Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Adres: Magazynowa 4, 64-610 Rogóźno

NIP: 7660005697 KRS: 0000131643

Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
3 174 652 5 1

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

xxx
 Opinia

Witam. Pytanie mam do osób pracujących w Krajence. Ile wynoszą stawki godzinowe ????? Ile wynoszą premie? Czy są inne stanowiska dla kobiet oprócz szwaczki? Jak oceniacie atmosferę w pracy?Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Urszula
 Opinia
@xxx 09.12.2018 15:47

Pytasz o wielu konkretnych kwestiach związanych z pracą w Dendro Poland Ltd. - widzę, że jesteś poważnie zainteresowana podjęciem pracy w tym miejscu. Jakie warunki płacowe byłyby dla Ciebie zadowalające? Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować do pracy w Dendro Poland Ltd!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szwalnia
 Opinia
@xxx 09.12.2018 15:47

Atmosfera w krajece nie ciekawa ludzie uciekaja nie chca tu pracowac podwyżki daja tym co wybiorą nawt ci co nic nie robia przyznawaja na poczatku jest ok a puzniej robi sie nie ciekawie dziewczyny narzekają nie wiem dlaczego ten zaklad tak przechwalaja a jest inaczej

Pomocna?
TakNie1
Iza
 Opinia
@xxx 09.12.2018 15:47

Atmosfera w krajece masakra nie polecam oni przechwalaja a jest inaczej ludzie uciekaja zwalniaja z krajenki 3 miesiące popracoja i zwalniaja lider nie przedluza umow nie tlumaczy dlaczego jest nie ciekawie niestety masakra

Pomocna?
Tak1Nie
Eliza
 Opinia
@Iza 19.06.2019 16:17

A ta pani z Hr to może do niej trzeba iść z takimi sytuacjami!

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

W krajece panuje msciwość. A co najgorsze sa przy korycie osoby nie właściwe ale co najgorsze jeszcze ze nie da sie nic zrobic bo wierzą im a nie pracownikowi. To jest przykre szukają ludzi a nie umiom ich szanować

Pomocna?
Tak2Nie
omsint
 Opinia
@Ola 20.06.2019 09:06

W Kajence mamy dostać nowego dyrektora to może będzie lepiej bo kierownik wraca do Rogoźna.

Pomocna?
Tak1Nie
Eliza
 Opinia
@omsint 20.06.2019 12:01

Niech wraca skąd wrocił i tak już na jego fałszywy ryj nie szło patrzeć ! Zrobił (usunięte przez administratora) i teraz ucieka! W Rogoźnie pokażą mu gdzie jego miejsce !!!

Pomocna?
TakNie
Smutny pracownik
 Opinia

I nagrody niema zenada przez trzy lata dawali teraz nie bo niby kiepski rok sprzedazowy byl ale co nas to obchodzi Schnell daje co rok.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
f....a
 Opinia
@Smutny pracownik 20.12.2018 15:36

to po co tu pracujesz,nikt na siłe cie nie trzyma.Idz tam gdzie co roku daja.Zenada nie dogodzisz :(

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Smutny pracownik 20.12.2018 15:36

Mogłeś wyjść @smutny pracownik i powiedzieć to (usunięte przez administratora)w twarz cwaniaku a nie pisać tutaj!!! Idź tam gdzie dają co roku!

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zadowolony
 Opinia
@Smutny pracownik 20.12.2018 15:36

Ale to że bony 500-700 zł na święta były to nikt nie tego powie!

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ss
 Opinia
@zadowolony 20.12.2018 22:08

Bony to oddzielny temat to idzie z funduszu socjalnego jakbys nie wiedzial

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziewczyna
 Opinia
@Zuza 20.12.2018 17:31

Brzydko firma zrobiła i tyle

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Dziewczyna 21.12.2018 07:39

Brzydko to robi firma która nie płaci pensji na czas albo oszukuje pracowników zatrudniając na tzw. śmieciowych umowach.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dyrektor
 Opinia
@Smutny pracownik 20.12.2018 15:36

to że nie ma nagrody to największe lenie i nieroby skamlą... mądry kto umie czytać między wierszami i się trochę orientuje to powinien się domyślić, ze nie nic będzie. najlepiej jakby nigdy nie było i teraz nie byłoby powodu do jęczenia! wstyd! gryziecie rękę która was karmi!!!

