OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Stanisław Dolny

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 256 ocen.

OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA
2 256 6 1

Opinie o OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA

Patrycja

@Zenada Dziękuję Ci za to stwierdzenie. Jak długo byłaś zatrudniona w tej firmie? Z Waszych wpisów jasno wynika, że w firmie OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA nie dzieje się zbyt dobrze. Z czego to właściwie wynika? Bardzo Was proszę o rzetelne i kulturalne wypowiedzi.

Patrycja

@biss Każdy pracodawca ustala wymagania według aktualnych potrzeb, a umiejętność analizy w zawadzie sprzedawcy może jednak okazać się dosyć przydatna. Sam aplikowałeś do firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? @szewc Wysokość wynagrodzenia to już bardzo indywidualna kwestia. Dalej tam pracujesz, czy postanowiłeś odejść? I pamiętaj, że na forum nie wolno posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników.

Zenada
@Patrycja 06.09.2018 16:09

W sumie to umiejętność analizy ma sens.!Jak umiesz przeanalizować co się dzieje to uciekniesz:)

wujcio

NOSIŁ WILK RAZY KILKA ,PONIEŚLI i WILKA pozdrawiam wytrwałych !

Kamil

Idealnych firm nie ma tylko wybieramy sobie niewłaściwą pracę a później jesteśmy niezadowoleni?

odradzam

Bardzo nerwowa atmosfera. Omijajcie te firmę z daleka !!

VIP

te wszystkie dobre opinie to jakaś ściema i tyle w temacie...

???

Gh 19.10.2017 20:41 Dlaczego wszystkie negatywne opinie zniknęły? Uważam że ta firma jest bardzo kiepska, zarobki i warunki pracy też. Ogólnie nie polecam nikomu

montaż

Najgorsza praca eNajgorsza praca ever!!!ver!!!

sprzedawca

foczka 13.12.2013 14:28 Ja też tu pracowałam tyle że w Zabrzu tylko uciekłam(usunięte przez administratora)Też nie polecam

Patrycja

@Adam Oczywiście, firma OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA prowadzi aktualnie procesy rekrutacyjne. Na ich oficjalnej stronie widziałam, że poszukują między innymi obuwnika i cholewkarza https://oleksy.pl/praca Byłbyś zainteresowany tymi ofertami? @były pracownik Jeśli jakieś komentarze zostały usunięte, to musiały one naruszać regulamin forum. Nadmieniasz, że pracujesz za najniższą krajową - a jak długo jesteś tam zatrudniony? Może po okresie próbnym zaproponowano by Ci inne warunki.

Zenada
@Patrycja 30.07.2018 12:46

Wymagania na stanowisko sprzedawcy przechodzi samo siebie. Po co sprzedawcy umiejętność analizy? Buhaha ogarnięcie się panowie! Dodajcie jeszcze umiejętność stania na głowie

Adam

Czy firma potrzebuje pracowników? Warto szukać tu pracy?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Robert

Idealnych firm nie ma. Może trzeba pracować nad poprawą tego co nie działa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprzedawca

Co stało 6 lutego u Oleksych? Prawda!nie polecam nawet najgorsze mu wrogowi!

Tomasz

Nikt nie mówił, że bezie lekko. Firma daje bezpieczeństwo a to ważne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lol

Powinnaś chyba zostać psychologiem, bo nie widziałem nikogo kto by zadał tyle retorycznych pytań na raz.

zdrowy
@Lol 20.03.2018 22:46

Psycholog to duża kultura osobista,inteligencja ,osoba ,której można zaufać itp .....Wypowiedzi pod nick Patrycja są nieinformacyjne,chaotyczne,sprzeczne z prawdą, itd ...mam wrażenie że osoba podpisującym się pod nick 'Patrycja" potrzebuje pomocy. Na PRACĘ ,która nie daje satysfakcji. jest tylko jedna rada ZMIANA PRACY .Go work nie rozwiąże problemów,po wpisach ewidentnie można wyczytać ,że "ego" jakie niektórzy posiadają nie da się zminimalizować i niech tak zostanie .ZDROWYCH ŚWIĄT ,MOKREGO DYNGUSU i kończcie wycieczkę u Oleksych są ciekawsze "krajobrazy" powodzenia !!!

Karo

Niestety dać negatywna opinie o firmie. Atmosfera napieta(usunięte przez administratora) co chwilę ktoś się zwalnia.

Patrycja

@Pracownikmiesiaca a możesz z własnej perspektywy powiesz co masz na myśli? O jakie dokładnie zachowanie i podejście pracodawcy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA Ci chodzi?

kondzik

Jestem skłonny dać pozytywną ocenę tej firmie. Pracowałem tam 8 miesięcy i musiałem odejść, bo zakładałem własną działalność. Porządek i wszystko określone co jest od czego, co kto ma robić, jaki jest zakres obowiązków i za co go będą rozliczać. Pensja w terminie

koxx
@kondzik 23.08.2017 13:48

Z tym się zgodzę, bo na fabryce faktycznie jest wszystko bardzo dobrze ogarnięte. Oprócz tego mogę od siebie dodać, że warunki pracy są dobre. Przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem.

