Gestimmo Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 121 ocen.

Opinie o Gestimmo Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestimmo Sp. z o.o.

Julita

Poprzednicy pisali wcześniej o niewypłacanych wynagrodzeniach, napiszcie czy wszystko zostało wyjaśnione? Czy była to jednorazowa sytuacja? Nikt nie napisał od dawna jak wygląda pozycja firmy na rynku. Dajcie znać.

rakuku

Myślę, że powinieneś się odnaleźć w tej firmie @mhbmb m, ponieważ atmosfera jaka tu panuje jest przyjemna, spróbować możesz. Złóż CV bezpośrednio do nich albo poczekaj na ofertę, dają przede wszystkim umowę o pracę

Ja

I gdzie te wypłaty????????????????????????

art

Dziwna sprawa, ich strona nawet nie jest w przebudowie, wyświetla się błąd wczytywania i jest komunikat o nieodnalezieniu serwera. W takim wypadku może ktos wie, co się obecnie dzieje z Gestimimo, bo w Internecie nie znalazłem żadnych informacji, które mówiłyby o jakiś problemach w firmie. Pozdrawiam.

Bart

Wiecie może gdzie teraz przebywa szef tej firmy? czy firma dalej istnieje?

...
@Bart 18.02.2015 17:21
Wiecie może gdzie teraz przebywa szef tej firmy? czy firma dalej istnieje?

A co potrzebujesz? Napisz maila na biuro to Ci odpowie:)

dolar

Ja do niego nic nie mam tylko niech wypłaci mi i moim kolegą zaległe pieniądze za miesiąc czerwiec

heh

Penie jest tak jak mówisz,nie będę Cię jednak wyprowadzał z błędu, słyszałeś, że dzwoni, ale nie wiesz w której parafii.:) Czas pokaże jaka jest prawda i myślę, że na tym zakończymy bezproduktywną dyskusje, ponieważ niczego nie wnosi.

ble

Pewnie dobra ściema nie jest zła :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

ble
@heh 18.09.2014 14:31
Może gdyby inżynierowie swojej firmy nie otworzyli i nie sprzedawali kontraktów, to wszystko byłoby ok., ta sprawa również jest...

A co ma prawda do ip??? Prawda jest taka że firmy nie ma i wypłat też ludzie nie dostali

heh
@ble 23.09.2014 07:59
A co ma prawda do ip??? Prawda jest taka że firmy nie ma i wypłat też ludzie nie dostali

@ble, potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy tylko bijesz pianę? Prześledź sobie posty, ale nie wydaje mi się abyś był jednym z byłych pracowników, lecz zwykłym pieniaczem, ponieważ pracownicy już wiedzą o tym, że niedługo dostaną wypłaty! Jedna z przyczyn ZAWIESZENIA, a nie likwidacji firmy również została wymieniona, powstrzymaj się zatem od mało trafnych komentarzy. Czy wiesz, że ludzie, którzy stawiają więcej niż jeden znak zapytania na raz , nie mają zbyt wiele do powiedzenia i mogą mieć problemy psychiczne? :)

~

@Tic-Działalność firmy została zawieszona, wiele spraw wyjaśni się w najbliższym czasie, bo większość komentujących nie ma pojęcia o powadze sytuacji. Konflikt nastąpił pomiędzy pracownikami a bezpośrednimi przełożonymi, a jego głównym powodem jest brak ostatniej wypłaty, bo przecież nikt nie narzekał na bezpośredni kontakt z prezesem, on w przeciwieństwie do kierowników, czy inżynierów nigdy nie odmówił pomocy i poświęcił chociaż chwilę uwagi jeśli był problem. Myśle, że krew go zaleje kiedy zobaczy co się stało pod jego nieobecność, dlaczego pluje się jadem na kogoś, kogo nie ma i nie może się wypowiedzieć, wiadomo, że ilu ludzi, tyle opinii, tylko dlaczego każdy jest mądry na forum, na którym pozornie jest się bezkarnym?

anonim

(usunięte przez administratora)

ccc

Firma już nie istnieje a sprawa w toku

pawel
@ccc 18.09.2014 07:30
Firma już nie istnieje a sprawa w toku

mi chciał pomuz finansowo jak tata muj zachorował szacunek !!!!

strzałkowo

Dlaczego wszystkie opinie o firmie usunięte są?????????

ha ha ha

Jakiś glupie rury oklejalismy bo nawet się o folie nie mozna bylo doprosic a o narzędzia do pracy nie wspomnę i ciagle tylko za malo robicie za wolno itd itp (usunięte przez administratora)

pracownik

Towaru nie bylo a on ci jeszcze powie że nie masz checi do pracy

xxx
@pracownik 12.08.2014 23:34
Towaru nie bylo a on ci jeszcze powie że nie masz checi do pracy

To co robiłeś na tej budowie skoro nie było towaru, za ściemę chcesz wypłatę, coś mi tu nie pasuje ?:)

pracownik

Nie mi tylko nam i pisał go dobry prawnik

pracownik
@Lexus 11.08.2014 23:54
Dobry prawnik to taki, który wygrywa wszystkie sprawy, a nie pisze pozew :P

Ale żeby sprawa się odbyła to trzeba kogoś pozwać tak????

Ojj
@pracownik 12.08.2014 21:12
Ale żeby sprawa się odbyła to trzeba kogoś pozwać tak????

Tak,tak...

anty strzałkowo

Tylko dwie osoby dostały dyscyplinarki i powinny wiedzieć za co, myślę, że Sąd będzie odpowiednią instytucją do oceny zachowań pracowników:), chociażby za pomówienia i wypowiadanie się w niecenzurowany sposób o osobach, które dawały im chleb;) Widać pracownicy fizyczni rządzili firmą, że posiadają wiedzę finansową wyssaną z palca :DD

anonim

(usunięte przez administratora)

~wtajemniczony

Poczekaj cierpliwie,niebawem dostaniesz co Ci się należy... :p

anonim

(usunięte przez administratora)

Obiektywny

Zgadzam się, ilu ludzi, tyle opinii i to jest niepodważalne. Myślę, że Ci co plują jadem powinni czasami uderzyć się w pierś i ocenić to, co inni robili dla nich, a ta branża wymaga przelania cennej wiedzy pracownikowi przez pracodawcę...szkoda, że po tym wszystkim jajko staje się mądrzejsze od kury:( najciekawsze jest to, że negatywne komentarze wpisują osoby z jedno lub dwumiesięcznym stażem pracy, upsss.

MĄDRZEJSZY

Szanowny ANONIMIE! Od 1.01.2012r. minimalne wynagrodzenie netto wynosi 1111,86 zł -tak więc trudno "nie dociągnąć do tysiąca". Poza tym z tego co wiem (a ja dla odmiany jestem dobrze poinformowany) -zatrudniając się w GESTIMMO, podczas rozmowy kwalifikacyjnej pada pytanie: -"jakie są pana oczekiwania co do wynagrodzenia"? ...więc drogi ANONIMIE skoro nie umiesz dobrze zagadać a Twoje umiejętności nie są imponujące -to miałeś tyle ile chciałeś! A w ramach ścisłości to kierowników jest kilku i nie ma co narzekać -chyba, że masz dwie lewe ręce do roboty i nie umiesz słuchać poleceń służbowych!

ANONIM

Co wy piszecie!!! przecież tam z ledwością tysiąc złotych idzie zarobić i jeszcze ten kierownik nie do wytrzymania po prostu współczuje tym którzy tam pracują ja już dawno ZREZYGNOWAŁEM!!!!

Mariola

Ja słyszałam że chłopaki zarabiają ok trzech i pół tysiąca złotych

Zostaw opinię o Gestimmo Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestimmo Sp. z o.o.