Nazaruk Service

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Nazaruk Service Sp. z o.o.

Opinie o Nazaruk Service Lublin

Nie przegap nowości o Nazaruk Service Sp. z o.o.!

zadowolony

19.11.2020 15:21

Jestem zadowolony z tego salonu samochodowego. Jak najbardziej polecam!
    zaskoczony2

19.11.2020 15:09

Dobrze płacą. Inni oferują niższe stawki.
    zaskoczony

07.10.2020 19:43

Polecam, ale omijać szerokim łukiem. Rozmowa kwalifikacyjna to jakaś kpina. Od samego początku rzucanie bluzgami jak to każdy działa na niekorzyść tej firmy, do tego jakieś historie wyssane z palca. Człowiek myślał, że poważna firma, nic bardziej mylnego. Po 5 minutach miałem ochotę to przerwać i wyjść, ale się nie dało, rozmowa bardziej przypominała monolog. Wyrazy szacunku dla tych, którzy muszą to codziennie znosić.
    Henryk

12.06.2020 12:22

@Pracownik Brzmi fajnie, wysyłają na jakieś kursy, cokolwiek takiego zapewniającego rozwój? Możesz coś więcej napisać byłbym bardzo wdzięczny

15.06.2020 09:20

Szkolenia są zapewniane i wymagane wręcz przez Renault Polska. Wszyscy pracownicy mają przewidziany pakiet szkoleń w celu ciągłego podnoszenia swoich kwalifikacji.
    Zeus

16.06.2020 18:00

Tam jak byś poszedł nawet jako specjalista to i tak Cie uziemią .Skulonu za byle co będzie Ci kazał płacić 500 zł a drugi 1000 .Omijaj szeroki łukiem ten pseudo servis.A i nawet jak bys miał racje to zawsze to i tak jej nie będziesz miał.Wszedzie kamery podejrzenia ze kradniesz .Ale każdy sądzi według siebie :)Odradzam tam prace no chyba ze jestes desperatem

25.05.2020 11:25

Czy w Nazaruk Service sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?

25.05.2020 12:05

Fajni ludzie z którymi można się dogadać. Luźna atmosfera, bez zastrzeżeń.
    Ciekaw

14.01.2020 23:31

Witam. Właśnie zgłosiłem swoja kandydature na jedno ze stanowisk odnosnie sprzedazy aut. Nie ukrywam ze czytajac komentarze troche sie zniesmaczylem bo nie wiem tak naprawde czy dalej w to brnąć. Naprawde jest tak slabo? Prosze o jakies porady. Z gory dziekuje.
    Ciekaw

15.01.2020 11:31

A co takiego się zmieniło? Rozumiem , że jesteś obecnym pracownikiem salonu tylko incognito ?
    Doradca Handlowy

15.01.2020 12:16

Zgadza się, pracuję w Nazaruk Service. Opinia pracowników, którzy ostatni raz kontakt z firmą mieli wiele lat temu jest mało wiarygodna. Wypłaty są zawsze 10tego każdego miesiąca, nikt nie obcina premii i nie czuję się nieszanowana.
    były

20.12.2019 18:23

Co za bzdury, piszecie chyba sami sobie. Nikt kto poznał braci J. i B. nie uwierzy w ich cudowną przemianę. Od lat nikt tam nie szanował pracownika. Pracownik zawsze był złem koniecznym. Wypłata przychodziła prawie zawsze po 10-tym, obcinanie premii i pretensje o wszystko. W całym budynku kamery i podsłuchy, nawet w pracowniczym socjalnym. Awansów zero bo nie ma takich możliwości w tej pracy. Atmosfera fatalna, ciągłe wrzaski i rzucanie mięsem przez szefa który widział w nas tylko złodziei, dlatego ludzie przychodzą na chwilę i uciekają. Duża rotacja. Rabat pracowniczy nie jest plusem, bo i tak niewielu stać na nowy samochód.
    Na_szczęście_były

23.12.2019 18:14

Cała prawda o tej firmie.
    Ania

31.10.2019 12:31

Firma rodzinna z tradycjami i bardzo fajnym podejściem do prawników. Warto rozważyć tym bardziej, że firma się rozrasta i szukają nowych pracowników :)

07.10.2019 12:14

Czym Nazaruk Service J. i B. Nazaruk sp.j. zachęcają? Jakie mają dodatki?
    Doradca Handlowy

21.10.2019 11:44

Mamy duże rabaty pracownicze (20-30%) na zakup nowego samochodu lub naprawy (w tym zakup części czy ubezpieczenia) prywatnych aut.
    Barbara

16.09.2019 00:20

Moglibyście podzielić się informacjami na temat tego, o jakim dziale firmy piszecie? Ze strony firmy http://nazaruk.salonrenault.pl/praca wynika, że firma poszukuje sporo pracowników, w tym także biurowych. Czy macie doświadczenie przy pracy w obsłudze klienta w Nazaruk Service?
    Pracownik BOK

04.10.2019 16:47

Awans jest możliwy jak najbardziej. Ciągły rozwój to przede wszystkim dla mnie szkolenia finansowane w całości przez firmę. Oczywiście wypłata w terminie jest obowiązkiem każdego pracodawcy ale z doświadczenia wiem, że jest z tym różnie... Pracownik obsługi klienta w serwisie dostaje podstawę wynagrodzenia oraz premię uwarunkowaną wynikami finansowymi całego działu.
    Pracownik BOK

21.10.2019 11:32

W innych salonach niestety tak się zdarza... Wynagrodzenie Prezes ustala zawsze indywidualnie z każdym pracownikiem z tego co wiem uwarunkowane jest od doświadczenia zawodowego. Premie są wypłacane od początku pracy, nawet podczas okresu próbnego. Nie słyszałem nigdy, żeby ktoś z pracowników skarżył się na za małe zarobki (dotyczy to każdego działu). Wydaje mi się, że biorąc pod uwagę branżę motoryzacyjną, zarobki u Nazaruka są jedne z największych.

Kontakt - Nazaruk Service Sp. z o.o.

Abramowicka 45 20-442 Lublin

NIP:9462392016

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów

Marcoooo

26.09.2019 21:01

Renault Nazaruk jest najlepszym koncesjonerem Renault w Lublinie. Zatrudnienie jest coraz większe. Zapotrzebowanie na specjalistów rośnie. Jeśli ktoś jest rzetelny i stara się dobrze wykonywać swoje obowiązki i chociaż trochę bardziej zaangażować niż rzeczone minimum to na pewno będzie się czuł dobrze. Firma stawia na rozwój,pracownicy odbywają szkolenia. Firma się rozrasta. Podsumowując: w Renault Nazaruk można się bardzo wiele nauczyć, a jeśli tylko chcemy to możemy rozwinąć się w różnych dziedzinach. Szczerze polecam tą firmę.
    pracowita

11.09.2019 12:44

Praca stabilna, wynagrodzenie dobre, atmosfera wśród pracowników ok, szef też człowiek i można się dogadać.
    Karol-lina

31.08.2019 08:56

Bardzo miła atmosfera,relacje pomiędzy pracownikami a szefostwem prawidlowe. Szefostwo w trudnych sytuacjach pomaga pracownikowi.
    Pracowity

30.08.2019 11:11

Praca w przyjemnej, luźnej atmosferze, dobry dojazd, zarobki jak najbardziej w porządku. Klimatyzacja, dobra kawa, umowa o pracę i stabilne zatrudnienie.
    Agnieszka

27.08.2019 10:31

Przerażające to co czytam ale na szczęście sytuacja wygląda teraz zupełnie inaczej :) Pracuję od roku i atmosfera wśród pracowników jest świetna :) Szefowie też w porządku a zarobki jak na rynek lubelski myślę, że ponad przeciętne.
    hnk89

13.06.2019 14:15

Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Mi się dobrze pracuje, można się rozwijać poprzez szkolenia. Dojazd też jest super odkąd wyremontowali Abramowicką. Polecam!
    aza

05.12.2017 16:32

Przyjmują "do pracy" na staże z urzędu za 900 zł!!!! Zero szacunku dla pracownika.
    jołł

24.10.2017 11:36

UUUUUUUUUUUU.... Uwaga! Nie jest tak, jak obiecuje. Można takie pytanie postawić: ilu pracowników Carrary pracuje teraz u Nazaruka? Żaden. Ilu pracowników Nazaruka pracuje już w Carrarze? 10! Cała prawda o Nazaruku-Serwisie...
    kondzio

10.08.2017 07:53

pracuj pracuj az padniesz
    cikawy

17.08.2016 14:20

a ktoś może napisać jak sie tu pracuje? Tylko nie z pracowników. Wiem że ludzie sami odchodzą ze względu na zasiedziałych sprzedawców którzy są nie reformowalni... Tylko pracownikom za opinię dziękuję.
    Artur

26.08.2017 19:49

A od kogo chcesz przeczytać opinię jak nie od kogoś, kto tam pracuje, od sąsiada zza płotu???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Nazaruk Service?

admin

11.08.2015 18:23

Nie słuchaj plotek o firmie Nazaruk Service Sp. z o.o., cała prawda tylko na naszym forum. Czytaj i komentuj.
    kika

16.07.2016 08:31

Omijaj szerokim łukiem!

Zostaw merytoryczną opinię o Nazaruk Service Sp. z o.o.