Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Koszalin
  5. Opinie o Integra Software Sp. z o.o.

Opinie o Integra Software Koszalin

ReviewUserIconPracownik

17.10.2018 17:12

Współpracę z firmą Integra oceniam pozytywnie. Firma realizuje ciekawe projekty, które stwarzają pracownikowi możliwość rozwijania się i zdobywania nowych doświadczeń, a także poszerzania kwalifikacji poprzez udział w oferowanych wyjazdach na kursy i szkolenia. Ważna jest również pozytywna atmosfera w zespole. Chociaż bywają różne dni, nie ma w relacjach miejsca na złośliwość. W trudnych sytuacjach pracownik może liczyć na pomoc bardziej doświadczonych i kompetentnych kolegów lub koleżanek. Firma Integra stara się dbać o dobre samopoczucie oraz integrację pracowników poprzez organizację spotkań rekreacyjno-sportowych i kulturalnych. Stwarza także możliwość rozwijania umiejętności posługiwania się językiem obcym poprzez udział w kursach lub platformę eTutor Business. Z pewnością motywacją do pracy może być dobre wynagrodzenie i system wsparcia w postaci premii i dodatków okolicznościowych.
    ReviewUserIconxyz

11.06.2018 22:56

Cześć, Pracę w tej firmie mogę zdecydowanie polecić, firma zajmuje się realizacją bardzo ciekawych projektów informatycznych dla największych graczy z rynku automotive w Polsce i coraz śmielej wchodzi na rynek europejski współpracując i dostarczając soft dla firm z najwyższej półki dla tego segmentu rynku. Jeśli chodzi o atmosferę to bywają momenty lepsze i gorsze, jak w każdej firmie czasami trzeba się mocno sprężać kiedy zamykane są wdrożenia nowych projektów ale są też spokojniejsze okresy kiedy organizowane są szkolenia czy imprezy firmowe. Atmosfera w pracy jest OK, pracownicy starają pomagać sobie nawzajem ciągnąć ten wózek razem, nie spotkałem się z tak często spotykaną obecnie sytuacją kiedy pracownicy nawzajem się „podgryzają”. Wynagrodzenie jak na warunki Koszalina jest na bardzo wysokim poziomie a do tego dochodzą spore premie świąteczne i uznaniowe. Podsumowując, jeśli interesujecie się pracą w, której możecie się rozwijać, czerpać satysfakcję z swojej pracy a nie po prostu odbębnić 8h to szczerze polecam.

23.05.2018 12:44

Atmosfera jest ok, fajni ludzi, ogólnie w porządku. Organizowane są grupowe imprezy i wyjścia integracyjne działów. Korzystam też z możliwości udziału w szkoleniach, opieki zdrowotnej i Multisportu, jest też nauka języków, ale ja nie korzystałem. Co jakiś czas są też bilety do kina/teatru i premie świąteczne. Z tego co widziałem to chyba prowadzą rekrutację, możesz spróbować.

ReviewUserIconasddsa

08.05.2025 20:48

Można widzieć czy preferują UOP czy B2B?

ReviewUserIconZaciekawiony

02.01.2025 22:17

Dzień dobry, Czytam wiele pozytywnych opinii na temat pracy w firmie Integra. Bardzo chciałbym się przebranżowić i zajmować się po części tym co lubię, czyli praca przy technologiach komputerowych oraz oprogramowaniach. Na stronie firmy jest wiele stanowisk, na które można wysłać CV (nawet bez doświadczenia). Zastanawiam się natomiast, czy warto przesłać aplikację ze względu na brak ofert w witrynach zewnętrznych z ofertami pracy (kiedyś widziałem, że pojawiały się), czy zostanie w ogóle rozpatrzona?

ReviewUserIconŁukasz

01.03.2024 17:18

A to teraz sobie ulżę i opiszę ostatnie cztery miesiące pracy w Integra Software. :-). Ze względów prywatnych pracowałem cztery miesiące, ale zdobyłem ogromny bagaż doświadczeń w dziedzinie informatyki oraz w obsłudze systemów ERP. Miałem okazję zdobywać wiedzę pod okiem doświadczonych pracowników Działu Technicznego. Mimo iż pracują tam od kilku lat, to chętnie dzielili się swoją wiedzą i doświadczeniem. Cierpliwie i dokładnie wyjaśniali "świeżakowi" zagadnienia. Nie rzucali na głęboką wodę. Wesoło też było :-). Jeżeli ktoś z czytających posiada średnie doświadczenie w obsłudze komputera z systemem Windows i interesuje się albo planuje rozwijać się w dziedzinie systemów ERP, to tu znajdzie wszytko, co potrzeba! Kolejnym plusem w okresie współpracy z firmą jest podejście do pracownika. Zostały mi jasno i klarownie wyjaśnione warunki współpracy, płacono na czas, a w razie nieprzewidzianych wypadków życiowych można było się dogadać! Dziękuję @Pracodawca

ReviewUserIconProgramista

21.02.2024 18:41

Czy można spodziewać się tutaj stawek jak w innych większych miastach? Czyli np. 2-3 lata exp i 10k brutto czy jednak są o wiele słabsze te stawki?
    ReviewUserIconPM

19.02.2024 20:33

Pochodzę z Koszalina się wyjechałem na studia do dużego miasta. Obecnie pracuje jako PM. Myślę czy nie wrócić i zastanawiam się właśnie nad pracą w Integra . Jakie są lub byłyby wymagania dla PM? @Pracodawca
    ReviewUserIconMikołaj

24.01.2024 12:20

Moja praca w @Pracodawca rozpoczęła się 3 lata temu i nie żałuję, że pracowałem przez te trzy lata z tak dobrymi ludźmi. Ze swojej strony chciałbym podkreślić, że szef jest zawsze otwarty na nowe technologie i możliwości rozwiązywania różnych zadań w projektach. Jest to szczególnie przyjemne, gdy praca związana jest z tworzeniem czegoś nowego. Specyfika biznesu jest bardzo trudna dla początkującego, ale zespół pomaga w każdy możliwy sposób i nie odmawia pomocy. To, co na zawsze pozostanie w mojej pamięci, to pozytywna atmosfera w firmie, której nie da się nie poczuć. Życzę zarówno początkującym, jak i profesjonalistom zdobycia niezastąpionego doświadczenia i możliwości rozwoju w @Pracodawca!
    ReviewUserIconMichał

21.06.2023 10:02

W firmie przepracowałem 11 lat więc jestem w stanie wydać ocenę. Chociaż już sam fakt, że spędziłem tam tyle lat, świadczy o tym, że musiało być dobrze. Głównym atutem Integra Software są świetni współpracownicy. Ekipa tworzona od lat dogaduje się bardzo dobrze. Poza tym z szefostwem zawsze da się porozumieć, sprzęt do pracy jest wystarczający do zadań jakie ma się wykonywać. Co drugi poniedziałek jest pizza, dość często są owoce, czasem coś słodkiego. Jeśli ktoś lubi motoryzację to na pewno będzie miał dużo łatwiej, gdyż tworzone oprogramowania dotyczy głównie tego obszaru. Na pewno firma ma duży potencjał na rozwój. Są w niej pewne hamulce, ale na przestrzeni lat w których pracowałem bardzo dużo zmieniło się na plus. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to zależy kto co potrafi i jak sobie wynegocjuje.
    ReviewUserIconPracownik

16.04.2023 21:24

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Zespół pomocnych osób, znających się na swojej pracy.
    ReviewUserIconSlawek

15.02.2021 16:28

Nie pracowałem w firmie, ale bardzo słabo oceniam proces rekrutacyjny. Wysyłam CV w odpowiedzi na ogłoszenie. Cisza, cisza.... aż tu nagle, Pani dzwoni i pisze, że na teraz zaraz (miałem na to kilka godzin w dniu roboczym, podczas gdy miałem inne spotkania z bieżącej pracy), potrzebują ode mnie: iluś designów, makiet, opisów projektów które prowadziłem, plus odpowiedzi na ileś pytań. Dobra, lubię wyzwania, więc odpowiedziałem, przesłałem - nie ukrywam, że sporo czasu na pogrzebanie w archiwach i opisy, zeszło. I co? I nic. Ani: dzięki, że tak szybko Pan to ogarnął, ani: dzięki za poświęcony czas, ale kogoś tam wybraliśmy, ani pocałuj mnie... w cokolwiek. Jak proces zarządzania projektami w tej firmie jest taki, jak proces rekrutacyjny, to ja dziękuję, ale już nie chcę.
    ReviewUserIconSławek

21.02.2021 21:57

odniosłem sie do swojego posta powyżej. Jak napisałem, jest ok, życzę Państwu powodzenia i znalezienia właściwego kandydata :)
    ReviewUserIconKrzysztof

25.02.2021 09:39

Szukajac informacji o integrze trafiłem na tą opinię, czytam te uwagi i postanowiłem coś napisać bo ja mam całkiem dobre doświadczenia z tą firmą. Kontakt bardzo dobry, na poziomie, spotkanie też mocno merytoryczne. W tej firmie rekrutację prowadzą fachowcy, a to się nie często zdarza. W porównaniu do innych firm to dla integry naprawdę szacun.
    ReviewUserIconPytanie

22.06.2020 10:23

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Integra Software Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconMichał M

25.09.2020 12:08

Trudne do ocenienia pytanie. Z pozoru wszystko jest ok. Zespół zgrany, fajna atmosfera, fajne produkty chociaż drogie. Natomiast wewnętrzne "konflikty" między osobami zarządzającymi a tymi, którym wydaje się, że na zarządzaniu ludźmi zjedli zęby (co akurat nie jest prawdą), powoduje, że atmosfera czasami robi się gęsta i wręcz nie przyjemna. Wielokrotnie byłem świadkiem słownych potyczek między jednym z handlowców z rodziny a jego matką. Podważanie kompetencji, brak informacji zwrotnej zarówno między szefostwem jak i między pracownikami powoduje czasem trudną relację. Wyznawana jest zasada, że to szef (ten młodszy) ma zawsze rację. Z racji swego podejścia dla mnie jest to totalny (usunięte przez administratora) dla osób współpracujących, ignorancja i zadufanie. Nie umniejszam wiedzy oraz kompetencjom owego Pana ponieważ je posiada jednak nonszalancja jaką wykazuje się wobec innych ludzi i pracowników jest wręcz oburzająca. Życzę firmie samych sukcesów, właścicielowi również ponieważ w mojej ocenie ciężką pracą doszedł do momentu, w którym obecnie się znajduje, jednak praca młodszych wymaga jeszcze wiele pokory i panowania nad swoimi emocjami.
    ReviewUserIconLos bambinos

25.09.2020 11:59

(usunięte przez administratora)Nie mówię o kompetencjach ale o braku przepływu informacji pomiędzy kadrą zarządzającą zarówno między sobą jak i wobec pracowników. Każdy wymaga czegoś innego, każdy czegoś innego uczy jednak sumarycznie oczekuje się jeszcze czegoś innego i z człowieka robi się "barana". Brak precyzyjnie określonego zarządcy powoduje, że nie jesteś w stanie do końca zrozumieć tego, czego się od Ciebie oczekuje, tego w jaki sposób i po co masz sprzedawać ich produkty. Nie jestem złośliwy ale to akurat powoduje dość duży chaos. Szkoda tylko, że nikt nie potrafi przyjąć krytyki na klatę tylko ciągle twierdzi, że to on zawsze ma rację. Jest to przykre zważywszy na to, że firma na prawdę robi fajny soft ale traktowanie kogoś "z góry" na każdym etapie nie jest fajne. Każdy z nas jest człowiekiem, nie ważne czy dyrektorem czy handlowcem, programistą czy sprzątaczką. Należy każdego traktować z godnością, czego niestety wielokrotnie nie było mi dane doświadczyć.
    ReviewUserIconMarcin

21.01.2020 15:44

A jak z Nadgodzinami? Są więcej płatne ?
    ReviewUserIconIntegra Software

22.01.2020 09:24

Nadgodziny są rozliczane pracownikom według wyższych stawek.
    ReviewUserIconPytanie

19.01.2020 15:57

Czy Integra Software Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
    ReviewUserIconIntegra Software

21.01.2020 08:22

Godziny pracy w firmie są różne. Ustalane w zależności od działów firmy (np. 8-16, 9-17). W dziale programistów jest możliwość uzgodnienia elestastycznych godzin oraz pracy zdalnej.

Kontakt - Integra Software Sp. z o.o.

ul. Orla 4a 75-727 Koszalin

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

ReviewUserIconNyfaa

10.10.2019 09:29

Jeśli chodzi o atmosferę to jest OK. Można liczyć na pomoc ze strony innych osób. Firma realizuje projekty dotyczące nowoczesnych rozwiązań informatycznych. Postawione cele są ambitne, ich realizacja przynosi satysfakcję.
    ReviewUserIconTety

05.12.2018 08:40

Jak wygląda możliwość uczestniczenia w szkoleniach i kwestia dodatkowych świadczeń ???
    ReviewUserIconWorkery

11.12.2018 19:57

Też byłem ostatnio na szkoleniach które były profesjonalnie zorganizowane. Widać że firma nie oszczędza na rozwoju współpracowników. Dodatkowo po szkoleniach były organizowane atrakcje które dodatkowo poprawiają zgranie zespołu. Do tej pory nie spotkałem się w żadnej inne firmie z takim podejściem i zaangażowaniem do organizacji szkoleń.
    ReviewUserIconnick

13.02.2019 18:34

Poza dobrymi szkoleniami i możliwością rozwoju, firma oferuje rownież pakiet medyczny, z którego korzystam. Pakiet umożliwia mi korzystanie z bardzo szerokiego zakresu usług medycznych, zarówno tych podstawowych jak i specjalistycznych. Mogę polecić pracę w tej firmie.
    ReviewUserIconDawid

17.10.2018 23:14

Integra Software to super firma i kto tu pracuje to jest zadowolony. Miejsce dla ludzi szanujących pracę!
    ReviewUserIconGregor

04.12.2018 14:22

Ciekawą rzeczą natomiast są negatywne komentarze, które w dziwny sposób zniknęły. Nie mniej doświadczenie z firmą mam pozytywne chociaż brak tak na prawdę prawdziwego zarządcy, każdy chce rządzić.

26.06.2018 11:48

Z opinii i pierwszych kontaktów z firmą widać, że Integra działa na poziomie, realizuje dosyć ciekawe projekty i proponuje dobre warunki pracy. Proszę o informację czy do tworzenia oprogramowania są wykorzystywane nowe technologie i czy są organizowane z tego jakieś praktyczne szkolenia. Pytam bo firmy wiele obiecują na poczatku a sam doświadczyłem, że po zatrudnieniu wygląda to słabo. W obecnym miejscu pracy miały być profesjonalne szkolenia a w ostatnich 3 latach byłem na jednej konferencji i mieliśmy tylko webinarium. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda to w Integrze.

14.06.2018 23:52

@anonymous Masz rację, przepraszam, mój błąd. Naturalnie dziękuję za wskazanie tego. @xyz Wspomniałeś w swojej opinii o tym, iż organizowane są szkolenia. Na pewno wiele osób decydujących się złożyć swoje CV do firmy Integra Software zastanawia się, jak wygląda kwestia rozwoju osobistego. Dlatego właśnie, chciałabym Cię spytać o to, jak często takie szkolenia są organizowane? No i jakbyś ocenił ich "skuteczność"? Ponadto, wspomniałeś o o premiach świątecznych oraz uznaniowych. Czy w firmie są jeszcze jakieś dodatki? Twoja opinia zawiera bardzo wiele informacji i za nie Ci dziękuję, jednak ważne są też te kwestie, o które pytam. Dlatego serdecznie zachęcam Cię do odpowiedzi.
    ReviewUserIconDegu

15.06.2018 18:29

Jeśli chodzi o możliwość rozwoju osobistego to jest możliwość uczestniczenia zarówno w szkoleniach wewnętrznych jak i zewnętrznych, nauce języków obcych, nauce pływania, itp. - w ciągu roku jest kilka szkoleń wewnętrznych, w kwestii szkoleń zewnętrznych to w zależności od projektów, w których uczestniczysz możesz pojechać nawet na kilka szkoleń, praktycznych warsztatów w ciągu roku - starają się wybierać szkolenia lub warsztaty prowadzone przez fachowców z praktycznym doświadczeniem, po szkoleniu dodatkowo organizują dodatkowe atrakcje - ogólnie pozytywnie. Poza premiami są inne dodatki, bilety do teatru, kina, itp. Ja mam multisport i opiekę zdrowotną. Organizują też imprezy dla całej firmy - wyścigi na gokartach, imprezy na wodzie z motorówkami, skuterami, kurs i wyrobienie karty sternika wodnego, turnieje w piłkarzyki, wyjścia na kręgle i inne... - dzieje się poza pracą.

05.06.2018 10:12

@Mariusz Rozumiem, dziękuję. Powiedz mi proszę, bo nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałam. Z tego co udało mi się zrozumieć to jesteś aktualnie na etapie uzgadniania wszelkich warunków pracy w firmie Integra Software, tak? Będę Ci wdzięczna za odpowiedź.

06.06.2018 00:10

"Na tą chwilę nie złożyłem jeszcze aplikacji (obecnie pracuje w innej firmie) ale dotychczasowe kontakty z Integrą wyglądają obiecująco." Przeciez napisal, trudno sie domyslic, ze jest na etapie rozmow...

30.05.2018 15:00

@Degu Serdecznie dziękuję Ci za tę odpowiedź. Na pewno jest to informacja, która pomoże innym użytkownikom podjąć decyzję co do wysłania swojego CV firmie Integra Software. Niemniej, chciałabym jeszcze spytać o jedno. Czy ten dodatek w postaci finansowania kursów na stronie etutor, przysługuje pracownikowi od samego początku współpracy z firmą, czy może musi on przepracować jakiś czas w firmie?
    ReviewUserIconMariusz

03.06.2018 14:20

Z tego co się orientuję to platforma etutor jest dostępna dla wszystkich pracowników bez względu na staż pracy. Integra opłaca ten dostęp. Jest też możliwość dofinansowania nauki języków w formie kursu lub nawet sfinansowania całego kursu, ale jest to zależne w jakim projekcie bierze sie udział. Na tą chwilę nie złożyłem jeszcze aplikacji (obecnie pracuje w innej firmie) ale dotychczasowe kontakty z Integrą wyglądają obiecująco.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Integra Software?

24.05.2018 19:07

@Mariusz Czy finalnie złożyłeś swoją aplikacje do firmy Integra Software? Jeżeli tak to koniecznie napisz jak wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej. @anonymous Dziękuję za te informacje. Możesz napisać więcej informacji na temat tej nauki języków obcych? Rozumiem, że jest to w formie dofinansowania do nauki, tak?
    ReviewUserIconDegu

26.05.2018 14:30

Mogę dopowiedzieć - można skorzystać z bezpłatnej nauki angielskiego i niemieckiego na platformie etutor.
    ReviewUserIconIgor

29.11.2017 20:49

Czy osoby do sprzedaży są jeszcze w firmie potrzebne? Widziałem we wrześniu ofertę ale może nie jest aktualna?
    ReviewUserIconGosc

27.01.2018 19:13

Z tego co sie orientuje to rekrutacja jest stale prowadzona.
    ReviewUserIconrrr

15.06.2016 21:52

@Marcin o no to super ze mozliwy jest udzial w szkolenaich w kazdej firmie uwazam ze tak powinno jednak byc
    ReviewUserIconMarcin

08.05.2016 16:05

Orientowałem się w opiniach pracowników tej firmy i są ok. Oferują udział w ciekawych szkoleniach. Co do nauki języków to nie wiem. Stanowisko specjalisty ds. marketingu wydaje się być bardzo ciekawe, ale szukają ludzi z doświadczeniem.
    ReviewUserIconagata

22.02.2016 12:55

pracowałam tam i złego słowa nie mogę powiedzieć. pracodawca godny polecenia
    ReviewUserIconGość

20.05.2014 11:21

Czy może ktoś powiedzieć cokolwiek o atmosferze i stabilności zatrudnienia w Integrze? Może jakieś informacje o wynagrodzeniu?

Zostaw merytoryczną opinię o Integra Software Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Integra Software Sp. z o.o.!