York PL

• Biedrusko
  • Rakownia
  • Złotoryjsko

3. Opinie o pracodawcach Bolechowo
  5. Opinie o York PL Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o York PL Bolechowo

Nie przegap nowości o York PL Sp. z o.o. sp.k.!

Przerwa

23.06.2022 18:53

Co du (usunięte przez administratora) Nie dość że przerwę mamy jedną 15 minut z zegarkiem w ręce to nawet jak jest 27.7 na hali nie puszcza Cię na drugą przerwę... Inne firmy mają przynajmniej jedna 20 minutowa przerwę a tu nie zdążysz dojść do stołówki a gdzie tu coś zjeść i przerwa mija!!! "Gdy pracujesz w wymiarze 6-9 godzin masz prawo do 30 minut przerwy (możesz je wykorzystać jednorazowo lub podzielić na dwie przerwy), a powyżej 9 godzin — jest to 45 minut przerwy. masz prawo do 20 minutowej przerwy, jeżeli Twój czas pracy wynosi przynajmniej 6 godzin dziennie. Przerwa jest wliczana do czasu pracy." Źródło google.
    Koooloooo

05.07.2022 13:19

Tępy dzbanie przecież jestem byłym pracownikiem tej pseudo firmy...
    Wiesz

05.07.2022 20:10

Hahahah w punkt z tymi brawami. Tak to psiacza jeden przez drugiego co mu się w firmie nie podoba a potem i tak brawo biją

23.06.2022 12:15

Maju musimy w końcu porozmawiać bo tak nie może być !!!

05.07.2022 14:55

Ty się nieudzielaj jak niewiesz oco chodzi

05.07.2022 15:04

Piszesz to ty sama ze sobą A tak wogule to Maja jest tylko moją koleżanką nic więcej A jeżeli jest kimś zainteresowana to tylko i wyłącznie jest to jej sprawa i nikomu nic do tego
    Bartosz K

30.04.2022 16:43

Dzień dobry, nie wiecie czy szukają kogoś na stanowisko prezesa ?
    Zusek

20.05.2022 17:25

UWAGA L-kowicze czas was sprawdzić czy wasze zwolnienia są faktyczne poszła lista osób do ZUS szykują się kontrolę ohh jak Kuba Bogu to Bóg Kubie polecą kary!!!!!
    Gamę over

08.06.2022 18:02

Ho noratke chyba troszkę poniosło, myśli chyba ze jest dyrektorem .Uważaj bo jak spadniesz to będzie baaaardzo bolało. Nie pozdrawiam
    Angelika

20.05.2022 06:13

Atmosfera panująca na hali produkcyjnej przechodzi wszelkie normy społeczne . Pracownicy w szczególności kobiety największą satysfakcję(w pracy) czerpią z obgadywania , szykanowania , w powietrzu unosi się zawiść i zazdrość. Kobiety mające 30 , 40 , 50 lat , będące żonami , matkami , babciami zachowują się tak jakby znajdowały się w szkole podstawowej , czy nie jest wam wstyd posuwać się do takich zachowań ? Polecam więcej empatii , a przede wszystkim samoakceptacji , człowiek szczęśliwy mający ciekawe życie osobiste skupia się sobie a nie na wszystkich dookoła. Pozdrawiam ☺️
    Jola

24.05.2022 18:44

Yes
    Medium

29.05.2022 19:09

Jestem za ...

20.05.2022 20:13

Maja tak na poważnie to powiedziała byś wprost co myślisz i było by po sprawie wiem że zawaliłem ja chcę choć trochę to naprawić źle się z tym czuje powiec proszę jeżeli powiesz że mam się odczepić to oczywiście to zrobię poprostu zrobię to co zechcesz. Niechce tutaj pisać no ale sama wiesz że innego wyjścia niemam proszę tylko o odpowiedź

16.05.2022 19:54

Cześć Maja ja chciałem się z tobą pogodzić próbowałem wszystkiego rozmowy ,pisałem itp. Niestety nic to nie dało niemam już pomysłu co mam zrobić masz prawo być na mnie zła ale ja już nic innego nie wymyślę jesteś fajną kobietą i życzę ci wszystkiego dobrego ja już niczego niebęde próbował bo niemam już pomysłu trudno jeżeli chcesz żeby zostało tak jak jest to niech będzie już niczego niebęde próbował robić bo niewiem co mógłbym zrobić szkoda ale wiem że to tylko i wyłącznie moja wina. Niebęde już pisać bo wiem że to koniec cześć

18.05.2022 10:58

Maja jeżeli zdecydujesz się kiedykolwiek porozmawiać to się odezwij lub wiesz gdzie mnie szukać
    Emanuel

18.05.2022 18:58

Ściągnij wreszcie ta maskę, życie to nie bal przebierańców ...
    Madej

16.05.2022 16:31

Nikomu nie polecam żadnych stanowisk technicznych w tej firmie. Pieniędzy na wszystko brak, części to ze świecą szukać, nawet krzywo się patrzą jak śrubki chcesz powymieniać. Atmosfera jest okropna, szef się nie przejmuje niczym i kłamie Ci prosto w oczy robiąc jakieś obiecanki które nigdy nie dochodzą do skutku, a dział HR dosłownie nie istnieje. Wszystko po znajomościach. Nie ma gorszego miejsca pracy.
    Jolaaa

28.04.2022 15:31

Czy przyjmują w york do pracy na stanowiska produkcyjne ? ktoś coś?
    Pini

28.04.2022 18:32

Z tego się słyszy to jak tak dalej będzie z częstotliwością i ilością pracy to zaczną się zwolnienia raczej elkowiczow i opiekowiczow
    Pampers

12.05.2022 04:33

Zwolnić to ja mogę cię do roboty cho.....

27.04.2022 15:14

Jestem pakowaczką zmiany ŁJA i bardzo byśmy chcieli żeby naszą liderką została Monika W. Rozmawiałam z wieloma pracowniami naszej zmiany i popierają moje zdanie. Głównym powodem przez, który chcemy Monike W a nie Magdę K jest to, że Monika liczy się ze zdaniem pracowników. Jako pakowaczka byłam kilka razy świadkiem jak Monika rozmawia z operatorami czy są w stanie pokroić jeszcze coś oprócz tego co już robią i liczy się z ich opinią, że nie dadzą rady tego zrobić w porównaniu z Magdą, która dużo razy zrzucała na operatorów dużo więcej obowiązków niż powinni mieć mimo, że mówili, że nie są w stanie tego zrobić ale ją to nie interesowało. Jako pakowaczka również mogę powiedzieć, że w Monice bardzo dobre jest to, że nikogo nie faworyzuje, wszystkie pakowaczki są dla niej równe podczas gdy Magda ma sowich faworytów, którzy mogą siedzieć gdy nie ma pracy podczas gdy inni muszą biegać z miotłą. Na maszyny stawia różne osoby by raz osoba pakowała a raz robiła coś innego gdy nie ma pracy, nie jest tak, że jedne cały czas pakują a inne zamiatają. Monika jeśli to przeczytasz wiedz, że bardzo Cię lubimy i chcielibyśmy Ciebie u siebie!!!

27.04.2022 21:07

@Ue nie przejmujemy się po prostu mało w tej firmie jest liderów, którzy liczą się ze zdaniem pracownika. Monika jest wyjątkiem i współpraca z nią układa się o wiele lepiej niż z M.K
    Anonim1

28.04.2022 21:12

Może być niezadolona ale niech jej da do myślenia że lider który nie był wdrożony w pakowarki jest bardziej doceniony przez pracowników niz wieloletni lider. Monia wracaj. Jesteś super!
    Łukasz

27.03.2022 22:30

Witam, mam pytanie jak wyglądają zarobki na magazynie? Dziękuję i pozdrawiam
    Nonono

05.04.2022 18:05

Hahahahhahahahhahaahhahaha dobrze, że masz fajne poczucie humoru.
    ta

05.04.2022 20:26

w sensie że 3500/2 miesiące
    Gugu

09.03.2022 11:29

No to sie firma popisała żeby nawet na dzień kobiet po cukierku od zarzadu nie dostała... Dobrze że chociaż na dzień chłopaka faceci dostali imbusy A my kobiety nic....
    Dudu033

20.02.2022 22:00

Zero wyrozumiałości wobec stałych pracowników, to jest przykre...

02.03.2022 20:25

Bo to prawa
    Seba

01.03.2022 10:48

O co chodzi z tą całą rekrutacja w tej firmie? Poszukuja dużo ludzi na różne stanowiska. Może mi ktoś to wyjaśnić ?

Oferty pracy - York PL Sp. z o.o. sp.k.

Specjalista ds. technicznych (ustawiacz wtryskarek) (M/K/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

5000 - 6000 PLN / m

Mechanik / Elektromechanik Utrzymania Ruchu ( K/M/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

6500 - 9000 PLN / m

Anna

28.02.2022 16:47

Witam jaka jest atmosfera w tej firmie ?

27.02.2022 21:17

Wszystkiego najlepszego maju Dużo zdrowia szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń

05.02.2022 07:14

Maju czy Ty naprawdę niepotrafisz odpowiedźieć??? Czy to aż takie trudne???

09.02.2022 06:59

Maja jest moją najlepszą koleżanką napewno niemasz u niej szans więc goń się :)

09.02.2022 19:46

Ha ha ha chciałbyś zapewniam że jest ona wspaniałą kobietą i naprawdę zasługuje na kogoś kto będzie ją szanował i nie tylko . Więc nie dla psa kiełbasa:)

05.02.2022 07:20

Maju powiedziała byś wprost że masz (usunięte przez administratora) na mnie i tyle i temat byłby zakończony!!!
    Dajek

07.02.2022 20:25

Mają olej go weź mi odpowiedź

05.02.2022 07:49

. Maju wiem że popełniłem największy błąd w swoim życiu no ale ja teraz czasu już niecofne ja chciałem tylko się z tobą pogodzić być twoim znajomym powiec wprost co o mnie myślisz no i tyle .
    Ja_@

05.02.2022 08:48

Daj tej Mai spokój na takie naprzykrzanie się komuś jest art. 190a § 1 Kodeksu karnego. To nie jest miejsce do tego , aby wylewać tu swoje żale.

05.02.2022 10:50

Ty się nieudzielaj jak niewiesz oco chodzi

04.02.2022 18:56

Maju niby wszystko jest w pożądku A doskonale wiemy że tak nie jest. Ja chcę tylko porozmawiać proszę poświęcić mi choć 5min ja muszę ci coś powiedzieć proszę odblokuj choć na chwilę i porozmawiajmy poważnie proszę cię
    Koleś_z_Podwórka

04.02.2022 13:06

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca jako mechanik utrzymania ruchu, czy atmosfera jest spoko, czy generalnie warto.
    Matys

04.02.2022 16:43

No jest wszystko w porządku,jest dobrze,dobrze robią,dobrze wszystko jest w porządku.Jest git

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w York PL?

14.01.2022 16:19

Cześć Maja odezwij się proszę ja chcę tylko porozmawiać proszę

31.01.2022 15:08

Proszę odblokuj choć na chwilę chcę tylko porozmawiać niebęde tutaj wypisywał

31.01.2022 20:05

Maju proszę o odpowiedź proszę
    Koper

03.12.2021 15:46

Koperek widzę już posiekany i zamrożony bo zniknął z ogródka Szybko szybko go poszatkowali
    Poganiacz

31.01.2022 13:56

Mrożonka
    Xxxx

19.01.2022 09:22

Jupi i są wyczekiwane podwyżki .myślę że powinniśmy być zadowoleni .
    Jędrzej

29.01.2022 01:42

Trzeba zastrajować????operatorzy wcale się więcej nie narobią,ktoś naprawde ma klapki na oczach.Może szefostwo przyjrzy się bardziej pracy pakowaczom a nie robić takiej różnicy w wynagrodzeniach.Nie jest to sprawiedliwe.Może jakieś zebranie by się przydalo ?dawno nie było.I tak na forum powiedzieć calej zalodze o podwyżkach.

31.01.2022 13:53

Zebranie powiedzieć załodze kto i jak? Przecież wszyscy(usunięte przez administratora) że straci więc nici z dialogu hehee
    Abc

31.01.2022 12:08

Witam, Czy jest tu ktoś kto pracuje bądź pracował jako przedstawiciel handlowy? Może się wypowiedzieć na temat tej pracy Z góry dziękuje ;-) Pozdrawiam ABC

03.01.2022 09:24

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w YORK?
    Ben

19.01.2022 19:52

umowa o prace
    Jacek 26

09.01.2022 01:35

Cześć Interesują mnie informacje odnośnie przedstawiciel handlowego -jakie auto służbowe -czy jest gps -jaka podstawa -czy premie osiagalne -średnie wynagrodzenie -czy można używać auto do celów prywatnych Dzięki

Kontakt - York PL Sp. z o.o. sp.k.

POZNAŃSKA 1 62-005 Bolechowo

REGON:630031910

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

FacebookIconLinkedinIconYoutubeIconInstagramIcon

26.12.2021 09:05

Cześć wszystkim napewno znacie Maję jest ona najpiękniejszą kobietą w całej firmie jest naprawdę miła i uczynna zna się na tej robocie bez niej byłby problem utrzymać zmianę .

26.12.2021 18:06

No to musisz spróbować jest to najlepsza kobieta jaką znam to jest najszczersza prawda

28.12.2021 08:19

I tu się grubo mylisz ja jestem byłym kolegą Maji ona napewno by sobie takich rzeczy nie pisała bo jest ona naprawdę świetną kobietą
    kłamstwo yorka względem PIP

03.12.2021 21:28

CO ZA TCHÓRZOSTWO CO CHWILĘ USUWA NIEWYGODNĄ DLA YORKA PRAWDĘ: pewnego razu na rozmowę kwalifikacyjną do yorka przyszedł kandydat na pracownika. rozmowę rekrutacyjną prowadziła z nim grażyna m. z kadr. w trakcie rozmowy była niezmiernie ucieszona że chce on pracować w tej firmie. parę dni później kandydat otrzymał telefon od dyrektora yorka który również był wielce uradowany że pracownik chce pracować w tej firmie i zgodził się go przyjąć. następnego dnia kandydat miał wizytę u zakładowej lekarki medycyny pracy. najpierw rozmawiała ona z nim w naturalny sposób ale kiedy kandydat powiedział że leczy się przewlekle i na co się leczy lekarka zaczęła odnosić się do niego po chamsku i bezczelnie. kandydat miał donieść lekarce zgodę swojego lekarza na podjęcie pracy w yorku. chwilę po wyjściu z firmy otrzymał on telefon od grażyny m. - tej samej z którą rozmawiał pierwszy raz. zaczęła ona bezczelnie i perfidnie kłamać że pracownik którego miejsce miał zająć w ostatniej chwili zgłosił że wraca z L4 i dlatego kandydat nie zostanie przyjęty. sprawa została zgłoszona do PIP. kiedy Inspektor pracy wkroczył do firmy został okłamany że wspomnianego kandydata nie przyjęto ze względu na to że nie doniósł zgody od swojego lekarza. PIP został okłamany jedynie po to aby york nie musiał płacić kary finansowej za dyskryminowanie pracownika ze względu na stan zdrowia. być może firma york w podobny sposób traktuje innych ludzi i dlatego mało kto chce tam pracować? może dlatego dyrektor był taki wniebowzięty i grażyna m. też bo wreszcie znalazł się desperat? ktokolwiek został tak potraktowany powinien zgłosić się czym prędzej do PIP
    Pelican

03.12.2021 15:49

Pelican też już odleciał no proszę jak to szybko idzie załatwić, szybciej niż podwyżkę hehe
    Enzet

01.12.2021 11:07

Firma ma wy…… w pracowników niestety ;)
    Mr dean

02.12.2021 11:08

(usunięte przez administratora) W was zbierzcie te 10 osób wiem że to mało ale w tej firmie znaleźć 10 zaufanych roboli to jest ciężko bo same Konfidenty ale siła w magazynie tam zawsze stawiali na swoim. Następnie konfederacja pracy i jedziecie z nimi nie dajcie się wiecznie dawać popychać od tyłu
    Gandalf broda

30.10.2021 09:57

Widać że firma umiera wchodzisz na produkcję a tam cisza pusto w koło maszyny stoją to chyba przez brak doświadczonych osób były i się zmyły teraz nie ma komu robić wszyscy uciekają ale nią martwcie się na koniec wam zrobią nowe sracze przed odejściem możecie się wypróżnić do 0 żeby nic z tamtad nie zabrac Da się zauważyć że to upada Pozdro dla Zinstytucjonalizowanych roboli Obudźcie się już czas!!
    Luluś

22.11.2021 12:40

Bo w tej pracy od wieki wieków szukają (usunięte przez administratora) i mocnych pozdr
    Miki

01.12.2021 09:29

Bo tak jest
    blazej

23.10.2021 00:38

Witam. Wie ktoś może jakie zarobki na LINIA KLEJENIA?
    Medium

16.11.2021 21:32

Chwila prawdy .... już niebawem
    k

25.11.2021 15:35

nie pchaj sie tam nawet
    Pracownik przyszly

17.11.2021 15:58

Hej mam pytanie ktoś wie czy przyjmują na magazyn ? Ile tam wogole zarabiają i czy warto pozdrawiam
    polak

23.11.2021 15:10

No zarobisz 5 koła ale w 2 miesiace
    Dada

24.11.2021 12:14

Nie mam się zgadzać z prawdą?
    DotykMotyla

09.11.2021 08:18

Dlaczego nie słychać malarni?
    Xxxx

07.11.2021 20:45

O widać po ogłoszeniu gwiazdkowego buźki pozamykane przez zarząd hahaha
    Korzeniowski

28.02.2021 10:44

Siema kto zna zakładowego maratończyka? W tą i spowrotem i tak przez 8 h, nie wiem do czego jest ta osoba potrzebna ale jak na moje jeśli chce trenować dystans to lepiej na bierzni :)
    Astralopitek

10.03.2021 13:29

No tego naczelnego...
    Blue

24.10.2021 17:12

Małpa codziennie dajesz tą smutna minkę ze juz jest 67 szacunku widocznie prawda zabolała

19.10.2021 21:01

Ogólnie to słyszałem że teraz jakiegoś lidera z magazynu wywalili a ponoć długi staż miał
    Blue

21.10.2021 08:42

A otóż ma zachowanie podczas udzielenia 1 pomocy (nieudzielenie jest karalne) a na kamerach jest ha bom poszlo Jakby ktoś tego to się znajdzie chyba że zaginą nagrania jak ostatnio Pozdro

23.10.2021 19:29

Wiadomo kto wskoczy w jego miejsce ?? Jest wolny wakat czy z produkcji dało by radę przejść na to stanowisko
    Jojodzodzo

15.10.2021 23:22

Ciekawe czy spojrzą obiektywnie na te ankiety które wypełnialiśmy. CHCEMY PODWYZKI bo to śmiech na sali. Ukraina lepiej zarabia od Polaka z większym stażem. Otworzyć związki zawodowe !
    Wałęsa

21.10.2021 08:44

Chcesz namiar wpisz konfederacja pracy 10 osób i założone
    Wałęsa

21.10.2021 16:09

Napisz do. Konfederacja pracy na face mają profil zapytaj o Pana Wojtka zbierz 10 zaufanych osób i związki założone
    szu

21.10.2021 10:51

smiech na sali za te pieniądze i wieczne trucie(usunięte przez administratora) o noszeniu maseczki.......

19.10.2021 23:39

Malpa

20.10.2021 18:56

Klej uderzył do głowy

Zostaw merytoryczną opinię o York PL Sp. z o.o. sp.k.