OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Stanisław Dolny

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 209 ocen.

OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA
2 209

Opinie o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

były pracownik

Jeżeli sukcesywnie usuwane są negatywne opinie to może świadczyć,że należy dobrze się zastanowić czy warto podejmować ryzyko zatrudniania w takiej firmie, tym bardziej ,że na umowy zlecenia i za najniższą krajową nie ma problemu z pozyskaniem pracy.Nie można pozwolić na poniżanie i wykorzystywanie.

Ziemniak

W tej firmie nie da się nic zmienić. 18 lat albo więcej , kupowali, sprzedawali na lewo, okradali własnego brata, pracowników ,nawet kumpli z branży. Rocznie okradali Państwo od czterech do pięciu milionów. To co mieli zapłacić pracownikom ,Państwu wkładali sobie do „kieszeni”. Emeryturki mają już na bogato, teraz będą trzymać firmę dla picu ,żeby tylko wyglądało że coś robią, przecież kasę trzeba wydawać. Pracowników powymieniali, dokumenty poniszczyli i wszystko gra, żadna kontrola im nic nie udowodni ,oni nawet nie mają rejestru tych co zatrudniali. Pamiętam jak Marka wyrobili, zwalili winę na żoną Marka jego teściową i pracowników. Kasę ukryli i Marka wywali i poszedł z niczym. Cała wieś huczała a oni i tak się tym nie przejmowali, dla nich ważne było że nie musieli dzielić się kasą z bratem. Witek ma łeb na karku , zrobił w konia brata to i urzędników tak samo wyrobi. Po kontroli stwarzają pozory ,że coś się zmienia ,ale i tak dla wybranych jak dawniej. Oni szybciej dadzą się pochlastać ,będą udawać chorych ,kręcić, motać niż do czegoś się przyznają .Ważne żeby kasa była tylko nienaruszona. Pawełek pewniaczek ma wsparcie u lwicy ale ją też w konia robi. Nie polecam pracy z tym cwaniaczkami, to krwiopijcy i (usunięte przez administratora)

AG
@Ziemniak 15.07.2018 19:32

Zgadzam się w 100%z ta opinia. Witek, to kawał cwaniaka i (usunięte przez administratora) opowiada farmazony a tak naprawdę tylko patrzy jak tu wyrolować kogoś! Ostrzegam wszystkich przed nimi! A Paweł nie lepszy, sam widziałem co wyprawia. Bracia się bawią i zbierają kasę na imprezki i zabawy

Adam

Czy firma potrzebuje pracowników? Warto szukać tu pracy?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Robert

Idealnych firm nie ma. Może trzeba pracować nad poprawą tego co nie działa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprzedawca

Co stało 6 lutego u Oleksych? Prawda!nie polecam nawet najgorsze mu wrogowi!

Tomasz

Nikt nie mówił, że bezie lekko. Firma daje bezpieczeństwo a to ważne.

anonim

(usunięte przez administratora)

zdrowy
@Lol 20.03.2018 22:46

Psycholog to duża kultura osobista,inteligencja ,osoba ,której można zaufać itp .....Wypowiedzi pod nick Patrycja są nieinformacyjne,chaotyczne,sprzeczne z prawdą, itd ...mam wrażenie że osoba podpisującym się pod nick 'Patrycja" potrzebuje pomocy. Na PRACĘ ,która nie daje satysfakcji. jest tylko jedna rada ZMIANA PRACY .Go work nie rozwiąże problemów,po wpisach ewidentnie można wyczytać ,że "ego" jakie niektórzy posiadają nie da się zminimalizować i niech tak zostanie .ZDROWYCH ŚWIĄT ,MOKREGO DYNGUSU i kończcie wycieczkę u Oleksych są ciekawsze "krajobrazy" powodzenia !!!

Karo

Niestety dać negatywna opinie o firmie. Atmosfera napieta, robisz jak wół za dwóch, co chwilę ktoś się zwalnia.

Patrycja

@Pracownikmiesiaca a możesz z własnej perspektywy powiesz co masz na myśli? O jakie dokładnie zachowanie i podejście pracodawcy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA Ci chodzi?

Pracownikmiesiaca

Nie jestem msciwy ale to co oni wyprawiaja napewno nie jest dobre. Z takim podejsciem do pracownika nie mozna zbudowac rzetelnej i trwalej firmy prędzej czy pozniej wszystko powraca nawet po kilku latach.

kondzik

Jestem skłonny dać pozytywną ocenę tej firmie. Pracowałem tam 8 miesięcy i musiałem odejść, bo zakładałem własną działalność. Porządek i wszystko określone co jest od czego, co kto ma robić, jaki jest zakres obowiązków i za co go będą rozliczać. Pensja w terminie

Gomzo
@koxx 23.08.2017 14:06

Mówisz że przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem. To mi się nasuwa jedno pytanko a były jakieś niebezpieczeństwa ?

anonim

(usunięte przez administratora)

P&W nie!

hahaha...DOBRE nie polecam tej firmy

Patrycja

@Tre skoro uważasz, że te opinie są nieprawdziwe możesz złożyć reklamacje do administratora. Jeżeli zostanie rozpatrzona pozytywnie to znikną one z wątku firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Informacje o całej procedurze również są w regulaminie, który już powinieneś znać.

romeo

NIE POLECAM TEJ PRACY, BARDZO DUŻY STRES (usunięte przez administratora)

Ja

Zarobki ok, system motywacji ok, duże możliwości rozwoju

Rybka
@Ja 04.04.2014 10:47

Jak się można rozwijać pracując jako sprzedawca w sklepie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Tre

Skoro usuwane są tylko nieprawdziwe opinie to dlaczego pozytywne opinie nie zostały usunięte? Są one niezgodne z prawdą!

anonim

(usunięte przez administratora)

Celujace podsumowanie

Potwierdzam i jestem za!!! To było najgorsze doświadczenie w moim życiu. Nie polecam tej firmy!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

stażysta

Potwierdzam, ale jednocześnie przekonałam się, że jedynie pracownikom zależy na tej firmie.Jak pracowałam w sklepie i dzwoniliśmy do firmy,to jedynymi kompetentnymi osobami w rozwiązywaniu problemu byli pracownicy biura.Najgorsza praca jaką miałam.Nie polecam nikomu.

SweetMan

RyPki moje drogie, jątrzycie temat pracodawcy... To nie jest pracobiorca jak Wy, który ma tylko i wyłącznie włączony tryb roszczeniowy. Czy ktoś pochylił się nad jego losem? Pewnie nie, tak wynika z poprzedniego ustroju. Je..ć wyzyskiwaczy.. demonów ludzkości. Matko, tato pomyśl ... choć to boli .... Dał Ci pracę... Płaci podatki, Twoje ZUS-y, zdrowotne, socjalne... czy on tego chce? NIEEEE Robi to dla Ciebie, płacąc Ci co miesiąc wypłatę... bo docenia Twoją pracę i pomimo kosztów niezależnych w/w wie..., że musisz z czegoś żyć.... Więc drogi pracowniku/ co... nie stękaj, że ten h.. Cię wykorzystuje. On Cię docenia. Za mało Twoim zdaniem? Zrób więcej... i wówczas spytaj. Nie pasuje Ci? Za mało? Chcesz więcej? Stać Cię na więcej? Absolutnie... nie pokazuj tego swojemu pracodawcy. Zrób biznes samemu. Zarobisz krocie. Wyzyskasz z setkę takich jak TY. Zarobisz miliony. ....... Ps. Jestem zwykłym, szarym forumowiczem ....- freelancerem nie wynajętym przez firmę OLEKSY (ps. zbieram na (usunięte przez administratora) dla etiopii "oni też muszą mieć dzieciństwo" adres po konsultacji mailowej : krzysztof.lbb@gmail.com"" walcie do mnie śmiało - powiem gdzie wpłacić, aby cudowny mulatek mógł wybrać : rosół vs o smaku bekonu PS Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych Kochani piszcie - pocieszanie - moja misja KRISSSS

Rew

Uważam że ten portal jest po to aby dodawać opinie zarówno pozytywne jak i negatywne. Tutaj każda negatywna ocena jest usuwana, zostają tylko pozytywne. Każdy ma prawo wypowiedzieć się i nie powinno się usuwać opini bo są niewygodne dla właścicieli.wezcie sobie panowie Oleksy te negatywne opinie do siebie i nie zgłaszanie jako niezgodne tylko wyciągnięcie z tego wnioski. To nie jest tak że wszyscy są źli i Wam robią na złość. Zła opinia skądś się bierze!!!

Ghk

Zaskakujące jak szybko moja opinia zniknęła! A więc nie polecam tej firmy, ogólnie porazka

Pozdrawiam Witka

O matko istna wojna.... na każdą niepochlebną opinię ktoś odpisuje w podobnym stylu że było super...."..a ten świstak tak zawija w te sreberka" Mimo wszystko życzę miłego dnia ????

Zuza

Pracuje dość długo i jestem zadowolona. Jeżeli się dobrze pracuje to na 100% zostanie to zauważone i docenione :)

Marysia
@Zuza 14.08.2017 09:40

Nie polecam, najgorsza praca jaka miałam.

Agnieszka

Mnie w Oleksym było ok. Wypłacalni i to co oferują się potwierdza. Masz sprzedażówki i to jest normalne w takich sklepach.

Baśka
@Agnieszka 27.08.2017 23:15

Praca bardzo stresująca(usunięte przez administratora) Nie polecam !!!

Marta

Wszystko zależy od tego, czego oczekujecie, bo dla mnie w Oleksym było ok. Byłam tam dwa lata i równolegle studiowałam. Grafik mogłam ustawić tak, żeby na spokojnie studiować.

Pracownik
@Marta 28.08.2017 12:57

Nie bądź śmieszna. Nigdy oczekiwania pracownika nie sprawdzają sie, nie ma takiej opcji . W tej firmie nikt sie z pracownikami nie liczy. Nie polecam..

Patrycja

@Damian a Ty jesteś pracownikiem OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? Jaką masz opinię o pracodawcy? Dlaczego uważasz, że ktoś oszukuje na forum? Masz jakieś z tymi opiniami obiekcje? Można zawsze się odnieść. Im więcej opinii tym więcej informacji na forum.

Tf
@Patrycja 03.10.2017 16:19

Opini byłoby więcej gdyby nie to że wszystkie negatywne są zaraz usuwane... tworzona jest złudna opinia o krainie mleka i miodem płynącej w fabryce oleksych

Gh

Dlaczego wszystkie negatywne opinie zniknęły? Uważam że ta firma jest bardzo kiepska, zarobki i warunki pracy też. Ogólnie nie polecam nikomu

vicki
@Gh 19.10.2017 20:41

Dokładnie, za każdym razem kiedy ktoś pisze prawdę, komentarz zostaje usunięty .

vicki

Te wszystkie dobre opinie to jakaś ściema i tyle w temacie...

anonim

(usunięte przez administratora)

Eh

A co Ci odpowiedzieli na reklamację?

Zostaw opinię o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA - Stanisław Dolny

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA