Opinie o Polvik

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik

FitterZS

Hej, mam pytanie odnośnie nowych ofert pracy dal tej firmy. Podbno podlapali kontrakt przy budowie gazociagu Nord Strem 2 i szukają ludzi z doswiadczeniem. Ktoś cos moze wie więcej o ofercie dla monterów rur albo spawaczy? Pozdrawiam!

Łukasz

Czy ktoś wyjechał do Danii na stanowisko operatora wózka? Brałem udział w tej rekrutacji ale co jakiś czas była odwoływana ze względu na brak zakwaterowania, podobno będzie wznowienie, ale już sam nie wiem czy to nie będzie odwlekane w nieskończoność. Generalnie mam wrażenie że polvik trochę zwodzi kandydatów bez podawania konkretów.

Emil
@Łukasz 15.11.2017 10:54
Czy ktoś wyjechał do Danii na stanowisko operatora wózka? Brałem udział w tej rekrutacji ale co jakiś czas była odwoływana ze w...

Ja pracowałem przez polvik dla job plus przez 7 miesięcy ostatniej wypłaty nie wypłacili odradzam pozdro

Łukasz
@Emil 15.11.2017 22:50
Ja pracowałem przez polvik dla job plus przez 7 miesięcy ostatniej wypłaty nie wypłacili odradzam pozdro...

Dlaczego nie zapłacili? A jak sama praca i zakwaterowanie? Praca na wózku czy ręczne rozadunki?

Rozczarowany

Schramberg: w większości przypadków. - brak nadgodzin w tygodniu - brak weekendów pracujących, zabrane do końca roku, może wrócą ale nie ma pewności, są plotki że robota do stycznia. - zeitekonto Wszystkie ww. Problemy są zatajane przez Polvik podczas rekrutacji. Pracuje się dla job-plus a nie Polvik, oni są tylko kontaktem. Obsługa pracowników przez Niemca z angielskim a nie po polsku. Brak pomocy w sprawach socjalnych oraz podatkach. Wszystko samemu się załatwia. Brak transportu Brak doplat do transportu Brak diet Brak info na czym się będzie pracować Instrukacja dla pracowników po angielsku a rekrutują ludzi bez języka... Albo z niemieckim... Pensja ok. 1300e netto - 2e dziennie na transport dla kogoś kto cię zabierze z pod hotelu, jak masz daleko do hotelu to masz problem, musisz szukać ludzi z autem co są blisko Ciebie, pomocy w tym zero. To są góry! Praca ok. Mozna się nauczyć czegoś nowego, Ale zarobić więcej niż podstawę etatu to już graniczy z cudem. Nie wyjechałbym gdybym o tym wiedział.

rozczarowany
@pikolo 02.11.2017 00:47
Jedz przez jakakolwiekagencje pracy do Holandii to wezma Ci ubezpieczenie, podatek,oplate za mieszkanie i przy 40 godzinach tyg...

czy Ty nie umiesz czytać? to są informację których nikt Ci nie powie przed wyjazdem, jak ktoś zarabia w PL 3 tysie do łapy to śmiało niech tam jedzie, nauczy się czegoś nowego i hej, zobacz jak są zbudowane oferty agencji zeiteman czy nawet soberki...

olo
@rozczarowany 17.11.2017 13:51
czy Ty nie umiesz czytać? to są informację których nikt Ci nie powie przed wyjazdem, jak ktoś zarabia w PL 3 tysie do łapy to ś...

Właśnie dostałem ofertę od Zaitmann, coś z nimi nie tak?

Adam

Witam, czy ktoś wyjechał do Danii na stanowisko operatora wózka? Brałem udział w rekrutacji ale ciągle odraczają i mówią że będzie wznowienie. Nie wiem czy agencja polvik jest wiarygodna

Viki

Jeśli macie podpisaną umowę z firmą Polvik to powinno być wszystko zapisane. Wszystkie warunki i uzgodnienia. Jak nie pilnujecie dokumentu najważniejszego to do kogo teraz pretensje? Może źle usłyszeliście w trakcie uzgodnień i dlatego takie rozbieżności?

Tulipka

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o agencji? Mam wrażenie, że niektórym narzekanie weszło w nawyk i robią tak bo mają kaprys!!!!

Leon

Czy może ktoś napisać co słychać w Polvik-u? Martwią mnie niektóre wpisy a mam zamiar aplikować. Firma ma sporo ofert pracy, tylko czy aktualne jeszcze?

Ronaldinho 10
@John z Koping 16.10.2017 13:53
Ostatnio aplikowałem z polecenia kolegi na stanowisko Magazyniera do Niemiec. Jak dotąd wszsytko ok! Trochę dlaeko do domu, ale...

Cześć John, Również mam zamiar wybrać się z poprzez tą agencję do pracy w Niemczech na magazyn. Czy jest konieczność posiadania własnego samochodu na dojazdy do pracy czy firma organizuje jakiś samochód? Jak z zakwaterowaniem? po ile osób mieszka na pokoju? Czy pewne jest przepracowanie przynajmniej 160 godzin w miesiącu? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam :)

Ronaldinho 10
@John z Koping 16.10.2017 13:53
Ostatnio aplikowałem z polecenia kolegi na stanowisko Magazyniera do Niemiec. Jak dotąd wszsytko ok! Trochę dlaeko do domu, ale...

Cześć Chciałbym wyjechać poprzez tą agencję do pracy na magazyn w Niemczech. Czy agencja zapewnia dojazd do pracy czy trzeba mieć własny samochód? Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem, po ile osób w pokoju kwaterują? Czy jest pewność przepracowania przynajmniej 160 godzin w miesiącu? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam

Waldi

Bardzo fajna agencja, dobrze wspominam współpracę. Tylko wyjeżdżając za granicę trzeba pamiętać, że tam się ciężko pracuje.

Ryszard

Szukam pracy za granicą i właśnie słyszałem, że Polvik to spoko firma. Może ktoś dodać jakie załatwiają mieszkania i czy praca jest cały czas bez postoju?

Xoxoxo

Totalna lipa na każdym kroku chcą wyciągać pieniądze z Ciebie, trzeba znać prawo Norweskie żeby nie dać się oszukać

Agnieszka

@operator na jakim stanowisku pracowałeś i jak długo? Czy umowę o pracę dostałeś od razu czy po jakimś próbnym czasie pracy? @Słowak co masz dokładnie na myśli? Pojawiły się nowe oferty pracy na stanowiska: Mycie naczep, Kierownik Projektu ds. Robót Odwodnieniowych, Przedstawiciel medyczny, Pracownik Ogólnobudowlany. Może ktoś składa na któreś ze stanowisk cv?

Antek

Mam zamiar aplikować do firmy Polvik bo z tego co wiem to maja dobrą opinię jako pracodawca. Może ktoś podpowie mi jaką umowę mogą zaproponować na początek?

operator

Ze swojego doświadczenia moge powiedziec tylko dobre rzeczy o Polvik , praca w Schramberg jak najbardziej ok z umowa o prace wszystkimi dodatkami i darmowe zakwaterowanie a to dosyc istotne przynajmniej dla mnie na poczatek , kontakt z pracownikami agencji tez bardzo ok dostalem duzo informacji i odpowiedzi na moje pytania, dlatego nie rozumiem opini negatywnych o tej firmie.

Karol

@Słowak Czy możesz rozwinąć zdanie które budzi wiele niepokoju? Czyżbyś miał jakieś niemiłe doświadczenie z ta agencją? Jeśli tak było to bardzo proszę napisz żeby inni wiedzieli na co zwracać uwagę. Chociaż wątpię ponieważ słyszałem o agencji sporo dobrego.

Bogusław

Jade do pracy w schramberg może ktos jeszcze jedzie ?

Słowak
@Bogusław 18.08.2017 13:13
Jade do pracy w schramberg może ktos jeszcze jedzie ?

Uważaj na ta robote

Jerzyk

Też mam takie zdanie o agencji jak @Zadowolony. Sporo osób myśli, że pojadą przy okazji zwiedzą okolice i dużo zarobią bez pracy.!

Boguś

Odradzam!!!

nowy
@Boguś 14.08.2017 21:56
Odradzam!!!

Napisz dlaczego?

Irek

Czyli macie o agencji dobre zdanie, można z nimi wyjechać za granicę?

Zadowolony
@Irek 14.08.2017 12:50
Czyli macie o agencji dobre zdanie, można z nimi wyjechać za granicę?

Dobra agencja jesli potrafi sie ciezko pracowac wakacji tam nie ma, pensja na czas ubezpieczenie konsultanci zawsze w kontakcie. Nie ma tam miejsca dla leni i pijakow - polecam pracowalem dla nich juz 3 razy i jest naprawde ok. Nie sa oszustami i zawsze mozna sie z nimi dogadac.

Bogdan
@Irek 14.08.2017 12:50
Czyli macie o agencji dobre zdanie, można z nimi wyjechać za granicę?

Odradzam.

Leoś

Już dawno słyszałem, że Polvik to fajna agencja i można spokojnie wyjechać z nimi za granicę. Widziałem ostatnio, że mają sporą listę ofert pracy czyli jest ruch. Ja też niedługo jadę z nimi do roboty

Mechanik

Moj znajomy dla nich pracuje stawki zaczynaja sie od 13-14 eur/h plus sa coo jakis czas podwyzki, placa zawsze na czas bezproblemowo. Mozna wyrobic duzo godzin i zarobic dobre pieniadze, oczywiscie jelli ktos potrafi ciezko pracowac bo pracy maja duzo , za jakis czas tez bede przez nich jechal.

Amator

Widziałem ostatnią ofertę i agencja potrzebuje mechanika do ciężarowych w Skandynawii oraz w Anglii. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie może być najlepiej pod względem zarobków oraz w kwestii mieszkania ? Jak juz jechać to przynajmniej tam gdzie jest dobrze.

Ciekawy

Czy ktoś coś wie o pracy przez polvik w schramberg jak operator cnc jakie zarobki itp.

noname
@Ciekawy 07.07.2017 14:44
Czy ktoś coś wie o pracy przez polvik w schramberg jak operator cnc jakie zarobki itp.

Również chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca, zarobki i zakwaterowanie w Schramberg. Chodzi o ogłoszenie "operator produkcji", "operator cnc". Jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź:) Pzdr.

Słowak
@noname 12.07.2017 16:41
Również chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca, zarobki i zakwaterowanie w Schramberg. Chodzi o ogłoszenie "operator p...

11 euro h 450 euro mieszkanie 2 3 pokojowe

Viki

Polvik fajnie że jest na rynku pracy sporo agencji. Można zawsze znaleźć coś ciekawego i przynajmniej zarobić dobre pieniądze. Słyszałem o nich sporo Dobrego i mydlę, że jak ktoś przykłada się do pracy to będzie zadowolony i jeszcze nie raz skorzysta .

Agnieszka

@Paula, myślisz o aplikowaniu na to stanowisko?

Paula

A jak wygląda praca koordynatora pracowników w Szwecji? Czy ktoś w Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie??

Agnieszka

Korzystaliście już z usług Polvik? W jakich krajach znaleźliście zatrudnienie dzięki owej firmie?

Viki

Szukałam pracy w Szwecji i udało się z Polvikiem. Jestem zadowolona i polecam ich usługi. Zarobki nieporównywalne z tym co można zarobić w Polsce. Przed wyjazdem czytałam różne opinie i trochę się bałam ale teraz jest wszystko ok. i oby tak dalej szło.

asss

Mieszkam w Danii 10 lat przyjechalem przez agencje pracy moge sie zgodzic ze zazwyczaj agencje pracy gdzialaja na granicy prawa i specjalnie nie zalatwiaja cpr i nie zglaszaja do skatu do kiedy cos sie nie stanie tak bylo w moim przypadku. Majac kontrakt najlepiej samemu udac sie do najblizeszego skatu i zlozyc wniosek o wydanie cpr potrzebne jest zaswiadczenie o zameldowaniu z polski przetlumaczone na angielski lub dunski nie musi byc tlumacz przysiegly wazne aby byla pieczatka. Pozniej jak otrzyma sie cpr idzie sie do komuny po zołta karte teraz daja z polskim adresem .Cpr to podstawa jak sie niema cpr to znaczy ze pracujesie na czarno i jak cos sie stanie to placimy za wszystko z wlasnej kieszeni chyba ze ktos byl na tyle sprytny i przed wyjazdem zrobil sobie niebieska karte. Na poczatek jak sie wyjerzdza najlepiej wyrobic sobie w polsce njebieska karte. Przestrzegam tych ktorzy odrazu chca wiecej zarobic i zakladaja dzialalnosci w polsce w danii to nie przejdzie nalezy miec zalozana dunska dzialalnosc .W danii prawnie jest zakazane wykonywanie pracy przez firme ktora niema zarejestrowanej dzialalnosci

teżfajnie

@kaao teraz akurat szukają do innych zajęć, np. praktykanta do działu rekrutacji

Mariusz

Pracuje z polvikiem dwa lata uważam ,że jest to dobra firma która otworzy wszystkim furtke dalej. Kasa się zawsze zgadza z ubezpieczenia korzystałem i problemów nie było. Wiele osób się przewija ,ale skoro pewien pan maluje nową naczepę czarnym lakierem myśląc ,ze to zmywacz a drugi mierzy sruby suwmiarką bo nie jest pewien czy to ósemka to niedziwne ,ze wracają. Agencja ma wiele warsztatów jedne lepsze drugie gorsze jeśli znacie się na robocie i ogarniacie język to na pewno będziecie zadowoleni.

Pracowita

Z tego co wiem praca w biurze w Szczecinie jest na umowę o prace zarobki miedzy 2500 a 3000 netto plus premie, opieka medyczna prywatna i rozne dodatki weekendy wolne no czasami wypada jakiś dyżur ale mówili ze nadgodziny platne- bylam na rozmowie czekam na odpowiedz od nich bo wygląda to calkiem niezle biuro ladne duże zadbane. Nie wiem czego chcieć jeszcze a ze praca stresujaca jest jak kazda gdzie pracuje się z ludzmi - zasiegnelam wcześniej opinii i wiem ze firma zawsze ale to zawsze placi pensje na czas, dba o pracowników organizują wyjazdy integracyjne za granice dla pracowników - szczerze to bylam na wielu rozmowach i tutaj wygląda to najlepiej wiec czekam z niecerpliwoscia na odpowiedz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Basia na pracownika budowlanego!!!

weronika

Dobrze, że się pojawiły odpowiednie premie do podstawy zarobków.

misiek

Dobrze, że w końcu się dodzwaniasz @Daniel z tego co piszesz wygląda, że pracujesz fizycznie ciekawe czy tak samo jest w pracy jako kucharz

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia

ja

witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia

Krzysiek

Witam Pracowałem w firmie Polvik w 2014 i wszystko było ok pieniądze takie jakie zarobiłeś były na czas zakwaterowanie bardzo dobre dostęp do Internetu. Osobiscie polecam. pozdrawiam Krzysiek

Krzysiek

Powiem tak .Jest to spostrzeżenie takie moje.Każdy kto wyjeżdża do pracy za granicę i nie tylko jest pracownikiem osobą której się płaci za wykonaną prace usługę.Pracodawca patrzy ile może zarobić na twojej pracy a nie odwrotnie.Tak jest wszędzie.Jeżeli nie godzisz się z tym załóż własną działalność sprzedaj produkt, usługę .Poco narzekać .Zmień mentalność .Przychodzisz na osiem godzin do pracy "dostajesz talerz zupy który konsumujesz " nie martwisz się skąd on jest bo ci się należy.Tym bardziej praca za granicą wymaga twojego zaangażowania poznaj język poznaj prawo.Przyjechałeś do pracy a nie do domu opieki.Nie jesteś gotowy to nie wyjeżdżaj. To nasze narzekanie to brak naszej samodzielności i błędne koło bo nam się należy.A za granicą najczęściej nie dają sobie rady polsccy etatowcy,gdzie wszystko podane mieli pod nos .Rekrutujący ma też swoją rodzinę i on nie musi zajmować się każdą jednostką, setkami osób które wyjechały bez odpowiedniej wiedzy . Tak na marginesie ,Pracowałem w Szwecji 6-ć lat .Znam doskonale polską mentalność.Tak że nie wylewajmy żalów nasze braki obarczając innych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Max

W miarę godny polecenia pracodawca, raczej się nie zawiedziesz.

takise

witam i czytam te bzdury co piszecie powiem wam tylko tyle sa tu w tej firmie naprawde normalni i nienormalni ale pamietajcie jedno nawet jak was wyzuca czy oczernia to tylko przez zazdrosc albo kopanie bo sie was boja nie szefostwo tylko ci co dla niej pracuja aaaaaaaa i jeszcze jedno uwazajcie co robicie i mowicie ocene dla firmy bardzo dobra ale dla pracownikow yyyyyyyyyyyyskurwysyny sorki za wyrazenie pamietajcie zawsze placa na czas i naprawde jak chcesz to zarobisz i przestanicie glupoty pisac bo sie smiac chce hmmm pozdrawiam moich wrogow ps wiecie kto heheeeee spotkamysie jeszcze pozdrawiam goraca

Export

"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina... Wiem co możemy zrobić ludziska kochane - my się po prostu musimy trzymać - wszyscy razem solidarnie" ;) Sami się nie szanujemy w Polsce, to jak nas mają szanować na exporcie.

GOŚĆ

Bylabym zapomniała-pierwsze słyszę ze baletnicę czyni oczytanie,obycie czy lekkość piora. lol

GOŚĆ

Dlugoś Pan myślał nad odpowiedzią,a i tak jest mało blyskotliwa. (Pewnieś byl pan ogromnie zajety,zapewne tlumaczeniem wyrazow z potocznego na leksykon) Rzeczywiście,chyba złoże reklamacje do szkół,w których sie edukowałam,bo tam "straż przyboczną"polityków nazywano inaczej niz klakier.Co nie znaczy,ze nie zrozumialam tego wyrazenia w panskich wypocinach. Nie do konca jest dla pana zrozumiłe slowo"alter ego.Ale nie zamierzam uzupalniac panskich brakow w wyksztalceniu. Moje RZEKOME zaprzeczenie w tym przypadku to nie zaprzeczenie ale fakt,ktory ma miejsce.(Co za opór przed przyswajaniem informacji.eh..) Tak czy inaczej koncze dyskusje.Pana slownictwo moze i poprawne,ale tresc do niczego. Widze ze wszystko sprowadza sie do tego aby stwierdzic:szkoda Was dziewczyny",szkola dla guwernantek(kiedys bardzo ceniona)i tym podobne biale kruki wlasnego autorstwa. Nie ma to jak byc malkontentem,a w zawoalowany sposob kogos obrazic,pod plaszczykiem kultury kogos umniejszyc.Rozumiem,ze samopoczucie sie poprawilo? Koty-moze i mile,ale wredne.

King

Ależ spokojnie pani GOŚĆ, nikt na pewno Pani za baletnicę nie weźmie. Do tego trzeba mieć lekkość (pióra) i lotność. Albo też zwyczajne obycie i oczytanie. Nie wiem, jak bardzo zaoczną szkołę dla guwernantek musiała Pani skończyć albo jak bardzo być oporną na wiedzę, by nie znać znaczenia słowa klakier. Obu (?) Paniom polecam więcej literatury przepisów zamiast oglądania bajek, by słowa SKAT czy klakier nie kojarzyły się malowniczo. A aby dobrze wykreować suspens i swe alter-ego nie trzeba, tuż po poprzedniej wymianie zdań, tworzyć kolejnego bytu ani zapewniać o jego bezstronności. Pozdrowienia dla kota. Przemiłe zwierzęta.

GOŚĆ

PUTIN NIE MA KOTA,PSEUDOWSZECHWIĘDZĄCY KING-U. (swoja drogą taki z Pana king jak z klakiera baletnica). Szkoda gadac,tfu pisac-bo zawsze sie znajdzie taki,co wyleje żółć na kazdego,kto akurat sie nawinie. Kwestia mojej obecnosci po tzw.nocach to tylko i wyłącznie moja sprawa. Jak pisałam-nie pracuję dla Polvic,powiem wiecej,nigdy nie bylam w Szwecji,ale co tam, w/w wpis świadczy o skłonnościach maniakalnych.

King

pani GOŚĆ jest bezstronna jak klakier Putina. I nie śpi, by dodać swą bezstronną opinię koordynatora. Polvik angażuje pracowników do oklasków po nocach. W sumie biedne dziewczyny. A co do Polaków jako pracowników to jakby inna inszość i nie związana z ostatnimi postami. Tematem żali i pretensji jest rozmydlanie umowy, brak godnych warunków zamieszkania i pracy (Europa a brak wody w mieszkaniu, praca w garażu bez podłogi i drzwi zimą) brak należytej informacji i współpracy z warsztatami docelowo zatrudniającymi pracowników. Plus niemiła obsługa, której to próbkę widać powyżej.

GOŚĆ

Przeczytałam cały wątek.W przeciwnym wypadku nie zabierałąbym głosu. To o czym piszesz Zenek-to inna strona medalu.Kwestia podatkó i zameldowania-jesli to prawda,to rzeczywiście błędne kolo. Kwestia komfortu typu ubezpiecznie itp.sa dla mmnie istotne,Wiec rozumiem oburzenie. Mieszkania-znam tylko ze zdjęć na stronie firmy.wyglądają niezle.Naprawde widzialam gorsze,duzo gorsze warunki. Wyposazenie-ok,obicuja,powinno byc.Z drugiej jednakze strony nieco mnie to dziwi,bo oprocz duzych artykow AGD (pralka.lodowka)nikogo nie obchodzilo,czy w mieszkaniach znajdują sie inne przydatne rzeczy. Nie chce szkalowac naszych rodakow,bo duzo mialam tez do zarzucenia ostatniemu (zagranicznemu) pracodawcy,ale czasem mialam wrazenie,ze nie ma co rozpieszczac. Zniszczenia,kradzieże ,bałagan itd.Nie umieja sie czasem ludzie zachowac,oj,nie umieja.Pozniej cierpia niewinni,ale to wiadomo komu mozna podziekowac. Nic to,tymczasem sobie poczytam,bo warto wiedziec co w trawie piszczy

Zenek

Gość jeśli nie pracowałeś to proszę o przeczytanie całego wątku. Tu są przykłady tylko, nikt za przejazdy nie ma zwrotów i nie o tym mowa. Ja od siebie mogę dodać liste wlasnych pakunków jaka ma być wzięta do mieszkania. Na stronie info, iź jest kompleksowe wyposarzenie a teraz Pani uświadamia, źe nie ma nic. To jest, dość śmiszne co Pani napisała, iź osoba z własną działalnością ma płacić podatki w szwecji dla przykładu, aby to zrobić naleźy wyrobić pperson numer przez rozpoczęciem pracy. Wy umowy dajecie na duńską firmę i nie moźna sie zameldować aby wyrobić person numer, jak wg. Pani to się ma do legalności pobytu? I teraz skoro Pani powiedziała, iź mamy płacić podatki w szwecji czy danii to moźe doda Pani wysokość minimalnego podatku (38%), ile zostanie z 1600E? Więc proszę nie pisać o legalności pobytu bo moge wrzucić decyzję i korespondencję ze Skatem. Co do mieszkań czy pracy, moźe doda Pani, iź część mechaników pracowała przez dłuźszy czas w mrozie ( fl ) czy bez wody w mieszkaniu ( dk ), czy bez ogrzewania ( se ). Naprawde sądzi Pani, że warszaty nie przekazują sobie informacji? O wypadkach i ich przyczynach? Jest wiele do napisania odnośnie tej super firmy i warunkach pracy czy mieszkania, żarówki są tu tylko odniesieniem, nie chcę pisać o prawdziwych brakach w firmie polvik

Duńczyk
@Zenek 08.04.2015 23:00
Gość jeśli nie pracowałeś to proszę o przeczytanie całego wątku. Tu są przykłady tylko, nikt za przejazdy nie ma zwrotów i nie...

Nie trzeba mieć duńskiego meldunku żeby odebrać cpr wystarczy polski

GOŚĆ

Jestem osobą bezstronną.nigdy nie pracowałam w firmie polvic.ale pracowalam za granicą,w tym również jako koordynator. Mam porównianie,jak zachowują sie nasi rodacy w UK (są OK), a jak na ten przykład w Holandii. Z tej drugiej uciekłam po 2 miesiącach.Często pracownicy mieli pretensje o przepalone żarowki czy inne "wagi Państwowej "sprawy. Czy -jak słusznie zauważył/a przedstawiciel/ka firmy-w Polsce również domagacie się od pracodawców zaspokajania wszelskich zachcianek?Każecie opłacać przejazd?kupować sobie sztućce? Ja rozumiem,że kazdy pracujący,wyjeżdzający za granicę ma prawo oczekiwac dobrych warunków pracy i mieszkaniowych,ale litości,nie pieśćcie sie tak ze soba. Od razu piszę-proszę mnie nie atakować.Dziele sie swoim doświadczeniem z punktu widzenia osoby bezstronnej.I to,co czasem ludzie wyprawiają za granicą,przechodzi ludzkie pojęcie. A że osobie,ktora reprezentuje firme czasem puszczają nerwy-wcale się nie dziwie.Ileż można znosić jakies dziecinne ataki.Ja sama po dwoch tygodniach pracy czasem odkładałam sluchawke ;) I żeby nie było-pracownik tez swoje prawa ma .Kazdy-ja tez-chce pracowac legalnie,mieszkac jak czlowiek i czuc sie bezpiecznie. Pozdrawiam.I proszę wybaczyc ze byc moze nie do konca na temat.Na szczeście to wolny kraj,i mozna pisac,gdzie sie chce.pozdrawiam .

Polvik

Nie mam zamiaru sie z Panami wdawać w nic nie wnoszące dyskusje. Stanowisko firmy przedstawilam i dla mnie jest to koniec tematu a Panom życzę sukcesów zawodowych w innych firmach, ktore predzej czy pozniej tak samo obsmarujecie na tym forum.

King

Zenek, czego się spodziewasz? Kultura u pani tu piszącej trzyma się jej tylko przez 5 minut rozmowy. Potem puszcza i zostaje jedno wielkie nic. CPR nikt nie widział bo one tego nie umieją załatwić. Tak jak poinformować nieraz prostych i bardzo młodych pracowników, by założyli działalność. Ich kontakt z firmami, do których naganiają pracowników jest żaden i ogranicza się jedynie do naganiania polskiego Murzyna. A cv wcale w nadmiarze nie mają, więc może po prostu grzeczniej, psze pani?

Zostaw opinię o Polvik - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik