OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Stanisław Dolny

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 193 ocen.

Opinie o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Pracownicy

Osoba ,która wstawia super opinie o Oleksych i podpisuje się , … moni , Patrycja, Cris, Kamil ,Piotrek, M .Roman itp. to jest ( żona właściciela Nie ważne czyją jest żoną ,ważne ,że jest mniej niż zero. Uciekajcie póki możecie ,zwłaszcza z Krakowa. Plany zawyżone tak, że 100 % nie do wykonania. Pracujesz za dwóch po 12 godzin bez wolnego i za śmieszną najniższą krajową, godziny tylko do wybrania ,nie ma kiedy ich wybrać wolnego za nadgodziny ,ani urlopu. Nawet z urlopu ściągnęli teraz dziewczynę bo nie ma kto stać na sklepie. Mnóstwo reklamacji, ciągłe straszenie, ciągły stres, nagonka telefoniczna ,brak pomocy i wsparcia. Oleksy siedzą w domu patrzą w kamery , próbują robić sobie REKLAMY na gowroku prawdziwe komentarze usuwają .Setki telefonów i bezsensownych poleceń, uwag .Wpadają jedynie po kasę , na dodatek z dzieckiem ,nie wiesz czy dziecko uspakajać czy słuchać ich bzdur .Co chwile nowa zmiana pracowników ,obecnie znowu nowa zmiana ,Kraków , Zabrze ,Bytom i braki kadrowe non stop !!!! Pracownik zostaje sam ze sobą bez wsparcia . Na rekrutacjach na dzień dobry zawsze ten sam tekst żony …… „ mam dwadzieścia lat doświadczenia w handlu ,na wszystkich technikach sprzedaży się znam itd. żeby tylko na początku każdego usadzić ,zapomniała, że i tak pracownicy wiedzę kim jest ta pani i gdzie ile pracowała, jeżeli 4 miesiące pracy to jest 20 lat to rozumiemy wszystko. .Niech te 20 lat w handlu udowodni ! Oleksy zarządzanie pojmują jedynie na nakazach , wykorzystywaniu ,zastraszaniu jedną osobą ( która pewnie nawet o tym nie ma pojęcia ) zapominają ,że firmę tworzą pracownicy i klienci .Pracownika nie szanują klientów tym bardziej .Reklamacje ..wszystkie odrzucają ,rzeczoznawca(?) RZECZOZNAWCA pisze za pieniądze napisze co chcą, zapewne jak się dowie co Oleksy wyprawiają skończy się jego wystawianie opinii, a pracownik reklamacji u Oleksy zrobi to co szef każe, pracownik nie wydaje decyzji tylko szef .Dzięki chłopakowi od reklamacji ,klienci się wycofują z dalszych roszczeń, jakby nie ten chłopak to Sądy pękały by w szwach od składanych na Oleksych reklamacji .Wszystkie reklamacje Oleksy w Sądzie przegrali to niech już ta żona się na tym forum nie wymądrza i przestanie prowokować.

Beskid
@Rybka 14.01.2018 13:49

W biurze deweloperskim pracowała czy była zatrudniona ? Jednak najciemniej pod latarnią....

P&W nie!
@Pracownicy 14.01.2018 08:55

hahaha...DOBRE nie polecam tej firmy

Buciory

Reklamacji byłoby mniej ale nikt inny tylko Paweł Oleksy ( właściciel) chciał pokazać jaki on jest „mądry’ wszedł na produkcje przybijać obcasy ,wszystko do ponownej roboty ,wbijał za krótkie gwoździe , wszystko do reklamacji .Wszędzie gdzie ten chłop wchodzi wszystko gmatwa, na niczym się nie zna ale KRÓL ! Oleksy w obecności pracowników firmy wyzywają pracowników sklepów od wrzodów, patologii , była fajna ekipa dziewczyn w Krakowie, Zabrzu i dziewczyny nie wytrzymały podchodzili. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZATRUDNIENIEM się spółka Paweł i Witek Oleksy , nie płacą, oszukują z umowami ,wykorzystują ludzi !!!! Zakład OLEKSY , właściciele NIE SĄ SZEWCAMI i nigdy w takim zawodzie nie pracowali. Oleksy zatrudnia tylko jednego szewca . ŻADEN SZEWC DO PRACY do TEJ FIRMY NIE PRZYJDZIE , dlatego produkty Oleksy nie nadają się do chodzenia, do tego wykonane z najgorszych odpadowych towarów ,gdyby nie buty z zewnątrz dawno już by padli. Traktują pracowników jak śmieci ,jak najgorsze popychadła, praca od 200 godzin z wyż za najniższą krajową ,godziny do wybrania. Najwyższe skąpstwo z jakim się spotkaliśmy. Obłuda, fałsz i podstępne podstawianie listy wypłat do podpisu. Ta firma to jedne wielkie legowisko oszustów w postaci właścicieli , w skrócie skąpstwo, chamstwo ,świństwo w czystej postaci . Na szczęście to był tylko epizod ,który mamy za sobą. Okropna praca! Dawniej też było różnie ale z Witkiem jeszcze szło się dogadać, nie gwiazdorzył jak jego brat i bratowa i głupot nie klepał. Wszystkie opinie na forum za kasę usuwają ,nic więcej nie potrafią na swoją obronę wymyśleć, NIE polecamy pracy u Oleksych .

Patrycja

@zorientowany!!! jeżeli uważasz, że reklamacje odrzuca firma OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA to czy Ci klienci nie odwołują się od tej decyzji? Czy osoba wydające decyzje jest rzeczoznawcą? Jakie odpady? Są to używane rzeczy? To poważne oskarżenie. Masz jakieś na takie oskarżenia dowody?

anonim

(usunięte przez administratora)

Nowy

Potwierdzam, praca w tej firmie to jakas kpina....

Patrycja

@Tre skoro uważasz, że te opinie są nieprawdziwe możesz złożyć reklamacje do administratora. Jeżeli zostanie rozpatrzona pozytywnie to znikną one z wątku firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Informacje o całej procedurze również są w regulaminie, który już powinieneś znać.

romeo

NIE POLECAM TEJ PRACY, BARDZO DUŻY STRES (usunięte przez administratora)

Ja

Zarobki ok, system motywacji ok, duże możliwości rozwoju

Rybka
@Ja 04.04.2014 10:47

Jak się można rozwijać pracując jako sprzedawca w sklepie?

Patrycja

Macie rację forum służy przede wszystkim do pisania prawdziwych opinii o firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Usuwane są tylko obraźliwe i nieprawdziwe opinie o firmie. @były pracownik a czemu zgodziłeś się na taką formę zapłaty? Czy rozmawiałeś o tym z Urzędem Pracy jak znów zostałeś bezrobotny?

Tre
@Patrycja 29.11.2017 14:18

Skoro usuwane są tylko nieprawdziwe opinie to dlaczego pozytywne opinie nie zostały usunięte? Są one niezgodne z prawdą!

anonim

(usunięte przez administratora)

Celujace podsumowanie

Potwierdzam i jestem za!!! To było najgorsze doświadczenie w moim życiu. Nie polecam tej firmy!!!!

SweetMan

RyPki moje drogie, jątrzycie temat pracodawcy... To nie jest pracobiorca jak Wy, który ma tylko i wyłącznie włączony tryb roszczeniowy. Czy ktoś pochylił się nad jego losem? Pewnie nie, tak wynika z poprzedniego ustroju. Je..ć wyzyskiwaczy.. demonów ludzkości. Matko, tato pomyśl ... choć to boli .... Dał Ci pracę... Płaci podatki, Twoje ZUS-y, zdrowotne, socjalne... czy on tego chce? NIEEEE Robi to dla Ciebie, płacąc Ci co miesiąc wypłatę... bo docenia Twoją pracę i pomimo kosztów niezależnych w/w wie..., że musisz z czegoś żyć.... Więc drogi pracowniku/ co... nie stękaj, że ten h.. Cię wykorzystuje. On Cię docenia. Za mało Twoim zdaniem? Zrób więcej... i wówczas spytaj. Nie pasuje Ci? Za mało? Chcesz więcej? Stać Cię na więcej? Absolutnie... nie pokazuj tego swojemu pracodawcy. Zrób biznes samemu. Zarobisz krocie. Wyzyskasz z setkę takich jak TY. Zarobisz miliony. ....... Ps. Jestem zwykłym, szarym forumowiczem ....- freelancerem nie wynajętym przez firmę OLEKSY (ps. zbieram na (usunięte przez administratora) dla etiopii "oni też muszą mieć dzieciństwo" adres po konsultacji mailowej : krzysztof.lbb@gmail.com"" walcie do mnie śmiało - powiem gdzie wpłacić, aby cudowny mulatek mógł wybrać : rosół vs o smaku bekonu PS Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych Kochani piszcie - pocieszanie - moja misja KRISSSS

Niania
@SweetMan 24.11.2017 09:38

Powtarzasz się z tym tekstem..... jesteś żałosny.Chcesz im pomóż to pochyl się nad Oleksymi i wytłumacz im na czym polega prowadzenie firmy i zatrudnianie pracownika. Nie obrażaj pracowników, którzy zaufali Oleksym i zostali przez nich 100 % wykorzystani .Mam nadzieję,że tą firmę ocenią odpowiednie instytucje.Najgorszemu wrogowi nie polecam tej firmy.Też kseruje wszystkie komentarze.

Bucior

"NAZWISKO" jest osoba rzetelną, przyzwoitą. Nie pracuje w tej firmie i nie ma kontaktu z klientami, nie czyta komentarzy na GoWork" i nie ma wiedzy jak Oleksy wykorzystują to nazwisko do swoich haniebnych celów. Reasumując, Oleksy wykorzystują wszystkich stosując wazelinę, fałsz, kłamstwa byle dojść do swojego celu, a jest nim .... KASA. Pracowałem i uciekłem, nie odszedłem, nie zostałem zwolniony......ale uciekłem. Odradzam każdemu.

Rerrt

Beznadziejni są... obuwie kiepskiej jakości pracując tam prawie dziennie Klientka z reklamacja ... tandetny asortyment . Zarobki minimalna krajowa premie do podziału więc nie mamco liczyć na jakiś super target. Pracowałam wcześniej w branży obuwniczej i najgorsza pracą jaka miałam. Nie polecam nikomu!

anonim

(usunięte przez administratora)

stażysta

Potwierdzam, ale jednocześnie przekonałam się, że jedynie pracownikom zależy na tej firmie.Jak pracowałam w sklepie i dzwoniliśmy do firmy,to jedynymi kompetentnymi osobami w rozwiązywaniu problemu byli pracownicy biura.Najgorsza praca jaką miałam.Nie polecam nikomu.

Rew

Uważam że ten portal jest po to aby dodawać opinie zarówno pozytywne jak i negatywne. Tutaj każda negatywna ocena jest usuwana, zostają tylko pozytywne. Każdy ma prawo wypowiedzieć się i nie powinno się usuwać opini bo są niewygodne dla właścicieli.wezcie sobie panowie Oleksy te negatywne opinie do siebie i nie zgłaszanie jako niezgodne tylko wyciągnięcie z tego wnioski. To nie jest tak że wszyscy są źli i Wam robią na złość. Zła opinia skądś się bierze!!!

Ghk

Zaskakujące jak szybko moja opinia zniknęła! A więc nie polecam tej firmy, ogólnie porazka

Pozdrawiam Witka

O matko istna wojna.... na każdą niepochlebną opinię ktoś odpisuje w podobnym stylu że było super...."..a ten świstak tak zawija w te sreberka" Mimo wszystko życzę miłego dnia ????

Zuza

Pracuje dość długo i jestem zadowolona. Jeżeli się dobrze pracuje to na 100% zostanie to zauważone i docenione :)

Marysia
@Zuza 14.08.2017 09:40

Nie polecam, najgorsza praca jaka miałam.

Agnieszka

Mnie w Oleksym było ok. Wypłacalni i to co oferują się potwierdza. Masz sprzedażówki i to jest normalne w takich sklepach.

Baśka
@Agnieszka 27.08.2017 23:15

Praca bardzo stresująca(usunięte przez administratora) Nie polecam !!!

Marta

Wszystko zależy od tego, czego oczekujecie, bo dla mnie w Oleksym było ok. Byłam tam dwa lata i równolegle studiowałam. Grafik mogłam ustawić tak, żeby na spokojnie studiować.

PIS
@Marta 28.08.2017 12:57

NAJGORSZA PRACA, NIE POLECAM. NIKT W TEJ FIRMIE NIE WYTRZYMAŁ DŁUŻEJ NIŻ 2 LATA. NIE POLECAM!!!!!

Pracownik
@Marta 28.08.2017 12:57

Nie bądź śmieszna. Nigdy oczekiwania pracownika nie sprawdzają sie, nie ma takiej opcji . W tej firmie nikt sie z pracownikami nie liczy. Nie polecam..

Patrycja

@Damian a Ty jesteś pracownikiem OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? Jaką masz opinię o pracodawcy? Dlaczego uważasz, że ktoś oszukuje na forum? Masz jakieś z tymi opiniami obiekcje? Można zawsze się odnieść. Im więcej opinii tym więcej informacji na forum.

Tf
@Patrycja 03.10.2017 16:19

Opini byłoby więcej gdyby nie to że wszystkie negatywne są zaraz usuwane... tworzona jest złudna opinia o krainie mleka i miodem płynącej w fabryce oleksych

Gh

Dlaczego wszystkie negatywne opinie zniknęły? Uważam że ta firma jest bardzo kiepska, zarobki i warunki pracy też. Ogólnie nie polecam nikomu

vicki
@Gh 19.10.2017 20:41

Dokładnie, za każdym razem kiedy ktoś pisze prawdę, komentarz zostaje usunięty .

vicki

Te wszystkie dobre opinie to jakaś ściema i tyle w temacie...

Damian

czytam opinie i ktoś tu ściemnia XD

anonim

(usunięte przez administratora)

Eh

A co Ci odpowiedzieli na reklamację?

Cris

Pewna firma, bez żadnych bajer przy rozmowie, tylko konkrety. Umowa klarowna, bo nie ma żadnych haczyków. Odpowiada mi praca tutaj i myślę, że parę lat jeszcze tutaj zostanę.

piotrek

Może ktoś wie o ofertach pracy teraz? Mieszkam w Zebrzydowicach więc dojazd nie stanowiłby dla mnie problemu. Sporo osób z tego rejonu tam pracuje i o Oleksym wypowiadali się dobrze.

Magda
@piotrek 28.08.2017 09:05

Najłatwiej będzie jak do nich zadzwonisz. Kontakt z nimi akurat jest dobry, a numer podany masz na ich stronie internetowej, na pewno znajdziesz.

piotrek
@Magda 28.08.2017 09:58

No i tak właśnie zrobię :)

Ach

Po postach widać że jest tych pracowników więcej, ale frustracja się bierze z warunków oraz atmosfery w pracy....

M.Roman

Firma jak najbardziej ok, bo wywiązuje się ze swoich umów w 100%.

Kamil

Może to nie jest taki duży zakład, żeby określić aż tak dużym słowem jak fabryka, ale jako pracodawca są godni polecenia. Pracowałem i było wszystko ok.

Aneta

Ja też nie narzekam. Mogło być gorzej. Niektórzy przesadzają. Fajna praca, fajni ludzie wiec dobrze się pracuje przynajmniej na moim salonie.

Okocha

Przesadzacie... W każdej firmie są jakieś problemy, ale jak się da je przeskoczyć to nie stanowią jakiejś przeszkody nie do ominięcia. Jak masz chęci do pracy to będzie ok, a jak jesteś nierobem to na pewno nie, bo tacy ludzie szybko są zwalniani. Proste zasady - pracujesz to zarobisz. Ja tam pracowałem i nie odczuwałem jakiejś nie wiadomo jakiej presji i było ok. Ludzie się zmieniali, bo tak to jest, raz ktoś przyjdzie, raz odejdzie. Życie...

Lol

P.S. fajnie że wszyscy tak skrzętnie śledzą i się przejmują opiniami o firmie Oleksy i na moją wypowiedź dostałam odp w przeciągu godziny.....

Jasiu

Przepraszam, pomyliłem się..... (usunięte przez administratora) i dodam , bardzo nerwowa atmosfera. Omijajcie te firmę z daleka !!

Lol

Na pewno się przewinęło dużo osób, ale nie wierzę że wszyscy jak jeden mąż od początku miesiąca przypomnieli sobie że tutaj 10 lat temu pracowali i muszą się podzielić z innymi swoją radością zadowoleniem z pracy.... pracuje w firmie która zatrudnia dużo więcej ludzi i nie ma tam postów średnio jeden na godzinę. Powiem szczerze te posty to są grubymi nićmi szyte

moni

Przez te lata działalności przewinęło się pewnie dużo pracowników może dlatego tyle opinii. Widzisz ja przeglądałam gowork i mi właśnie pojawił się wysoko Oleksy, a że wczoraj byłam w ich sklepie w Bytomiu to mogę się wypowiedzieć na temat pracownicy tamtego sklepu, bo poświęciła mi ona prawie 45 minut. Wchodzisz do sklepu - widzisz uśmiechniętą osobę, która proponuje pomoc - widać, że nie jest tam z przymusu. Doradziła mi i dobrałam czółenka dla siebie i taką pomoc się ceni :)

Lol

Ile ta firma ma pracowników, bo jak czytam opinie to mam wrażenie że setki.? Codziennie tłumy pracowników odwiedzają portal gowork i dodają opinie jak to nie jest cudownie. Z tego co kojarze to to jest mała firma a ludzie nie czekają tylko żeby móc podzielić się na portalach jak to się super nie pracuje. Takie to jest trochę naciągane.

kondzik

Jestem skłonny dać pozytywną ocenę tej firmie. Pracowałem tam 8 miesięcy i musiałem odejść, bo zakładałem własną działalność. Porządek i wszystko określone co jest od czego, co kto ma robić, jaki jest zakres obowiązków i za co go będą rozliczać. Pensja w terminie

koxx
@kondzik 23.08.2017 13:48

Z tym się zgodzę, bo na fabryce faktycznie jest wszystko bardzo dobrze ogarnięte. Oprócz tego mogę od siebie dodać, że warunki pracy są dobre. Przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem.

Mates

Jak do tej pory podoba mi się w fabryce. Wiadomo roboty dużo, ale płaci się za pracę, a nie za siedzenie i wcale nie jest to takie banalne zajęcie jak się większości wydaje. Praca mi odpowiada bo mam stały, pewny zastrzyk gotówki.

ok

W tej firmie nie ma tragedii powiem inaczej, jak chcesz pracować i robisz to dość dobrze to pracujesz wiele lat. Stres czy jakieś nadgodziny, nie odbiega to od innych firm, a w Oleksym masz chociaż pewność że wynagrodzenie wypłacane masz na czas i wysokość jest taka jak powinna. Podsumowując jest ok

Stryju

Jak zakaszesz rękawy i działasz to z czasem będziesz sobie w fabryce radzić bardzo dobrze. Nie ma nic za darmo. Ja pracowałem w fabryce i baaardzo dużo te 2 lata mi dały. Polecam, bo to nie jest jakaś firemka tylko prężnie działająca firma, która stale się rozwija.

Anitka

Ja mam pogląd na firmę z dwóch perspektyw, ale pośrednio. Chłopak pracował w fabryce, a koleżanka w jednym ze sklepów. Mówili zawsze, że praca jest w porządku. Jak sama nazwa wskazuje idzie się tam pracować, ale jak masz normowane, określone umową godziny pracy to jest zdecydowanie lepiej. Nie musisz siedzieć po godzinach i ogarniać wszystkiego. Chłopak zawsze opowiadał, że to nie jest taka prosta robota, że złożysz but i o - juz, bo wykończyć go trzeba tak, żeby był gotowy do przekazania do sprzedaży. Trzeba mieć o tym pojęcie. Sprzedawca to rola bardziej dla ludzi którzy lubią kontakt z innymi i mają tzw. gadane, jak to potrafisz to sprzedaż każdy produkt. Wiem tyle, że zarówno atmosfera jak i warunki pracy były dobre. Powiem im, żeby sami się wypowiedzieli to powiedzą coś więcej i może pomogą w decyzji.

Julka

Pracę można pogodzić ze studiami, więc to powoduje, że w w sklepach pracują głównie studentki. Kasa wg mnie dla studentek żeby sobie dorobić fajna. Ja pracowałam tam koło roku i byłam w podobnej sytuacji, grafik elastyczny, jakoś sobie z dziewczynami radziłyśmy i podzieliłyśmy tak, żeby każdej z nas pasowało.

Dawid

Firma jak najbardziej ok. Wszystko w jak najlepszym porządku. Płacą na czas, nie ma wyzysku, a my - pracownicy mamy ściśle określone obowiązki. Wiadomo, nie ma pracy któa by każdemu odpowiadała, ale firmę Oleksy mogę polecić

Ina90

Jeśli chodzi o wypłacalność jest ok

Ina90
@. 22.08.2017 11:05

Wszystkie faktury są opłacane w terminie i nie zdarzyło się, żeby były jakieś opóźnienia. Zastrzeżeń do kontaktu z firmą też nie mam.

Dee

Dokładnie, zawsze ktoś się trafi... Ja pracowałem przy produkcji jakieś 1,5 roku i nie miałem zastrzeżeń. Jak komuś zależy na pracy to nie będzie narzekał. Nikt nie trzyma na siłę. Podpisując umowę zgadzasz się na warunki, więc to Twoja decyzja. Ja byłem zadowolony i polecam, ale czy ktoś skorzysta to jego osobista sprawa.

Adrian

Praca w fabryce jest jak najbardziej w porządku. Pracuję już kawałek, więc widzę jej stały rozwój. Fabryka produkuje obuwie skierowane dla wielu odbiorców, więc nie ma określonej jednej grupy do której one miałyby trafić, a inni musieliby się obejść smakiem. To ułatwia przebicie się na rynku w Polsce, który jest dosyć chimeryczny.

Adam
@Adrian 21.08.2017 13:57

Ja pracowałem na początku istnienia firmy. Teraz widzę jak mocno się rozwinęła, bo ma już wyrobioną markę i nie jest pierwszą lepszą fabryką obuwia w Polsce. Nie wiem jak jest obecnie, bo pracuję w innej branży, ale kiedy tam byłem to było widać w firmie potencjał. Sprzęt był dobry, atmosfera napawała optymizmem, że się to rozwinie.

king

Największym atutem jest atmosfera w firmie - to wg mnie największy plus. Pieniądze wpływają na czas, a godziny pracy też są jak najbardziej znośne.

Julia

Kupuję buty w sieci sklepów Oleksy i nigdy nic podobnego mi się nie przytrafiło. Kiedy mąż reklamował but, w którym puścił szew to nie było najmniejszego problemu. Dostał nową parę i jak do tej pory sprawują się bez zarzutu.

Piotr

Pracowałem i nie miałem zastrzeżeń. Warunki pracy dobre, zachowane wszelkie zasady BHP. Ogólnie polecam

Moniq

Każda firma ma swoją politykę i trzeba będąc pracownikiem się do niej dostosować. Takie są realia i trzeba się z tym liczyć. Ja w Krakowie nie pracowałam długo, bo zmieniłam miejsce studiów. Duży plus za to, że można było dostosować grafik do studiów (akurat studiowałam dziennie). Pieniądze jak dla mnie były ok.

Weronika

Mam porównanie z innymi sklepami obuwniczymi, bo pracowałam już w kilku i wiem, że Oleksy na tym tle wypada dobrze. Sprzedaż do ogarnięcia, nie ma jakichś chorych wygórowanych poprzeczek nie do przeskoczenia. Nawet nie trzeba mieć jakichś specjalnych umiejętności tylko po prostu potrafić rozmawiać z ludźmi :)

Anita
@Weronika 21.08.2017 10:00

Zgadzam się w 100%. Plany są ok i można się na pracy skupić - bez spiny tylko na spokojnie. Wiem, że praca pod dużą presję często zamiast motywować zniechęca. Oleksy pod tym względem jest dobry, bo na spokojnie lepsze wyniki sprzedażowe można zrobić. Ja pracowałam w Bytomiu i było bardzo fajnie.

Kasia

Jeśli ktoś z założenia uważa, że w firmie można się poobijać w czasie godzin pracy to jest w błędzie Praca jest przyjemna ale dla ludzi którzy lubią handel, maję wówczas dobre wyniki co przekłada się na zarobki! Mogę powiedzieć , że podoba mi się taka praca

Karol

W salonie praca inna niż na fabryce. Ja pracowałem w fabryce i było ok. Mogę polecić, bo kasa wpływa na konto w normalnych terminach. Każdy się z każdym praktycznie znał, więc czasem się pogadało czy po pracy skoczyło na jakieś piwo. A co do jakości butów to materiały, z których wykonywane są buty są naprawdę najwyższej jakości

Zostaw opinię o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA - Stanisław Dolny

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA