Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

3.7/5

• O Maxfliz
  • Zobacz, co u nas słychać?
  • Usługi

O Maxfliz

Zobacz, co u nas słychać?

Usługi

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Maxfliz

Opinie o Maxfliz Kraków

WebsiteIconMaxfliz

21.04.2022 11:39

Dziękujemy za liczne opinie. Widząc duże zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu. Bardzo cenimy, każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, z której postaramy się wyciągnąć wnioski. Każda Wasza opinia jest dla nas cenną wskazówką.

Wierzymy, że dzięki rzetelnej komunikacji uda nam się zadbać o to, aby współpraca z nami była jeszcze bardziej satysfakcjonująca i procentowała rozwojem firmy.  A na tym szczególnie nam zależy.

Zachęcamy Was do śledzenia naszego profilu, przeglądania aktualnych ofert pracy i bycia tutaj z nami! Jeśli macie jakiekolwiek pytania, piszcie śmiało. Chętnie na wszystkie odpowiemy:) Gdyby pojawiły się tematy, których nie chcecie poruszać na forum, ale są dla Was ważne, to prosimy o opisanie ich i przesłanie na adres: [email protected]

ReviewUserIconkandydat

11.04.2026 09:17

Wiecznie dodawane oferty i brak kontaktu po aplikacjach mimo spelnienia wymogów - ktoś ma podobne doświadczenie z firmą?

ReviewUserIconSpecjalista SEO

21.06.2024 13:32

Amon

Przebieg rekrutacji Etapy raczej standardowe dla współczesnego procesu rekrutacji (Jedyne to. Pozostałe aspekty typowe dla firm, wyrosłych na początku lat 90' ale o tym za chwilę): 1. Selekcja CV - kontakt mailowy 2. Ankieta dotycząca dotychczasowego doświadczenia 3. Zadanie rekrutacyjne 4. Spotkanie w Krakowie Na spotkaniu obecny dyrektor finansowy/zarządzający oraz dyrektorka marketingu. Przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji. Przejechałem ponad 500 km aby się spotkać osobiście na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie mam jakby problemu z tym, że finalnie pracy nie dostałem, ale jeżeli przechodzi się wszystkie etapy a po ustalonym tygodniu od spotkania nie ma informacji (jakiekolwiek) czy będzie nawiązana współpraca czy nie no to już świadczy o kulturze szorującej po dnie... a raczej jej braku. Skoro już podczas procesu rekrutacyjnego nie potraficie okazać minimum szacunku kandydatowi, który jedzie przez 3/4 kraju, aby się z Wami spotkać, to zwyczajnie boje się pomyśleć jak wygląda współpraca na etacie z Wami. Przez te kilkanaście lat mojego doświadczenia w branży, spotkałem się z różnymi firmami tu w Polsce... Jednak Wy pobiliście wszelkie niechlubne rekordy. Od powietrza ognia, wojny i od firm takich jak Maxfilz niech każdego opatrzność strzeże. Pytania Pytania raczej standardowe o doświadczenie, projekty dotychczasowe i największe sukcesy. Zaniepokoiło mnie tylko usilne wyciąganie informacji i sugestii co do tego, jak firma ma poradzić sobie z fatalnie prowadzonym SEO do tej pory. Śmieszna zagrywka, szczególnie, że najwięcej pytań skupiało się wokół tego jak wyciągnąć pomysły od kandydata. Widząc tu na Gowork jeszcze jedną "recenzję" z rozmowy kwalifikacyjne w Maxfilz z Warszawy, domniemywać można że firma szuka jeleni, od których wyciąga darmowe audyty (w postaci zadań rekrutacyjnych) a następnie nawet nie oddzwoni z informacją o rezultacie tych "rekrutacji". Droga Kadro Zarządzająca; nie wystarczy założyć garnituru czy garsonki aby kreować się na profesjonalistów, warto nauczyć się czym jest szacunek.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna#SpecjalistaSeo

09.02.2024 09:57

Czy w Maxfliz wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

08.05.2024 11:28

Dzień dobry, tak. Maxfliz wypłaca dodatkowe nagrody dla pracowników za osiągane wyniki. Organizuje także konkursy dla pracowników sprzedaży z atrakcyjnymi nagrodami.
    ReviewUserIconseller

08.01.2024 10:51

Dzień dobry W Warszawie dosyć często pojawia sie oferta pracy na stanowisko specjalisty ds sprzedaży dział podłóg i drzwi. Czy ktoś orientuje się jakie są warunki finansowe? Jak ogólnie wygląda ta praca Z zewnątrz firma wygląda nieżle ale zastanawia właśnie ta częsta rotacja
    ReviewUserIconseller

09.01.2024 21:09

Dziękuję za wiadomość. Jakie widełki podstawowej pensji oferuje firma?

10.01.2024 12:20

Jeżeli Pan/Pani wyraża zainteresowanie ofertą zatrudnienia na wskazane stanowisko, serdecznie zachęcamy do złożenia aplikacji. Chętnie podejmiemy rozmowę w celu omówienia Pana/Pani umiejętności i doświadczenia zawodowego. Jednakże, zgodnie z polityką naszej firmy, informacje dotyczące systemu prowizyjnego oraz wynagrodzenia nie są udostępniane publicznie. W celu uzyskania pełniejszych informacji oraz omówienia szczegółów, prosimy o kontakt oraz przesłanie swojego CV. Pozdrawiamy, Maxfliz
    ReviewUserIconKrk

28.09.2023 14:23

Przez pewien czas miałam tą wątpliwą przyjemność pracować w firmie Max Fliz w Krakowie a dokładnie w dziale finansowo-kadrowym. Po przyjściu z dosyć nowoczesnej firmy, czułam się jakbym cofnęła się w czasie o jakieś 15 lat!! Nic nie było zautomatyzowane, papierów było tyle, że nikt w 8 godzin nie był w stanie się z tego odgrzebać. Młodzi ludzie niestety szybko uciekali z tego miejsca pracy. Dodatkowo wszystko załatwiane przez telefon, a nie maila (chyba po to, żeby nie mieć dowodów na piśmie?? - nie jestem tego w stanie inaczej wytłumaczyć). Firma nie oferowała żadnych benefitów, dodatkowo za czas spędzony na nadgodzinach nie dostałam odpowiedniego wynagrodzenia. Kadrowa była bardzo nieprzyjemnym człowiekiem i wiem, że pracownicy spoza naszego "biura" nie chcieli przychodzić osobiście nic załatwiać - naprawdę się nie dziwię. Ogólna atmosfera była nie do wytrzymania, ale było kilka osób, dzięki którym dało się przetrwać i do dzisiaj miło te osoby wspominam.

02.10.2023 11:50

Rozumiemy, że Twoje doświadczenie w firmie Maxfliz w dziale finansowo-kadrowym nie było satysfakcjonujące, i jesteśmy wdzięczni za Twój szczery feedback. Zgadzamy się, że automatyzacja i nowoczesne rozwiązania są ważne w dzisiejszych czasach. Rozumiemy Twoje obawy dotyczące nadmiaru papierowej dokumentacji i będziemy pracować nad jej zminimalizowaniem w celu zwiększenia efektywności pracy naszych zespołów. Co do komunikacji, zależy nam na dostarczaniu naszym pracownikom różnych sposobów kontaktu. Warto jednak zaznaczyć, że stosujemy telefoniczną komunikację w pewnych przypadkach, aby zapewnić szybką i bezpośrednią reakcję na bieżące potrzeby. Jednakże doceniamy Twoją uwagę w tej sprawie i postaramy się zwiększyć dostępność kontaktu poprzez inne środki, takie jak e-mail, tam gdzie jest to odpowiednie. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z personelem kadrowym było nieprzyjemne. Warto podkreślić, że dążymy do stworzenia przyjaznej i wspierającej atmosfery w miejscu pracy, dlatego będziemy pracować nad poprawą relacji z pracownikami i zapewnieniem profesjonalizmu w kontakcie z personelem kadrowym. Doceniamy również Twoje słowa na temat tych współpracowników, którzy przyczynili się do Twego pozytywnego wspominania. Powodzenia. Zespół Maxfliz!
    ReviewUserIconZainteresowana

