Aflofarm Farmacja Polska

Pabianice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 172 ocen.

Aflofarm Farmacja Polska
3 172

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska

Ania

Ogłoszenie na całą Polskę reprezentant medyczny- czy rzeczywiście szukają, czy zbierają cv?

   
Monia
@Ania 17.05.2018 12:24

szukają, bo nowa linia powstaje

   
Julita

@Laborant, czy w dalszym ciągu nie masz informacji zwrotnej od Aflofarm Farmacja Polska? Czy coś zmieniło się w tej kwestii? To ważne, że mimo wszystko opisałaś przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w tej firmie. Na pewno zainteresuje on te osoby, które planują aplikowanie do tego pracodawcy.

   
Julita

@Laborant, już dosyć długo czekasz na odpowiedź i rozumiem, że jesteś już zniecierpliwiona. Czy pomimo wszystko mogłabyś napisać jak oceniasz rozmowę kwalifikacyjną w jakiej uczestniczyłaś w Aflofarm Farmacja Polska? Jakie pytania usłyszałaś na niej i w jakiej atmosferze się odbywała?

   
Laborant
@Julita 25.03.2018 15:31

Rozmowa miła aczkolwiek mało merytoryczna. Głownie prowadzona przez p. z HR, pytania typu mocne, słabe strony, jakie cechy u ludzi lubię ,jakich nie lubię itp. Ze strony p. Kierownik Laboratorium pytania o sprzęt i techniki z jakimi miałam do czynienia, znajomość excela i to tak w skrócie. W porównaniu do innych odbytych przeze mnie rozmów to ta wypadła słabo pod kątem pracodawcy.

   
anonymous

Jak się tam dostać do pracy?

   
fikander
@Marian 26.03.2018 11:53

Rzeczywiście wygląda to dziwnie. Bo jak ktoś umie korzystać z internetu i dotarł aż tutaj to tym bardziej znajdzie ogłoszenia o pracy. Może pracodawca chciał mieć darmową reklamę którą mu właśnie zrobiłeś.

   
Laborant

Witam, czy był ktoś na rozmowie na stanowisko Laboranta w Rzgowie? Czy dostaliście jakąkolwiek informację zwrotną? Ja byłam w połowie stycznia i pomimo zapewnieniu o odpowiedzi w ciągu dwóch tygodni, nadal cisza...

   
Laborant
@artur 15.03.2018 14:03

Jak mam "to" sprawdzić? Pani z HR nie odbierała telefonów, nie odpisała na email, pomimo zapewnienia, że skontaktują się z kandydatem bez względu na wynik rekrutacji... Jeśli zaprosili na rozmowę to chyba moje CV nie było aż tak beznadziejne. Szkoda, że rekruterzy nie szanują czasu innych ludzi.

   
anonymous

Witam Państwa, Mam kilka pytań dotyczących pracy na stanowisku reprezentanta medycznego, a dokładniej jak się pracuje na tym stanowisku w aflo? Zarobki są mi mniej więcej znane pytam bardziej o atmosferę, wizyty podwójne, raporty czy dużo "pracy po pracy"

   
Julita

Do działu marketingu Aflofarm Farmacja Polska poszukuje redaktora/redaktorki portalu internetowego. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za m.in. tworzenie własnych tekstów o tematyce zdrowotnej oraz opracowywanie i redagowanie nadesłanych przez autorów tekstów. Kandydat musi odznaczać się lekkim piórem i zainteresowaniem tematyką zdrowotną. W zamian może oczekiwać od pracodawcy na stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwość rozwoju zawodowego i np. pakiet benefitów. Więcej szczegółów znajdziecie pod tym linkiem: http://www.aflofarm.com.pl/pl/oferty-pracy/dzial-marketingu/9DVD0I9Y/ Czy ktoś z Was zamierza aplikować? Co powiecie o takim stanowisku w tej firmie?

   
amelung

Powiedz mi , @Stefanowski , ale tak szczerze , jak pracuje się na produkcji pod nowym Dyrektorem.

   
Julita

@Stefanowski, podoba Ci się praca w Aflofarm Farmacja Polska. Jesteś zadowolony również z atmosfery i warunków finansowych. Możesz napisać na jakim stanowisku pracujesz? Jakie jeszcze plusy mógłbyś wymienić skłaniające do podjęcia współpracy z tym pracodawcą? Dba on o rozwój zawodowy swoich pracowników?

   
Janekt

Jakie zarobi netto na produkcji ? Jaki system pracy itp porszę o odpowiedź z góry dziękuję

   
anusia

Witam, w Pabianicach trwa rekrutacja na stanowisko specjlalisty ds walidacji? Czy ktos moze powiedziec, jaka tam jest atmosfera, czy praca jest bardzo stresujaca?

   
S.M.
@Stefanowski 17.01.2018 16:56

A mozesz napisac jaka jest podstawa i premia w pierwszym roku pracy? Jakie auta, czy mozna jezdzic prywatnie, ile wizyt?

   
a

Przeczytajcie sobie książkę byłego pracownika Valeanta- niejakiego Zygmuntowicza, który opisał wszystkie "numery" firm w Polsce! Szczęka opada! O naszej firmie też tam trochę jest! Podaję link do książki: http://stapis.com.pl/?product=pileczki-w-palcach-zonglerow-artur-zygmuntowicz

   
Julita

@trzeba sobie radzić, rozumiem, że nie jesteś zadowolony z aktualnej sytuacji w Aflofarm Farmacja Polska. Mógłbyś porównać okres przed przejęciem firmy przez nowego zarządzającego i po? Jaką największą zmianę zauważyłeś? Jak, w tym momencie, wygląda Twoja praca w Aflofarm Farmacja Polska?

   
trzeba sobie radzić
@Julita 12.12.2017 12:34

Przede wszystkim stawianie na marketing i sprzedaż, a nie na jakość. W tej firmie najpierw się robi to co każe prezes, a dopiero potem myśli. Z reszta wystarczy sprawdzić na stronie GIF ilość wycofanych produktów. Nałożona kara 26mln tez nie wzięła się znikąd. Warunki pracy są żałosne, szczerze odradzam prace w tym zakładzie.

   
niemoge

LUDZIE! "Wypłata zawsze na czas" Serio? WoooooooW!!! Co za mentalność niewolnicza...

   
trzeba sobie radzić
@niemoge 25.05.2016 09:47

Miej kredyt i dzieci i popracuj u jakiegoś „Janusza biznesu” to zmienisz zdanie.

   
trzeba sobie radzić

Wielka szkoda ze prezes odszedł na emeryturę i przekazał firmę synowi.

   
Julita

@Xxx, dlaczego, Twoim zdaniem, praca w Aflofarm Farmacja Polska jest stresująca? Co wpływa na Twoje odczucia? Twoja opinia będzie cenna dla osób, które chciałyby rozpocząć pracę u tego pracodawcy.

   
Regina

Pytacie o pracę w firmie, więc odpowiadam, że jest dobrze, fajni ludzie pracują. Ale trzeba wiedzieć również, że bardzo dużo zależy od każdego z nas.

   
judiii

Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Młodszego specjalisty ds dokumentacji rejestracyjnej leków, ktoś coś moze powiedzieć na temat pracy w tym dziale?Atmosfera? Zarobki?

   
judiii

Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Młodszego specjalisty ds dokumentacji rejestracyjnej leków, ktoś coś moze powiedzieć na temat pracy w tym dziale?Atmosfera? Zarobki?

   
Klara

Szukając pracy robiłam sporo żeby znaleźć dobrą firmę. W ten sposób dowiedziałam się o Aflofarm Farmacja Polska i właśnie jestem po lekturze wpisów na tym wątku. Zależy mi na obiektywnych opiniach a mam wrażenie, że tu nie wszyscy są obiektywni, szkoda

   
słoń

Praca jest dobra jeśli tylko komuś się chce pracować nie zbijać bąki. NIe jest to łatwa praca. Pieniądze nie są złe, własna działalność, da się przeżyć. Flota samochodowa ok. Jako PH... Przełożony bezpośredni czyli KRS w moim przypadku ok, po kilku latach pracy wspólny język i tyle. Im wyżej jeśli chodzi o przełożonych tym gorzej. Jesteś zwykłym "wyrobnikiem". Zwykłym numerkiem , którego niby można zastąpić w każdej chwili.. . Nie szanują ludzi...

   
asd
@słoń 20.08.2017 23:39

Witam... Szukają teraz na KAM śląsk, opole, malopolska. Jak wygląda praca na stanowisku kierowniczym? ~ płaca, narzedzia (samochod, budzety), atmosfera? Z góry dziekuje za informację. Pozdrawiam.

   
Ona

Wie ktoś coś jak wygląda praca w dziale Badań i rozwoju w aflofarm ?

   
Julita

@Ja, obecnie rekrutacja na to stanoiwisko raczej się zakończyła bo nie widzę oferty pracy na nie, do jakiego miasta aplikowałeś? W ofercie powinno być napisane jakie kompetencje musisz posiadać i jakie spełniać warunki. Jeżeli jesteś już po wspomnianej rozmowie kwalifikacyjnej, to możesz się podzielić informacjami @Tr, jest .zainteresowany/

   
Ja

Witam,mam rozmowe w czwartek na PH lubelskie,możecie napisać co nieco o firmie,mianowicie,rekrutacja,zarobki,baza klientow,atmosfera?

   
Zainteresowany pracą

Witajcie Recenzenci! Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego / farmaceutycznego w firmie AFLOFARM? np. - Jak duży region oni obsługują? - Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym? - Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie? - Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu? Mam też kilka innych pytań: 1. Czy 3500zł brutto podstawy, to wszystko co może zaproponować firma AFLOFARM na początek? 2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy? 3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy, cz raczej to co dostaniesz na początku zostaje na wieki (3500 brutto)? 4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy) 5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne? 6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PF? 7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie? 8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie? Pozdrawiam, Zainteresowany pracą

   
Tr
@Zainteresowany pracą 11.04.2017 22:18

Jeżeli uzyskales odp. Na Twoje pytania to proszę o podzielenie się nimi:)

   
Romkus

Pojawiło się kolejne ogłoszenie o grafika designera. Panowie i Panie radzę się zastanowić czy składać tam papiery. Jak ktoś chce mieć wycisk i sponiewieranie to śmiało :)

   
Ona :-)

Dział HR i rekrutacja to jest nieporozumienie. Byłam na rozmowie, umowiona z osoba A, rekrutowala mnie osoba B, ktora kompletnie nie znala mojego CV i nie byla przygotowana (smieszny pan w sweterku, ktory zadawal socjo pytania), uwazajacy sie za pepek swiata. Nie polecam tej firmy nikomu sensownemu. Plus to co słynne dla polskich amatorskich dzialów HR - zero info zwrotnej.

   
@kk

Witajcie, podpisuje się pod prośbą przedmówcy. Prosimy o rzetelne informacje które pozwolą nam z naszego punktu widzenia stwierdzić czy firma spełnia nasze oczekiwania czy jednak nie. Mnie osobiście nie interesuje sytuacja tp "atmosfera w pracy" bo to jest indywidualny punkt widzenia. Bardziej zależałoby mi na informacji z zakresu płacy, premii, socjalu oraz floty. Jeśli ktoś mógłby odpowiedzieć na te proste pytania to będę wdzięczna. Pozdrawiam.

   
Iron

Cześć, mam prośbę czy ktoś mógłby napisać coś rzetelnego na temat pracy w firmie Aflofarm (stanowisko reprezentant medyczny)? Jakie są zarobki, jakie auta, ogólnie atmosfera w firmie, czy warto podjąć tam prace przechodząc z konkurencji? Z góry dzięki za konkretne informacje.

   
Krzysiek

Cześć, a jak kształtuje się pensja na stanowisku PR Manager? Pozdrawiam!

   

Zostaw opinię o Aflofarm Farmacja Polska - Pabianice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska