Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Kris

A może ktoś powie ile płacą? Na stanowisku montera wentylacji?

cris1965cris@gmail.com

Nie wiarygodna Agencja ,wydałem kasę na dokumenty zwodzili pracą około 6 tygodni,a potem powiedzieli że pracodawca się wycofał,i proponują prace za byle jakie pieniądze.

Monter

Wiecie może czy aplikują na stanowisko monter wentylacji? Mam doświadczenie i pracowałem juz na tym stanowisku we Francji 1,5 roku

Wojtek
@Monter 13.09.2016 10:12

na Montera nie ma jest tylko jako "pomocnik Montera"

Damian

Dzień dobry Mam takie 2 pytania może niech AP Vector mi odpowie :) 1. Proszę powiedzieć mi dlaczego ludzie z wielo letnim doświadczeniem mają wpisane na umowie jako "pomocnik montera"? 2. Dlaczego AP Vecto przenosi koszty wyjazdu/zjazdu na pracownika? dając mu do podpisania że pobrał zaliczkę.

jarek

Nie ściemniaj, bo ludzie później są zdziwieni. Odejmują z zarobków, a później to się nazywa 10% premi. Jak jest problem,to trudny kontakt.

AP Vector
@jarek 30.08.2017 13:49

@Jarek - dziękujemy za opinię. Proszę o informację czy AP Vector odejmuje/odejmował Tobie coś od wypłaty, którą miałeś wpisaną w umowie? Czy może podpisałeś umowę na kwotę "X" i ją regularnie otrzymywałeś, a na koniec roku dostałeś jeszcze premię? AP Vector nikomu nie odejmuje nic od podstawy - premie wynikają z kilku czynników, natomiast podstawa zawsze jest stała. Co do kontaktu staramy się być dla Was do dyspozycji 24h na dobę, co potwierdzi wielu pracowników. Pozdrawiam

Damian
@AP Vector 16.11.2017 08:50

Może ja się wypowiem. Odejmowane są koszty transportu. Na umowie jest zwarte że koszty zjazdu do kraju pokrywa pracodawca. A AP Vector podsuwa papierek o zaliczkę i odlicza to od wypłaty. Jak to mówi pan z biura Umowa to jedno ale zasady to co innego. Wyjazd darmowy jest tylko na początku roku i na koniec. A wszelkie zjazdy pomiędzy pokrywa pracownik. A dostaje się umowy 1-3 miesięczne gdzie pisze że zjazdy powinien pokryć AP Vector. Więc proszę o odpowiedz czemu na koszty wyjazdu i zjazdu dajecie podpisać jako zaliczkę a nie wpisujecie tam ze to są pobrane koszty z transport?

IREK

Pracowałem w AP Vector rok.Nie narzekam,było ciekawie.Poznałem kilkanaście fajnych osób,kilka osób dziwnych,ale ogólnie było fajnie.Pieniądze na czas(według umowy).W mieszkaniach dobre warunki,praca spokojna.Było OK.

Robert

Podpowiecie mi cos o pracy we Francji? Jakie warunki, dojazdy, język?

Karol

Mam bardzo dobre wspomnienia ze współpracy z AP Vector , wyjazd do Francji był bardzo udany nie tylko pod względem finansowym ale pod każdym innym. Mam jedynie uwagi do zachowania ludzi, którzy chyba nie do końca wiedzą po co jadą i później są rozczarowani.

AP Vector
@Karol 23.02.2017 11:04

Dziękujemy! To bardzo ważna opinia dla nas. Pokazuje, że przede wszystkim liczą się chęci i zaangażowanie. Cieszymy się, że również pracownicy to dostrzegają. Pozdrawiamy

Zadowolony

Dobre warunki na hotelu, premia, kasa w terminie, komunikatywne biuro

AP Vector
@Zadowolony 08.07.2017 23:57

Dziękujemy za dobrą opinię! Motywuje nas to do jeszcze lepszej pracy! Pozdrawiam,

Roberto

Bardzo się cieszę, że AP Vector ma ostatnio dużą ofertę prac. Korzystałem już z ich pośrednictwa i byłem zadowolony. Zarobiłem fajna kasę a i mieszkanie również było całkiem przyzwoite. Polecam pracę .

