Itelligence Sp. z o.o.
2 38 5 1

Opinie o Itelligence Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Uki2019
Nazwa działu: IT
 Opinia

Witam - niech ktoś podzieli się info - jak sie pracuje w tej firmie jako system admin (administrator systemów) i jaka tam jest atmosfera? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: IT
 Opinia

Właściwie to nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Pieniądze rozsądne, fundusz szkoleniowy (duża część szkoleń bez lojalki), Multisport Plus za free. Nie znam nikogo kto by narzekał. Co pół roku rozmowa półroczna na której jest feedback i negocjowanie warunków umowy. Co roku rozmowa roczna, gdzie ustalasz co będziesz robił podczas tego roku, jakie projekty i szkolenia/ certyfikaty musisz zrobić, żeby mieć awans. Duża możliwość pracy zdalnej. Nie ma nerwów, wyścigu szczurów. Robisz swoje, uczysz się, ludzie głównie z dobrym poczuciem humoru, sporo jajcarzy. Godziny pracy elastyczne. Kilka rodzajów premii.

Pomocna?
Tak2Nie
Alex
Nazwa działu: IT
 Opinia

Jak wygląda sprawa z zarobkami i umową na początek? Mam na myśli stanowisko w dziale IT.

Pomocna?
TakNie
Duchaa
 Opinia
@Alex 25.02.2019 16:26

Liczb Ci nie podam, ale wiem, że chłopaki są raczej zadowoleni. UoP od początku, 6 miesięcy, a jeśli wszystko okej to nieokreślony. Fajny zespół i jeśli chcesz się uczyć i jesteś ogarnięty to na pewno szybko się wdrożysz.

Pomocna?
TakNie
Nickname
 Opinia

Jak wygląda sprawa przechodzenia na inne umowy? Czy po przejściu okresu próbnego dostaje się podwyżkę? Ile wynosi okres pierwszej umowy?

Pomocna?
TakNie
D
 Opinia
@Nickname 06.01.2019 13:49

Pół roku, tak

Pomocna?
Tak1Nie
Jasiek
 Opinia

Widocznie dobrze pracuje się ludziom i nie ma chętnej osoby żeby coś napisała

Pomocna?
Tak1Nie
Zuzanna
 Opinia
@Jasiek 06.01.2019 16:03

Powodów takiej małej aktywności na bieżącym wątku może być naprawdę bardzo wiele. Ważne, że Ty zdecydowałeś się zabrać tu głos. Wynika to z tego, iż chciałbyś rozpocząć pracę w Itelligence? Jeśli tak, to powinieneś odwiedzić ich oficjalną stronę internetową, na której widnieją aktualne oferty pracy. Dla ułatwienia podaję Ci link: https://itelligencegroup.com/pl/praca/ Oferują pracę pełną wyzwań, sprzyjającą ciągłemu rozwojowi osobistemu i zawodowemu. Co o tym sądzisz? Zechcesz aplikować?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Itspecialist, napisałeś, że chcesz aplikować do Itelligence. Czy zdecydowałeś się już na ten krok? Jeżeli zostaniesz zaproszony do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym w tej firmie, to proszę Cię o napisanie na forum z ilu etapów się składa i jak oceniasz poziom każdego z nich. Wszystkie Twoje uwagi będą bardzo ważne dla osób zastanawiających się nad ubieganiem się o współpracę z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko tu piszecie?

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
 Opinia
@Andrzej 24.07.2018 14:45

Też jestem ciekawa

Pomocna?
TakNie
Itspecialist
 Opinia

Ile można zarobić na stanowisku inżyniera sieciowego? Czy jesteście zadowoleni z pracy? Chcę aplikować

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

Firma Itelligence Sp. z o.o. z Poznania poszukuje aktualnie osób do pracy w różnych lokalizacjach w Polsce. Poszukiwani są między innymi konsultanci service desk z językiem niemieckim, key account maganerowie oraz kierownicy projektu SAP (to tylko niektóre z wolnych stanowisk, wszystkie znajdziecie tutaj: https://itelligencegroup.com/pl/praca/jobs/all-jobs/). Czy polecacie aplikować na którąś z tych ofert? A może ktoś z Was brał już udział w procesie rekrutacyjnym? Jak go oceniacie?

Pomocna?
Tak4Nie
Administrator
 Opinia

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Itelligence Sp. z o.o.? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Polecam pracę w firmie itelligence. Praca jest bardzo ciekawa, dużo się dzieje. Ludzie różni, jak wszędzie, natomiast ogólna atmosfera jest pozytywna. Pracuję w tej firmie od roku i osobiście najbardziej lubię współpracować z zespołem w Tarnowie Podgórnym, gdzie ludzie są maksymalnie zaangażowani w projekty, poświęcają często swój prywatny czas, aby tylko pomóc klientom, gdy jest nagła potrzeba. Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami wysłanymi tu anonimowo, zakładam, że napisał to ktoś, komu raczej nie zależało na tej pracy. Po prostu, trzeba pracować i dawać z siebie jak najwięcej, wtedy na pewno jest się docenionym.

Pomocna?
Tak21Nie
:)
 Opinia
@Pracownik 10.02.2017 13:02

To fantastycznie, że poświęcacie swój prywatny czas żeby pomóc Klientowi.

Pomocna?
Tak13Nie
XXX
 Opinia
@:) 30.11.2017 19:54

lol

Pomocna?
Tak5Nie
Zuzanna
 Opinia

@What's up czemu nie polecasz i odszedłeś z pracy? Powiesz coś więcej o tym? @Qaz123 od jakiego stanowiska zacząłeś pracę w Itelligence Sp. z o.o.? @Senior co jest powodem tego, że nie polecasz pracy w tej firmie? Aktualnie poszukują do pracy jako KEY ACCOUNT MANAGER. Z ich oferty wynika, że zapewniają Pracę w firmie będącej liderem w branży usług SAP, atrakcyjne wynagrodzenie, rozwój w dynamicznie rozwijającej się, międzynarodowej firmie, a także bogaty pakiet benefitów. Może ktoś myśli nad złożeniem cv na to stanowisko?

Pomocna?
Tak7Nie
Pracujący senior
 Opinia

Ktoś wrzucając jedno zdanko chce zasiać wątpliwości? Rozumiem, że nie byłeś dobrym pracownikiem, być może nawet jesteś zwolniony i stąd taka wrzutka?

Pomocna?
Tak12Nie
Senior
 Opinia

Bardzo NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak9Nie1
Zuzanna
 Opinia

@Pracownik dobrze, że w pracy panuje dobra atmosfera. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie? Czy pracodawca zapewnia benefity, szkolenia?

Pomocna?
Tak2Nie
Kmicic
 Opinia

Cóż, mogę tylko potwierdzić poprzednie opinie,bardzo fajny pracodawca,miła atmosfera pracy i fajni ludzie. Oczywiście mogę potwierdzić że jak najbardziej można się rozwijać w tej firmie, szkolenia i certyfikaty za które płaci firma. Bogaty socjal, i fajne imprezy integracyjne. Dla ludzi ambitnych i chcących się cały czas rozwijać i poznawać nowe technologie to naprawdę dobry wybór, dla osób które chcą się slizgac i którzy wyznają jedyną słuszną maksymę "czy się stoi czy się leży....." zawsze i wszędzie będzie źle, i będą wszędzie wylewać żółć bo nie dają sobie sami rady w życiu. Pozdro

Pomocna?
Tak10Nie
Jest OK
 Opinia

Mnie się tu bardzo podoba. Pracuję od kilku lat, wcześniej miałem okazję poznać inne miejsca i szefów; muszę powiedzieć, że ludzie i atmosfera pracy jest tu super. Może nie zarabia się kokosów, ale płacą uczciwie i nie skubią pracownika na nadgodzinach czy dyżurach. Praca jest ciekawa, szkoleń i certów ile chcesz, więc nic dziwnego, że każą podpisać lojalkę... wiele osób szybko awansowało, więc w sumie można iść w górę jak ktoś to lubi. Ogólnie, polecam.

Pomocna?
Tak8Nie
Polecam
 Opinia

Ja również pracuję w itelligence kilka lat I potwierdzam, że dla osób ambitnych, chcących się czegoś nauczyć oraz awansować I pracować za bardzo dobre pieniądze i z super ludzmi jest to świetne miejsce pracy. Trzeba się starać, dużo uczyć, brać udział w szkoleniach i zdawać certyfikaty, ale za to wszystko płaci pracodawca, a Ty masz szanse rozwoju, dostępu do najnowszych technologii i zadowolenie z siebie. Multisport i kartę medyczną Medicover otrzymujesz za darmo. Darmowe są wszystkie szkolenia, także językowe. Mamy świetne paczki świąteczne i paczki dla dzieci z okazji dnia dziecka. Bardzo ciekawe imprezy integracyjne - całej firmy i mniejsze wyjścia zespołów. Szefowie - rozsądni ludzie, pracujący w itelligence kilka i kilkanaście lat, znający firmę od podszewki i umiejący rozwiązywać problemy, patrzący na ludzi, a nie tylko na zysk firmy. Polecam!

Pomocna?
Tak10Nie
Qaz123
 Opinia

Ja pracuję od kilku lat i nie narzekam. Zaczynałem zaraz po studiach, potem kilka razy awans i podwyżki, auto firmowe. Jeżeli człowiek do czegoś się nadaje, to robi karierę z ponadprzeciętnymi zarobkami. Natomiast jeżeli udaje, że coś robi, nie jest ambitny i nie wychyla się, to wegetuje kilka lat na tej samej pozycji miesiąc w miesiąc narzekając, że zarobki takie same z roku na rok, nie ma perspektyw rozwoju etc. aż do momentu, w którym stwierdza, że trzeba coś zmienić i musi się zwolnić, bo tu już nic nie osiągnie. Zasady są proste, co roku rozmowa roczna, tam Ci mówią albo pytasz co masz zrobić żeby awansować np. zdanie egzaminu certyfikacyjnego z jakiegoś produktu. Za rok zapytają czy zrobiłeś to co miałeś zrobić, jeżeli tak to premia i masz szanse na lepsze warunki zatrudnienia. I jeszcze jedno, Tarnowo Podgórne to techniczna część, a Poznań to głównie konsultanci.

Pomocna?
Tak9Nie
What's up
 Opinia

Byłem i widziałem co tam sie dzieje . Nie polecam - odszedłem bo dostałem lepsza propozycje pracy . Zmieniłem prace ze wzgledu na szefa. Teraz mam normalnego ;-)

Pomocna?
Tak5Nie
Kolega
 Opinia
@What's up 02.02.2017 21:58

Ile czasu pracowałeś w tej firmie ? Z twojego opisu wynika, że nie jest tam wesoło jak mogłoby się wydawać w niemieckiej firmie. Jest szansa na rozwój zawodowy/awans w okresie np. 2-3 lat ?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Kolega
 Opinia

W jakim biurze miałeś okazję pracować ? W Poznaniu czy w Tarnowie Podgórnym ? Widać, że jesteś dobrze zorientowany w aktualnej sytuacji, inicjały oraz specyfikacja poszczególnych osób.

Pomocna?
TakNie
Dar.
 Opinia

Kariera konczy sie wraz z zatrudnieniem. Po wyslaniu na szkolenia i certy dostaje sie lojalke. jak chcesz zmienic prace to bedzie trzeba oddac kase.

Pomocna?
Tak5Nie
Xxx
 Opinia

Nie polecam absolutnie pracy w tej firmie.

Pomocna?
Tak13Nie
pkw
 Opinia

we, każdy pracodawca daje te same ogłoszenia, które już szczerze mnie trochę śmieszą. Podpowiedzcie mi lepiej ile u nich można zarobić.

Pomocna?
TakNie
itepala
 Opinia
@pkw 17.05.2016 20:07

To tańsza wyrobnica dla właścicieli - Niemców (korporacja) więc nie zarobisz.

Pomocna?
Tak4Nie
Kolega
 Opinia

Wyślij CV na admina VMware, nawet jeśli nie ma oficjalnej oferty to zostanie ono w bazie, myślę że również spotkają się z tobą na rozmowę. Musisz jednak mieć doświadczenie w vSphere ponieważ potrzebują kogoś kto nie wymaga dużego wdrażania. vSphere jest główną platformą na której świadczą hosting SAP i nie SAP.

Pomocna?
TakNie
admin
 Opinia

Wiesz jakie pytania padają na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Itelligence Sp. z o.o. ? Pomóż innym znaleźć pracę, napisz swoją opinię!

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Itelligence Sp. z o.o. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Itelligence Sp. z o.o.