IMP Comfort

3.7/5

• Poznaj nas
  • Dlaczego warto u nas pracować
  • Historia firmy

Poznaj nas

Dlaczego warto u nas pracować

Historia firmy

• Makowice
  • Witoszów Dolny
  • Bystrzyca Dolna
  • Boleścin
Świdnica - IMP Comfort Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Świdnica
  5. Opinie o IMP Comfort Sp. z o.o.

Opinie o IMP Comfort Świdnica

Nie przegap nowości o IMP Comfort Sp. z o.o.!

TKO

22.04.2024 22:14

Jeśli ktoś przychodzi do pracy, aby zwyczajnie pracować, a nie skupiać się w życiu na samych negatywach to wyciągnie wiele plusów. Atmosfera jest bardzo pozytywna, ludzie są bardzo na poziomie. Płacą również przyzwoita. Nie ma co narzekać. Zawsze można iść gdzie indziej i zobaczyć jak w innych firmach jest wspaniale i jak świetnie płacą.

23.04.2024 10:30

Dziękujemy za opinię. :)
    Pracownik0101

15.06.2019 22:54

Wynagrodzenie jest na średnim poziomie. Mogłoby być wyższe. Załoga w 98% świetna. Ludzie sobie nawzajem pomagają. Atmosfera panująca w firmie jest na wysokim poziomie. Przełożeni wyższego czy niższego szczebla kulturalni. Polecam.

10.05.2026 15:24

Witam, chciałbym się zorientować czy jest możliwość zatrudnienia się do oddziału w Łęczycy ? Na różnych stronach z ofertami pracy nie ma, jak i na oficjalnej stronie firmy. Jedynie jest możliwość wysłania cv na email rekrutacyjny. Ale i z emaila brak odpowiedzi na cv.

11.05.2026 13:02

Dziękujemy za przesłanie swojego CV. W tym momencie nie mamy otwartych procesów rekrutacyjnych w oddziale w Łęczycy. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń na OLX i aplikacji na otwarte stanowiska.

03.09.2025 16:15

Jeśli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy w IMP Łęczyca to bardzo nie polecam! Człowiek zarządzający tą firmą razem z małżonką mają się za Bogów! Mobbing straszny ludzie uciekają z tej roboty

05.09.2025 10:41

Dziękujemy za opinię. Zależy nam na tworzeniu środowiska pracy opartego na wzajemnym szacunku i dialogu. Każde zgłoszenie dotyczące mobbingu traktujemy bardzo poważnie i zachęcamy do niezwłocznego informowania przełożonych lub Działu Kadr. Tylko w ten sposób możemy sprawę rzetelnie wyjaśnić. Jednocześnie przypominamy, że tego typu zarzuty wymagają odpowiedzialności i powinny być poparte faktami. Spółka IMP Comfort zawsze ma na uwadze dobre imię swoje i swoich pracowników. Na krajowym rynku funkcjonujemy ponad 30 lat i charakteryzuje nas bardzo niska rotacja załogi oraz dominujący udział pracowników z kilkunastoletnim stażem.
    Miska

22.03.2025 10:21

Hejka mam pytanie czy jest sens składać do firmy CV? Jak wygląda sytuacja na chwilę obecną z pensja jest w miarę ok? I jak z umowami jeśli osobą się sprawdzi spokojnie przedłużają umowę? Z góry dziękuję za informację pozdrawiam

25.03.2025 08:49

Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń rekrutacyjnych na platformach pracuj.pl i olx, gdzie informujemy kandydatów o otwartych rekrutacjach. Po pozytywnie zakończonym procesie rekrutacji zawierana jest umowy na okres próbny. Po tym czasie przełożony wystawia opinię. Jeśli jest pozytywna, umowa jest przedłużana na czas określony.
    Biuro przyjec

11.12.2024 08:22

Czy są przyjęcia do pracy z uprawnieniami na wózek z doświadczeniem?

