Premium Pożyczki S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Premium Pożyczki S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Premium Pożyczki S.A.

Czarna mała

Ogólnie ok. Problem w tym że niektóre pożyczki są dawne po znajomości osobom które są zadłużone u komornika lub w KRD. Osoba która nie zna kierownika danego rejonu może zapomnieć o pozyczce. Brawo znajomości.

Feliks

Premium Pożyczki to jedna z najintensywniej rozwijających się instytucji finansowych w Polsce. I takie wrzucanie haseł o rzekomym upadku firmy to działania konkurencji!!!

Grosik
@Feliks 16.11.2017 11:57

Feliks zwany Waldkiem?

wielkopolanka
@Feliks 16.11.2017 11:57

jasne że się rozwija. . . matka jest przedstawicielem. . .kuzyn(kierowniczki rejonu) kierownikiem sekcji . . . córka (przedstawicielki) kierownikiem rejonu BRAWO

Natalia

@Rudy lis - czy możesz napisać więcej o warunkach zatrudnienia w Premium Pożyczki S.A.? @Kogut - a skąd taka informacja? Firma właśnie rekrutuje - pojawiły się nowe oferty pracy na stanowisko Przedstawiciela Finansowego.

Kogut

Witam Ciekawy jestem czy to prawda że firma upadła ? Takie krążą plotki. Jeśli tak to bardzo się cieszę . Pozdrawiam

Rudy lis

Do tej pory firma byla godna polecenia.Od czasu kiedy przyszedl nowy kierowniczek(bo wylali go z firmy konkurencyjnej poniewaz przez jego zwariowane pomysly odeszlo wielu klientow) nie polecam tej firmy.Wspolczuje przedstawicielom bo jak oni wygladaja teraz w oczach swoich klientow po tym jak ten pajac wymyslil nowe przepisy.Nie ma juz zadnego refinansowamia.Trzeba splacic to co sie ma i dopiero pozniej ubiegac sie o nastepna pozyczke.A przelozony tego kierowniczka jeszcze wiekszy baran to zaakceptowal.Kochani klienci szukajcie innej firmy bo w tej dobrze nie bedzie przy takim szalencu.

porażka nie polecam

Totalny bałagan, przedstawiciele wpłacają kasę z opóźnieniem żeby odsetki leciały. Maja wmawiane że to dla dobra klienta żeby mógł dostać kolejną pożyczkę. Jakby byli jasnowidzami i wiedzieli że takową chcę. A prawda jet taka że są nastawiani żeby zarabiać po trupach. Czuję się oszukana , to nie poważni ludzie to mafia. Odradzam w 100% współpracę z tą firmą. A przedstawiciele faktycznie dostają grosze za użeranie się z menelami!!!!!

jarek

@Pluto wykształcenie minimum średnie, ale zdecydowanie ważniejsze jest w tym przypadku doświadczenie. Skoro pytasz, co oznacza "wewnętrzna windykacja", to strzelam, że go nie masz. Odpowiadając chodzi o analizę, rozliczanie i raportowanie wyników zespołu ;)

Były

Witam Wszystkich obecnych oraz byłych pracowników firmy Premium. Z wielką uwagą przeczytałem wszystkie opinie które są zamieszczone na tym portalu. Jestem byłym pracownikiem tej firmy i nie pracuję już w Premium prawie dwa lata. Po zakończonej współpracy zaczęła się moja gehenna z panami prezesami. Po pierwsze nie została mi wypłacona pensja za ostatni miesiąc pracy i premia która mi się należała. Panowie wytoczyli mi proces za złamanie i naruszenie zakazu konkurencji, ja zadziałałem w drugim kierunku i wytoczyłem proces za nie wypłacenie ostatniej pensji. W obydwu przypadkach sprawy wygrałem. Co prawda panowie odwołują się od wyroku ale jest to jęk działanie ludzi bez wyobraźni. Sądy są jakie są ale obydwa wyroki są sprawiedliwe i dotknęła premium ręka sprawiedliwości. Zachęcam wszystkich byłych pracowników i współpracowników firmy, którzy w jakiś sposób zostali pokrzywdzeni finansowo o dochodzenie swoich praw. Z tego co słyszałem to kilkanaście pozwów jest już uszykowanych do złożenia w sądzie. Ja sam jestem w trakcie przygotowywania następnego pozwu.

