*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
04.12.2013 11:46
Nie polecam - warunki pracy coraz gorsze. Deputat pracowniczy obcinają, a ich odzież trzeba nosić w pracy. Pakiet socjalny praktycznie żaden, nawet bonów czy paczek na święta. Bardzo duże wymagania co do dyspozycyjności: urlop czy dzień wolny trzeba być pod telefonem lub trzeba przyjeżdżać. A to wszystko za najniższą krajową.
zadowolona
14.04.2016 11:11
jest dodatek do butów, pranie za odzież, i dodatkowa premia na święta Bożego Narodzenia, dostaje się co miesiąc rajstopy i co 3 miesiące cos z odzieży, za wyrobienie targetu sprzedaży stroje kąpielowe i bieliznę wyszczuplającą, za wyrobienie targetów podanych przez kierownika regionu dodatkową premię, praca owszem stojąca ale i tak pracownicy spokojnie siedzą na zapleczu po 3 godziny przy 12 godzinach pracy jak nie ma co robić i nie ma klientów Co ważne umowa o prace dodatki finansowe do przedszkola dla dzieci i na kolonie latem
Pracowałam w o wiele gorszej firmie. Jak się robi co należy do obowiązków i nie fika to jest bardzo przyjemna atmosfera ale trzeba coś najpierw dać od siebie.
Zostaw merytoryczną opinię o Gatta - Ferax Sp. z o.o.