11.12.2024 12:23

Tak, w tym momencie prowadzimy rekrutację na stanowisko magazyniera. Zachęcamy do składania aplikacji - https://www.olx.pl/oferta/praca/magazynier-z-udt-CID4-ID136aEA.html?bs=olx_pro_listing
    Kadry

11.12.2024 08:13

Kto jest odpowiedzialny za przyjęcie pracownika? Kogo zatrudnia Concord? Wydaje się że nie osoba która nawiązuje kontakt z osobą o przyjęcie do pracy jest nieodpowiedzialna i nieodpowiedzialna.Np.nie poważnie traktuje ludzi dziś zawiadamia o rozmowie w sprawie pracy jutro odwołuje.co to ma być czyżby znajomości? Jakie warunki należy spełnić by z uprawnieniami i doświadczeniem by dostać się do was do pracy???

11.12.2024 12:22

Po wstępnym wyborze kandydatów, którzy spełniają wymagania danego stanowiska, umawiana jest przez dział personalny rozmowa kwalifikacyjna. W wyjątkowych sytuacjach lub z przyczyn od nas niezależnych spotkanie może zostać odwołane, za co przepraszamy. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń o pracę.
    Krzysztof

18.04.2024 12:50

Jeżeli chcesz pracować w tej firmie na inżynierskiej jako magazynier to musisz wiedzieć że przez trzy miesiące dostajesz najniższą średnią krajową 5%premii wyliczonej w wypłatę czyli na czysto 3500 zł.Musisz nauczyć się obsługi komputera do drukowania wszystkiego cmr od groma tego jest żeby pisać jeżeli tego nie będziesz umiał no niestety do widzenia.Magazyn jest od wszystkiego odpady zamiatanie odgarnianie śniegu od najgorszej roboty psycha siada.Koordynator magazynu na niego trzeba uważać będziesz miał okazję go poznać na rozmowie masakra typ mi nie przedłużyli umowy bo rozwaliłem ścianę na dmuchanym magazynie a propo jeżeli jesteś na okresie próbnym i coś zniszczysz to zapomnij o długiej umowie więc zastanów się głęboko nad pracą tam.A co do ekipy na magazynie super nic dodać nic ująć na prawdę.

22.04.2024 15:54

Panie Krzysztofie, wynagrodzenie za wykonaną pracę, zgodnie z umową zostanie wypłacone do 10 dnia następnego miesiąca. Jeśli chciałby Pan uzyskać więcej szczegółowych informacji, prosimy o kontakt z Działem Personalnym.

17.05.2024 23:06

Tak to prawda ..jeżeli chodzi o zamiatanie placu i odśnieżanie zimą ( ręczne ) do tego błędnie wydrukowane dyspozycję..etykiety np.na których jest 12 sztuk a faktycznie 9 sztuk ..kombinuj :) do tego wydawanie na produkcję surowca którego de facto nie ma ;) bo tak to działa :) generalne totalny kołowrotek i jest wesoło :) można w sumie zobaczyć jak ktoś jest ciekawy jak wyglądały firmy w początkach lat 90 tych ..moim zdaniem jeżeli ktoś się interesuje historią ..warto ..
    Krzysiek

10.05.2024 08:05

Szukasz pracy na magazyn tylko nie tam jeżeli uda ci się być na rozmowie o pracę zadawaj jak najwięcej pytań jaka kasa,premia,czym magazyn się zajmuje i tu głowa ci pęknie bo jest tego od (usunięte przez administratora) za co za 3500 netto razem z nockami ja wiem że z pracą jest ciężko ale tam nie ma poszanowania dla ludzi. Była akcja taka że miałem coś zważyć i to nie należało do moich obowiązków więc operator maszyny zdenerwował się i zadzwonił do kierownika produkcji,kierownik biegł jak szalony do biura magazynu i z krzykiem gdzie on (usunięte przez administratora)jest zaraz go (usunięte przez administratora) i to jest normalne.Banda niedoświadczonych (usunięte przez administratora)ludzi (usunięte przez administratora)

14.05.2024 11:23

W ogłoszeniach o pracę oraz w trakcie rozmów kwalifikacyjnych omawiane są obowiązki wypełniane na danym stanowisku, a także stawki wynagrodzenia. Kierownik może zlecić niektóre zadania do wykonania wynikające z zaistniałej sytuacji. Natomiast jeśli zauważył Pan naruszenia lub nieprawidłowości postępowania, taki przypadek może Pan zgłosić do działu personalnego.