Pomocna?
Tak6Nie1
Gwiozdór
 Opinia
@dyrektor 24.12.2018 13:26

...te "derektor" są takie "rynce" co karmią???? na moje to chyba grabią !!! Super firma??? chyba dla wybrańcow i pewnie smutna "kolęda" ...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Husarz
 Opinia
@Smutny pracownik 20.12.2018 15:36

Otaczają mnie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziony
 Opinia
@Zuza 22.12.2018 07:27

Dordzcie mi co mam zrobic i gdzie sie udac robie norme nie chodze na chorobowe a pani lider nie przedłużyła umowy nawet nic nie mówiąc jaki powód gdzie mam z tym iść moze wiecie

Pomocna?
Tak1Nie1
Kolega wielkiego brata
 Opinia
@Zawiedziony 20.06.2019 22:39

Nie przedłużyła umowy bo wiedziała ze jesteś kanalia i tu piszesz :D

Pomocna?
TakNie1
Ciocia
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

Kanalia jest co drugi amiedzy innymi lider co szuka dzury w calym swój swego broni xd madre sie znalazly sami jestescie nie lepsi swojej (usunięte przez administratora) bronicie i co jeszcze mobing stosujecie co do nie ktorych tu pisz G

Pomocna?
Tak1Nie
Brzydula heee
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

Oj nie ladnie ktos moze teraz ma problem a wy piszecie oceniacie zamiast współczuć szkoda słów bardzo nie ładnie wiecie co te slowo znaczy i to jest jedność świadczy o was karma wroci kazdy ma prawo pracowac a zstego co mi wiadomo to zbyt ciekawa atmosfera !!!!!!! Zwolni sie rok temu bo zbyt ciekawie nie bylo wszyscy to wiedzą

Pomocna?
Tak1Nie
Brzydula heee
 Opinia
@Zawiedziony 20.06.2019 22:39

Zmień lidera podwyszki oni ludzi wybierają moze jest do bani zaza nie właściwy """ B;;; nie ty

Pomocna?
TakNie
Pan beee
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

No prosze. Kto kanalia pozdr ??? He dobre ## pir tak zle !!!!! Fof. P ...

Pomocna?
TakNie
Znudzony demon xs
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

To zwolnijjcie wszystkie kanalie zostanie d..nie cierpie takiego podejscia ciekawe ten kto to pisal powinien iść do domu g mucha!!!!!!!!!kolega wielkiego brata nie znam nikogo co by nie byl KANALIA. POZDR. ????????

Pomocna?
Tak1Nie
Es o es
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

Cos musi byc nie tak jak sami ludzie sie zwalniają !!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
sprawiedliwy
 Opinia
@Kolega wielkiego brata 21.06.2019 10:31

Kanalią to ty musisz być jak obrażasz człowieka ,który się radzi. A druga sprawa odpal Wujka Google i sprawdź co oznacza te słowo ,zanim zaczniesz pisać. Takim chamom to zawsze h*j w (usunięte przez administratora) . Pozdrawiam Normalnych ludzi.

Pomocna?
Tak1Nie
Baba
 Opinia
@Dziewczyna 21.12.2018 07:39

I zastanawia mnie dlaczego tą cala prawde ktora piszą ludzie administrator kasuje zauważyliście aby ludzie nie czytali prawdy przeciesz to jest chore nawet tu maja nadzur nad nami

Pomocna?
Tak1Nie
RAFI
 Opinia

Zmiany są dobre ale czy wszystkie? Pani A... DBA TYLKO O SWOJE DZIEWCZYNY pracują po 6 godz. A co z produkcją, może PAN A... BYŁBY LEPSZĄ OPCJĄ.

Pomocna?
Tak1Nie3
1234
 Opinia

He he he gdzie są wpisy od obojętność dostali pociski i usunęli a odpowiedzi od raven i marwel są ja pier.... Ale (usunięte przez administratora) sami się wje.... Ze kasuja wpisy no chyba że nie mogę znalezc

Pomocna?
Tak2Nie
były prac
 Opinia

oo słyszę że w ikano zmienia standardy dendro. teraz przyjmują ludzi nawet bez przedszkola skończonego . za te same pieniądze co starzy pracownicy. kto mądry odchodzi a głupi nie wie co i za ile robi . ha.

Pomocna?
Tak1Nie
Zawiedziony
 Opinia
@były prac 19.06.2019 20:53

He w krajece klika stare wyzeraczki niestety rozczepane pani Mar. Miedzy innymi zadzi liderką. I jakość. Również. Jedna wielka klika. Tu wybieraja ludzi przyjmują i nie szanują. Taka to jest nasza. Krajenka.

Pomocna?
Tak1Nie
Tolaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora) Proponuję szanowne Kadry stworzyć ankietę jak czują się pracownicy. (usunięte przez administratora) Zatem zamiast usuwać słowa z postów może faktycznie porozmawiać każdym pracownikiem odnośnie traktowania przez osoby będące na wyższych stanowiskach. Przykre...

Pomocna?
Tak6Nie1
wolverine
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tolaa 17.05.2019 18:41

Piszą to tylko te osoby co im się pracować nie chce i mają miliony powodów na to aby nie pracować. To właśnie wy wprowadzacie nie przyjemną atmosferę na poszczególnych działach. Teksty typu "automatyzacja nie działa to ja nie pracuje" lub "w sobotę mi nie pasuje idę na piwo "są mobbingiem ale na kim? Fakt nie wszystko śmiga jak należy mamy gorszy okres na pewno na Pakowaniu i to nie jest wina pracownika czy firmy ale to nie znaczy, że mamy się poddawać i stać z boku - czekać aż ruszy automatyzacja bo nam jest tak wygodnie. Jest mnóstwo osób których nie trzeba o nic prosić, przychodzą w soboty bo wiedzą,że tak trzeba i wiedzą po co przychodzą do Ikano chwała im za to. Wiem wiem za chwile padną słowa to zapłaćcie im więcej itp. ale to już w kwestii firmy i przełożonych. Ogólnie to temat rzeka niech każdy spojrzy na siebie i niech pierwszy rzuci kamieniem ten co jest bez winy. Aha zapomniał/a bym na ankiecie nie powinno zabraknąć pytania dlaczego czym w twoim otoczeniu objawia się mobbing yyyyyyyyyy przełożony czepia się ,że jest awaria a my stoimy i każe uzupełnić składy bo nie chodzimy do pracy(wyszło słońce) lub sprzątać bo już topimy się we własnych brudach. Pozdro.

Pomocna?
Tak6Nie2
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tolaa 17.05.2019 18:41

Dokładnie. Kogo wzywali do biura po Ikano Voice aby dopytać o niektóre rzeczy - osoby które są pupilami, osoby które nie powiedzą ani jednego złego słowa na głos. U nas na zmianie nawet było to wszystko owiane tajemnicą, dowiedzieliśmy się przez przypadek, że odbyły się takie rozmowy. Boją się o swoje tylki.

Pomocna?
Tak3Nie
Sylwia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja 19.05.2019 19:01

Byłam na takim spotkaniu i wierzcie mi ze pupilem nie jestem wręcz przeciwnie mogę powiedzieć jedynie że umiem głośno mówić i rozwiązywać problemy na bierząco.Żal mi co nie których osób które się tu udzielają.Pracuje w tej firmie 11 lat byłam na produkcji i teraz jestem na szwalni nie mam problemu z praca bo jak ktoś chce pracować to pracuje,nie mam problemu z ludzmi tu pracujacymi ani z przełożonymi.

Pomocna?
Tak2Nie2
obserwator
Nazwa działu: IT
 Opinia
@wolverine 18.05.2019 17:23

.... przychodzenie w soboty do twojego ikano to nie świętość tylko okazja dodatkowego zarobku jakby co a premiowanie nowych pracowników to już śmiech na sali .... pracować trzy miesiące bez premii jaki to ma sens .... a no ma taki że zniechęca ich do pracy bo jak dla mnie żadna to psychologia ani polityka produkcji. W tym zakładzie nic nie jest normalne nie są normalne zarobki nie są normalne stosunki między ludźmi więc nie próbujcie pisać że jest OK

Pomocna?
Tak2Nie1
Raven
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@obserwator 25.05.2019 00:04

A kto tworzy taką atmosferę, myślisz że gdyby ludzie zarabiali więcej to byli by do siebie życzliwsi? A przychodzenie do pracy i sama praca to obowiązek pracownika wynikająca z kodeksu. czytaj. Natomiast do obowiązków leżących po stronie pracownika znaleźć możemy te czynności, które zmierzają do zagwarantowania sprawnego przebiegu pracy w zakładzie, są to na przykład: Przestrzeganie harmonogramu pracy, Respektowanie wszelkich przepisów prawnych regulujących proces pracy, Dbałość o dobro pracodawcy, realizowane poprzez sumienne wypełnianie powierzonych obowiązków, dążenie do powiększenia majątku przedsiębiorstwa, Zachowanie tajemnicy, której ujawnienie mogłoby zagrozić interesom pracodawcy, Podporządkowanie się poleceniom pracodawcy.

Pomocna?
Tak1Nie1
Tomasz
 Opinia
@Sylwia 22.05.2019 13:33

Masz racje, jeżeli ktoś jest zmotywowany i chce dobrze pracować- wszystko w jego rękach. Pozytywne podejście jest ważne, trzeba w siebie wierzyć i podnosić swoje kwalifikacje. Czy pracodawca oferuje kursy lub szkolenia dzięki którym można zdobyć nowe uprawnienia? Firma, która się rozwija, inwestując w pracownika, inwestuje w także w siebie.

Pomocna?
TakNie
Pioteł
 Opinia
@Tomasz 30.05.2019 12:10

Tomaszu dobrze mówisz, spójrzmy szerzej ile osób zmotywowanych, chcących coś osiągnąć tzn. sobie polepszyć z pracownika produkcji rozwinęło się - odeszło na inne działy (Czasem po wielu latach). Np. wylewnia, repolio, włóknina, Panie na magazynie (szapo ba), czy stanowiska "zarządzające". Firma szkoli, daje możliwości, uprawnienia itp. Szanuje osoby, które pracują długie lata na jednym stanowisku i są w swoim fachu mistrzami firma powinna ich bardziej doceniać bo ich stracimy a zatrudnienie i przeszkolenie do ich poziomu może zająć dużo czasu i energii innych osób. Reasumując Sylwia ma racje dla chcącego nic trudnego.

