JasminCare Sp. z o. o.

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 132 ocen.

JasminCare Sp. z o. o.
6 132 6 1

Opinie o JasminCare Sp. z o. o.

Mira

Słyszałam, że agencja ma super opinię. Może podpowiecie od czego zależy wysokość wynagrodzenia?

Opiekunka
@Mira 11.10.2018 10:46

opinie może i ma dobre, bo dziewczyny w biurze starały się zawsze i były dla opiekunek Ale problemy sądowe słynnej Pani Prezes spowodują, że kiepsko będzie... oj kiepsko ZUS o swoje pieniądze się już upomina, skarbówka także! chytry dwa razy traci!

Lidia
@Opiekunka 17.10.2018 11:07

Mam pytanie odnośnie warunków zatrudnienia w JasminCare. Jaki rodzaj umowy jest proponowany przez tę agencję opiekunkom? Stabilność zatrudnienia, szczególnie jeśli przebywa się za granicą, jest niezwykle istotnym aspektem dla osób rozważających podjęcie takiej pracy. Będzie to dla nich cenna informacja.

Motylek1981.....

Firma Jaśmin Care to bardzo dobra agencja dla opiekunek. Super kadra z Panią prezes na czele. Zarobki jak dla mnie dobre, sprawdzone miejsca, wypłata na czas. Polecam tą firmę każdemu kto szuka pracy jako opiekun osób starszych w Niemczech.

Administrator

Co powiecie na temat zarobków w JasminCare Sp. z o. o.? Czy ich wysokość od dodania ostatniej opinii zmieniła się?

Ewelina Iłowa

Witam też pracowałam w tej firmie hmm ja jestem b zadowolona z Jasmincare:-) Tak to prawda Niemcy często zatajają informację o podopiecznym i to wina jest po stronie Niemcow nie firmy owszem firma nas wysyła do danych rodzin i tak naprawde rodzina swojego podopiecznego przedstawia z jak najlepszej strony. Ja trafiłam do Niemca początkiem był spokojny ale pozniej stał sie agresywny bo np: nie pozwoliłam mu sie dotykać lub czesto probował zaglądac mi w koszulke potem doszlo do sytuacji ze kilka krotnie mnie uderzyl mialam umowe na dwa mc i wytrzymałam tam miesiac bardzo psychicznie miałam siniaki na rękach nogach nawet mnie kilka razy kopnoł podupadłam zadzwonilam do firmy opowiedzialam o wszystkim natomiast firma w przeciągu kilku godzin zorganizowała mi szybki powrot do domu martwili sie i czułam ze firma mną sie interesuje i wszystko zrobi abysmy byli bezpieczni. Ponadtto firma wywalczyła dla mnie odszkodowanie za ten miesiac ktory mialam przepracowac a nie przepracowałam bo musialam zjechac do domu z winy podopiecznego. Z wspolpracą z Jasmin jestem b.zadowolona firma nas wysyla ale w gruncie rzeczy my jestesmy dla nich najwazniejsi. Ja nie mam zastrzezen zadnych i polecam tą firmę jesli ktos se zdecyduje na opieke. Płacą na czas i sie interesują jęsli są problemy Firma pomaga i jest zorgaznizowana. :-) Pozdrawiam JasminCare i zapraszam do współpracy z tą firmą.

pola
@Ewelina Iłowa 20.11.2014 11:04

Co za brednie .Dopiero po miesiącu reakcja .Szok .Czy Wy sami te opinie piszecie ,czy mało inteligentne Panie ,może nawet głupie ,skoro są bite i siedzą miesiąc .Szok ,szok

Mati
@pola 19.03.2018 11:25

Opiekunka opisała swoją sytuację, bardzo osobistą.. dlaczego Pani ją obraża? Po co takie komentarze ?

Barbara z Torunia
@pola 19.03.2018 11:25

ja pracuje na opiece ponad 10 lat i zawsze jak jade do dziadka to są takie sytuacje. kazda z nas wie, że to sa chorzy ludzie i każda z nas przeżywa takie momenty na miejscu. Ja mam 56 lat i wiem jak sobie z takim dziadkiem radzić. Pani Ewelina pisze o tym ale jak czytam to firma jak się dowiedziała to od razu była reakcja.. i jeszcze to odszkodowanie dla pani Eweliny- brawo firma, nie widze tu powodów do nazywania opiekunki głupią. Wiele z nas często nie zgłasza problemów firmom bo sie wstydzimy, nawet boimy a tu jak czytam firma na medal. Nie znam, ale polecam. takie zachowanie firmy to wzór

Gosik

Polecam*polecam*polecam to najlepsza firma w Polsce!!!

Lidia

@Motylek81 takie opinie na pewno motywują mieszkanki okolic Jeleniej Góry do podjęcia pracy opiekunki z pomocą agencji JasminCare, bo wiedzą, że firma o nie zadba i nie pozostaną same sobie na obczyźnie.

Motylek81

Jasmin Care to moim zdaniem najlepsza agencja dla opiekunek w Jeleniej Górze . Miła kadra , wyjazdy w sprawdzone miejsca do Niemiec . Wynagrodzenie na czas . Polecam wszystkim opiekunkom i opiekunom tą firmę .

Lidia

@Edka masz bardzo dobre podejście. Agencja JasminCare może nie wiedzieć jak osoba, do której wysyłana opiekunka się zachowa przy niej, bo jednak opiekunka może komuś się przypodobać, a inna nie. Każdy jest innym człowiekiem i jednak dotyczy to obu stron, więc zachowań ludzkich nie można przewidzieć.

Ewa

Polecam JasminCare z Jeleniej Góry i dziękuje za piękną kartkę z życzeniami świątecznymi. Wszystkim Paniom z biura życzę radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku 2018!

Edka

@kruszynka ja tez trafiłam do fatalnej Niemki , zero szacunku. Zgłosiłam firmie i zaproponowali sami powrót lub zmianę zlecenia. Na szczęście babka się uspokoiła jak się dowiedziała że zjeżdżam i mogłam zostać do końca, nie winie firmy za tą Stelle. Druk A1 i kartę dostałam po powrocie bo ZUS wydał z dużym opóźnieniem. Najlepiej zadzwoń do nich i się dopytaj. Nie sądzę żeby ta firma jednych traktowała lepiej a drugich gorzej , trzeba rozmawiać . Najważniejsze że dostałaś wynagrodzenie i wróciłaś w terminie. Pozdrawiam Edk

Lidia

@bogusia i co zgłosiłaś się do pracy z JasminCare? @kruszynka jak już dojedziesz tam potem daj znać jak Ci się pracuje i czy potwierdzasz opinie na forum.

Bogusia
@Lidia 31.10.2017 11:03

Zgłosiłam się i wyjeżdżam po świętach. A Ty ? Pozdrawiam

kruszynka
@Lidia 31.10.2017 11:03

Mialam problem ze zjazdem, firma probowala mnie przetrxymac, w koncu nie odpowiadali na moje smsy, nie oddzwaniali.Zjechalam i tak planowo.Nie dostalam druku A1 i karty EKUZ, m7mo, ze dopominalam się. Wyplata byla nawet dzień przed terminem.Ale zero wspolpracy, zainteresowania. Nie polecam.

gafa

Jeszcze w Zyciu nie widziałam tak wyszczekanej PANI PREZES! która nie pozwoli dojść do słowa - firma do bani -jedno oszustwo - jeżeli jest żle to tak cię przetrzymają zeby firma mogła sobie odciągnąć "swoje ciężko zarobione pieniądze" czyli 10 dni a potem +pocałuj nas w nos+

Pani Prezes
@gafa 18.11.2014 17:38

Szanowna Pani Zdzisławo, złamała Pani warunki umowy szkodząc tym samym naszej firmie. Gwarantujemy naszym klientom ciągłość opieki a Pani argumentem do natychmiastowego zjazdu było znalezienie pracy na czarno za rzekomo dużo większe pieniądze. Pozostawmy więc kwestię nieuczciwych postaw własnym sumieniom.

Rafał
@gafa 18.11.2014 17:38

Proponuje liczyć sie ze słowami ,bo to sa pomówienia,nieprawdziwe z resztą.

dobre
@Pani Prezes 24.04.2015 10:49

dobre!!! ŁATWO JEST OBSMAROWAĆ KOGOŚ W INTERNECIE, ALE TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ CZY WINA NIE LEŻY PRZYPADKIEM PO OBU STRONACH, @Gafa WSTYD!

Lidia

@Bogusia ja nie zgłaszałam się do pracy w JasminCare, ale fajnie, że udało Ci się zorganizować wyjazd do pracy. Koniecznie jak przyjedziesz daj znać jak Ci się podoba i czy warunki odpowiadają tym, na które się umawiałaś z agencją.

Lidia

Wszyscy praktycznie polecają tą firmę, ale jednak nikt tego nie uargumentował. Może @UŻYTKOWNIK powiesz więcej o swojej współpracy z firmą JasminCare? W wywiadzie z Go Work Dyrektor wspomina o tym jak dbają o pracowników np. biurowych: "Może Staram się dbać jak najlepiej o pracowników i doceniać ich pracę. Mamy systemy motywacyjne, dodatkowe ubezpieczenia medyczne, polisy ubezpieczeniowe czy karnety do centrum treningowe." Czy to jeden z powodów dla których cenisz firmę JasminCare? Rozumiem, że też jak najbardziej polecisz osobom szukającym pracę za granicą akurat tę firmę.

bogusia
@Lidia 09.08.2017 12:49

@Lidia, ja też się zastanawiałam za co wszyscy polecają tą firmę bo też czyrtałam wywiad, na ich stronie mają bardzo dużo opinii od swoich opiekunek, które piszą, że polecają i piszą za co. Widzę po tych opiniach, że firma ma bardzo dobry kontakt z opiekunkami, płaci w terminie i ma fajne podejście, rozwiązuje problemy. tutaj też na dole ludzie opisują swoje historie i też polecają.. chyba się zgłoszę z ciekawości. Pozdrawiam Bogusława

beata krzysztof

mają najlepsze opinie ze wszystkich firm. czy numer 733228601 jest aktualny? ktoś wie?

kruszynka
@beata krzysztof 07.06.2017 17:16

Tak,aktualny,wyjeżdzam z nimi 30 pażdziernika.

UŻYTKOWNIK

WYPŁACALNA I WIARYGODNA FIRMA-POLECAM!

Ludka

Współpracowałam z firmą rok. Bardziej życzliwych , uczciwych i kompetentnych ludzi w życiu nie spotkałam. Polecam z całego serca !

grażyna

polecam tą firme!!!

BK

Pracuje w JasminCare od 2013 roku z mała przerwą. Powiem krótko : jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak uczciwa przemiła osobom jaka jest szefowa -pani Joanna. Pracownicy biura zawsze uśmiechnięci i pomocni. Życzę sobie zdrowia aby moc kaknajdluzej pracować z tą firma a firmie życzę aby nigdy nie straciła ludzkiej twarzy

ikh

Specjalista ds. informatycznego wsparcia użytkowników rzeczywiście może liczyć na dobre zarobki, ale wiadomo czy sa teraz jakieś premie do podstawy zarobków? Takie urozmaicenie jest potrzebne każdemu.

Anna

każda firma ma dobre lub złe opinie, ale też jestem zdania, że powinny być one zgodne z prawdą. Osobiście z powodów rodzinnych nie mogę skorzystać z oferty firmy JasminCare, ale mam o nich bardzo dobre zdanie. Już po wstępnych rozmowach widać pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie pracowników biura, widziałam też wzór umowy- nie mają nic do ukrycia. Z wykształcenia jestem księgową i powiem, że rzadko się zdarza uzyskać wyczerpujące odpowiedzi na każde, nawet te dociekliwe pytania ;) polecam innym opiekunkom z czystym sumieniem!

katka

przepraszam ale nie mam polskich czcionek:(

katka

ja pracuje od stycznia 2014 i nigdy sie nie zdazylo zeby ktos z firmy zostawil mnie sama sobie. zawsze dzwonia i interesuja sie, zalatwiaja szybko wszystkie sprawy, polecam kolezankom i ciesze sie bo zupelnie przez przypadek trafilam na to formum i widze,ze tak wiele osob dobrze pisze o tej firmie to prawda ze jamincare- w trosce o drugiego czlowieka. Pozdrawiam ze slonecznej Bawarii

Bonitka

ja się dołączam do wszystkich zadowolonych. Firmie JasminCare przyznaję 6 gwiazdek za: przemiłą obsługę, profesjonalne podejście, kompleksową pomoc we wszystkich formalnościach, wysokie zarobki, sprawdzone Stelle,opiekę podczas wyjazdu:-) POLECAM!!!!

BENIA

bardzo dobra firma, uczciwi i wiarygodni. Polecam Jasmincare bo sama pracuję i jestem zadowolona.

Danusia1953

ja pracuję i jestem bardzo zadowolona. Warunki pracy bardzo dobre,również finanse bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim bardzo serdecznie firmę Jasmincare! Ofert pracy firma ma bardzo dużo, przedstawiane są w biurze lub przez telefon

anonim

(usunięte przez administratora)

opiekunka24

firma ciągle ma oferty pracy. Można znaleźć ich stronę w internecie. W razie czego podam numer bo też pracuję w tej firmie:)

DUSIA

ja pracuję z tą firmą rok. Jestem szczęśliwa. Zlecenia są precyzyjnie dobierane do oczekiwań. Również finansową kwestię ustala się indywidualnie. W tym roku firma przyznała premię długotrwałym współpracownikom, w zeszłym roku dostałam paczkę na święta. Pracownicy firmy interesują się losem opiekunek i przede wszystkim- co dla mnie najważniejsze- wynagrodzenie wypłacane jest zawsze na czas i w określonej kwocie, jest też możliwość otrzymania zaliczki. Polecam i przy okazji życzę wszystkim Błogosławionych Świąt Narodzenia Pańskiego!

opiekunka24

ja tutaj jestem częstym gosciem a Olla nie znam. zarabiam na rękę 1230 i 170 za święta teraz. zwrot za podróż 150 a mieszkanie i wyżywienie jak wszędzie bezplatnie nie narzekam:-)

opiekunka24

zdecydowałam się na wyjazd z tą firmą. wszystko super załatwiane. Firma wiarygodna i wypłacalna. polecam wszystkim opiekunkom jasmincare:-)

Zostaw opinię o JasminCare Sp. z o. o. - Jelenia Góra

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JasminCare Sp. z o. o.