AP Vector
@Roberto 20.07.2017 09:39

Dziękujemy za dobre słowo! Polecamy się na przyszłość :)

Feliks

Korzystałem z pośrednictwa agencji AP Vector i wiem, że są dobrzy w tym co robią.

AP Vector
@Feliks 18.10.2017 22:07

Dziękujemy za dobrą opinię! :)

Byłypracownik

Nie polecam,pracowałem rok czasu ze względu na kredyt ... Jakie plusy ? - jeden, pieniądze do 10 na koncie Minusy - wielokrotna zmiana warunków podczas zatrudnienia - brak kontaktu z biurem, osoby sa nie kompetentne , zawsze odebrałem telefon jeżeli nie odebrałem to zawsze oddzwonilem , biuro potrafi nie odbierać po kilku próbach, nawet nie oddzwoni. - 2/ 3 osoby zajmują sie tym samym a gdy trzeba było cos załatwić dla mnie to ZERO odzewu bo. - oszczędzanie oraz brak zaopatrzenia w narzędzia do pracy - brak szacunku oraz lekceważenie pracowników pracujących za granicą którzy zarabiają również na wypłaty dla osób z biura -stała rotacja pracowników - brak organizacji oraz komunikacji pomiędzy pracownikami w biurze . Chętnie poproszę o odpowiedź na komentarz ze strony biura.

AP Vector
@Byłypracownik 29.07.2017 12:25

@byłypracownik Dziękujemy za potwierdzenie, że wpłaty w AP Vector są zawsze na czas. Odnośnie minusów: - proszę o potwierdzenie odnośnie zmian warunków - czy były to zmiany na gorsze? Bardzo chętnie do tego się odniesiemy. - kontakt z biurem, staramy się jak możemy i dlatego sukcesywnie zwiększamy zatrudnienie w biurze, głównie do kontaktu z pracownikami - odnośnie organizacji - każdy pracownik jest informowany, do kogo i w jakiej sprawie ma się zgłosić. Jeśli jednak ktoś dzwoni do osoby odpowiedzialnej za jedną sprawę w sprawie zupełnie innej, nie zostawiamy pracownika samemu sobie. Stąd może to z perspektywy wyglądać, że kilka osób zajmuje się tym samym. Pracujemy nad tym. - każdy pracownik dostaje narzędzia do pracy, w większości są to narzędzia renomowanych firm. Ilość narzędzi która "ginie" w różnych okolicznościach, jest niebotyczna. Natomiast nigdy nie zostawiamy pracowników bez narzędzi. - proszę o przykłady braku szacunku do pracowników - konkretne przykłady - stała rotacja wynika jedynie z konieczności zapewnienia klientom usług najwyższej jakości. Niestety są kandydaci, którzy zapewniając (czasem mając na to zaświadczenia), że są wybornymi fachowcami - na miejscu i w trakcie pracy okazują się, pracownikami z małym doświadczeniem lub czasem kompletnie bez niego. Nasza staranna selekcja podczas weryfikacji pracowników może sprawdzić pracownika do pewnego poziomu. Natomiast sama praca na miejscu weryfikuje faktyczne umiejętności. Stąd rotacja - choć w odniesieniu do całości to są sporadyczne przypadki, - odnośnie komunikacji - bardzo chętnie poznam przykład (już o tym pisałem powyżej). Pozdrawiam

Carmen

Nie polecam ,pracowałem w Francji kradną z pensji a potem oddają niby premia...kontakt też kiepski .

Andrzej
@Carmen 29.10.2017 19:10

W zupełności się nie zgadzam. Pracowałem kilka lat w Vectorze we Francji i wszystko było ok. Wystarczy czytać umowę ze zrozumieniem. A trzeba też pamiętać, że płacą za dojazd i mieszkanie na miejscu. Chętnie dowiem się konkretów gdie i jak Cię niby okradli...

AP Vector
@Andrzej 08.11.2017 10:16

@Carmen - bardzo proszę o odniesienie się do faktów. Kiedy AP Vector Pana okradł? Jest to pierwsza tak negatywna opinia z którą spotykamy się na przestrzeni kilkunastu lat działania. Domyślam się, że chodzi o pracownika pracującego z nami we Francji, dlatego tym bardziej zależy nam na rozmowie o faktach. Odnośnie kontaktu robimy co w naszej mocy, żeby każdy pracownik pracujący z nami w Polsce czy Francji miał bieżący i bezpośredni kontakt z firmą. Pozdrawiamy

tom

ap vektor ? chyba pomału pada po raz kolejny to jest pod rząd spuznia się z wypłatami a ja muszę odsetki do banku płacić -więc sie zastanówcie???????

AP Vector
@tom 11.11.2017 08:33

Dzień dobry, bardzo proszę o odniesienie się do faktów. Wypłaty zawsze wychodzą na czas, co potwierdzają poniższe opinie. Jeśli występują jakieś komplikacje, co przy ilości kilkuset zatrudnionych pracowników czasem się przytrafia, biuro wyjaśnia je natychmiastowo. Poza tym, proszę o szacunek do nazwy firmy. Bardzo chętnie odpowiem na merytoryczne zarzuty - proszę o kontakt na adres maila biuro@apvector.pl lub w komentarzu. Pozdrawiamy

Weronika

@jarek - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w AP Vector? Na jakim stanowisku obecnie pracujesz i jakie wiążą się z nim warunki zatrudnienia? Szczegółowe informacje są bardzo przydatne dla osób chcących zatrudnić się u tego samego pracodawcy co Ty. Doświadczenie pracowników jest cenną wskazówką przy podejmowaniu decyzji o przyszłości zawodowej.

Tadeusz

AP Vector działa na rynku pracy od tak dawna, że mają już swoje wypracowane ścieżki. Większość problemów o których piszecie to efekt waszych błędów i nie zapoznania się z warunkami umowy oraz pracy w obcym kraju. Agencja ma opinię dobrego pracodawcy.

Weronika

@Odpowiedź - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w AP Vector? Na forum pojawiają się pozytywne, jak i negatywne komentarze - być może są one powiązane z konkretnymi lokalizacjami, a nie z biurem centralnym?

Bartosz

Widziałem ich najnowszą listę ofert pracy. Mają bardzo dużo robót za granicą, i właśnie ta mnie interesuje. Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o agencji oraz o pracy przy klimatyzacji we Francji? W jakim stopniu trzeba znać język i czy tylko francuski?

majster59

z tego co wiem to im sie zaczol sezon i jest roboty sporo na roznych kontraktach. do mnie tez ostatio dzwonili i chyba sie przejaede co by jakis piniądz wpadl porzadny

majster59

z tego co wiem to im sie zaczol sezon i jest roboty sporo na roznych kontraktach. do mnie tez ostatio dzwonili i chyba sie przejaede co by jakis piniądz wpadl porzadny

Justus

Czy ktoś ma wiedzę dlaczego AP Vector ma tak duże zapotrzebowanie na pracowników? Czyżby podpisali jakiś nowy kontrakt, może dobrze płatny? Niech ktoś się podzieli wiedza jeśli ją posiada. Kiedyś pracowałem z nimi i byłem zadowolony ale miałem przerwę.

Zadowolony

Dobre warunki na hotelu, premia, kasa w terminie, komunikatywne biuro

Czesik

AP Vector ma tak dużo pracy , bardzo miło mnie zaskoczył.

Roman

Pracowałem w AP Vector kilka lat temu jako monter wentylacji w okolicy Duai- Francja na budowie magazynów znanej Firmy wysyłkowej, potwierdzam że to co było w umowie zapisane to było w realu, mieszkanie w porządku, dojazd do pracy autem AP Vector, dojazd do Francji i zjazd na koniec umowy na koszt AP Vector. Wynagrodzenie za pracę w terminie i tyle ile miało być, jedyny problem jaki może wystąpić w AP Vector to przerost własnego EGO niektórych pracowników wysłanych do Francji, ale na miejscu i w trakcie pracy szybko zostają sprowadzeni na ziemię, tak że to nie problem, uważam że to jedna z najlepszych Agencji Pracy { informuję że nie kadzę} pracowałem w kilku AP w ciągu 7-lat jakie przepracowałem we Francjii i poznałem temat, znam trochę francuski i czasem było wesoło. Pozdrowienia dla kolegów z którymi pracowałem a także dla Szefostwa AP Vector, gdyby nie to że padło mi zdrowie i nie pracuję już zawodowo to prawdopodobnie bym chętnie wrócił do AP Vector. Pozdrawiam Kaczmarek Roman.

Feliks

Mogę jedynie potwierdzić dobrą pracę AP Vector . Polecam

Feliks

AP Vector to agencja pracy w kraju ale również za granicą. Myślę, że dobre opinie są zasłużone.

damian

nie ma sensu tam pracowac

Michał
@damian 21.04.2017 15:49

Damian a coś więcej powiesz? bo po Twoim wpisie nic nie można dowiedzieć się

Weronika

@Paweł dobrze czytać takie pozytywne opinie!

Paweł

Przez te kilka lat co pracuje we Francji spotkałem się z innymi firmami. I mniej więcej mam wyobrażenie jak inne firmy - agencje płacą i dają warunki wyjazdowe. Więc do tych wszystkich co tak marudzą i narzekają mam taką prośbę. 1 Pokażecie mi lepszą firmę niż Vector? 2. Pokażecie mi firmę która uczciwie wypłaca godziny nadliczbowe 25, 50 czy 100%? czy na koniec kontraktu wypłaca 10% premii? Wiec moje rada jeszcze raz rozmawiajcie uczciwie podczas rozmowy kwalifikacyjnej i nie bójcie się zapytać o szczegóły. Z dośfiatczenia wiem że pracownicy Vectora naprawdę są przyjaźni i nas rozumieją i zawsze pomagają.

jarek
@Paweł 05.03.2017 20:01

Nie ściemniaj, bo ludzie później są zdziwieni. Odejmują z zarobków, a później to się nazywa 10% premi. Jak jest problem,to trudny kontakt.

Paweł

Pracuje już kilka lat. I powiem że Firma jest dobra i ogółem dba o pracowników. Jedynie problem w pracownikach bo sami nie wiedza czego chcą i oczekują. Przyjedzą taki po raz pierwszy i ma wymagania większe niż Francuz. Każdy przecież przechodził przez rozmowę kwalifikacyjną każdy dogadał warunki i każdy widział umowę przed podpisaniem. Ale jak Świeżak na wszystko się zgadza i wszystkiemu przytakuje byle by wyjechać. Nakłamie w CV a potem na miejscu pyszczy. Powiem tak badzie sami uczciwi bo firma jest uczciwa i dba o pracownika. Z doświadczenia wiem że kilka osób odbiera w firmie telefony 24h i zawsze pomorze. A niektórzy pracownicy pomagają jak trzeba.

Weronika

Zastanawiasz się dlaczego wybrać AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.? Wiele ciekawych informacji możecie znaleźć w zakładce 'Dla pracownika' - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,874753,0,0,dla_pracownika Pomocna? :)

Nowy

Interesuje mnie stanowisko montera instalacji solarnych, mam już spore doświadczenie tylko interesuje mnie jakie stawki macie? Jakie umowy są podpisywane może jest jeszcze cos co warto wiedzieć idąc na rozmowę

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Nowy 15.02.2017 20:40

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z rekruterem prowadzącym ten projekt tel. 789 498 642 lub do wysłania aplikacji na stanowisko montera instalacji solarnych na adres rekrutacja@apvector.pl Oddzwonimy w celu omówienia szczegółów oferty. Pozdrawiamy.

niko

Czy ktoś wie kiedy będą wysyłać elektryków do Francji?

Niko

Czy ktoś coś wie może kiedy będą wysyłać elektryków do Francji?

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca

@Paniusia Czy mogłaby Pani doprecyzować czy chodzi Pani o przedstawicielstwo handlowe czy też sprzedaż stacjonarną w sklepie? Jeśli ma Pani więcej pytań proszę dzwonić pod nr 61 663 00 11 lub pisać na adres rekrutacja@apvector.pl Pozdrawiamy

Paniusia

Interesuje mnie stanowisko ds sprzedaży najlepiej w Poznaniu ale chciałbym się czegoś dowiedzieć. Jakie zarobki, czy są dodatki do zasadniczego wynagrodzenia może jakiś socjal? Wiem, że to bardzo dobra agencja i zależy mi na pracy od nich.

anonim

Agencja w porządku, Kasa w porządku w terminie :). Szkoda tylko, że nie którzy pracownicy mają piękne CV i uważają się za fachowców, a nie potrafią się wykazać przy najprostszej pracy. Brygadziści w porządku można z Nimi normalnie porozmawiać, dogadać się ale każdy patrzy na siebie. Polecam tą Agencje! Jedna z lepszych w Polsce.

darek -1

slyszalem od znajomych ze 5 od mo-fr po 8 godz. weekadny wolne co do mieszkania roznie ale znajomy mial spoko chete był w 2014/15 roku z ta firma co do miasta niewiem czy trafisz na lyon czy inne to już firma ci zalatwia chyba miejsce pracy gdzie wylądujesz .ale spoko niewiem jak inni maja zdanie

jacek .kur...@

temat: wyjazdów do Francji ( Lyon). monter. klimaty .. czy ktoś może odp. ile dni w tygodniu. pracy. ( 5-6) warunki mieszkalne : ile osob w mieszkaniu.. czy każdy ma osobny pokoj czy jest do dyspozycji kuchnia lazienka jeśli można o jakies informacje od agencji i pracowników jak to wygląda ?

Pracownik "pomocnik montera"
@jacek .kur...@ 30.01.2017 23:53

Zależy jak trafisz na mieszkanie Pani Kasi jest ok po 2 w pokoju. Na inne mieszkania tragedia. w tamtym roku mieli Cemping i 5 było w campingu jakies 10 km od Lyonu

Feliks

Mam iść na rozmowę rekrutacyjną. O co mogą pytać? Czy są jakieś trudne pytania? Jakie można dostać na poczatku zarobki bo mam nadzieję później będzie podwyżka ? Jeszcze jedno pytanko czy jest jakiś dodatek socjalny? Jaka jest atmosfera wśród pracowników?

Pracownik

Szkoda że wpisy są anonimowe bo każdy tutaj głupoty wpisuje

Odpowiedź
@Pracownik 23.01.2017 22:10

Może dlatego że ktoś jeszcze tu pracuje z jakiegoś powodu rodzina dom kredyt chore dziecko? Nie każdy sobie zarabia żeby zmienić samochód. Może dlatego żeby przestrzec innych bo Ci co piszą takie opinie nie chcieliby trafic do takiej firmy poraz kelejny . I do póki nie trzeba się kontaktować z biura to jakoś idzie wytrzymać. Ale gdy już się czegoś potrzebuje to Cie olewają i umywalką ręce bo lepiej jest gdy nikt nie zawraca głowy.

Zadowolony Pracownik

Pracuje w Vectorze już 3 lata i nie narzekam. Prawda jest taka jak ktoś się nie nadaje do pracy to zjedzą i wypisuje tutaj głupoty. W innych agencjach nawet nie dają tyle co Vector a i są kłopoty z płaceniem. Vector zawsze płaci na czas i to co się należy. Prawda jest taka to jest jedna z najlepszych agencji. A ludzi z biura zawsze pomogą. Zadawajcie pytania a tutaj szczerze odpowiem.

Pytania na rozmowę wstępną

1. Dlaczego w ogłoszeniu piszecie 10-11 e NETTO. A dajecie jakieś 9.68 e brutto. Dopiero dodatki które i tak przysługują wliczacie w stawkę. 2. Co ile są faktyczne zjazdy? 3. Czy to prawda że darmowe zjazdy są tylko jako pierwszy i ostatni na koniec roku? resztę pokrywa pracownik? 4. Czy jak jest wyjazd czy zjazd na koszt pracownika to wpisują jako zaliczka? a nie jako koszty wyjazdu? 5. Jak jest jakiś dzień wolny za granicą to nie płaca postojowego tylko wpisują urlop bez płatny? 6. Czy na rozliczeniach miesięcznych są wyszczególnione godziny czy tylko tak ogólne i nie wiadomo za ile godzin zapłacili? 7. Czy to prawda że pobierane są jakieś częściowe opłaty za mieszkanie?

Mały

Mam pytanie o pracę dla tokarza , taka widziałem ofertę. Ile można zarobić na czysto? Czy są jeszcze jakieś dodatki?

przemzek

Praca jest jak praca zalezy co robisz ja bylem jako monter wentylacji i nie naarekam. Pianiadze byly zawsze na czas robota godziowo rozne ale z reguy okolo 190 h. rozni ludzie na miejscu jak zawsze pijacy i normalni takze standard . mielismy auto od vektora, ale szkoda ze do poznania trzeba bylo dojechac.Wiem ze szukają tez hydrauilkow bo sam tez siedze w instalacjach i chialem wyjhcec znowu a co do jezyka to zalezy raczej nie wmagaja jak na miejcu ktos nawija z chlopakow

Feliks

Czy ktoś ma wiedzę na temat wyjazdów do Francji? Jakich fachowców potrzebują? Czy muszę znać język bo z tym będzie kłopot.

adamm1207@gmail.com

witam mam na imie adam i opisze wam moje spotkanie z firma vector.w 2016 roku dostalem od nich oferte pracy jako blacharz dekarz we francji.odpowiedzialem na nia,gdyz warunki jakie przedstawil mi pan michal byly dla mnie atrakcyjne.po dojechaniu na miejsce i przepracowaniu jednego dnia praca skonczyla sie poniewaz wydajnosc nasza z kolega okazala sie dla francuza mala w stosunku do jego oczekiwan.kiey zglosilismy to do firmy kazano nam czekac na miejscu na rozwiazanie sprawy.poniewaz w umowie jest punkt ktory mowi ze w takich przypadkach firma za kazdy dzien placi z najnizszej sredniej krajowej moznabylo troche poczekac.sprawa zalatwiewnia nowej pracy trwala tydzien.po tygoniu przenieslismy sie w gory 2000 m npm. pracowalismy jako stolarze.pracowalem tydzien i zaczelem odczowac skutki wysokosci,zmeczenie,zayszka.tam trzeba pracowac a nie odpoczywac,wiec zadzwonilem do firmy ,ze nie aje rady i z jakiego powodu,reakcja byla zaraz,zalatwiono mi transport do polski.zjezdzalo dwoch chlopakow i poproszono mnie czy nie mogl bym jechac jako drugi kierowca.zgodzilem.po dojechaniu do lyonu dowiaduje sie .ze ja bede jechal do poznania non stop sam bo pirwszy kierowca jedzie swoim.z lyonu wyjechalismy o 20.a w poznaniu bylismy o 18,w firmie po przyjezdzie i zdaniu samochodu ,bo za chwile nastepna ekipa jechala nim na kontrakt,mielismy juz przygotowane dokumenty rozliczeniowe do podpisania,pytalem sie pana michala doka d mam ubezpieczenie bo chce isc do lekarza,dostalem odpowiedz,ze jestem ubezpieczony do konca miesiaca i moge spokojnie zalatwiac swoje sprawy zdrowotne,po wizycie u lekarza dostalem zwolnienie i zlorzylem do zus.po miesiacu zus mi odpisal ze nic mi sie nie nalezy bo podpisalem rozwiazanie umowy o prace,a ubezpieczenie mialem do dnia rozwiazania.malo tego nie moglem od firmy otrzymac rozliczenia godzinowego za czas przepracowany we francji i go nie dostalem pomimo zapewnien natomiast po czterech miesiacach przychozi mi z francji mandat z francji za przekroczenie predkosci podczas powrotu to jest sprowadzania firmowego samochodu do bazy firmy.nie wiem jak doszlo o tego ,jazda byla w nocy bycmoze.dlaczego jednak vector bez porozumienia ze mna szafuje moimi danymi osobowymi,czy mozna mu w takim razie ufac jako firmie,takze do dzisiaj nie dostalem rozliczenia, sam musze zaplacic manat,a co z czasem przejazu to jest 20 godzin jazdy kiedy firma mi zaplaci za nie jesli mam placic ja to dlaczego vector chce sie od tego wylgac,jeszcze jedno firma oszukala mnie gdyz wpisala mi urlop bezplatny za okres oczekiwania na nowa prace,uwazajcie na ta firme czytajcie dokladnie co daja wam do podpisu,nie wiezcie im bo sa to grabie ktore grabia tylko do siebie,moze teraz pan michal albo ktoras z pan odpowie mi i otrzymam wreszcie rozliczenie z pracy w firmie vector.pozdrawiam adam

Pracownik "pomocnik montera"

Godzinowo zależy gdzie trafisz ale od 39 do 41 tygodniowo

Ciucia
@Pracownik "pomocnik montera" 21.11.2016 22:15

A dlaczego "pomocnik montera"? Jeżeli pracownik wykonuje pracę jako monter z doświadczeniem, stażem pracy i znajomością rysunku?

Do Ciucia
@Ciucia 29.12.2016 20:18

Chodzi o ominięcie przepisów. Unia wprowadziła że oddelegowani muszą mieć takie same warunki jak Francuzi. Więc Vector pisze pomocnik żebyś zarabiał jak pomocnik a nie jak monter we Francji :)

Pracownik "pomocnik montera"

Daro płacą na umowie 10 e minus podatek minus jakieś 100 e na mieszkanie minus koszty wyjazdy i zjazdu (tylko pierwszy wyjazd gratis). Plus 10% premii na koniec i jakiś dodatek żywieniowy. Mieszkanie zależny jak trafisz czasem fajny Gite(agroturystyka) czasem kemping bez neta. Atmosfera jak na wyjedzie niektórzy pija, niektórzy spokojni ale ogółem da rady wytrzymać (no chyba ze trafisz na kogoś kto chce się dowartościować i udaje szefa zespołu takich kilku jest). Wielki minus że związku z nowymi przepisami unijnymi dają jako pomocnik montera wiec świadectwo pracy jest do du.... Wielki plus że płaca i to uczciwie nigdy nie czekałem na pieniądze. 10 można iść w ciemno do bankomatu. Jak są jakieś pytania to zadawać

Daro

Witam, j.w-jakie warunki pracy jako monter wentylacji -Francja?ile faktycznie godzin pracy? Jakie warunki mieszkaniowe? No jak z atmosferą? Czekam na jakieś sensowne opinie,pozdr

Zostaw opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.