TEB Edukacja Sp. z o. o.

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o TEB Edukacja Sp. z o. o.

Opinie o TEB Edukacja Sp. z o. o. Bydgoszcz ul. Dworcowa 71

WebsiteIconTEB Edukacja Sp. z o.o. Centrala Poznań

Nie przegap nowości o TEB Edukacja Sp. z o. o.!

Zainteresowany

21.08.2023 08:37

Czy polecacie technikum teb w Pozaniu kierunek informatyk? Czy dobrze tam uczą? I jaki jest poziom, ktoś coś wie....???????
    Pracowik

06.09.2020 14:42

Pracowałam w kilku TEB w kujawsko - pomorskim. Dyrektorki niekompetentne, myślą tylko o paznokciach, wiedza i wykształcenie u niektórych to sporo poniżej ich stanowiska. Dodatkowo oszukana zostałam na urlopie. Niby go wybrałam w całości a szczerze, to nie wiem skąd mają te informacje. Podrobiono mój podpis. Odeszłam, bo nie chciałam już się denerwować na to całe kumoterstwo. Tam rządzą kobiety i niestety muszę powiedzieć, ze robią wszystko aby kompetentnego mężczyznę na stanowisku wygryźć. Zastanawiające jest to, ze ciągle szukają nowych nauczycieli i wykładowców. To daje wiele do myślenia. Stawka najniższa podzielona na 12 miesięcy. Godzisz się na to, aby w wakacje były wpływy, bo w ciągu roku pracujesz na to i jeszcze Ci ukradną urlop.
    dede

14.06.2023 09:55

wcale tak nie jest że usiadziesz w ostatniej ławce i wszystko ok. Mój syn uczy się , a jakos nie może uzyskać pozytywnych ocen.
    Jestem numerem 4

13.06.2023 10:45

Pracuję jako nauczyciel. Atmosfera jest ok, poziom nauczania zależy od każdego nauczyciela indywidualnie więc trudno tu generalizować. Jedynie stawki są na żenująco niskim poziomie. Miejmy nadzieję że to się zmieni
    Joanna

31.05.2023 10:15

A moje dziecko jest zadowolone, wreszcie normalna szkoła, można się zaliczać zaległości aż do skutku i jest ok
    Ania

14.05.2023 12:17

Dzień dobry, proszę o opinie Technium TEB w Katowicach o profilu informatyka.

18.04.2023 10:52

Czy to jeszcze kierunek technik informatyk czy już ogólnokształcące? Od kiedy płaci się za nie wykonanie usługi? Czy ta szkoła na pewno wydaje świadectwa ukończenia wydane przez MEiN? Czy ktoś z Ministerstwa kontroluje w.w szkoły?
    Michał X

06.04.2023 11:01

Pracowałem z szkole TEB w woj. kuj-pom. Do plusów na pewno można zaliczyć atmosferę w pracy, super ludzi. Dyrekcja bo tak na prawdę jest to sporo osób, więc jedni faktycznie do dogadania i w porządku, inni tylko po to żeby byli (pionki). Największa bolączka to pieniądze, relatywnie niskie niż w innych szkołach. Kompletny brak benefitów, a nawet jeśli są jakieś zdeklarowane przez pracodawcę to ostatecznie okazuje się, że ich nie ma. Premie? Nigdy żadnej nie dostałem. Dlatego zamierzam zakończyć współpracę z najbliższym czasie po informacji i podwyżce, która w tym roku z powodu inflacji powinna być konkretna.
    Ada

03.03.2023 12:32

W 2020 roku zaczęłam szkołę policealną w TEB edukacja w Bydgoszczy na kierunku ortoptystka. (usunięte przez administratora) Powiedziano nam, że zajęcia będą odbywać się w systemie weekendowym od piątku do niedzieli. Już we wrześniu okazało się że zajęcia owszem odbywają się w weekend ale również w różne dni tygodnia np. Czwartek, Środa. Praktyki możliwe tylko w tygodniu od rana do południa. Szkola chyba nie ma pojęcia, że słuchaczami są osoby dorosłe, które pracują i mają pewne zobowiązania. W związku z powyższym do 4 semestru zostały 4 osoby. Ostatni semestr wiązał już się z przygotowywaniem do egzaminu, ale dostałyśmy pismo o zamknięciu kierunku z powodu za małej liczby słuchaczy. Przez 1.5 roku nie było problemu, że są 4 osoby a przy samym końcu jednak problem się pojawił. Kpina! Zamykanie kierunku przed samym końcem! Stracony czas i pieniądze! Nikomu nie polecam tej szkoły!
    Paula

31.03.2023 23:29

Ortoptystka jest kierunkiem dziennym i to, że zajęcia są 5 dni w tygodniu nie jest wymysłem szkoły, tylko jest to ustalone odgórnie przez przepisy. Tak samo praktyki, na każdym kierunku są na tygodniu i liczba godzin też jest ustalona odgórnie, a nie dlatego, że szkoła sobie tak ustaliła. I to w każdej szkole tak jest. Niestety decydując się na naukę w formie dziennej ciężej jest pogodzić pracę z nauką, ale da się to zrobić. Wiem z doświadczenia. Nie wiem dlaczego nikt Wam nie powiedział, że dzienne kierunki mają 5 dni zajęć co tydzień.

03.02.2023 21:21

henia

05.02.2023 07:47

U mnie dokładnie to samo. Tylko poza tym co piszesz to tam nic nie było nauczane.
    Vhg

13.01.2023 11:10

W Krakowie nie można dodzwonić się do sekretariatu szkoły medycznej. Nikt nie odbiera. Na maile też nie odpisuje. Dopiero dzwoniąc na centralne do Poznania uzyskałem informacje. Już na starcie rezygnuje, skoro jest takie ignoranctwo.
    Rysiek

04.02.2023 12:56

Proszę się zatrudnić i wtedy Pan/i zobaczy czy będzie miał/a czas cały dzień siedzieć przy telefonie będąc od wszystkiego, nie raz samemu na cały oddział, najłatwiej jest krytykować nie znając jak to wygląda od drugiej strony, niektórzy myślą, że sekretarki lub sekretarze to nic nie robią i tylko piją kawę, a tak nie jest. Zatrudnianie po rodzinie również jest bzdurą wyssaną z palca :)

21.11.2022 18:12

Centrala - Poznań Potwierdzam, że wręczają wypowiedzenie po powrocie z ciężko przebytego COVID (dodam, że udokumentowanego dwoma dowodami - test oraz zwolnienie lekarskie wraz z opinią lekarza prowadzącego). Oczywiście absurdem jest brak podania powodu wypowiedzenia, ponieważ nie mają obowiązku informować o powodzie w przypadku zatrudnienia na umowę o pracę na czas określony. Powiedziano mi, iż przyczyna jest tajemnicą przedsiębiorstwa. Wolą zainwestować w szkolenie nowego pracownika niż współpracować już z tym przeszkolonym, który nie miał żadnego wpływu na własne zdrowie - Covid i wywiązywał się dobrze ze swoich zadań. Dodam, że przed zachorowaniem przedłużono mi umowę oraz dano podwyżkę bez mojej prośby - ocena mojej pracy w samych superlatywach. Z perspektywy czasu cieszę się, że nie mam już do czynienia z tak nierzetelnym nieszanującym i nielojalnym pracodawcą oraz bezpośrednim przełożonym bez umiejętności zarządzania. Takie zachowanie świadczy jedynie o firmie TEB Edukacja Sp. z o.o. Sami oceńcie Państwo, czy warto w tej firmie pracować.
    lala

20.01.2023 13:29

miałam dokładnie taką samą sytuację. Jakbym czytała o sobie. Z perspektywy czasu cieszę się ogromnie że już tam nie pracuję, ponieważ trafiłam teraz w obecnej pracy na wspaniałego pracodawcę, bogaty pakiet benefitów, na pensję również nie narzekam. Pozdrawiam Panie Dyrektorki, mam nadzieję że nadal chodzą na paznokcie w godzinach pracy haha, parodia
    Nie polecam pracy

27.11.2022 22:29

Jeśli ktoś zastanawia się nad pracą w sekretariacie tej szkoły, to bardzo, ale to bardzo odradzam. Dyrekcja ma swoich ulubieńców, widać z kim trzyma się lepiej, a kto jest odsunięty na margines. Informację o nieprzedłużeniu umowy dostałam na dwa dni przed jej końcem, oczywiście nie zabrakło "dasz sobie radę" i "wystawię ci referencje", które w praktyce nie przyniosły mi żadnej nowej pracy w biurze czy sekretariacie. Z perspektywy czasu cieszę się, że już tam nie pracuję. Nie raz i nie dwa wychodziłam z pracy z płaczem, współpracownice obgadywały wszystkim wszystkich i donosiły dyrekcji o naszych prywatnych rozmowach, a potem wyciągały rękę na zgodę, "trzymając za plecami nóż". Nauczyciele to święte krowy, którzy nawet ryzy papieru nie wyjmą z drukarki, trzeba im wszystko podać, bo to prywatna szkoła, masz obowiązek lizać buty, a w zamian za to ci nauczyciele doniosą na ciebie do dyrekcji, bo według nich odezwałeś się do nich nie takim tonem jak trzeba. Niesamowicie toksyczna firma, w której niby cię wspierają, ale po czasie okazuje się, że jesteś pierwszy do wywalenia. Przez kilka miesięcy miałam na głowie obowiązki dwóch osób, swoje i koleżanki, która była na zwolnieniu. Płakałam po kątach z bezsilności. Jeśli choć trochę zależy wam na zdrowiu psychicznym, to naprawdę zastanówcie się dwa razy nad złożeniem cv do tej firmy.
    lala

20.01.2023 13:25

pewnie Rzeszów...to wszystko wyjaśnia. Tam żadna z osób w sekretariacie nie zagrzała dłużej miejsca.

30.05.2021 20:49

absolwent z Bydgoszczy

08.06.2021 13:24

Ja uczyłam się w TEB edukacja w Bydgoszczy i uważam, że mimo pandemii zostałam doskonale przygotowana do egzaminu i zawodu, który świadomie wybrałam. Mam wrażenie czytając wpisy i komentarze, że niektórzy to z przypadku się tu znaleźli. Cała moja grupa zdała egzamin a zajęcia odbywały się planowo. Atmosfera była tak przyjazna, że zastanawiamy się nad rozpoczęciem kolejnego pokrewnego kierunku.
    set

04.12.2022 06:08

Dokładnie bardzo podobne doświadczenia.
    Anna

30.11.2022 11:23

Pracodawca skorzystał z przysługującego mu prawa rozwiązania umowy. Zrozumiałe jest niezadowolenie ze strony pracownika, jednak podjęcie takiej decyzji zawsze poprzedzone jest wnikliwą analizą sytuacji.

05.05.2022 17:26

01.08.2022 08:36

Dokładamy wszelkich starań, aby warunki umowy były przejrzyste. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości lub uwag merytorycznych jesteśmy do dyspozycji i zapraszamy do kontaktu z sekretariatem lub poprzez adres e-mail: [email protected]
    Kk

23.11.2022 09:48

Mam taka samą sytuacje i nie wiem jak to rozwiązać.

18.11.2022 16:41

Jak długo trwa rekrutacja na stanowisko w sekretariacie? Po jakim czasie od wysłania CV firma się odzywa?
    Mn

18.11.2022 18:31

Ja na odzew czekałam ok. 2 tyg. Potem na decyzje czy zostanę przyjęta chyba ze 3 tygodnie.
    Kandytat

18.11.2022 18:51

Bardzo dziękuję za odpowiedź :) finalnie udało się dostać pracę? Czy praca jest mocno wymagająca?
    No cóż...

15.08.2022 20:04

Miałam wątpliwą przyjemność pracować w Technikum TEB w Bydgoszczy. Zacznę od początku: umowy o pracę są ustalane indywidualnie, bez względu na stopień awansu. Kogo "góra" bardziej lubi, temu dam więcej. Niestety, tak jest ze stawką godzinową jak i z dodatkami, które podobno uzależnione są od ilości uczących uczniów z orzeczeniami. Plan lekcji zmienia się jak w kalejdoskopie - raz w miesiącu jak nie częściej. Rozumiem okres praktyk, kiedy zmniejsza się liczba klas i gdy odchodzą klasy maturalne. Pracownie: ostatnimi czasy nie było czegoś takiego, ponieważ w większości to nauczyciele przechodzili z sali do sali, a uczniowie pozostawali w tych samych salach przez większość dnia, zazwyczaj zajęcia, w których potrzebne były komputery odbywały się w pracowniach informatycznych, chociaż też nie zawsze. Dyrekcja... ta kwestia pozostawia wiele do życzenia. Panie, które zarządzają szkołą nie szanują pracowników szkoły. Ciągłe pretensje, niedomówienia, nakazy, pomówienia, natomiast empatii brak. Rzadko mówią coś wprost, większości można dowiedzieć się od kogoś innego. Obowiązków dla nauczycieli coraz więcej, a szacunku wręcz przeciwnie. Panie dyrektor dają do zrozumienia, że nauczyciele w ich szkole nie robią nic, natomiast to one są filarem i mają ręce pełne roboty. W sytuacji, gdy do kuratorium wpływa skarga od ucznia bądź rodzica od razu zaczyna się "trząśnięcie portkami". Często mówiono nam, że najważniejsze są zdane egzaminy zawodowe i maturalne. Interesuje ich tylko to, że co najmniej 75% uczniów ma zdać egzamin zawodowy. Do pracy w Tebie przychodziłam wieczne zdenerwowana, przerażona i nie była to wina uczniów. Niejednokrotnie spotykałam się z opinią wśród uczniów, że "Pani dyrektor jest niemiła, niesympatyczna, boję się jej". Podsumowując: żal mi w tym wszystkim dzieciaków, które naprawdę chcą się czegoś w tej szkole nauczyć, a zamiast tego co chwilę mają zmianę nauczycieli, wychowawców, przez co ciągle muszą zaczynać od początku. Ja natomiast wreszcie czuję się uwolniona od ciągłych nerwów i stresów.
    były_pracownik

27.09.2022 00:35

To zależy tylko od tego, jak szybko są w stanie wymienić Cię na kogoś innego... I nie mówię tu o kwalifikacjach lub umiejętnościach, bo to mało ważne. Jeśli chodzi o podwyżki, to często jest to 1 lub 2zł podwyżki na godzinie rocznie, ale to i tak zależy od jakiej kwoty wychodzisz

12.11.2022 12:07

Dla tych zszarganych nerwów nie warto

30.03.2022 12:34

Hej czy opłaca mi się iść na tehnika informatyka i esport? Bo myśle o katowicach lecz opinie mnie troche zniehęcają. Prosiłbym o najszybszą odpowiedź.
    Katalina

28.10.2022 10:59

Bez elementarnej wiedzy z zakresu ortografii trudno Ci będzie ukończyć szkołę średnią. Może warto nad tym popracować, żeby później oszczędzić sobie rozczarowań?

15.12.2021 14:15

anka

26.10.2022 10:58

Nauka jest bezpłatna jeśli chodzi się przynajmniej na połowę zajęć w miesiącu. Trzeba spełniać frekwencję. Jasno jest to w umowie zapisane.
    En

26.10.2022 15:32

Tak, w szkołach dla dorosłych nie są uwzględniane zwolnienia lekarskie.

28.09.2022 08:00

Abs

28.09.2022 17:23

W umowie wszystko jest napisane, wystarczy przeczytać, jest jasno napisane w jaki sposób można zrezygnować i nie ma tam wzmianki o rezygnacji telefonicznej. Rezygnacje zawsze składa się pisemnie, niezależnie od tego czy rezygnuje Pani ze szkoły, czy z pracy czy umowy np. o telewizje. Przy podpisywaniu wszystko jest tłumaczone, żadne koszty nie są ukrywane. Wystarczy słuchać i czytać umowy, ale ludzie teraz mają z tym problem i potem zganiają na szkołę. Jeżeli chciała Pani przeczytać statut to zawsze można poprosić o jego pokazanie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TEB Edukacja Sp. z o. o.?

Kontakt - TEB Edukacja Sp. z o. o.

ul. Dworcowa 71 85-009 Bydgoszcz

TEB Edukacja Sp. z o.o. Centrala Poznań

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Gość

05.09.2022 23:16

Co możecie powiedzieć o szkole w Szczecinie?
    @leksandra

30.08.2022 16:11

Czesc , polecacie szkole Teb Edukacja w Lublinie? Czy da się pogodzić i pracę i naukę ? Jakie kierunki są najlepsze ?
    @leksandra

26.08.2022 12:23

Czesc , jak ogólnie przeprowadzana jest nauka w szkołach ten edukacja? Czy warto iść na kierunek online oczywiście płatny ? Czy nie robią problemu jeśli ktoś się uczy i pracuje?

21.08.2022 11:20

Czy polecacie kierunek Ziołolecznictwo w Gdańsku?
    SwojeWiem

18.02.2020 06:42

System wynagrodzeń niejasny i bardzo nierówny. W oddziałach są kumoterstwa. Namawianie o kogo błędach odnosimy A kogo zamiatamy pod dywan. Brak możliwości awansu. Nie chcą dawać podwyżek za to obowiązków już tak. Co chwile bezsensowne szkolenia. Dużo pracy głównie sprzedażowej bo za to ciśnie dyrektor i centrala. A cała robota papierową i w systemach to masz zrobić. Najlepiej w domu. Nie polecam. Ale co kto lubi.
    były pracownik

16.05.2022 14:27

Stawki są różne - od 25zł/ godzinę do 100 i pewnie nawet ponad. Wszystko zależy od tego, jak bardzo nie mogą znaleźć nauczyciela danego przedmiotu i ile ktoś jest w stanie wywalczyć. Nawet nauczyciele jednego przedmiotu potrafią mieć stawki np 30, 45 i 70 za godzinę. Tylko pensję liczoną miałem za wypracowane godziny (dodatkowe zastępstwa kreatywnie sumowane są do puli godzin w rozliczaniu jak na umowie zlecenie). Czyli np. rocznie wyrobiłem np. 600 godzin - pensja to 600x27zł = 16 200zł rocznie, czyli 16 200 : 12 = 1350 brutto(!). Oczywiście nie ma nic za urlop. Na socjalne dodatki też nie ma co liczyć. A egzaminy, zebrania, dyżury, rady i cała praca w domu oczywiście gratis. Polecam pracę, tylko gdy jesteś bogaty i chcesz iść do pracy zabić czas
    były pracownik

20.05.2022 15:35

Tak dla wyjaśnienia - około 600 godzin rocznie wyrabia na pełnym etacie nauczyciel (18 godzin w tygodniu). Więc pensja podana wcześniej przeze mnie jest pensją za taki sam etat, jak w szkole państwowej
    Znając temat

10.03.2022 12:45

Kiedyś tam byłem na moment krótki uczniem tejże szkoły. To był oddział w jednym z miast w województwie Mazowieckim. Nauczycielka tam prowadząca zajęcia jak coś mnie nie wychodziło, źle coś robiłem krytykowała wręcz poniżała i obrażała mnie przy całej grupie. No a jeszcze do tego jedna z uczennic tam jej wtórowała i żeby się podlizać też robiła docinki. Co do poziomu nie będę bardzo komentował bo byłem tam krótko i na moment. Ale tam dałem sobie spokój po tej sytuacji, jak osoba prowadząca zajęcia na lekcji czepia się ucznia. Robi ostre docinki wręcz takie że to jest przegięcie. Nie liczy się tylko tam pozwala sobie przechodzi samą siebie. Dałem sobie spokój od razu bo jak mnie ma jakaś jeszcze młoda uczennica jechać po mnie by tej prowadzącej zajęcia sprawiać przyjemność to było chore. No od razu na drugi dzień po zajęciach zrezygnowałem z tego. Potem dowiedziałem się że ta osoba już tam nie pracuje i nie prowadzi zajęć. Pamiętam że osoby z sekretariatu mnie namawiały żeby zapisać się na inny kierunek. Nie chciałem jednak, tamta prowadząca zajęcia wiedziałem gdzie prowadzi w jakiejś innej szkole zajęcia. To było podłe że przy całej grupie wyżywała się nade mną i traktowała bardzo pogardliwie. Innej osobie też robiła ostre docinki z grupy. Nie wiem jak tam jest na innych kierunkach czy też tak ostro jadą po uczniach. Ja tam dostałem tak że od razu mnie się odechciało tam chodzić na zajęcia.Wybrałem inną podobną szkołę policealne technika, sprawę zachowania tej pani prowadzącej zajęcia oczywiście przedstawiłem w sekretariacie szkoły . Na pewno dyrekcja i sekretariat chcieli bym wrócił i mógł u nich kontynuować naukę nie wiem może na tym samym kierunku co byłem? Jednak już poszedłem do innej szkoły. Tak więc na pewno dyrekcja szkoły dba o to by tam uczniowie nie byli poniżani na zajęciach lub tam krytykowani. Na pewno pani tam co nadużyła swoich praw pożegnali się z nią. Nie powinno być tak by jeszcze grupa uczniów w tym brała udział. W mojej sytuacji to była jedna osoba która być może chciała to zrobić celowo, dlatego powiedziałem w czym rzecz i nie chciałem już przypisywać się na inny kierunek.
    new

03.03.2022 22:31

Witam jest ktos może na kierunku Technik Fotografii? jak tak to jak to wygląda czy jest git
    new

03.03.2022 22:33

chodzi o szkole w Toruniu jak cos
    Barbara kwarc

21.02.2022 15:05

Top 1
    Uczeń bielsko

26.01.2022 16:04

Czy są jakieś opinie o sterylizacji medycznej i dlaczego w jednym i drugim semestrze trzeba odbyć praktyki czy raz nie wystarczy ?

06.09.2021 11:43

Teb Edukacja Toruń kierunek TATUAŻU.Jako że jestem po ukończonym kursie tatuażysty chce podzielić się swoją opinią. Przede wszystkim moja opinia będzie obiektywna, w mojej wypowiedzi będą plusy i minusy tego kursu. Harmonogram zajęć pomimo pandemii przebiegał sprawnie. Kontakt z sekretariatem również na dobrym poziomie . Jednak cała reszta zajęć odbywała się na niskim poziomie. Zajęcia teoretyczne odbywały się w zwykłej sali i tu nie mam zastrzeżeń ale już zajęcia praktyczne nie miały przystosowanej sali pod kierunek tatuażysty. Każdy zjazd i pierwsze godziny zajęć marnowane były na przystosowanie sali do zajęć gdzie ciężko było zachować podstawy higieny . Zdarzały się sytuacje braku akcesoriów a zwłaszcza pod koniec kursu. Kadra nauczania była sympatyczna ale można było odczuć niewystarczająca wiedzę . Nauczyciel nie był zawodowym tatuażystą co nieraz można było odczuć brak umiejętności .Zdarzały się problemy z przekazaniem wiedzy , ale mimo wszystko nie można zarzucic braku starań. Grupa około 15 osób okazała się zbyt liczna i ciężka do ogarnięcia przez jednego nauczyciela .Podsumowując kurs w tej cenie powinien cechować się bardziej profesjonalnym podejściem oraz przekazać swoim słuchacza niezbędną wiedzie czego tu niestety brakowało
    Agnes

04.01.2022 23:16

15 osób trudne do ogarnięcia - chyba kpisz ? To co ma powiedzieć nauczyciel w szkole publicznej z 30 osobami + roszczeniowi rodzice na karku :-(

24.10.2020 10:15

Ewa

27.04.2021 21:00

Właśnie, idź do żaka, tam zajęcia w planie do 18 a o 10 już nie ma mowy o zajęciach. Niczego się nie nauczysz. Dyrektorzy to osoby bez studiów wiec jak oczekiwać czegoś dobrego
    Gaga

17.12.2021 14:34

Nie narzekaj chyba nie byłaś w Cosinusie tam jest jeszcze gorzej tam nic nie wiadomo wszyscy Cie mają gdzieś i niczego się nie nauczysz
    ALEKSANDRA

29.11.2021 15:52

SZKOŁA MA WIELE KURSÓW POLECAM
    Lilka

20.11.2021 23:41

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o pracy w sekretariacie? Mam szansę zacząć pracę jednak przeraża mnie komunikacja w firmie, obiecywali odezwać się w ciągu 2 dni z odpowiedzią- czekałam 3 tygodnie, potem kolejne 3 tygodnie na skierowanie na badania. Zero informacji jak ma wyglądać praca, grafik, szkolenie. Zastanawiam się czy nie zrezygnować, bo jak już na początku jest taka organizacja to co będzie potem?
    Możliwe że przyszły uczeń

07.10.2021 20:22

Czy może ktoś coś powiedzieć o TEB Olsztyn? Czy polecacie kierunek fotograficzny?
    Nauczyciel

13.03.2020 18:53

Pracownie dobrze wyposażone, ale płace w stosunku do szkół publicznych o połowę mniejsze (35zł brutto/1godzinę). Ogólna atmosfera jest dobra, młodzież sympatyczna
    Nauczycielka

19.08.2021 14:31

To tam nie ma umowy o pracę?, nie idą zgodnie ze stopniem awansu zawodowego, skoro ucza dziennie też?
    Nauczyciel

08.09.2021 18:19

A gdzie jest napisane że nie ma umów. W w żaku umowa o pracę to 1/168 etatu - jeden wielki żart. Już pomijam czy jest to w ogóle dozwolone. W TEB nauczyciele maja normalne umowy o pracę, przy czym istnieje możliwość zrobienia awansu zawodowego.
    Aleksandra

04.09.2021 12:44

Ta szkoła to jakiś dramat, kilka lat temu byłam w tutajszym TEB technikum - okazało się dramatem po pewnym czasie i po skończeniu liceum zapisałam się na zajęcia do szkoły policealnej TEB i to jest dramat... Plany lekcji na stronie całkiem inne, dodzwonić się tam o informacje to cud.Ostatnio byłam trzy godziny na linii ludzie ile można czekać??????? Czy tam serio nikt nie siedzi??? Baby tłumaczą że mają masę ludzi, ale gdy tam przyszłam nie było nikogo przez długi czas, dramat. Technikum to szkoda słów ale to policealne to całkowicie, jeszcze nie oddali mi 300 zł które są winni od technikum (kilka lat) tragedia, bardzo nie polecam, szkooda czasu oraz nerwów. :-))
    Ala

17.06.2021 19:25

Szkołę skończyłam w czerwcu zeszłego roku o specjalności opiekun medyczny gdyby nie pomoc moich koleżanek i kolegów oraz pracowników szkoły niewiem czy dałabym radę gdyż jestem najstarszą absolwentķa szkoły udalo mi się skonczyc z czego jestem dumna dziękuję za wszystko i pozdrawiam

08.04.2021 11:14

Jakie wartości są cenione w Niepubliczna Policealna Szkoła TEB Edukacja?
    Absolwent

09.05.2021 22:07

Zdecydowanie jakość! Zajęcia są ciekawe, a nauczyciele zaangażowani. Egzamin zawodowy zdany za pierwszym podejściem. Polecam!

02.05.2021 22:28

09.05.2021 22:01

Bzdura! Skąd taka opinia ? Uczęszczałam do szkoły ŻAK oraz Cosinus i zdecydowanie TEB wypada w tej klasyfikacji najlepiej. Być może to jednorazowy przypadek. TEB jako jedyna szkoła oferuje darmowy pakiet Office jak również dostęp do wirtualnej biblioteki, co dal pozostałych szkół jest nieosiągalne.
    oskar R

05.03.2021 09:17

Nie mam opini o tej szkole nawet tam nie chodzę

Zostaw merytoryczną opinię o TEB Edukacja Sp. z o. o.