Wrrr14.11.2025 13:06
Kontakt z tą piekarnią to bardzo negatywne doświadczenie. Najpierw wysłałam maila z prośbą o skład i wartości energetyczne konkretnych wypieków — informacji, które dla mnie są bardzo istotne. W odpowiedzi zostałam odesłana do ich strony internetowej, gdzie Pani powiedziała, że rzekomo „jest wszystko”, jednak informacji tam nie znalazłam. Po tygodniu braku odpowiedzi zadzwoniłam ponownie, aby poprosić o skład.
W odpowiedzi Pani z infolinii odesłała mnie do sklepu, w którym sprzedawane są ich wypieki, twierdząc, że oni sami nie mogą udzielić tych informacji, bo „wg przepisów nie mają prawa mi ich przekazać”. Dodatkowo powiedziała, że to są ich „dokumenty wewnętrzne”. To kompletny absurd — skład wypieku nie jest dokumentem wewnętrznym, tylko obowiązkową informacją dla konsumenta. Każdy klient ma prawo wiedzieć, co je, a producent sam produkuje te produkty i powinien udostępnić pełny skład bez problemu.
Odsyłanie mnie od strony, do sklepu, brak konkretów i sprzeczne informacje pokazują totalny brak kompetencji i chaos w obsłudze. Szczerze mówiąc, wyglądało to tak, jakby pracownicy sami nie wiedzieli, jakie mają obowiązki wobec klienta. Zamiast rzetelnej pomocy otrzymałam jedynie wymówki, błędne informacje i przerzucanie mnie dalej.
Takie podejście jest niedopuszczalne. Jeśli firma nie potrafi udzielić podstawowych informacji o produktach, które sama produkuje, to trudno mówić o profesjonalizmie i szacunku do klienta. Bardzo nieprofesjonalna i niekompetentna obsługa.