Global Mimar Polska

Rzeszów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 20 ocen.

Global Mimar Polska
1 20 6 1

Opinie o Global Mimar Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Sylwia

@fake, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Co masz na myśli mówiąc, że z "z waszego regulaminu nic nie wynika, niestety.". W regulaminie zawarte są zasady, opisane w sposób jasny i zrozumiały, których należy przestrzegać byśmy wspólnie czerpali korzyści z aktywności na forum GoWork.pl i poruszali tematy związane z aspektami pracy w danym miejscu. Z którego konkretnie punktu "nic nie wynika"? Jestem obecnie jedynym moderatorem bieżącego wątku firmy na forum GoWork.pl - przedstawiłam się już i posługuję się wyłącznie nickiem Sylwia. Czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery w tym miejscu pracy?

Sylwia

@Zenek, z jakiego powodu zarzucasz mi oszustwo? Nikt nie usuwa opinii bez powodu tym bardziej za opłatą. Nie ma w serwisie GoWork.pl możliwości by zapłacić za usuwanie opinii. Wszystko jest napisane w regulaminie choć ewidentnie się z nim nie zapoznałeś jeśli piszesz tego typu rzeczy. Podsłyłam link byś mógł rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące funkcjonowania serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin oraz https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy . Jeżeli Twoja opinia została usunięta stało się tak tylko dlatego, że złamałeś polskie prawo lub regulamin serwisu GoWork.pl. Pamiętaj także, że wypowiadasz się na forum publicznym a zarzucanie kłamstwa i pomówienie mogą pociągnąć za sobą konsekwencje prawne.

fake
@Sylwia 12.07.2018 14:20

z waszego regulaminu nic nie wynika, niestety. Czy Bartek lub Wiktor, którzy się wypowiadali wcześniej to też moderatorzy ?

Sylwia

@Kajtek, jestem jedynym moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl. Czy możesz podzielić się z nami informacjami na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? @Sylwia, by aktywnie uczestniczyć w dyskusji należy zapoznać się z wieloma kwestiami dotyczącymi działania firmy. Nie jestem pracownikiem Global Mimar Polska jednak mogę zadawać neutralne pytania dotyczące funkcjonowania firmy, warunków pracy czy też atmosfery panującej w tym miejscu. Wyszukuję także bieżące ogłoszenia i oferty pracy, które mogą pomóc osobom zainteresowanym w podjęciu zatrudnienia. @Zenek, na forum GoWork.pl nie ma możliwości "kasowania komentarzy na pieniądze". Tylko komentarze, które nie są zgodne z regulaminem lub/i polskim prawem - bez znaczenia czy mają pozytywny czy negatywny wydźwięk, mogą zostać usunięte przez administratora. Więcej możesz przeczytać tutaj: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy oraz https://www.gowork.pl/faq_pracodawcy

Zenek
@Sylwia 04.07.2018 17:57

Wcześniejsze negatywne opinie zostały usunięte, a zapłacił za to syryjski właściciel tej firmy. Więc kłamiesz po prostu.

Zenek
@Sylwia 04.07.2018 17:57

Sylwia @Sylwia ? Odpowiedziałaś sama sobie ? Ależ to zakręcone !!!!! Szkoda że skasowano moją wcześniejszą korespondencję

Sylwia

@Zein Master, @Franek jestem moderatorem forum Gowork.pl i mam za zadanie aktywnie uczestniczyć w dyskusji, by znalazło się tutaj jak najwięcej przydatnych informacji dla potencjalnych pracowników firmy. Również pilnuję przestrzegania regulaminu, dlatego go znam i Was upominam. Administratorem nie jestem. W regulaminie znajdziecie definicje tych dwóch stanowisk: https://www.gowork.pl/regulamin

Zenek
@Sylwia 21.06.2018 12:46

Rozumiem, że jesteś tym, który za odpowiednią kwotę kasował poprzednie negatywne opinie o tej firmie. Potwierdzisz ?

Franek
@Sylwia 21.06.2018 12:46

Czy znasz tą firmę, żeby "aktywnie uczestniczyć w dyskusji" ?

Kajtek
@Sylwia 21.06.2018 12:46

a czy Bartek lub Wiktor to też moderatorzy ?

Sylwia

@Franek na forum według regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin takie słownictwo jest zabronione. Administrator portalu ma prawo usunąć takie opinie. Zatem pisząc opinie o firmie Global Mimar Polska przestrzegajcie regulaminu i piszcie prawdziwe opinie, wtedy pozostaną one na wątku.

Franek
@Sylwia 30.05.2018 15:48

To groźba ? Co niby jest nieprawdą ? Brak wypłat ? Szemrane interesy ? Brak profesjonalizmu lub po prostu zwykłej uczciwości ? Kolejny nick, pod którym podszyty jest ktoś z syryjskiej rodzinki demyati. Kto chce takich emigrantów w Polsce ?

Zein Master
@Sylwia 30.05.2018 15:48

Może ta Sylwia to administrator ? Skąd zna regulamin ? Dlaczego poucza innych i zarzuca im kłamstwo ? Administratorze czy masz na imię Sylwia? Albo Wiktor lub Bartek i tylu innych wcześniej ... ?

Sylwia

@Franek to nie jest groźba, tylko informacja jak forum funkcjonuje. Ważne, by swoje tezy argumentować, by było wiadomo, że są prawdziwe. W innym przypadku może być coś traktowane jako pomówienie.

Franek
@Sylwia 15.06.2018 15:52

A kim ty niby jesteś "Sylwia" ? Jesteś adminem ? Może chcesz mnie podać do sądu ? Zastanawiające zaangażowanie. Twój tatuś nie miał skrupułów aby orżnąć ludzi w obcym kraju. Imigrantom uchodzi ?

mazen demyati

I will sue all of you

Wiktor

Dlaczego tak piszecie? Może nie trzeba nikogo obrażać?

fake
@Wiktor 23.05.2018 20:08

Najpierw Bartek teraz Wiktor ... Nikt taki w tej firmie nie pracował !!! Ludzie, kim wy jesteście ? I jaki macie interes w pisaniu opinii o firmie, o której nie macie bladego pojęcia. Ciekawe kto się kryje pod tymi pseudo postaciami

Franek
@Wiktor 23.05.2018 20:08

Czy nazywanie oszusta oszustem albo złodzieja (usunięte przez administratora) jest obraźliwe ? A może po prostu warto być uczciwym ? Nasze uczynki świadczą o nas, a prawda w oczy kole

Bartek

Idealnych firm nie ma. W tej branży zawsze będą duże spory to specyfika tej pracy!!

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Rzeszów.

lakaj

wiadomo jak jest @3e4r często firmy oszczędzają na czym mogą, czyli na pracownikach niestety. Ale tutaj słyszałam że jest inaczej i atmosfera fajna, to prawda?

xyz
@lakaj 05.04.2016 23:06

atmosfera jest bardzo fajna, a z umową o prace nie było problemu, sami proponują na 7 miesięcy na początek. angielski niekoniecznie perfekt, ja sobie radze z poziomem średnio-zaawansowanym pisanym i komunikatywnym mówionym

Kolejny oszukany przez gm
@xyz 07.11.2016 12:47

nie wiem kim jesteś ale ewidentnie nie masz pojęcia o tej firmie, w efekcie jest to opinia sponsorowana i niewiarygodna

fake
@Kolejny oszukany przez gm 22.11.2017 09:48

"Nie wiem kim jesteś"...... - ja się domyślam ze ten przychylny komentarz nick xyz ktoś z "firmy" napisał. Przecież nie będzie pisał ej no jest do bani ale potrzebujemy żeby ktoś na nas zarabiał

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Global Mimar Polska? Napisz o tym!

Odradzam

Firma która nie płaci podwykonawcom a z tego co mi wiadomo także pracownikom. Faktycznie właścicielem jest Syryjczyk, który najwyraźniej nie ma uważania dla podpisywanych przez siebie umów.

Global Mimar = porażka

Firma która nie płaci podwykonawcom i z tego co wiem także pracownikom. Całkowity brak profesjonalizmu. Faktycznie należy do obywatela Syrii, który najwyraźniej nie ma uważania dla podpisywanych przez siebie umów. Taka widać mentalność ...

Oszukany

Firma która nie płaci ani podwykonawcom ani pracownikom. Omijać z daleka, kompletny brak profesjonalizmu. Właścicielem jest imigrant z Syrii, o mentalności odbiegającej od standardów cywilizowanego świata. Kto pozwala na działanie takich oszustów w Polsce ?

Pracownik

Firma zarządzana przez syryjczyka, absolutny brak organizacji, permanentny brak wypłat, nie opłacany Zus, a portal gowork usuwa negatywne komentarze. Brawo wy

123

słuchaj, jak nie masz niczego innego na oku a masz propozycje pracy u nich to smialo sie mozesz zgodzic poza tym przedstawia ci warunki wiec bedziesz wiedzial czy ci odpowiadaja czy nie i czy sie godzic na nie czy nie

3e4r

no pewnie ze nie..chociaz z drigiej storyn to powinno byc tak ze w kazdej firmie bez wzgledu na stanowisko oferowana jest umowa o prace no ale wiaodmo jak ejst

anka

o jakim stanowisku myślałaś @perfekto, zgadzam się z Tobą, że w pracy trzeba przede wszystkim pracować , a umowa o prace nie w każdej firmie jest gwarantowana

perfekto

wiadomo, wszędzie trzeba się starać... mnie jednak przekonuje to, że praca jest w stabilnej firmie jakby nie było, co daje jednak stabilność zatrudnienia no ale jednak angielski trzeba znać perfekto

antek

Może i szuka takich pracowników, ale trzeba pamiętać, że Global Mimar to międzynarodowa firma specjalizująca się w architekturze. Branża sama w sobie jest wymagająca, ale mają potencjał, nie bez powodu oddziałują środkowymwschodzie europy. Mają zadowolonych klientów w wielu krajach, a przecież cały czas się rozwijają.

Emma

Globar Mimar Polska szuka teraz pracowników do pracy międzynarodowej, z dobrym i płynnym angielskim i doświadczeniem. Jak bym szukała pracy, to chyba bym się nie zastanawiała, ciekawie to wygląda i zapewniają szansę na rozwój plus atrakcyjne pieniądze. Ciekawe o jakich kwotach mowa za taką pracę, może ktoś wie.

Zostaw opinię o Global Mimar Polska - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Mimar Polska