Galenica Nova Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o Galenica Nova Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galenica Nova Sp. z o.o.

XXXXX

Firma niczego nie oferuje oprócz pracy na 3 zmiany.Jest czas że zakłady pracy żeby zdobyć pracownika mają różne dodatki (opieka medyczna,premie a przedewszystkim większe stawki a nie najniższą krajową).Ta hurtownia nie proponuje niczego więcej.

Bi bi

Oferty pracy sa na magazyn ale no wlasnie jest ale , stawka 13 brutto :) i chetnych na to stanowisko brak , jak jeszcze sie ktos zwolni a wiadomo ze ofert pracy jest dzisiaj duzo za lepsze stawki to po galenice , i jeszcze praca na 3 zmiany i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciagle objechana przez tzw liderow , tak jak dla mnie studentki bylo jeszcze ok tylko dla tego ze wybrane dni tygodnia pracowalam ale to i tak bylo powodem zeby mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] objechac . Polecam tylko desperata .

Zzzzz

Jest super!!!ale nie przez wszystkich pracowników jest tak wylizany.

Ład i porządek !!!

Magazyn jest teraz tak wylizany przez wszystkich pracowników magazynu że nawet mucha nie sra bo się boi ale zawsze ktoś awsze coś nie nie to juz inna firma i tego się trzymajmy mamy lepiej niż w aptece trzymajmy to ludziska a będzie suuuuuuuuuuuuuper.Wszyscy bez wyjątku Proszę !!!

??????

Nareszcie odpowiedni ludzie pokierują tą firmą.Jeszcze jedna zmiana jest potrzebna na magazynie.tam potrzebna jest osoba z doświadczeniem i która ma pojęcie o kierowaniu ludźmi.

Titanic
@?????? 09.07.2017 18:46
Nareszcie odpowiedni ludzie pokierują tą firmą.Jeszcze jedna zmiana jest potrzebna na magazynie.tam potrzebna jest osoba z dośw...

Człowieku, odpowiedni ludzie? Masz na myśli Pana Andrzeja S. ? Przecież to kompletne dno, człowiek który już raz utopił hurtownię farmaceutyczną. Teraz to ta firma pójdzie na dno szybciej niż Titanic, ale to chyba jest celem ludzi z Medicare gdzie nomen omen Pani prezes zarządu również nie ma pojęcia co robi - to są ludzie słupy. Radzę wszystkim uciekać z tego tonącego okrętu. Ja tak właśnie robię, zanim będę czekał miesiącami na zaległe wypłaty z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych.

Michał.K
@?????? 09.07.2017 18:46
Nareszcie odpowiedni ludzie pokierują tą firmą.Jeszcze jedna zmiana jest potrzebna na magazynie.tam potrzebna jest osoba z dośw...

Odpowiedni ludzie? Jacy

....

Ludzie jeśli chcecie pracować za 8,49 zł na rękę (tak to prawda) to prosze bardzo. Nadgodziny nie wypłacane! Premia?! Na początku 50 zł a potem 100 zł, jeśli się sprawdzisz z wyrabianą normą ;) Wypłaty śmieszne (co miesiąc to inna kwota widnieje na świstku wypłaty). Zapierdziela się na 3 zmiany z czego i tak pracujesz w miesiącu częściej na popołudniowe zmiany niż na dzienną zmianę. Nie tak dawno się księgowa zmieniła, więc wkońcu powstało ubezpieczenie grupowe. Owszem przenoszą się lecz nie w lipcu tylko we wrześniu (choć to też jest pod znakiem zapytania = kontrola). Także jeśli chcecie robić jak murzyni i dać się ruchać non stop prosze bardzo ;) Ja osobiście nie polecam.

Michał. K.
@udziałowiec 04.07.2017 23:37
Sazanowni Państwo, firma GN to wrak - zarząd to przykrywka dla nowego właściciel Medicare która sprzedaje dla podhurt i zar...

Witam, wywołano mnie do głosu, jako pomysłodawca, twórca i współzałożyciel mogę stwierdzić jedno, poprzedni zarząd dopuścił się do nieprawidłowości i upadku GN, oszukał udziałowców i sprzedał spółkę broniąc własny tyłek, tworząc tą firmę tworzyłem ją z udziałowcami i pracownikami którzy mi zaufali dziś ich przepraszam za głupotę byłego zarządu i osób nadzorujących. Dla obecnego zarządu nie liczą sie myśle wartości tylko biznez Medicare właściciela. To ne jest negacja lecz fakt. Michał Kubasiński

żółty
@Michał. K. 07.08.2017 00:30
Witam, wywołano mnie do głosu, jako pomysłodawca, twórca i współzałożyciel mogę stwierdzić jedno, poprzedni zarząd dopuścił się...

Boli Cię, że to On nie Ty?

kris

czy są etaty na I zmianę?

ZZZ.
@kris 20.03.2017 22:15
czy są etaty na I zmianę?

Nie ma

gn

Jaka jest teraz sytuacja w Galenica Nova sp.z o.o? Polecacie czy nie? Poproszę o konkrety

Pracownik

Wszyscy czekają z nadzieją na zmiany.narazie beznadzieja.lipiec się zbliża!!!

magazyn

Firma rozwojowa latem przenosi sie do Lubonia na nowe wynajęte magazyny

r 1100 rs

Cześć. Poproszę o aktualną opinię na temat firmy, wybieram się tam na rozmowę o pracę ;-).

Pracownik

Nadzieja że w końcu wszystko się zmieni.nowi właściciele którzy mają pojęcie o pracy w magazynie.(usunięte przez administratora)

hjhj

no to prawda ale z drugiej strony nie wiadomo tez kiedy się pojawia jakies nowe oferty pracy przeciez

udziałowiec
@hjhj 27.09.2016 11:32
no to prawda ale z drugiej strony nie wiadomo tez kiedy się pojawia jakies nowe oferty pracy przeciez

nowe oferty juz sie pojawiły nawet na praca.pl telemarketer, a nova strona GN fatalna

Pracownik

Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!

Pracownik

Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!

oij

Chyba nie jest tak źle, skoro ostatnio miały pokazać się jakieś oferty pracy. Wiadomo coś w tym temacie? Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

magazyn

a gdzie te premie płacą i jakie

Waldi

Mam pytanie czy Firma jeszcze funkcjonuje , nie widzę żadnych nowych wpisów , strona Gal Nov nie działa co się tam dzieje może ktoś z pracowników magazynu coś sensownego napisze

kent

@maras a sądzisz, że kto się tutaj wypowiada, jak nie właśnie pracownicy firmy Galenica Nova? nikt inny chyba nie traciłby czasu. Chyba, że ja, ale ja to firmą jestem zainteresowany tak na przyszłość.

maras

dajta mi opinie gowork pracowników tam zatrudnionych wtedy pierdolta

xxxxx

Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj

xxxxx

Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj

anonim

(usunięte przez administratora)

maras

chcesz masz chęci spróbować można nie będzie si zawsze można dalej szukać twój wybór twoje życie jak się kierujesz tym gównem g....work to nigdy nie Znajdziesz bo nigdy nie znajdziesz opini o g... work a tam tez ludzie pracuja i tak mnie usuna ale cooo miii tam

maxfarm

No to się zaczeło psucie od środka

@@@@

Zgnitusem jesteś ty.

Robi

Ludzie czy wam nie wstyd , tak skomleć na własną firmę , publicznie pranie brudu , pociskanie i wytykanie , sobie na forum ??? czy naprawdę Ludzie z Magazynu maja taki niski poziom intelektualny ?? dobrze ze nazwiskami nie rzucacie , szukając pracy tu mnie przywiało i masakra co wy wyrabiacie , na miejscu właścicieli Galeniki bym was wszystkich wymienił , wstydu nie macie , jak wam sie nie podoba ta praca to wypad zgnitusy !!!!!!!!!!

xyz

w tej firmie nie są potrzebni farmaceuci tylko ludzie którzy mają pojęcie o pracy na magazynie {logistyka}

anonim

(usunięte przez administratora)

Madej

Umowa o pracę dopiero po przepracowanym roku na umowę zlecenie o ile się sprawdzisz

@@@

Tylko nie w tej firmie.omijać szerokim łukiem.

milka

nie ma takiego stanowiska

olo

i jak bony były?

marian

Idą Święta, słyszałam, że będą bony i paczki dla dzieci. Hip, hip hura !

*****

Jaka żyła złota zapraszam zobaczyć tą żyłę.na nic nie ma kasy wypłaty kiepskie premii zero.

****

Z tego co widać szykują się zmiany . Mam nadzieje że zmieni się też donoszenie W.Ż. do pana prezesa .Może w końcu weżmie się do pracy bo jak narazie nie robi nic oprócz kablowania.

udziałowiec

jeszcze wam płaci bo z naszej kasy co włożyliśmy, a ja nie moę sprzedać udziałów a Prezes śmieje się z tego znaczy że jesteście mało warci na rynku, a poszanowanie żenujące

magazyn

Wolna amerykanka w telemarketingu możesz się na jakiś czas zatrudnić ale szłu nima d... nie urywa. Każdy wrogiem w telemele do siebie trzeba uważać, płacą jeszcze na czas.Brak profesjonalizmu i zarządzania oraz szkoleń.

magazyn

Warunki pracy jakie mamy podczas upałów na magazynie urągają narmalnemu funkcjonowaniu i efektywności pracy nie mówiąc o zdrowiu, dobrze że mniej towaru wyjeżdza to mniej do złożenia zamówień, ogólnie nie polecam sam odchodze nie długo, a przechowywanie leków i preparatów w wysokich temp nie jest zgodne z normami że ktoś tym się nie zajmie

fejs
@magazyn 13.08.2015 16:14
Warunki pracy jakie mamy podczas upałów na magazynie urągają narmalnemu funkcjonowaniu i efektywności pracy nie mówiąc o zdrowi...

Ludzie tutaj sami sobie stworzyli takie warunki, bo się na to wszystko godzą a nie powinni.Spójrz jak pracuje KOKAINOWY REKSIO i ZENON z PARAGWAJU. Są zachwyceni, że mogą się tarzać w takich warunkach to dla nich istny rarytas. Wystarczy obok nich przejść szczególnie teraz latem .

fejs

Już dzieci przedszkolu potrafią rozwiązać tak prosty quiz. A buziaka ? O nieeeeeeeeee.

gregorymag

Firma krzak, myślę że ma szanse funkcjonować do końca roku

pracownik

firma nie oferuje niczego.niskie zarobki.zero jakichkolwiek dodatków (żadnego socjalu)jak robisz nadgodziny nie masz premii.

magazynier
@pracownik 13.07.2015 15:16
firma nie oferuje niczego.niskie zarobki.zero jakichkolwiek dodatków (żadnego socjalu)jak robisz nadgodziny nie masz premii....

Podziękuj tym co robią tych nadgodzin najwięcej. A kto ? Wiadomo.

magazyn

To firma gdzie słowo "kłamstwo" i ""fałsz" jest na pożądku dziennym

telemele

Już nie długo się dowiemy co się dzieje ponieważ atmosfera gestnieje i widać nerwowe ruchy i działania zarządu. Może i lepiej było za Pani E.T- nie skomentuje ponieważ atmosfere jaka wprowadzała nadaje sie jako mobbing i działanie na nie kożyść spółki, a obecni Panowie - hm tutaj nawet nie warto się rozpisywać

telemele

jak na razie płacą nam i jest ok może tylko pomieszczenie w którym jesteśmy małe i gorąco jak upały są, Prezes zerowe kompetencje

magazyn

Firma o fajnej idei przez założyciela i początkowych udziałowców założona lecz dziś to śmieci zarządzające i myślące że mogą zarządzać, powinien wrócić założyciel tej firmy

magazyn

dla dobra s-ki he he każdy pracuje na swoje dobro a spólka bankrut i do póki płacą to pracuje ale już szukam innej pracy

magazyn

no,no,no a co sie rozbujalo

myszka Minnie

no,no,no, ale towarzystwo się rozbujało. Lepiej to już nie będzie, może być tylko gorzej. Kto żyw niech ucieka najdalej jak można....

serwer

Zauważyłem że usuwane są całe wpisy.Chyba komuś coś jest nie na rękę. A może prawda w oczy kole?

magazyn

Jakie etapy rekrutacji, firma nie ma działu kadr a jedyna kadrowa to jakaś pomyłka co żle nalicza wypłaty pokauje innym -śmiech, zarząd nie żądzi bo żadzi nim E.T, jedyna przedstawicielka zadufana MM może rekrutować mimo swojej bufonowatości, spułka wrak

nieuk
@magazyn 05.05.2015 14:03
Jakie etapy rekrutacji, firma nie ma działu kadr a jedyna kadrowa to jakaś pomyłka co żle nalicza wypłaty pokauje innym -śmiech...

lepiej nie pisz,weź się do roboty dla spółki(sorry "spułki)!!!!!

życzliwość

Jak chcecie zatrudnic sie w tej firmie na przedstawiciela to zapraszam po paru miesiącach psychiatra

Aptekarz

Co w tej GN się dzieje braki towarowe bałagan nie można sie dodzwonić czy ktoś tam zarządza???

Zostaw opinię o Galenica Nova Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galenica Nova Sp. z o.o.