Ciekawa
@Były 29.09.2016 11:54

Gratuluję. Wreszcie ktoś się odważył i pokazał prezesikom gdzie ich miejsce. Może w końcu przejrzą na oczy i stwierdzą, że koniec tej ich sielanki. Założyli sobie prywatny folwark i strzelali do swoich podwładnych jak do kaczek. Za chwilę będą strzelać do samych siebie. Sama pracowałam w tej firmie i zostałam oszukana. Nie miałam odwagi walczyć z tymi pseudo prezesami. Teraz jest już za późno. Cieszę się, że ktoś pokazał im gdzie ich miejsce w szeregu. Jeżeli to prawda o tych pozwach to bardzo proszę o informację jak to się zakończy. To dopiero prezesiki przeżywają swoją porażkę. Hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

MM

O tym dowiadujesz sie w trakcie. Np. PF dziś ma 12 % za zbiórkę a jutro 5 %. Kierownik dziś ma funkcyjne jutro nie. Prezes ucina wszystkim.....nie polecam. Omijać szerokim łukiem.

MM

Beznadzieja. Za wszystko odciągają. Ucinają wypłaty. Teraz obiecują ale to jest krótkoterminowe. Kadra zarządzająca kłamie. Manipulacja w całym tego słowa znaczeniu. Kierownicy przyszli z innych firm bo mieli coś za uszami teraz musza cicho siedzieć by sie utrzymać. Nie polecam.

AGA

A ja pracuję w tej firmie już ponad 2 lata jako Przedstawiciel finansowy. Atmosfera przyjemna, moja Pani kierownik najlepsza jaką można tylko mieć., zawsze pomoże jak jest jakiś problem. Wypłata też jest zawsze na czas. Ja jestem zadowolona.

AGA

A ja pracuję w tej firmie już ponad 2 lata jako Przedstawiciel finansowy. Atmosfera przyjemna, moja Pani kierownik najlepsza jaką można tylko mieć., zawsze pomoże jak jest jakiś problem. Wypłata też jest zawsze na czas. Ja jestem zadowolona.

Zuza

Witam na tą firmę to brak słów już.Moja koleżanka pracowała w tej firmie po roku pracy ją zwolnili tak z dnia na dzień. Pożyczka w cholerę.Weśmiesz 1000 zł a oddać trzeba prawie 2000zł.nie polecam tej firmy.Oszuści

Gwiazdeczka1989

Witam serdecznie pracowałam w tej firmie rok czasu i stwierdzam że ta firma to jakaś porażka nie umieją uszanować przedstawiciela i wogole płacą bardzo marnie i nie terminowo coś okropnego. Każdemu co chce zacząć pracę w tej firmie odradzam. Pozdrawiam

cal

Witam, jestem prawdziwym świadectwem pożyczki w ciągu 72 godzin, co najwyżej. moja ciotka była Badania pożyczki od ponad 2 lat. że został oszukany wielokrotnie na stronach kredytowych zawartych pomiędzy poszczególnymi chcąc kredyt w kilku personnes.Elle końcu znaleźć kobietę Christian (katolicka siostra) Sylvie Lucienne Bessou które ostatecznie pomóc mój kredyt ciotka € 90.000 więc jestem bardzo dumny, dlaczego wziąłem czasu, aby zeznawać, bo chwila ma tylko grazers na siatce co tylko szkodzi ludziom, dzięki czemu są w potrzebie cię jako moją ciotką napisać do niego i wyjaśnić swoją sytuację, może to pomóc jego mail: creditfinance31@gmail.com E-mail: creditfinance31@gmail.com Dziękuję podoba i wysłać zamówienie na zdobycie pożyczki w ciągu 72 godzin, co najwyżej.

karolina 13

Witam odradzam prace w tej firmie pracowałam tam i za każdym razem przy rozliczeniu tygodniowym i miesięcznym były niezgodności dotyczące wynagrodzenia. Pracowników traktują jak niewolników zarobki słabe a kadra w większości nie pomaga- nie mówiąc o biurze . Kierownicy zatrudnieni z łapanki innych firm Provident Bocian itp którzy myślą że są Menagerami a prostych problemów nie są w stanie załatwić nie mówiąc o wytłumaczeniu. W momencie rozwiązania umowy nie liczcie na całą kwotę wynagrodzenia zawsze za coś potrącają zawsze znajdą problem . ODRADZAM chyba że ktoś ma czas na ciągłe dochodzenie swoich praw.

ada

za przeproszeniem niema kiedy sie wysrac a gdzie jeszcze inna praca .zeby to jeszcze bylo warto ale skad za takie grosze pracowac .szkoda czasu a z kad pieniadze chyba do opieki moze sie zlituja.lepiej sobie glowy nie zawracac i poszukac normalnej pracy chociaz jest ciezko.ale jesli w premium to lepiej wcale nie pracowac wiezcie mi

anonim

(usunięte przez administratora)

sd

tankujesz za swoje, nikt Ci złotówki nie zwróci. Żadnej podstawy, co zbierzesz, to od tego z 6% zarobisz (brutto rzecz jasna)

nemo

tak ... to prawda , żenada...a najepszy jest ten mały karakan pan kierownik genek który wszystkich umoralnia a klientów od oszustów wyzywa ..tylko zapomniał ,albo myśli że nikt sie nie dowie jak pracował w gros kapital i zdefrałodował kasę którą przea długi czas tam odrabiała jego żona. ODRADZAM prascę w tej firmie... chyba że ktoś ma na zbyciu kasę którą trzeba zainwestować w paliwo .amortyzację aby tam marnować ceeny czas...ponieważ po jałmużnie jaką się otrzyma oliczyć koszty paliwa zostaje NIC!!!!!

yhm
@nemo 04.12.2015 08:29

Tak ten Pan takie daje wykłady jakby co najmniej był profesorem psychologii , a ogólnie o wszystkim czyli o niczym. Nosi się wyżej niż mu bozia wzrostu dała. Porażka. Omijać wielkim łukiem!!!

nemo

tak ... to prawda , żenada...a najepszy jest ten mały karakan pan kierownik genek który wszystkich umoralnia a klientów od oszustów wyzywa ..tylko zapomniał ,albo myśli że nikt sie nie dowie jak pracował w gros kapital i zdefrałodował kasę którą przea długi czas tam odrabiała jego żona. ODRADZAM prascę w tej firmie... chyba że ktoś ma na zbyciu kasę którą trzeba zainwestować w paliwo .amortyzację aby tam marnować ceeny czas...ponieważ po jałmużnie jaką się otrzyma oliczyć koszty paliwa zostaje NIC!!!!!

Ktoś 2

JA chciałem wziąsć pożyczke to powiedzieli mi że musze miec umowe a nie którym to dawaja po dwie trzy pozyczki i nawet nie wołaja umowy tylko byle co napisza. Znam takie osoby co maja po trzy dwie pożyczki.Oszusci.

jolka 45
@Ktoś 2 01.12.2015 11:55

Tak masz racje!!!

wwre

2qwe podstawa i premia? w jakim Ty świecie żyjesz... ile zbierzesz od ludzi tyle zarobisz. nie ma żadnej podstawy, a co dopiero premii. Marny procent ze zbiórki. Żeby najniższą krajową zarobić musisz się nieźle nachodzić, naprosić, nażebrać. a żeby w ogóle jakiekolwiek pieniądze pierwsze konkretne wpłynęły to ze trzy miesiące trzeba sobie najpierw klientów pozyskiwać...także dla cierpliwych, mających czas i pławiących się w luksusie polecam jako dodatkowe zajęcie, dla ludzi którzy mają rodziny na utrzymaniu- radzę się zastanowić

koza

slyszałem od znajomego ,ze nacisk na przedstawiciela gorzej jak na psa ,zero odpoczynku w swieta by kazali pracowac to jest smieszne .po co ci ludzie tam pracuja lepiej nigdzie .

ding

ludzie omijajcie ta firme z daleka oszusci obiecuja gory a nie dostaniesz nawet najnizszej krajowej szkoda waszych nerwow i stresu sa lepsze firmy ktore lepiej placa i nie naciskaaja jak premium

misiek

pracowalem w tej firmie miesiac czasu duzo jezdzenia po klientach i zebrania na raty nacisk kierownika placa smieszne grosze ze nawet za paliwo sie nie zwrucilo gdzie tu rozsadek byc u nich przedstawicielem to porazka odradzam wszystkim jedynie garba i depresji mozecie w tej firmie sie dorobic

Wyga

Witam wszystkich forumowiczów. Ja dla tej firmy pracuję kilka miesięcy jako Przedstawiciel. Wiem ze jednego Kierownika ktory juz odszedl zrobili w taki sposob, ze nie wprowadzili umow do systemu i nie dostal wynagrodzenia za sprzedaz. tak robia z pracownikami wlasnie. Ale mysle ze nie dlugo ktos im się dobierze do tylka....