07.05.2023 07:58

Jestem zainteresowana aplikacja na stanowisko młodszy specjalista ds administracji, Praca stacjonarna w Warszawie, Czy jest tu ktoś kto pracuje w warszawskim zespole i mógłby powiedzieć coś więcej? I gdzie się znajduje biuro warszawskie?
    ReviewUserIconPracownik

25.09.2023 17:02

Praca praktycznie przy Piasecznie. Parkować trzeba pod Makiem, bo parking pod firmą jest dla szefostwa. Dziewczyny na kasie mają dużo obowiązków, zajmują się szczególnie sprawami księgowymi i rozliczeniami.

20.06.2023 17:37

Dlaczego usuwacie Państwo zle komentarze, a piszecie fejkowe peany na temat pracy w MAXFLIZIE????? Zauważyłem ostatnio wysyp dobrych komentarzy, a te negatywne usuwacie!!!!!! Kogo to pomysł???? Byłem zainteresowany praca u Was, a teraz sam nie wiem co myslec!!!!!

28.06.2023 09:55

Szanowny użytkowniku, W MAXFLIZ, szanujemy różnorodność opinii i rozumiemy, że każda osoba ma prawo do wyrażania swoich doświadczeń. Usuwanie niektórych negatywnych komentarzy może mieć miejsce tylko w przypadkach, gdy naruszają one nasze zasady obowiązujące na platformie GOWORK. Zasady dotyczące treści, takie jak obraźliwy lub niestosowny język, spam, szkalowanie lub naruszenia prywatności. Nie usuwamy komentarzy tylko dlatego, że wyrażają negatywne opinie o naszej firmie. Jeśli zauważył Pan/Pani wysyp pozytywnych komentarzy, mogło to wynikać z naszych starań, aby odpowiedzieć na pozytywne doświadczenia naszych pracowników i podziękować im za ich zaangażowanie. Staramy się również informować o korzyściach pracy w naszej firmie, aby potencjalni kandydaci mieli pełniejszy obraz organizacji. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i chętnie słuchamy opinii naszych pracowników i kandydatów. Jeżeli ma Pan/Pani jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Nasz zespół jest gotowy odpowiedzieć na wszelkie pytania, udzielić dodatkowych informacji i rozwiać wszelkie wątpliwości. Doceniamy Państwa uwagi i staramy się stale doskonalić nasze relacje z pracownikami i kandydatami. Zapraszamy do aplikowania.
    ReviewUserIconPolecam

06.06.2023 09:47

Pozytywnie, polecam z czystym sumieniem. Wcześniej pracowałem w innej firmie również w branży wnętrzarskiej i głębszej analizie z upływem kilku miesięcy mogę stwierdzić, że czuję tu większą stabilność, mniejszą presję i rozsądnie podejmowane decyzje w stosunku do dynamicznie zmieniającej się sytuacji na rynku. Polecam osobom szukającym pracy w tej branży
    ReviewUserIconAntoni

06.06.2023 08:38

Maxfliz to świetny pracodawca. Nie mam nic do zarzucenia, czuję się tu świetnie.
    ReviewUserIconPracownik

16.05.2023 16:55

Pracuję w Maxflizie we Wrocławiu. Najlepsza opcja na pierwszą pracę dla studenta za dwójkę z takim na prawdę grubym hakiem na rękę. Z premią to jak w każdej innej pracy. Czasami dodatkowe 250 idzie przytulić za udany cel. Na plus, że nie jeździ się po deszczu i w śniegu jak chociażby w glovo. Coś tam posiedzisz przy kompie, coś porobisz na smartfonie, czasami po coś wstaniesz, jak to w sklepie. Z plusów to nie dźwigasz bo jest serwis. Magazyn ulicę dalej więc bez szarpania się z towarem. Minus tylko taki, że ze spóźnieniami średnio i wcześniej nie można się urwać :( za sklepem jest pizzeria. Atmosfera w pracy jak najbardziej OK, same młode przebojowe osoby, są również cykliczne imprezy :) Ogólnie na plus.

07.05.2023 23:49

10.05.2023 15:22

Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za Twój komentarz na naszym profilu na Gowork. Chcielibyśmy wyjaśnić Twoje wątpliwości dotyczące dodawania pozytywnych komentarzy. Zanim przejdziemy dalej, chcielibyśmy podkreślić, że reprezentuję Maxfliz i jestem tutaj, aby odpowiedzieć na Twoje pytania. W naszym przypadku, pozytywne opinie pochodzą zarówno od naszych lojalnych pracowników, zadowolonych klientów. Nasza firma stawia sobie za cel zapewnienie najwyższej jakości komunikacji, relacji oraz usług. Pozytywne opinie są wynikiem naszych wysiłków z których jesteśmy dumni jako przedsiębiorstwo z 30 letnim doświadczeniem. Chociaż rozumiemy Twoje obawy dotyczące wiarygodności pozytywnych komentarzy, chcielibyśmy podkreślić, że nie angażujemy się w żadne działania mające na celu fałszowanie opinii. Nasza reputacja jest zbudowana na uczciwości, jakości i zaangażowaniu, które pokładamy w naszej pracy. Jesteśmy otwarci na wszelkie pytania i wątpliwości, które masz dotyczące naszej firmy. Zachęcamy Cię do skontaktowania się bezpośrednio z nami, aby uzyskać więcej informacji. Jesteśmy gotowi odpowiedzieć na Twoje pytania i udzielić wszelkich wyjaśnień. Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Liczymy na dalszą owocną współpracę. Z poważaniem, Zespół Maxfliz
    ReviewUserIconMalwina

05.05.2023 10:16

Dla wszystkich zastanawiających się czy warto aplikować do Maxfliz – warto! Wiadomo, nie ma firm idealnych i tutaj także są rzeczy, które warto zmienić. W całościowym rozrachunku jednak praca wypada bardzo na plus. Pracuję tutaj prawie rok i jestem zadowolona z trzech dla mnie najważniejszych aspektów: atmosfery, wynagrodzenia i projektów (mega ciekawe, duża różnorodność, piękny produkt). Reasumując, polecam! :)
    ReviewUserIconAnonime_K

25.04.2023 12:32

Jestem pracownikiem Maxfliz od 1,5 roku. Firma ma fajne podejście od pracowników, wiele inicjatyw wychodzących oddolnie udaje się realizować na poziomie zespołu. Uważam, że wynagrodzenie jest uczciwe i zgodne względem zaangażowania. Polecam pracę w Maxfliz każdemu, kto chce się rozwijać w branży szeroko rozumianego designu.
    ReviewUserIconMaksymalny rozwoj

19.04.2023 15:36

Jestem na TAK! Dla każdego kto chce się rozwijać w dynamicznej firmie, podejmować się innowacyjnych projektów, wspólnie wypracowywać nowe modele, systemy, współprace to miejsce pracy jest idealne. Firma przechodzi sporom metamorfozę, zachodzą szybkie duże i mniejsze zmiany. Elastyczność, postawa i zaangażowanie - jak masz te cechy możesz liczyć na rozwój i docenienie. Ja pracuje od 3 lat i polecam każdej ambitnej osobie która chce być rozliczana w ramach swojego zaangażowania/wyników.
    ReviewUserIconAnalyst

05.01.2023 23:12

Wynagrodzenia z roku na rok coraz gorsze mimo wzrostów sprzedaży podsumowując nie polecam
    ReviewUserIconKrk

05.01.2023 23:04

Odnośnie pracy w Maxflizie owszem kiedyś ta firma była znana z tego że pracowników traktowało się tu dobrze tzn owszem były wymagania jak wszędzie ale Firma dawała coś w zamian tzn dobra atmosferę i godziwe zarobki ale to już przeszłość. Jeśli chodzi o atmosferę jest dużo gorsza a wynagrodzenia no cóż w większości konkurencyjnych firm zarobi się więcej bez trudu. Szkoda bo to pokazuje jak wiele może się zepsuć w krótkim czasie. Jakiego wyniku sprzedażowego byś nie osiągnął i tak zostaniesz w nagrodę sprowadzony na ziemię nowymi warunkami płacowymi. Nie polecam.
    ReviewUserIconWarszawa

08.04.2022 19:19

Dzień dobry, pozdrawiam logistykę w Warszawie, fajnie się razem pracowało. Bywało nerwowo, ale ostatecznie to dość lajtowa robota. Nie spodziewajcie się cudów, ale można odpocząć;)
    ReviewUserIconLucius A. Castus

09.08.2022 08:22

Pewnie piciem kawy ????????

18.10.2022 12:38

Dziękujemy za opinię ! ???? W Maxfliz zawsze znajdzie się czas na kawę w miłym towarzystwie.
    ReviewUserIconDługoletni pracownik magazynu

24.09.2022 19:20

Nie idźcie na magazyn w Opaczy.Wyzysk i traktowanie magazynierów jak niewolników.ODRADZAM!!!

18.10.2022 12:36

Dzień dobry, dziękujemy za Twój komentarz. Każde uwagi oraz pojawiające się opinie są szczegółowo weryfikowane. Jako pracodawca chcemy zapewnić naszym Współpracownikom najlepsze warunki zatrudnienia oraz przyjazną atmosferę każdego dnia. Nieprzyjemne sytuacje są wpisane w każdy wykonywany zawód stąd zawsze prosimy, aby nasi Współpracownicy każde niepokojące sytuacje zgłaszali bezpośrednio do Przełożonych, tak abyśmy mieli możliwość jak najszybszego zareagowania.

Kontakt - Maxfliz

Kraków

28.12.2021 09:19

Jak długo czekaliście na odzew z Maxfliz? Oddzwaniają zawsze?
    ReviewUserIconDział HR

29.12.2021 07:41

Dzień dobry, jeśli uczestniczył/a Pan/Pani w rozmowie rekrutacyjnej w siedzibie firmy odpowiedź powinna zostać do Pana/Pani wysłana niezależnie od podjętej decyzji. Prośba o kontakt bezpośredni z Rekruterem w celu uzyskania informacji zwrotnej. Pozdrawiam serdecznie

05.06.2020 10:07

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Max-Fliz?
    ReviewUserIconMaxfliz

08.06.2020 11:13

Dzień Dobry, Rekrutacja odbywa się w siedzibie firmy ale istnieje również możliwość przeprowadzenia 1 etapu rozmowy online i telefonicznie:) Pozdrawiamy i życzymy powodzenia!
    ReviewUserIconAP

27.11.2021 20:00

Mozesz wypowiedzieć się więcej w temacie działu marketingu?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Maxfliz?

09.11.2021 23:08

ReviewUserIconDział HR

10.11.2021 08:25

Witam serdecznie. Każdy kandydat uczestniczący w procesie otrzymuje zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną e-mail - znajduje się tam telefon kontaktowy, pod który można się kontaktować w sprawach związanych z procesem o czym informuje podczas rozmowy. Jeśli nie otrzymał Pan/Pani odpowiedzi proszę o informację (E-mail lub telefon) chętnie udzielę informacji zwrotnej. Pozdrawiam, Dział HR

02.06.2020 20:25

ReviewUserIconNie szokujcie

29.04.2021 20:37

Dodajcie że wszyscy pracownicy (zanim maxfliz) otrzymał możliwość Państwowej tarczy podpisali dobrowolną " umowę" na trzy miesiące obniżającą im pensje do 60% podstawy a w trakcie zwolnili przepraszam "rozstali" z dużą ilością pracowników. Precyzując Covid czy nie Covid firma ta wykorzystała możliwość skorzystania z tych dotacji szkoda, że tylko nawet bez pandemii nigdy nie traktowała PRACOWNIKÓW jako partnerów tylko czerpała z nich jak największe i dalej czerpie ZYSKI.. to w skrócie .....
    ReviewUserIconJa

12.10.2021 23:16

Skoro ktoś pracował w firmie 10-20 lat to chyba nie jest tak źle? Jeżeli pracownikowi nie chce się nic robić to nic dziwnego, że zostaje zwolniony.

06.07.2019 08:48

ReviewUserIconTrue, true

12.07.2019 13:42

Albo nie potrafiący sobie wymienić żarówki w reflektorze, lub też zresetować systemu kontroli ciśnienia po dopompowaniu kół w swojej mazdzie.
    ReviewUserIconmłody

27.07.2021 10:00

ok, ciekawe co piszesz. widzę, że dużo jest menedzmentu od sprzedawcy do zarzadu lub dyrektorów. czy to rodzina czy faktycznie firma stawia n pracownika?

04.05.2021 10:26

Czy można liczyć w Max-Fliz na prywatną opiekę medyczną?

04.05.2021 12:11

Witam serdecznie, na chwilę obecną firma Maxfliz nie finansuje prywatnej opieki medycznej dla Pracowników. (Pracownicy mogą dołączyć do pakietu grupowego - składka jest potrącana z wynagrodzenia po uprzednim wyrażeniu pisemnej zgody) Pozdrawiam, HR
    ReviewUserIconHandlowiec

23.03.2021 13:32

Witam, widze sporo ogloszen wisi na pracuj.pl. Czy ktos moze sie podzielic "swiezym" info czy warto aplikowac i jak sie pracuje? Czy sa premie od sprzedazy i jesli tak to jak to wyglada? da sie zarobic pieniadz?
    ReviewUserIconRada do HR

22.04.2021 15:27

Aby wpisy wyglądały na autentyczne sugeruję zachowanie większego odstępu czasowego pomiędzy zadanym pytaniem a udzieloną odpowiedzią...

22.04.2021 16:07

Witam serdecznie, dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową o nowych zapytaniach, więc staram się odpowiadać sprawnie na zadawane pytania. Taka moja rola :) dziękuje, HR
    ReviewUserIconGosia

01.04.2021 10:46

Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?

01.04.2021 11:43

Witaj, rozmowa rekrutacyjna składa się z dwóch etapów. Pierwszy etap to rozmowa telefoniczna z przedstawicielem HR ok.30 minut - ogólny wywiad behawioralny dot. doświadczenia, motywacji do podjęcia zatrudnienia, omówienia kwestii administracyjnych związanych ze stanowiskiem, na które aplikacja została złożona. Drugi etap to rozmowa bezpośrednio z kierownikiem zatrudniającym ok. 30-45min. Na tym etapie kandydat może spodziewać się kilku pytań z obszaru kompetencji miękkich oraz pytań technicznych dot. stanowiska, na które aplikował. Staramy się upraszczać proces rekrutacji tak aby zapewnić komfort, bezpieczeństwo i wygodę kandydatów zwłaszcza w okresie pandemii. Pozdrawiam serdecznie, HR
    ReviewUserIconCzap

11.02.2021 18:32

Straszne opinie są o firmie max Fliz czy w ogóle jest tam ktoś zadowolony z pracy bo tu same negatywny.
    ReviewUserIconPapa smerf

11.02.2021 23:38

MF wykorzystał kryzys do pozbycia się mało zaangażowanych i wiecznie niezadowolonych osób- część z nich siedzi teraz na bezrobociu plując na forach. Obecni pracownicy nie wyglądają na zestresowanych, w firmie jest dużo zaradnych osób które dobrze zarabiają i żyją na przyzwoitym poziomie.
    ReviewUserIconXwR

25.03.2021 06:59

Dz. Łazienek. Zalety: + Atmosfera, nie spotkałem się tutaj z jakąkolwiek formą mobbingu. Załoga jest młoda, energiczna i raczej pomocna. + Zarobki i prowizje za sprzedaż produktów + Jeśli kupiłeś mieszkanie/ budujesz dom i chcesz go zaprojektować i wyposażyć to lepiej trafić się nie da -zaoszczędzisz sporo pieniędzy. Są tu pracownicy którzy nazbierali sobie już trochę mieszkań. + Od niedawna zaczęli inwestować w rozwój kadr + Marki własne na które mają wyłączność- nie musisz się boksować z Januszami przy wycenach. Ułatwia to handel. + Ciekawe ekspozycje (z których właściwie słynie ta firma). Klienci chętnie przychodzą je oglądać, te salony cały czas się zmieniają. + Firma bardzo szybko się rozwija, momentami aż zbyt szybko. Ambitni ludzie obsadzani są do nowych projektów. + Branża wnętrz jest jedną z najciekawszych jakie spotkałem szybko można ją polubić. Wady: - kuleje czasem komunikacja - czas mi tu strasznie szybko leci Nie ma miejsc idealnych, to jest mój czwarty pracodawca i jedyny z mojego dotychczasowego doświadczenia którego na dzień dzisiejszy jestem w stanie polecić.

07.01.2021 09:32

Jaki jest styl zarządzania kadrą w Max-Fliz?
    ReviewUserIconGondziu

19.02.2021 23:43

Musisz wiedzieć że jesteś kosztem....styl kosztowy.
    ReviewUserIconszukam pracy

04.12.2020 12:23

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda proces rekrutacji , po ilu dniach od otrzymania CV dzwonią i jak to dalej wygląda ? Czy mają benefity dla pracowników ? widzę że rekrutują ? Jak atmosfera i zarobki ? Dzięki !
    ReviewUserIconmixx

07.08.2020 18:22

Pracował ktoś jako magazynier w Warszawie ul Puławskiej i może się podzielić opinią na temat pracy zarobków i atmosfery.
    ReviewUserIconMoriati

13.06.2020 22:15

Cześć Gabi! Co słychać u Ciebie. Dalej w M-F u wójka?
    ReviewUserIconZnajomy znajomego

10.06.2020 18:48

Jeżeli szukasz pracy nie wysyłaj CV do Maxfliz. Chyba że jesteś typem włazidupy i lizusa, wówczas napewno szybko wzbijesz się na wyżyny. Jezeli do tego lubisz donosić na kolegów do szefa, awans gwarantowany. Maxfliz to firma, która kopie po (usunięte przez administratora) ludzi z wiedzą i kompetencjami, ludzi zaangażowanych i znających branżę. Gloryfikowani są natomiast Ci, którzy potrafią w odpowiedni sposób podlizać się do szefa, często bez odpowiednich kompentencji i wiedzy - Ci mogą liczyć na szybki awans. Zastanów się dwa razy, zanim wyślesz swoją kandydaturę do tej firmy.
    ReviewUserIconDelta

27.05.2020 12:44

Kiepski sklep.
    ReviewUserIconWiktor

05.04.2020 16:46

@pracownik a dlaczego? Co w niej jest nie tak?
    ReviewUserIconCytat

20.04.2020 18:11

Ciągle tylko każą sprzątać śmieci. Paczki ważą sporo (około 45kilo) . Od patrzenia boli kręgosłup, a managerowie tylko biegają i "koordynują" tempo. W firmie występuje klasa pracującą i odpoczywająca. Na ramionach tej pierwszej zwisa odpowiedzialność, za wszelkie pomyłki, natomiast do drugiej nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Ludzie są niemili, pracując tam miałem wrażenie, że taka atmosfera tylko poprawia humor wszystkim dookoła. Kiedy potrzebujesz pomocy, nikt nie ma czasu ci pomóc. PRACA W TEJ FIRMIE TO PORAŻKA, ZMARNOWANY CZAS ale sprawdź sam.
    ReviewUserIconpracownik

05.04.2020 16:38

USUWAJĄ prawdziwe opinie. Dla mnie firma zupełnie niewiarygodna.
    ReviewUserIconKonkursowicz

01.02.2018 12:14

Nie jestem pracownikiem ale i tak dane mi było doświadczyć jak firma funkcjonuje. Wzięłam udział w konkursie na projekt logo. Okazuje się, że firma postanowiła przyoszczędzić, pewnie tak samo oszczędza na wszystkim, w tym na pracownikach, i konkurs zakończono brakiem rozstrzygnięcia. Dodatkowo nie zostały zachowane postanowienia regulaminowe. Link do informacji oraz dużo merytorycznych komentarzy tutaj: https://www.facebook.com/maxfliz/photos/a.138573229538899.28605.136813229714899/1755793611150178/?type=3

Zostaw merytoryczną opinię o Maxfliz

Nie przegap nowości o Maxfliz!