Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Gość

Chciałbym się dowiedzieć jak jest na Francji, jakie stawki w wentylacji.

Gość

Witam. Jaka stawka jest na godzinę na Francji w wentylacji.

Gość

Bardzo nieprzyjemny jest Pan Michał po trzech miesiącach pracy zadzwonił i próbował namówić do pozostania i pracy bez zjazdu na kolejny miesiąc bo klient tak sobie zażyczyl po odmowie zaczęła się nie miła rozmowa prowadzona przez tego Pana juz nie pracuje bo odmówiłem tak jak powiedział tak zrobił jedna z gorszych agencji wróciłem autem firmowym przy wypłacie chcieli mi odciągnąć za paliwo i bramki porażka ta firma co na to ap vector i Pan Michał

Weronika

@Paweł udało Ci się wyjaśnić tę kwestię odnośnie odciąganych pieniędzy za powrót do kraju? Jesteśmy ciekawi jak sprawa się potoczyła. Czy ktoś z Was mógłby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat współpracy z firmą AP Vector?

Damian
@Weronika 15.04.2018 22:56

Ogółem jedna z lepszych agencji. Ma swoje Plusy i minusy. Weronika kim jesteś że piszesz w liczbie mnogiej? "jesteśmy"

Paweł

Proszę ap vector o wyjaśnienie dlaczego z wypłaty są odciągne pieniądze za powrót do kraju z Francji jak również za dojazd do Francji na umowie jest zupełnie inaczej niby agencja pokrywa koszty transportu

Adam

Jak wszędzie dno

Michał

Jeżeli macie inna opcje pracy to naprawdę omijać ta agencje szerokim łukiem w tej agencji nie ma Szefa rzadza tam ludzie chyba po szkole podstawowej

Zainteresowany

Czy podpowiecie mi kilka wskazówek odnośnie pracy we Francji? Generalnie o agencji słyszałem, że są bardzo dobrzy.

Dzmitry

Witam.Pracowałem w zeszłym roku w AP Vector w Belegarde 3 miesiące jako spawacz-monter. Poznałem dobrych fajnych ludziej.Wypłata na czas, transport z Polski do Francji i z powrotem na koszt firmy,mieszkanie nie najgorsze,kontakt z firmą dobry.Polecam.

Damian

Dzień dobry Mam takie 2 pytania może niech AP Vector mi odpowie :) 1. Proszę powiedzieć mi dlaczego ludzie z wielo letnim doświadczeniem mają wpisane na umowie jako "pomocnik montera"? 2. Dlaczego AP Vecto przenosi koszty wyjazdu/zjazdu na pracownika? dając mu do podpisania że pobrał zaliczkę.

Ktoś
@Damian 10.01.2018 08:18

Nikt z ap Vector nie odpisze ?

cris1965cris@gmail.com

Nie wiarygodna Agencja ,wydałem kasę na dokumenty zwodzili pracą około 6 tygodni,a potem powiedzieli że pracodawca się wycofał,i proponują prace za byle jakie pieniądze.

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@cris1965cris@gmail.com 14.01.2018 10:26

cris1965cris@gmail.com – Jesteśmy zaskoczeni Pana opinią. Działamy w sposób w pełni legalny i przejrzysty, dlatego to my pokrywamy koszty związane z zatrudnieniem (np. badania lekarskie) naszych pracowników. W celu wyjaśnienia tej sytuacji, napisaliśmy do Pana prywatnego maila.

Kris

A może ktoś powie ile płacą? Na stanowisku montera wentylacji?

Monter

Wiecie może czy aplikują na stanowisko monter wentylacji? Mam doświadczenie i pracowałem juz na tym stanowisku we Francji 1,5 roku

Wojtek
@Monter 13.09.2016 10:12

na Montera nie ma jest tylko jako "pomocnik Montera"

jarek

Nie ściemniaj, bo ludzie później są zdziwieni. Odejmują z zarobków, a później to się nazywa 10% premi. Jak jest problem,to trudny kontakt.

Damian
@AP Vector 16.11.2017 08:50

Może ja się wypowiem. Odejmowane są koszty transportu. Na umowie jest zwarte że koszty zjazdu do kraju pokrywa pracodawca. A AP Vector podsuwa papierek o zaliczkę i odlicza to od wypłaty. Jak to mówi pan z biura Umowa to jedno ale zasady to co innego. Wyjazd darmowy jest tylko na początku roku i na koniec. A wszelkie zjazdy pomiędzy pokrywa pracownik. A dostaje się umowy 1-3 miesięczne gdzie pisze że zjazdy powinien pokryć AP Vector. Więc proszę o odpowiedz czemu na koszty wyjazdu i zjazdu dajecie podpisać jako zaliczkę a nie wpisujecie tam ze to są pobrane koszty z transport?

IREK

Pracowałem w AP Vector rok.Nie narzekam,było ciekawie.Poznałem kilkanaście fajnych osób,kilka osób dziwnych,ale ogólnie było fajnie.Pieniądze na czas(według umowy).W mieszkaniach dobre warunki,praca spokojna.Było OK.

Robert

Podpowiecie mi cos o pracy we Francji? Jakie warunki, dojazdy, język?

Karol

Mam bardzo dobre wspomnienia ze współpracy z AP Vector , wyjazd do Francji był bardzo udany nie tylko pod względem finansowym ale pod każdym innym. Mam jedynie uwagi do zachowania ludzi, którzy chyba nie do końca wiedzą po co jadą i później są rozczarowani.

AP Vector
@Karol 23.02.2017 11:04

Dziękujemy! To bardzo ważna opinia dla nas. Pokazuje, że przede wszystkim liczą się chęci i zaangażowanie. Cieszymy się, że również pracownicy to dostrzegają. Pozdrawiamy

Zadowolony

Dobre warunki na hotelu, premia, kasa w terminie, komunikatywne biuro

AP Vector
@Zadowolony 08.07.2017 23:57

Dziękujemy za dobrą opinię! Motywuje nas to do jeszcze lepszej pracy! Pozdrawiam,

Roberto

Bardzo się cieszę, że AP Vector ma ostatnio dużą ofertę prac. Korzystałem już z ich pośrednictwa i byłem zadowolony. Zarobiłem fajna kasę a i mieszkanie również było całkiem przyzwoite. Polecam pracę .

AP Vector
@Roberto 20.07.2017 09:39

Dziękujemy za dobre słowo! Polecamy się na przyszłość :)

Feliks

Korzystałem z pośrednictwa agencji AP Vector i wiem, że są dobrzy w tym co robią.

AP Vector
@Feliks 18.10.2017 22:07

Dziękujemy za dobrą opinię! :)

Byłypracownik

Nie polecam,pracowałem rok czasu ze względu na kredyt ... Jakie plusy ? - jeden, pieniądze do 10 na koncie Minusy - wielokrotna zmiana warunków podczas zatrudnienia - brak kontaktu z biurem, osoby sa nie kompetentne , zawsze odebrałem telefon jeżeli nie odebrałem to zawsze oddzwonilem , biuro potrafi nie odbierać po kilku próbach, nawet nie oddzwoni. - 2/ 3 osoby zajmują sie tym samym a gdy trzeba było cos załatwić dla mnie to ZERO odzewu bo. - oszczędzanie oraz brak zaopatrzenia w narzędzia do pracy - brak szacunku oraz lekceważenie pracowników pracujących za granicą którzy zarabiają również na wypłaty dla osób z biura -stała rotacja pracowników - brak organizacji oraz komunikacji pomiędzy pracownikami w biurze . Chętnie poproszę o odpowiedź na komentarz ze strony biura.

AP Vector
@Byłypracownik 29.07.2017 12:25

@byłypracownik Dziękujemy za potwierdzenie, że wpłaty w AP Vector są zawsze na czas. Odnośnie minusów: - proszę o potwierdzenie odnośnie zmian warunków - czy były to zmiany na gorsze? Bardzo chętnie do tego się odniesiemy. - kontakt z biurem, staramy się jak możemy i dlatego sukcesywnie zwiększamy zatrudnienie w biurze, głównie do kontaktu z pracownikami - odnośnie organizacji - każdy pracownik jest informowany, do kogo i w jakiej sprawie ma się zgłosić. Jeśli jednak ktoś dzwoni do osoby odpowiedzialnej za jedną sprawę w sprawie zupełnie innej, nie zostawiamy pracownika samemu sobie. Stąd może to z perspektywy wyglądać, że kilka osób zajmuje się tym samym. Pracujemy nad tym. - każdy pracownik dostaje narzędzia do pracy, w większości są to narzędzia renomowanych firm. Ilość narzędzi która "ginie" w różnych okolicznościach, jest niebotyczna. Natomiast nigdy nie zostawiamy pracowników bez narzędzi. - proszę o przykłady braku szacunku do pracowników - konkretne przykłady - stała rotacja wynika jedynie z konieczności zapewnienia klientom usług najwyższej jakości. Niestety są kandydaci, którzy zapewniając (czasem mając na to zaświadczenia), że są wybornymi fachowcami - na miejscu i w trakcie pracy okazują się, pracownikami z małym doświadczeniem lub czasem kompletnie bez niego. Nasza staranna selekcja podczas weryfikacji pracowników może sprawdzić pracownika do pewnego poziomu. Natomiast sama praca na miejscu weryfikuje faktyczne umiejętności. Stąd rotacja - choć w odniesieniu do całości to są sporadyczne przypadki, - odnośnie komunikacji - bardzo chętnie poznam przykład (już o tym pisałem powyżej). Pozdrawiam

Carmen

Nie polecam ,pracowałem w Francji kradną z pensji a potem oddają niby premia...kontakt też kiepski .

AP Vector
@Andrzej 08.11.2017 10:16

@Carmen - bardzo proszę o odniesienie się do faktów. Kiedy AP Vector Pana okradł? Jest to pierwsza tak negatywna opinia z którą spotykamy się na przestrzeni kilkunastu lat działania. Domyślam się, że chodzi o pracownika pracującego z nami we Francji, dlatego tym bardziej zależy nam na rozmowie o faktach. Odnośnie kontaktu robimy co w naszej mocy, żeby każdy pracownik pracujący z nami w Polsce czy Francji miał bieżący i bezpośredni kontakt z firmą. Pozdrawiamy

tom

ap vektor ? chyba pomału pada po raz kolejny to jest pod rząd spuznia się z wypłatami a ja muszę odsetki do banku płacić -więc sie zastanówcie???????

AP Vector
@tom 11.11.2017 08:33

Dzień dobry, bardzo proszę o odniesienie się do faktów. Wypłaty zawsze wychodzą na czas, co potwierdzają poniższe opinie. Jeśli występują jakieś komplikacje, co przy ilości kilkuset zatrudnionych pracowników czasem się przytrafia, biuro wyjaśnia je natychmiastowo. Poza tym, proszę o szacunek do nazwy firmy. Bardzo chętnie odpowiem na merytoryczne zarzuty - proszę o kontakt na adres maila biuro@apvector.pl lub w komentarzu. Pozdrawiamy

Weronika

@jarek - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w AP Vector? Na jakim stanowisku obecnie pracujesz i jakie wiążą się z nim warunki zatrudnienia? Szczegółowe informacje są bardzo przydatne dla osób chcących zatrudnić się u tego samego pracodawcy co Ty. Doświadczenie pracowników jest cenną wskazówką przy podejmowaniu decyzji o przyszłości zawodowej.

Tadeusz

AP Vector działa na rynku pracy od tak dawna, że mają już swoje wypracowane ścieżki. Większość problemów o których piszecie to efekt waszych błędów i nie zapoznania się z warunkami umowy oraz pracy w obcym kraju. Agencja ma opinię dobrego pracodawcy.

Weronika

@Odpowiedź - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w AP Vector? Na forum pojawiają się pozytywne, jak i negatywne komentarze - być może są one powiązane z konkretnymi lokalizacjami, a nie z biurem centralnym?

Bartosz

Widziałem ich najnowszą listę ofert pracy. Mają bardzo dużo robót za granicą, i właśnie ta mnie interesuje. Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o agencji oraz o pracy przy klimatyzacji we Francji? W jakim stopniu trzeba znać język i czy tylko francuski?

majster59

z tego co wiem to im sie zaczol sezon i jest roboty sporo na roznych kontraktach. do mnie tez ostatio dzwonili i chyba sie przejaede co by jakis piniądz wpadl porzadny

majster59

z tego co wiem to im sie zaczol sezon i jest roboty sporo na roznych kontraktach. do mnie tez ostatio dzwonili i chyba sie przejaede co by jakis piniądz wpadl porzadny

Justus

Czy ktoś ma wiedzę dlaczego AP Vector ma tak duże zapotrzebowanie na pracowników? Czyżby podpisali jakiś nowy kontrakt, może dobrze płatny? Niech ktoś się podzieli wiedza jeśli ją posiada. Kiedyś pracowałem z nimi i byłem zadowolony ale miałem przerwę.

Zostaw opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.