02.05.2024 07:44

06.05.2024 10:34

Jednym z naszych celów jest zadbanie o stanowiska oraz otoczenie pracy razem z pracownikami, którzy gdy zauważą brak środków czystości itp., mogą zgłosić to do odpowiednich osób. W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości zapraszamy do Działu Personalnego.
    Bogusia

18.04.2024 18:53

Jakie są szanse, że zatrudnicie na etat osobę z doświadczeniem na stanowisko inżyniera produkcji? Widziałam dla męża takie ogłoszenia, ale dodano je 6 lat temu i przez ten czas mogło się sporo zmienić. W sumie męża najbardziej interesuje wynagrodzenie, niech ktoś poda jego kwotę. No i czy na jego składowe jest tylko podstawa czy jakieś premie i dodatki również?

19.04.2024 11:22

W tym momencie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Inżyniera Produkcji, ale zachęcamy do śledzenia naszych aktualnych ogłoszeń. W zakładach IMP Comfort do podstawowej stawki dodawane są również premie oraz dodatki za pracę w weekendy. O wszystkim informujemy podczas rozmowy. Zachęcamy do aplikowania.
    Six

07.02.2024 22:44

Firma zapomniała ile w 2024 roku wynosi najniższa krajowa trzeba się pochwalić że jest to 4242 zł brutto i dodatki wymagane za nadgodziny czy pracę w niedzielę zaliczają się dodatkowo ( nie mają znaczenia do płacy minimalnej ) do płacy minimalnej ma znaczenie jedynie premia .
    Six

21.02.2024 20:34

A ile mają pracownicy na umowie? . Jak podzielić 100 za niedzielę i dodać premię . To nie jeden ma mniej niż najniższa krajowa . Pomimo super ofert .

22.02.2024 12:34

Najniższa krajowa to wynagrodzenie minimalne w wysokości 4300 zł brutto miesięcznie, przy pełnym etacie, nie uwzględniając nadgodzin i dodatku za pracę w porze nocnej. W naszej firmie lista składników wliczanych do wynagrodzenia minimalnego jest długa i gwarantujemy każdemu pracownikowi wynagrodzenie minimalne bez względu, jakie jest wynagrodzenie zasadnicze w umowie. Gwoli przypomnienia - wynagrodzenie zasadnicze jest jedną ze składowych wynagrodzenia minimalnego.
    Jolanta

12.02.2024 13:04

Nie warto wierzyć we wszystko co się czyta, wychodzę z zasady, że najlepiej spróbować samemu. Zwłaszcza jeżeli o szkolenie BHP o którym firma sama pisze, że musi być. W sumie jestem tu z innego powodu, dokładnie pracy na produkcji. Widziałam ofertę, napisane w niej było, że są premie frekwencyjne 15%. Oprócz tego rodzaju premii jeszcze jakieś dodatki finansowe do wynagrodzenia wpadają? Za dobrą pracę, wyrabianie dobrych wyników? Ile średnio jako kobieta mogłabym wyciągnąć miesięcznej pensji?

12.02.2024 15:10

Oprócz miesięcznego wynagrodzenia zasadniczego brutto, nasi pracownicy otrzymują również dodatki i premie, takie jak: premia frekwencja (5% wynagrodzenia zasadniczego), dodatek za pracę w niedzielę i święta (100% stawki godzinowej za każdą godzinę pracy, zależnie od harmonogramu), dodatek za pracę w sobotę (50% stawki godzinowej za każdą godzinę pracy, również zależne od harmonogramu), dodatek za pracę w godzinach nocnych 30% stawki godzinowej z wynagrodzenia minimalnego. Płatne w 100% są także nadgodziny oraz przewidziane nagrody dla pracowników. Zachęcamy do aplikowania - [email protected]. Podczas spotkania rekrutacyjnego omawiamy szczegóły dotyczące wynagrodzenia.

15.02.2024 17:31

W naszych zakładach funkcjonują różne harmonogramy czasu pracy - jedno, dwu, trzy i cztero- zmianowe. Obecność w weekendy wynika właśnie z tego grafiku. Podczas rekrutacji pytamy kandydatów o preferencje co do dyspozycyjności, by dopasować harmonogram w odpowiedni sposób. Nagrody dla pracowników głównie są finansowe, a ich wielkość zależy od decyzji przełożonego.
    Tre

06.11.2023 17:54

Przed podjęciem pracy na produkcji na danym stanowisku,przełożony czyli przełożony bezposredni ma obowiązek zrobić szkolenie BHP itp..Ale tego nie robi i każe już pracować,cytuje..bo mi się dzisiaj nie chce!!! Czyli robić szkolenie
    Zdziwiony

11.02.2024 22:38

Takie "Comfortowe bezpieczeństwo" że tydzień po tygodniu pracownicy mają wypadki na liniach jedna wielka ściema

12.02.2024 15:05

Zależy nam na bezpieczeństwie naszych pracowników, dlatego w zeszłym roku w ramach kampanii "Comfortowe bezpieczeństwo" informowaliśmy o zagrożeniach występujących na stanowiskach pracy, o sposobach, jak im przeciwdziałać oraz o dobrych nawykach i środkach ochrony indywidualnej, które minimalizują ryzyko wystąpienia wypadków. Niestety wypadki, które są nagłymi zdarzeniami, pomimo to mają miejsce, dlatego naszych pracowników prosimy o zgłaszanie zauważonych nieprawidłowości lub zagrożeń, by w porę móc zareagować, a także o zwrócenie uwagi współpracownikowi, który nie stosuje się do reguł bezpieczeństwa w myśl zasady "dbamy o siebie i innych". Przebieg i okoliczności zaistniałych wypadków szczegółowo analizujemy oraz wdrażamy działania korygujące i zapobiegawcze.

11.10.2023 15:56

12.10.2023 09:55

W naszych zakładach obowiązuje system 3-zmianowy oraz 4-brygadowy. Premia frekwencyjna wypłacana jest zgodnie z wewnętrznym regulaminem wynagradzania. Wszystkie nadgodziny są płatne 100%. Wypłata wynagrodzenia jest zawsze do dziesiątego dnia miesiąca. Zachęcamy do aplikowania na ogłoszenia o pracę. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej odpowiemy na wszystkie pytania.
    Robuś

12.01.2024 15:23

I do tego trzeba powiedzieć że po nowym roku zarabiamy niewiele więcej od najniższej krajowej , chyba że mieszkasz w zakładzie i trzaskasz nadgodziny.
    Piotr

11.10.2023 09:17

Czy są wolne etaty na operatora wózka widłowego , lub specjalistę BHP,Ppoż

11.10.2023 14:58

Tak, obecnie poszukujemy pracowników z uprawnieniami UDT. Aktualne oferty są dostępne na naszej stronie https://comfort.pl/kariera/

04.06.2023 10:16

Wiecie może, czy w IMP Comfort Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?

07.06.2023 14:09

Oczywiście chętnie przyjmiemy stażystów do naszego zespołu. Prosimy o kontakt mailowy na [email protected].

07.06.2023 14:23

Wiele zależy od działu, do którego będzie rekrutacja. Prosimy o kontakt mailowy na wskazany adres. Nasz Dział HR odpowie na wszystkie pytania. ????
    Spokojny

22.07.2022 17:34

Infacja 20 % wszystko do góry , całe szczęście że wypłata stoi w miejscu bo bym zwariował .
    Nowynarybek

07.02.2023 20:59

Potwierdzam stawki odklejone od realiów w okolicy
    Fortuna

17.02.2023 11:31

Nie podam stawek.bo mi wstyd nawet znajomym wstydzę się powiedzieć ile zarabiam
    Nie jest dobrze

02.04.2021 07:27

Bystrzycka.Dyrektorow i kierownikow pelno a robic nie ma komu..Dyrektor + kierownik zmiany potrzebni sa na 10 osob pracujacych na zmianie?wielce przepracowani...jeszcze dostaja premie ktora wypracowuja w glownej mierze pracownicy pradukcyjni,wiec za co oni ja dostaja?Malo tego jeszcze musi byc kolejny kierownik od warsztatu ktory tym bardziej nic nie robi!fikcyjne stanowiska nie potrzebne nikomu..2 osoby na linie za to mogly by byc!Nowa Pani Dyrektor generalna na przywitanie zabrala odrazu pracownikom 5%premi bo oczywiscie za duza zarabiaja...świetne wejscie Brawo! Raz juz zabrali teraz znowu.Zamydlenie oczu podwyzkami ktore praktycznie nic nie daly...jak cos jest to sie tego nie zabiera taka rada dla dyrektorstwa.
    gość

26.01.2023 10:45

ludzie z produkcji nie mają w ogóle pojęcia ile roboty mają kierownicy zmian i kier. UR, ręce opadają...

29.01.2023 21:04

To zapraszamy na produkcję. Tutaj nie trzeba się narobić :)
    Shrek

25.12.2022 23:28

Powiem krótko imp comfort żyje tylko wyłącznie z linii nowata bo tam bez przerwy jest produkcja
    Dr.psychiatrii

27.06.2022 14:58

Jak to jest z tymi pracownikami z Ukrainy? Podwyżkę dostali w styczniu i pracodawca powiedział że nie są oni pracownikami naszego zakładu dlatego podwyżkę dostali tyle miesięcy wcześniej ale na pytanie dlaczego mają być na imprezie zakładowej odpowiedź brzmi bo są naszymi pracownikami ..hmmm jakieś rozdwojenie jaźni ?
    Sssss

01.07.2022 10:59

Już odpowiadam --po podwyżce wynagrodzenia są podobne jak przed podwyżką , praktycznie nie widoczne

21.07.2022 09:29

A w ogóle była jakaś podwyżka w lipcu ?
    Gazetki idt.

12.04.2021 21:21

Męczy mnie to od dłuższego czasu...ile zaklad marnuje pieniedzy na wydanie tych nikomu nie potrzebnych gazetek zakladowych???tyle druków i to na kolorowym papierze napewno tanie nie jest. Te pieniądze mogliby zainwestowac wkoncu w jakis automat z przekąskami ktory moglby stanąc w jadalni!Albo moze wypadalo by odswiezyc szatnie pracownikom i wyminic te stare oblesne szafki co maja z 25lat.

24.04.2022 08:23

A może zrobic glosowanie kto chce ta gazetke? Sytulacje w firmie mozna na telewizorach wyswietlac. Wiele osob sobie ceni gazetke kto? Napewno nie produkcja.

25.04.2022 12:26

Dziękujemy za propozycję. Wiemy, że gazetka wielu osobom, również z produkcji, się podoba. Redakcja jest otwarta na wszystkie wskazówki. Prosimy zgłaszać je, jak i pomysły na publikacje bezpośrednio na maila [email protected]. Zachęcamy również do podsyłania tematów, by w wydaniach znalazły się artykuły interesujące dla każdego pracownika.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IMP Comfort?

Kontakt - IMP Comfort Sp. z o.o.

Inżynierska 15-17 58-100 Świdnica

Branża główna: Przemysł tekstylny i skórzany

25.08.2021 13:08

Zakład kompromituje się tą premią która istnieje tylko teoretycznie a już uzasadnienie że jej znowu nie ma z powodu podwyżki prądu i gazu jest komiczne i naprawdę ubawiło to pracowników którzy już przyzwyczaili się że premia istnieje tylko fikcyjnie

31.03.2022 21:14

Łęczyca przez ostatnie cztery miesiące wyrabiała normę,Żadnej premii nie widzieliśmy.Czemu nie widzimy wydajności zakładu w Świdnicy??

01.04.2022 17:08

Premie regulaminowe wypłacane są zgodnie z przyjętymi w lipcu 2021 roku zasadami. Jeśli pojawiają się wątpliwości, prosimy zgłaszać je do kierowników lub działu personalnego.

19.02.2021 09:32

????

20.02.2021 06:04

Wszystkie linie do jednego wora wrzuciluście a nie było o tym żadnej informacji. Nie warto o nic się starać. Zaraz podwyżki pewnie też nas okantujecie...

31.03.2022 21:54

słucham??Kto widział te premie??

