DECOPLAST

Maliszew

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 113 ocen.

Opinie o DECOPLAST

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOPLAST

Alicja

Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim DECOPLAST jest pracodawcą, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników wątku obowiązują zasady regulaminu. Nie jest dopuszczalne m.in. naruszanie dóbr osobistych, zamieszczanie w treści wpisów treści wulgarnych oraz wulgaryzmów. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z treścią regulaminu. http://www.gowork.pl/regulamin

KTTOŚŚŚŚ

Moi drodzy przyjmując się do PRACY , każdy ma wyznaczone obowiązki... można być po podstawówce bądź po studiach . Czasami ci po podstawówce lepiej pracują niż ci po studiach ale na pewno nikt nie lubi tym bardziej Pracodawca jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś robi by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nachlać po robocie, Praca jest pracą trzeba dawać 100% i na pewno nikt nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zdarzy się gorszy miesiąc, a na pewno nikt nie lubi chlania po kontach, i ściemniania by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] godziny, jestem pewien że sumienne osoby będą długo pracować w tej Firmie i z czasem zrobi się konkretna ekipa . To że ktoś coś napisze negatywnie i pojedzie od najgorszych to tylko sobie napiszecie, proszę sobie sprawdzić każdą Firmę i jej opinie. ( Banki, Producentów, sklepy itd) . mimo że piszecie to i tak Firmy się rozwijają i sprzedają więcej. Jeśli ktoś ma czas na pisanie głupot a nie ma czasu zrobić prace wykonaną to sorrrrry.. I na koniec jedno .... To że przedłużona jest wypłata, to nie zawsze wina SZEFA, od tego jest Księgowa by pilnowała ściągalności należności od klientów w terminie... bo wystarczy że nie dopilnuje i pare firm nie zapłaci by pracownicy dostali w terminie... i To jako analityk mogę powiedzieć że w tym jest problem.... Po prostu wymiana na ostrą bankę co bedzie ściągać w terminie pieniądze i w tedy bedzie każdy miał wypłate w terminie. Pozdrawiam

Alicja

Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy DECOPLAST?

Miroslaw stolarz

Ta firma to najgorszy syfilis w okolicy, praca tam tylko dla tych co maja 5 dzieci i nie dostają 500+ albo ludzi bez honoru i wykształcenia. Rynsztok to wraz za delikatna opinia o pietkach rudzieckach i innym ścierwie !

madi

Witam może wypowie się ktoś z osób pracujących jak wyglądają zarobki w waszej firmie? Czy praca jest bardzo cięzka? zastanawiam się nad złożeniem cv

Gazeli po dwuch

Ostatnio spijajac czteropak ogladalem w telewizorze,serial kolacja z szefem mogli bysmy zaproponowac hubertowi taki program w firmie,zabieral by po 5czy 7osob co dzien na.kolacje dla siebie byl by to mily gest z jego strony

Barak obama

Mialem obiecana podwyrzke pol roku temu wokolo mowi mi ze firmy nie stac a ostatnio widzialem ze mial nowe obuwie I skarpety,jadl kanapke z dobra wedlina..I na to go stac brak szacunku dla pracownika

góra

Hubert na cesarza!

Milson

Pracowałem kiedyś w tej firmie na spasowaniu. Ogólnie szef to człowiek bez zasad i wychowania. Zabiera pieniądze za wszystko, rzuca rzeczami i wyzywa a drugi szef się go boi. Ludzie tam pracujący też nie za bardzo mądrzy. Jest kilka nie miłych typów. Hamer drze tłustego ryje na cały zakład, dwuch wielkich proponuje złoty biznes a na obrabianiu wyśmiewają się z każdego jak sie człowiek o cos zapyta. Ogólnie sytuacja nie ciekawa. Baby nadają na siebie wyzywają się od rupuch i obozu kurnika. Jedno babsko z listwowni ciekawskie wszystkiego a wielkie jak czołg. Kilku sie chowa za ćpaniem po lakierniach. W biurze coś załatwić to trzeba się kłaniac i oddawać honory bo inaczej wielkie panie nie pomogą. Ogólnie syf. Nie polecam

morel

jeżeli chcesz być traktowany gorzej jak bydło na uboju jechany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to takich właśnie ludzi ta pseudo firma poszukuje ten człowiek bez krzty kultury i okrzesania myśli ze robi łaskę tym wszystkim ludziom co tu jeszcze pracują a tak naprawdę to oni robią ze tu jeszcze przychodzą bo swojego czasu słyszałem takie powiedzenie nikt ci tyle nie da co pitka może ci obiecać xD odradzam firma dno atmosfera w pracy dno zwykle wyzyskiwanie ludzi ....

Dek

Słabe pieniądze (ale są zawsze) a o podwyżkach można pomarzyć. Nie polecam

Paweł

Nie jestem pracownikiem. Nie będę. Nie tylko z powodu tego co piszą tu ex pracownicy, ale głownie "dzięki" wpisom szefostwa.. Pogarda od Was bije Panowie. Nie jestem lustrem, ale takiego natężenia złych uczuć nie jestem w stanie wchłonąć i mimo wszystko się trochę odbija i do Was wróci..

kaja

Jak to powiem tak @bezrobotny nie pracowałeś więc nie wiesz jak jest naprawdę. Negatywy mogą pisać zwolnieni pracownicy albo konkurencja

bezrobotny

Mam pytanie: to warto w tej waszej firmie składać cv skoro są takie nieciekawe opinie???????????

Maciek od Rysia. Obaj z klanu.

pitka to prostak bez zasad wychowania i kultury. Chcąc osiągnąć jeszcze większą wydajność, zachować pracowników (ludzie zaczynają mądrzeć i się zwalniać) wywiesił informację mówiącą o podwyżkach, które miał zaproponować do dzisiaj- podpisując się pod tym imieniem i nazwiskiem. Kiedy czas na podwyżki przyszedł kartkę z informacją zabrał i nie wychodził cały dzień... Pokazał dzisiaj co znaczy jego słowo, jego podpis, jego nazwisko. Jest oszustem próbującym okraść każdego na każdym kroku. Ale czego wymagać jakim się jest w życiu prywatnym takim i w firmie. Mniej niż zero Oooo oooo oooo oooo

wątek z klanu
@Maciek od Rysia. Obaj z klanu. 05.08.2016 17:29

Istotną rolę spełnia urząd skarbowy a raczej brak jego działań . Czy oni nie widzą ze rznie ich co.miesiac na gruba kasę

anonim

(usunięte przez administratora)

Żołnierz

Pracowałem w tej firmie około około roku z tego 8 na umowę o pracę. Jakby mnie nie wyrzucili to pracował bym tam dalej. Porządną firma i spoko szefowie. Panie RUDY szacunek do Pana i brata za osiągnięcie takiego sukcesu w życiu. Szkoda że ja nie mam takiej smykalki do interesów. Pozdrawiam

mirosław

niestety to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nadaje się tutaj do opisania. Firmę prowadza przyglupy i ignoranci. Płace na raty , nie dośc ,że 1300 zł. Pracują tam chyba okoliczni wieśniacy za miskę ryżu, .... jak to w polsce. Pogratulować. Głównie robole w tym kołchozie to ludzie z kredytami na 30 lat w hipotece, osoby nie potrafiące sie poprawnie podpisac oraz tacy którzy narobili stado bachorow i nie maja co do gara wlozyć... ot E L I T A , FUUUJ, a i faktycznie nie śmierdzi a cuchnie !!! z kloppa.

pracownik do lipca.

Nikomu nie polecam tego barachła , pracownicy za kwiecień pobrali (na raty) po 1200 zl po poodtrącaniu za byle co, ot to zarobki w tym gó...nie. Rudzielec chdzi i liczy ile fajków spaliłeś. Pył, kurz, smród - nie tylko z wc. Tak tu to wszystko wygląda i śmierdzi! NIE POLECAM NIKOMU.

BYŁY

Również tam się męczyłem niedawno około roku, dłużej nie dało rady, nawet patrzeć na ryj ryżego pociota, kiedyś kumpel zwrócił zaciapę w takim colorze jak on ma twarz czy to cos co u ludzi tak sie nazywa, ogólnie najniższe zarobki jak sie da. za wszystko okradają robola, traktowanie takie,że tylko pieść i - ryj! żadnego rozwoju, listwy to tandeta z papieru i farby, drzwi to tylko reklamacje. Nie wiem jakim cudem to jeszcze funkcjonuje. zapewne kosztem robotników.

grzegorz

Pracowałem tam ok 2 lat, większego bagna nie widziałem do tej pory, wszystko powyżej to prawda, szkoda życia, kasy zero , pyl brud kurz i ruda modra. Wegetacja życiowa i niechęć.Produkty ? haha popytajcie po sklepach, o ile wogóle znajdziecie swego czasu na co 2 drzwi reklamacja, listwy - to papier polakierowany z gó...na jak i cała ta niby firma

klient

produkty tej firmy są tak BADZIEWNE I NIETRWAŁE, jak i cała firma jak tu widzę, szkoda gadac, fornir odlazi, listwy z papieru, kleić sie nie chcą, obsluga do d...y nikt nic nie wie. Dno.

chruszczow

tak tak, pracownicy z goworka muszą pobudzać i aranżować wpisy, ale poloty to ty nie masz, sama nazwa stabilne zatrudnienie pracując u żyda to pi...lenie, wiec i premie jako zjawisko troche cie rehabilituje , żeby znowu pchnąć w podziemie z fekaliami...doceniaja pracowników. Hahahaha, doceniaja jak ci pozwola sie znowu orżnąć na wieksza kase, im wiecej ludzi robi tym wiecej kasy dla zlodzieja. robota..bo pracą nigdy nie nazwalabym pomiotlo u piety jest tu dla ludzi wykluczonych, w głebokiej wsi wola, guzew,kuflew,sokolnik i niedobitków z mrozow, ktorzy niestety nie mogą nic na poziomie znależć jak widać same nazwy tych wsi sugeruja klujące uposledzenie autochtonów ale jaka firma takie robotniki. nie wspominając o rudzielcu, uciekł z wiadra poskrobaniec lisi.

etatowa jola

własnie wróciłam ze śniadania, nadal śmierdzi, choc wiem ,że sprzątają.Pewnie dlugo tu nie porobię, bo atmosfera jakby toporek wisiał w powietrzu, prostactwo z twarzą buraka każe do siebie mowic panie prezesie, hahaha ale dno pychy u nich odwrotnie proporcjonalnie do ilości szarych komórek i kultury. Nikomu nie polecam tego bagna. A wypłata ? hehe oby do końca miesiąca i uciekac jak najdalej!!! NIKOMU TU NIE POLECAM PRACY, NAWET W BIURZE, A NAWET SZCZEGÓLNIE W BIURZE, bo musisz oglądać ryj wiecznie krzywy i niezadowolony. Kasa za robote to burkina faso albo etiopia. Dno !

płowy łeb

Panowie, utrzymanie biusty pani pitki , powyzej kolan kosztuje majatek, więc do roboty a nie tu sie przekrzykiwac! A zaropiałe rdzawe posmiewisko nadal się nagrywa do szafy ? hehe jak w misiu. Ten kumak pitka vel mierzwa ponoc traktuje pracowników jak swoje pacholeta dalej tak jak było w ub roku i 2 lata wstecz... nie zazdroszczę.Ale chociaż dobrze tam mają dziewczyny, które sie odchudzają, bo jak z rana zobacza ryżoróżowy rtł kmiota to jeść nie moga do wieczora [-) Rudofil od przedszkola robił za błazna do wynajęcia, znam gościa który chodził z nim do szkoły...heheh rudy mówi? ten stańczyk ? pod...lal wszystkich jak szmalcownik i regularnie dostawal taki w...ol ,że pewnie do dziś miota sie nocami w mokrej poscieli.W familii mial czlonków w sluzbie patrolowej ormo, tym sie nie pochwali pewnie ta umysłowa kambodza.Mumka zawsze w okresie przedszkolnym wciskala mu zupke z macy i czulencik z czerwoną fasolką jadło dla red-rudinich. Niestety pracownicy to dla nich gro kartoflanego narodu wieśniaków, ze słomy i gnoju i tak tez was postrzegają, jak decydujecie się na słuzbę, a nie kaze do siebie mówić PAAANIE najjasniejszy prezesie ? heheheh kmiot szambelan. W tym czyms co nazwywaja firma kiedys mieli ksywki wsród parobków Pitkusnik i rudawesz albo Polip i paź.a taka jedna najuprzejmniejsza z biura "balbina" tw balbina - milczaca su...ka, uwazajcie nanią, potrafi pociągnąć ...również na dno. Walić kiepa w gliniok po rozwolnieniu... to co powinniscie wszyscy zrobić.Chcąc tam pracowac trzeba byc chyba po sodomii czaszki a wiem,że robia tam rówież ludzie madrzy którzy się męczą i lis z pietaszkiem kiedyś sostaną posmarowali mierzwą od stóp do głów i wywiezieni na taczce z ową na srodek rżyska jak jaga w sredniowieczu. Ciekawe jak z rudzielca by cuchnęło? pewnie jak z kibla od 5 lat. Prosze o wpis, czy nadal tak jedzie z sławojki? to kiedys była zapachowa wizytówka pseudo-firmy. Chyba że znowu kosztem robotników wymienili clozetownię.Krowy i owce nadal za płotem sie pasą ? mozna idąc do pracy wejść w ...placek. haha takie placki baba rudiemu na zaciape lepi do roboty i kubeł wazeliny co dzień. DNO DNO DNO ! NIE POLECAM NAWET WROGOM !

z-ca własciciela

Takiś kozak, to zgłoś sie do mnie zasmarkańcu krzykaczu po pracy, zobaczymy co bedziesz mniał do powiedzenia.A jak nie masz jaj to pokrzycz sobie w studni na swoim podwórku usłanym krowim łajnem, buraku i jhamnie korzenny. A jak nie masz odwagi to do roboty, bo tacy jak ty tylko nadaja się do tego, żeby batogiem z rana po garbie, w południe to samo i na wieczór znowu.Do niczego innego sie nie nadajesz.czekaj ja cie jeszcze przeswietle , pewnie na lakierni buraku.

fragles
@z-ca własciciela 26.04.2016 13:06

Takiś mądry to przyjdź i pomóż listwy puszczać automat ustawiać bo do mądrzenia to pierwszy a robić nie ma komu. Tylko pierdzieć w stołek i wyzywać na magazynie pootrafisz

gazeli
@z-ca własciciela 26.04.2016 13:06

Teee 4 oczy zwinasujesz mi z własnego kieszonkowego wczasy pod gruszą i niebjakams Chorwację Grecję czy Egipt tylko Dubaj wchodzi w grę

czołem rudy

Po robocie to mi możesz buty wyczyścić.owszem wyrozniasz się głupota i debilizmem A zardzewialosc tylko to utwierdza szacunku dla pracowników A co do wielkich postaci rudy był również Trynkiewicz może zajzal tu i uwdzie i coś zostało..plac na czas powtarzam mogę lepiej od Ciebie zarządzać obrobka

Były robol -od wszystkiego

rudzielca fałszywego kazdy w szkole nap...ał, więc nie dziwcie sie ,że teraz mści sie na wszystkich prosak pomarańczowy czynnik.Dużo latarni macie na tej wólce rafalkowskiej ? niedługo wojenka z czerwona hołotą zza buga , więc jak parę bombek zrzucą to juz nie beda potrzebne do swiecenia... ubolewam nad wami wszystkimi, którzy jeszcze tam musza robić. ja zrobiwszy ogromną kupe u pintki w pokoiku za szafą łubudubu, gdzie rudzielus codzień sie nagrywa opusciłem barług oddając jeszcze mocz na amg-ryztuning. LUDZIE ZMARNUJECIE KAWALEK ŻYCIA IDĄC DO TYCH KMIOTÓW PRACOWAĆ ! ODRADZAM NAWET WROGOWI.

Pan Szef dla was

Po pierwsze dla Was drodzy pracownicy jesli nie pamiętacie jak macie sie zwracać do nas , to przypominam. Do mnie i do Pana Piętki w pracy zwracamy (zresztą poza pracą również) zwracamy się per Pan, a wszystkie pomyje jakie tu wypisujecie będą zebrane i policzymy się jak się poznamy po nazwisku miernoto!!! Jesli nie zrozumieliscie to pomozemy wam sie pozegnac z firmą. Co do wpisów powyżej, poligloto ciekawe czy ta twoja poliglocja da ci na chlep, bo ja nie narzekam, a literówki każdemu sie zdarzają, jak takiś mundry to czemu pracujesz w naszej firmie ? na jakom stanowisku ? Po drugie to ja nie mam jakichkolwiek KOMPLEKSÓW NA temat koloru swoich wlosów. powiem wiecej, gawiedzi i holocie ! historia pokazuje, że rudzi są nie tylko urokliwi, ale też zdeterminowani - często odnoszą sukces i choć ich procent w ogólnej populacji jest tak mały, to mieli ogromny wpływ na losy świata. Sławnymi rudzielcami byli: Neron, Helena Trojańska, Napoleon Bonaparte, Oliwer Cromwell, Antonio Vivaldi, Thomas Jefferson, Vincent Van Gogh, Mark Twain, James Joyce, Winston Churchill, Galileo i król David... tak wiec jesli ja was nie obrazam blondyni czarnowlosi i tacy którzy maja właśnie jaki to nijaki kolor ? takich jest najwiecej.odpuscćie sobie na mnie hejt i spójrzcie w lustro.Ja mam pozycję, ja zarzadzam dużym przedsiębiorstwem tak więc prosze o szacunek. Wiadomo,że wszystkich pracowników nie będziemy inwigilować ale z czasem wszystko wyjdzie.We firmie jak ktos tu pisze nie ma zandych donosów, jak rozmawiam z ludzmi to wszyscy sa zadowoleni i zarabiaja badrzo dobrze, jak sumiennie wykonuja powierzone obowiązki.Reszta kombinatorów i opie...laczy zostanie potraktowana w odpowiedni sposób ,więc zastanuwcie sie czy opłaca się pracować w porzadnej firmie , czy szukać sobie roboty przy grabieniu siana, a czas dobry, niebawem sianokosy. Wszyscy pracownicy naszej firmy bedą niebawem poproszeni o wypelnienie naszej ankiety dotyczacej zadowolenia i opisania wg. was co w firmie mozna wg. was usprawnić.Pamietajcie, że pracujac , wszyscy dokładamy swoje cegielki do budowy tego kraju, pomimo obecnie rzadzacej partii politycznej, choc na marginesie powiem,że nie wyobrażam sobie ,żeby ktos lepiej zarzadzał tym krajem niz obecnie rzadzaca partia polityczna. Ludzie wyPISują rózne bzdury, a wlasnie rzadzenie rozpoczyna sie od porzadkowania stajni po złodziejch i szubrawcach,ktorzy wyprzedawali tej kraj po kawalku. bardzo dobrze,ze religia ma takie znaczenie w zyciu czlowieka,bo od tego zalezy sens wogole zycia czlowieka! na koniec powiem tak, prosze skonczyc hejtowanie i zajać sie powazniejszymi sprawami, a jak juz napisalem wczesniej na mnie nie robi to żadnego wrazenia,ponieważ to że jestem ...i tu podkreslę RUDY!!! to jest dla mnie tylko i aż,że ja jestem orginalny wyrózniajacy się sposród ludzi. I to czym ? ...blyskotliwoscia, wzorowym zarzadzaniem, przenikliwoscia i inteligęcją. Tak więc ci wszy scy co na mnie wypisuja takie rzeczy niech sobie zaaplikują szczywuł plamisty jak niestety musial to zrobic sokratez, ale wy co na mnie tak piszecie barany i tumany zapewne nie wiecie co to cykuta a tym bardziej myśliciel z południa.Pozdrawiam wszystkich pracownikow z firmy, którzy rozumieja ,że praca w naszym przedsiebiorstwie jest naszym wspólnym dobrem i utozsamiaja sie z firmą calym sobą. czuwaj.

dla mnie rudy
@Pan Szef dla was 17.04.2016 13:22

A widzisz chłopaczku akurat nie pracuję u was... zdziwko. dowiedziałem się że tu niezła komedia się pisze.

500plus
@Pan Szef dla was 17.04.2016 13:22

Nie znam cię osobiście ale faktycznie powinieneś skorzystać z porady specjalisty twoje narcystyczne podejscie do siebie jest niepokojące, traktowanie pracowników w sposób pogardliwy nie przyczynia na efektywność i wydajność pracowników oraz firmy dla tego urywasz im z wypłaty a może to jest twój sposób na zaspokojenie twojego ego. Zakończenie to tym ze kodeks pracy nie tylko dotyczy pracowników ale tak że pracodawcę i nikomu łaski nie robisz ze mu zapłacisz w terminie 1500-1600 jak jest to za dużo można było otworzyć firmę na mazurach lub na Ukrainie tam może pracownicy są tańsi bardziej wykfalifikowani i bardziej naiwni. Ale wiedz jedno ze i tak cie odwiedzają ze skarbówki. Pozdrawiam

JAROMIR

O tak, atmosfera zaduchu i absurdu,ryżorudysyn ma za zadanie szczurzyć od rana i pod...ć wszystkich i wszystko, ostatnio sie zapomniał i doniósł scierw na swojego starego do niebieskich, jak sie ocknał to było juz za późno. Ale chyba nie jego wina, jak się zapomniąl, bo jak cale ryże nędznne zycie sie na ludzi donosi to ryżognom zacementowany lep juz nie odróznie roboty o privu live.Pytanie do pracownikow - wyrobników... Czy nadal Pitka dostawia biura i magazyny tam na wsi wola rafalowska waszym kosztem ? Nabrał kredytów i splacać musi, dlatego kombinatorstwo i 3 umowy na jednego pracownika, ale i tak ludzie 1600 tylko zarabiają. On kredyty WASZYM KOSZTEM spłaci, potem wymieni ekipę a nowi nie będą nawet wiedzieć, czyimi rękoma i czyją praca to pobudowano. Dobrze kombinuje cwelaniak. Szkoda tylko tych ludzi, bo piutka i pozłacany fektem przy takim traktowaniu ludzi niebawet dołączą do drużyny spod budki z browarem na woli, mordy juz maja do tego wręcz idealne.Ryza skorupa to jakby urodzony z bobofrutem ...w buuuutli po Wojaku. NAJGORSZE CO MOŻE BYĆ NA WOLI TO JAK RUDY BEZ SENSU PI.....LI TU MU KRZYWO TU NIEDBALE PRZY....LE KIEDYS PALE A ZA CHAMSTWA, FAŁSZ ,OBŁUDY WYTARMOSZĘ PLANKTON RUDY.

MARCIN W

pan ryży z pietaszkiem starają się o medale jako najlepszy pracodawce w powiecie, hahahha. Czy nadal dają tam śmieciówki albo dwie umowy,żeby placić jak najmniej pracownikowi i panstwu podatki ? Kiedyś jak tam rabotal ( bo pracowal to na wyrost okreslenie) mój dobry kolega to pomijając zarobki nedzne jak wygląd ryżego to atmosfera tam panująca była tak gesta jak w szambelli z fektaliami.nadal tam tak jest,że ludzie sa tak napietnowani,że boja się ze soba porozumiewać? palenie paleniem ale mowił,że nie wolno im nawet rozmawiac ze sobą. Pietka to podobno był totalny prostak i gbur, pelen pychy i glupoty zarazem.Drzwi sklejane z byle czego, jakim cudem ten kurnik jeszcze funkcjonuje ? Zapewne dzieki temu ,że ludzie ze wsi jak juz pola nie obrabiaja nie maja na chlep i robia za 1500 bo tam nigdy nikt wiecej nie zarabiał.ogólnie na rynku opinie ten dekoplast ma bardzo złą.Wystarczy też rzucić okiem na strone mrozy gmina i widać, że non stop od kilku lat szukaja wyrobników, pewnie rotacja zap...a caly rok, wiec ktos kto decyduje sie tam zaczepić to jest zdesperowany do konca. Bic cham w morde, tam na wygonie gdzie ta firma nawet chyba autobusy nie docierają. Czy rudzielec, z ktorym nikt nie chcial sie bawić w mlodości jeszcze poniza pracownikow? Rudzielec to nie kolor szczeciny, rudzielec to stan umyslu.

beny
@MARCIN W 23.03.2016 11:33

fakt kibel non stop zapchany i szambo otwarte cały czas na zewnątrz

Pary Parkson

Uwaga Uwaga...z kibla nadaj jedzie... nawet rudy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pomógł jak tam godzine siedział!

Franek Dynano

Zwalać to sobie możecie na księgową a wszystkie przelewy musi potwierdzać Pitka. Nie jedno krotnie pracownicy pytają księgową o przelewy a to nie zależy od niej tylko od Pitki. Nie dość że trzeba czekać na kasę to jeszcze pół wypłaty zabierze

okeć

jaka ksiegowa o czym ty mowisz odwolujac sie do pietki i tego co mowi (regolamin pracy sie klania do 10 kazdego miesiąca) a 16 to chyba opoznienie i piszac tu sam siebie oklamuje i wprowadza ludzi w blad ..takie realia jego podejscia a po xxx jakie swieta co to ma do tego swieta wiec nie przyjde do roboty ro rudy id razu won,wiec taka sama sutuacja niech hubo zacznie wymagac od siebie a na koncu od pracownikow

Brudna Danka

Z wypłatami to prawda. Wiedza kiedy i za co zabrać najcześciej za nic. 16 marca a wypłat nie ma. A jarząbek rudy chodzi i jape cieszy jak ludzi gnębi

Nieznajomy
@Brudna Danka 16.03.2016 18:58

Jakiś jeden pozytyw o tej pracy?

Regus to bezmózg

Zwłaszcza jak szef nie wie kiedy płacić. 26 marca a wypłat jak nie było tak nie ma. Wyzyskiwacze

czesc ciala

po pierwsze pracuje na produkukcji i mam wiecej pojęcia od szefostwa w tym temacie,ogolnie uważa ze mogl bym zarzadzac na obróbce bo mam wiecej umiejetnosci niz ty zloty (w sumie ciebiebtez moge poprowadzic zebys lepiej firma zazadzal) docen mnie to sie przekonasz

Złoty

W tej firmie to jest związane z brakiem możliwości negocjowania z tym intelektem z najwyższym IQ nie pasuje to won taka z nim rozmowa

yes chef

Ludzie, co tu wypisujecie to bzbury, do firmy trzeba sie pofatygowac i samemu sprawdzić jak jest. Chyba wiadomo,że z zawodowym wykształceniem do prostych prac fizycznych firma nie bedzie płaciła po 2 tysiące! Nie wiem o co taki tu harmider? Przez Państwo nasze ukochane, jak i w końcu słusznie wybrana partie rządzącą zostały dla was ludzie podniesione płace na poziomie min. a to juz duzo dla was. Do tego nikt nie liczy jakie my jako pracodawcy ponosimy calkowite koszty zatrudniajac was wszystkich, do wszystkiego sie dokładamy, macie ubezpieczenia,zusy, chorobowe,emerytalne itd...mało to ? To wolny kraj i zawsze jesli komus nie odpowiada to może szukac sobie innej pracy. Firma rozwija się preżnie i część zysków musi przeznaczać na rozwój, z wami lub bez was.Firma została stworzona ,żeby przynosic zyski ! jesli ktos z was tutej nie rozumie tego , co sie nie dziwię, to proponuje wrocić do szkoły gimnazjalnej.Nie jestesmy korporacja zachodnią,żeby płacic jak na zachodzie, i jak ktos szuka zachodu to prosze wyjezdżac na zmywak, tam szacunku wszyscy zaznacie i raczki czyste przy okazji beda czyste . Na najblizsze lata 2016 - 2020 sa przewidziane podwyzki, wiec zachecam chcących sumiennie i porządnie pracowac , z czasem jak ktos sie wykaze to moze byc awansowany, jak to już doswadczyło wiele osob.Zakładamy w najblizszych latach wzrost sprzedazy i spłate zaciągnietych kredytów, więc musimy wszyscy sie sprężyć i ostro wziąć do pracy. jak kiedyś polacy odbudowywali ten kraj...nasi przodownicy pracy, powinniśmy do takich ludzi sie uczyc! Firma rosnie w SIŁĘ !!! Co tu wypisują byli pracownicy i konkurencja,która z nami przegrywa a to zazdrość.Bierzmy przykład jak kiedys ludzie pracowali, budowali domy ulice, parki maszyny i nikt jakos nie narzekał.Poza tym to nie warszawaa,i firma nie moze tyle placić, koszty zycia na wsi są tak niskie ,że oferowane przez nas zarobki sa wystarczajace do zycia, kto pracuje ten wie. Codo PALENIA PANIE ZAFAJDANIEC!!! TO juz namierzamy cię i te wpisy beda ws prawie wykorzystane i nie bedzie nikt palil na zakladzie, ponieważ bedzie obwarowane to przepisami prawa pracy oraz niebawem zaostrzonym REGULAMINEM PRACY. Na palące osoby zwrocimy szczególną uwagę, prosze wziąć sobie to do serce, poniewaz rynek pracy jest dzis tak skurczony ,że znajdzie sie setka osob bez nałogów i bardziej PRODUKTYWNYCH. Firma ma przynosic ZYSK. to i pracownicy na wszystkich szczeblach neda mieli troche lepiej.Firma ma doskonałe zaplecze socjalne, a to że z lazienki smierdzi jak tu wypisuja niektórzy to tylko ich wina. Wiekszość ludzi pracujących jest z okolicznych miejscowosci,( Wola Rafołowska,Mrozy,Dabrowa,Ceglów,jeruzal...) jesli ktoś nie ma w domu normalnego WC, lecz wychodek (za stodołą) to nie dziwne,że nie umie sie zachowac w porzadnie wyposazonej WC i niszczy, i wode nie wie że sie spuszcza.I dla takich "brudasów" co nam niszcza reputacje i nie potrafia skorzystac z wc bedziemy wyrzucac !! i niech sobie tu piszą! nie obchodzi to nas. jest zaplecze socjalne i stołówka.Nie bedzie palenia niedlugo wogóle.Lub bedzie skrupulatnie liczony czs palenie i czas pracy.jka taki jeden z drugim zapłaci te 400 to szybko rzuci palenie a i na zdrowie mu wyjdzie, wiec powinien sie cieszyć.Na zakończenie nadmienię ,że niebawem firma szykuje DLA WAS kochani spore niespodzianki, nie tylko kary za palenie. nagrody za niepalenie, ilosc godzin pracy i dla najlepszych przewiduje firma szkolenia z wyjazdem integracyjnym. Wszystko zalezy od tego jak bardzo sie zaangazujecie. A spiskowcom i ignorantom mówimy stanowcze precz od finansów firmy, to sa wiadomości scisle poufne do ktorych ma mieć prawo tylko prezes i księgowi. Należy sie cieszyć że wyplaty sa w terminie, na czas. Tak na marginesie, dla wszystkich co uwlaczaja ..."rudym" wbrew coraz mniejszej juz ilosci opinii, ludzie juz nie wstydza sie koloru swojej i skury i włosów, a szczególnie 'rudych- złotych, jak juz" Wystarczy spojrzeć,nawet na reklamy w telewizji, jest coraz wiecej ludzi ze zlotym kolorem włosow i będzie jeszcze wiecej.Nie jest równiez nowiną,że w przeliczeniu na osobe w kraju złoci, mają duzo wyzszy poziom IQ. Więc co tu więcej pisać... Jesli nie potrafisz pracowac i byc posłusznym lojalnym pracownikiem, to pozegnałes sie z firmom.Wszystkich chętnych do pracy zapraszamy , płacimy na czas. Dziekuje za uwagę. Pozdrowienia dla wszystkich sumiennych robotnikow fabryki na Woli.Cenimy Was i szanujemy. Będziemy bacznie od kwietnia obserwować wasza prace i wynagradzać ludzi,którym naprawde chce sie pracowac na wspólne dobro.kombinatorów bedziemu sie pozbywac, nowa jakosc pracy poskutkuje wzrostem siły firmy na rynku nie tylko lokalnym ale i krajowym, a hoj liczymy na wasze wsparcie i solidna pracę.

rudy bo rudy
@yes chef 10.03.2016 13:29

Rudy po co Ty pajacujesz z tym IQ?! Pisząc że ktoś "pożegnał się z firmom" udowodniłeś że jesteś zwykłym RUDYM bezmózgim RUDYM. Zawodówka? Specjalna? Czy jednak tylko jakoś Cię tam przez podstawówkę przepchnęli? Dobra już się nie tłumacz, bo nawet nie chcę wiedzieć kto gdzie Cię przepchnął... A mały rudy cwelusiu pisze się POŻEGNAŁ SIĘ Z FIRMĄ pamiętaj Ą na końcu!!!!

cnk
@yes chef 10.03.2016 13:29

a to dlaczego człowiek po zawodówce nie może zarabiać więcej niż 2 tysie ? teraz w normalnej firmie się zarabia właśnie tyle, a poniżej tej kwoty to muszą pracować ludzie którzy są w dramatycznej sytuacji i z braku ofert no i wiadomo nie każdy jest zaradny życiowo (bez urazy) i nie powinno się takich sytuacji wyzyskiwać . A minimalna pensja jest choćby po to aby ludzi nie upodlić do końca bo pseudo biznesmeni by zniszczyli rodaka

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Tak ta sekta to prawda. Dwóch dryblasów z nogami jak zapałki chodzi i namawia do złotego interesu z zegareczkiem za 10 patoli. Robią pranie mózgu naiwnym aby tylko kasę wyłożyli. Nową Polskę chcą budować hahaha Musisz trochę popracować po godzinach i pieniążki będą same się robić, perspektywa bycia milionerem, niewyobrażalne pieniądze, proponujemy to tylko znajomym to hasła rzucane przez tych naciągaczy. Podobno niejaki Bamber mało co się nie pobił z Dypsonem bo provident puka a pieniędzy z Niemiec nie ma. Jeszcze trochę i drzwi nie będą szły tylko zegarki decoplast będzie klepał. Co do szefów. Panowie szykujcie podwyżki i to nie 20 groszy bo ludzie odchodzą i będą odchodzić skoro nie robicie nic aby ich zachęcić. Rynek pracy jest bardzo obszerny i znalezienie pracy to nie problem. Przy kostce można więcej zarobić niż u was. Jak za Niemca w tym zkładzie.