Pomocna?
TakNie
....
 Opinia
@wolverine 18.05.2019 17:23

Naprawde wszystkiwmu sa winni pracownicy? Jak masz zapal to idz kazda sobote do pracy. A pozniej powiedz ze nie jestes zmeczona i ze czujesz sie doceniona .

Pomocna?
Tak2Nie1
Zuzaaa
 Opinia
@Tolaa 17.05.2019 18:41

Jestem za !

Pomocna?
TakNie
Zuzaaa
 Opinia
@Tolaa 17.05.2019 18:41

Proponuje zgłosić pomysł do pani dyrektor !

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@obserwator 25.05.2019 00:04

Złe rzeczy zaczynaja sie dziac w tym zakladzie w krajece masakra. Mila atmosfera klamstwa jest inaczej. Zachwalaja ten zaklad a jest nie prawdą ludzie sami uciekaja zwalniaja. Dobrych pracowników nie przeduzaja umów nie mają ludzi a lider potrafi za nic praktycznie nie przedłużyć umowy premie nie przyznaja za male poprawki szkoda słów nie radze do krajenki sie pchać do pracy jest masakra nie jest tu tak jak mówią dziewczyny 3 miesiace popracuja i uciekają z tad. Nie jest zbyt dobrze

Pomocna?
Tak1Nie
Ciocia
 Opinia
@Tolaa 17.05.2019 18:41

Na co liczymy nicht nie jest za pracownikiem kierownik ani ci co siedzą na wysokich stolkach mydla w glowach slodko gadają pracownika maja za smiecia zwyklego i nic wiecej (usunięte przez administratora) stare wyrzeraczki zostają co im nowa nie przy pasi to zwalniaja buntoja liderke i co prawda jakość Również macza w tym palce Krajenka. zawsze taka klika byla jest

Pomocna?
Tak2Nie
Wielki Brat
 Opinia

Słuchajcie gbury Rogozińskie ! Jeżeli jest wam tak źle to czemu nikt z was nie pójdzie choćby za płot ? albo do Ludwika ? Tam wam będzie lepiej... Klima Was ostudzi i każdemu jednemu dogodzi :) Dostaniecie też pewnie owoce, kafeterie, kartę kultura i sport, dofinansowanie do dojazdów, platformę do nauki języka obcego, kolonie dla swoich dzieci za przysłowiową złotówkę no i nagrodę w postaci sporej gotówki na święta o pikniku już nie będę pisał... Tego nikt z was nie widzi tylko wiecznie w (usunięte przez administratora) źle.

Pomocna?
Tak5Nie5
Wielka Siostra
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

Do Ludwika pójdą na masaże :D

Pomocna?
Tak2Nie2
Wielki Tata
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

W Ludwiku dostaną po materacu za 1500 zł :)

Pomocna?
Tak2Nie2
Oki.
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

Z ta nagroda w postaci sporej gotówki na swieta to poplynoleś

Pomocna?
Tak1Nie
Zła
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

No widzisz każdemu nie dogodzisz, zwłaszcza państwu N. którzy zazdroszczą dzieciom lizaka czy loda, a sami dostają grube dofinansowania

Pomocna?
Tak3Nie3
3
Ciekawy
 Opinia
@Zła 09.06.2019 22:49

Napisała osoba która ma dzieci! A co racji nie mają? Co z osobami które dzieci nie mają? Kwestia dofinansowania chyba każdy ma do tego prawo? A komisja ma chyba obowiązek o takich rzeczach nie mówić?

Pomocna?
Tak3Nie
Marvel
 Opinia
@Zła 09.06.2019 22:49

Prawda, dla dzieci są pikniki, kolonie itp. a dla pracowników? Jeśli się nie mylę pieniądze pochodzą z ZFŚS czyli od każdego pracownika. A widać kto korzysta.

Pomocna?
Tak2Nie
Gbur Rogozinski
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

za płot to możesz iść się odlać Ludwika używam do mycia naczyń , a co do sporej gotówki na święta to chyba Ty ja bierzesz

Pomocna?
Tak4Nie
fr...a
 Opinia
@Marvel 10.06.2019 06:52

Zawsze mozna FŚS rozwiązać i nic nie dostaniecie własnym dzieciom żałują.Przy takiej ilości osób kokosów nie dostaniecie, bo chcecie kasę na wczasy pod gruszą i na bony świąteczne najlepiej po 1000 zł .

Pomocna?
TakNie
ona
 Opinia
@Ciekawy 10.06.2019 01:13

tylko niektórzy to po hali się chwalą ile to nie dostali ! :-) głupota ludzka nie zna granic. Rozwiązać fundusz i będzie spokój. O kasy O problemów!

Pomocna?
TakNie
Marvel
 Opinia
@Marvel 10.06.2019 06:52

Ludzie słowo dofinansowanie czytajcie ze zrozumieniem musi ktoś wydać potem dostaje część powtarzam część poniesionych kosztów nikt nic nie dostał za darmo. Co za zazdro......

Pomocna?
Tak1Nie
Janusz
 Opinia
@Wielki Brat 08.06.2019 09:19

Ciekawe kim jestes w tej firme ze mowisz ze jest tak dobrze , 620 komentarzy z czego 90% negatywnych to cos musi byc na zeczy ????srodkowym palecem pozdrawiamy takich patoli...

Pomocna?
Tak3Nie1
Marvel
 Opinia
@Obojetnosc 12.06.2019 17:23

Jeśli chcesz coś z funduszu czyli dofinansowanie musisz przedstawić rachunki na co wydałeś, dostajesz część poniesionych kosztów.Chyba, że są tacy co dostali zwrot całości. Pierwsze słyszę żeby ktoś płacił za kolonie 1000zł.

Pomocna?
Tak1Nie
Errr
 Opinia
@Marvel 13.06.2019 04:08

Nie rozumiesz chodzi o to żeby każdy pracownik coś dostał super że dają na kolonie a z tym 1000 to był strzał bo nie wiem ile doplacaja.... a jak coś potrzebne było to kartkę z zarobkami na osobę trzeba było dać

Pomocna?
TakNie
Buhaha
 Opinia

Ludzie padają jak muchy ???????? polecam zatrudnić dwóch opiekunow medycznych z całym wyposażeniem ????????

Pomocna?
Tak1Nie1
XDGH
 Opinia

Klimatyzowane hale? Gdzie ?ludzie cali spoceni , na hali nie ma czym oddychac juz od 11 rano. Oczywiście odzież bhp która nie ma sensu w większości stanowiskach musi być. Praca w tym zakładzie idzie w złą stronę , gdzieś od 7 miesięcy jest z dnia na dzień coraz gorzej. I nie mówię tylko dlatego ze jestem jakimś leniem ale człowiek non stop myśli o zmianie PRACY.

Pomocna?
Tak7Nie
Wódz.
 Opinia
@XDGH 03.06.2019 23:28

Tak tam dopiero początki czasów prlu, donich jeszcze nie dotarło by zadbać o pracowników i warunki pracy. Totalny brak myślenia w kierunku pracownika.

Pomocna?
Tak1Nie
Zdemotywowana
 Opinia

W tym zakladzie powinny powstac zwiazki zawodowe. Moze wtedy cos zdziala zwykly pracownik.

Pomocna?
Tak11Nie2
Zuzaaa
 Opinia
@Zdemotywowana 31.05.2019 14:40

To je załóżmy !

Pomocna?
Tak1Nie4
Zdemotywowana
 Opinia
@Zuzaaa 31.05.2019 20:00

A znajda sie osoby ktore podpisza?

Pomocna?
Tak1Nie1
00000000
 Opinia
@Zdemotywowana 03.06.2019 08:57

na pewno, potrzeba minimum 10 osób i wystarczy skontaktować się z odziałem solidarności w Poznaniu

Pomocna?
Tak1Nie1
Obiektywny
 Opinia
@00000000 06.06.2019 08:41

Wiesz co to związki zawodowe? Mowisz ze bedzie lepiej płacić składki na kilku nierobów którzy tak duzo nie zadziałała?

Pomocna?
Tak10Nie1
Gm
 Opinia

A może cztero brygagowka

Pomocna?
Tak6Nie1
Wrrr
 Opinia
@Gm 01.06.2019 10:14

Teraz to chyba ma głowę upadłeś/Aś ????

Pomocna?
TakNie1
Buntownik
 Opinia

Wszyscy bol dupska ze soboty i 6 nocek a ciekawi mnie ilu z was faktycznie sie postawi i nie zgodzi sie na wszystko bo stawiam na to ze wiekszosc podkuli ogony i poleci jak zawsze ;)

Pomocna?
Tak3Nie
Ludekzkajdunek
 Opinia

A może ludzi z administracji się weźmie do pomocy w soboty ? Biuro wspomóc chyba moze ? ????????

Pomocna?
Tak15Nie
Lulu
 Opinia

Co myslicie o pracy na nockach od niedzieli i w kazda sobote?

Pomocna?
Tak5Nie3
Tola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Może i niewprawiony na akord pracownik, ale ja osobiście spotkałam się mobbingiem. Jednak nie do udowodnienia, bo telefonu na hale nie można było wnosić (niektóre osoby, będące stanowiskiem wyżej telefon w ręce miały przez cala nockę), i nie chodziło o kontakt z przełożonym. Później, tj 6 miesięcy od rozstania się z firmą dostałam telefon ze oczerniam kogoś na stronie Dendro, teraz już wiem o jaką stronę tej osobie chodziło. Żałuję że nie nagrałam rozmowy na telefonie, miałabym podkładkę w sądzie. Rada od młodego pracownika: szanujcie się i nie pozwólcie wchodzić sobie na głowę. Mnie kazano rezygnować z letniego urlopu (były wtedy 3 tygodnie), pech chciał, że kierownik hali przedstawiała nam funkcjonalność nowej hali, spytałam o bezpłatny urlop, koniec końców go dostałam, ale po tym fakcie się zwolniłam. Żadnen pracownik nie ma prawa stosować na nas (usunięte przez administratora), tym bardziej wtedy kiedy jest się studentem i walczy się o lepszą przyszłość. Na rękę idą, ale jest później problem bo za dużo urlopu było wzięte. Ciekawe jak z piątkowo-sobotniej nocki o 6 miałoby się wysiedzieć na uczelni od 8-20... Firmę tworzą ludzie, tutaj niestety coraz częściej było widać że rodakowi trzeba (usunięte przez administratora). Szczerze odradzam ludzi, (nie firmę bo praca sama w sobie przyjemna), jeśli się szanujcie i nie chcecie nabawić się nerwicy. Pieniądze to nie wszystko.

Pomocna?
Tak8Nie
pis
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tola 23.04.2019 12:06

Podwyżki były, wszyscy zadowoleni, firma do przodu idzie, będą nadgodziny za soboty!! nic tylko się cieszyć!

Pomocna?
Tak1Nie3
Sfrustrowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pis 07.05.2019 17:18

O jakich podwyżkach mówisz? Podwyżki które są nieadekwatne do umiejętności. Lepiej dać dwa raz tyle osobom które przychodzą do pracy tylko po to żeby być i nawet nie potrafią ilości w komputerze sprawdzić niż tym którzy naprawdę na to zasługują. Podwyżki dla ludzi którzy w (usunięte przez administratora) wchodzą bez wazeliny, bo tylko to się liczy w tej firmie ostatnio

Pomocna?
Tak1Nie
Szwalnia
 Opinia
@pis 07.05.2019 17:18

Nistety ja nie dostalam podwyzki a robie norme wiec co z tym zrobic malo tego kluczowa mi nie przyznaje premi zabiera 5 procent za nic gdzie z tym iść czy ktos cos wie

Pomocna?
Tak2Nie
Tolaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szwalnia 11.05.2019 10:01

Kierownik, dyrektor. W górę szczebla i aż do samego prezesa.

Pomocna?
Tak2Nie
EX pracownik
 Opinia

Witam bardzo serdecznie. Na wstępie pozwolę sobie na trochę prywaty - cieszę się, że pracę w tym obozie mam już za sobą. To, co dzieje się w Dendro/Ikano to po prostu cyrk na kółkach. Kto to widział, żeby nowy pracownik, który nie oszukujmy się - nie jest wprawiony, zarabia na samym starcie tyle samo, co pracownik, który jest rzetelny i wykonuje swoją pracę dobrze i szybko. Zero dowartościowania starych pracowników, ZERO. Ponadto, przełożeni nie traktują pracowników na równi - dzieląc ich na zwykłych "roboli" i swoich "pupilków". Jest to frustrujące i z perspektywy trzeciej osoby wygląda to tak, jakby nie byli odpowiednimi ludźmi na takim stanowisku. (Mowa o Panach R.Z. oraz P.W.). Podsumowując - nowi pracownicy bardziej doceniani niż starsi, faworyzowanie wybranych przez liderów - Sodoma i Gomora. Nie polecam.

Pomocna?
Tak26Nie
3
PIMPEK
 Opinia
@EX pracownik 10.05.2018 20:50

EX PRACOWNIK ....MASZ RACJE

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wkurzona
 Opinia
@EX pracownik 10.05.2018 20:50

Jak rozstać się z nimi od razu?

Pomocna?
Tak3Nie
Jan.
 Opinia
@EX pracownik 10.05.2018 20:50

Może w kilku wypadkach tak jest że młody zarabia tyle prawie co starszy stażem ale wiem że jest wiele młodych pracowników co do dzisiaj pracuje za tyle co na próbnym okresie mając pół roku przepracowane i zarabia netto 1700 zł .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wkurzona 22.07.2018 18:32

Ciężkie naruszenie obowiązków pracownika, albo nieprzyjaciel do pracy i dyscyplinarka innego wyjścia jak za porozumieniem nie masz.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia
@EX pracownik 10.05.2018 20:50

Prawda liderzy wybieraja sobie osoby a tych ci nie toleroja to nawet nie przedłużają umow to jest chory zaklad (usunięte przez administratora) zostają to jest normalne nie i nic nie zrobimy. Jedna klika i tyle a jak prawde powez to jesteś zły

Pomocna?
TakNie
Cięcie
 Opinia

Mirek ty ogarze jesteś największym ściemniaczem i kapusiem zrób to dla nas i się w końcu zwolni bo tylko mówisz że odchodzisz. narzekasz ciągle że ci źle

Pomocna?
Tak2Nie
3
Luluuu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Cięcie 11.04.2019 21:14

Mirek jak Mirek a nowy kluczowy G porażka kto go wybrał???

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izziy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Luluuu 12.04.2019 12:53

Przecież Pan G jest spoko.

Pomocna?
Tak1Nie1
SS
 Opinia

(usunięte przez administratora) są siebie warci dużo mówią mało robią z wszystkich się śmieją a sami są muchami

Pomocna?
Tak5Nie
1
olaf
 Opinia
@SS 12.04.2019 19:20

kto to ten Mirek?

