Markisol
4 163 6 1

Opinie o Markisol

On

A wie ktoś jak wyglada z atmosfera i warunkami praca na magazynie ? I czy jest zapotrzebowanie tam na ludzi

pracownik
@On 17.01.2019 16:25

jak masz możliwość szukaj innej pracy niepchaj się w tej firmie pracują tylko donośiciele a kierownikowi wydaje się że jest bystry i słucha tłumaczeń nierobów niema jaj

styk

pracuje się dla pieniędzy jak niektórym się uda połączyć z pasją to fajnie ale większość jednak w tym ja ocenia prace przez pryzmat wypłaty i dlatego całkiem nieźle oceniam markisol, przynajmniej dostatecznie

Frits
@styk 15.01.2019 15:24

taka prawda

Pracownica

Markisol powinien pozbyć się " toksycznych" pracowników.Dużą część negatywnych opinii dodała (usunięte przez administratora)

były pracownik
@Pracownica 15.01.2019 20:10

toksyczna to pani jest pracownikom markisolu wydaje się że to ich firma a traktowani jestescie jak zło konieczne patrzycie na innych ludzi a nie na siebie i tylko obgadujecie ale to świadczy tylko o waszej kulturze osobistej jednym słowem (usunięte przez administratora)

Prawownik

Nikt ze zwykłych szarych pracowników nie powie dobrego słowa o tej firmie .Tutaj nie ważne jest jak pracujesz (usunięte przez administratora) jeśli sie dobrze ustawisz przy brygodzistce to pracowac nie bedziesz musiał-a .Premie to jakiś zart niby uznaniowa (usunięte przez administratora)jeszcze gorzej nie znają sie na robocie .Jeden plus że(usunięte przez administratora) przenieśli do siedziby w Wejherowie .A tak to plotki plotki i jeszcze raz plotki .I jeszcze temat autokaru pracowniczego ,jest ale tylko z Wejherowa a ludzie którzy mieszkaja na trasie Lębork -Gościcino to chyba gorszy ,,sort,, bo temat ewentualnego autokaru bardzo szybko jest ucinany . NIE POLECAM PRACA DLA LUDZI O BARZDZO MOCNYCH NERWACH

kuwe
@Prawownik 09.01.2019 23:19

poruszyles kilka ciekawych kwestii, przy ktorych nie moglem sie nie zatrzymac na moment 1. czy aby na pewno praca dla ludzi o silnych nerwach czy ty jestes mietowy ptys 2. plotki - sam pracowniku roku rozsiewasz piszac tu kto komu co w co wklada 3. a jak juz jestesmy na etapie kto w co komu to ciekawe filozoficzne pytanie - czy jesli w sadzisz komus palec w tylek to kto ma palec w tylku nicka powinienes miec filozof XXI w a nie pracownik

kuwe
@Prawownik 09.01.2019 23:19

do filozofii byś sie nadawał w sumie

Były pracownik
@Prawownik 09.01.2019 23:19

Sama prawda co tu jest napisane (usunięte przez administratora) praca bardziej dla kobiet aniżeli dla facetów bo jaki porządny facet mający rodzinę utrzyma ja z tej wypłaty

Obiektywny
@Prawownik 09.01.2019 23:19

Jakby każdy robił to co do niego należy i zrozumiał że jest w pracy a nie w piaskownicy, atmosfera i podejście przełożonych było by pewnie inne. Z tego co widzę panie zainteresowane są wyłącznie zabawą telefonami,które trzymają w szufladach . No i uprzejmię donoszę , jakby to miało wpływ na premię.

Wanda
@Obiektywny 11.01.2019 21:07

Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś pracownikiem Markisol. Jednak nie napisałeś, jak oceniasz stawiane przez firmę warunki zatrudnienia? Czy można liczyć na umowę o pracę i pozapłacowe benefity? Użytkownicy są zapewne ciekawi, jak wygląda praca w tym miejscu, zatem pomóż wyciągnąć im wnioski o niej.

hiphop
@Obiektywny 11.01.2019 21:07

No dokładnie tak. Niby dorośli ludzie, a zachowują się jak za dzieciaka brakuje tylko tupnięcia stopą bo się wszystko należy, a pracodawca jest głupi i ma wszy, po przeczytaniu niektórych komentarzy takie odnoszę wrażenie

w tylku takie cos
@hiphop 14.01.2019 11:20

nie lubie generalizowac ale typowe podejscie młodych, zero wiedzy, a oczekiwania z kosmosu. Wszysttko najlepiej pod nos podlozyc. A na przykladzie ostatnich wydarzen, pije do tego że Owsiak odchodzi był jaki był rózne żeczy mozna by bylo zarzucic ale tez zrobil chlop duzo dobrego, i w koncu chlop rezygnuje i (usunięte przez administratora) zobaczymy a nie sprzety do ratowania dzieciakow bo tak to juz w mentalnosci mamy tylko marudzenie tylko zazdrosc zawisc zadnej wdziecznosci tylko dostac dostac nic dac

były pracownik
@Prawownik 09.01.2019 23:19

zgadzam się plotki to podstawa ludzi z niskim ilorazem inteligencji

zaszokowana

Powiem tak, pracowałam tam bardzo długi czas i nie polecam tam pracy, może i zarobki jakoś dają rade. Ale to co się dzieje tam teraz to katastrofa. Dziwią się że nie mają ludzi do pracy a tych którzy są traktują jak śmieci. Od dobrej koleżanki ( jedynej normalnej jaka tam była) dowiedziałam się że teraz na wzgląd na widzimisie (usunięte przez administratora)pomieszali ludzi między zmianami, nie patrząc na fakt że ktoś nie ma dojazdu albo że ktoś akurat na następny tydzień miał ustalone plany, kolejna sprawa to nocki których miało nie być a jednak dalej się utrzymują. Jedni na nie chodzą a druga powie że nie chce i już na nie idzie. Panie dyrektorze radze się zainteresować swoją firmą bo dzieje się coraz gorzej i za chwile nikt Panu w niej nie zostanie.

olcha
@zaszokowana 04.01.2019 16:50

Powiem tak, mam więcej niż jednego znajomego w pracy więc skoro przed bardzo długi czas zakolegowałaś się z jedna osobą to trochę smutne, a po drugie na prawdę uważasz ze decyzja o reorganizacji podejmuję się przez widzimisie? świetne tłumaczenie jeśli się na czegoś nie rozumie

Cukero

Oprócz oczywiście wypłat, umowy, warunków i atmosfery, które uważam, że są okey, to pasuje mi system dwuzmianowy. Są sprawy do załatwienia rano, ale popołudniu też by człowiek posiedział z rodziną czasami i wtedy wchodzą na pierwszy plan dwie zmiany, bez proszenia, brania wolnego żeby badania zrobić czy coś tylko do ogarnięcia wszystko

loki
@Cukero 26.11.2018 11:45

trzeba sie przyzwyczaic do dwuzmianowki, teraz to bym juz nie chcial na jedna robic ale na trzy tez

Anonymous

Jest ogłoszenie na olx:)

krzychu
@Anonymous 17.11.2018 22:27

sory ze zawracam wam glowe ale nie moge znalesc tej oferty bylbym wdzieczny jakbys podeslal linka

Adrian
@Anonymous 17.11.2018 22:27

Na jakie stanowisko prowadzona jest rekrutacja do Markisol? Zachęcam Ciebie do podzielenia się tą informacją z użytkownikami forum, a także wymaganiami jakie musi spełnić kandydat na nie rekrutujący. Pomożesz swoją wypowiedzią osobom poszukującym pracy w Wejherowie.

anonymus
@Adrian 20.11.2018 20:36

starszy pracownik przygotowania produkcji lub operator maszyn :)

paweł
@anonymus 15.12.2018 19:14

czyli wszystkie dla doświadczonych, a na staż przyjmują?

Romczan
@paweł 19.12.2018 09:57

najlepiej to jakbyś po prostu podszedł osobiście i pogadał, nie ma co gdybać

Pirat

Ja złego słowa na Markisol nie powiem bo byłem w podbramkowej sytuacji nie wnikając w szczegóły było ciężko zatrydniłem się tutaj poszli mi na rękę robie na 3/4 etatu miejsce czyste warnki dobre język by mi wykręciło jakbym z jakieś pretensje miał

flipppi

kontakty z reszta sa tam w miare w porzadku i nie mam nic zlego do powiedzenia na ten temat. PRzychodze do tej pracy i nie mam poczucia, ze zaraz ktos mi zepsuje humor czy cos takiego...to jest serio wazne.

Rajmy
@flipppi 28.08.2018 14:24

noo dokladnie pracuja tu ludzie w roznym wieku, ale raczej idzie sie porozumiec z kazdym. To moge powiedziec ze swojego doswiadczenia.

kwaitek
@Rajmy 04.09.2018 15:25

Generalnie klimat nie jest zly. Zalezy mi na tym zeby sie raczej dogadywac z innymi bo jednak to z ludzmi z pracy sie spedza troche czasu w ciagu dnia.

Lama
@kwaitek 06.09.2018 13:58

Zgadzam się z przedmówcami, przynajmniej z moich doświadczeń przyznaje, że nie miałam problemów ani z ludźmi w pracy ani z przełożonymi. Jasne, że nawet mi się zdarzają gorsze dni, kiedy odburknę, najbardziej oględnie mówiąc jestem markotna;p ale generalnie chwalę sobie atmosferę w markisolu. Warunki pracy też nie odbiegają od oczekiwań także reasumując wszystko to jestem zadowolona

Lolo

Atmosfera koszmarna, ludzie boja sie chorowac juz nie mowiac o chorobach dzieci bo zaraz(usunięte przez administratora) obetnie premie uznaniowa ktora tak na prawde jest czescia wyplaty na jaka sie umawialismy na rozmowie. Nie mozna isc normalne na urlop bo zawsze cos wazniejszego . Jedyny plus to wyplata na czas (wielka laska !) doplata do multisport i autobus pracowniczy. Premia na swieta smiechu warta.. na karpia mie starczy .jak ktos sie zwania nie zatrudnia sie nowych tylko dodaje pracy innym. Nie polecam za atmosfere.

Stich
@Lolo 09.12.2018 18:31

Lolo pracowałaś gdzies wczesniej ? a teraz pomysl ze jestes kierownikiem, nie raz nadstawiasz karku a tu jeden glowa boli drugi ma katar a trzeciej dziecko 1500 raz w miesiacu chpruje. kazdy chcialby na l4 cale zycie za 5 k na miesiac pracowac. Moja corka 30 lat posade ma pensje niezla tez ale nawet chora do pracy idzie bo zle to wyglada a jak juz nie moze z łozka wyjsc to zdalenie pracuje, ma byc zrobione i juz. takie czasy i tak w markisolu nie jest zle

Stil
@Stich 12.12.2018 00:01

Bawi mnie to jak bronicie kierownika nieroba nikt go nie zmusza do bycia kierownikiem skoro nim jest to musi być gotowy na takie sytuacje tak poza tym powinien też mieć zapas załogi na każdą zmianę a nie że jeden zachoruje a drugi odwala za niego robotę i zaraz się zwolni a no nockę masz po 4 stanowiska żal i rozpacz i po co to porównywanie do zarobków 5 koła jak tu ciężko połowę osiągnąć przy dobrych wiatrach z (usunięte przez administratora)

korn
@Stil 12.12.2018 14:46

ciebie tez nikt nie zmusza do pracy w markisolu. Robota ma byc zrobiona, tymbardziej że nie za darmo

Stil
@korn 13.12.2018 15:21

Ja się nie stresuje i jest okej to ktoś biadoli jak ciężko ma kierownik tak nie za darmo dokładnie a 2100 brutto na umowie z biura to jest dla Ciebie jakaś niebotyczna kwota ?

dina

śmiech to mało powiedziane atmosfera do (usunięte przez administratora) brygadzisci zestresowani a najlepsze jest to kliki starych pracownic sie szanuja i obserwują myslą rze to ich firma (usunięte przez administratora) kiła i mogiła

perszing

Jak pracujesz tak masz proste "byla pra"

figar

to idź do biedry, a nie opowiadaj tu pierduł. Ja tam garba nie mam i nic się raczej na to nie zanosi. powiem więcej, nawet zadowolony jestem

Z daleka
@figar 29.11.2018 14:32

Jakich (usunięte przez administratora) ?!Z czego tu być zadowolonym z 2300przy tyraniu ? Może z zatrudniania przez biuro co oszukuje ? Nie wspominając o nockach jedyny plus to to że na łeb nie pada . Myślisz że jak by lo tak super to by ogłoszenia o pracę markisolu wisiało pół roku po Olx ?

Natka
@perszing 28.11.2018 12:37

Multisport autobus pracowniczy wypłata w terminie premia co miesiąc kto ciężko nie pracował ten nie doceni

Z bliska
@Z daleka 29.11.2018 19:32

Haha okej wyplata na czas faktycznie coś dziwnego Boże ludzie wasze myślenie mnie powala niedługo będziecie błagać zebyscie to wy nie musieli płacić za pracę szefowi Multisport tak ciekawe gdzie tego nie dają w dzisiejszych czasach premia tak to się nazywa zamiast dać odrazy normalna stawkę to dostaje się premie uznaniowa oczywiście jest ona po to żeby w razie co każdemu mówić że jak coś zrobisz nie po szefa myśli to masz po premi i o byle (usunięte przez administratora) ci ją zabiorą oki tu się zgodzę autobus pracowniczy o ile ktoś mieszka blisko przystanku

stąd
@Z bliska 02.12.2018 20:52

a teraz powiedz tak szczerze co z tobą nie tak kolego? mam wrazenie ze gowork i blog to dla ciebie to samo wiec w takim razie mozemy rozpoczac terapie, zacznijmy od tego czy a) pracujesz w markisolu b) chcialbys pracowac w markisolu czy c) pracowałes w markisolu

była pr

firma śmiechu warta popracujesz i cie zwolnią bo nie podpisują umowy a kierownik straszy premią zwalniają ludzi po roku pracy i co masz kuroniówka ale przyjmują nowych przez agencje bo taniej strata czasu

studentka

Jak wypadają zmiany? Od której do której

odp
@studentka 19.11.2018 23:02

jeśli chodzi o produkcję to pierwsza od 6-14, druga od 14-22 jest autobus pracowniczy jakby co

dobrzeee

woow! jest i multisport, korzystał juz ktos? Pucowac sie :D

Kai
@dobrzeee 09.11.2018 14:04

Gościu nie poznasz mnie w lecie

franko

orintujecie sie czy nie szukają kogoś do pracy ?

krzychu
@franko 29.10.2018 16:00

dolaczam do pytania gdzie szukac ofert?

mech

Idzie sie dogadac, tylko personalnie a nie wylewajac tutaj żale, stawke kazdy widzi co podpisuje. Ogólnie nie jest źle. Nadgodziny niektorym pasują, a i tak lepsze to niz 4-5brygadowki to jest dopiero dramat

nowy

czytam te wasze wypociny też jestem nowy brygadzistka była ok teraz mam brygadziste też ok robisz swoje masz spokuj praca jak każda co prawda kasa śmieszna

Zbyń

Pozwolę sobie również na wyrażenie opinii. Według mnie pracuje się dobrze, trafiłam na w porządku ludzi, z kierownictwem nie ma zgrzytow, wypłata też jest dla mnie zadawalająca, w razie potrzeby można dogadać się o rozpisanie nadgodzin. Szczerze mogę polecić

były pracownik
@Zbyń 26.10.2018 13:17

czy sposobem na życie są nadgodziny i niedziele

Anonymus

Praca jest spoko warunki nie są złe nie ma co marudzić każdy wie co należy do jego obowiązków. Jak ktoś chce pracować to będzie zadowolony :) brygadzisci są wymagający ale to chyba oczywiste nikt nie przychodzi do pracy po to by leżeć i pachnieć.

gasta

praca ok ale nie pewna przez tą agencje oferują od 2400 do 2800 tego nikt nie zarobił i umowy co miesiąc w skrócie nie warto

Gesik

Chodzi sie do roboty i robi sie swoje. Normalne warunki pracy i nie ma co narzekac. Jakos ludzie tu siedza i robia. Ja sie wdrozylem i nie mialem potem zadnych problemow.

ano

w tej pracy nie da się zarobić warunki ok agencja pracy to ściema ludzie pracujecie na agencje praca dla mało ambitnych za 1600 zł

A

Ja jak tam pracowałam miałam 300 zł premii, ale gdy się zwolniłam a brakowało mi do pełnego miesiąca 5 dni to dostałam 100 zł premii ???????????? A i też byłam zatrudniona przez agencję.

Bazyl

na produkcji to glownie przygotowuje sie mechanizmy sprezynowe do rolet czy pracuje na automatach do rolet. Kazdy wie co ma robic. Generalnie to nie mam co sie czepiac tej pracy.

anonymous

jedna wielka sciema co to za praca pracując dla agencji za śmieszne pieniądze nikt normalny nie będzie tam długo pracował sam fakt że przyjmują ludzi przez cały rok

Rytek
@anonymous 02.10.2018 11:42

Hmm z tego co wiem to duzo ludzi sie jednak tej roboty trzyma..

anonymous
@Rytek 05.10.2018 11:46

bo idzie zima ha

wilko
@anonymous 06.10.2018 08:50

Bo nie marudza na warunki. Pozdro

fot

Calkiem sensowne warunki pracy. Kontakty z innymi w porzadku...Malo kto zdaje sobie sprawe jakie to wazne. Wiadomo, ze tam sie nie idzie lezec i pachniec. no ale podejscie do pracnownika zdecydowanie lepsze niz w mojej poprzedniej pracy.

Ww

Nie chodzi o ciężką pracę, ale o to jak ludzie sam tą traktowani. Zwłaszcza osoby zatrudnione przez agencję pracy są traktowani jak ludzie gorszego sortu. Brygadzistki i prowadzące mają swoich pupilków, które tylko plotkują i donoszą na innych. Nie muszą ciężko pracować. Jeżeli sam bhp-owiec twierdzi, że ludzie z agencji są po to, aby ludziom z markisolu było lżej to coś jest nie tak. I to bardzo. Dodam, że osobom zatrudnionym przez agencję zabronili brać jakiekolwiek dni wolne.

LenaLena
@Ww 18.06.2018 08:54

Jestem zatrudniona przez agencję pracy od pięciu miesięcy i brygadzistka nie odmówiła mi urlopu. Kto Ci tego zabronił? Początki były faktycznie ciężkie, trudno było dogadać się ze starszymi Paniami z poszczególnych działów, które to już pozjadały wszystkie rozumy Markisolu, ale końcowo trafiłam do w porządku babeczek. Grunt to nie dać sobie wejść na głowę.

Andrzejj

Gdzie mozna znalezc jakies informacje o rekrutacji? Pozdrawiam.

isia
@Andrzejj 18.09.2018 15:57

hmm no na internecie pewnie na stronkach typu pracuj.pl, co jakis czas pewnie trzeba sie rozgladac

Poler

Witam wszystkich na forum, ja tez napisze swoje odczucia co do tej firmy. Malo kto zdaje sobie chyba sprawe jak wazne sa dobre relacje w pracy i atmosfera w ogole. Doswiadczenia mam rozne i pamietam czasy jak pracowalem w miejscu gdzie chodzilem jak za kare...w MArkisolu siedze juz jakis czas i wiadomo ze sa lepsze i gorsze dni, ale nie mozna powiedziec, ze czlowiek czuje sie tu wykorzystywany czy ignorowany. raczej mozna sie dogadac w wielu sprawach. Pracuje czlowiek i wie ze nie moze sie obijac to napewno no ale nie czuje jakiejs niepewnosci z tym miejscem.

Dzejki

Mam podobne odczucia jak reszta tu osob. Gdyby cos mi nie pasowalo to bym juz nie pracowal wiec to chyba mowi wszystko.

Zostaw opinię o Markisol - Wejherowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol