Noex Waldemar Nowak
4 25 6 1

Opinie o Noex Waldemar Nowak

marku

Robię w noexie od dobrych pięciu lat i chwalę sobie, nie wierzcie w czarny PR, z d--y wzięte... Kaska ok, płacą dobrze za nadgodziny, atmosfera akceptowalna, to praca nie klub towarzyski, nie czepiałbym się tutaj.

Jola
@marku 21.09.2018 09:43

Potwierdzam - jeśli chcesz zarobić i nie boisz się pracy to firma dla ciebie.

Kolchoz
@marku 21.09.2018 09:43

Człowieku!!! W jakiej cywilizowanej firmie (usunięte przez administratora) nadgodziny i dostajesz je po 3 miesiacach??? To mnie najbardziej wnerwialo w tej firmie...nadasane ryje co dzień...A Ty nie zostajesz na nadgodzinach?? Co dzień presja...skoro zasowasz jak jak (usunięte przez administratora) po godz to chcesz je mieć na koniec miesiaca to logiczne,Nie wiem skąd ten pomysł z wypłatą raz na 3 miesiace,jakaś wajcha?? Ucieczką przed fiskusem?? W wielu firmach produkcyjnych pracowalam ale z.taka forma wypłaty nadgodzin się nie spotkałam nigdzie...A wszystkim tym dupolizom się oczywiście podoba ,nikt się nie odezwie2...nie zapyta a dlaczego tak ??

Macias
@Kolchoz 22.09.2018 10:57

Jestes wyjatkowo slabo poinformowany.3 miesieczy okres rozliczeniowy mowi Tobie cos? A wiesz ze moze byc tez roczny okres rozliczeniowy? Ewidentnie niemasz pojecia jak jest w innych firmach .Jestes wiec typowym trolem ktory nic nie wie ale sie wypowie.

Sylwia
@Macias 05.12.2018 16:56

Wszystkie nadgodziny i soboty płatne nak w tygodniu. Czyli 0% polecam ????

paulixxx

Pracuje w tej firmie blisko pół roku,i chwale sobie:)Wynagrodzenie ok-,brygadzistka tez czlowiek -potrafi porozmawiac i pomoc.Pani kierownik,sympatyczna oraz wymagajaca-wkoncu po to jest na tym stanowisku,jesli robisz cos nie tak to jest na tyle szczerą i uczciwą osoba,ze wyslucha rowniez Twoich racji-nie tylko przelozonych..A Pan Waldemar-super szef,zawsze milo nastawiony i pogodny.Nie jest ani sknerą i nie ma wybujalego-ego.Jesli ktos nie boi sie pracy i chce zarobic w miare dobre pieniążki .Polecam z calego serca..

Mały
@paulixxx 28.11.2018 21:27

Kierownictwo wysłucha? Jeszcze nigdy nie było sytuacji by kierownictwo w noex przyznało komuś racje. Nie warto się nawet starać bo im więcej się pokazuje tym bardziej jest się równanym z podłogą

paulixxx
@Mały 29.11.2018 19:24

Mysle,ze negatywne opinie wystawiaja osoby,ktore mialy jakas nieprzyjemna sytuacje..to praca zdarzaja sie pomylki,oraz dobre dni.Ja ze swojej strony nic zlego nie moge powiedziec..trzeba umiec rozmawiac,bo wiekszosc osob to tylko lażą i obgaduja za plecami!Trzeba miec swoje zdanie i byc pewnym siebie wtedy napewno ludzie beda traktowani z szacunkiem!

Magazynier

Taka solidna firma a brak opieki medycznej dla pracowników i rodzin

Wiktoria
@Magazynier 26.11.2018 09:41

A czy są oferowane jakieś inne bonusy do zasadniczego wynagrodzenia? Mam na myśli na przykład dofinansowanie do karty sportowej, ubezpieczenie na życie, czy kartę przedpłaconą. Osoby, które rozważają podjęcie w Noex pracy, będą zainteresowane taką informacją. Zachęcam do rozwinięcia tych kwestii.

Mały
@Wiktoria 26.11.2018 18:50

Pani kierownik lepiej skończy wypisywać te głupoty. Pracownicy już się wypowiadali. I cała prawda została powiedziana.

Szukasz pracy?

Dmk

chore jest to że poraz kolejny nie ma wypłaty na czas :/ wymagaja przychodzenia w soboty za dzien wolne a nawet podstawowej pensji na czas nie ma

Ja
@Dmk 09.11.2018 17:45

Drogi człowieku, spojrz na umowę - wypłata do 10 dnia każdego miesiąca. To, że 11.11 jest świętem i to, że Ktoś wymyślił święto 12.11, nie jest winą pracodawcy. Proponuję poszukać innej pracy zamiast oczerniać .

Abi
@Ja 10.11.2018 09:32

Drogi "Ja" Jeśli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzednim” (art. 85 § 3 Kodeksu pracy). Również i w tym przypadku środki powinny być udostępnione „fizycznie” pracownikowi na koncie w dniu poprzednim, a nie dopiero w tej dacie przelewane. Realizacja przelewu musi więc być wykonana w takim terminie, który pozwoli na dochowanie określonego przepisami wewnątrzzakładowymi terminu, będącego dniem wypłaty bądź dniem poprzednim, jeśli dzień wypłaty jest dniem wolnym od pracy

Renata

Lubię atmosferę w Noex Waldemar Nowak za: Wspaniała firma, bardzo prorodzinna, szczególnie docenia matki z dziećmi małymi , starszymi???? dlatego właśnie się zwolnilam???? pozdrawiam

Belfegor

Firma prawdziwie family friendly. Idealnie pokazująca, że nie musisz mieć wykształcenia, ani umiejętności by coś osiągnąć. Wystarczy popatrzeć na stanowiska kierownicze aby już nie mieć złudzeń.(usunięte przez administratora) Zarobki w miarę dobre, nie odbiegające od innych firm. Długo by opisywać tą parodie, ale po co strzępić sobie język. A i tak pod tym wpisem pewnie pojawi się inny od anonimowej osoby piszącej, jak to tam nie jest wspaniałe. Niestety, ale to będzie (usunięte przez administratora) Niestety ale czytając negatywne opinie teraz już wiem że to prawda. Powodzenia i do zobaczenia w pracy.

Wiktoria
@Belfegor 03.11.2018 17:59

Regulamin forum zabrania podawania w komentarzach inicjałów osób, które są zatrudnione w firmie. Tego typu wpisy mogą zostać usunięte. Wspominasz o mobbingu. Jest to poważny zarzut, opisany w Kodeksie Pracy jako: "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". Jeżeli masz świadków albo dowody na występowanie takich zdarzeń w Noex, możesz skorzystać z możliwości zamieszczenia ich na forum, jako oznaczonego zgłoszenia. Takie wpisy sygnalizują, że autor jest w stanie udowodnić to, co opisał. Szczegóły tej funkcji poznasz po kliknięciu w baner: "Zero tolerancji dla płaczu, krzyku, mobbingu w pracy".

Abi
@Wiktoria 04.11.2018 21:45

Nie wiem czy Pani potrafi czytać (raczej nie) ale w poście nie było podanych inicjałów. To co Pani napisała idealnie oddaje sytuację. A niestety większość ludzi boi się zwolnienia i nie powie prawdy. Szara rzeczywistość

Wiktoria

@Jola @glustawiacz @D/sztaplarka @NichtSzlisen a czy, jako doświadczeni pracownicy, moglibyście napisać nam jakie są warunki zatrudnienia, oferowane przez Noex? Czy można liczyć na umowę o pracę? @Kolchoz proszę Cię, żebyś nie używała wulgaryzmów w swoich przyszłych wypowiedziach na forum. Wszelkie opinie, nawet negatywne, można wyrazić w sposób kulturalny, unikając tego typu słownictwa. @Arni84 Ciebie też o to proszę, mimo że tylko cytowałaś wypowiedź poprzedniczki.

glustawiacz

Bez wątpienia lider w swojej dziedzinie, czyli przetwórstwo plastików. Firma na najwyższym europejskim poziomie. Znakomita atmosfera w pracy, można poczuć się jak część zespołu, który dąży do realizacji założonego celu, a nie jak przypadkowo zebrana grupa ludzi, która nie wie po co przychodzi do roboty. Pieniądz się zgadza, warunki pracy bardzo dobre. Szef produkcji - człowiek legenda, Silnoręki - mógłby coś narobić jednym ruchem kłekcia, a jednak spokojny jak kwiat lotosu na wzburzonej fali oceanu, zawsze doradzi, zawsze pomoże i nigdy nie zostawi nikogo z problemem.

Tri_Amazo

Nie narzekaj. W Technologies jest większy cyrk.

A.Sawick
@Tri_Amazo 21.09.2018 08:53

Hmy.. ciekawe / Cyrk to chyba za dużo powiedziane, wiem bo mam tam znajomka

MotheInLow_Grypsuye

Polecam pracę w tej firmie. Pracuję 3 lata i bywały gorsze momenty, ale nie miało to wpływu na zmianę mojej opinii. Uważam że jeśli ma się chęci do pracy to jest to miejsce odpowiednie dla takich osób. Trzeba też przyznać że, wraz z rozwojem firmy wzrasta również komfort pracy -chyba na każdym stanowisku, a do tego puki co, Noex nie zmienia się w korporacje w której pracownik nie ma żadnego znaczenia.

NichtSzlisen

Normalna rotacja jest zawsze pozytywnym sygnałem dla potencjalnych kandydatów. Na rynku pracy istnieją duże braki kadrowe w branży przetwórstwa plastików. Mimo wszystko od czasu do czasu każda firma potrzebuje nowych pracowników. Dla potencjalnych kandydatów może najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu wysłanie swojego CV..

D/sztaplarka

Praca w tej firmie jest w sumie dobra.Wszystkie warunki przedstawione mi, przed podjęciem przeze mnie zatrudnienia w tej firmie zostały spełnione. Jest nawet lepiej niż miało być. Jestem bardzo usatysfakcjonowany, wiem że to nie przeszkadza Wielkiemu i Koleżankom przy żywicy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Arni84

Bardzo odważna opinia. Jestem ciekawa, czy ma Pan/ Pani podstawy do wrzucania takich informacji do sieci. Pracowałam w tej firmie wiele lat, jednak sytuacja zmusiła mnie do wyjazdu z kraju, ale nigdy nie spotkałam się z sytuacjami o których wspomina Pan/ Pani powyżej… Z tego, co pamiętam, przed podjęciem pracy byłam informowana co będę wykonywać i że jest to praca 3 zmianowa, nie wiem więc skąd to rozczarowanie, 3-zmianowy system nie zmienił się od lat. Za moich czasów firma szła na rękę ludziom i była elastyczna pod względem zmian, dojazdów itd. , z tego, co wiem, to się nie zmieniło, mimo dużej ilości pracowników. Fakt , jest głośno – ale proszę mi powiedzieć w której firmie produkcyjnej jest cisza??. Domyślam się, że to pierwsza praca na produkcji skoro hałas jest zaskoczeniem….:) Ja do tej pory mam kontakt z niektórymi pracownikami firmy i słyszałam tylko o upomnieniach, które wystawiane są za konkretne przewinienie, słowo „nagana” to chyba duże nadużycie… Wtryskarki są nowe, mają tam pełna automatykę, tak, że nie wiem co rozumie Pan/Pani przez „zapieprz”… Ja mam już po latach spore doświadczenie w tego typu firmach i mogę z całą pewnością stwierdzić, że praca w tej firmie była jedną z lżejszych jakie wykonywałam. Kadra kierownicza być może się zmieniła, ja nigdy nie mogłam narzekać ani na atmosferę, ani na traktowanie. Nawet przeciwnie, kiedy były jakieś kłopoty, nawet prywatne, brygadzistki i przełożeni byli „ludźmi” i nigdy jakoś nie odmówiono mi pomocy, czego niestety nie ma w innych firmach Ciekawe czy koledzy i koleżanki z pracy podzielają pańską opinię. Pozdrawiam serdecznie ???? PS. Zastanawiam się zawsze czytając takie opinie, skoro jest tak ciężko, dlaczego ludzie, którzy to piszą, nie zmieniają pracy? Jest tyle ofert na rynku, że nie ma sensu się męczyć. Chyba byłoby to uczciwsze.

Kolchoz
@Arni84 12.09.2018 13:46

Droga Pani....nie rozumiem tego referatu gloryfikujaca owa firme...skoro pracował Pani tam jakiś czas temu, to skąd może Pani wiedzie jak JEST teraz??? Dla Pani wiadomości 3 upomnienia i jest NAGANA...chalas jak jest tak i będzie wtyczki do uszu nie mają sensu bo wiecznie ktoś podchodzi i ma wieczne pretensje mowa o brygadzistki.szefostwo poszło po rozum do głowy i zaczęły się degradacje. Jedyną powtarzam jedyna osoba jest Pani księgowa i Panie na recepcji....to tytułem odświeżenia sytuacji w owym zakładzie na obecną chwilę. Ps i nie pracuje tam już Droga Pani mam prawo przedstawiać stan faktyczny...Z wielką ulgą pozegnalam ta firmę,choć nie zaprzeczam zarobki bardzo dobre ,ale nie na moje nerwy

NIE wyzysk

Ty "Wyzysk" Ostro piszesz, Wydaje mi się że upublicznianie takich zarzutów jest nie właściwe i świdaczy tylko o Tobie

Zadowolona/zatrudniona

Praca w w tej firmie jest dla mnie przyjemnością i przywilejem. Ludzki i uczciwy pracodawca co w dzisiejszym świecie jest rzadkością. Zaplecze socjalne czyste, przerwy, pensje zawsze na czas. Oby więcej takich firm i takich pracodawców na polskim rynku było- tego bym sobie i Wam życzyła.

Kooperant zadowolny

Profesjonalna i bardzo miła obsługa, jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bardzo polecam, napewno jeszcze skorzystam z ich usług.

Robotny phd

Bardzo Dobra firma prywatna, z 30-letnią dumną historią rodzinną. Wtryskarki i roboty najwyższej jakości. Czysto i schludnie. Polecam. Kierownicy normalni, warunki na produkcji i socjalne wyborne i nie spotykane w branży. Wszyscy malkontenci i inni negatywnie komentujący "atencyjni parweniusze" żyją w świecie fantazji. Prawda się sama obroni jak Jan Hus "veritas omnia vincit".

Wiktoria

@anonymous Dziękuję Ci za informację. Pracujesz albo pracowałeś w Noex? Jeśli tak to na jakim stanowisku? Co możesz powiedzieć innym użytkownikom forum o specyfice pracy w tej firmie? Zachęcam Cię do dyskusji, bo wszelkie Twoje sugestie mogą realnie pomóc osobom, które chcą tam aplikować.

Wiktoria

@Ja a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Jeśli ktoś z pozostałych użytkowników wie, jakie są warunki pracy u tego pracodawcy, niech też się taką informacją podzieli.

anonymous
@Wiktoria 28.04.2018 12:57

Rekrutacja jest cały czas otwarta. Warunki są bardzo dobre, ale proszę przyjść i się samemu przekonać.

nick

Chciałbym się dowiedzieć czy pracują tam w systemie zmianowym?

Ja
@nick 04.10.2016 12:06

Praca na trzy zmiany

nick

Ile zmian? 2 czy 3.

Dar
@nick 02.04.2018 18:33

Przyłączam się do pytania ,pomoże ktoś?

anonymous
@Dar 19.04.2018 18:10

3

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Noex Waldemar Nowak. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

macher

Ile zarabia u Was operator elektrodrążarek?

podnośnik

najpierw radziłbym przeszkolić pracowników pod kątem gramatyki i ortografii, a potem robić sobie reklamę firmy ;) dobre zarobki, ale atmosfera fatalna

anonimus
@podnośnik 31.03.2012 15:26

co do ortografii i gramatyki nie piszę się potem tylko później ;)

xxx

Witam. Chcę wysłać CV do firmy NOEX jednak nim to zrobię chciałabym poznać opinie na temat atmosfery i wynagrodzenia. Bardzo proszę o opinie.

Zostaw opinię o Noex Waldemar Nowak - Komorniki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noex Waldemar Nowak