Pomocna?
TakNie
Ciocia
 Opinia
@SS 12.04.2019 19:20

Prawda dużo mówią. A malo robia i nawt mobing jest miedzy pracownikami a jak powiesz prawde nie przedłużaja umowy kłamią i oni mysla ze duzo ludzi przyjmą.

Pomocna?
TakNie
Ciocia
 Opinia
@SS 12.04.2019 19:20

A ten administrator kasuje prawde co ludzie piszą zeby nicht nie widział tej calej prawdy to jest mądre

Pomocna?
TakNie
Pan ktoś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie każdemu zle a każdy pracuje ja się zwolniłem i odżyłem każdy ma prawo drogę wyboru pozdro parabki produkcyjne ????

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Pan ktoś 24.03.2019 14:34

Ja tez sie zwolnilam jest masakra a tak chwalą ten zaklad a jest inaczej niestety

Pomocna?
TakNie
dociekliwy
 Opinia

hej misiaczki Ikanoskie słyszeliście, że (usunięte przez administratora). Jest przy nadziei? Ciekawe kto jest ojcem?

Pomocna?
Tak8Nie4
10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan Zagadka
 Opinia
@dociekliwy 12.03.2019 18:15

Ciekawiej by było gdyby pani blondi bylanorzy nadziei, wtedy byłaby zagadka.

Pomocna?
Tak4Nie4
4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
onaa
 Opinia
@Pan Zagadka 19.03.2019 06:58

A ta druga to co od razu nawrót miłości przebaczenie i może odnowienie ślubów, żal.?

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oni
 Opinia
@Pan Zagadka 19.03.2019 06:58

Zagadka to jest kto Ciebie zrobił baranie!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wkurzony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Oni 19.03.2019 17:46

Serio ludzie znów ten temat? Z tego co widać i mi wiadomo oba związki maja się bardzo dobrze więc weźcie się może za swoje życie a tu piszcie konkretnie o ikano a nie o kogoś prywatnym życiu! Pozdro

Pomocna?
Tak9Nie1
rozczarowana
 Opinia

Kiedyś w tej firmie dobrze się pracowało teraz brak mi słów na to co się tam dzieje (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
yolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@rozczarowana 28.02.2019 20:15

Kiedyś było inaczej Zapamiętaj dobre chwile Porażkami się nie przejmuj Chociaż było ich tyle Kiedyś było inaczej, czy się zmieni? - tego nie wiem Robię dalej swoją normę, nie oglądam się za siebie Bo to, co teraz robię, robię tylko dla ciebie, dla siebie, Ikano i dla reszty bliskich osób Agresywka, na robotę dla mnie to jest właśnie sposób Wciąż z uniesioną głową, to samo grono osób Ale było inaczej, że jest niska pensja opowiadam Boże pomóż przetrwać wszystko, na kolanach o podwyżkę Ciebie błagam Żeby wróciły te dni, kiedy uśmiech był na twarzy, hajs się zgadzał Żebym spokojnie zasypiał i i bankomat częściej odwiedzał Bym nie odszedł z tego świata niezapamiętany To jest właśnie ta ekipa, ta ekipa ze standardami Kartka nadziei dla Ciebie, przecież wszyscy się zmieniamy Życie jak matematyka, trudne to zadanie Wybijanie w biurze szyby, to nie rozwiązanie. Nie opuszczaj pięści w walce, kierownictwo trudnym przeciwnikiem 1:0 dla ciebie mecz kończy się wynikiem Poziom życia w Polsce opadł poniżej minimum 1800 złoty na początek w pracy to jest maksimum Dzięki mamo za wszystko i przepraszam za problemy. Kiedyś było inaczej, ale dalej żyjemy, ale dalej żyjemy, ale dalej żyjemy. Kiedyś było inaczej, ciąłem, kleiłem no i pakowałem.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stach
 Opinia

Spitkania z panem J czemu maja slyzyc Co tu sie dzieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kto to
 Opinia
@Stach 23.02.2019 18:48

J?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Urszula
 Opinia

Chyba każda osoba, która się tu wypowiada przyzna mi rację, że motywacja Twojego wpisu jest całkowicie niezrozumiała. Co więcej - byłoby dobrze, gdybyś nie posługiwał się na forum publicznym żadnymi danymi personalnymi. Nie jest to bowiem zgodne z regulaminem GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Dendro Poland Ltd. jest częścią międzynarodowej grupy kapitałowej. Swoją działalność rozpoczęli w 1992 roku, a od roku 2009 zajmują się produkcją materaców od pierwszego etapu - produkcji pianki poliuretanowej, poprzez wycinanie materaców, szycie pokrowców, aż do wysłania gotowego produktu do klienta. Dlatego też na pewno sporo można powiedzieć na temat tego pracodawcy. Czy jesteś w ogóle pracownikiem tego przedsiębiorstwa?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Was?
 Opinia

ale,że co? Że niby Dj załatwiła na magazynie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xefsa
 Opinia
@Was? 05.02.2019 11:51

Dj ? Jak to zwykły magazynier, Bartuś nagle stał sie technologiem a Łukasz operatorem kluczowym. Daje do myślenia

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dlslwo
 Opinia

Pieniazki na kluczowych, mentorow itp ida a na podwyzki dla zwyklego pracownika juz nie bedzie, przygotowania do cienizny w trakcie. Pozdrawiam "sprytniejszych"

Pomocna?
Tak9Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Haha
 Opinia
@Dlslwo 06.02.2019 06:50

Trzeba było złożyć papiery a teraz żal tylek ściska brak słów za co podwyżkę za pierdzenie w jednym miejscu czas rozszerzać swoje umiejętności?!!!

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Utalol
 Opinia

Po 3tygodniowych wakacjach pracowników , wracając nagle wszystko się zmieniło o 180stopni. Operatorzy kluczowi robią wyścigi kto więcej zrobi. Brak ludzi do pracy a bierzemy się do robienia 5.1miliona ? Kpina czyim kosztem? Pracowników wykonczycie bo juz stoją nad głowami i dawaja zadania w takzwanym między czasie. Nie polecam zarobki male , 13stka nie pewna atmosfera coraz gorsza.Stanowczo odradzam - pracownik z kilku letnim stażem na wypowiedzeniu

Pomocna?
Tak23Nie
Zuza
 Opinia
@Utalol 21.12.2018 23:46

Ortografia to w pas się kłania !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ulala
 Opinia
@Zuza 22.12.2018 07:24

Okey niech Ci będzie ze popełniam takie błędy, że ciężko to czytać. Ale faktów nie zmienisz, idzie w złą stronę to wszystko. Mniej do koryta radzę a nie kolejne pobory na kluczowych i kto będzie pracował?śmieszy mnie fakt ze podobno mają ludzi kształcić na innyc stanowiskach , szkoda że tylko gdy ktoś idzie na inne stanowisko sie uczyć to jest (usunięte przez administratora) ze za wolno i ze straci premie. Do kadry tego syfu : zmienić swoje zachowanie bo ludzi to z Ukrainy będziecie szukać no i może jakieś lepsze zarobki ? Mój znajomy pracuje na szwalni na pikowarce czy jakos tak i robi tam z 2 lata i ma 2300 zl na rękę. Troche malo jak na mezczyzne. Nowych nie dostaniecie pracowników bo mało kto chce przez 3 miesiące siedzieć za 1700zl wiec szanujcie tych co macie

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wuja sam
 Opinia
@Ulala 22.12.2018 12:12

Tak , faktycznie mało twój kolega zarabia na pikowarce czy jakoś tak. Sam nie wiesz gdzie dokładnie pracuje więc pewno wiedza o zarobkach jest u Ciebie na podobnym poziomie. Panie na produkcji, fakt nie wszystkie {a większość powinna} zarabia tyle co napisałeś.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Peter K.
 Opinia
@Utalol 21.12.2018 23:46

Masz racje, po co wiecej kluczowych bedzie tylko chaos i bałagan. Co chwile jakies zadania a czlowiek od maszyny nie moze odejść. Chyba sie ta firma juz kończy ????

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bełkę przez bibułkę
 Opinia
@Peter K. 22.12.2018 18:15

Aby zapanować nad tym haosem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ali
 Opinia
@Utalol 21.12.2018 23:46

Jak 13tka? Nikt nigdy tego tak nie nazywał. Jak firma mogła to dała, jak nie może , bo nie zrealizowano wyniku to nie daje.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
John
 Opinia
@Utalol 21.12.2018 23:46

Zapierdol jakich mało, montaż/pakowanie.Kasa żenada,zebrania o niezadowoleniu pracowników,nie rozumieją że dodaj kasy i będą zadowoleni.Jedynie najbliżsi współpracownicy ok, może sztucznie ale w porządku i życzliwi.Choc w stołówce słyszałem że nie będę jej wyzywać bo będzie że przeze mnie zwolni się ,cytat.Dla kadry- widzę że czytają dajecie z 600 więcej na start i będą ludzie do pracy,a teksty że kasa na czas to już nie te czasy ,już firmy płacą i nie jest to jakiś rarytas.

Pomocna?
Tak6Nie
Były pracownik
 Opinia

Ta blądi ,to osoba przez którą odeszło z Dendro parę osób.... Mówią na nią Aktorka.... Znienawidzona przez wielu ....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kurtyna
 Opinia

Witam. Mam pytanko, kto wybral za liderke szwalni tego blondi tępaka ?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On
 Opinia
@Kurtyna 17.01.2019 06:47

Ja:)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
siedząca
 Opinia
@Kurtyna 17.01.2019 06:47

jaki pan taki kram :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

witam, mam pytanie odnośnie wynagrodzenia :) ile zarabiacie w tej firmie? jak wyglada wynagrodzenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
miki
 Opinia

tak tak jeszcze więcej ludzi do biurowca i kierowników to podwyżek nie będzie.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. - Rogóźno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej