Anonim15.04.2026 10:47
Nie polecam pracy w sklepach Tkmaxx. Niestety, w tej firmie jesteś tylko numerem ID, sztuką.
Jeżeli jesteś nowo przyjęty pracownikiem, będziesz wykorzystywany, TL to królowe manipulacji, jak nie będziesz lizus, to nie przebijesz się w tej firmie. Kolesiostwo powinno być napisane nad drzwiami do magazynu.
Jeżeli pójdziesz z uwagą o nadużywanie kompletacji przez TL, to kierowniczki tak wszystko przedstawią, że wyjdziesz winny/winna.
Do tego firma jest w związku pracowników Solidarność.
Zapytajcie ilu pracowników dowiedziało się oczywiście tym. Jak kierowniczki siedziały cicho i wyrzucały ulotki informacyjne
. Będąc w tkmaxx zauwazcie, tam pracownicy nie uśmiechają się.
(usunięte przez administratora). Stawka najniższa krajowa, w tej firmie nie ma żadnych premii, karty pt pracownik miesiąca głosowanie tylko na jednete sam osoby. W jednym tygodniu obcinają godziny, w następnym okazujesz po weekendzie, że nagle są godziny. Nie jesteś w stanie zorganizować sobie życie, bo jesteś na sznurku tkmaxx .
Oczywiście wchodząc do tej korporacji, w pierwszych dniach szkoleniach, myślisz sobie, że złapałeś pana boga za nogi. A po paru tygodniach otwierasz oczy, i to szeroko.
Pracując w tej firmie, masz do czynienia z układami i manipulacja.
Przyszłym pracownikom tej firmy życzę powodzenia.
Unikacie sklepu w Silesia.