Bomax

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 145 ocen.

Bomax
2 145

Opinie o Bomax

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bomax

Agata

@nina2000, to co piszesz faktycznie nie brzmi zbyt dobrze, a co możesz powiedzieć o aspektach dotyczących warunków pracy w firmie Bomax? Chętnie dowiemy się więcej informacji, najnowsze wieści będą istotne w tym wątku dla innych użytkowników forum!

   
nina2000

Ta firma to magnes na zdesperowanych szukaniem pracy i łatwowiernych . Pragne tylko ludzi ostrzec bo sama dałam się wrobić. pan olgierd nie płaci -kase treba wyrwać mu z gardła. jest bardzo miły do czasu aż ma zapłacić ,zazwyczaj obiecuje dobre pieniądze których nigdy nie zobaczymy podobnie jak umowy.Nie dajcie się wrobić ludzie!!!!

   
Agata

Masz nowe informacje związane z rozwojem firmy Bomax, a może pracujesz w tej firmie obecnie? Nie wahaj się, podziel się swoim komentarzem w tym wątku! Informacje o obecnych warunkach pracy oraz nowych rekrutacjach będą tu bardzo pomocne dla innych! Proszę Was również o przestrzeganie regulaminu serwisu gowork, gdyż wpisy wulgarne oraz obraźliwe są niedopuszczalne na forum! @Hanna, jeśli masz nowe wieści co do aktualnych postępów firmy Bomax, to zachęcam Cię do podzielenia się nimi na forum!

   
Hanna

Jeśli dobrze się pracuje to po co pisać, prawda?

   
Ewelina
@podwykonawcax 23.05.2018 18:53

Napisz do mnie [email protected]

   
Filip

Zastanawiam się jaki jest powód , że tak rzadko zaglądacie na to forum?

   
Jan

Bomax to doskonała firma, ludzie co wy wypisujecie za bzdury

   
anonymous
@Jan 22.12.2017 14:11

haha

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

   
podwykonawcax
@Administrator 24.04.2018 09:39

Są do kitu brak profesjonalności, cwaniactwo itd

   
Cieślak

Byłam pod wykonawcą i nie wypłacili mi za protokoły i za fakture a pan Olgierd nalicza sobie za chemie 300%.Pani Marysi wielki koordynator-oszust..

   
podwykonawcax
@Cieślak 22.06.2017 10:08

Cieślak proszę o kontakt, jeśli można

   
Miro

Może ktoś napisać jak się aktualnie tu pracuje i czy warto aplikować?

   
Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w Bomax? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu?

   
Szczera opinia

Pan Olgierd S jest osobą niesłowną ponieważ niepłaci. Niechętnie podpisuje umowy . Bardzo ciężko dostać od niego własne wynagrodzenie a ponadto obiecuje ludziom spore zarobki. Widze również jak szybko niepochlebne opinie są usuwane.

   
Erwin

Kochani ale to jest forum dla pracowników a nie podwykonawców. Swoją droga to zastanawiam się jaki jest powód takiej ciszy? Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym dostać się do pracy. Może coś podpowiecie?

   
Quick nick

BOMAX WRÓCIŁ ?????:)

   
podwykonawcaX
@Quick nick 16.07.2017 01:25

Naprawdę i gdzie pracuje?

   
OLOBIANY

B-O-M-A-X wrócił na rynek :)

   
podwykonawcaX
@OLOBIANY 07.06.2017 15:13

Nie na długo

   
olgboma

Nie jestem ani Olgierd ani Maryśka, ale uważam ich za najuczciwszych przedsiębiorców. Jak widzę jak robią was w konia to dałbym im Gazele Biznesu, BRAWO OLO OBY TAK DALEJ XD

   
podwykonawcaX
@olgboma 18.12.2016 19:09

Chyba za możliwość kombinowania jak ludzi robić w konia

   
D.R

Firma jak wiele innych ...............................

   
D.R
@Podwykonawca 01.11.2016 21:53

Chyba tak.

   
Podw.

Jakiś czas temu współpracowałem z Bomaxem , zapłacili mi za robotę chociaż nie obyło się bez dziwnych kar.

   
podwykonawcaX

O czym Wy tu piszecie? Jest to forum na temat firmy BOMAX a nie jakieś bzdety na temat pracowników, sprzętu. Ludzie oszust szaleje naciąga kolejne firmy i co brak pomysłów jak go załatwić?

   
Marek.O

Szukasz sprzętu na forum.To nie te miejsce chyba.......................................

   
Anonim 12

Kupię używany sprzęt do usuwania grafity . Dużo postów i firm może ktoś z was ma taki sprzęt.

   
Podwykonawca

Olsen na jakiej budowie robiłeś.

   
Olsen
@Podwykonawca 01.11.2016 12:00

A z kim mam przyjemność żebym udzielał takich informacji.

   
Miro

Takie czasy .

   
Podwykonawca

Dużo pracy mało kasy ................................

   
Karol

schiefer jest do mnie,

   
Podwykonawca XXL

Zastanawiam gdzie są ludzie do pracy chyba wszyscy wyjechali niestety za chlebem do zachodnich sąsiadów .

   
Podwykonawca XXL
@AGA 26.10.2016 19:12

Zgadza się ........... W naszym ukochanym Kraju ,każde rozwiązanie kryje w sobie pułapkę.

   
Podwykonawca

Z przebaczenie jest jak z jazdą samochodem po zmroku,przy wymijaniu ktoś musi zmienić światła.

   
Podwykonawca

Jeśli zdaje ci się że okna sąsiada są brudne -umyj swoje. Pozd.

   
Marek.O

Marek.O Moi mili moja współpraca z firmą trwała 1 sezon po czym rozstałem się z Panem O.S Nie duszę się i nie flustruję patrzę na to co mogę dobrego dla swojej firmy zrobić i czynię to moi koledzy i koleżanki po fachu uwierzcie mi lepiej całą swoją dobrą energię przeznaczyć na swój rozwój i mieć wyjeb.na to na co nie mamy już wpływu.

   
Miro

Miro Nie mogę się oprzeć i dodać swojej opinii, mimo że w tego typu rzeczach nie uczestniczę ,to jednak dodam swój komentarz ,moją współpracę oceniam na średnią .Pozdrowienia dla wszystkich.

   
Podwykonawca
@Miro 23.10.2016 16:33

Miro kojarzę cię z budowy,mam pytanko czy wciąż zajmujesz się sprzątaniem............................

   
Olsen

Witam Rzetelna Firma . Pozdrawiam

   
Clean S.
@Olsen 22.10.2016 18:10

Chyba Olgierd a nie Olsen. Bo żaden podwykonawca by pozytywnej rzeczy na tych oszustów nie napisał! Ludzie nie dajcie się omotać! Dwa przelewy Wam puści a potem za większą pracę nie dostaniecie nawet złotówki! I jeszcze te potajemne oferty pracy od Maryski extra fuchy po cichu przed Olgierdem. Banda oszustów!P.S. Olgierd widzimy się niedługo w sadzie !

   

Zostaw opinię o Bomax - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bomax