Istnieje. Tylko bez pracowników. Tylko właściciel robi. Pracownicy odeszli.
KOMORNIK
14.09.2013 11:28
Mnie (usunięte przez administratora) zasrana też oszukała !!!! i do dnia dzisiejszego się nie rozliczyła za pracę !!!!. [usunięte przez administratora] to beztalencie upośledzone umysłowo !!!,zalega ludziom za pracę ponad 20tysięcy złotych netto!!!!.
Uchyla się od płatności !!!-ma toczonych kilka postępowań w sądzie pracy i urzędzie skarbowym w Szczecinie.Ten człowiek jest tak głupi że nie wie do czego służy zaprawa !!!,poziomica !!!. Jego głupota i nie wiedza budowlana POWALA NA KOLANA :-). NIKOMU NIE POLECAM PRACY W FIRMIE DAMART Damian Wach jaguara 22 Dołuje !!!!.
wałek
10.09.2013 06:26
[usunięte przez administratora] pracodawcą? To są jakieś jaja... Przecież ten człowiek młotka nie ogarnia... Ha ha, ale jaja...
Ta firma to sciema. Jak chcesz się narobić, chodzić wkurzony, bez pieniędzy i ciągle się dopominać o zaległe pieniądze to tam to dostaniesz. Nie polecam, nie ma sensu się męczyć z tym człowiekiem... Wielki szef za trzy grosze który najchętniej to by na kebaby jeździł zamiast się pracą zainteresować. Szkoda czasu i nerwów. I tak go komornik pogrąży.
RACJA
04.09.2013 16:04
MASZ RACJĘ MNIE I WIELU INNYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW TEŻ OSZUKAŁ I do dnia dzisiejszego się NIE ROZLICZYŁ !!!! kanalia zafajdana (usunięte przez administratora) gnida społeczna !!!. On zna się tak na podpisywaniu umów jak ja na kościele !!!! CZYLI WOGÓLE!!!. Dla mnie ten OTYŁY człowiek to BEZTALENCIE !!!! z ujemnym IQ !!!!.Nie ma co jemu wierzyć bo to KŁAMCA i OSZUST !!!.
BYŁY PRACOWNIK
23.08.2013 09:55
Jednym słowem: porażka. Byli pracownicy do tej pory nie rozliczeni. Od kwietnia... Nie polecam. Unikać.
Zostaw merytoryczną opinię o RAFTER Damian Wach