Czy pracował ktoś jako Export Manager w firmie Wiśniewski Wojciech Fabryka Mebli Stolkar? Jak oceniacie tego pracodawcę? Prowadzą właśnie rekrutację. Warto aplikować?
Export manager, takie aktualne ogłoszenie firmy znalazłam. W ogłoszeniu, co jest miłym zaskoczeniem podana jest stawka podstawowa 4500 zł. Mowa jest również o premiach uznaniowych oraz od sprzedaży. Jest mi w stanie ktoś określić ile tego wszystkiego realnie msc wychodzi?
Tak jak Pani słusznie zauważyła o wysokości miesięcznego wynagrodzenia decyduje wiele czynników. Minimalny poziom został podany, górna granica zależy wyłącznie od wyników sprzedaży :)
Podobno pracując w firmie Wiśniewski Wojciech Fabryka Mebli Stolkar można liczyć na zarobki 6200 . Czy to prawda? Przy jakiej umowie one obowiązują?
Jakiego stanowiska dotyczy pytanie o wysokość zarobków? Odpowiadając na pytanie dotyczące umowy - obowiązującą formą zatrudnienia jest umowa o pracę. :)
Jak wyglądają zarobki obecnie? Czy w tym momencie poszukiwane są osoby na produkcję?
Ktoś jakiś czas temu wspominał o zarbkach, że jest najniższa krajowa.. nadal jest takie wynagrodzenie? Nie poprawiło się nic np. przez inflacje? :/ Albo moze macie jakieś premie itp?
Ile zmian jest w firmie?
Hej mam pytanie na jakie zarobki można liczyć na start będąc kobietą ? Jako operator lub pakowacz ?
Udane zakupy, profesjonalna obsługa. Polecam!
Polecam, udane zakupy????
Kilka mc temu poszukiwałam mebli do kuchni .Znajomi polecili mi fabrykę mebli STOLKAR .Zostałam pozytywnie zaskoczona gdyż okazało się ,że meble są solidne , estetycznie bez zarzutu i funkcjonalne.Jestem zadowolona z wyboru i polecam serdecznie !
Polecam serdecznie
Widzę ze żaden z pracowników tutaj nie zagląda ?
Wie ktoś jakie działy albo stanowiska pracy są w Stolkar? Dzięki z góry
Zwolnienie tak dobrego przedstawiciela, jakim była Pani Katarzyna, było ogromnym błędem ze strony Stolkaru, takiego reprezentanta swojej firmy dawno nie mieliście. Mamy nadzieję że Pani Kasia pozostanie w meblach kuchennych i jeszcze będziemy mieli okazję z nią współpracować. Wtedy to my podziękujemy Stolkarowi za współpracę.
Potwierdzam w 100% opinie Piotra. Firma fatalna jeśli chodzi o zarządzanie. Produkt i produkcja spoko, (usunięte przez administratora)
Moja żona pracuje w stolkarze i nie narzeka, też chciałbym iść tam do pracy bo od maja nie pracuje już w dotychczasowej firmie. Jak dla nas rzetelna firma z dobrą atmosferą na produkcji.
Firma komedia. Zatrudniają Cię na odpowiedzialność za obowiązki a, po tygodniu zajmujesz się b, po miesiącu c, po pół roku a i c, a potem a, b, c. Bardzo nieprofesjonalne podejście do pracowników i klientów, ciągle zmiany obowiązków i terenu. Ciągle wertowanie GPSa, gdzie byłeś, po co tam stanąłeś, czemu szybko jedziesz. Sam właściciel zrobił bardzo dobrą firmę i wykreował fajny produkt, lecz niekompetentnymi osobami u góry którymi się otacza szybko ją zamknie, najlepsza jest dyrektorka produkcji (pewnie dziś wszystkiego), która nie ma pojęcia w ogóle o handlu i o prowadzeniu firmy produkcyjno handlowej, a stara się w tych tematach panoszyć, co jej kompletnie nie idzie. Rotacja jak w kolekturze. Stanowczo odradzam, bo jeśli jesteś osobą asertywną to będą się czepiać o wszystko po mimo Twoich dobrych wyników. Pozwalniali tak osoby z miejsc Top One sprzedaży
Chyba wypowiedziała się osoba, która ostatnio wyleciała bądź wyleci z pracy i żal jej kuper ściska. Tak jest rotacja bo funkcjonowanie dobrej firmy opiera się na dobraniu odpowiednich ludzi na odpowiednim miejscu. Wiecznie jęczący ludzie słupy nie są nikomu potrzebni. Tym bardziej droga Koleżanko bądź Kolego liczy się wiedza o tym co się sprzedaje lub chęć pozyskania tej wiedzy, a wieczne wysługiwanie się kimś do "odwalenia tzw. brudnej roboty" powoli staje się nudne i irytujące. Kontrola GPS jak najbardziej na miejscu, bo co niektórzy traktują mienie Firmy jak swoje własne. Niestety żeby komuś przedstawić ofertę trzeba ruszyć 4 litery a nie wiecznie wysyłać maile z domu. Tak na przyszłość nikt nikogo nie trzyma na siłę, bo z niewolnika nie będzie pracownika.
Witam, mam pytanko czy przyjmują do firmy Stolkar kobiety i czy jest ona ciężka jeśli chodzi o pracę dla kobiet i jak to wygląda,Na czym ona dokładnie polega bo była bym zainteresowana.????????Z góry serdecznie dziękuję i Pozdrawiam.
Praca różni się w zależnośći od tego przy którym stanowisku robisz i kobiety też są na zakładzie :)
Rekrutacja, to jakaś katastrofa. Przeprowadzają ją osoby niekompetentne, które niewiedzą zbytni, o co kandydata zapytać. Ich najmocniejszą cechą jest ciągłe uśmiechanie się, zwłaszcza w przypadku skomplikowanej odpowiedzi kandydata. Kierownik sprzedaży już w ogóle nie ma pojęcia, co oznacza rozmowa rekrutacyjna, o co pytać i co chce wiedzieć. Widać po całej szanownej komisji, która liczy trzy osoby, że kompletnie nie wiedzą, jak podejść do tematu - domyślam się, że polityka firmy kreowana jest na podobnych zasadach, skoro to decyzyjne osoby w przedsiębiorstwie. O warunkach pracy zapomnijcie, nikt Wam ich nie przedstawi podczas rozmowy, pewnie tak zaawansowana ekipa rekruterów przewidziała 4 etapy, więc w sumie nie mam się co dziwić. Nie polecam kompletnie, ponieważ szkoda Waszego czasu i pieniędzy, ponieważ z lenistwa rekrutacja organizowana jest w siedzibie firmy.
W tej śmiesznej firmie w ciągu 4 miesięcy zatrudniono i zwolniono 3 dyrektorów handlowych, chyba to o czymś świadczy...
Luk nie pomyliłeś się, jaka rekrutacja takie zarządzanie, zero profesjonalizmu, szkoda bo firma ma potencjał ale jest źle prowadzona i jak się nic nie zmieni to będzie się rozmieniać na drobne!
Ciekawi mnie na jakim dziale kolega pracował, bo ja narzekać nie mogę, a uwierz mi pracowałem już w wielu firmach.
I jak jest z zarobkami czy najniższa czy trochę lepiej??
Jak się pracuje w Wiśniewski Wojciech Fabryka Mebli Stolkar?
Zobacz opinie na temat firmy Wiśniewski Wojciech Fabryka Mebli Stolkar tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.