AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
3 76 6 1

Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

NOWY

Slabo. Musicie pamietac ze firma dba tylko o wlasny interes . Najwazniejsze jest to aby francuski pracodawca byl zadowolony. Generalnie jak ktos ma poczucie wlasnej godnosci i doswiadczenie w pracy w normalnych firmach to odradzam prace dla tej agencji. Mierny , bierny i najlepiej z jakiejs zapyzialej dziury . Ja niestety trafilem na ludzi - generalnie burakow ze sloma w butach . Slynne "ino" na porzadku dziennym. Na zdanie" Zofia przyjezdza" lezeli plackiem. Pacholy w czystej postaci. Ja spadam.

Mariusz
Zweryfikowany użytkownik

Powiem tak,pracowałem w firmie AP Vector pierwszy raz przez okres 2-óch miesięcy jako stolarz meblowy. Ja odniosłem dobre wrażenie,nie mogę na nic narzekać,nie prawdą jest to że firma potrąca jakiekolwiek pieniądze za przejazdy na kontrakt i powrót do Polski po skończonym kontrakcie oraz cały czas dostępny do poruszania się na miejscu.Co do warunków mieszkaniowych to według mnie nie było najgorzej ( nie mam porównania z innymi firmami ponieważ było to dla mnie pierwszy raz) mieszkaliśmy z kolegą w całym mieszkaniu które składało się z 2-óch pokoi,łazienki,salonu i kuchni.Co do zarobków to tak samo jak z mieszkaniem też było po raz pierwszy nie mam porównania i nie mogę porównać do innych firm dlatego nie mogę napisać czy złe lub dobre zarobki. Jest takie powiedzenie że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,i jedynym sposobem jest sprawdzenie tego na własnej skórze. Trzeba pamiętać że nie zawsze rachunek końcowy jest wyższy.

2rep

Słabe zarobki

nowy

Mam pytanie. Jak vector sprawdza czy pracownicy pracuja zgodnie z przepisami bhp ? Jak vector podchodzi do tematu mobbingu ktory we francji w stosunku do polakow jest nagminny. Dlaczego vector twierdzi ze wyplaca premie skoro sa zobligowani prawem francuskim do jej wyplacena? Ta premia to zadna łaska musicie ja dac . „Prime de précarité”, która powinna być wypłacona na zakończenie umowy, wraz z ostatnią pensją. Należy się ona gdy : Umowa CDD dobiegła końca Umowa została wznowiona (przedłużona), tzn. w przypadku kolejnej zawartej umowy CDD następującej od razu po umowie, która dobiegła końca. Pracownik odmówi wznowienia umowy CDD w przypadku gdy umowa początkowa nie przewiduje wznowienia. Natomiast gdy umowa początkowa zawiera klauzule automatycznego wznowienia, odmowa wznowienia umowy przez pracownika pozbawia go prawa do „prime de précarité” Pracodawca odmówił wznowienia umowy, pomimo, że umowa, która się kończy przewiduje automatyczne wznowienie. Pracownik odmówi wznowienia umowy CDD ponad minimalny okres jej trwania przewidziany ze względu na brak daty definiującej jej zakończenie. Dotyczy to sytuacji gdy umowa CDD nie wskazuje konkretnej daty zakończenia bo data ta uzależniona jest ona od zaistnienia wydarzenia, które jest powodem zatrudnienia na kontrakt CDD (np. powrót do pracy zastępowanego pracownika) Pracownik i pracodawca rozwiążą umowę CDD polubownie. Pracodawca rozwiąże umowę bez winy pracownika (poważnego lub ciężkiego przewinienia) i bez zaistnienia siły wyższej (uzasadniającej niekiedy rozwiązanie umowy CDD). Pracodawca rozwiąże umowę z powodu niezdolności pracownika do pracy podyktowanej względami zdrowotnymi, stwierdzonej przez lekarza. Pracodawca rozwiąże umowę z młodym pracownikiem, zawartą poza okresem wakacyjnym lub na zakończenie jego studiów. Umowa została zawarta w ramach dyspozycji „CDD Senior”. Dyspozycja ta dotyczy osób posiadających ponad 57 lat i będących zarejestrowanych ponad 3 miesiące w agencji zatrudnienia lub osób zatrudnionych w ramach CRP (convention de reclassement personnalisé). Dyspozycja ta nie dotyczy sektora rolniczego. „Prime de précarité” należy się również wtedy, gdy umowa została rozwiązana polubownie i pracownik zrzekł się do niej prawa (wynika to z jurysprudencji)