18.11.2021 22:17

Cześć wszystkim ..czytam te opinie i nie wierzę ???? pracuje w IMP ovatex z siedzibą w Łęczycy od stycznia będziemy jako jedna firma comfort u nas w porządku kasa ok ludzie ok . Pozdrawiam
    ???

22.11.2021 23:46

Ovatexy itp zawsze więcej zarabiali niż IMP Ale to się teraz zmieni :-)
    Jarząbek

09.03.2022 20:58

Zmieni ,zmieni teraz ovatexy też będą tak kiepsko zarabiali jak IMP

11.09.2021 11:00

Czy w IMP Comfort Sp. z o.o. pracuje się na open space?
    PES

08.11.2021 01:19

W IMP pracuję się kosztem pracownika. Oszczędności oszczędności i jeszcze raz oszczędności. Surowiec do produkcji włókna coraz gorszy:-( wstyd produkować taki badziew. Tyle lat doświadczenia i wyrób coraz gorszy :-). Ale to nie wina pracowników produkcji tylko oszczędności. Nie będzie potrzeba nas zwalniać sami się zwolnimy.

10.11.2021 10:35

Dziękujemy za opinię. Odnosząc się do jakości produktów - nasze wyroby spełniają wszystkie normy jakościowe. Obecnie przeprowadzane są testy surowców, które mają na celu znalezienie alternatyw, na wypadek całkowitego złamania rynku i łańcucha dostaw. Obecna sytuacja rynku surowców na całym świecie jest trudna i zmusza ona przedsiębiorców do szukania nowych rozwiązań. Spółka musi analizować ryzyka i podejmować działania mające na celu zapewnienie ciągłości procesów. W przypadku pojawienia się kolejnych spostrzeżeń prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym.
    Gosc

30.06.2021 08:03

Zaklad Bystrzycka...dramat!! Produkuja ponad miare..towar lezy gdzie popadnie aby tylko lini nie zatrzymac...drogi ewakuacyjne pozastawiane ovata gdzie jest BHP albo Inspekcja pracy?jak by byl pozar to nawet nie ma jak uciekac..kto to planuje taka produkcje?moze te osoby powinny przyjsc i zobaczyc co tu sie dzieje i zastanowic sie troche???!!

30.06.2021 14:55

Dziękujemy za uwagi. Bezpieczeństwo i higiena pracy są dla nas bardzo ważnym aspektem. Prosimy, aby wszelkie sugestie zgłaszać do swoich przełożonych lub na maila [email protected].
    Poczciwy

10.02.2021 12:40

Jak to jest możliwe,że po 10 latach pracy w IMP ludzie nie mają nawet 18 zł brutto.
    Yeti

22.02.2021 16:26

Chcesz podwyżkę?to rzuć prawdziwe wypowiedzenie i zmień pracę.
    Redaktor

06.03.2021 20:29

Musisz to zgłosić do Galileo ,oni lubią poruszać takie ciekawostki.Swoją drogą 18 zł po 10 latach? Czy firma jest z Bangladeszu?
    ...

10.02.2021 11:36

Tak samo z tymi nowymi premiami. Tylko gadanie i na tym się skoczyło, jak zwykle wszystkich wykiwali.

10.02.2021 21:02

Dzień dobry, chcielibyśmy rozwiać wątpliwości. W naszych zakładach istnieją premie uznaniowe oraz motywacyjne, a także od nowego roku premia dodatkowa - za mierzalne efekty pracy linii w danym miesiącu. Nasz regulamin premiowania dodatkowego mówi o tym, że premie przyznawane są w kolejnym miesiącu za poprzedni miesiąc, przy uzyskaniu zysku z działalności podstawowej przez cały zakład (chodzi o weryfikację wyniku finansowego, stąd przesunięcie o 1 miesiąc). Należy wziąć pod uwagę, że ogłoszenie premii następuje do dnia 20. kolejnego miesiąca, czyli wyniki uzyskane w styczniu będą opublikowane do wiadomości pracowników do 20 lutego. Wypłata nastąpi z pensją lutową (do 10 marca). Jeżeli pojawiają się wątpliwości, dotyczące terminu oraz kwot zapraszamy do kontaktu z działem kadr, który odpowie na wszystkie pytania (+74 85 83 530).
    Obserwator

13.02.2021 16:06

Jako pracownik produkcji widzę że pomału cienka czerwona linia jest blisko -brawo ! ludzie pomału otwierają oczy
    ...

10.02.2021 11:25

Robią z ludzi (usunięte przez administratora) Tyle gadali o tej nowej premii i figa z makiem a nie premia.
    Zainteresowany

30.01.2021 21:58

Słyszałem że po prawie dwóch latach w firmie miały być pierwsze podwyżki ,moje pytanie jak duże były ? I czy w ogóle były ?

04.02.2021 12:58

Pragniemy poinformować, że zaplanowane na ten rok podwyżki zostaną uruchomione w lutym. W przypadku pytań prosimy o kontakt z działem kadr +74 85 83 530
    Xxx

09.02.2021 19:06

Potwierdzam zdanie PESA wypłaty to jakiś żart

21.11.2020 15:09

Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?

12.01.2021 09:55

W nawiązaniu do powyższej wypowiedzi pragniemy poinformować, że wszystkie wynagrodzenia zostały wypłacone w terminie, w wysokości zgodnej z obowiązującymi regułami. Należy wziąć pod uwagę fakt, że grudzień był miesiącem z dużą liczbą dni wolnych (stąd mniej roboczogodzin), a także to, że nagrody roczne oraz świąteczne świadczenia socjalne zostały wypłacone w miesiącu poprzednim. Również zasiłki chorobowe znacznie obniżają wynagrodzenie. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z działem kadr +74 85 83 530
    D.. Il

12.01.2021 23:05

To proszę zmienić pracę jak tak źle nie którym jest ze nie starcza na opłaty,bo jak mi by nie starczało to bym już nie pracował dawno. Każdy narzeka ale trzyma się recami i nogami tej roboty. Pozdrawiam @Joka????
    Basia

16.12.2020 15:40

Jak działa dodatek motywacyjny ?
    Gdrffg

07.01.2021 17:05

Jak będzie taki dodatek to dam znać jak działa
    Robuś

06.06.2020 17:05

Pytanko do kolegów, wiem że duża część szuka pracy ,kto oprócz colgate i krause przyjmuje w Świdnicy lub okolicy ?

08.05.2020 19:15

Jest piątek po 19 godz. 10 wypada w niedzielę, a wyplaty nie ma.
    Inspektor

09.05.2020 17:24

To pisz do inspekcji pracy

11.05.2020 12:34

Zapewniamy, że mimo wielu zmiennych spowodowanych pandemią koronawirusa, wszystkie wynagrodzenia zostały przelane w terminie, tj. w piątek, 8 maja. Prosimy o kontakt z naszym działem kadrowym: +74 85 83 530
    Ciekawy

19.03.2020 10:24

Jakie zarobki na mixerach
    Gargus

24.03.2020 07:47

A jakie zarobki na pakowaniu?
    Krzychu

18.04.2020 10:15

Nie jest źle ,dwójka z przodu jest.
    Cyk

05.03.2020 19:17

A jak wyglądają zarobki na poszczególnych stanowiskach? I czy są adekwatne do wykonywanych na nich obowiązków?

06.03.2020 12:27

Jak wynika z badań wewnętrznych przeprowadzonych w naszej firmie, pracownicy cenią sobie pracę w Comforcie w głównej mierze ze względu na stabilność zatrudnienia. Płace nie odbiegają od norm, jakie dyktuje dzisiejsza sytuacja na rynku pracy. Są zależne od stanowiska, doświadczenia, a także sytemu pracy. Staramy się doceniać zaangażowanych pracowników, którzy dobrze wykonują swoje zadania. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu z naszym działem kadr, który rozwieje wszystkie wątpliwości [email protected]

23.01.2020 16:33

Hej, czy w firmie IMP Comfort Sp. z o.o. płacą za nadgodziny?
    SMERF

24.01.2020 07:16

Tak
    Gargus

10.09.2019 19:11

Komunikacja jest do bani. Szczególnie ten pseudo kierownik w spodniach moro i brudnym przepoconym podkoszulku jakby pracował za karę a każdy który się zwraca do niego jakby mógł to by Cię batem potraktował. Pracuje tutaj od kilku lat i że względu na komunikację i traktowanie pracownika jak czyste zlo nie polecam

11.09.2019 13:24

Martwią nas poruszone problemy, dlatego zachęcamy do kontaktu [email protected] i umówienie się na spotkanie z kierownikiem działu kadr, żeby mógł Pan przybliżyć nam poruszone kwestie. Zależy nam na tym, żeby pracownicy dobrze czuli się u nas w firmie.
    Waleria matka boska okienna

31.12.2019 11:52

To w końcu trzeba z tym zrobić porządek A nie czekać na jakieś przybliżenia . Co do ,,ludzi z Wałbrzycha " to problem znany w całej okolicy , taki to folklor i inaczej nie będzie więc trzeba na to też stanowczo zareagować .
    cyborg02

21.09.2019 23:28

Popracowałem i podziękowałem. Nie rozumiem strasznych rozbieżności w podanym surowcu a wyprodukowanym gotowym wyrobie. Np. podane na mikserach 3 tony a gotowego plus odpad i straty technologicznej 3,2 tony. O co tu chodzi.?Czyżby ktoś na lewo kręcił lody? Dodam, że na dokumentacji produkcyjnej podpisuje się mikserant. A to pachnie kryminałem. Uważem, że ktoś z góry powinien się przyjrzeć temu problemowi.,bo kierownictwo nie widzi problemu, tylko każe rozpisywać tak aby pasowało. Czyli świadczyć nieprawdę, fałszować dokumenty. A to jest poważna sprawa.
    cyborg02

30.10.2019 18:14

Masło maślane za przeproszeniem. Przecież napisałem o stratach technologicznych. A jak wyglądają przerwy śniadaniowe dla mikserantów i pakowaczy? Nadal jedzą na stanowiskach pracy? Z tego co mi wiadomo każdemu pracownikowi przysługuje 15 minut przerwy śniadaniowej. No, ale nie w IMP Comfort. Tam prawo do przerw mają panowie operatorzy np. linii comtess. Taki gość jak Sebastian. A mikserant no cóż. Pracownik gorszej kategorii, nie żre na stanowisku. Masakra za takie pieniądze!!!

06.11.2019 11:13

Zgodnie z kodeksem pracy, każdy pracownik ma prawo do piętnastominutowej przerwy i odnosi się to do wszystkich zatrudnionych w IMP Comfort. Z racji na konieczność zachowania ciągłości produkcji, musimy pamiętać, że w tym samym czasie na przerwę może iść tylko jeden z dwóch operatorów/mikserantów. Jeżeli chciałby Pan zgłosić i i opisać konkretną sytuację, to zapraszamy na: [email protected]
    Świdnica

03.11.2019 05:58

Na Bystrzyckiej dyrektor(usunięte przez administratora) zero szacunku do pracowników tak samo wicedyrektor z Wałbrzycha (usunięte przez administratora)
    GOLONA

05.11.2019 14:55

RĘKA RĘKĘ MYJE. TAK WYGLĄDA COMFORTOWSKA KLIKA. A CO PANI PREZES UDAJĘ ŻE NIC NIE WIDZI?? MĄDRA KOBIETA A DAJĘ TAK SOBĄ MANIPULOWAĆ.
    Grażynka

20.10.2019 23:20

Pamiętaj - wybierając system czterobrygadowy rezygnujecie z weekendów ze swoimi dziećmi które chodzą do szkoły od pon do piąt -- z imprez kultularnych typu koncerty itp które odbywają się w weekendy i masę innych ---pytanie ? Czy warto ? Tym bardziej że finansowo nie ma szału--- wybór należy do ciebie

25.10.2019 09:09

Pracujemy w systemie czterobrygadowym, co w praktyce oznacza, że najczęściej dwa weekendy są pracujące, bywają miesiące, że trzy (wszystko zależy od układu kalendarza). Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że praca w weekendy dezorganizuje życie rodzinne, ale należy pamiętać o tym, że w soboty i niedziele w IMP Comfort obowiązują wyższe stawki godzinowe.

Zostaw merytoryczną opinię o IMP Comfort Sp. z o.o.