York PL

• Biedrusko
  • Rakownia
  • Złotoryjsko

3. Opinie o pracodawcach Bolechowo
  5. Opinie o York PL Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o York PL Bolechowo

Nie przegap nowości o York PL Sp. z o.o. sp.k.!

loguś

13.12.2014 22:02

Odnośnie tej firmy to zarobki spoko jak na tą pracę ,wypić kawę można podzwonić do znajomych trakcie pracy .pod warunkiem,że masz jakiekolwiek układy z mistrzami .Jeśli są do ciebie wrogo nastawieni to długo psychicznie nie wytrzymasz ,będą cię gnębić i ani dyrekcja nie ma na to wpływu .Myślę,że tutaj przydałby się kurs inteligencji przede wszystkim (MSz)myślę,że dyrekcja powinna wyciągać konsekwencję z niektórych sytuacji .Fakt małej produkcji na tej zmianie powinno dać dyrekcji do myślenia

07.12.2014 13:19

(usunięte przez administratora) INNI TAM!!!!!robić się nie chce?zarobki są spoko i gwiazdkowe ok święta będą super a Wy do opieki po zapomogę i do księdza po paczki!robić się nie chce to zawsze będzie żle!

25.11.2014 00:07

tej robot w (usunięte przez administratora) byłeś kopnięty ,co siejesz pierdoły ,może cię wypieprzyli i tak gadasz bo wielu takich było co nic im nie pasi i już ich nie ma.firma jest ok robić trzeba to i zarobić można ,ja na 2 grupie 2500 na rekę to żle ?do tego 680 renciny i jest spoko
    robot

23.11.2014 16:53

Witam,od siebie dodam tyle.Pracowałem w tej firmie a raczej kołchozie firma dno,zero organizacji nowy pracownik musi wszystko sam się dowiadywać, zero jakiejkolwiek pomocy od przełożonych po prostu maja cie w dupie , wymagają od ciebie nie wiadomo co, a od siebie zero.MOBBING na każdym kroku, przerwa śniadaniowa 15 minut z czego 5 na dojście i przyjście z stołówki czyli praktycznie 10 min zostaje.Omijać szerokim łukiem.Produkty wytwarzane typu szczotki, miotły bardzo niskiej jakości,mistrz zmiany kiedyś mi powiedział ze tu nie liczy się jakość tylko ilość, także sami sobie odpowiedzcie co to za firma.
    xxx

17.11.2014 13:31

Mija rok odkąd złapali złodzieja polipropylenu i nic zarząd nie robi sobie z tego a pracownicy niesłusznie ucierpieli.
    ja

06.11.2014 19:10

Gocha Ty juz nie pisz tych glupot...nudzisz sie? to przyjdz na produkcje
    gość

17.10.2014 11:34

A co mają powiedzieć ci zdrowi którzy nagle się rozchorują i wali im się świat? Jeżeli ma się tylko grupę to chyba nie jest się mocno schorowanym a ci co mają rentę pracują 7 godzin mają pół godziny przerwy i mają więcej kasy niż zdrowi to niech się nie wypowiadają. Takim to zawsze będzie źle bo im się wszystko należy.
    mala

16.11.2014 01:42

Co za pierdy wypisujesz o ludziach z grupa takiż mądry to zatrudnia się w normalnym zakładzie nie chronionym
    zbulwersowana

16.10.2014 18:58

dlaczego usuwane są posty niewygodne?pisałam o wstrzymywaniu wypłat faktur za leki,które niewypłacane są już od dawna czyżby komuś to było nie na rękę aby o tym pisać?a przecież pisałam samą prawdę czy tak trudno zrozumieć,że ludzie z grupą są schorowani i muszą przyjmować regularnie leki, na które ich nie stać bo nie są wypłacane zwroty za leki?
    user

24.09.2014 17:35

3 zmiany
    inna

11.09.2014 12:18

ile zmian jest w yourku
    honorowy

11.08.2014 20:06

Prawda jest taka, że ile ludzi, tyle opinii. Tak jak już ktoś wspomniał, pracuje w tym zakładzie ok.500 osób i nie sposób chyba żeby wszyscy byli zadowoleni. Pamiętajcie jednak(głównie dla tych, którzy próbują się zatrudnić) że jest sporo działów w Yorku i na każdym pracują inni ludzie i opinia może być różna. Moim zdaniem zakład ogólnie całkiem ok, tylko ciśnienie jest tam coraz większe, a to tylko psuje atmosferę i samopoczucie pracowników. PS. Je**ć tych, co za plecami sieją ferment.
    materac

17.12.2014 00:32

praca spoko kasa też jako taka ale mistrzowie to cepy zwłaszcza JACHU nic nie wie o robocie a sie wymądrza sam pewnie nie umiał by spakowac dobrze kartonu z miotłami a jescze dostał awans na stanowisko które jest niepotrzebne po prostu kierownik umył sobie rece bo teraz bedzie na biednego janka jak co nie tak pojdzie . ludzie są fałszywi a najwiekszy baran ktory tylko je to gosi ojciec PAWEŁ który mysli ze jest dyrektorem a jest tylko starym cepem. to tyle york = dno jesli ma ktos ambicje

11.08.2014 11:03

dla chcącego nic trudnego
    jola

09.08.2014 16:40

To jest zaklad pracy chronionej,wiec osoby z grupa maja normalne umowy i przysluguje im co dwa lata jakis turnus. Ale i tak nie maja umow na stale chociaz pracuja po 10 lat w tym zakladzie. A tak naprawde to jest dla firmy bardzo oplacalen bo turnusy i za takiego pracownika prawie wszystko finansuje pefron a nie firma. W kazdym innym zakladzie osob cheonionych takie cos jest,a chwala sie tym jak by to york wszystko finansowal...zenada.A co z tymi zdrowymi? Umowy smieciowe co 1.5 roku zmieniany posrednik...jawna kpina!!! (usunięte przez administratora) Mega wyzysk wysokie normy. Zero poszanowania dla pracownika. Zdecydowanie odradzam ta firme za 1700 znajdziesz sobie o wiele lepsza prace niz tu.
    milo

11.08.2014 09:45

gdzie?

Oferty pracy - York PL Sp. z o.o. sp.k.

Specjalista ds. technicznych (ustawiacz wtryskarek) (M/K/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

5000 - 6000 PLN / m

Mechanik / Elektromechanik Utrzymania Ruchu ( K/M/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

6500 - 9000 PLN / m

Jola

08.08.2014 12:57

Weszłam na ta stronę tylko dlatego ,że nie wiedziałam co to za York gdyż byłam na turnusie w Mrzeżynie z pracownikami tej firmy którzy bardzo dobrze mowili o swoim zakładzie pracy.Czytam te opinie i nie wiem kto je pisze ,ludzie których poznałam nie mieli umów śmieciowych i nie narzekali tak jak ci na forum.Pozdrawiam Jola z Wrocławia
    ja

07.08.2014 21:45

Moze i zatrudnia 500 osob ale w ogole nie dba o dobro pracownikow. Umowy smieciowe i grosze dostajesz za bardzo ciezka prace!
    aaa

20.07.2014 22:26

[email protected]

30.06.2014 22:25

wacek

27.11.2014 23:19

Za ile kupiles te rente oslli lbie jakbys byl chory to na produkcji bys dawno juz zdechl dupowlazie
    niewolnik

27.11.2014 23:30

Zaklad ktory placi premia to jest burdel a nie zaklad pracy jedno oszustwo iwyzysk a szczegulnie mistrzowie nieroby zasrane nic nie potrafia tylko patrza sie obijac po kayach i biora duze pieniadze za to ze zyja
    vip

30.06.2014 19:21

żadnego problemu by czasem wyjść wczesniej ,system wczasów rehabilitacyjnych dla tych z grupą,premie miesięczne i teraz duża premia na koniec roku ,jak wyrobimmy norme,ale spoko....

21.06.2014 16:05

li

29.06.2014 20:16

odp.płaca na czas nigdy spóżnienia,fajna załoga,miłe panie w kadrach no i (usunięte przez administratora) się zwolnił!super robotka i niedługo urlopik

16.06.2014 23:36

Super praca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w York PL?

16.06.2014 23:33

Super praca
    smyk

12.06.2014 14:31

Praca jest naprawdę fajna. Polecam
    nelly

20.04.2014 22:15

witam czy tam jest szansa dostania sie na operatora wózków widlowych??
    zaskoczony obojętnością

07.02.2014 20:44

Witam! Zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Struktura firmy (usunięte przez administratora) ogłupiającej presji i notorycznemu niezadowoleniu przełożonego. Wyścig szczurów, mocne nerwy i odporność na stres to atuty w tej firmie. Panowie z gangu trzech myślą, że prowadzą prywatny " folwark "i im wszystko wolno. Szczególnie nie polecam pracy pod rządami (usunięte przez administratora)jesteście mistrzami w niszczeniu ludzi". (usunięte przez administratora)Tacy ludzie nie nadają się na szefów zupełnie, nie potrafią inspirować zespołu (usunięte przez administratora)Jednak (usunięte przez administratora)doceniani są przez zwierzchników, chodzą w blasku chwały i bezkarności. (usunięte przez administratora)Zwykły szeregowy pracownik za takie perfidne i wyrafinowane zachowania (usunięte przez administratora)Szkoda , że chore ambicje i żądza władzy, tudzież pieniądza stają przeciwko logice i zdrowemu rozsądkowi. Nie da się pracować ,tam gdzie dominują układy, kolesiostwo tzn. " rodzina na swoim" .Są panie , które w szczególny sposób są faworyzowane miedzy innymi (usunięte przez administratora) która wybiera sobie osoby do pracy i ma 100% aprobatę mistrza. (usunięte przez administratora) Jeśli macie chwilę i chcielibyście pomóc podaje e – mail: [email protected]
    petera88

03.02.2014 23:00

Bzdury! pracuje w yorku od grudnia 2013 roku i najpierw miała to byc umowa tylko na miesiąc. a po miesiącu dostałem Awans na operatora maszyn. więc mozna tylko trzeba chcieć...
    Irena

21.12.2013 21:08

pracowałam w tej firmie dwa miesiące na tyle dostałam umowę ale z dachu mi kapało na plecy bo deszcz padał zapalenia oskrzeli dostałam umowy nie przedłużyli bo byłam najsłabszym ogniwem jak każdy robol u pana(usunięte przez administratora)na zmianie a małolaty się obijały nie latały z miotłą jak jak kobieta starsza bo maszyna się zepsuła nie pomagały na innych stanowiskach gdzie jest szefostwo?smarkule były przyjęte ze mną i przedłużyliście IM umowę co to jest bo nie rozumiem

Kontakt - York PL Sp. z o.o. sp.k.

POZNAŃSKA 1 62-005 Bolechowo

REGON:630031910

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

FacebookIconLinkedinIconYoutubeIconInstagramIcon
    duda

14.10.2013 09:13

Macie jakies wolne miejsca? ;)
    hmmm

30.09.2013 19:45

pojawiło sie ogłoszenie odnosnie tej firmy wiec prosze o jakies podstawowe informacje: przedstawiciel handlowy - jaka podstawa, jaka premia, czy premia są naprawde wyrabialne czy tylko na papierze, jaka flota, czy mozna uzytkowac weekendami, godziny pracy itp z góry dziekuje za odpowiedz.
    adi

08.12.2013 16:19

w tym zakładzie się również pracuje i wbrew powszechnym opiniom nie wszyscy zajmują się plotami...pracuję tam ponad rok a niewiele mogłabym powiedzieć na temat innych...tak więc proszę nie uogólniać,dobrze ?
    _____

30.07.2013 23:15

To całkiem niezła myśl Ci przyszła do głowy, chyba sunrise Ci się udzielił:) Próbuj, bierz CV i śmigaj do kadr. Z tego co wiem, to przyjęli kilka osób, chyba na okres letni, a później to już nie wiem. Może niech ktoś bardziej ogarnięty w tym temacie Ci podpowie. Chociaż o to może być ciężko, bo jak sama widzisz ludzie w tym zakładzie głównie zajmują się życiem innych. Pozdrawiam
    Suunrise

30.07.2013 22:31

Witajcie. Sa w firmie jeszcze wolne miejsca? Szukam pracy w Bolechowie i od razu pomyslałam o Yorku ;)
    bb

09.06.2013 13:03

NO NIE! co za obczernianie ,zakład normalny,kasa na czas,już tak nie narzekajcie,jak nie podoba się to się ZWOLNIC i na zasiłek przed tv .
    kolejnypracownik

03.06.2013 16:08

Zgodę się w 100% z "niewolnikiem". Mnie nie obchodzi jak jest w innych firmach, lepiej czy gorzej. Pracując wiele lat w tej firmie, człowiek chciałby pracować tu gdzie pracuje za godziwe wynagrodzenie w normalnej, zdrowej i spokojnej atmosferze, robiąc swoje, a niekoniecznie się lenić i ściemniać, a także martwić się że jakiś nieznany nam bliżej łysy gamoń sprawi, że znów pożegnamy się z jednym z nas. Niestety zmiany jakie mają miejsce, nie koniecznie pozytywnie wpływają na samopoczucie i jakość wykonywanych przez nas obowiązków, za co i tak my pracownicy przez to finansowo tracimy.
    2013

06.02.2013 19:30

Koledzy jakie warunki pracy dla PH w tej firmie. Jaka atmosfera pracy i szanse rozwojowe? Jakieś szkolenia dla pracowników? Proszę o rzeczową odpowiedź osób z wiedzą.
    2011

17.01.2013 21:33

Dałbym,bo dziś byłem na rozmowie i dostałem propozycje pracy jako przedstawiciel do spraw marketingu.Może nie jest to wielka praca,ale kasa dobra:)
    anonim33

23.11.2012 19:10

witam...jestem bylym pracownikiem firmy 'york'...pracowalam na wtryskowni. Po wypadku w pracy zwolnili mnie. Zostalam z dlugami i bez pracy.Nikt niechce ze mna rozmawiac,abym spowrotem wrocila do pracy ,tlumacza to tym ,ze prezes niema czasu itp.Maja mnie w dupie i tyle masarka...zachowuja sie jak dzieci...
    tymczasowy

17.08.2012 18:37

Witam, skończyłem przygodę z firmą York. Pracowałem jako pracownik tymczasowy (umowa zlecenie). Pierwsza sprawa - umowa od konkretnego dnia do.. bliżej nieokreślonej przyszłości - zakończenie według \"harmonogramu ustnego\". Po paru tygodniach pracy zostałem wywalony na pierwszym błędzie. Brak ostrzeżenia, nic. Rozumiem że to tylko tymczasowa praca, ale zostałem potraktowany jak niechciany pies, mimo że kadrowa ciągle jęczała że mają za mało rąk do pracy. Błąd mój polegał na oparciu się na wzorze wykonania poprzedniej zmiany. Okazało się że ich cała praca była zrobiona źle, ale że tam pracowali stali pracownicy to pozbyto się mnie. Śmieszny błąd, niepoważna Pani z kontroli jakości i mistrz mający w (za przeproszeniem) w (usunięte przez administratora) ie ostrzeżenia pracowników, że do tak ważnego zlecenia (bo okazało się że jest nader ważne) powinno się przydzielić stałych pracowników. Od siebie NIE POLECAM tej firmy na pracę wakacyjną. Psie pieniądze, psie traktowanie.
    buli

25.02.2012 20:19

ja nie narzekam ,polecam zaklad bdb praca jak praca ,troche głośna,ale zarobki spoko...szefostwo też ok,pozdrawiam niezadowolonych,a z zadowolonymi się niedługo spotkam.
    dzidek

26.12.2011 13:54

dokładnie dostaliśmy pieniądze na święta...i to naprawde w fajnym stylu...osobiście prezes chodził i wręczał wraz z życzeniami...odemnie duży pozytyw dla firmy to było naprawde miłe.
    #1 fan york\'u

06.10.2011 23:19

Co wy ludzie za bzdury wypisujecie ? na naszej zmianie można ze spokojem wypić kawę, zjeść śniadanie... wszystko można ;) Jest wspaniale ! moja najlepsza praca. Mechanicy są super, rozdzielczyni jest super, mistrz i brygadzista są też super, wszystko jest super ;) Tylko ta niska płaca... to jest do dupy ! ... zmiana pana [usunięte przez administratora]

20.08.2011 02:49

firma-zal. kierownicto to jedna wielka rodzina (nic nie warta). ja jako pracownik czuje sie tam jak gowno. Robia z kazdym co chca bez wzgledu na wiek i stan zdrowia. Zero szacunku. Mistrzowka [usunięte przez administratora] ma najwiekszy problem z tym co zamowic do jedzienia, nie raz musialem czekac za karta itd bo panstwo wybieralo sobie menu na obiad...chlopcy z transportu wewnetrznego....rowniez zal. Nic hamy nie robia, trzeba sie prosic zeby ktorys palete odebrał nie mowiac o przywieszieniu pustej. marczyk tylko szuka miejsca dogodnego do pisania sms-ów albo gra na starych wtryskach w ręczna zrobiona ze streczu razem z kubiakiem. Pani [usunięte przez administratora] zamiast zamawiac towar zamawiac smiga tylko na fajke razem z ta rozczochrana...Jedna wielka popelina! I tak dalej mozna wymieniac ale po co?!

Zostaw merytoryczną opinię o York PL Sp. z o.o. sp.k.