pracownik

Witam. Pracuje w tej firmie już prawie rok. Nigdy nie miałam problemu z wypłatą zawsze 10tego każdego miesiąca. Na kierowników nie mogę narzekać iż są bardzo pomocni. Zarobki w firmie są powyżej średniej krajowej. Wiadomo że kto pracuje ten ma a kto się obija i nie jezdzi rzetelnie to nie zarobi. Polecam tu prace

aba

Pewnie,ze zebractwo ta firma to porazka .Ciekawe kto jest taki głupi i tam pracuje Przedstawicielami popychaja jak smieciami .Powinni WSZYSCY PRZEDSTAWICIELE ODEJSC Z TEJ FIRMY.ALE NIESTETY GŁUPICH NIE SIEJA SAMI SIE RODZA.Kolezanka moja tam pracowala i twierdzi ,ze nikomu nie poleca .To na tyle chyba wszystko wiadomo.

you

zebractwo nie praca

wrc

Jeśli jest zawieszony to powinien się cieszyć bo ma święty spokój od cotygodniowego żebrania

bbb

Jesli przedstawiciel zostanie zawieszony na okres 14 dni to po tym czasie powinien dostac odpowiedz od firmy co dalej. Tak?! A ja od 7 dni wisze w prozni...nie wiem co dale z tym robic, nikt nie jest w stanie udzielic mi konkretnej odpowiedzi. Po wielokrotnych probach kontaktu w kierownictwem zostalam umowiona dzis na godzine 12 z kierownikiem na rozmowe, jest godzina 15:50 w dalszym ciagu kierownik nie wykonal do mnie nawet telefonu. W ten sposob przedstawiam jak zostalam potraktowana.

hm

Niezaplacona praca, która trudno pogodzić z innymi istotniejszymi obowiązkami

ali

Aleeee jaja

ccc

Ta firma to istna porażka...

kogucik

Witam wszystkich i infrmuje ze kazdy kto dostal PIT od Premium powinien go sprawdzic czyli dokladnie przeliczyc bo ja mam duzo zawyzony dochod i bardzo malo odprowadzonej kwoty podatku wiec wychodzi na to ze na tym tez oszukiwali nie odprowadzajac naleznego podatku dochodowego ,ktory oczywiscie nam byl potracany.Ale nie zostawie tego tak .......dosc juz zlodziejstwa i oszustwa....!!!!!!!!!

Były pracownik
@kogucik 26.02.2015 22:40

Potwierdzam po analizie Pit za 2015 rok dochód zawyżony o 1/5 zaliczka pobrana na podatek nawet nie 10%???? Gdzie kasa??? Jutro idę do US żeby mi łaskawie wyjasnili czy pracodawca może w ten sposób zrobić i jak to ma się od złożenia rozliczenia rocznego przeze mnie....

nnn

Jezeli jestes na stanowisku przedstawiciela to jak najbardziej, nie oferuja zadnej konkretnej umowy wiec jak najbardziej mozna wszystko zdac i goodbye

MMMM
@nnn 21.02.2015 11:53

super dzieki

MMMM

Czy można natychmiastowo zerwać z nimi współprace?

ktoś
@MMMM 20.02.2015 11:45

Fałszują

kogucik

Zgadzam sie z kazda zla opinia wyzej wymieniona .Nie wyplacaja pieniedzy przedstawicielom oszukuja ich ,nie szanuja pracownikow i kierownikom tez slyszalem ze nie wyplacaja po odejsciu.Mysla ze maja inne prawo niz obowiazuje w Polsce .A tu sie myla :) juz nie dlugo zaczna odpowiadac za oszustwa bo tak tylko mozna nazwac nie wyplacenie zarobionych pieniedzy.Dla Nich tez znajdzie sie prawo i w koncu zaczna oddawac z tego co wiem juz mieli kontrole z Inspekcji Pracy.OSTRZEGAM PRZED PRACA W TEJ FIRMIE WSZYSCY KTORZY TAM PRACOWALI I ODESZLI SAMI LUB BYLI ZWOLNIENI NIE POWIEDZA DOBREGO SLOWA O TEJ FIRMIE.Ja tez kiedys pracowalem w Bocianie i kilku innych firmach ale tam zawsze wyplata zgadzala sie co do zlotowki i wszystko bylo rozpisane i szanowali pracownika.A tu przedstawiciel nie wie za co ma zaplacone bo nic nie ma wypisane a kierownik ma potracenia za benzyne smiechu warte.Zycze tej firmie bardzo szybkiego spakowania z rynku finansowego.

ads

Szpiega wpuscili do firmy ,potrafia tylko gnac przedstawicieli .

ijl

Właściciel Firmy powinien zwolnić prezesa i zarząd. Dlatego że się dzieje źle, przyjęli do pracy na kontrakt człowieka z konkrecyjnej Firmy Tamta Firma się cieszy że ma wiadomości co do dalszego rozwoju firmy. Sukces prezesa i zarządu .Brawo

aaa

Takze sie zgadzam, do kazdego klienta dotrzec a kto da kase na paliwo??? Odbierac po 10zl?-60gr zarobku wiec sami widzicie. Praca jak w Caritasie,choc w tym drugim robi sie cos dobrego dla drugiego czlowieka.

ttt

totalna porażka tej firmy , a kierownik regiony mysli ze jest Panem i władcą niech sam chodzi i zbiera

mmm

Zgadzam się z opiniami,pracuje tam od 2 miesięcy chyba myślą,że ktoś za darmo będzie pracował, a nowy kierownik regiony totalna kpina,mówi ze mam jechać do klienta nawet jak wiem ze nie zapłaci, a za koszty paliwa to juz go nie obchodzą niech bierze tyłek w kroki i sam idzie,albo niech odda służbowe auto.Moja kariera w tej firmie juz sie skończyła i nie polecam nikomu chyba ze ktos chce dokładać do interesu.

pilot

Choc mimo wszystko przyznaje czytajac te komentarze, ze firma wzbudza nie lada emocje i nie bedzie tam nigdy dobrze poki nie oczysci sie jakims sposobem tej atmosfery jakze falszywej

pilot

Poprostu zmienic prace, pewnie ze tak, madre slowa, nikt nikogo nie trzyma na sile...niema co rozpisywac sie na temat tak kiepski a poprostu dzialac!☺

ABC

Przestańcie już pluć jadem, dam wszystkim nękanym, okradanym i wykorzystywanym dobrą radę rozliczanie wszystkich i za wszystko rozpocznijcie od siebie, ponadto jeśli wam tak źle to zaatosujcie sie do tego, że na pracę sie nie narzeka, prace sie poprostu zmienia... Powodzenia

Jeremy
@ABC 14.02.2015 09:41

Czy wszyscy pracownicy premium pożyczki musieli podpisać weksel inblanco?

pilot

Sadze, ze niema szans na jakakolwiek poprawe...smutne ale prawdzwie

karim

Zgadzam sie z Toba niech wreszcie sie obudza a nie tylko wymagania i wiecznie zle.Pozdro dociera czy nie?

karim

Zgadzam sie z Toba niech wreszcie sie obudza a nie tylko wymagania i wiecznie zle.Pozdro dociera czy nie?

www

do wszystkich aktywnych na forum... ktokolwiek piszący złe rzeczy o tej firmie po prostu walczy o swoje, o swoje racje i swoją prawdę, a my, a przynajmniej ja, wciąż mamy nadzieję, że między innymi dzięki temu wreszcie coś się zmieni, żeby każda inna osoba przychodząca do tej firma nie była oszukiwana, bo to co się dzieje, to co robią, to po prostu jest przegięcie. To już najwyższy czas żeby każdy zrozumiał, że należy szanować swoich pracowników. Nikt nie pracuje ani dla przyjemności ani charytatywnie, jednak widzę, że ten komentarz może być skierowany wyłącznie do osób które czegoś takiego doświadczyły, które potrafią o tym mówić, (usunięte przez administratora)swoim przełożonym.

VEL
@KIR 17.06.2015 09:29

Głupoty piszesz ....zawsze jest WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA.Jeśli Ci źle zmień pracę. Zobaczysz jak jest ciężko na rynku pracy.

KIR
@VEL 17.06.2015 14:21

Nie wczytujesz się w treść... co do rynku pracy znam go od 30 lat , a ty nie czytasz postów z opiniami.... Za 2 lata a o ile firma będzie funkcjonować akcjonariusze "pukną" ją "większemu" bratu i skasują pieniążki - pracownicy odprawy itp itd. portfel klientów przejęty i na Hawaje.....

Zostaw opinię o Premium Pożyczki S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Premium Pożyczki S.A.