OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Adres: 274, 34-130 Stanisław Dolny

NIP: 5512615121 KRS: 0000418516

OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA
2 268 6 1

Opinie o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Bytom

Obecnie pracuje w tej firmie i szczerze zastanawiam sie nad zwolnieniem, poniewaz jak pojawia sie smieszna kierowniczka o imieniu B to atmosfera jest nie do wytrzymania. Wymadrza sie i mysli ze zjadla wszystkie rozumy a tak naprawde jest falszywa i zaklamana i ma problem ze soba. Malo tego straszy zwolnieniem haha. Nie polecam pracy w tej firmie dopuki ta osoba bedzie nic sie nie zmieni.

Patrycja

OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA w dalszym ciągu poszukuje kolejnych pracowników do swojego zespołu. Zachęcam Was, abyście weszli na ich oficjalną witrynę: https://oleksy.pl/praca Poszukują obuwnika, cholewkarza oraz sprzedawcy w salonie Oleksy. Może ktoś z Was uczestniczył tam już w procesie rekrutacji i opowie Nam o jej przebiegu? Serdecznie zapraszam do dyskusji.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracodawca

OBECNIE W FIRMACH również w branży obuwniczej na stanowiskach ,sprzedawca,obuwnik,szewc ,kasjer,magazynier itd. pracuje się dobrze,pracodawcy doceniają swoich pracowników , bardzo dbają o dobrych pracowników ,skończyły się czasy PANA WŁADCY WŁAŚCICIELA /PRACODAWCY . Kiedyś będziesz im wdzięczna,że Cię zwolnili ,jak jest tosyczna atmosfera to trzeba szukać rzowiązań i się nie bać . NALEŻAŁO jechać do miejscowości siedziby firmy , zapytać dwóch trzech sklepach ,przeczytać komentarze ( uwaga ponad 260 negatywnych opinii usuneli ) i dokonać wyboru,tak żeby praca dawała energię a nie tłamsiła Twoje wartości . Napewno znajdziesz dobrą pracę i pracodawca Cię doceni .Powodzenia !

anonim

(usunięte przez administratora)

Patrycja

Wypowiadając się na tym forum musisz wiedzieć, że nie posługujemy się danymi personalnymi swoich współpracowników - przeczytasz o tym w regulaminie serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin W OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA pracowałaś dosyć krótko. Mogłaś jednak wyrobić sobie jakieś zdanie o tym pracodawcy. A co powiesz o tamtejszych zarobkach - są już wystarczające?

Patrycja

OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA jest rodzinną firmą, istniejącą na Polskim rynku od wielu lat. Ostatnio na ich oficjalnej stronie widziałam, że chcą zatrudnić obuwnika, cholewkarza oraz sprzedawcę w salonie: https://oleksy.pl/praca Może ktoś z obecnych na forum aplikował do nich ostatnio i opowie nam o całym procesie rekrutacyjnym? Bylibyśmy bardzo wdzięczni za takie informacje.

AG
@Patrycja 13.11.2018 14:32

To nie jest portal pracuj.pl, nie wystawianie tutaj ofert pracy tylko dodaje uwagi odnośnie pracodawcy... Znowu szukają sprzedawcy? Niedługo cały Kraków tam się przewinienie:D

Patrycja
@AG 13.11.2018 14:46

To nie jest słuszna uwaga, ale ją szanuję. Musisz jednak wiedzieć, że istotą tego forum jest wzajemna pomoc w zebraniu informacji o pracodawcy, jakim jest firma OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. I do takich właśnie informacji należy również włączyć kwestię rekrutacji. A Ty pracowałaś w tym miejscu?

Żal
@Patrycja 20.11.2018 14:46

Rekrutacji, czyli odczucia ludzi a nie zamieszczać oferty pracy.... Pomysł trochę logicznie, głowa nie jest po żeby na niej nosić włosy....

Patrycja
@Żal 03.12.2018 09:40

W niewłaściwy sposób na to patrzysz. Owszem - odczucia ludzi przede wszystkim, ale istotą tego forum jest również realna pomoc tym, którzy szukają zatrudnienia w OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Stąd też wzajemne się informowanie o aktualnych ofertach pracy. Pracujesz tam może?

Patrycja

@Zenada Dziękuję Ci za to stwierdzenie. Jak długo byłaś zatrudniona w tej firmie? Z Waszych wpisów jasno wynika, że w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA nie dzieje się zbyt dobrze. Z czego to właściwie wynika? Bardzo Was proszę o rzetelne i kulturalne wypowiedzi.

Patrycja

@biss Każdy pracodawca ustala wymagania według aktualnych potrzeb, a umiejętność analizy w zawadzie sprzedawcy może jednak okazać się dosyć przydatna. Sam aplikowałeś do firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? @szewc Wysokość wynagrodzenia to już bardzo indywidualna kwestia. Dalej tam pracujesz, czy postanowiłeś odejść? I pamiętaj, że na forum nie wolno posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników.

Zenada
@Patrycja 06.09.2018 16:09

W sumie to umiejętność analizy ma sens.!Jak umiesz przeanalizować co się dzieje to uciekniesz:)

Kamil

Idealnych firm nie ma tylko wybieramy sobie niewłaściwą pracę a później jesteśmy niezadowoleni?

odradzam

Bardzo nerwowa atmosfera. Omijajcie te firmę z daleka !!

VIP

te wszystkie dobre opinie to jakaś ściema i tyle w temacie...

???

Gh 19.10.2017 20:41 Dlaczego wszystkie negatywne opinie zniknęły? Uważam że ta firma jest bardzo kiepska, zarobki i warunki pracy też. Ogólnie nie polecam nikomu

montaż

Najgorsza praca eNajgorsza praca ever!!!ver!!!

sprzedawca

foczka 13.12.2013 14:28 Ja też tu pracowałam tyle że w Zabrzu tylko uciekłam(usunięte przez administratora)Też nie polecam

Patrycja

@Adam Oczywiście, firma OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA prowadzi aktualnie procesy rekrutacyjne. Na ich oficjalnej stronie widziałam, że poszukują między innymi obuwnika i cholewkarza https://oleksy.pl/praca Byłbyś zainteresowany tymi ofertami? @były pracownik Jeśli jakieś komentarze zostały usunięte, to musiały one naruszać regulamin forum. Nadmieniasz, że pracujesz za najniższą krajową - a jak długo jesteś tam zatrudniony? Może po okresie próbnym zaproponowano by Ci inne warunki.

Zenada
@Patrycja 30.07.2018 12:46

Wymagania na stanowisko sprzedawcy przechodzi samo siebie. Po co sprzedawcy umiejętność analizy? Buhaha ogarnięcie się panowie! Dodajcie jeszcze umiejętność stania na głowie

Adam

Czy firma potrzebuje pracowników? Warto szukać tu pracy?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Robert

Idealnych firm nie ma. Może trzeba pracować nad poprawą tego co nie działa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprzedawca

Co stało 6 lutego u (usunięte przez administratora)? Prawda!nie polecam nawet najgorsze mu wrogowi!

Tomasz

Nikt nie mówił, że bezie lekko. Firma daje bezpieczeństwo a to ważne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lol

Powinnaś chyba zostać psychologiem, bo nie widziałem nikogo kto by zadał tyle retorycznych pytań na raz.

Karo

Niestety dać negatywna opinie o firmie. Atmosfera napieta(usunięte przez administratora) co chwilę ktoś się zwalnia.

Patrycja

@Pracownikmiesiaca a możesz z własnej perspektywy powiesz co masz na myśli? O jakie dokładnie zachowanie i podejście pracodawcy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA Ci chodzi?

kondzik

Jestem skłonny dać pozytywną ocenę tej firmie. Pracowałem tam 8 miesięcy i musiałem odejść, bo zakładałem własną działalność. Porządek i wszystko określone co jest od czego, co kto ma robić, jaki jest zakres obowiązków i za co go będą rozliczać. Pensja w terminie

koxx
@kondzik 23.08.2017 13:48

Z tym się zgodzę, bo na fabryce faktycznie jest wszystko bardzo dobrze ogarnięte. Oprócz tego mogę od siebie dodać, że warunki pracy są dobre. Przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem.

Gomzo
@koxx 23.08.2017 14:06

Mówisz że przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem. To mi się nasuwa jedno pytanko a były jakieś niebezpieczeństwa ?

Patrycja

@Tre skoro uważasz, że te opinie są nieprawdziwe możesz złożyć reklamacje do administratora. Jeżeli zostanie rozpatrzona pozytywnie to znikną one z wątku firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Informacje o całej procedurze również są w regulaminie, który już powinieneś znać.

romeo

NIE POLECAM TEJ PRACY, BARDZO DUŻY STRES (usunięte przez administratora)

Ja

Zarobki ok, system motywacji ok, duże możliwości rozwoju

Rybka
@Ja 04.04.2014 10:47

Jak się można rozwijać pracując jako sprzedawca w sklepie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Celujace podsumowanie

Potwierdzam i jestem za!!! To było najgorsze doświadczenie w moim życiu. Nie polecam tej firmy!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

stażysta

Potwierdzam, ale jednocześnie przekonałam się, że jedynie pracownikom zależy na tej firmie.Jak pracowałam w sklepie i dzwoniliśmy do firmy,to jedynymi kompetentnymi osobami w rozwiązywaniu problemu byli pracownicy biura.Najgorsza praca jaką miałam.Nie polecam nikomu.

Ghk

Zaskakujące jak szybko moja opinia zniknęła! A więc nie polecam tej firmy, ogólnie porazka

Pozdrawiam Witka

O matko istna wojna.... na każdą niepochlebną opinię ktoś odpisuje w podobnym stylu że było super...."..a ten świstak tak zawija w te sreberka" Mimo wszystko życzę miłego dnia ????

Zostaw opinię o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA - Stanisław Dolny

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA