Ewelina Przyszlak10.05.2018 17:27
Komputer dałam w celu wymiany wentylatora i przykręceniu śrubki obok włącznika laptopa. Po wycenie stwierdziłam, że nie opłaca się wymieniać, gdyż koszty były za wysokie. Za diagnostykę i przykręceniu jednej śrubki zażądali 90 złotych. Mimo że przez telefon informowała że odmawiam naprawy. Przez telefon zostałam poinformowana, że laptop już się włącza, jest jak 'nowy', wystarczy wymienić wentylator i tylną obudowę. Przy odbiorze poprosiłem o włączenie w celu sprawdzenia czy rzeczywiście tak jest, okazało się, że klawiatura nie działa oraz wyskakują błędy. Nie wiem czemu kilka chwil wcześniej zostałam poinformowana o tym, że działa, a rzeczywiście byl w gorszym stanie niż go dałam do naprawy. Jasno ustaliłam co nie działa, byłam pewna że trzeba przykrecić śrubke i wymienić wentylator, gdyż uzgodnilam to z bratem który się zna na komputerach i wiedział co jest nie tak, nawet go rozkręcal i wszystko super działało. Powiedziałam to gdy dawałem laptopa do naprawy. Jednak po 'naprawie' okazało się, że doszły kolejne usterki. Ustaliłam z 'fachowcem', że bez żadnych kosztów 'naprawy' przywróci w 15 minut laptop do stanu w jakim go dałam. W zamian za zepsutą klawiature dostałam śrubke ???? po odbiorze brat rozkręcil w domu laptopa, okazało się, że 'fachowcy', nie potrafią przypiąć taśm, oraz przykrecić śrubek. Obsługa przy zgłoszeniu śmieje się w twarz. Zostałam bardzo nie miło potraktowana, próbują wmówić, że coś nie działało wcześniej jak kilka godzin przez daniem go do wymienia wentylatora wszystko działało bez zarzutów. Jak chcecie bardziej zepsuć laptopa i jeszcze za to dużo zapłacić to zapraszam serdecznie do acenter!!!!☺️☺️☺️