AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
3 72 6 1

Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

stolarz

Pytanie mam. Czy, żeby zatrudnić się jako stolarz we Francji musze mieć własną działalność. W ofercie zawarte jest; Wymagania: •ubezpieczenie w ZUS-ie lub KRUS-ie

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@stolarz 18.07.2018 11:26

Nie musi mieć Pan własnej działalności, ale jakąkolwiek formę ubezpieczenia (np. wpisanie do ubezpieczenia członka rodziny, ubezpieczenie jako osoba bezrobotna w Urzędzie Pracy, zatrudnienie).

Darek

Witam czytam i się dziwie waszym opiniom jestem na kontrakcie już trzeci raz i jak zawsze ok. Kiedy szukałem pracy firma jako pierwsza zaproponowała mi prace pomimo że nie miałem doświadczenia w branży zagranicznej. Moim zdaniem ta firma zasługuje na 5+ Polecam

Jarek
@Darek 10.06.2018 11:36

Prawda jest taka że biorą każdego. Potem zamiast pracować trzeba uczyć. Jeszcze nie jest strasznie jak nowy jest pojętny.

Lord

Ile tu negatywnych opini o vector pracowałem w tej firmie i muszę przyznać że dużo prawdy w tym co piszą złego jak i dobrego

Dawid Poznań

Powiem krótko i zwięźle, jak chcesz pracować, pracujesz, warunki dobre, kasa na czas, kontakt z firmą zawsze był, pracowałem we Francji i nie narzekam absolutnie, te negatywne komentarze są śmieszne, jak ktoś ma dwie lewe i obwinia o to cały świat, to już jego problem, Polecam Firme jak najbardziej.

WOJTEK
@Dawid Poznań 04.06.2018 13:23

Te negatywne opinie raczej są prawdziwe. A najlepiej powiedzieć że ktoś ma lewe ręce niż mu pomóc

Carmen

Nie polecam ,pracowałem w Francji kradną z pensji a potem oddają niby premia...kontakt też kiepski .

WOJTEK
@AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 25.05.2018 12:13

Może wyjaśnicie tutaj Czemu POBIERAJCIE OD LUDZI ZA ZJAZDY I WYJAZDY A PISZECIE TO JAKO ZALICZKA?

Gość

Bardzo nieprzyjemny jest Pan Michał po trzech miesiącach pracy zadzwonił i próbował namówić do pozostania i pracy bez zjazdu na kolejny miesiąc bo klient tak sobie zażyczyl po odmowie zaczęła się nie miła rozmowa prowadzona przez tego Pana juz nie pracuje bo odmówiłem tak jak powiedział tak zrobił jedna z gorszych agencji wróciłem autem firmowym przy wypłacie chcieli mi odciągnąć za paliwo i bramki porażka ta firma co na to ap vector i Pan Michał

anonymous
@emeryt 28.05.2018 21:34

Ta najlepiej to mówić na ludzi ze się nie nadają Ale prawda jest taka że jak się firmie coś nie podoba to już nie jest tak miło

Gość

Ile godzin się pracuje we francji, czy soboty też.

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@Gość 01.06.2018 01:21

Wszystko zależy od danego kontraktu i pracodawcy. Średnio liczba przepracowanych godzin to ok. 190/mies., bardzo rzadko zdarza się mniej. Soboty są zazwyczaj wolne. Jeśli jest Pan/i zainteresowany/na pracą we Francji, zapraszamy do kontaktu na rekrutacja@apvector.pl.

Dawid

Pracowalem we Francji, nie narzekam. Wszystko ok, kasa, mieszkanie. Pewnie wrócę.

Olga

Praca za granicą nie należy do lekkich, pewnie dlatego są niezadowoleni?

Weronika

@Gość czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź w bardziej merytoryczny sposób? Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Wojtek
@Weronika 09.05.2018 00:16

A co chciała byś dowiedzieć się?

Blezio

Pracowałem tam ,jestem niezadowolony.

Gość

Stawka jest 10,50e

Kamelon

Ile placą teraz na hydraulika? Byłem kiedyś z Nimi w Lyonie i byłem bardzo zadowolony. Chciałbym teraz znowu pojechać.

Gość

Chciałbym się dowiedzieć jak jest na Francji, jakie stawki w wentylacji.

Wojtek
@Gość 23.04.2018 00:17

stawka na początek jest 11,50E

Olbi_8

Niedawno wrocilem z kontakrtu we Francji z ta firmą i wszystko było całkem spoko. Kasa była na czas i ludzie w biurze odbierają telefony jak cos potrzeba. Wiadomo zawsze można się do czegos przyczepić ale jak nie umiesz czytac umowy to miej pretensje do siebie. Tam jest wszystko czarno na białym bo dajom umowę o prace.

Gość

Witam. Jaka stawka jest na godzinę na Francji w wentylacji.

Weronika

@Paweł udało Ci się wyjaśnić tę kwestię odnośnie odciąganych pieniędzy za powrót do kraju? Jesteśmy ciekawi jak sprawa się potoczyła. Czy ktoś z Was mógłby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat współpracy z firmą AP Vector?

Damian
@Weronika 15.04.2018 22:56

Ogółem jedna z lepszych agencji. Ma swoje Plusy i minusy. Weronika kim jesteś że piszesz w liczbie mnogiej? "jesteśmy"

Paweł

Proszę ap vector o wyjaśnienie dlaczego z wypłaty są odciągne pieniądze za powrót do kraju z Francji jak również za dojazd do Francji na umowie jest zupełnie inaczej niby agencja pokrywa koszty transportu

Adam

Jak wszędzie dno

Michał

Jeżeli macie inna opcje pracy to naprawdę omijać ta agencje szerokim łukiem w tej agencji nie ma Szefa rzadza tam ludzie chyba po szkole podstawowej

Zainteresowany

Czy podpowiecie mi kilka wskazówek odnośnie pracy we Francji? Generalnie o agencji słyszałem, że są bardzo dobrzy.

Dzmitry

Witam.Pracowałem w zeszłym roku w AP Vector w Belegarde 3 miesiące jako spawacz-monter. Poznałem dobrych fajnych ludziej.Wypłata na czas, transport z Polski do Francji i z powrotem na koszt firmy,mieszkanie nie najgorsze,kontakt z firmą dobry.Polecam.

Damian

Dzień dobry Mam takie 2 pytania może niech AP Vector mi odpowie :) 1. Proszę powiedzieć mi dlaczego ludzie z wielo letnim doświadczeniem mają wpisane na umowie jako "pomocnik montera"? 2. Dlaczego AP Vecto przenosi koszty wyjazdu/zjazdu na pracownika? dając mu do podpisania że pobrał zaliczkę.

Ktoś
@Damian 10.01.2018 08:18

Nikt z ap Vector nie odpisze ?

cris1965cris@gmail.com

Nie wiarygodna Agencja ,wydałem kasę na dokumenty zwodzili pracą około 6 tygodni,a potem powiedzieli że pracodawca się wycofał,i proponują prace za byle jakie pieniądze.

AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.
pracodawca
@cris1965cris@gmail.com 14.01.2018 10:26

cris1965cris@gmail.com – Jesteśmy zaskoczeni Pana opinią. Działamy w sposób w pełni legalny i przejrzysty, dlatego to my pokrywamy koszty związane z zatrudnieniem (np. badania lekarskie) naszych pracowników. W celu wyjaśnienia tej sytuacji, napisaliśmy do Pana prywatnego maila.

Kris

A może ktoś powie ile płacą? Na stanowisku montera wentylacji?

Monter

Wiecie może czy aplikują na stanowisko monter wentylacji? Mam doświadczenie i pracowałem juz na tym stanowisku we Francji 1,5 roku

Wojtek
@Monter 13.09.2016 10:12

na Montera nie ma jest tylko jako "pomocnik Montera"

jarek

Nie ściemniaj, bo ludzie później są zdziwieni. Odejmują z zarobków, a później to się nazywa 10% premi. Jak jest problem,to trudny kontakt.

Damian
@AP Vector 16.11.2017 08:50

Może ja się wypowiem. Odejmowane są koszty transportu. Na umowie jest zwarte że koszty zjazdu do kraju pokrywa pracodawca. A AP Vector podsuwa papierek o zaliczkę i odlicza to od wypłaty. Jak to mówi pan z biura Umowa to jedno ale zasady to co innego. Wyjazd darmowy jest tylko na początku roku i na koniec. A wszelkie zjazdy pomiędzy pokrywa pracownik. A dostaje się umowy 1-3 miesięczne gdzie pisze że zjazdy powinien pokryć AP Vector. Więc proszę o odpowiedz czemu na koszty wyjazdu i zjazdu dajecie podpisać jako zaliczkę a nie wpisujecie tam ze to są pobrane koszty z transport?

IREK

Pracowałem w AP Vector rok.Nie narzekam,było ciekawie.Poznałem kilkanaście fajnych osób,kilka osób dziwnych,ale ogólnie było fajnie.Pieniądze na czas(według umowy).W mieszkaniach dobre warunki,praca spokojna.Było OK.

Robert

Podpowiecie mi cos o pracy we Francji? Jakie warunki, dojazdy, język?

Karol

Mam bardzo dobre wspomnienia ze współpracy z AP Vector , wyjazd do Francji był bardzo udany nie tylko pod względem finansowym ale pod każdym innym. Mam jedynie uwagi do zachowania ludzi, którzy chyba nie do końca wiedzą po co jadą i później są rozczarowani.

AP Vector
@Karol 23.02.2017 11:04

Dziękujemy! To bardzo ważna opinia dla nas. Pokazuje, że przede wszystkim liczą się chęci i zaangażowanie. Cieszymy się, że również pracownicy to dostrzegają. Pozdrawiamy

Zostaw opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.