ranga prawie szef
@nina 01.08.2016 18:10

Bamber to ten snorlaks co na pile śpi? Może zróbmy petycję żeby piegu i i nie za wielki pracowali choć tydzień z nami jeden np na obróbce A 2 niech pył ładuje w worki

pleskot

Rudy cwelu weź pod uwagę fakt iż jesteś panem tylko u siebie w firmie a życie toczy się poza nią. Dostaniesz w końcu w ten swój rudy ryj i za te 400 zł które chcesz zabierać za palenie może nie starczyć ci na rude zęby

tof

Piegus zwolnił nnie za coś co sam kazał robić od miesięcy. To jest dno. Ruda rura

marian stopa

Witam, tak sie zastanawiam co za kuglaż i totalny imbecyl ssący popisuje tutaj ze tam w tym kiloszyfie jest okey...chyba sam pietka i rudy, albo juz sobie dobrali kulkochłonnych obciagaczy, Decopies to najgorszy padół jaki w życiu doswiadczyłem.pomijajac że w kiblu juz fektaliami juz nie cuchnie, to jest to dno i tona kału. 10 umów, mini wypłata na 8 razy placona po 200 zł bo wicznie nie ma rudzielec kasy, a firme rozbudowuje co miesiąc,poniewierka, wszedzie kamery, rudy c..uj na kamerach siedzi i jak za dlugo jesz kanapke to drze ryj na głośnikach na cała firme, cyrk i szambo. poza tym cokolwiek mówic o tym dole z lajnem, kasy brak. Jak juz ktos wczesniej napisał rotacja jest ogromna co mc szukaja tumanów , porobi taki ledwo go przyuczysz a juz sie zwalnia, bo 1 wypłata w ratach po 200 zł. Co miesiąc jest 5 , 8 nowych co miesiąc porobią i ida stąd. Brud smród i kila. Tyle na temat pietków i ich opciungaczy.Deprzychlast - dno i tona mulu !!! NIE POLECAM NIKOMU NAWET NAJWIEKSZEMU WROGOWI.

barnaba

Witam gawiedz, Dekopluskw to dobra firma, wyslałem tam wlasnie swoja babe, znaczy zone i co? tak zle nie jest , siedze pije browarek, wyplatka co mc.trochie mało bo przynasi mnie 1350 złotych, rudy tyle placi niestety, że ledwo na bro styka, zona śmierdzi ni po tej robocie ale trudno. Piętki ma rude i pozdzierane.Fuj Ogólnie kołchoz dno i patatajnia

marek lakiernik

Były Pracownik.Dekoplast to najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie mozna sobie wyobrazić, ludzie o co wy pytacie?tzw szefostwo to półglupki po szkole spec rudzielec rzuce zezem i co mc odcinaja z wyplaty.kurz brud syf smrod jak nie z kibla ktory sie wiecznie zapycha to z lakierni.najnizsza krajowa i nic wiecej. obiecuja na rozmowie cuda a potem dno...dno...dno

Rafał

Też słyszałem, że tam lipa straszna, kolega pracował. Swoją drogą zatrudnię lakiernika samodzielnego na 200 g w miesiącu. ( usunięte przez administratora )

anonim

kiedys miałem tam iść do pracy ale gdy porozmawiałem z tymi co tam pracują to włos się na głowie zjeżył i odpuściłem. Poza tym co tydzień szukają pracowników na chyba każde stanowisko . ogłoszenia są w internecie. więc to nie najlepiej świadczy o firmie.

DEKUPA PLAST

NIE WYPŁACANE NA CZAS PIENIĄDZE I TAK NEDZNE...DNO NIKOMU NIE POLECAM, chyba ze dzieciorobom z 5 bachorów i kredytem na 30 lat.takich pelno w tym cebulowym edenie

pracownik

Witam,chciał bym podjac prace w decoplaście ale w Woli Rafałowskiej,polecacie czy dac sobie spokój?

Były pracownik

Komentarze są zaje**** trzeba przyznać haha :D Krótko mówiąć. - Z szefem nie ma żadnych dyskusji (moja racja i tylko moja) - Wypłata nie w terminie + tego co obiecują na rozmowie nie ma, a 1600zł to możesz sobie wsadzić między książki z bajkami. - Ludzie w większości spoko, ale z "szefem" żadnych rozmów nie ma, ba nawet z pracownikami nie porozmawiasz nawet chwili bo Cię przyfiluje na kamerze, - Przed wypłatą przechadza się z zeszycikiem i paru osobom uwala z wypłaty głownie za nic (przecież z czegoś dla siebie musi mieć premie) - Wyznaczonych godzin pracy nie ma jest ich tylko zarys, jak ktoś tu pisał wyżej, jak powie Ci że masz zostać ileś to albo zostajesz albo wylatujesz (oczywiście to jest rozkaz a nie pytanie) - Właściciele nie mają zgrania (1 powie Ci żebyś zrobił to 2 powie Ci że co Ty ku... robisz i zaraz uwali Ci z wypłaty za to. - Ludzie pracują tam bo nie mają wyboru (ciężki rynek pracy od co) i mają na utrzymaniu rodzinę itp. nie chcą rezygnować z dnia na dzień (a powinni wtedy szefo by się przeraził i dał im wszystko co by chcieli) Reasumując - Jeśli masz do zapłacenia mafii 2000 zł bo Ci utną rękę i jedynym wyjściem jaki dostrzegasz jest praca tam - pozwól odciąć sobie rękę. Nie radze nikomu tam zaczynać pracy już lepiej poczekać na lepszą okazję niż tam marnować czas oraz nerwy.

anonimek

tutaj wejść to można się posmiać z komentarzy :) dobre jazdy tu ktoś ma. No ale i ja słyszałem że nie jest normalnie w tej firmie.

Zostaw opinię o DECOPLAST - Maliszew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOPLAST