Robson Piekarnia Robert Marczak

Adres: Armii Krajowej 11, 07-130 Łochów

NIP: 8240007299 REGON: 710246792

Robson Piekarnia Robert Marczak
2 61 6 1

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Gość 1234t

Co do Jakosci tortu to stała się beznadziejna. A kg kosztuje sporo. Zamiast śmietany to dodawany najgorszej jakości sztuczny krem. Fuu. Nie skorzystam kolejny raz a często zamawiałam.

pezetka

Atmosfera w biurze i na produkcji nie sprzyja dobremu samopoczuciu pracownika - najlepiej nie odzywać się w ogóle do współpracowników bo jakiekolwiek rozmowy o czymś innym niż praca nie są mile widziane, wszystko dostosowane pod aktualny humor szefa - jeśli akurat on ma dobry nastrój - też wolno Ci się śmiać - inaczej lepiej nawet nie oddychaj zbyt głośno. Niestety nie dodaje to motywacji do pracy w tym miejscu i powoduje dużą rotację.

hmmmmm
@pezetka 30.10.2018 15:04

Ja myślę że atmosferę w pracy tworzą też wszyscy pracownicy . Szef jest właścicielem firmy ,a nie kolegą pracowników. Panie powinny zacząć od swoich humorów a nie szefa

Gosciu2234
@hmmmmm 09.01.2019 07:50

A ja myślę, że należy się szacunek za szacunek. Atmosfera musi być sprzyjająca dla obu stron a nie stresować się tylko żeby za głośno się nie zaśmiać, bo szef jest niezadowolony. Mamy 21 wiek.

Paulaxxx

Znowu szukają do biura pracowników , ja mam ten koszmar za sobą, nie polecam nikomu.

jolka
@Paulaxxx 13.10.2017 22:06

Co z tą pracą w biurze jest nie tak?

niezrównoważona
@jolka 17.10.2017 09:31

Praca jest fajna, jedyny problem to dwie osoby w biurze, których pozbycie się pozytywnie wpłynie na atmosferę.Niepotrzebnie sieją ferment wygadując głupoty na innych współpracowników.

Foszek
@Paulaxxx 13.10.2017 22:06

Dlaczego energiczne, mile I wesole Panie odchodza z tej firmy a zostaje obsada gburowatych I nadasanych osobowosci.

Mikkk
@Paulaxxx 13.10.2017 22:06

A co takiego w tym biurze się dzieje że nazywasz to koszmarem ?

Bagietka

Praca nie godna polecenia Pracowałam Podwyżek- brak Socjal-brak Pakiety zdrowotne- brak Bony świąteczne-brak Zarobki (usunięte przez administratora) podstawa Pracownicy nie są doceniani - (usunięte przez administratora).miły jak tylko czegoś potrzebuje Nie polecam Pracujesz od 5.0O a w grafiku jest wpisane od 6.00

Krzysztof

Jeśli za poniżanie jest uważane zwracanie uwagi o lepszą i wydajniejszą prace to już nic dodać!

Paulina

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą w firmie Robson Piekarnia. Jeśli ktoś posiada informacje na temat nowych zatrudnień oraz wie coś o aktualnym rozwoju tej firmy, to zachęcam go podzielenia się tym na forum. Przypominam wam również o przestrzeganiu regulaminu serwisu gowork, komentarze łamiące regulamin będą usuwane przez administratora!

SiedlcePozdrawiajaSrodkowymPalcem

W każdej witrynie piekarni Robson wisi oferta pracy. Dlaczego? Bo przebierają jak w ulęgalkach,dziewczyny zmieniają się co tydzień,dwa i nikt nawet im za to nie płaci. A pracownicę siedzą na du*ach i wykorzystując naiwne najczęściej bardzo młode dziewczyny. Nie polecam nikomu składania Cv bo to niepoważne firma.

Nika
@SiedlcePozdrawiajaSrodkowymPalcem 25.10.2016 19:28

Jak się nie nadawalas do tej pracy to Ci podziękowali nie pisz takich głupot ze pracownice siedzą i nic nie robią czasami nie ma kiedy zjesc

Zuza

Nie widzę powodu żeby wyróżniać osoby z długim stażem.

Chętny do pracy

Czy jest jakiś powód tej ciszy na forum?

Aga
@Chętny do pracy 25.04.2018 16:51

Tak wszyscy mają wszystkiego dosyć w tej firmie

Aaaa

Firma nie wynagradza odpowiednio długo pracujących naprawdę dobrych pracowników nowo zatrudnione osoby zarabiają praktycznie te same pieniądze bez wczuwania się w pracę ,w sklepie to nie tylko obsługa klienta to też sprzątanie miejsca pracy niektórzy o tym nie wiedzą albo nie chcą wiedziec koleżanki i tak posprzątają .Uwagi zwrócić nie można bo nie jest się osoba do tego upoważniona więc robić trzeba samemu .A koleżanka będzie pić następna kawe .

Mira

Czy dobrze wam się tu pracuje?

Administrator

Co sądzicie o wynagrodzeniu w Robson Piekarnia Robert Marczak? Czy w ostatnim czasie uległo ono zmianie?

Już po

Warto wspomnieć o pani M. Jezdzi i kontroluje sklepy. Po wejściu ''Dzień dobry'' powiedzieć nie umie bądz nie chce bo przecież jest z biura lecz na zapleczu grzebać w torebce ekspedientki bez jej wiedzy UWIELBIA! I lubi głośno zwracać uwagę na środku sklepu nie patrząc nawet że klientom robi się nieprzyjemnie w takiej sytuacji!!! I chyba uważa że poobgryzane i brudne paznokcie są lepsze niż pomalowane,słyszałam że "następnym razem jak będę paznokcie mają być bez lakieru ew bezbarwnym można pomalować".

Mike
@Już po 04.09.2015 09:31

Kto to jest pani M.?

olo

najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.

Mike
@olo 30.03.2015 20:00

O kim piszesz?

Piotr

Ludzie szukacie sami kłopotów. Fajna firma, dobra praca i nie rozumiem , że dwie osoby wam przeszkadzają, to dziecinada!!!

Paulaxxx

Znowu szukają do biura pracowników , ja mam ten koszmar za sobą, nie polecam nikomu.

Paulina

Robson Piekarnia, ma wiele placówek @siedlce więc ofert pracy ma pewno jest więcej niż w zakładzie, który posiada jedną lokalizację. To forum dotyczy miejscowości Łochów, więc może ktoś spróbowałby wypowiedzieć się na ten temat? Jak w tej piekarni wygląda praca?

Wierna klientka

Jestem klientka sklepu przy Prądzyńskiego w Wołominie i widzę ile pracy mają te panie co tam pracują.Rano już przed 5 są w sklepie więc widać ile tam pracy jest mimo że sklep dla klientów od 7. Zawsze mila obsługa i dobre pieczywo.Dziękuję piekarni Robson za ten sklep gdyz jestem starszą osobą i mam blisko gdzie moge kupić świeże bułeczki.

Paulina

Od 3 września Robson Piekarnia Robert Marczak zaprasza do nowego ich sklepu w Wołominie. A aktualne oferty pracy znajdziecie na ich stronie internetowej - http://piekarniarobson.pl/pl/p/wspolpraca

Niezrównoważona

Znowu pojawiło się ogłoszenie na pracownika biurowego. Strasznie przebierają w ludziach. Czy to aż taka ciężka praca, ktoś coś?

Michal

Byłem klientem nowo otwartego sklepu w Warszawie przy ul.Żytniej.Byłem i już nie jestem ,pieczywo ciemne to okropne gnioty,bez smaku bez przypraw (soli) chciałem pokroić jeden z chlebów na wagę to pani sprzedawczyni powiedziała mi że się nie da ,bo klei się do maszyny.Spróbowałem kilka gatunków chleba ciemnego i na wagę wszystkie mają ten sam smak.Kupiłem ciasto keks i nie do końca przypomina to ciasto,zamiast owoców kandyzowanych były jakieś żelki a ciasto to piaskowiec.Chodzę o kuli mam problemy z chodzeniem,kupiłem chleb i ciasto a pani dała mi to w rękę,bez reklamówki,miałem problem z dojściem do domu.Szkoda myślałem że będzie konkurencja dla małej piekarni osiedlowej i będę miał wybór.Jednak duża fabryka piekarnicza nie dorówna małej osiedlowej piekarni.

aaaaaa
@Michal 27.10.2016 22:02

Towar dostał Pan w ręke, ponieważ reklamówka kosztuje 0.05 gr, To klient decyduje czy chce ją kupić czy nie.

leszek

Zastnawiam się jak wygląda u nich oferta pracy obecnie, bo na pewno jest troche zleceń u nich i zastanawiam się czy spokojnie mozna na premiach dobrze zarobić na przykład.

bonio

Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach. Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt: - ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją) - gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca) - ustalamy wysokość roszczeń - prowadzimy sprawy na etapie sądowym Zajmujemy się sprawami wypadków ze skutkiem śmiertelnym zaistniałych po 10.08.1997 r. nawet jeśli rodzina otrzymała już odszkodowanie. Nie pobieramy opłat wstępnych. Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu. Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści WYPADEK a oddzwonimy. Kancelaria Prawna AnLex tel. 721 401 000 bok@kancelariaanlex.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

józio krawczyk

To jak według Cibie fajnie to wygląda to nie będę wyprowadzać Cię z błędu. Skoro tak dobrze wiesz, to pewnie tu pracujesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

józio krawczyk

Zatrudnij się a gwarantuję Ci, że zatrudnienie Ci urozmaicą.

józio krawczyk

"W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów do pracy (...)" A nie dlatego, że zwalniają się pracownicy?

anonim

(usunięte przez administratora)

ola

Ciekawe , wychodzą ale z tym smrodem papierosowym przychodzą na sklep i dlatego śmierdzi.Co mają do tego rękawiczki jak i tak śmierdzi .Słaba obrona , Ja bym nie chciała chodzić do takiego sklepu.

pan

To nie był pierwszy raz, ale każdy będzie się bronił

pan

Wyszków ul. Prosta - któryś raz robiąc zakupy w piekarni czuć nieprzyjemny zapach papierosów. Takie Panie nie powinny pracować na tym stanowisku. Straciły właśnie nie jednego klijenta.

tam

Nie to nie o tej. Piszę o tej co nosi głowę zadartą do góry i wiecznie płacze że ma za małą wypłatę , chociaż od nas ma większą

Zostaw opinię o Robson Piekarnia Robert Marczak - Łochów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak