [usunięte przez moderatora] Co prawda to prawda [usunięte przez moderatora] niepotrafi sobie poradzić z 4 sklepami w toruniu. jest duża rotacja bo nowi pracownicy mają po 18-25 lat i nie wytrzymuja badz maja juz dosyc takiego traktowania . [usunięte przez moderatora] potrafi w kazdej chwili zadzwonic i kazac Ci przyjsc do pracy bo jak on to mowi "Naprawde niemam nikogo prosze Cie przyjdz" a co do czego kopnie was w [usunięte przez moderatora]:) co za koordynator lub inspetor regionalny niezna godzin otwarcia sklepu w ktorych ma swoich ludzi. Praca na 2 miesiace MAX !!.

anonim

TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE [usunięte przez moderatora]!!! TAM SIEDZI [usunięte przez moderatora]!! DO PRACY ISC TO TAK,ALE ZAPŁACIC ZA TA PRACE NIE CHCA..NIE WIEM JAK W INNYCH MIASTACH,ALE W BYDGOSZCZY TO JEST JEDNO WIELKIE [usunięte przez moderatora]!!ZA NIC NA SWIECIE NIE POLECAM TEJ FIRMY..

anonim

GLOBALS 2 to najgorsza firma na jaką trafiłem ,odradzam każdemu pracy w tej firmie szczegolnie w markecie czy sklepie. Samemu wszystko trzeba tam załatwiać , upominać się , wiele razy niezgadzały się wypłaty , zostałem zwolniony bez powody sensownego , Kierownik zadzwonil i powiedzial że zegnamy sie a dzien wczesniej szkolilem pracowenika nowego i ten pracownik zajal moje miejsce. [usunięte przez moderatora] !

mistrzu

zgodzę się z niektórymi opiniami o tej firmie , rozmawiałem z kilkoma ochroniażami z 'biedronek'' i okazuje sie że to ile oni zarabiają jest conajmniej szokujące. Ja bym na te 6zł na godzine im dosłownie naszczał!!!! chłopak z którym rozmawiałem też miał dosyć złapał sie tej roboty tylko dla tego ze nie miał czasu szukac gdzies indziej. [usunięte przez moderatora] ludzie czy wy mózgów nie macie??? olewajcie takie ogłoszenia to nie bedzie takich problemów , za 6 zł to chyba nawet żul nie pujdzie robic bo wiecej wyżebra w 10 minut pod tą biedronką taka prawda! nie dajcie sie [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

anonim

1. Jak do mnie piszesz to nie rób takich błędów 2.Jak chcesz rozmawiać to pokaż trochę kultury 3.Zachowujesz się jak typowy przydupas kierownika 4.A jak tam bardzo chcesz abym się ujawnił to poproś ładnie podaj mi swój numer to pogadamy Pozdrowienia dla kierownika regionalnego vel żołnierz

Zostaw opinię o GLOBALS SP. Z O.O. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALS SP. Z O.O.