Mateusz

Dzień dobry mam takie 2 pytania: 1. Na ofercie o prace piszecie: "opłacony dojazd do Francji oraz powrót do kraju (również transport na miejscu)" . A w rzeczywistości pobieracie 75 gr za każdy przejechany kilometr? przy średniej odległości 1500 km w jedna stronę a trzeba pokryć zjazd i przyjazd do Francji to już śą nie małe koszta. 2. Dlaczego piszecie stawka od 10 e netto a w rzeczywistość dajecie 10 e brutto. ?

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Mateusz 29.07.2018 19:57

Panie Mateuszu, chętnie odpowiemy. 1. W ofercie pracy piszemy prawdę. Zapewniamy transport naszymi autami pracownikom, którzy wyjeżdżają na kontrakt i którzy wracają. Wówczas wszystkie koszty są po naszej stronie. Opłata 0.75 gr za kilometr obowiązuje tylko w sytuacji, kiedy udostępniamy nasze auto pracownikom, którzy jadą na urlop w czasie trwania kontraktu. Często jest tak, że pracownicy jadą po kilka osób jednym autem, wtedy koszt na osobę jest dużo mniejszy. Jeśli pracownik nie chce skorzystać z naszego auta, pomagamy w zakupie biletu na inny środek transportu (wówczas ten koszt też pokrywa pracownik). 2. Stawka 10 euro brutto to stawka podstawowa na umowie. Na końcową stawkę netto składają się stawka podstawowa i dodatki z całego kontraktu (m.in. premia na koniec kontraktu, nadgodziny). W ofercie piszemy, ile faktycznie wynosi średnie wynagrodzenie netto, czyli powyżej 10 euro. Jeśli ma Pan jeszcze jakieś wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z biurem. Chętnie wszystko wyjaśnimy.

Były Pracownik
@AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 30.07.2018 10:47

Witam Mam takie pytanie odnośnie punktu 2. Od kiedy do stawki wlicza się: " (m.in. premia na koniec kontraktu, nadgodziny)" I od kiedy podaję się średnio ile wynosi stawka za godzinę? Według normalnie panujących zwyczajów podaję się stawkę i piszę się + premie i nadgodziny itp. Myślę że dlatego manipulujecie stawka NETTO/Brutto ponieważ: 10 e brutto to nie tak wiele. Skoro inni już potrafią oferować nawet po 14 e brutto plus bonusy w postaci nadgodzin darmowego mieszkania czy dopłat a zjazdy.

Ja
@AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 30.07.2018 10:47

Mam pytanie czy jeżeli pracodawca rozwiąże kontrakt czy są z tego tytułu jakieś konsekwencje?

Zadowolony
@Mateusz 29.07.2018 19:57

To leć chłopie samolotem będzie taniej. Ludzie ale macie problemy.

Pracownik były

Witam ostrzegam ludzi którzy chcą jechać z tej agencji do Francji jako stolarze.Na początku obietnice dobry kontakt p Agaty i Pawła. Kontrakt miał być na 2 miesiace wysłali nas dwóch i po pierwszym dniu słuchajcie już zaczęły się matactwa ze za wolno robimy ze jedziemy po 1 dniu pracy do domu i takie tam . Jak się chciało sprawę wyjaśnić o co chodzi to agencja nie odbierała telefonu Agata która na początku była taka miła przed wyjazdem .No i okazało się to że po tygodniu wróciliśmy do domu bo na nasz dom w którym mieszkaliśmy przyjeżdża inna ekipa i żeby oni mieli gdzie spać to nas wysłali do domu 1500km wycieczka na tydzień .A ci którzy piszecie takie bzdury że jest tak różowo i kolorowo to puknijcie się w głowę . Nawet nie wyjaśnili nic tylko kłamali że francuzowi nie podobała się nasza praca gdyż Francuz był zdziwiony dlaczego jedziemy do domu agencja pożal się Boże i jeszcze na tyle bezczelnie ze rozwiązanie umowy wysyłają mms to dopiero świadczy jak solidna firma działa.Ja osobiście nie polecam tej agencji i uważajcie jak będziecie rozmawiać z Agatą na temat pracy i z Pawłem od transportu . Co do pieniędzy to na pewno nie dostanę tego co zarobiłem wg ich umowy bo pewno za coś odciągną. Jak ktoś chce jechać to niech lepiej zabezpieczy się przed tymi oszustwami bo jechać sobie 3000 km w dwie strony ms tydzień czasu to nie jest takie wesołe . matactwo matactwo i jeszcze raz matactwo.Miało być tez ze od 5 do 15 km dojazd do pracy okazało się ze było 30 km miał być bus którym mieliśmy się poruszać tez nie było chora agencja chorzy ludzie kiedyś Karma was dopadnie patologia p Agata i Paweł może któryś z was skomentuje tą sytuację jak tak pięknie potraficie odpisywać że wasza agencja jest taka super. Super do (usunięte przez administratora) żegnam .????

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Pracownik były 27.10.2018 11:09

Zazwyczaj trudno jest nam odnieść się do opinii nie podpisanych choćby imieniem. Jednak w związku z tym, że sytuacja jest nam znana, jesteśmy w stanie się do niej odnieść. Zatem Panie Pawle, ponieważ poruszył Pan w swojej wypowiedzi wiele kwestii, odniesiemy się do nich po kolei. Podpisaną przez Pana umowę ma prawo rozwiązać każda ze stron, z tygodniowym wypowiedzeniem. Tak też było w tej sytuacji, decyzją pracodawcy, który nie był zadowolony ze współpracy z Panem. Rozumiemy Pana rozczarowanie związane z wypowiedzeniem i to, że cała sytuacja była dla Pana uciążliwa, nie tylko w związku z daleką podróżą. Chcemy jednak zaznaczyć, że dla nas jako agencji pracy, powrót pracowników po tygodniu pracy w żaden sposób nie jest komfortową ani korzystną sytuacją. Zapewniamy, że nie była to nasza decyzja i nie mieliśmy powodu, by kłamać na temat powodu wypowiedzenia. Decyzję o zakończeniu współpracy z Panem otrzymaliśmy od kierownictwa firmy. Jeśli chodzi o kontakt z naszej strony, to pani Agata nie odebrała jednego telefonu od Pana, ponieważ była w danym momencie zajęta innymi obowiązkami. Osobą odpowiedzialną za kontakt z pracownikami pracującymi już we Francji jest koordynator ds. logistyki (o czym piszemy także w informacji wyjazdowej, którą Pan otrzymał) i jemu właśnie pani Agata przekazała sprawę. To od niego otrzymał Pan informację o zakończeniu współpracy. Nie zawsze jesteśmy w stanie natychmiast odebrać telefon. Wtedy oddzwaniamy w najbliższym możliwym momencie. Koordynator rozmawiał z Panem wielokrotnie w ciągu kilku dni i organizował Pana powrót z Francji, byli Panowie w stałym kontakcie. SMS-em otrzymał Pan nie rozwiązanie umowy, a informację, że przesłany został do Pana e-mail ze stosownym dokumentem. Jeżeli na Pana miejsce w mieszkaniu miały przyjechać inne osoby, z pewnością nie miało to wpływu na termin Pana powrotu. W przypadku tego kontraktu mieszkanie zapewnił pracodawca we Francji, który wiedząc o Pana wyjeździe miał prawo zorganizować przyjazd innych pracowników. Jeśli chodzi o Pana przeświadczenie, że nie otrzyma Pan pełnego należnego wynagrodzenia, możemy tylko zapewnić, że wszystko odbywa się zgodnie z umową i nie zamierzamy Pana oszukać. Poruszył Pan sprawę transportu na miejscu. Miał Pan zapewniony dojazd do pracy i powrót do mieszkania samochodem. Jeśli ma Pan jeszcze jakieś pytania, proszę się z nami skontaktować, wszystko wyjaśnimy.

Ja

Śmiechu warta agencja najpierw wysyłają 1500km A po tygodniu każą jechać do domu bo nie ma miejsca bo przyjeżdża inna ekipa to sa kpiny . Puzniej nawet telefonu nie odbierają kręcą i matacza .

Darek

Witam czytam i się dziwie waszym opiniom jestem na kontrakcie już trzeci raz i jak zawsze ok. Kiedy szukałem pracy firma jako pierwsza zaproponowała mi prace pomimo że nie miałem doświadczenia w branży zagranicznej. Moim zdaniem ta firma zasługuje na 5+ Polecam

Tomek
@Darek 10.06.2018 11:36

I teraz fachowiec do którego Pan trafił musi cierpieć i pracować za dwóch .Taki jest efekt zatrudniajac ludzi bez doswiadczenia.

Jarek
@Darek 10.06.2018 11:36

Prawda jest taka że biorą każdego. Potem zamiast pracować trzeba uczyć. Jeszcze nie jest strasznie jak nowy jest pojętny.

Janusz
@Darek 10.06.2018 11:36

Darek a co to jest "branża zagraniczna" ??;)

Janusz
@Jarek 24.06.2018 17:41

Dokładnie tak to wygląda

Ja
@Darek 10.06.2018 11:36

A w jakim miejscu pracowałeś ?

Ja

Żenada praca .agencja spoko ale francuzi porażka. Nie polecam wyjazdu do Francji w Alpy bo po tygodniu wyślą was do domu no bo im coś się nie spodoba np ze nie robicie jak roboty!!!

Gość

Witam chce napisać że agencja raczej spoko lecz na miejscu porażka żabojady już po 2 dniach mieli pretensje ze za mało zrobione .umowa nie mówiła nic ze to akord .Miało przyjechać kilkunastu A przyjechało dwóch pracowników do Francji .Ludzie jadą po 1500km A taki pajac żabojad ci powie ze zamiast 1 roboty masz zrobić 5 co nawet polaczki którzy siedzą po 3 lata robią sobie jak chcą A z ciebie chcą zrobić jakiegoś robota!!!Porażka całkowita. Jak się im nie spodobasz to po tygodniu wysyłają Cię do domu chorzy ludzie tam rządzą !!!

Gość

Nie polecam pracy u żabojadowi są bardzo nie ogarnięci to oni nie znają się na tym co robią. A Polacy którzy pracują już dłużej to jest masakra jakby nie Polakami byli. Złe wrażenia po pracy we Francji????

Mariusz

Dzień dobry. Jestem zainteresowany pracą,jako stolarz meblowy (kuchnie,szafy) jest szansa na zarobek w tej firmie.

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Mariusz 18.09.2018 12:20

Panie Mariuszu, jeśli jest Pan zainteresowany pracą jako stolarz we Francji, prosimy o kontakt i przesłanie CV: europraca@apvector.pl.

Gość

Witam. Jaka stawka jest na godzinę na Francji w wentylacji.

Janusz
@Gość 23.04.2018 00:05

9.88 brutto ;) tyle samo dostaje małolat bez doświadczenia jak i ty stary monter jesli masz doswiadczenie tylko z Polski.. Bez sensu ..

stolarz

Pytanie mam. Czy, żeby zatrudnić się jako stolarz we Francji musze mieć własną działalność. W ofercie zawarte jest; Wymagania: •ubezpieczenie w ZUS-ie lub KRUS-ie

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@stolarz 18.07.2018 11:26

Nie musi mieć Pan własnej działalności, ale jakąkolwiek formę ubezpieczenia (np. wpisanie do ubezpieczenia członka rodziny, ubezpieczenie jako osoba bezrobotna w Urzędzie Pracy, zatrudnienie).

Lord

Ile tu negatywnych opini o vector pracowałem w tej firmie i muszę przyznać że dużo prawdy w tym co piszą złego jak i dobrego

Dawid Poznań

Powiem krótko i zwięźle, jak chcesz pracować, pracujesz, warunki dobre, kasa na czas, kontakt z firmą zawsze był, pracowałem we Francji i nie narzekam absolutnie, te negatywne komentarze są śmieszne, jak ktoś ma dwie lewe i obwinia o to cały świat, to już jego problem, Polecam Firme jak najbardziej.

anonymous
@Dawid Poznań 04.06.2018 13:23

I nie zapomnij dodać że należysz do tych ludzi co wydzwaniają do firmy dlatego tak ja zachwalasz

WOJTEK
@Dawid Poznań 04.06.2018 13:23

Te negatywne opinie raczej są prawdziwe. A najlepiej powiedzieć że ktoś ma lewe ręce niż mu pomóc

Carmen

Nie polecam ,pracowałem w Francji kradną z pensji a potem oddają niby premia...kontakt też kiepski .

Andrzej
@Carmen 29.10.2017 19:10

W zupełności się nie zgadzam. Pracowałem kilka lat w Vectorze we Francji i wszystko było ok. Wystarczy czytać umowę ze zrozumieniem. A trzeba też pamiętać, że płacą za dojazd i mieszkanie na miejscu. Chętnie dowiem się konkretów gdie i jak Cię niby okradli...

AP Vector
@Andrzej 08.11.2017 10:16

@Carmen - bardzo proszę o odniesienie się do faktów. Kiedy AP Vector Pana okradł? Jest to pierwsza tak negatywna opinia z którą spotykamy się na przestrzeni kilkunastu lat działania. Domyślam się, że chodzi o pracownika pracującego z nami we Francji, dlatego tym bardziej zależy nam na rozmowie o faktach. Odnośnie kontaktu robimy co w naszej mocy, żeby każdy pracownik pracujący z nami w Polsce czy Francji miał bieżący i bezpośredni kontakt z firmą. Pozdrawiamy

Tomasz 010
@Carmen 29.10.2017 19:10

Tak. Lipa. Komunikacja totalne zero. Kasa na koncie owszem na czas ale pokrętna i diabelska polityka z "obcinaniem" kasy niweczy i odbiera chęć do pracy. Pracowałem u nich we Francji ale nikt z biura nie zareagował na te pokrętne manipulacje pieniężne. Odszedłem z firmy nie mówiąc do nich złego słowa i rozstałem się w zgodzie. Z mądrym człowiekiem można dyskutować ale tu ludzie są zamknięci na logiczną argumentację i lepiej zamknąć buzie i odejść co też uczyniłem.

Gość
@AP Vector 16.11.2017 08:46

Taka prawda pobierają pieniądze za dojazd do Francji i to nie małe wszystko zależy ile osób jedzie

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Gość 06.05.2018 11:21

Przykro nam, jeśli poczuł/a się Pan/i oszukana. Zawsze dbamy o to, żeby wszystko odbywało się zgodnie z umową. Prosimy o bezpośredni kontakt z biurem (biuro@apvector.pl), wyjaśnimy sprawę.

WOJTEK
@AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 25.05.2018 12:13

Może wyjaśnicie tutaj Czemu POBIERAJCIE OD LUDZI ZA ZJAZDY I WYJAZDY A PISZECIE TO JAKO ZALICZKA?

Gość

Bardzo nieprzyjemny jest Pan Michał po trzech miesiącach pracy zadzwonił i próbował namówić do pozostania i pracy bez zjazdu na kolejny miesiąc bo klient tak sobie zażyczyl po odmowie zaczęła się nie miła rozmowa prowadzona przez tego Pana juz nie pracuje bo odmówiłem tak jak powiedział tak zrobił jedna z gorszych agencji wróciłem autem firmowym przy wypłacie chcieli mi odciągnąć za paliwo i bramki porażka ta firma co na to ap vector i Pan Michał

Wojtek
@Gość 20.04.2018 10:01

witaj A zdradzisz jaka miałeś stawkę?

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Gość 20.04.2018 10:01

Dzień dobry. Przykro nam, jeśli nie jest Pan zadowolony z obsługi. Zdarza się, że proponujemy przedłużenie kontraktu lub pozostanie na kolejny, a pracownik podejmuje decyzję, czy z tej propozycji skorzysta. Prosimy o bezpośredni kontakt, łatwiej będzie wyjaśnić sytuację rozmawiając o faktach (biuro@apvector.pl). Pozdrawiamy.

emeryt
@Gość 20.04.2018 10:01

czytałem tą opinie kilka razy i nasuwa mi się jeden nieudacznik były pracownik Vectora! Marek - Facet znający francuski - nawet biegle w konwersacjach.Z wentylacji noga!!!! Super bałagan robił w pracy i jeszcze większy na gite !!!!!!

anonymous
@emeryt 28.05.2018 21:34

Ta najlepiej to mówić na ludzi ze się nie nadają Ale prawda jest taka że jak się firmie coś nie podoba to już nie jest tak miło

Gość

Ile godzin się pracuje we francji, czy soboty też.

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Gość 01.06.2018 01:21

Wszystko zależy od danego kontraktu i pracodawcy. Średnio liczba przepracowanych godzin to ok. 190/mies., bardzo rzadko zdarza się mniej. Soboty są zazwyczaj wolne. Jeśli jest Pan/i zainteresowany/na pracą we Francji, zapraszamy do kontaktu na rekrutacja@apvector.pl.

Dawid

Pracowalem we Francji, nie narzekam. Wszystko ok, kasa, mieszkanie. Pewnie wrócę.

Olga

Praca za granicą nie należy do lekkich, pewnie dlatego są niezadowoleni?

Weronika

@Gość czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź w bardziej merytoryczny sposób? Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Wojtek
@Weronika 09.05.2018 00:16

A co chciała byś dowiedzieć się?

Blezio

Pracowałem tam ,jestem niezadowolony.

Gość

Stawka jest 10,50e

Kamelon

Ile placą teraz na hydraulika? Byłem kiedyś z Nimi w Lyonie i byłem bardzo zadowolony. Chciałbym teraz znowu pojechać.

Gość

Chciałbym się dowiedzieć jak jest na Francji, jakie stawki w wentylacji.

Wojtek
@Gość 23.04.2018 00:17

stawka na początek jest 11,50E

Olbi_8

Niedawno wrocilem z kontakrtu we Francji z ta firmą i wszystko było całkem spoko. Kasa była na czas i ludzie w biurze odbierają telefony jak cos potrzeba. Wiadomo zawsze można się do czegos przyczepić ale jak nie umiesz czytac umowy to miej pretensje do siebie. Tam jest wszystko czarno na białym bo dajom umowę o prace.

Weronika

@Paweł udało Ci się wyjaśnić tę kwestię odnośnie odciąganych pieniędzy za powrót do kraju? Jesteśmy ciekawi jak sprawa się potoczyła. Czy ktoś z Was mógłby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat współpracy z firmą AP Vector?

Damian
@Weronika 15.04.2018 22:56

Ogółem jedna z lepszych agencji. Ma swoje Plusy i minusy. Weronika kim jesteś że piszesz w liczbie mnogiej? "jesteśmy"

Paweł

Proszę ap vector o wyjaśnienie dlaczego z wypłaty są odciągne pieniądze za powrót do kraju z Francji jak również za dojazd do Francji na umowie jest zupełnie inaczej niby agencja pokrywa koszty transportu

Adam

Jak wszędzie dno

Zostaw opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.