Gomzo
@koxx 23.08.2017 14:06

Mówisz że przy maszynach nie ma problemów z bezpieczeństwem. To mi się nasuwa jedno pytanko a były jakieś niebezpieczeństwa ?

Patrycja

@Tre skoro uważasz, że te opinie są nieprawdziwe możesz złożyć reklamacje do administratora. Jeżeli zostanie rozpatrzona pozytywnie to znikną one z wątku firmy OLEKSY SP.J PAWEŁ I WITOLD OLEKSY - FABRYKA OBUWIA. Informacje o całej procedurze również są w regulaminie, który już powinieneś znać.

romeo

NIE POLECAM TEJ PRACY, BARDZO DUŻY STRES (usunięte przez administratora)

Ja

Zarobki ok, system motywacji ok, duże możliwości rozwoju

Rybka
@Ja 04.04.2014 10:47

Jak się można rozwijać pracując jako sprzedawca w sklepie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Celujace podsumowanie

Potwierdzam i jestem za!!! To było najgorsze doświadczenie w moim życiu. Nie polecam tej firmy!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

stażysta

Potwierdzam, ale jednocześnie przekonałam się, że jedynie pracownikom zależy na tej firmie.Jak pracowałam w sklepie i dzwoniliśmy do firmy,to jedynymi kompetentnymi osobami w rozwiązywaniu problemu byli pracownicy biura.Najgorsza praca jaką miałam.Nie polecam nikomu.

SweetMan

RyPki moje drogie, jątrzycie temat pracodawcy... To nie jest pracobiorca jak Wy, który ma tylko i wyłącznie włączony tryb roszczeniowy. Czy ktoś pochylił się nad jego losem? Pewnie nie, tak wynika z poprzedniego ustroju. Je..ć wyzyskiwaczy.. demonów ludzkości. Matko, tato pomyśl ... choć to boli .... Dał Ci pracę... Płaci podatki, Twoje ZUS-y, zdrowotne, socjalne... czy on tego chce? NIEEEE Robi to dla Ciebie, płacąc Ci co miesiąc wypłatę... bo docenia Twoją pracę i pomimo kosztów niezależnych w/w wie..., że musisz z czegoś żyć.... Więc drogi pracowniku/ co... nie stękaj, że ten h.. Cię wykorzystuje. On Cię docenia. Za mało Twoim zdaniem? Zrób więcej... i wówczas spytaj. Nie pasuje Ci? Za mało? Chcesz więcej? Stać Cię na więcej? Absolutnie... nie pokazuj tego swojemu pracodawcy. Zrób biznes samemu. Zarobisz krocie. Wyzyskasz z setkę takich jak TY. Zarobisz miliony. ....... Ps. Jestem zwykłym, szarym forumowiczem ....- freelancerem nie wynajętym przez firmę OLEKSY (ps. zbieram na (usunięte przez administratora) dla etiopii "oni też muszą mieć dzieciństwo" adres po konsultacji mailowej : krzysztof.lbb@gmail.com"" walcie do mnie śmiało - powiem gdzie wpłacić, aby cudowny mulatek mógł wybrać : rosół vs o smaku bekonu PS Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych Kochani piszcie - pocieszanie - moja misja KRISSSS

Rew

Uważam że ten portal jest po to aby dodawać opinie zarówno pozytywne jak i negatywne. Tutaj każda negatywna ocena jest usuwana, zostają tylko pozytywne. Każdy ma prawo wypowiedzieć się i nie powinno się usuwać opini bo są niewygodne dla właścicieli.wezcie sobie panowie Oleksy te negatywne opinie do siebie i nie zgłaszanie jako niezgodne tylko wyciągnięcie z tego wnioski. To nie jest tak że wszyscy są źli i Wam robią na złość. Zła opinia skądś się bierze!!!

Ghk

Zaskakujące jak szybko moja opinia zniknęła! A więc nie polecam tej firmy, ogólnie porazka

Pozdrawiam Witka

O matko istna wojna.... na każdą niepochlebną opinię ktoś odpisuje w podobnym stylu że było super...."..a ten świstak tak zawija w te sreberka" Mimo wszystko życzę miłego dnia ????

Zuza

Pracuje dość długo i jestem zadowolona. Jeżeli się dobrze pracuje to na 100% zostanie to zauważone i docenione :)

Marysia
@Zuza 14.08.2017 09:40

Nie polecam, najgorsza praca jaka miałam.

Agnieszka

Mnie w Oleksym było ok. Wypłacalni i to co oferują się potwierdza. Masz sprzedażówki i to jest normalne w takich sklepach.

Baśka
@Agnieszka 27.08.2017 23:15

Praca bardzo stresująca(usunięte przez administratora) Nie polecam !!!