4.1/5

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o TEB Edukacja Sp. z o. o.

Opinie o TEB Edukacja Sp. z o. o. Bydgoszcz ul. Dworcowa 71

WebsiteIconTEB Edukacja Sp. z o.o. Centrala Poznań

Nie przegap nowości o TEB Edukacja Sp. z o. o.!

18.06.2024 08:56

TEB Edukacja sp. z o.o. prowadzi oddziały w 46 miastach w Polsce i oferuje kształcenie w szkołach policealnych, medycznych, technikach, liceach ogólnokształcących dla młodzieży i dorosłych, a także w formie kursów i szkoleń oraz kwalifikacyjnych kursów zawodowych.

Zatrudniamy ponad 4000 pracowników w całej Polsce.

Portal GoWork jest dla nas miejscem zrzeszającym naszych pracowników oraz kandydatów do pracy w TEB Edukacja. Chcemy tworzyć przestrzeń do wymiany opinii i wspólnej merytorycznej dyskusji dla zatrudnionych i kandydatów. Wpisy dotyczące innych niż wymienione tematów podlegają moderacji przez administratorów konta TEB Edukacja w serwisie GoWork i nie zostaną publikowane.
    masakra

16.11.2025 00:02

Po pierwsze jestem rodzicem ucznia tej szkoły i nie podoba mi się to, co się dzieje. Po drugie twierdzenie, że moja opinia jest jednostronna i służy wyłącznie zdyskredytowaniu szkoły jest nieuzasadnione, ponieważ jeśli coś mi się nie podoba jako rodzicowi, który płaci czesne i obserwuje problemy z brakiem nauczycieli, ogromną rotacją kadry i trudnościami organizacyjnymi, to naturalne, że o tym napiszę. Moim celem nie jest oczernienie szkoły, tylko pokazanie rzeczywistości co w tym przypadku może wyglądać jako próba dyskredytacji, gdyż poziom jest niski, ale również moim celem jest odradzenie przyszłym rodzicom, którzy chcieliby w tej szkole umieścić swoje dziecko, że nie polecam tej placówki. Po trzecie w poprzednim roku szkolnym odbywały się egzaminy zawodowe i z informacji, które uzyskałam od innych rodziców, wyniki były tragiczne, bardzo mało osób zdało egzamin. Szkoła do tej pory nie podała żadnych oficjalnych danych. Wygląda na to, że specjalnie tego nie zrobiono, aby nie wyszło, że wyniki są niskie. Trzeba też podkreślić, że nie jest dziwne, że wyniki były średnie, skoro w oddziale warszawskim już dwa razy zmieniano nauczycieli programowania a jeden odszedł chwilę przed egzaminami zostawiając dzieci co dużo mówi. W tym roku szkolnym zajęcia z programowania w ogóle nie odbywały się do pierwszej połowy października. Domagamy się publikacji oficjalnych wyników egzaminów, ponieważ dziwne jest, że szkoła ich nie podaje, co budzi podejrzenia i pokazuje brak przejrzystości w funkcjonowaniu placówki. Po czwarte w szkole jest ogromna rotacja nauczycieli, co utrudnia ciągłość nauki i stabilność zajęć, a dyrektorzy w oddziale warszawskim zmieniali się dwa razy, co sprawia, że organizacja szkoły jest kompletnie chaotyczna. Plan zajęć dopiero pojawił się w pierwszej połowie listopada i dopiero teraz wiadomo, że będzie obowiązywał do końca semestru, co samo mówi o problemach organizacyjnych szkoły. Po piąte dzieci nie mają zainstalowanych potrzebnych aplikacji na komputerach, w tych bardzoo nowoczesnych salach, więc nie mogą pracować na lekcjach, a już jest listopad. Szkoła od samego początku powtarza ten sam wierszyk, że takie problemy organizacyjne są normalne i występują w każdej szkole, tylko w innych szkołach nie płaci się czesnego, co jest kompletnie absurdalne i nieprzekonujące. Po szóste wpis Łukasza wygląda jakby był pisany przez pracownika tej korporacji, który próbuje chronić wizerunek placówki, co pokazuje, że szkoła działa głównie jako firma nastawiona na zysk, a nie jako miejsce dbające o edukację uczniów. Zwrócenie uwagi na mój nick zamiast na treść mojej opinii pokazuje klasę i jasno wskazuje, że jego próba odwrócenia uwagi nie jest związana z faktami ani problemami, o których piszę, tylko ma na celu zdyskredytowanie mnie i mojej opinii. A ty Łukaszu, kim jesteś w tej sytuacji, pracownikiem tej korporacji czy kim? Bo ja jestem rodzicem ucznia i obserwuję realne problemy. Po siódme nie podaję pełnego imienia, nazwiska, adresu, wieku ani płci, ponieważ wyrażenie opinii nie wymaga ujawniania danych osobowych, co czyni Twój zarzut absurdalnym i śmiesznym. Po ósme fakt, że opinia jest anonimowa, nie oznacza, że nie jest prawdziwa i rzetelna. Każdy rodzic, który ma dzieci w tej szkole, widzi te problemy, a gdyby placówka naprawdę funkcjonowała dobrze, ludzie nie czuliby potrzeby ich nagłaśniania. Po dziewiąte zachęcam innych rodziców z tej szkoły i całej tej ogromnej korporacji, gdzie ich dzieci uczęszczają, aby sami podzielili się swoją opinią i opisali, co naprawdę dzieje się w placówkach, bo tylko w ten sposób można pokazać prawdziwy obraz sytuacji. Po dziesiąte mam nadzieję, że teraz odpowiedziałam już konkretnie, podałam fakty i że jesteś w stanie zaakceptować tę opinię jako rzetelny opis sytuacji. Pozdrawiam ;)
    masakra

16.11.2025 00:44

Nie wiem czemu poprzednia opinia odpowiadająca użytkownikowi o nicku Łukasz się nie zamieściła. Poniżej zamieszczam jeszcze raz. Po pierwsze jestem rodzicem ucznia tej szkoły i nie podoba mi się to, co się dzieje. Po drugie twierdzenie, że moja opinia jest jednostronna i służy wyłącznie zdyskredytowaniu szkoły jest nieuzasadnione, ponieważ jeśli coś mi się nie podoba jako rodzicowi, który płaci czesne i obserwuje problemy z brakiem nauczycieli, ogromną rotacją kadry i trudnościami organizacyjnymi, to naturalne, że o tym napiszę. Moim celem nie jest oczernienie szkoły, tylko opisanie rzeczywistości w tym przypadku może wyglądać to jako próba zdyskredytowania szkoły, gdyż poziom jej jest niski ale również odradzenie rodzicom definitywnie, posłania swoich dzieci do tej placówki. Po trzecie w poprzednim roku szkolnym odbywały się egzaminy zawodowe i z informacji, które uzyskałam od innych rodziców, wyniki były tragiczne, bardzo mało osób zdało egzamin. Szkoła do tej pory nie podała żadnych oficjalnych danych. Wygląda na to, że specjalnie tego nie zrobiono, aby nie wyszło na jaw, że wyniki są niskie. Trzeba też podkreślić, że nie jest to dziwne, że wyniki były niskie, skoro w oddziale warszawskim już dwa razy zmieniano nauczycieli programowania, a tuż przed egzaminem, nauczyciel zostawił dzieci. W tym roku szkolnym zajęcia z programowania w ogóle nie odbywały się do pierwszej połowy października. Domagamy się publikacji oficjalnych wyników, ponieważ dziwne jest to, że szkoła ich nie podaje, co budzi podejrzenia i pokazuje brak przejrzystości w funkcjonowaniu placówki. Po czwarte w szkole jest ogromna rotacja nauczycieli, co utrudnia ciągłość nauki i stabilność zajęć, a dyrektorzy w oddziale warszawskim zmieniali się dwa razy, co sprawia, że organizacja szkoły jest kompletnie chaotyczna. Plan zajęć dopiero pojawił się w pierwszej połowie listopada i dopiero teraz wiadomo, że będzie obowiązywał do końca semestru, co samo w sobie mówi o problemach organizacyjnych szkoły. Po piąte dzieci nie mają zainstalowanych potrzebnych aplikacji na komputerach, więc nie mogą pracować na lekcjach, w tych bardzoooo nowoczesnych salach, jak to szkoła lubi podkreślać, a już jest listopad. Szkoła od samego początku powtarza ten sam wierszyk, że takie problemy organizacyjne są normalne i występują w każdej szkole, tylko w innych szkołach nie płaci się czesnego, co jest kompletnie absurdalne i nieprzekonujące. Po szóste wpis Łukasza wygląda jakby był pisany przez pracownika tej korporacji, który próbuje chronić wizerunek placówki, co pokazuje, że szkoła działa głównie jako firma nastawiona na zysk, a nie jako miejsce dbające o edukację uczniów. Zwrócenie uwagi na mój nick zamiast na treść mojej opinii pokazuje klasę i jasno wskazuje, że jego próba odwrócenia uwagi nie jest związana z faktami ani problemami, o których piszę, tylko ma na celu zdyskredytowanie mnie i mojej opinii. A ty Łukaszu, kim jesteś w tej sytuacji, pracownikiem tej korporacji czy kim? Bo ja jestem rodzicem ucznia i obserwuję realne problemy. Po siódme nie podaję pełnego imienia, nazwiska, adresu, wieku ani płci, ponieważ wyrażenie opinii nie wymaga ujawniania danych osobowych, co czyni Twój zarzut absurdalnym. Po ósme fakt, że opinia jest anonimowa, nie oznacza, że nie jest prawdziwa i rzetelna. Każdy rodzic, który ma dzieci w tej szkole, widzi te problemy, a gdyby placówka naprawdę funkcjonowała dobrze, ludzie nie czuliby potrzeby ich nagłaśniania. Po dziewiąte zachęcam innych rodziców z tej szkoły i całej tej ogromnej korporacji, gdzie ich dzieci uczęszczają, aby sami podzielili się swoją opinią i opisali, co naprawdę dzieje się w innych placówkach, bo tylko w ten sposób można pokazać prawdziwy obraz sytuacji. Po dziesiąte mam nadzieję, że teraz odpowiedziałam już konkretnie, podałam fakty i że jesteś w stanie zaakceptować tę opinię jako rzetelny opis sytuacji. Pozdrawiam ;)

Kurdesa

22.06.2026 09:40

Nie polecam Teb edukacja w Gorzowie wielkopolskim chciałem się przenieś mojemu tacie napluto w twarz nauczyciele dramatycni wychowawca miał na to wylane brak szacunku empatii,wsparcia psychologię w Gorzowie wielkopolskim to identycznie drugi cezib i jakąś jedna wielka kpina toalety totalny syf nauczyciele to jakaś kpina brak jakiejkolwiek pomocy

18.06.2026 15:45

Chciała bym wyrazić opinię o pracy w teb.edukacjia Piotrków trybunalski. Warunki tam panujące były bardzo niedobre na każdym kroku panie z sekretariatu wyzywały śmialy cały czas coś było źle...A i o ośrodki czystości przeznaczone na sprzątanie szkolny trzeba się prości.... Czas letni nawet wody do picia dla pani sprzątających. się nie nalezalo. Sobota niedziela pracowało się za tą samą stawkę co w tygodniu. Chciałabym się spytać czy cukier herbata w innych szkołach też trzeba sobie osobiście kupować czy należy się pracownikowi. Sekretariat miał wszystko ciasteczka cukiereczki A my mogliśmy tylko sobie popatrzeć i wyrzucać jak już się nie nadawało do spożycia nie wiem jak teraz czy się coś zmieniło albo ale prawdopodobnie ciągle jest tak samo. Musiałam się stamtąd sama zwolnić nie bo nie mogłam wytrzymać tego mobbingu na moją osobę aby tam pracować trzeba naprawdę mieć siłę i nerwy ze stali mógłby ktoś kiedyś odwiedzić i sprawdzić jak teraz toczy się w praca w tebie edukacja Piotrków
    Zainteresowana

09.12.2025 22:53

Czy jest tutaj ktoś, kto może się wypowiedzieć na temat Liceum Teb w Poznaniu oraz w Gnieźnie? Niepokojące są wszystkie opinie, a syn jest mocno zainteresowany wyborem którejś z tych placówek. Nie chcę opinii ulotkowej pracownika szkoły tylko może jest tutaj jakiś rodzic albo uczeń? Czy jest stała kadra czy rotacja? Czy są realizowane założenia, profile? Czy nie ma stalkingu wśród uczniów? Czy jest rzetelna, fajna, stała dyrekcja czy tak jak czytam o innych placówkach spora rotacja? Dziękuję i pozdrawiam

Malaja

11.06.2026 06:49

Czy udali Ci sie uzyskac opinie ?

Linka

10.06.2026 20:12

TEB RACIBÓRZ Najgorszy TEB o jaki słyszałam i z jaki miałam do czynienie. Opini na stronie nie można dodać bo byłyby same negatywne. Dziecko chodzi do szkoły, stara się i obrywa jedynki bo Pan K się uzioł do tego stopnia ze jak nie ma dziecka w szkole to nawet wtedy woła do klasy że ma się uspokoił lub podszedł do odpowiedzi. To samo robił ze starszym synem. Ta szkoła to porażka
    Marian

24.05.2026 15:41

Gówno szkola
    Teb Gdańsk

23.05.2023 10:41

Najgorszy wybór w życiu. Przez Pana z matematyki zagrożona większość klasy. Na myśl o tym przedmiocie aż robi się słabo. Najprawdopodobniej większość klasy zmieni szkole bo i tak zmarnowaliśmy caly rok. Nie polecam lepiej wybrać inna szkole mieć 180zl w kieszeni i spokojna głowę.
    Oliwia

19.05.2026 13:45

To mamy zupełnie inne doświadczenia z tą szkołą. My z córką za to bardzo polecamy. Kadra nauczycielska nam się trafiła świetna. Klasa córki bardzo była zadowolona z wyboru szkoły.
    Mama Absolwenta

12.01.2026 09:53

Gdyby nie koleżanka, która wiedziała, że mój syn kończył TEB technikum i która zgłosiła się do mnie z pytaniem, czy rzeczywiście jest tak źle jak piszą na GoWorku to pewnie w ogóle nie wiedziałabym, że takie opinie krążą po internecie. Niestety, ale tak to już chyba działa, że ludzie zadowoleni z usług i produktów nie chwalą ich w internecie ale poczułam wielką niesprawiedliwość, że tak mało jest dobrych opinii o TEB w sieci, a przecież ta szkoła jest na rynku od kiedy pamiętam więc daję sobie rękę uciąć, że ilość zadowolonych uczniów i rodziców znacząco przewyższa tych, którzy wylewają żale w internecie!! Ale nie będę mówiła za wszystkich, a za siebie- jako rodzic absolwenta. Mój syn skoczył technikum informatyczne profil programista. Dziś studiuje informatykę i robi pierwsze zlecenia klientom. Cenię sobie, że TEB dało mu dużo praktyki i edukację na sprzęcie super klasy ze wspaniałymi nauczycielami- praktykami. Wiadomo, że zdarzały się zmiany nauczycieli w ciągu edukacji. To przecież tylko ludzie- chorują, przeprowadzają się, mają dzieci. ALE nigdy nie było tak, jak niektórzy piszą, że szkoła olewała uczniów i temat! W szkole panuje klimat tolerancji i zrozumienia. W żadnej innej placówce nie ma tylu ciekawych inicjatyw, które chociażby pomagają zdać egzaminy zawodowe. Zielone szkoły, Forum Młodzieży, akcje charytatywne! Naprawdę NAPRAWDĘ z całego serca polecam przekonać się samemu- pójść do sekretariatu, porozmawiać, zapoznać się z ofertą, zobaczyć szkołę. Drugi raz też też zdecydowanie wspierałabym syna w wyborze tej szkoły
    Też mama

15.01.2026 10:23

Pełna zgoda, świetna szkoła! Też mam dziecko w TEB Edukacja i jak rozmawiam ze znajomymi z pracy, którzy mają dzieci w innych szkołach to bez porównania - tu się dobrze dzieje. praktyczność i innowacyjność nauczania na najwyższym poziomie
    Meg

11.05.2026 23:50

No bez jaj, ludzie możecie pisać pozytywne komentarze o swojej firmie ale miejcie trochę szacunku dla inteligencji czytającego...innowacyjność... dobre
    Zofia G.

20.01.2026 12:54

Bez przesady ludzie, co to za opinie. Byłam w TEB na kursie rocznym podologicznym i mam zawód dobrze zarabiam Gyby tam było tak źle jak piszecie to każdy by reezygnował i nikt się nie zapisywał
    Meg

11.05.2026 18:23

Kursy zawodowe i szkoły policealne są na ogół ok, tutaj mowa o szkołach średnich.
    CR

20.03.2026 19:32

Chciałbym się wypowiedzieć i pochwalić lekcjami zawodowymi na profilu technik/informatyk ponieważ są one na prawdę świetne i można się tam dobrze np przygotować pod egzaminy zawodowe lub już pod zawód Informatyka, a wszystkiego potrzebnego uczy Pan Daniel , jako uczeń tego profilu jestem zadowolony z poziomu jak i sposobu prowadzenia lekcji.

04.05.2026 14:16

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią o naszych zajęciach. Nieustannie monitorujemy jakość naszych zajęć i dążymy do najwyższych standardów edukacji przyszłości
    Nauczycielka

28.12.2025 13:15

Płaca jest fatalna - nieporównywalna ze szkołą publiczną. Dodatkowo stawka godzinowa jest pomniejszona o dwa miesiące wakacji. W szkole Teb nie opłaca się być nauczycielem na etacie, jedynie nauczycielem który przyjdzie dorobić na parę godzin. Stąd ta rotacja w placówkach. Firma dba o nowoczesność, o sprzęt, wydaje duże pieniądze na marketing. Niestety nie zepewnia nauczycielom godnej wypłaty. Zlepia kadrę z nauczycieli, którzy są na emeryturze, lub którzy przychodzą dorobić. Jeśli nauczyciel zarabiał by lepiej niż w szkole publicznej, szkoła nie miałaby problemu z kadrą, z jakością nauki. Miała by stałych nauczycieli. Szkoła ma potencjał. Musi jednak docenić nauczycieli bo oni też są filarem placówek.
    Ex

30.01.2026 16:09

Bardzo cenicie nauczycieli ale nisko ich wyceniacie. Pensje uwłaczające.
    SOR

02.02.2026 08:58

Byłem ze 2-3 lata temu na rozmowie w Lublinie w centrum miasta. Chodziło o ang. i jeszcze 2 przedmioty. Od razu zostałem przyjęty :). Brak pensum, stawki godzinowe jakieś 30 zł brutto bodaj, po roku obiecano mi 1 zł więcej. Zajęcia w dwóch różnych miejscach w Lublinie oddalonych od siebie o 10 km. Warunki i sale na tyle, co udało mi się zobaczyć były dobre. Nie dokończyłem tej rozmowy tylko wyszedłem, szkoda mi było czasu. O ile pamiętam Dyrektor Piotr też zrezygnował miesiąc po naszej rozmowie i poszedł do państwowej na Chopina. W TEB w Lublinie ogłoszenia są stale - strach pomyśleć jaka musi być rotacja, kto tam pracuje i się na to godzi. Obecnie wisi 3/4 etatu - 31h ang. O tym, że to 31/40h nie ma nawet słowa. Odradzam. Szanujcie siebie i swój czas.
    Ex

30.01.2026 16:06

Niestety zarobki są o wiele niższe niż w państwowych szkołach przez co jest ciągle rotacja nauczycieli. Mimo że polubiłem moich uczniów, również planuję zmianę. Atmosfera nie jest zła, ale w państwowej szkole za 18h czyli etat mam zarobki prawie 3xwyższe niż za tyle samo godzin w Teb. Dobrą atmosfera nie zapłacę rachunków.
    #Nauczyciel
    Były uczeń

28.01.2026 14:50

Żenująca jakość usług, ciągle zmiany terminów zajęć, chamstwo obsługi telefonicznej i cwaniactwo wynikające w nie przyjmowaniu reklamacji w sytuacji gdy jakość kursu jest bardzo wątpliwa (sztuczna inteligencja i marketing). Nie pozdrawiam i życzę wszystkiego złego
    Ewa

05.01.2026 13:34

Zastanówcie się dwa razy zanim rozpoczniecie kursw TEB. Co prawda w umowie pisze, że w momencie rezygnacji naliczają ci stawkę podwójną od początku kształcenia ale kto by na to zwracał uwagę. Zapisując się jesteś pewien że będziesz uczestniczył w kursie do końca. U mnie niesty na tym kierunku nie kliknęło,przede wszystkim dlatego że był online i (chociaż chciałam stacjonarnie ale nie utworzyła się grupa) i potrzebna była znajomość obsługi komputera na dość jak dla mnie zaawansowanym już poziome , ponieważ sporo zadań było do zrobienia właśnie na komputerze. Nie było informacji o tym podczas zapisu na kierunek. Kolejna rzecz firma mojego męża ogłosiła upadłość i mąż od kilu miesięcy nie otrzymywał wynagrodzenia za pracę co mocno uszczupliło nasz budżet bo zostaliśmy na jednej pensji. W momencie rezygnacji otrzymałam informację że od początku czyli od października za kazdy miesiąc muszę zapłacić 500 zł a nie 269 zł ponieważ w sytuacji rezygnacji promocja przestaje obowiązywać. W nosie mieli moją sytuację. Wyszła z tego spora sumka. Jedyne co zaproponowali to raty. Kolejny bulwersujący fakt jest taki, że płacisz już za szkołę za wrzesień a zajęcia rozpoczęły się od października dopiero a za wrzesień też została mi naliczona opłata podwójna po rezygnacji z zajęć. Kasa,kasa, kasa. Słabe to. Nie wiem czy taka polityka się wam (firmie TEB) opłaca bo dziś opinie w Internecie znaczą wiele i przez takie zachowanie straciliście więcej niż moglibyście zyskać. W momencie powrotu do stabilnej sytuacji finansowej pewnie wróciłabym do was na inny bardziej odpowiadający moim kompetencjom kierunek a tak już do was nie wrócę i nikomu nie polecę. Wręcz przeciwnie. A złe opinie to jest taki trochę efekt kuli śnieżnej prawda? Idzie dalej w świat i nie zadziała jako dobra reklama. Szkoda.. będę uważniej rozglądać się następnym razem szukając fajnej placówki w której można poszerzyć swoje umiejętności.

05.01.2026 13:47

Szanowna Pani, ponownie prosimy o wskazanie, którego oddziału oraz kursu dotyczy Pani opinia. Bez tych informacji nie jesteśmy w stanie się do niej odnieść. Poważnie i z szacunkiem traktujemy opinie naszych klientów. Te dobre nas cieszą, a złe oczywiście smucą, dlatego pragniemy wyjaśnić zaistniałą sytuację.
    Ewa

17.12.2025 07:16

Ostrzegam tylko ( fakt informacja jest zawarta w umowie) dwa razy się zastanówcie zanim podejmiecie decyzję o rozpoczęciu kursu w TEB. Zaczynacie z ceną promocyjną a w momencie kiedy okaże się że kurs nie spełnia twoich oczekiwań i chcesz zrezygnować okazuje się że za czas który byłeś na kursie musisz zapłacić jeszcze raz tyle bo przestaje obowiązywać promocja czyli dopłacasz drugie tyle. Nastawieni i na zarabianie kasy bardzo. I chyba nawet nie specjalnie interesuje ich opinia. A jeszcze jedno.. zajęcia zaczęły się w październiku a już za wrzesień trzeba było zapłacić tak jakby zajęcia te trwały od września i w momencie rezygnacji za ten pusty miesiąc tez musiałam zapłacić razy dwa. Nie polecam .

29.12.2025 12:57

Pani Ewo, Dziękujemy za przekazanie opinii. Niestety nie jesteśmy w stanie odnieść się do niej, ponieważ brakuje informacji jakiego oddziału oraz kursu dotyczy sprawa. Prosimy o przekazanie szczegółów. To pozwoli nam odpowiedzieć na Pani komentarz w sposób merytoryczny.

20.10.2025 10:24

Od września brak stałego planu zajęć. Rozpoczęcie nauki z trzytygodniowym opóźnieniem. Brak informacji o odwołanych zajęciach. Żaden zjazd nie odbył się w pełnym wymiarze godzin.

05.12.2025 08:24

Jest koniec roku a żadne zajęcia nie odbyły się w pełnym wymiarze godzin według planu, albo wogóle są odwoływane. To szkoła dla kogoś kto potrzebuje papierka, że się uczy a nie dla kogoś kto chce zdobyć rzetelną wiedzę.

05.12.2025 11:21

Koniec roku a żaden zjazd nie odbył się w pełnym wymiarze godzin tak jak w podanym na librusie planie. Zajęcia mocno skrócone albo wogóle odwoływane. To szkoła dla kogoś kto potrzebuje papierka, że się uczy a nie dla kogoś kto chce zdobyć wiedzę.
    Barberka

29.11.2025 15:22

Pozdrawiam Panią Madzie cudowną osobę z wielkim sercem w porównaniu do pani Eweliny która siedzi tam za karę i ma problem do każdego czlowieka (mam nadzieje że ktoś się nią w końcu zajmie)
    #Barber
    Paulina W.

26.11.2025 18:27

Dzień dobry, zaaplikowałam na stanowisko wykładowcy przedmiotów zawodowych na kierunku opiekun medyczny. Czego mogę spodziewać się na rozmowie o pracę? Nie zależy mi na informacji na temat samych pytań rekrutacyjnych. Będzie to moja pierwsza rozmowa na takie stanowisko. Pozdrawiam.
    M.25

22.10.2025 07:36

Szkoła jest beznadziejna, to jak traktują uczniów przechodzi wszelkie granice nie polecam

05.11.2025 20:37

Trudno mi uwierzyć w stwierdzenia, że szkoła źle traktuje uczniów. Czasy, kiedy nauczyciele mogli sobie na to pozwolić, dawno się skończyły. Dziś to raczej uczniowie mają coraz większe przywileje, a nauczyciele często boją się zwrócić uwagę, żeby nie narazić się uczniowi lub jego rodzicom. Niestety, coraz częściej to właśnie kadra spotyka się z brakiem szacunku i presją ze strony rodziców, którzy stawiają swoje dzieci ponad wszystko.
    ilomilo1267

21.10.2025 23:31

Szkoła jest okropna — zrobi wszystko, żeby utrzymać dobrą reputację, a nikt nie zauważa jej ciemnej strony. To, jak traktują uczniów i jaki mają do nich stosunek, to po prostu masakra. Są kompletnie niesprawiedliwi, faworyzują niektórych, a resztę mają gdzieś. Zamiast pomagać, tylko krytykują i szukają winy w uczniach, nawet gdy sami popełniają błędy.

22.10.2025 08:52

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam przykro, że ma Pan/Pani takie odczucia. Zależy nam, aby każdy uczeń czuł się w naszej szkole dobrze i był traktowany z szacunkiem. Staramy się reagować na wszelkie uwagi i sytuacje, które wymagają wyjaśnienia. Prosimy o podanie, o którą konkretnie z naszych szkół chodzi. Zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z dyrekcją lub pedagogiem szkolnym – chętnie wysłuchamy szczegółów i postaramy się wspólnie znaleźć rozwiązanie. Każda opinia jest dla nas ważna, bo pomaga nam się rozwijać i jeszcze lepiej wspierać naszych uczniów.

05.11.2025 20:25

Trudno traktować poważnie tak ogólny komentarz, w którym nie podano żadnych konkretów — ani miasta, ani oddziału, ani sytuacji, o której mowa. TEB Edukacja ma 46 filii w całej Polsce, każda z własną kadrą i organizacją. Czy naprawdę można wrzucać wszystkich do jednego worka? Opis brzmi raczej jak emocjonalne wyolbrzymienie niż rzetelna opinia. W każdej szkole mogą zdarzyć się różne sytuacje, ale pisanie o „ciemnej stronie” bez żadnych faktów wygląda na próbę zniechęcenia innych. Warto zawsze sprawdzać opinie konkretnych oddziałów i rozmawiać bezpośrednio z personelem, zamiast opierać się na tak jednostronnych wpisach.
    Uczeń/Wykładowca

10.09.2025 11:14

Wszystkie filie szkoły TEB Edukacja to porażka, katastrofa. Brak odpowiednich przedmiotów zawodowych, brak wykładowców zawodowych, albo co chwila na chorobowym. Strata czasu i pieniędzy. Nie polecam jako dla ucznia i nauczyciela, a w szczególności rodzica. Jak zmieni się ministerstwo edukacji konieczna będzie kontrola i cofnięcie uprawnień.

11.09.2025 15:23

Rozumiemy, że miał/a Pan/i możliwość korzystania z usług wszystkich naszych szkół we wszystkich miastach w Polsce? Jak również nauczania w nich? TEB Edukacja to sieć niepublicznych szkół średnich i policealnych, która kształci zgodnie z podstawami programowymi MEN, co jest weryfikowane przez kontrole stosownych organów administracji państwowej. Wszystkie przedmioty przewidziane do kształcenia w konkretnych zawodach są realizowane, a wykładowcy są specjalistami w konkretnych dziedzinach.

05.11.2025 20:21

Trudno mi zrozumieć, jak ktoś może oceniać wszystkie oddziały TEB Edukacja w Polsce, skoro jest ich aż 46 w różnych miastach. Każdy z nich działa nieco inaczej, ma własną kadrę, infrastrukturę i organizację zajęć. Czy naprawdę można z pełnym przekonaniem wypowiadać się jednocześnie o oddziale w Szczecinie i np. w Rzeszowie? Tego typu ogólnikowe komentarze nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością. Czasem nie wiadomo nawet, którego oddziału dotyczą. Wygląda to raczej jak próba zdyskredytowania całej marki niż rzetelna opinia. Warto pamiętać, że takie wpisy nie pomagają nikomu, a jedynie wprowadzają w błąd. Niestety mam wrażenie, że niektóre z nich mogą pochodzić od konkurencji. Czytanie tego typu komentarzy to raczej strata czasu niż źródło wiarygodnych informacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TEB Edukacja Sp. z o. o.?

Kontakt - TEB Edukacja Sp. z o. o.

ul. Dworcowa 71 85-009 Bydgoszcz

TEB Edukacja Sp. z o.o. Centrala Poznań

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Rodzicka

14.02.2025 15:40

Córka uczy się w TEB Bydgoszcz kolejny roku, co chwilę zmiany nauczycieli. Niepojęte. Po feriach przyszła nowa nauczycielka j. polskiego. Oby została jak najdłużej, córka jest zachwycona.
    Się

14.10.2025 11:17

Ludzie, dlaczego godzicie się pracować za marne pieniądze? Kiedy to wreszcie się skończy? Nowa nauczycielka, bo może uczniowie się zachowywali nieodpowiednio na lekcjach i nauczyciel po prostu miał już dość? Bo ileż można ciągle upominać?
    Tum tum

18.10.2025 15:50

Trzeba w TEB popracować, by zrozumieć jak to działa. Płacą kiepsko, warunki w większości szkół też są kiepskie. Wiele osób przychodzi na półroku lub rok i odchodzi.

19.09.2025 10:11

Byłam jeden semestr na terapeucie zajeciowym w czestochowie zniszczona psychika gdzie zgłaszałam nikt nic nie zaragowal osoby starsze które mają dzieci niszczona młoda osobę ktora chciala sie rozwijać. A teraz żądają od niej wpłaty za to ze sie wypisała. Nigdy w życiu już nie wrócę do tej pracy

19.09.2025 11:19

Bardzo nam przykro, że zrezygnowała Pani z nauki w szkole TEB już po pierwszym semestrze. Jesteśmy przekonani, że w kolejnych semestrach, w których zgodnie z podstawą programową realizowana jest większość zajęć praktycznych, Pani opinia uległaby zmianie. Wątpliwości budzi jednak uzasadnienie Pani negatywnej oceny. Czy pisze Pani o doświadczeniach własnych, czy osób trzecich? Cyt. "A teraz żądają od niej..."? Nie rozumiemy także ostatniego zdania Pani wypowiedzi, która sugeruje jakoby była Pani naszym pracownikiem cyt. "nigdy już nie wrócę do tej pracy"? Co nie jest prawdą.
    omijać z daleka

04.09.2025 09:44

Radze omijać z daleka. szkoła nastawiona na zarabianie pieniędzy od ucznia. niczego nie uczy. miałam okazje tam pracować za marną stawkę, obiecana podwyżka nigdy nie miała miejsca. szkoła nie wypłaca nadgodzin, potrąca z wypłaty za każdą nieprzepracowaną godzinę. święta, wakacje, ferie, matury i dni ustawowo wolne od zajęć niepłatne!!.

05.09.2025 08:04

Rozumiemy, że nadesłana przez Panią/Pana opinia wynika z fundamentalnego nieporozumienia co do zasad wynagradzania obowiązujących w firmie. W momencie zatrudnienia zawsze starannie tłumaczymy nasze firmowe systemy wynagradzania. Przykro nam, że ma Pani/Pan poczucie niesprawiedliwości, jednakże dowodem naszej solidności jest 30 lat istnienia na rynku i fakt, że zatrudniamy tysiące pracowników.
    Dorota

18.08.2025 20:18

Nie polecam ,
    s

13.07.2025 09:18

Nie polecam tej szkoły. Piszę szczerze jako uczeń, który spędził tu kilka lat i widział jak wszystko wygląda naprawdę – od środka. Zarządzanie szkołą to katastrofa. Pani dyrektor na początku roku obiecywała złote góry – zagraniczne praktyki, rozwój, współpracę z firmami. W rzeczywistości wszystko okazało się pustą gadką. Nauczyciele mówili, że nic z tego nie będzie, uczniowie czuli się oszukani. Gdy jeden z rodziców zgłosił sprawę dyrekcji, to zamiast odpowiedzialności była tylko gadka i unikanie tematu. Zdalne nauczanie to porażka – lekcje trwały po 5, może 15–20 minut, a powinny trwać 45. Czasami kończyły się szybciej niż kartkówka. Reszta to wymówki i udawanie, że coś się dzieje. Niektórzy nauczyciele po prostu nie chcieli pracować. Najgorsze było to, że Pan Michał od przedmiotów zawodowych przez cały rok zadawał jakieś dziwne zadania, których sam nie umiał wytłumaczyć. Na lekcjach większość czasu pozwalał grać, uczył od święta, a potem tylko kopiuj-wklej zadanie, szybkie sprawdzenie, ocena i koniec. Zero nauki, zero zainteresowania. Za to ogromny szacunek dla Pana Arka i Pana Bartka – to są nauczyciele z powołaniem, którzy faktycznie chcą uczyć i mają szacunek do ucznia. Jeśli chodzi o wsparcie dla uczniów, to też tragedia. Szkoła pobierała pieniądze na różne zajęcia dodatkowe – angielski, biofeedback, pomoc dla ucznia z orzeczeniem – ale w praktyce ich nie było albo odbywały się raz na kilka miesięcy. Na papierze wszystko wygląda pięknie, w rzeczywistości nikt się tym nie przejmował. A co najgorsze – kazali rodzicom płacić za szkołę nawet w wakacje, w lipcu i sierpniu, kiedy nikt nie chodził. Szkoła kończy się w kwietniu przez matury, ale płatności trzeba było robić do czerwca. Przesada. Były też poważne problemy z przemocą i stalkowaniem mnie przez klasę. Zgłaszałem to wychowawczyni, dawałem dowody – nie zrobiła nic. Dopiero gdy poszedłem do dyrekcji, coś ruszyło. A potem wychowawczyni miała do mnie pretensje, że „poszedłem wyżej”. Ludzie w klasie śledzili mnie, zbierali informacje o tym, co robię po szkole, z kim się spotykam – dosłowny stalking. Pedagog? Kompletnie bierna, tylko gadanie, żadnych działań. Jedyna osoba, która naprawdę pomogła, to Pani Sylwia od rewalidacji – za to ogromny szacunek. Jeśli chodzi o wydawanie pieniędzy – totalne marnotrawstwo. Zamiast naprawić pisuar w toalecie, który był zepsuty miesiącami, to kupują drukarki 3D, które potem służą do zabawy dla nauczyciela zamiast do nauki. Brakuje sprzętu, podstaw, ale za to kasa idzie na bzdury. Podsumowując: to miejsce to zawiedzione obietnice, brak odpowiedzialności, niska jakość nauczania, marnowanie publicznych pieniędzy i ignorowanie poważnych problemów uczniów. Nie polecam nikomu. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem tej szkoły – niech dobrze się zastanowi i nie da się nabrać na ładne hasła z ulotek.
    Adonis

17.07.2025 03:58

Podobnie w płocku. Lekcje często odwołane lub zastępstwa z nauczycielem wspomagającym więc brak nauki i wiedzy a potem przez to brak zdawalności egzaminów zawodowych np w tym roku 3 nie NIK nie zdał. Mieli poprawkę. Wyposażenie kupują żeby mieć reklamę na dni otwarte - potencjalny uczeń zachwyci się drukarką 3d lub robotem i się zapisze do szkoły która nie uczy ma niski poziom. Jak uczeń niedostosowany czyli no agresywny to go nie wyrzucają że szkoły to bo płaci kasę a inni uczniowie przez niego cierpią. W klasach wielu brak okien. Mała sala gimnastyczna. Psycholog pracuje raz w tygodniu. Niczego się tu nie nauczysz. Lepiej iść do 70 ty ki na informatyk. Inne kierunki też kiepsko. Idźcie do szkoły państwowej jeśli chcecie się czegoś nauczyć zdać egzamin zawodowy i maturę i mieć szansę na rynku pracy w wyuczonym zawodzie. Dobre wyposażenie placówki to chwyt marketingowy reklama aby potencjalny uczeń po ukończeniu podstawówki się tu zapisał. W klasach uczniowie się nie dogadują i są osamotnieni brak integracji...nie każdy uczeń ma dostęp ok dj szafki aby przechowywać podręczniki- za mało szafek. Mała zdawalność egzaminów zawodiwych. I się zgadzam z opinią wyżej. Bo w tej szkole tak samo. Niedobór kadry niski poziom . 🫣
    Szymon

10.07.2025 20:35

Nie polecam tej szkoły. Piszę szczerze jako uczeń, który spędził tu kilka lat i widział jak wszystko wygląda naprawdę – od środka. Zarządzanie szkołą to katastrofa. (usunięte przez administratora) na początku roku obiecywała złote góry – zagraniczne praktyki, rozwój, współpracę z firmami. W rzeczywistości wszystko okazało się pustą gadką. Nauczyciele mówili, że nic z tego nie będzie, uczniowie czuli się oszukani. Gdy jeden z rodziców zgłosił sprawę dyrekcji, to zamiast odpowiedzialności była tylko gadka i unikanie tematu. Zdalne nauczanie to porażka – lekcje trwały po 5, może 15–20 minut, a powinny trwać 45. Czasami kończyły się szybciej niż kartkówka. Reszta to wymówki i udawanie, że coś się dzieje. Niektórzy nauczyciele po prostu nie chcieli pracować. Najgorsze było to, że (usunięte przez administratora) od przedmiotów zawodowych przez cały rok zadawał jakieś dziwne zadania, których sam nie umiał wytłumaczyć. Na lekcjach większość czasu pozwalał grać, uczył od święta, a potem tylko kopiuj-wklej zadanie, szybkie sprawdzenie, ocena i koniec. Zero nauki, zero zainteresowania. Za to ogromny szacunek dla Pana Arka i Pana Bartka – to są nauczyciele z powołaniem, którzy faktycznie chcą uczyć i mają szacunek do ucznia. Jeśli chodzi o wsparcie dla uczniów, to też tragedia. Szkoła pobierała pieniądze na różne zajęcia dodatkowe – angielski, biofeedback, pomoc dla ucznia z orzeczeniem – ale w praktyce ich nie było albo odbywały się raz na kilka miesięcy. Na papierze wszystko wygląda pięknie, w rzeczywistości nikt się tym nie przejmował. A co najgorsze – kazali rodzicom płacić za szkołę nawet w wakacje, w lipcu i sierpniu, kiedy nikt nie chodził. Szkoła kończy się w kwietniu przez matury, ale płatności trzeba było robić do czerwca. Przesada. Były też poważne problemy z(usunięte przez administratora) mnie przez klasę. Zgłaszałem to wychowawczyni, dawałem dowody – nie zrobiła nic. Dopiero gdy poszedłem do dyrekcji, coś ruszyło. A potem wychowawczyni miała do mnie pretensje, że „poszedłem wyżej”. Ludzie w klasie śledzili mnie, zbierali informacje o tym, co robię po szkole, z kim się spotykam – dosłowny stalking. Pedagog? Kompletnie bierna, tylko gadanie, żadnych działań. Jedyna osoba, która naprawdę pomogła, to Pani (usunięte przez administratora)od rewalidacji – za to ogromny szacunek. Jeśli chodzi o wydawanie pieniędzy – totalne marnotrawstwo. Zamiast naprawić pisuar w toalecie, który był zepsuty miesiącami, to kupują drukarki 3D, które potem służą do zabawy dla nauczyciela zamiast do nauki. Brakuje sprzętu, podstaw, ale za to kasa idzie na bzdury. Podsumowując: to miejsce to zawiedzione obietnice, brak odpowiedzialności, niska jakość nauczania, marnowanie publicznych pieniędzy i ignorowanie poważnych problemów uczniów. Nie polecam nikomu. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem tej szkoły – niech dobrze się zastanowi i nie da się nabrać na ładne hasła z ulotek.
    Dariusz

05.06.2025 09:12

Miałem przyjemność korzystać z usług TEB Grudziądz i mam bardzo pozytywne doświadczenia. Szkoła oferuje bardzo duży zakres kursów zawodowych, które są bezpłatne. Placówka zapewnia bardzo przyjazne warunki do nauczania – jest czysto i schludnie, a mogę to porównać do warunków za granicą, gdzie szkoła w Grudziądzu wypada na duży plus. Miałem bardzo dobry kontakt z bardzo otwartą i przyjazną osobą, jaką jest Pan dyrektor Radosław, oraz ze wspaniałą obsługą w sekretariacie – Pani Sandry i całej ekipy. Pozdrawiam Pana Roberta z Anatomii. Super szkoła ze wspaniałymi warunkami do rozwijania kariery zawodowej!
    Mariusz

24.04.2025 19:10

Zdecydowanie nie polecam technikum TEB w Bydgoszczy. Kadra pedagogiczna wykazuje skrajny brak zaangażowania w realizację podstawowych obowiązków dydaktycznych i wychowawczych. Komunikacja z rodzicami praktycznie nie istnieje – na wiadomości brak odpowiedzi, oceny nie są systematycznie wpisywane, a kwestie frekwencji uczniów pozostają całkowicie zignorowane. Wychowawca klasy, pan (usunięte przez administratora), sprawia wrażenie całkowicie oderwanego od rzeczywistości szkolnej. Przez cały rok nie podjął żadnej próby kontaktu w sprawie nieobecności mojego dziecka, co w innych placówkach jest standardową praktyką. Poziom nauczania, szczególnie z przedmiotów zawodowych, jest rażąco niski. Jako doświadczony programista z wieloletnim stażem w branży IT, z pełnym przekonaniem stwierdzam, że nauczyciele przedmiotów zawodowych tej szkoły nie spełniłby minimalnych kryteriów rekrutacyjnych w profesjonalnym środowisku pracy IT – nie wspominając już o uczniach. Technikum TEB wypada wyjątkowo słabo na tle innych bydgoskich szkół kształcących w zawodzie technik programista, co znajduje odzwierciedlenie w oficjalnych statystykach opublikowanych przez Okręgową Komisję Egzaminacyjną – chociażby zatrważająco niska, bo wynosząca zaledwie 30%, zdawalność egzaminu maturalnego z matematyki. Równie niepokojące są wyniki egzaminów zawodowych, w tym z kwalifikacji „Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych” – spośród 37 uczniów przystępujących do egzaminu zdało jedynie 24%. Brak profesjonalizmu, niski poziom nauczania oraz ignorancja wobec podstawowych obowiązków wobec uczniów i ich rodzin dyskwalifikują tę placówkę jako miejsce odpowiednie do edukacji młodzieży.

28.04.2025 15:43

Szanowny Panie Mariuszu, na wstępie chcielibyśmy sprostować kilka nieprawdziwych informacji, które zawarł Pan w swoim wpisie: 1. Zdawalność egzaminu maturalnego z matematyki wyniosła 62,22%. 2. Średnia zdawalność egzaminów zawodowych jest na poziomie 62%, mamy również 2 wyniki 100% zdawalności (informacje dostępne na stronie: wasza edukacja.pl). 3. Nasi nauczyciele są wieloletnimi pracownikami firm zajmujących się IT. Posiadają odpowiednio 5,6 i 11 lat doświadczenia pracy w zawodzie . 4. Panie pedagog regularnie śledzą frekwencję uczniów i bardzo często wysyłają informację do rodziców jeśli frekwencja jest niska, a prowadzony przez Dyrektora TEB Technikum w Bydgoszczy nadzór pedagogiczny nie wykazuje problemów z rytmicznością oceniania. Zebrania z rodzicami odbywają się, ściśle według Planu Pracy naszej szkoły i minimum dwa razy w roku. 5. Rodzice wiedzą, że jeśli nie mogą się porozumieć z nauczycielem to mają możliwość kontaktu z ww. dyrektorem: osobiście czy też przez LIBRUSA - dziennik elektroniczny. Poza tym wszystkim drzwi gabinetu Dyrektora TEB Technikum są otwarte dla rodziców i uczniów - do tego stopnia, że szkoła musiała wprowadzić pewne ograniczenia. Uczniowie zgłaszają się z wieloma różnymi sprawami i są zawsze wysłuchani, podobnie jak rodzice. Przedstawione przez Pana informacje nie mają pokrycia w rzeczywistości i są bardzo krzywdzące dla naszej szkoły, zwłaszcza pod kątem zamierzonej manipulacji danymi, co nasuwa pytanie o cel Pańskiego działania. W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości zachęcamy do kontaktu z Dyrekcją.
    Grzegorz

27.05.2025 20:22

Taki drobiazg - ZA FREKWENCJĘ DZIECKA W SZKOLE ODPOWIADA RODZIC (i to prawnie pod karą grzywny)

21.02.2024 09:16

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Niepubliczna Policealna Szkoła TEB Edukacja?
    Też pracownik

15.03.2024 19:31

Też pracuję w tej instytucji i potwierdzam opinię. Podwyżki na poziomie 1 zł, bardzo niekompetentną dyrekcja. Część nigdy nie pracowała w szkole, pozostali to nauczyciele kontraktowi (stary system). Najgorsze jet to, że nauczyciel jest zawsze winien wszystkiemu. To rodzic i uczeń ma zawsze rację. Ciągle zmieniająca się kadra, ludzie po paru dniach uciekają albo nie podejmują pracy. Jeśli nie jesteś zdesperowany unikaj pracy w teb- edukacja.
    M.

07.09.2024 17:02

Myślałam żeby w tej szkole Teb Edukacja Olsztyn uczyć się języka polskiego i /lub. Języka polskiego jako obcego. Czy warto?
    Aneczka

22.07.2024 13:13

Znalazłam wakat dla specjalistki ds. obsługi słuchacza i interesuje mnie atmosfera. Czy jest ona jak w ofercie czyli - oparta na współpracy, zaufaniu i dzieleniu się wiedzą?
    Tralalala

09.08.2024 16:40

Pracuję od niedawna, jest spora rotacja, zapieprz i brak czasu na wdrożenie. Jest się trochę wrzucanym na głęboką wodę ale wokół dyrekcja i inni pracownicy są wyrozumiali, cierpliwi i wydają się koleżeńscy, można bez obaw prosić o pomoc. Dbają o dobrą atmosferę i o to, żeby chodzić na przerwy i nie zostawać po godzinach. Zauważyłam, że jest dużo osób z wieloletnim stażem. Jedną z takich osób powiedziała mi, że duża rotacja w sekretariatach wynika m.in. z wysokiego tempa pracy i presji, że ciągle są zaległości i nie każdy sobie z tym radzi. Nie ma nagrody/satysfakcji, że się udało, tylko wieczne poczucie, że się nie wyrobiło z zadaniami, co może budzić frustrację. Kasa to tylko 5000 brutto i jakieś tam dodatki. Nie każdy chce tyle pracować za taką pensję i woli swoje pokłady zaangażowania i energię wykorzystać gdzie indziej za lepsze pieniądze i/lub poczucie satysfakcji. Niestety dni weekendowe są do odbioru a nie dodatkowo płatne ale o tym powiedzieli już na rekrutacji. Z grafikiem póki co można się dogadać. Myślę, że atmosfera zależy głównie od tego na jakich ludzi się trafi. Ja trafiłam fajnie, zobaczymy jak będzie za jakiś czas.

10.08.2024 10:12

To i tak na start dobra stawka, w niektórych oddziałach to najniższa krajowa, a 5000 zł brutto nie mają nawet wieloletni pracownicy.
    Dom

07.08.2024 18:43

W każdym oddziale jest inaczej - jest to na pewno najnowocześniejsza szkoła spośród prywatnych - ale stawki dla nauczycieli to mogliby podwyższyć bo są TRAGICZNE... dlatego kadra się tak zmienia.
    Jola

04.08.2024 19:33

Czy jako nauczyciel TEB gdzie mam kilka godzin otrzymam również pensje podczas wakacji.
    Franek

20.02.2024 19:37

System wynagrodzeń niejasny i bardzo nierówny. (usunięte przez administratora). Brak możliwości awansu. Nie chcą dawać podwyżek za to obowiązków już tak. Nie polecam. Ale co kto lubi!

01.01.2024 22:06

Witam, a specjalista ds. kadr i płac jakie może mieć warunki pracy? na głównej stronie od pierwszej polowy grudnia widnieje oferta na umowę o prace w trybie hybrydowym. Opiszecie układ dni? Te dodatkowe dni wolne z opisu pod niego nie podchodzą? One z czego wynikają i ile ma się ich do wykorzystania?

03.01.2024 09:35

Otrzymujemy kilka dodatkowych dni wolnych w roku, na podstawie decyzji Zarządu :) Zazwyczaj w okolicy świąt lub długich weekendów, podobnie jak w szkołach.

12.02.2024 09:41

Są w 100% płatne - są po prostu dniem wolnym od pracy, nikt nic nie nadrabia :) W większości działów nie ma nadgodzin, nie ma takiej potrzeby.
    A praca gdzie?

19.01.2024 18:32

Po jakich kierunkach można znaleźć pracę w Bydgoszczy bez doświadczenia?

09.05.2018 10:28

Roszpunka

13.07.2022 19:00

Nie mam pojęcia na jakich grupkach mogłabym co nieco znaleźć, ale poszperam po Fb. Dziekuję :)
    A praca gdzie?

19.01.2024 18:26

Gdzie po takim kierunku jest praca?
    [email protected]

12.01.2024 22:41

Miałem dzisiaj rozmowę kwalifikacyjną. rozmawiałam wcześniej przez telefon z Twoją pracownicą, ona odłożyła słuchawkę, nawet mnie nie słuchając. kiedy przyjechałem, pani w urzędzie powiedziała, że ​​potrzebuję świeżego statusu (usunięte przez administratora) chociaż mam wszystkie ważne dokumenty. plus opłata na stronie to 199 zł miesięcznie, na co pani w urzędzie powiedziała, że ​​opłata wynosi 250 zł miesięcznie. na co marnuję swój czas? wygląda na (usunięte przez administratora)

20.09.2023 13:00

john

21.09.2023 09:49

Sam miałem pisać, bo tam nie istnieje poziom nauczania, ale potem stwierdziłem, że zaraz ktoś inny w ich miejsce coś otworzy, a sam się przymierzam do otworzenia szkoły z prawdziwego zdarzenia. Raz byłem na zajęciach to pół godziny obok mnie siedział chłopak nie potrafił uruchomić kompilatora, "nauczyciel" nawet tego nie widział. Żebym mu nie pomógł to by tak 8 godzin siedział. Następnego dnia siedliśmy z dala od siebie, to posiedział godzinę nic nie robiąc i się poszedł zwolnił. Porażka.
    xyz

18.09.2023 16:27

Może ktoś wyrazić opinie o TEB Kraków jako miejsce pracy?
    Zainteresowany

21.08.2023 08:37

Czy polecacie technikum teb w Pozaniu kierunek informatyk? Czy dobrze tam uczą? I jaki jest poziom, ktoś coś wie....???????

Zostaw merytoryczną opinię o TEB Edukacja Sp. z o. o.