Nie płacą ani podwykonawcą ani własnym pracownikom. Stałą odpowiedzią na brak płatności jest "jutro miasto nie przelało" bo z czego ma przelać jak wszystko zajął komornik. Prezes Grzegorz R. butny i arogancki nie powie słowa prawdy. Nie płacą za pracowników ZUS-ów ani podatków. Wszystkich podwykonawców ostrzegam za wykonaną pracę nie otrzymacie nigdy zapłaty.
Cała prawda a ten (usunięte przez administratora) Grzegorz R sie pruje s jak przyjdze co do czego to się policją zasłania
(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) komornik nic nie może zająć bo wszystko zostało ze spółki wyprowadzone przez zaradnego prezesa. ciekawe kiedy Grzegorz R. ze świtą wyniosą się z kraju? postępowanie upadłościowe już w trakcie więc to pewnie kwestia czasu. wiadomo, spółka utworzona tylko po to, żeby wyłudzić kasę i zniknąć
w obecnej chwili p. Rutkowski działa w firmie gryfbud. Szukamy wszystkich, którzy zostali oszukani, ponieważ będą składane dokumenty do wielu instytucji za (usunięte przez administratora)i wyprowadzenie majątku z firmy migbud
w obecnej chwili p. Rutkowski działa w firmie gryfbud. Szukamy wszystkich, którzy zostali (usunięte przez administratora) ponieważ będą składane dokumenty do wielu instytucji za (usunięte przez administratora)i wyprowadzenie majątku z firmy migbud
Czy firma każdemu daje szanse żeby u nich pracować ?
Niestety nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli. Powiedzcie czy firma radzi sobie i są szanse na poprawę sytuacji?