Nobilon

Dodaj opinię
Nobilon
3 447 6 1

Opinie o Nobilon

Filtruj opinie po kryteriach:

Niunia
 Opinia

Kontrola w tej firmie jest śmieszna I żenująca. Zero profesjonalizmu. Pracuja jak za kare, chyba tylko dla siana.

Pomocna?
Izabella
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pracowałam jakiś czas ,praca dla bardzo ambitnych ludzi , płacowo ok ale musisz jak wszędzie wyrobić targety które nie są takie łatwe ,trzeba poświęcić sporo czasu dziennie (około 10-12 h) aby być zadowolony z wypłaty . Mega duuuużo papierów do wypełnienia ,polecam młodym ambitnym bez obowiązków rodzinnych .

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@rozczarowana dziękujemy za Twoją opinię. Ktoś z Was pracuje na stanowisku Mobilnego Doradcy?

Pomocna?
POLA17
 Opinia
@Agnieszka 07.03.2017 08:51

JUZ NIE!!! POSZUKAJ INNEJ PRACY

Pomocna?
Rafa
 Opinia
@POLA17 15.03.2017 13:42

W ciągu roku podwoili liczbę mobilnych, to raczej warunki atrakcyjne.

Pomocna?
Angel
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Rafa 15.03.2017 22:07

Jak się chce zarobić to można tylko trzeba się starać na mobilnym , wykonać plan i jest wszystko git. Dla wytrwałych psychicznie a nie dla Mieczkowski . Praca spoko :)

Pomocna?
TakNie
City
 Opinia

Skad wiesz ze w samochodach sa podsłuchy?

Pomocna?
TakNie
Gliwiczanka
 Opinia

Dzięki temu że kontroler był tak grzeczny i uprzejmy postanowiliśmy spłacić pożyczkę do zera. Dzisiaj oddaliśmy wszystko i nie chcemy z tą firmą mieć więcej nic wspólnego. PS Zmieńcie sobie państwo system kontroli gdyż pytania dotyczące tego Czy ktoś coś więcej zabiera nie są na miejscu i stawiają doradców w oczach klientów jako (usunięte przez administratora). Poza tym dlaczego jesteśmy kontrolowani kiedy każde nasze wpłaty wpłacone były z zegarkiem w ręku? (usunięte przez administratora) Przydałoby mu się odrobinę kultury i ogłady.

Pomocna?
Aktualny
 Opinia

Ogólnie to wyglada tak Szkoda czas Szkoda nerwów Szkoda jeszcze raz szkoda 1)Pieniądze marne, a tłumaczenia pt „ nie ma górnej granicy premi” każdy kto wierzy w takie bzdety to mi go bardzo szkoda :( 2) odnośnie sprzętów które dają to samochód ( w większości zajechany i bardzo mocno wyeksploatowany) tablet Ok telefon Ok 3) Pieniądze na czas 4) Panie z biura telefonów nienodbieraja a jak odbiorą to odsyłają do przełożonego który odsyła do nich Haha 5) Archaiczne systemy raportowania i rozliczania tzw. „teczki” śmiech na sali, 6) Pani z kontroli, ogólnie tez śmiech na sali, nie ma pojęcia o pracy w finansach i brak wiedzy i kompetencji oraz brak reprezentacyjnosci nadrabia krzykiem, większość pracowników to młodzi ludzie i to ich pierwsza praca albo starsi ludzie którzy nigdzie indziej nie pójdą, i się jej boja ale nie ma czego bo jak w przysłowiu „najgłośniej dzwoni pusty dzwon” ;) 7) Prezes - facet całkiem spoko widać ze żyje ta praca ale nie rozumie ze nie wszyscy ta praca chcą żyć tylko chodzą do pracy żeby zarobić kasę ;) 8) Plany kosmiczne i nie realne do wykonania w większości, ale zawsze zdążają się ludzkiej tworzy ja wyrobią wiec wyjątek potwierdza regule ;) 9) wyjazdy raz w miesiącu do firmy - bezsens totalny Reasumując: Polecam dla rencistów i emerytów prace jako dorobienie sobie, dla młodych ludzie jako prace „przejściowa” ( z braku laku i kit dobry) są dość średnia firma pod względem wielkości a chcą się traktować jako ogromna korporacje moim zdaniem błąd ale kto co lubi. WAŻNE: Drodzy czytelnicy większość pozytywnych komentarzy podejrzewam ze nie sa pisane przez szeregowych pracowników weźcie to pod uwagę ! ;)

Pomocna?
Czerwona skoda citigo
 Opinia
@Aktualny 07.01.2019 23:54

Pod on w samochodach są podsłuchy. Uwaga.

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Warunki do pracy jak czytam są całkiem przyzwoite. O ile wysokość podstawy jest ograniczona to zastanawiam się nad wysokością premii? Czy jest jeszcze jakiś dodatek socjalny typu opieka medyczna? lub karta multisport?

Pomocna?
TakNie
Bobo
 Opinia
@Bartek 21.08.2017 11:18

nie ma żadnej karty Multisport ani prywatnej opieki medycznej, jedyne co to możesz korzystać z auta służbowego do celów prywatnych ale musisz zapłacić za gaz

Pomocna?
Nica
 Opinia
@Bobo 19.12.2017 11:21

Nie rozumiem problemów typu MUSISZ ZAPŁACIĆ ZA GAZ. korzystasz prywatnie to Płacisz, jak nie pasuje to jeździj swoim autem i nie komentuj.

Pomocna?
TakNie
Kris
 Opinia

Ludzie żałuje że kiedykolwiek pracowałem w tej Firmie nie wspomnę że Panie z biura także nie darzą sympatią dodzwonić się do kogokolwiek w razie czego masakra obrażone na wszystko i wszystkich jedni warci drugich powodzenia

Pomocna?
Nica
 Opinia
@Kris 10.10.2018 20:59

Panie z biura maja co robić, nie siedzą. Jeśli nie mogłeś/mogłaś się nic dowiedzieć może problem w tobie!

Pomocna?
TakNie
Nica
 Opinia

Nie narzekam na tą firmę. Aczkolwiek przydało by się większe wsparcie bezpośredniego przełożonego. Do Pan z biura nie mam nic, zawsze pomogą ????

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia

Ta firma jeszcze istnieje?biorąc pod uwagę lichwiarski proceder uprawiany na klientach to jestem baaaardzo zaskoczona.Dobra zmiana...

Pomocna?
Kito
 Opinia

Jako doradca mobilny masz umowę o pracę, samochód, telefon, tablet. Praca dodatkowa? - nie da rady. Weksel masz w każdej firmie, w której pracuje się z pieniędzmi. Zarobki, zależy ile włożysz pracy, płacone masz za wyniki, przykładowo robiąc ok. 10 zbiórek dziennie i udzielając ok. 2 nowych pożyczek w tygodniu zarobisz ok. 4-5 tys.

Pomocna?
TakNie
yuyt
 Opinia
@Kito 11.01.2017 21:37

chyba cie pogieło!

Pomocna?
kiiuuuh
 Opinia
@Kito 11.01.2017 21:37

zaraz sie zesram ze smiechu...hahaha...pajace

Pomocna?
WANDA
 Opinia
@Kito 11.01.2017 21:37

JA NIE NAZEKAM NA TE FIRME

Pomocna?
TakNie
Anty
 Opinia
@Kito 11.01.2017 21:37

Bzdury

Pomocna?
rekrutacja
 Opinia

Czy zakładka kariera na stronie to tylko kwestia budowania bazy potencjalnych pracowników czy rzeczywiscie ktoś tam zagląda ? Interesuję mnie stanowisko kierownika regionalnego

Pomocna?
Waldi
 Opinia

Jeśli jest tak bardzo źle to można zmienić firmę!

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia

Pracuję tu i nie zgadzam się z wpisami, ponieważ firma jest spoko. Nikt nie dał prawa do wpisów tylko oczerniających. Ja myślę inaczej i to piszę.

Pomocna?
kasia
 Opinia
@Benek 21.02.2017 16:25

nadal tak uwazasz?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Podałby ktoś z Was jakieś sugestie odnośnie rekrutacji w Nobilon? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
poszukiwany - poszukiwana
DM - tereny: Elbląg, Zamość, Rzeszów
KZD - tereny: lubelskie, podkarpackie, warmińsko-mazurskie
DK - tereny: wiele lokalizacji
Nie masz doświadczenia? Wprowadzimy i poprowadzimy do sukcesu!
Pomocna?
Waldi
 Opinia

Słyszałem o Nobilon-ie dobre opinie i mam zamiar spróbować swoich sił w takiej pracy. Wprawdzie na forum nie wszyscy są zadowoleni z pracy ale to już norma. Jeszcze nie słyszałem żeby była jednomyślność w jakimś temacie. Jak się chce pracować to będzie ok.

Pomocna?
TakNie
ddddddd
 Opinia
@Waldi 14.08.2017 13:26

bedziesz tak jak inni pracownicy chodził po domach i zastraszał ludzi ????

Pomocna?
Pele
 Opinia
@ddddddd 18.01.2018 18:19

Od straszenia to są duchy, jeśli chcę aby po wpłatę przedstawiciel przyszedł do domu to przyjdzie, po kasę, a nie żeby straszyć.

Pomocna?
TakNie
asik
 Opinia

Czy poszukują doradcy mobilnego w powiecie Drawsko Pomorskie?Jaka jest podstawa?

Pomocna?
TakNie
kamila
 Opinia

Nobilon to rzeczywiście bardzo fajna firma. Jak juz ktoś wspominał kasa zawsze jest na czas no i warunki bardzo dobre. U mnie aktualnie są poszukiwani doradcy Klienta więc może warto spróbować? pracuję we wrocku i sobie chwaę

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@kamila 11.01.2016 18:33

Masz umowe o pracę

Pomocna?
TakNie
Beton
 Opinia

Z moich informacji jakie zdobyłam wiem, że Nobilon jest dobrym pracodawcą chociaż działają dopiero 10 lat.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@Johnny a więc, jak rozumiem - Ty nie poleciłbyś pracy w Nobilonie? Możesz napisać dokładnie, co Ci się w tej pracy nie podobało? Dla osób, które szukają pracu we Włocławku i jego okolicach, to właśnie konkrety są najważniejsze. To one pomagają podejmować decyzje zawodowe.

Pomocna?
Janek
 Opinia
@Agnieszka 12.09.2017 07:46

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Johnny
 Opinia

HahaHa!!!!wy jeszcze istniejecie?jednak Polacy to durny narod...Bierzcie u nich,nie spłacajcie.Windykacje lać ile wlezie..i tak do sądu nie pójdą bo żaden sąd nie przyklepie takiej umowy!wszystkie pozytywy co do jednego piszą pracownicy na rozkaz wierchuszki..bzdury i żenada

Pomocna?
Agnieszka
 Opinia

@Bartek a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany? Jeżeli mówimy o stanowisku przedstawiciela handlowego, to tutaj jednak najczęściej wyniki decydują o wysokości premii. Czy plany są możliwe do realizowania?

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@Waldi często sam zapał do pracy nie wystarczy, liczą się też oferowane przez firmę warunki. Na pewno dobrze byłoby przez zatrudnieniem dowiedzieć się co Nobilon oferuje pracownikom aktualnie na start. Nikt o tym nie wspominał a to przecież bardzo istotne kwestie.

Pomocna?
TakNie
jfk
 Opinia
@Agnieszka 18.08.2017 09:42

Wszystko masz na ich stronie, samochód, telefon, tablet, umowa o pracę, podstawa + premie itd.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@olgierd firma aktualnie prowadzi kilka rekrutacji na stanowisko przedstawiciela terenowego. Może są tu pracownicy firmy, którzy mogą wypowiedzieć się o tej pracy z punktu widzenia praktyka? Zarówno Olgierd, jak i inne osoby zainteresowane ofertami pracy, na pewno z nich skorzystają.

Pomocna?
Olgierd
 Opinia

Czyżby Nobilon nie miał w chwili obecnej żadnych potrzeb kadrowych? Chętnie popracowałbym w tej firmie!

Pomocna?
TakNie
Beton
 Opinia

Firma NOBILON działa na rynku od 2007r., ma już duże doświadczenie i jest dynamicznie rozwijającą się instytucją finansową. Dziwią mnie te negatywne wpisy, myślę, że jak komuś nie odpowiada praca niech ją zmieni.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@boss i co możesz powiedzieć na temat pracy w powyższej firmie?

Pomocna?
boss
 Opinia

ja pracuje

Pomocna?
Agnieszka
 Opinia

@POLA17, dlaczego tak mówisz?

Pomocna?

Zostaw opinię o Nobilon - Włocławek

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobilon

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.